Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Fynn 7 - Snoepwinkel

Een feestje organiseren kan je gerust aan Eefje overlaten. Dan is het tot in de puntjes verzorgd. Met haar ouders had ze afgesproken dat haar vrienden bij haar kwamen eten. Uiteraard zonder haar ouders erbij. De tafel was, tot in de puntjes verzorgt, gedekt. Mooi servies, zilveren bestek, kristallen waterglazen met karaf en natuurlijk lange slanke kaarsen in passende kandelaars.

Op de afgesproken tijd kwamen de zusjes binnen en iets later Fynn met voor ieder van hen een bosje rode rozen. Gemoedelijk naar de eetkamer waar Eefje het woord nam: “Vandaag is het Valentijnsdag en krijg je van je stille aanbidder, een kaart, bloemen en soms zelfs geschenken. Wij hebben allemaal stille aanbidders en daarom wil ik voorstellen dat we eerst eten waarna we een gezelschapsspel gaan doen.”

Eefje ging zitten en meteen vroeg Ilse: “En hoe zit het dan met die eh……kadootjes die we hebben voor elkaar?” Glimlachend keek Eefje haar aan en antwoordde: “Dat zie je van zelf wel, laat dat maar aan mij over.” Het eten werd opgediend en ze genoten van de hapjes. De tafel werd afgeruimd en er was plaats voor het spel: Ultiem Verlangen’.

Voor de weinige die dit niet kennen hierbij een korte beschrijving: Het is een bordspel. Ieder krijgt een pion om over het bord te gaan. Op dit bord staan een aantal opdrachten en wensen die vervuld moeten worden. Ook zijn er ‘wildcards’ hierop zijn ultieme wensen van de spelleider geschreven. Het spel wordt gespeeld met een dobbelsteen en waar je terecht komt is puur toeval.

Dat ze er allen geiler van werden is natuurlijk van zelf sprekend. Zo moest Lies proberen de sportbeha van Eefje uit te trekken zonder dat het shirt van Eefje uit werd gedaan en de meeste pret hadden ze toen Fynn en Ilse onder een deken al hun kleding, inclusief lingerie, moesten wisselen.

Uitkleden, ja dat gaat wel onder een deken en Ilse kon redelijk eenvoudig de kousen, boxer, lange broek en het shirt van hem aan, maar Fynn had het duidelijk moeilijker. Hoe doe je een paar nylons aan met een jarretelgordeltje? En hij had natuurlijk als eerste haar T-string aan moeten trekken. En een stijve pik hoe krijg je die in dat kleine stukje stof? Een beha! Hij wist wel hoe hij die open moest maken, maar een sluiting op de rug. Hij kwam niet eens op het idee dat ding aan de voorkant van zijn buik te sluiten en dan om te draaien. Uiteindelijk lukte dat en na veel moeite stonden ze daar aangekleed naast de deken. Uiteraard werd hier direct door Lies en Eefje een foto van gemaakt.

De gifbeker was nog niet leeg. Ze moesten nu tonen dat ze alles aan hadden en als eerste mocht Ilse alles weer uittrekken. Zij voldeed aan alle wensen. Jammer voor haar, maar hij had al haar kleren aan, dus mocht ze naakt kijken hoe hij zich uit moest kleden. Shirtje, dat om zijn buik spande en het rokje, dat hij niet dicht had gekregen waren geen probleem. Daar stond die arme ziel. Een beha, waar niets in zat, Kousen die met moeite aan het gordeltje vast zaten en een string waar maar dan de helft van zijn stijve pik bovenuit stak. Troostende woorden en vooral véél foto’s zorgden dat de sfeer nog meer ontspannend werd. Nadat beiden weer hun eigen kleren aan hadden was het spel afgelopen en was het tijd voor de geschenken.

