Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Het Paardenmeisje - 4

Nadat ik de vorige keer heerlijke sex met met Gaby gehad had, keek ik uit om haar blote lijf weer te zien en mijn pik in haar nauwe kutje te voelen. De hele week zag ik haar kleine tietjes weer in mijn gedachten voor me. Haar mooie kontje en haar natte gladde kutje. Vanavond was het rustig op stal. Ik zag een paar mannen en vrouwen, maar geen Gaby, Gwen of andere jonge geile meiden. "Dan maar even wat grondwerken in de bak.", dacht ik. Dat vind ik altijd lekker om even mijn hoofd leeg te maken en totaal te ontspannen.

Vandaag ging het lekker. De merrie deed vrolijk mee en brieste om aan te geven dat ze het naar haar zin had. Totaal ontspannen liep ze de laatste rondjes en was het mooi geweest voor vandaag. "Kom maar mee, meid. Dan borstel ik je en krijg je nog wat lekker voer en kun je rustig op stal uitrusten.". En samen liepen we naar onze box. Ik zette haar in het gangpad en begon haar nog even te borstelen. Wat was het een mooi beest. Daar hebben we mee geboft. Een rustige merrie waar we nooit problemen mee hebben. Gelukkig maar, want het kan een dure business worden als een paard naar de dierenarts moet. Tijdens het borstelen, smikkelde ze van haar eten en slobberde ze water uit de emmer. Na een tijdje was ze weer helemaal spik en span en kon ze in haar box. Ik ruimde de spullen op en sloot de boel af.

Toen ik richting de auto liep, zag ik haar staan. De geile meid met die heerlijke bos krullen: Gaby. Ik liep naar haar toe en groette haar: "He Gaby, ook hier? Ik had je nog niet gezien.". Omdat er niemand in de buurt was, boog ik naar haar toe en gaf haar een zoen. Ze opende haar mond en de zoen ging over in een geile tongzoen. "Mmmmm...", kreunde ze. "Ik had al gehoopt dat je er zou zijn.", zei ze toen we stopten met zoenen. "Ik heb de hele week aan je gedacht en vaak met Gwen ge-appt. Weet je nog wat we de vorige keer hadden gezegd? Dat we eens met ons drieŽn zouden moeten vrijen?". Dat wist ik nog maar al te goed. Het leek me ontzettend geil als die twee meiden met elkaar zouden vrijen en dat ik ze beide zou kunnen verwennen. "Jazeker, mijn pik wordt er al stijf van. Alleen van de gedachte al.", zei ik. Ze keek naar mijn kruis en zag de bobbel in mijn broek. "Mmmm...", zei ze en wreef met haar hand over mijn pik die stijf begon te worden. "Gelukkig is ze hier vanavond ook.", zei ze. "Ze haalt nog even wat hooi met de kruiwagen. Ik weet wel waar we straks privť kunnen vrijen.", zei ze en ze wees naar boven. Boven hun boxen was de zolder waar de boer het stro opgeslagen had. "Kom, we gaan alvast naar boven.". Ze pakte me bij de hand en liep voor me uit de trap op.

Bovenaan de trap aangekomen, liepen we iets door naar achteren, zodat we totaal uit het zicht waren. Ze kwam dicht tegen me aanstaan en sloeg haar armen om mijn hals en begon me te zoenen. Onze tongen gleden langs elkaar en draaiden om elkaar heen. Mijn handen gleden over haar rug naar haar billen. Ze had een strakke rijbroek aan en haar billen voelden geil aan. Ik kneep in haar billen en ze kreunde zacht. Mijn handen gleden onder haar shirt en ik schoof het shirt naar boven. Haar geile borstjes kwam te voorschijn. Ze had een zwarte bh aan en haar tepeltjes priemden al door de stof heen. Ik schoof het shirtje verder omheen en kon het niet laten om haar door de stof aan haar tepels te zuigen. Haar shirt verdween op een baal stro en ik deed haar bh los. Ook die verdween op de grond. Mijn handen gleden over haar borsten en ik masseerde haar mooie tietjes. Ik pakte een van de tepels tussen mijn duim en wijsvinger en kneep er zacht in en trok er een beetje aan.

Beneden hoorden we wat gestommel en we stopten even. "Ah, dat is Gwen.", fluisterde. Ze liep richting de rand van de zolder en zei op een zachte toon: "He, Gwen... hier boven! Kom je ook?". Gwen keek om haar heen en zag toen Gaby halfnaakt op de zolder staan. Gaby wenkte haar. "Kom snel! Ik ben ontzettend geil en ik wil neuken!". "Ik moet nog even het hooi doen en ik kom dan snel.", zei Gwen en snel ging ze haar werk afronden.

