Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Fynn 3 - Ria Zijn Schoonmoeder

Bij thuiskomst had Lies zijn bromfiets, die Fynn intussen had gekregen, zien staan en ze vond het vreemd dat ze hem niet zag. Opgewonden rende ze naar boven. Ze wilde de laatste tree nemen toen ze haar moeder Ria met hem naakt uit de badkamer zag komen. “Mammmm!!!” riep ze woedend wat werd gevolgd door “Fynnnnnnnnnn meekomen.”

Beneden wisten Ilse en Eefje dat je rapen gaar waren en Ilse riep snel dat ze met Eefje meeging. Voor Ria iets kon zeggen had Lies Fynn al bij zijn stijve pik vast en sleurde hem mee naar haar slaapkamer. “Zitten en kop dicht” zei ze met verhoogde stem. Ria klopte op de deur waarop Lies riep Nee, mam, nu even niet. Dit varkentje moet ik zelf wassen.”

Fynn wist niet meer hoe hij het had. Zou jij nu zijn vriendin kwijt raken? Het huilen stond hem nader dan het lachen. Lies ging voor hem staan en keek hem uitdagend aan. “Zo meneertje, je dacht zeker mijn vriendin gaat boodschappen doen dan kan ik intussen mooi haar moeder neuken!” Hij wilde jaar antwoorden maar ze ging door: “Zwijg, ik ben nog niet uitgepraat. Jullie zijn zeker naar de zolder gegaan hè, naar mama’s speelkamertje. En daar hebben jullie geneukt. Nee, je hoeft niets te zeggen, ik weet dat maar al te goed.” Ze stopte even, ze moest het op de goede manier brengen. Dit hadden ze natuurlijk afgesproken. Ria zou Fynn testen en dan mocht hij voortaan ook daar komen. “Nou, ik wil je best vergeven, maarrrrrrrrrrrrrrrrr eh……………………..daar zal wel iets tegenover moeten staan.”

“Wat bedoel je, Lies, schatje. Ik begrijp het niet. Wat moet ik doen om het goed te maken? Zeg het me alsjeblieft, Lies. Ik wil je niet kwijt. Alsjeblieft” zei hij smekend.

“Voor woensdag hadden we, omdat papa in het buienland zit, een ladies night gepland. Die avond laten we door gaan, maar jij zult ons daar op onze wenken moeten bedienen. Als je dat goed doet dan zal ik je het vergeven, maar als je faalt dan ……………..”

Ze mocht haar zin niet afmaken. Fynn riep meteen: “Dat doe ik Lies, echt, ik ga alles doen om te laten zien dat ik er spijt van heb.” Lies knikte en zei: “Oké, je zegt thuis dat je woensdag na school meteen naar mij gaat en dat je hier blijft slapen. De rest regelen we dan wel. Begrepen?” “Jjjjaa, jjjaaa” stotterde hij.

Intussen liepen Ilse en Eefje gearmd naar haar huis. Ilse vertelde in geuren en kleuren hoe goed hij haar had gebeft nadat ze bij hem een vibrerende peniskooi had aangedaan. Eefje, ondanks haar 16 jaar nog steeds maagd, kreeg er een nat kutje van. “Als Lies hem buiten gooit dan kan hij zo bij mij terecht.” Zei ze opgewonden. “Ik heb gezien wat voor klokkenspel hij heeft en daar wil ik maar wat graag eens mee spelen.” Ging ze door. “Slet” zei Ilse en ze liepen giechelend verder.
Woensdag

Fynn ging braaf en zenuwachtig mee met Lies en Ilse. Hij wist zich geen houding te geven en tijdens het avondeten trilden zijn handen. De dames, Ria, Lies en Ilse, genoten van zijn gestuntel. Tijdens het eten vertelde Lies dat ze een groepsapp wilde maken en dat ze nog niet wist of ze die LIEF of LIFE zou noemen. “Waar staat die naam voor?” vroeg hij onhandig. Lies keek hem vernederend aan voor ze antwoord gaf. “L is Lies, I is Ilse, E is Eefje en F dat ben jij Fynn. Dat je dat niet snapt.” Om eerlijk te zijn had ook Ilse het helemaal niet begrepen, mar het werd LIEF.

