Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Fynn 4 - Ladies Night

Eefje had heel de nacht liggen woelen. Natte dromen hadden haar die onrustige nacht bezorgd. Nadat ze gezien had hoe Lies haar vriend Fynn bij zijn stijve pik pakte, was er voor haar een wereld opengegaan. De schellen waren van haar ogen gevallen en ze had nu een heel andere kijk op seks dan voorheen. Ze was al 16 en nog steeds maagd. Oh mu God, daar moest snel iets aan gebeuren en haar plan was geboren.

Ze had samen met Fynn de opdracht gekregen een presentatie te maken van de veranderingen in de natuur. Gekscherend waren daar allerlei suggesties voor geroepen door hun medeleerlingen, maar nu wist ze het. Als ze nu eens naar de Biesbosch gingen en specifiek naar de Noorder Plaat. Daar zouden ze de natuur kunnen observeren in al haar facetten. Fynn heeft een brommer en met hun tweetjes zijn ze daar zo. Ze had het al helemaal uitgedacht. En het was niet moeilijk Fynn over te halen samen een dagje naar dit Nationale Park te gaan.

Voorzien van lunchpakket en natuurlijk zwemkleding gingen ze op pad. Eerst richting Dordrecht, daar de veerpont en de bordjes volgen naar dit gebied. Het was er doodstil. Geen mens te bekennen. Je hoorde de vogels fluiten, de wind door de bomen blazen en dit alles afgewisseld met het kwaken van de kikkers. De geluiden werden opgenomen en Fynn maakte video-opnames.

Ze liepen dieper het gebied in en kwamen bij een verkoelend ven. “Hier moeten we even rusten” stelde Eefje voor en legde haar rugzakje op het gras. Fynn deed hetzelfde. Al snel zaten ze samen te genieten van de vrije natuur. “Warm hier” zei Eefje en keek hem aan. “Vind je het erg als ik mijn shirtje uittrek? Dan kan ik een beetje bijkleuren.” Vroeg ze. Haar stem klonk bedeesd, timide, maar was Eefje wel zo timide? Fynn kon alleen maar knikken, hij vond het wel goed.

De arme jongen wist toen nog niet dat ze geen beha aan had. Om een beeld te scheppen hoe Eefje eruit ziet zal ik haar eerst kort beschrijven. Ze heeft half lang donker haar, groene ogen, altijd een licht roze blos op haar wangen. Een kort nekje, Behoorlijke tieten, net geen D, maar wel een grote C-cup. Een slank buikje. Bredere heupen en normale benen, maar haar bovenbenen zijn wel iets dikker dan normaal. Ze is een plaatje.

Ze trok haar shirtje uit en meteen zag hij haar fiere tieten. Ze hingen beslist niet. Centraal op die borsten zaten de tepelhoven, ter grootte van een 2-euro munt met daar midden in de lange tepels. Ja, Eefje heeft tepels van bijna 2 centimeter. Doordat die tepels als een soort pyramide in de tepelhoven staan, zijn ze een lust voor het oog. Hij kon er zijn ogen niet vanaf houden. “Yes” dacht ze “de eerste punten zijn binnen."

Even later slenterde naar het vennetje en stak een hand in het heldere water. Niet te koud, een ideale temperatuur. Ze keek in zijn richting en trok toen haar rokje en slipje uit. Hij wist niet wat hij zag. Ze leek wel het beeld van Venus. Ze draaide zich om en ging voorzichtig het water in. Met zijn ogen volgde hij haar.

Ze stond nu tot haar middel in het water en riep dat hij ook moest komen. Hij twijfelde. Kon hij dit wel maken? Stel dat ze het tegen Lies zou zeggen of ……. Hij vermande zich en trok zijn kleding, op zijn boxer na, uit en liep ook het ven in. Al snel waren die twee aan ravotten. Waar hij niet op gerekend had was het feit dat Eefje sterker is dan hij en na een kwartiertje spelen had ze he stevig vast. Zijn handen zaten klem tussen zijn buik en haar buik. Ze had haar arm rond zijn rug geslagen en met haar vrije hand trok ze zijn boxer naar beneden. Meteen voelde ze opgezwollen tik tegen haar been tikken.

