Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Fynn 6 - Strand

Zondagochtend:

Fynn mag met zijn 3 lieftallige vriendinnen gaan winkelen. Eefje heeft lingerie nodig en hij ‘mag’ mee om het te beoordelen. “Lingerie” denkt hij “wanneer kijkt een ander er naar? Om maar eerlijk te zijn wil je dat toch zo snel mogelijk uittrekken.” Hij neemt een douche, scheert zich overal nog eens goed, gebruikt veel te veel deodorant en after shave en gaat naar het huis van Lies en Ilse.

Intussen is Eefje daar al een tijdje en met die twee zitten chillen. Ze hebben een plan gesmeed. Ze laten hem in de veronderstelling dat ze naar het Centrum van Den haag gaan. Dat doen ze ook, maar niet haar de Spuistraat en omgeving, nee ze weten een weg binnendoor en komen dan ‘per ongeluk’ op het Piet Heinplein uit waar de hen zo bekende speelgoedwinkel van Christine Leduc staat. In de loop van de volgende week is het Valentijnsdag en daar horen kadootjes bij. De dames kopen er een voor hem en hij mag er voor ieder van hen een kopen. Tot slot zal Eefje nog iets kopen waar ze op Valentijnsdag met hun vieren plezier van hebben. Alle aankopen laat ze wel op de rekening zetten en zorgt ze wel voor betaling.

Fynn komt binnen en aan zijn gezicht ze al meteen dat hij er géén zin in heeft. Eefje neemt het initiatief en begint tegen hem: “Fynn, ik heb 2 vragen aan jou, als je die goed beantwoord dan hoef je niet mee te gaan shoppen. Akkoord?” Hij knikt en ze begint:

“Wie van ons drie heeft de kleinste tieten?” Hier hoeft jij niet lang over na te denken en antwoord resoluut: “Ja, Eefje.” “Correct, jongen, maar nu nummer 2: Wie van ons drie heeft nu geen slipje aan? Denk er om als het fout is moet je mee.”

Ja, wat moet hij daar op antwoorden. Lies? Meestal heeft die er wel een aan, maar het zou kunnen nu niet. Ilse? Zoveel weet hij niet van haar. Ja, ze is net zo geil als haar zus, maar of ze zonder slipje de straat op durft te gaan? En Eefje? Ja, die is het geilst van alle drie. Het zou niet de eerste keer zijn dat hij in de les hoorde dat ze klaar kwam, terwijl ze toch haar handen op haar lestafeltje had. Hoe ze dat klaarspeelt, dat wilde hij haar nog wel eens vragen. En die heeft ook het grootste libido van alle drie, dus het zou hem niets verwonderen dat zij het is. “Jij Eefje!!!” zei hij resoluut.

“Dat gaan we zien, dames ik tel tot drie” antwoordde ze. En bij drie tilden ze hun rokje op en tot zijn schrik zag hij dat Ilse geen slipje aan had. Verdomme verloren. Er zat niets anders op dan meegaan. Al snel waren ze op het station Den Haag CS en liepen richting Binnenhof. Je snapt niet dat daar altijd zoveel toeristen zijn die foto’s maken van die oude gebouwen. Hij dacht dat ze over zouden steken om zo naar het centrum te lopen, maar Ilse stelde voor langs het paleis te gaan en dan langs een andere weg in de Spuistraat uit te komen. Hij kon niet anders dan zijn 3 super knappe vriendinnen volgen. Hij liep een stukje achter hen en keek naar de wiebelende kontjes. Hij fantaseerden er over hoe hij die kontjes bloot voor hem lagen en hij hen om de beurt anaal neukte. Hij lette dan ook helemaal niet op, anders had hij wel gezien dat ze niet helemaal naar de winkelstraten liepen.