Na het eten zei Ria dat zij samen met Fynn de afwas zou doen en ze beloofde plechtig dat ze haar handen thuis zou houden. Lies en Ilse konden intussen de zolder in orde brengen. Lies vertelde Fynn nog dat hij, zodra hij klaar was met afruimen en afwassen, goed moest douchen en alléén een badlaken om mocht doen en zo naar de zolder moest komen.

Op zolder zorgden de meiden voor de juiste sfeer. Er werden waxinelichtjes aangestoken, wierook geurde en op een paar brandertjes werd exotische olie verwarmd. De meiden hadden beiden een kostschoolpakje aangetrokken, die ze hadden gekocht terwijl Ria met Fynn op zolder speelde. Die pakjes stellen niets voor. Alles is nep en zitten met klittenband vast. Onder het topje en rokje hadden ze niets aan. Ze zouden dus in één vloeiende beweging direct naakt zijn.

Na zijn douche ging hij naar boven. Het leek wel een bordeel. Exotische geuren, kaarslicht en aangepaste erotische muziek. Hij moest, als boetedoening, zijn hoofd en armen in de openingen van de schandpaal steken, waarna Ilse die met een slot afsloot. Hij kon geen kant meer op. Zijn hoofd en handen aan de ene kant van het blok, de rest aan de andere kant. Lies rukte de handdoek weg en beide meiden verdwenen uit zijn zicht, ze stonden achter hem. Hij hoorde even niets. Die korte tijd leek voor hem wel een kwartier te duren.

Hij voelde dat er iets kouds op zijn rug werd gespoten. Hij rilde. Toen voelde hij 4 handen die de vloeistof over zijn rug masseerden. In trage, sensuele bewegingen, gingen die handen van zijn nek naar zijn billen. Ook de zijkant van zijn buikt werd gemasseerd. Er werd géén woord gerept. Fynn had het niet meer. Is dit nu een straf? Lijkt hem van niet, het is eerder een genot. Zijn pik reageerde en werd stijf. De meiden stopten en toen voelde hij vette handen aan zijn voeten. Links de handen van of Lies of Ilse en rechts die van de ander.

Tergend langzaam gingen ze tot aan zijn knieën en dan weer omlaag. Fynn wilde iets zeggen, maar voelde instinctief dat hij dat beter niet kon doen. Deze handeling werd herhaald en na een aantal keren gingen ze verder omhoog. Van zijn knieën tot over zijn billen. Tegelijk hadden ze een bil vast en trokken die iets uit elkaar zodat hun vingertjes ook zijn anus kon beroeren. Fynn had het niet meer, zeker toen ze hun werkterrein verlegden van de achterkant naar de binnenkant van zijn benen. Hij voelde hoe die strelende vingers van zijn knie naar boven gingen. Hij stond strak gespannen als een boog. Hij verwachte ieder moment dat een van die handjes zijn ballen of pik zou raken, maar dat gebeurde niet.

Nee, ineens waren die handjes weg en kwam Lies voor hem staan. Ze zei: “Kijk goed Fynn en geniet.” Ook Ilse stond nu voor hem. Die nam het rokje van Lies in haar handen en trok het naar beneden. Het klittenband liet los en daar stond zijn naakte Liesje. L’histoire se répète. En nu stond ook Ilse naakt voor hem. Hand in hand liepen ze naar een matras die recht voor hem lag.

Lies ging liggen en Ilse begon haar zus te strelen. Ze kusten elkaar teder. Zoenend ging Ilse omlaag. Nam een tepel tussen en tanden en speelde er mee. Fynn probeerde los te komen, maar dat gaat niet. Hij werd opgewonden, geile gedachten flitsten door zijn hoofd. Ilse ging door. Met duim en wijsvinger opende ze de schaamlipjes van haar zus. Streelde en likte het klitje. Lies kreunde van genot. Ilse greep naast haar en tot zijn ontzetting zag Fynn dat ze een but plug in haar handen had. Lies draaide zich om en vakkundig stak Ilse die in de anus van Lies. Maar daar bleef het niet bij, oh nee.