Ook hier had Eefje haar systeempje voor. Fynn moest beginnen een naam te trekken. Hij trok als eerste Ilse, en hem werd het cadeau overhandigd dat hij voor had gekocht. Tegelijk met drie kussen, een op haar linkerwang, op haar rechterwang en een vol op haar lippen kreeg ze het presentje. Snel maakte ze het open: Tepelzuigers. “Testen!!! Testen!!! Testen!!!” repen Lies en Eefje in koor.

Een beetje beschaamd trok ze haar shirtje en beha uit. Hij pakte de twee doorzichtige zuignappen, draaide de ventielen dicht en kneep in de ballon. Je hoorde het ding zuigen. Langzaam werden haar tepels naar voren getrokken. “Hoe valt dat?” vroeg Eefje kort daarop. “Alsof een man op je tieten zuigt. Heerlijk, onbeschrijflijk lekker. Jezus, je kunt je niet voorstellen hoe lekker dat is.” Haar tepels begonnen rood te worden wat voor hen het teken was te stoppen. Fynn draaide de ventielen langzaam een stukje open waardoor er weer lucht in de zuigers kon komen. Zowel Eefje als Lies wilde even aan haar tepels strelen om te weten hoe gevoelig die nu waren. Ilse moet het maar eens vertellen hoe lekker zij dit heeft gevonden.

Nu mocht Ilse kiezen tussen Eefje en Lies. De eer viel te beurt aan Eefje. Ze overhandigde hem, met de gebruikelijke 3 zoenen haar cadeau. Zenuwachtig maakte hij het open en wat kreeg hij? Stay Hard Spray. Als het een moet worden getest dan het andere ook, dus de dames waren maar al te behulpzaam om zijn lange broek en boxer uit te trekken. Helaas zijn pik was nog maar half hard. Ja, war wil je ook als alleen maar Ilse haar blote tieten showde, voor de dames was dit géén enkel probleem.

“Pijpen” riep Liesje, “met ons drietjes gaan we hem pijpen tot hij kei hard is, maar we zorgen er wel voor dat jij niet klaar komt.” Meteen nam ze zijn eikel in haar mond en begon lekker te zuigen. Na 1 minuut was het de beurt aan Eefje en daarna aan Ilse, waarna Lies het weer overnam en ga zo maar door. Zijn pik bleef niet slap en na een paar beurten was hij stijf genoeg om de spray op te brengen. Eefje deed dit met alle plezier. Ze had zijn eikel liefdevol vast tussen duim en wijsvinger en spoot de spray over zijn schacht en ook maar over zijn ballen. Bate het niet schade bracht het beslist niet aan.

Even werd er gepauzeerd waarna hij weer Lies trok. Dubbel vinger Pinwheel. Voor haar leek het wel een martelwerktuig, maar ze wist maar al te goed dat haar lief haar beslist geen onnodige pijn wilde doen. Lies moest zich helemaal uitkleden en naakt op de tafel gaan liggen. Hij had het apparaatje over zijn wijsvinger gedaan en het uiteinde, voorzien van twee wieltjes met kleine scherpe tandjes, stak in de lucht. Voorzichtig ging hij met zijn vinger naar haar buikje, drukte de wieltjes tegen haar buik en de tandjes zorgen voor een prikkelend gevoel zonder dat het zeer deed. Hij bewoog naar boven en ging in cirkels over haar tieten tot de tandjes haar supergevoelig tepels raakten. Lies kreunde en dit werd sterker toen hij weer naar beneden ging en over haar glad geschoren venusheuvel haar schaamlipjes naderde. De ademhaling werd sneller toen hij die lipjes met de radeerwieltjes beroerde. Zijn tijd was om, ook Lies mocht nog niet klaar komen. Afspraak is afspraak.

Even tijd om weer op adem te komen en de beurt was aan Ilse. Zij had voor hem orgasme vertragende crème gekocht. Vraagtekens op het gezicht van Eefje en Lies. “Orgasme vertragende crème? Hoezo? Waarom moet zijn orgasme worden uitgesteld? Dat zijn dingen waar jij niets van hoort te weten.” Ilse trok een verongelijkt gezicht, maar mocht nu wel de crème op zijn stijve pik aanbrengen. En………………………..daar nam ze tijd voor.

