Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Fynn 2 - Wraak Van Ilse

Natuurlijk hadden Lies en Ilse aan hun moeder gevraagd of ze hem mee mochten nemen naar de zolder. Die had zo haar bedenkingen, ze wist niet wat voor vlees ze met Fynn in de kuip had. Hun moeder, ik mag Ria zeggen is een prachtige knappe vrouw. Ze is 35 jaar oud, ze draagt altijd jeugdige vlotte kleding zoals nu, een bloes met laag uitgesneden decolleté. Daarin hangt een ketting met een druppelparel die recht naar de spleet tussen haar tieten wijst.

Hij komt graag bij zijn schoonouders en ook vandaag is het weer eens zo ver. Hij wist niet dat de zusjes met Eefje waren shoppen en manlief voor zaken naar het buitenland. Na een glaasje fris zei Ria: “Fynn volgens mij verveel jij je.” Ze had een charmante glimlach en ze keek schalks uit haar ogen. Ze had maar al te goed gezien dat hij naar haar tieten staarde. Hij wist zich géén houding te geven en stotterde: “Yup, eigenlijk wel een beetje, maar eh…. maakt U zich maar geen zorgen over mij. Ik vind alles wel OKE.”

“Nee, het is helemaal niet Oké, jongen. Je bent mijn gast in mijn huis en dan moet ik er voor zorgen dat jij je niet verveeld. Ik hoorde van Lies en Ilse dat ze het de afgelopen zaterdag helemaal naar hun zin hadden. Ik hoorde alleen niet of jij het toen ook naar je zin had. Als dat niet zo is dan moet je me dat eerlijk zeggen dan zeg ik mijn dochters dat ze ook aan jou moeten denken.”

Fynn bloosde licht, zouden Lies en Ilse alles aan hun moeder hebben verteld? Nee toch, hoopte hij. Stel je voor dat Ria wist dat hij Les bijna had aangerand en toen ook nog Ilse gelikt. En hij was op zolder geweest. De zolder was ten slotte de enige plaats waar hij niet mocht komen. Nou ja, uitgezonderd natuurlijk de slaapkamer van Ria en haar man.

“Je hoeft je niet te schamen in het bijzijn van deze oude vrouw” zei Ria geruststellend.

“Oude vrouw? Ik zou U geen oude vrouw willen noemen, U bent mooi, knap, ziet er jeugdig uit en zo kleedt U zich ook, U doet in niets onder voor Lies en Ilse. Als ik niet beter wist zou ik denken dat U hun oudere zus bent. U bent net zo knap als Uw dochters, ik denk zelfs dat U knapper bent.”

Ria voelde zich gevleid. “Je bent een charmeur, Fynn. Maar nu even onder ons. Ik weet dat je met hen naar bed bent geweest, of kan ik gewoon zeggen dat je Lies hebt geneukt en Ilse gelikt?” Fynn wist niet wat hij hoorde, had ze alles in geuren en kleuren aan mama verteld. Hij opende zijn mijn, maar Ria was hem voor. “ Nee, even stil, van mij mag je, ze zijn aan de pil en zolang ze die slikken worden ze niet zwanger, dus, be my guest. Maar respecteer wel hun wensen. Nee is néé en stop is ook werkelijk STOP”

Ze zocht even naar haar woorden en schraapte daarbij haar keel: “Wel wil ik je dan op een paar dingen wijzen, Weet je dat Lies van harde seks houdt? Ze vindt het heerlijk als ze haar string aan mag houden en ze zo wordt geneukt. Dat maakt haar extra geil.”