Lies was gaan staan en nu had Ilse twee tepelklemmen in haar handen. Met angst in zijn ogen keek Fynn naar de scherpe tandjes van de klemmetjes. ‘Ze zal toch niet……nee…nee…..dat kan ze niet maken, die scherpe tandjes op de gevoelige tepels van zijn vriendin.’ “Néé, niet doen Ilse. Stop. STOPPPPPPPPPPPPPP, STOPPPPPPPPPPPPP” gilde hij uit. Ze mocht zijn vriendin geen pijn doen.

De zusjes reageerden niet op zijn noodkreten. In no time zaten de klemmetjes op die sappige tepels. Nu was het de beurt aan Lies. Die liep naar de kast en kwam terug met een voorbind dildo. Ze gespte het ding rond het middel van Ilse en spoot glijmiddel uit een flacon over dat ding. Tergend langzaam smeerde ze het goedje over heel die kunstpik, waarna ze uitdagend naar Fynn kwam lopen.

“Zuigen” zei ze tegen hem en stak een tepel tussen zijn lippen. Fynn deed zijn best. Zuigen op een tepel waar een tepelklemmetje in de weg zit valt nog niet mee. Intussen verdween Ilse uit zijn gezichtsveld. Plots voelde hij een slag van een kwastje op zijn rug. Ilse had een zweepje gepakt waar aan het uiteinde een klein kwastje zat. Ze streelde zijn rug er mee. Dat strelen werd afgewisseld met af en toe een zachte klap. Lies trok haar tepel uit zijn mond, ging met haar lippen naar die van hem en haar tong verdween in zijn mond. Hun tongen vochten een duel uit. Ze zorgde er voor dat zijn tong nu in haar mond zat en ze zorgde er voor dat hij die niet terug kon trekken.

Fynn voelde weer iets kouds. Er werd glijmiddel tegen zijn anus gespoten. Een paar vingers smeerden dit uit. Of hij wilde of niet hij werd er ontzettend geil van. De vingers verdwenen en hij voelde de kop van de dildo tegen zijn sluitspier drukken. Hij wilde: “Néé” roepen, maar dat kon hij niet. Lies had zijn tong sterk met haar tanden in haar greep.

Ilse voelde een lichte weerstand, maar trok zich daar niet veel van aan. Ze positioneerde zich beter en duwde langzaam door. Zijn sluitspier deed zijn uiterste best, maar de kracht van Ilse en het ongekende genot waren sterker dan zijn tegenwerking. De kunstlul verdween in zijn darmen. Ilse liet hem even wennen aan het gevoel voor ze langzaam op en neer begon te bewegen.

Fynn kermde het, enerzijds van pijn en anderzijds van genot, uit. Lies had de kus verbroken en met het zweepje dat Ilse had gebruikt streelde ze nu over de schacht van zijn pik. Dit had hij nog nooit mogen ervaren. Zo ongekend, zo lekker, zo geil, zo opwindend, Er zijn geen woorden voor.

Helaas is genot altijd maar van beperkte duur. Het lag helemaal niet in de bedoeling van de zusjes hem genot te bezorgen, ze wilden zelf genieten. Fynn voelde dat de dildo nog één keer diep in zijn darmen werd gestoken en toen werd teruggetrokken. Lies maakte het gordeltje los en Ilse klikte de schandpaal open. Fynn kon zich weer vrijelijk bewegen. Vrijelijk, nee dat is verkeerd. Ze pakten hem bij zin arm en hij moest nu op zijn rug op het bed gaan liggen.