Gwen liep weer naar mij toe. "Waar waren we gebleven?", zei ze. "Kom snel onze kleren uit.". Ik schopte mijn schoenen uit en deed mijn broek samen met mijn onderbroek uit. Mijn pik stond stijf omhoog. Ik deed snel mijn shirt ook uit. Gaby deed ook de rest van haar kleren uit. Ze kwam weer dichtbij staan en stak haar hand uit en sloot haar vingers om mijn ballen. Zachtjes masseerde ze mijn zak en begon weer te zoenen. Mijn handen gleden over haar lijf. Via haar buik gleed ik tussen haar benen. Ze had zich blijkbaar net geschoren, want haar venusheuvel was ontzettend glad. Met een vinger gleed ik tussen haar schaamlippen door en voelde dat ze al ontzettend nat was van de geilheid. Ze deed haar benen iets uit elkaar en duwde haar heupen naar voren. Ik stak een vinger in haar kutje en begon haar te vingeren. "Mmmm.. lekker... ga door.", kreunde ze. Zij zelf begon mij af te trekken met een hand en de andere kneep in mijn billen.

"Kijk eens aan! Hier gebeurt het!". We keken om en we zagen Gwen de trap op komen. Ze liep naar ons toe en deed ook haar kleren uit. Naakt liep ze naar ons toe en kwam tegen ons aan staan. Ik stond nog steeds Gaby te vingeren. Gwen stak ook haar hand uit en begon mijn ballen te masseren, terwijl Gaby mij nog steeds stond af te trekken. Gwen begon me te zoenen. Zo nu en dan beet ze in mijn lip. Langzaam bewoog ze haar hoofd naar beneden. Ze zoog even aan mijn tepels en beet er in. Ze daalde verder af en ze pakte mijn pik beet. Ze trok mijn voorhuid verder naar beneden en kneep in mijn stijve pik. Een dikke druppel geil kwam tevoorschijn. Ze likte met haar tong de druppel eraf en likte haar lippen af. "Mmmmm...dat smaakt nog steeds ontzettend geil.". Ze nam mijn pik in haar mond en begon me heerlijk te pijpen. Haar warme mond gleed over mijn stijve pik heen. Terwijl ik door haar gepijpt werd, was ik nog steeds bezig met het vingeren van Gaby. Ze was ontzettend nat geworden en ik stak een tweede vinger in haar nauwe kutje. Met mijn vingers maakte ik wenkbewegingen en gleed over haar G-spot heen. Ze hijgde hevig en was dichtbij een orgasme. Steeds sneller bewoog ik mijn vingers. Ze sloeg een arm om mijn schouders om op de been te blijven. "Aahhh...", kreunde ze en trillend op haar benen voelde ik dat haar kutje in mijn vingers knepen.

"Oh, dat was lekker.", zuchtte Gaby. Gwen stopte met pijpen en ging rechtop staan. Ze deed een arm om Gaby heen en gaf haar een knuffel. Hierbij begon ze haar te zoenen. Gaby beantwoorde haar met een tongzoen. Ik haalde mijn vingers uit Gaby's kutje, zodat ze weer normaal kon staan. Ze lieten de handen over elkaars lichaam glijden. Hevig zoenend genoten ze van elkaar. Gaby liet haar handen afzakken naar de billen van Gwen en kneep er zachtjes in. Met een vinger raakte ze het sterretje aan. Gwen kreunde daardoor. Gwen houdt wel van anale sex, want dat hadden we een andere keer al gedaan. "Oeh...dat vind je lekker, he? Geil ding!", zei Gaby. "Ga eens op een strobaal liggen. Ik wil wel eens een kutje proeven.". Gwen ging op een van de strobalen liggen en deed haar benen wijd. Gaby nam plaats tussen de benen van haar vriendin en keek naar het kutje. "Wat leuk om eens een kutje van een ander te zien. Ik heb dat nooit zo gezien. En wat heb je een schattige haartjes.". Ze kuste de schaamlippen van Gwen en rook even aan het natte kutje. "Mmmm... wat ruik je lekker. Heerlijk geil.". Ze stak haar tong uit en likte langzaam vocht van haar vriendinnetje op. "En het smaakt ook nog lekker.". Ze likte tussen de schaamlippen door en genoot van deze nieuwe ervaring. Met haar handen deed ze de benen wijder uit elkaar, zodat ze er nog beter bij kon. Het kutje van Gwen stond wijd open en glinsterde van haar eigen vocht en van het speeksel van Gaby. Met haar handen kneedde ze haar eigen borsten.
"Gwen, als jij nu iets naar achteren schuift, dan kan Gaby op haar knieŽn op de strobaal gaan zitten en dan kan ik haar van achteren nemen.", zei ik. Ik wilde namelijk haar heerlijke kutje neuken. Ze gingen beide iets verzitten, zodat Gaby haar lekkere kontje omhoog stak en haar kutje ten hoogte van mijn middel kwam. Ze ging verder met het beffen van haar vriendin. Ik keek uit om twee heerlijke geile meiden. Ik pakte mijn stijve pik beet en liet mijn eikel tussen de geile schaamlippen van Gaby doorglijden. Ze was ontzettend nat en ze kreunde bij het voelen van mijn stijve pik. Ze bewoog haar billen iets naar achteren om hem maar in haar kutje te krijgen. Ik zette de eikel tegen haar kutje aan en liet hem langzaam naar binnen glijden. Haar warme kutje omsloot mijn pik en Gaby liet een kreuntje ontsnappen terwijl ze met haar tong diep in het kutje van Gwen zat te spelen.