Weer stopte ze even en vervolgde: “Op de keeper beschouwd vindt Lies soft-SM wel lekker. Zelf ben ik daar ook niet vies van. Ze houdt van tepelklemmetjes, die je ook op haar lipjes mag zetten, handboeien en een stevige dildo gaat ze ook niet uit de weg. Al die dingen, en nog véél meer, hebben wij op zolder. Dat laat ik je nog wel eens een keertje zien. Ook vind ze het spannend seks te hebben in het openbaar, zeker als ze bijna zeker weet dat jullie dan worden begluurd. En, voor ik het vergeet, Lies wordt graag anaal geneukt. Lekker in haar kontje neuken terwijl je haar kutje met een dildo bewerkt. Als je daar aan denkt heb je het bij haar helemaal gemaakt. Je zult haar dan horen kreunen van genot.”

Ze nipte even aan haar glas witte wijn en ging door: “Ilse, wat kan ik jou over haar vertellen? Eigenlijk niet zoveel. Jij hebt iets met Lies en niet met haar, maar, voor je het verkeerd opvat ik weet bijna zeker dat mijn dochters beiden bi zijn. Waarom denk ik dat? Als ik je vertel dat mijn man en ik, als we op onze slaapkamer zijn, die twee wel eens horen kreunen en kermen van genot, dan weten we dat ze goed bezig zijn. De woorden die we dan opvangen bevestigen ons vermoeden.

Laatst stond de deur van de douche een stukje open en in zag dat Ilse de anus van Lies aan het likken was, terwijl die zelf met een grote dildo in haar eigen kutje aan de slag was. Ik mag het je niet vertellen, maar mijn eigen kutje werd er nat van en ik moest me tegenhouden om niet mijn kleren van mijn lijf te rukken.”

Weer nam ze een slokje van haar wijn. Ze keek hem aan en vroeg: “Laat ik het op de man af vragen Fynn, raak je een beetje opgewonden van wat ik je nu heb verteld? Word je er geil van? Krijg je een stijve als je daar aan denkt? Nee, daar hoef je niet op te antwoorden, dat zie ik zo wel. Lies en Ilse vroegen of je op de hobbyzolder mocht komen? Dat zou best mogen, maar dan moeten we wel een paar afspraken maken en moet je kunnen zwijgen als het graf. Duidelijk?”

Fynn kon alleen maar ‘ja’ knikken.

Ze ging naast Fynn zitten en zei nog: “Dan gaan we nu testen of je een lekkere vent bent. Een vent die het waard is mijn dochters te neuken en deel uit te maken van mijn gezin. Je moet alleen nu nog bewijzen dat je mannelijk genoeg bent.” Ze kneep stevig in zijn stijve pik. “Het blijft tussen ons twee, mijn man heeft Lies en Ilse ook getest voor ze op zolder mochten komen. Dat gebeurde daags nadat ze 16 waren geworden. En jij bent ook 16 dus ga ik je nu testen, kom maar mee, we gaan naar de zolder. Nu is het mijn beurt jou te testen. Are you ready?”

Ze trok hem mee naar boven. In een vloeiende beweging vloog haar bloes door de lucht. Een beha had ze niet aan, dat had hij allang gezien, haar harde tepels priemden immers tegen de stof terwijl ze hem deelgenoot had gemaakt van het seksleven van haar dochters. Meteen duwde ze een tepel in zijn mond. Fynn kon geen woord uitbrengen, hij kon alleen maar likken en zuigen op die sappige tieten. Behendig wist ze hem van zijn broek en slip te ontdoen en met een hand pakte ze zijn schacht terwijl de andere over zijn eikel en ballen bewoog.

Zijn lul had nog maar één doel. Hij was gemaakt om die vrouw volledige te nemen zoals ze genomen wilde worden. Als het aan hem lang zou hij haar op een manier neuken waarop ze nog nooit geneukt had en er altijd, met een brede grijns op haar gezicht, aan terug zou denken. Fynn raakte met zijn vingers haar vaginale lipjes. “AAAAAAAAAhhhhhhhhhh” klonk het in zijn oor. Ria was zo heet, zo geil en ze fluisterde: “Fynn, steek je mannelijkheid in mijn liefdesgrotje.” Meteen duwde ze haar kruis naar voren, en zijn eikel verdween tussen haar natte lipjes.