Zo trok ze hem mee naar de plek waar hun spullen lagen. Vertederd keek ze hem in zijn ogen en fluisterde: “Fynn, mag ik je iets persoonlijks vragen? Iets dat ik aan niemand anders zou durven vragen? En eh…….je moet me beloven dat je niet zult schrikken als ik je het vraag. Ook zal ik niet boos op je zijn als je nee zegt. Mag het………….Fynn?”

Ze bracht haar hoofd dichter bij dat van hem, tot zijn neus haar wang raakte. Ze fluisterde: “Fynn, ik ben nog maagd en eh………….Fynn, zou eh…..jij……………..” Ze wachtte niet op zijn antwoord, maar drukte haar lippen op die van hem. Drukte haar haar lichaam stevig tegen hem aan, Hij voelde haar tepels op zijn borst. Hij merkte niet eens dat ze har benen rond zijn taille wikkelde. Hij kon maar aan één ding denken: HIJ MOEST HAAR HEBBEN.

Hij voelde zijn pik nog harder worden. Zijn eikel drukte zwaar tegen haar camel toe. Eefje voelde dat hij probeerde hem meteen in har kutje te krijgen, ze verbrak de kus en zei: “Nee, nog niet. Laten we eerst de tijd nemen voor een voorspel dan mag je me eh….Neuken.” Fynn kon eigenlijk niet wachten, maar wist dat, als er geen voorspel zou zijn, er ook niet geneukt zou worden, dus gleden zijn handen naar haar perfecte kont, die ze meteen naar achteren drukte, waardoor haar anus vrij kwam. Haar ademhaling werd onregelmatig op het moment dat hij met zijn twee wijsvingers het gat streelde. Ze leunde zwaar op zijn rechterarm. Dit was voor hem het teken dat hij met zijn linkerhand haar kutje kon verwennen. En dat deed hij.

Hij voelde meteen de slijmerige vloeistof van haar sappen. Nu gingen zijn middel- en wijsvinger tussen haar schaamlipjes. Ze kronkelde. Haar heupen bewogen op en neer en ze kreunde. Hij bleef haar strelen, wisselde haar lipjes af met haar klitje en met haar keiharde tepels. “Ik hoop maar dat we niet betrapt worden” zei Fynn. Hij hoorde haar hijgend zeggen: “Who cares?” Hij rolde met haar tepels, zoog erop, waarbij ze zijn hoofd stevig tegen haar borsten drukte.

Eefje was er klaar voor, dat merkte hij aan alles. Voorzichtig zorgde hij er voor dat ze goed in het gras lag. Glimlachte naar haar en spreidde haar benen. Langzaam liet hij zich zakken en zijn eikel kwam voor haar vagina. Hij keek haar vragend aan. Eefje knikte en sloot haar ogen. Ze wilde er van genieten. “Het kan misschien even pijn doen, maar eh…..” Hij kon zijn zin niet afmaken. Gebiedend zei ze: “Don’t talk. DO IT. NOW!!!”

Met zijn rechterhand positioneerde hij zin pik goed. Ze was er nat genoeg voor en zijn pik had meer dan genoeg voorvocht geproduceerd om aan de slag te gaan. Haar lipjes weken en het eerste stukje zat er in. Langzaam drukte hij door, voelde weerstand. ‘It’s now or never’ dacht hij, trok iets terug waarna hij met volle kracht doordrukte. Eefje gaf een harde gil, die volgens Fynn zowel in Dordrecht als Werkendam te horen was. Jij stopte en vroeg bezorgd of hij haar pijn deed.

Eefje was er helemaal klaar voor geweest en zei: “Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld.” Dit klonk als muziek in zijn oren, hij gaf haar een kus en begon te pompen. Het tempo ging van langzaam naar sneller en sneller. Hij hoorde haar hijgen, onregelmatig ademhalen en zag aan haar gezicht dat ze genoot.