Langzaam bewoog ik mijn pik in en uit haar kutje. Mijn pik glom van haar kutvocht. Met mijn handen pakte ik de heupen van haar vast en stootte sneller en sneller. Wat een zalig gevoel. Gaby verwende met haar tong het klitje van Gwen en liet ondertussen twee vingers in het geile kutje heen en weer gaan. Gwen kronkelde van genot en beet op haar lip om maar niet te veel geluid te maken. Gaby drukte haar kont elke keer naar achteren om mijn pik zo diep mogelijk in zich te voelen. Haar billen drukte tegen mijn schaamstreek aan en mijn ballen kletsten tegen haar klitje aan. Wat een geil ding. "Aaahhh...", bracht Gwen uit en met haar benen klemde ze het hoofd van Gaby vast en kromde haar rug. Gaby bleef het klitje stimuleren terwijl haar vriendin klaarkwam. Het orgasme werd hierdoor heviger en bleef langer doorgaan. Ik bleef ondertussen haar neuken. Ik maakte mijn duim nat en zette die op haar kontgaatje. Doordat ze haar kontje achteruit duwde, gleed die makkelijk naar binnen. "Oeh ja...", kreunde ze tussen de benen vandaan. Blijkbaar was dit het laatste zetje voor haar om ook klaar te komen. Ik voelde dat haar kutje in mijn pik kneep. Ik wilde mijn sperma in haar kutje spuiten. Ik stootte nog een aantal keren en ik voelde dat ik ging klaarkomen. Ik duwde mijn pik zo ver mogelijk in haar en dikke stralen sperma spuiten in het zalige kutje terwijl haar kutje hem leegkneep.

Langzaam liet ik mijn pik uit haar kutje glijden en dikke stralen sperma drupten langs haar benen naar beneden. Gaby kroop bovenop Gwen en ze omhelsden elkaar en genoten na van de geile sex. Het sperma dat uit haar kutje gleed, drupte op Gwen. "Mmmm...wat was dit lekker.", zei Gwen na een tijdje. De twee meiden gleden van elkaar af en in het schaamhaar van Gwen zat allemaal sperma van mij. Ze gleed met haar vingers door het sperma heen en stak haar vingers in haar mond om het sperma af te likken. "Mmmm... dat smaakt goed.". Gaby gleed ook met haar vingers door haar kutje heen en kneep even met haar kutje om wat sperma naar buiten te duwen. Het sperma dat ze opving likte ze geil van haar vingers. "Ja, echt wel. En dan dat kutje van jou. Ik had nooit verwacht dat sex met een meisje zo lekker zou zijn. Waarom hebben we dit nooit eerder gedaan?". Ze lachten en omhelsden elkaar weer. "Fijn dat het zo goed bevallen is.", zei ik. "Dat biedt perspectieven voor de volgende keren. Ik zie dat het al laat geworden is. Laten we ons gaan aankleden, voordat de boer komt afsluiten". We kleedden ons weer aan en liepen richting de auto en fietsen. Beide meiden gaven me nog een zoen en fietsten daarna hand in hand weg. Wat een leuk gezicht. Twee geile meiden die een nieuwe ervaring hadden beleefd. En dat zullen ze vast nog vaker met elkaar beleven.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Het Paardenmeisje - 6

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Mijn Memoires - 4Door: Fieke
Gelezen: 719x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
9.3
:: Fout - 2Door: Jefferson
Gelezen: 1404x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.6
:: Fout - 1Door: Jefferson
Gelezen: 3885x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.3
:: Nora De Marokkaanse... - 2Door: Mister_docent
Gelezen: 2643x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stagiaire, Nora, Marokaans, Hoofddoek, School
21-05
9.0
:: Nora De Marokkaanse... - 1Door: Mister_docent
Gelezen: 11009x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Stagaire, Snapchat, Hoofddoek, Marokkaans
21-05
8.3
:: Mijn Memoires - 3Door: Fieke
Gelezen: 2868x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
21-05
8.6
:: Marije - 4Door: Peter1948
Gelezen: 6051x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Beffen, Pijpen
21-05
8.7
:: Mijn Memoires - 2Door: Fieke
Gelezen: 7467x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Seks
20-05
8.7
:: Buurmeisje StefanieDoor: Rocco
Gelezen: 21130x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Beffen, Vingeren
18-05
8.4
:: Bertje - 1Door: Hottie
Gelezen: 10793x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.8
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 9736x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.5
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 16372x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.6
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 14659x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 9602x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 16145x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 11010x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!