Op eens bleven ze staan. Hij keek om zich heen, Hè, Piet Heinplein, wat moeten we hier nu weer doen? Maar hij werd snel wakker geschud. Ze stonden voor het historische pand nummer 1 waar, de, met een heel groot assortiment gevulde winkel, Christine Leduc gevestigd is. De dames waren daar kind aan huis, maar dat wist hij niet. Ze liepen de winkel in en hij kon niets anders dan volgen.

Schappen vol dildo’s, rekken met kleding, vitrines met allerlei lustopwekkende middelen, stapels, boeken en tijdschriften, planken vol Dvd’s, noem het maar op en achterin waren de pashokjes en cabines waar je live shows kunt zien. Tevens waren er speciale pashokjes waarin je begluurd kon worden. Uiteraard alles tegen betaling.

De jonge man achter de toonbank groette de dames hartelijk. Ze knuffelden en zoenden. Hij vond dat maar niets. Eefje had al snel iets van haar gading gevonden. Ze had 3 pakjes in haar handen en ze riep: “Fynn!!! Meekomen!!! Cabine 2.” Hierbij gaf ze een knipoog naar de jonge man en die knikte.

In de cabine trok ze haar rokje en slipje uit. Nu kon hij zien dat ze werkelijk grote schaamlippen heeft. Hij staarde er naar en zij zag het. “Ja, ik ben nat en je mag gerust even voelen. Mogen, nee je moet het doen want ik heb daar verschrikkelijk jeuk.” Ze pakte meteen zijn rechterhand en drukte dat tegen haar schaamlippen. Omdat hij niet snel genoeg reageerde pakte ze opnieuw zijn hand en bewoog die op en neer over haar klitje.

Ze was niet geil, nee ze was supergeil en het duurde niet lang voor ze met een gilletje klaar kwam. “Weet je waarom ik zo snel klaar kom?” vroeg ze hem. Hij schudde zijn hoofd. “Nou dat komt omdat ik vibrerende slipjes draag. Dit ding…” ze pakte haar slipje van het krukje “geeft vibrerende trillingen over mijn schaamlippen en met een afstandsbediening kan ik het tempo regelen van 1 tot 10. Ook heel lekker als ik op school, in de bus, op de fiets, of waar dan ook geil ben en klaar wil komen.”

Hij wist niet wat hij hoorde, wist niet eens dat die dingen bestonden. “En nu wil ik een paar nieuwe hebben en ga ze passen. Jij moet dan even met de afstandsbediening kijken of ze goed werken.” Ze pakte het eerste witte, kanten slipje met vibrerend kruis en paste het. Hij kreeg een afstandsbediening in zijn handen en probeerde verschillende snelheden.

Het tweede was een rood setje met eitjes die vaginaal in moesten worden gebracht. Natuurlijk moest hij dat van haar doen en onhandig probeerde hij de grote schaamlippen te spreiden en de eitjes in te brengen. Na veel prutswerk was dat gebeurd en ok dit setje voldeed aan de eisen van Eefje.

Het laatste was een slipje met een ingebouwde vibrator. Natuurlijk ook weer met trilsnelheden. Hier had hij duidelijk minder moeite mee en toen zij ook hier tevreden mee was wilde Fynn de cabine verlaten, maar dat wilde Eefje niet, nee ze moest hem even bedanken voor zijn medewerking.

Ze legde haar hand op zijn keiharde pik, ritste toen zijn broek open en haalde zijn lul tevoorschijn. Zakte door haar knietjes en, terwijl ze hem met haar ene hand aftrok, pijpte ze hem enkele minuten. Ze stopte voor hij klaar kwam. “Nee, jongen, je mag niet klaar komen in mijn mondje. Ik zou het wel willen, maar mag nu niet van Lies. En voor je denkt dat ze dat niet ziet kan ik je wel vertellen dat we in een gluurcabine staan en dat Lies en Eefje alles hebben gezien en gehoord.” Hij werd rood tot achter zijn oren van schaamte.