Loten was er niet meer bij. Eefje zou eerst zijn cadeau krijgen, waarna Lies als laatste haar cadeau aan hem mocht geven. Twee schepblaadjes met holle binnenkant met aan het uiteinde een handgreep en in het midden zijn ze scharnierend verbonden. Hilariteit alom, Eefje vond ze prachtig. Gretig trok ze haar legging en vibrerend slipje uit en ging met gespreide benen uitnodigend voor hem staan. Haar grote schaamlippen prijkten in volle glorie tussen haar benen.

Hij vond het beter dat ze er bij ging liggen, liefst op haar rug. Hij stak de schepblaadjes tussen die sappige lipjes en trok de handvatten naar elkaar toe. Haar lipjes weken uiteen. “Ga door, ga door” hoorde hij haar fluisteren, rek me verder op. Je zou kunnen zeggen dat ze een behoorlijke ontsluiting had. “Probeer nu eens of je in die opening je pik kunt steken, Fynn, dan weten wij alle drie of dit werkt of niet.”

Even keek hij Lies aan, maar die knikte alleen ja. Ze vond het fascinerend. De schaamlippen van Eefje stonden zo ver uit elkaar dat de pik van hem kant noch wal raakte. Zij had andere bedoelingen en bewoog haar hand. Hij dacht dat ze hem bij zijn billen wilde pakken, maar dat deed ze niet, oh nee. Ze trok de handvaten uiteen, de bladen sloten zich en zijn pik zat klemvast in haar kutje. Behendig trok ze het apparaatje er tussen uit en bewoog haar heupen op en neer. Maar afspraak is afspraak en hij moest zijn pik uit de uitnodigende kut van Eefje trekken. Zou ze durven vertellen of ze voor het neuken een dergelijk ding lekker vind of niet? Laten we hopen dat we dat te weten komen.

Last but not least was Lies. Een vibrerende cockring. Deze ring is vooral heel geschikt voor koppels omdat die ook haar stimuleert tijdens de penetratie. Het vibrerende gedeelte stimuleert haar klitje en tevens zorgt de ring dat een erectie steviger wordt en langer aanhoudt. Lies wist dat het belangrijk is eerst glijmiddel aan de binnenkant van de ring te smeren en die dan tot aan de basis van de pik te schuiven. Dit bracht ze in de praktijk en daar stond hij dan met een stijve pik, voorzien van Stay hard spray, orgasme vertragende crème en een vibrerende penisring. Hoe moet dot nu verder gaan?

Wordt vervolgd

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Fynn 9 - Valentijnsdag 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Nora De Marokkaanse... - 1Door: Mister_docent
Gelezen: 6795x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Stagaire, Snapchat, Hoofddoek, Marokkaans
21-05
8.3
:: Mijn Memoires - 3Door: Fieke
Gelezen: 2229x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
21-05
8.6
:: Marije - 4Door: Peter1948
Gelezen: 4797x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Beffen, Pijpen
21-05
8.7
:: Mijn Memoires - 2Door: Fieke
Gelezen: 6769x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Seks
20-05
8.7
:: Buurmeisje StefanieDoor: Rocco
Gelezen: 20135x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Beffen, Vingeren
18-05
8.4
:: Bertje - 1Door: Hottie
Gelezen: 10451x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.8
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 9509x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.5
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 15987x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.6
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 14418x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 9139x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 15722x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 10888x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
:: De Bikerclub - 26Door: Muis
Gelezen: 3236x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hoertje, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
15-05
8.8
:: De Opdracht - 5Door: RAEM
Gelezen: 6506x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 1Door: Shoestring
Gelezen: 19370x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.9
:: Marije - 1Door: Peter1948
Gelezen: 18261x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Likken
15-05
8.3
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!