Lies liep naar de geluidsinstallatie en zette een voorgeprogrammeerd nummer op. Beiden stonden nu naast hem. Ze neurieden mee op de muziek en bij een bepaalde toon liet Lies zich over zijn stijve ik zakken, terwijl Ilse haar kutje naar zijn mond bracht. De meiden keken elkaar aan, bogen voorover en zoenden. Fynn had geen aansporing nodig, hij wist wat er van hem verlangd werd. Op de maat van de muziek bewoog Lies haar lichaam. Op en neer, op en neer. Geroutineerd bewoog ze haar lipjes langs zijn paal. Ilse drukte haar kruis steviger tegen zijn mond zodat hij haar nog dieper kon likken. Zijn tong flitste over haar klitje, verdween in haar kutje en vond haar G-spot. De lucht werd gevuld met kreunen en steunen.

De muziek stopte plots en hij hoorde een vreemde stem zeggen: “Changé” Prompt ging Ilse staan en had de pik van Fynn weer alle vrijheid. De zusjes wisselden van plaats en het ritueel ging door. Nu proefde Fynn de sappen van Lies die zich al een beetje hadden vermengd met zijn voorvocht. Hij genoot van deze godendrank. De muziek stopte weer en ze wisselden weer van plaats. Dit gebeurde een aantal keren. Deze wisseling zorgde er tevens voor dat het lang duurde voor Fynn eindelijk een zaadlozing had.

Deze keiharde stralen sperma kwamen terecht in het kutje van Ilse. Straal na straal kwam hard tegen de binnenwanden van haar kutje. Ilse bewoog niet meer. Uitgeput genoot ze van zijn zaad. Lies was nog niet zo ver. Onrustig bewoog ze nu over zijn tong. Fynn had er zijn wijsvinger bijgehaald. Terwijl zijn tong in en uit haar kutje ging, bewoog die vinger als een razende over haar klitje. Ze kreunde, ze steunde, ze gilde het uit. Zijn tong voelde dat die but plug nog steeds in de anus van Lies zat en dat maakte hem nog geiler dan hij al was.

Lies schokte met heel haar lijf. Haar tieten deinden op en neer. Ze kwam klaar. Net als de vorige keer spuitend. Zijn gezicht droop van deze nectar. Lies liet zich van hem af vallen en Ilse nam de gelegenheid te baat het gezicht van Fynn schoon te likken. Ja, Ilse houdt van sperma maar ook van de sappen van haar zus.

Ze hoorden de deur open gaan en Ria kwam binnen met een paar glazen fris. “Dat hebben jullie wel verdiend, vind ik” zei ze. “Ik denk dat Fynn een goed aanvulling is.” Er werd gelachen en na een warme douche zochten ze hun bed maar op. Fynn hoefde nu niet meer op de bank, nee hoor, hij mocht tussen Lies en Ilse liggen. Of dat nu werkelijk tot nachtrust lijdt, laat ik nog even in het midden.

Eefje sliep die nacht ook onrustig. Ze had de grote pik van Fynn gezien en had zich voorgenomen dat hij haar maar eens snel moest ontmaagden. De hele nacht lag ze plannen te maken en de volgende ochtend wist ze precies wat haar te doen stond. Wat dat was?

Wordt vervolgd.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Fynn 5 - Eefje

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Nora De Marokkaanse... - 1Door: Mister_docent
Gelezen: 6653x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Stagaire, Snapchat, Hoofddoek, Marokkaans
21-05
8.3
:: Mijn Memoires - 3Door: Fieke
Gelezen: 2215x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
21-05
8.6
:: Marije - 4Door: Peter1948
Gelezen: 4756x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Beffen, Pijpen
21-05
8.7
:: Mijn Memoires - 2Door: Fieke
Gelezen: 6756x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Seks
20-05
8.7
:: Buurmeisje StefanieDoor: Rocco
Gelezen: 20095x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Beffen, Vingeren
18-05
8.4
:: Bertje - 1Door: Hottie
Gelezen: 10441x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.8
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 9502x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.5
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 15976x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.6
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 14411x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 9128x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 15714x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 10880x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
:: De Bikerclub - 26Door: Muis
Gelezen: 3235x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hoertje, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
15-05
8.8
:: De Opdracht - 5Door: RAEM
Gelezen: 6505x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 1Door: Shoestring
Gelezen: 19360x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.9
:: Marije - 1Door: Peter1948
Gelezen: 18252x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Likken
15-05
8.3
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!