In de winkel kreeg hij een zoen van Lies die fluisterde: “Je bent lief voor Eefje geweest. Je verdient een beloning. Luister maar naar wat ze nog te vertellen heeft.” Eefje nam de drie mee naar een hoekje en zei toen: “Jongens, ik trakteer. Deze week is het Valentijnsdag en wij, meiden, kopen ieder iets voor Fynn en hij mag voor ieder van ons iets kopen. Je laat het discreet bij de balie inpakken en ik zorg wel dat het betaald word. Maarten, die jullie wel kennen, dat is die jonen achter de toonbank, zorgt dat het bij mij thuis wordt afgeleverd. Op Valentijnsdag komen jullie naar mijn huis en dan pakken we uit. Deal?”

No deal, dat was geen optie. Dus ging ieder zijn eigen weg.

Eefje

Liep direct naar het rek waar alle crème stond uitgestald. Vakkundig speurde ze langs de producten en vond al vlug wat ze wilde kopen: Stay Hard Delayspray.

Ilse

Die zag een potje met Orgasme Vertragende crème. Bingo

Lies

Die was helemaal in de ban van het set OVO BB Vibrerende penisringen. Drie ringen, ze kon haar hartje daarbij ophalen.

Voor hem was het moeilijker. Hij liep de winkel door van voor naar achter en terug. Als eerste vond hij iets voor Ilse: Bij de tepelzuigers stond een dubbele Borstenpomp. Twee ploppers die om haar grote borsten konden, waarna je ze vacuüm kon laten zuigen.

In zijn gedachten stond hij nog steeds versteld van de grote schaamlippen die Eefje heeft. Dat hij dat niet gezien had, op de Noorder Plaat, was nog steeds iets waarvoor hij zich wel voor zijn hoofd kon slaan. Zeker toen hij in het rek “NIEUW IN ONZE COLLECTIE” de aanbieding zag staan; schaamlippenspreider. Ja, dat was helemaal.

Bleef alleen nog iets voor zijn Lies over. Hij bleef drentelen. De dames zaten intussen lekker te chillen met Maarten en in een rekje, ver achterin zag hij iets blinken. Liep er naar toe en las: ‘Thorn Dubbele Vinger Pinwheel’ uit de beschrijving kwam hij te weten dat je twee vingers door de ogen steekt en dan met het radeerwieltje over alle lichaamsdelen kunt gaan. De tandjes zorgen er voor dat de dame in kwestie hier enorm opgewonden van raakt. Hij had nu alles.

Eefje had nog snel, bij het verlaten van de winkel, tegen Maarten vertelt dat hij er nog het spel Ultiem Verlangen met de uitbreiding Soft SM bij mocht doen. En ons viertal liep gearmd naar het echte oude centrum om bij McDonalds nog een gezonde maaltijd te eten.

Allen keken uit naar Valentijnsdag.

Wordt vervolgd.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Fynn 8 - Valentijnsdag 1

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Nora De Marokkaanse... - 1Door: Mister_docent
Gelezen: 6673x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Stagaire, Snapchat, Hoofddoek, Marokkaans
21-05
8.3
:: Mijn Memoires - 3Door: Fieke
Gelezen: 2217x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
21-05
8.6
:: Marije - 4Door: Peter1948
Gelezen: 4763x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Beffen, Pijpen
21-05
8.7
:: Mijn Memoires - 2Door: Fieke
Gelezen: 6760x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Seks
20-05
8.7
:: Buurmeisje StefanieDoor: Rocco
Gelezen: 20099x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Beffen, Vingeren
18-05
8.4
:: Bertje - 1Door: Hottie
Gelezen: 10443x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.8
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 9507x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.5
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 15980x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.6
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 14411x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 9129x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 15715x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 10887x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
:: De Bikerclub - 26Door: Muis
Gelezen: 3235x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hoertje, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
15-05
8.8
:: De Opdracht - 5Door: RAEM
Gelezen: 6505x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 1Door: Shoestring
Gelezen: 19361x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.9
:: Marije - 1Door: Peter1948
Gelezen: 18253x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Likken
15-05
8.3
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!