Hij ging dieper en dieper, voelde dat haar kutwanden zijn eikel vastgrepen. Wat een bedwelmend genot, dit was nog veel lekkerder dan de eerste keer met Lies, maar hij kon nu al zeggen, zo moeder zo dochter. Tot zijn verbazing was Ria nog steeds heel strak. Met haar taille en billen had ze hem helemaal onder controle. De volle lengte van zijn pik was verdwenen in haar kutje.

Al had Fynn hier nooit van durven dromen was dit neuken zoals neuken bedoeld was. Twee lichamen die één werden. Zijn lul in een smachtend, rijp, ervaren, maar vooral hunkerend kutje. Een kutje waar 2 kinderen uit waren gekomen, maar aanvoelde als dat van een maagd. Het leek wel ongerept, maar wel met een ongekende ervaring.

Ze kuste hem innig, haar tong verdween in zijn mond, haar speeksel gleed op zijn tong. He was in heaven. Golven van genot flitsten door hun lichamen. Ria kreunde van de seksuele driften, ze trilde van hartstocht. Ze voelde haar orgasme naderen, haar greep verharde, het leek wel of ze heel zijn lichaam in haar kutje wilde krijgen. Haar kutspieren molken hem uit. Haar vagina schreeuwde om zijn sperma. Wat Fynn ook probeerde, hij kon zijn zaadlozing niet bedwingen en straal na straal kleverig, helder zaad schilderde haar kutwanden wit.
Ze liet hem niet los, met haar spieren haalde ze laatste druppel uit zijn ballen voor zijn pik eindelijk het warme liefdesnest verliet. Stromen sperma, die waren vermengd met haar sappen, liepen langs haar dijen naar beneden. Ria nam niet eens de moeite haar dijen te sluiten, ze liet het lopen.

Ze waren uitgeput, niet alleen lichamelijk ook geestelijk. Fynn nam de tijd nog even van haar tepels te genieten. Toen fluisterde Ria: “Fynn, enjoy the club. Iedere woensdagavond is het clubavond. Be in time.”

Het duurde ruim een half uur voor ze elkaar los lieten. “Douche time” riep Ria en ze nam hem bij de hand om, met hem, als een verliefd paar, naar de douche te lopen. Ze stonden nog maar nauwelijks onder de douche toen de achterdeur open ging en Lies met Ilse en Eefje binnenkwam.

Onze tortelduifjes hoorden hen, door het klaterende warme water, niet. De tienermeiden liepen naar boven en …………………………

Wordt vervolgd.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Fynn 4 - Ladies Night

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Mijn Memoires - 4Door: Fieke
Gelezen: 697x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
9.3
:: Fout - 2Door: Jefferson
Gelezen: 1346x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.6
:: Fout - 1Door: Jefferson
Gelezen: 3785x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.3
:: Nora De Marokkaanse... - 2Door: Mister_docent
Gelezen: 2556x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stagiaire, Nora, Marokaans, Hoofddoek, School
21-05
9.0
:: Nora De Marokkaanse... - 1Door: Mister_docent
Gelezen: 10938x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Stagaire, Snapchat, Hoofddoek, Marokkaans
21-05
8.3
:: Mijn Memoires - 3Door: Fieke
Gelezen: 2865x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
21-05
8.6
:: Marije - 4Door: Peter1948
Gelezen: 6037x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Beffen, Pijpen
21-05
8.7
:: Mijn Memoires - 2Door: Fieke
Gelezen: 7455x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Seks
20-05
8.7
:: Buurmeisje StefanieDoor: Rocco
Gelezen: 21115x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Beffen, Vingeren
18-05
8.4
:: Bertje - 1Door: Hottie
Gelezen: 10791x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.8
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 9736x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.5
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 16362x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.6
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 14654x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 9598x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 16139x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 11009x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!