Met horten stoten riep ze ineens: “Fynnnnnnnn!!! Fynnnnnnnnnn!!! Ohhhhh Fynnnnn. Ga door, ga door, sneller, sneller, ga doorrrrrrrrrrrr”. Ze stonden beiden op het punt klaar te komen. Toen realiseerde hij zich dat ze geen condoom gebruikte en hij niet wist of ze aan de pil was. Snel trok hij zijn pik er uit en vroeg het haar. “Don’t wurry” was haar enige commentaar.

Haar lichaam begon te rillen en hij wist wat hij moest doen. Langzaam gleed zijn pik weer in haar ontmaagde kutje. Langzaam trok hij terug en duwde hem weer vooruit. Ze begon sneller te ademen en hijgde. Het zou nu niet lang meer duren voor ze haar eerste orgasme zou krijgen. Ze schreeuwde het uit van genot. Ze zweten beiden als een gek. Met zijn linkerhand streelde hij haar klitje.

“Oh my God, Fynn. Jahhhhhhhhhhh. Fynn, fffffuckkkkk. Ohhhhhhhhhhhhh jahhhhhhhhhhhhh” Haar kreten galmde over de open vlakte. En met een laatste stoot spoot hij dikke harde stralen sperma in haar trillende kutje.

Geen van beiden nam de moeite te bewegen. Hij bleef in haar, hij had geen kracht meer om zijn pik eruit te trekken. Hij kuste haar zacht, liefdevol. De omgeving rook naar seks, die vermengd was met de frisse geuren van de natuur. Het was de geur van liefde.

Na een minuut of tien waren ze weer helemaal bij hun positieven, stonden op en namen een verfrissende duik in het ven. Na zich af te hebben gedroogd en aangekleed waren ze klaar om weer naar huis te gaan. Op dat moment maakte hij zich zorgen over Lies en vertelde dat haar.

“Domme jongen” lachte ze “dacht je nu werkelijk dat die niet wist wat ik van plan was? Ze heeft me zelf overtuigd dit te doen. Nu kunnen we straks met ons viertjes genieten, bofkont.” Dit had hij nooit durven dromen. Een gouden toekomst straalde hem tegemoet.

Wordt vervolgd

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Fynn 6 - Strand

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Schoolopdracht - 9Door: Hottie
Gelezen: 123x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen Piemel Poesje
26-05
8.5
:: De Fantasie Van...Door: Bartje
Gelezen: 4129x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Tiener
26-05
8.2
:: Lisa Leren (ver)kennenDoor: Justsomeboy
Gelezen: 5499x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
26-05
8.7
:: Mijn Memoires - 7Door: Fieke
Gelezen: 1196x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
25-05
9.1
:: Ondeugende Spelletjes - 1Door: Robin
Gelezen: 7011x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Café, Spelletje,
25-05
8.8
:: Bertje - 3Door: Hottie
Gelezen: 4048x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
8.7
:: AssepoesjeDoor: Bella
Gelezen: 7633x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
24-05
8.2
:: Nora De Marokkaanse... - 3Door: Mister_docent
Gelezen: 9055x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Stagiair, 18, Ontmaagd
24-05
8.8
:: Mijn Memoires - 6Door: Fieke
Gelezen: 1808x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen
24-05
8.5
:: Fout - 3Door: Jefferson
Gelezen: 5811x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 3Door: Shoestring
Gelezen: 9802x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.2
:: Bertje - 2Door: Hottie
Gelezen: 9427x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
22-05
8.6
:: Mijn Memoires - 5Door: Fieke
Gelezen: 1918x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.7
:: Italiëreis - 4Door: Karel
Gelezen: 6982x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
22-05
8.9
:: Mijn Memoires - 4Door: Fieke
Gelezen: 2179x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.3
:: Fout - 2Door: Jefferson
Gelezen: 7665x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!