Opwindend.Net
Even een introductie over mezelf, mijn naam is Lise. Ik ben 17 jaar oud. Zit op het vwo en heb het profiel Natuur en Techniek gekozen. Ik heb 8 tot 10 vrienden die het closed zijn met me. 4/5 jongens en 4/5 meisjes. Mijn beste vriendin is Anni en mijn beste vriend Diego. En zijn beste vriend is James (op wie ik dus een kleine crush heb oftewel mega verliefd ben op hem). Ik vind hem al sinds drie jaar leuk, maar het wordt maar niet beter dan de friendzone. Hij blijft me zijn beste vriendin noemen en dat is nogal … ughh ja niet leuk.

Oké en nu gaan we een beetje richting verhaal. Ik speel wel eens met mijn vrienden het spel truth or dare via mijn telefoon. Ik heb een app gedownload en je hoeft alleen maar je naam in te voeren en of je een jongen of meisje bent en dan kan het spel beginnen. Het fijne is dat je dan antwoord krijgt op vragen die je zelf niet durft te stellen. Bijvoorbeeld twee jaar gelden koos James truth en toen kwam de vraag: James, voor hoeveel geld zou je met Lise naar bed gaan?. Van binnen begon ik helemaal blij te worden en natuurlijk hoopte ik dat hij zou zeggen dat hij geen geld wou zodat hij mij kon neuken, maar toen zei hij: voor meer dan een miljoen. Oftwel hij zou het niet echt willen.

Het was twee uur. Ik, Diego en James zaten in de lege aula van onze school. We zijn aan het wachten op Anni en Josh. Hun hebben Natuur en Gezondheid als profiel en omdat ze nu biologie hebben, moeten ze altijd 10 minuten langer blijven. Dat is dus 1 van de redenen dat ik geen N&G heb gekozen. "Zullen we truth or Dare doen?", vraagt Diego. James en ik knikken. "Met of zonder de app?", vraagt James "Met", zeggen Diego en ik tegelijk. Ik voer onze namen in op mijn app en druk op start.
Diego zijn naam komt tevoorschijn en hij drukt op truth

Diego, wat was de laatste keer dat je seks had, en vooral met wie?

Diego denkt even na en zegt: "Dan vorige maand met Larissa."

Larissa is ook een vriendin met wie ik close ben alleen zij kent iedereen en heeft seks met iedereen. Het verbaasd me dus niet als Diego dat zegt.

Zo spelen we tot Josh en Anni bij ons komen zitten. We voegen hun namen toe en spelen verder. Er komen heel veel rare, grappige en sexachtige truths en dares. Er kwamen vooral veel seksistische vragen. Gelukkig weet niemand dat ik dat zo heb ingesteld. Ik kreeg net de vraag om alle jongens van onze klas op te noemen van lelijkst naar knapst. En natuurlijk stond James boven aan. Hij heeft sinds die vraag een glimlach op zijn gezicht.
Na iets van een halfuur gaan Anni en Josh we, want ze moeten een opstel schrijven over alle spieren in het menselijk lichaam. Biologie dus.
"Ik ga even naar de wc okay, als mijn naam komt klik dan gewoon weg goed?", vraag ik.
"Wacht Lise, ik loop mee, moet ook", zegt James
"Eyy Diego, let je even op onze spullen"
"Tuurlijk"
"Thanks"

Ik en James lopen naar boven waar de wc's zijn, maar dan die van de derde etage, omdat het daar rustig is. Ik loop de meisjes wc in en James natuurlijk de jongesn wc. Zodra ik klaar ben ga ik op de gang staan. De gang is leeg en daardoor weet ik dat James nog in de wc's is.
Na een klein aantal minuutjes begin ik het wachten wel een beetje zat te worden. En wil weg lopen "Ik dacht al hoelang gaat ze op me wachten". En opeens staat James achter me. Ik keek de hele tijd naar de deur van de jongens wc. Ik kijk naar hem met een verbaasd gezicht. Hoe the f*ck heeft hij dat gedaan.?!?! "Ik was eerder klaar dan jou en wilde je laten schrikken.", zegt James alsof hij mijn gedachten kan lezen. Ik maak een O teken met mijn mond ten teken dat ik het begrijp en wil hem wenken om weer terug naar beneden te lopen.

"Ey Lise draai je is om en blijf stil staan." Ik draai mijn rug weer naar James toe en luister maar gewoon wat hij gaat doen. Hij komt vlak achter me staan en ik voel zijn harde lul tegen mijn kont. Niet de eerste keer, ik weet dat bijna al mn vrienden (qua jongens) op me geilen. Ik wil geen hoge dunk ofzo hebben, maar ik snap het wel. Mijn ass is groot en ik heb een cup E. Mijn bh heeft beugels dus lijkt het daardoor extra groot. "Ben ik echt de knapste van onze klas", vraagt hij sensueel. Ik knik langzaam omdat ja het is waar en omdat ik mijn mond een beetje droog voelt. Hij legt zijn handen vanchter op mijn heupen en schuift langzaam naar boven tot hij bij de onderkant van mijn tieten komt. Hij gaat langs de beugels en begint dan mijn tieten te kneden door mijn bh heen. Dat gaat best lastig want mijn bh heeft cups en geen stof. Hij haalt 1 hand wegt en schuit daarmee mijn lange haren aan de kant. Zijn hand gaat weer meteen naar mijn borsten. Jamen begint mijn nek te zoen en zuigt aan diverse plekken. Bij bepaalde plekjes moet ik kreunen.

Ik wil omdraaien zodat ik hem kan zoenen. Maar dat laat James niet toe. "Doe je ogen dicht en loop rechtdoor. Oftewel ik ga de jonges wc in. Hij duwt me richtig de achterste wc. Ikheb wel eens door het raampje gekeken en weet dus waar alles is, het is gewoon het spiegelbeeld van de meisjes wc.Ik hoor hem de deksel van de wc dichtmaken. "Ga zitten" Ik draai me om en ga zitten op de wcpot. Ik weet dat als ik mijn ogen open ik recht naar James zijn lul kijk, dus houdt ik mijn ogen dicht.

"Pijp me" Okay nu is het moment dat ik mijn ogen echt moet open doen en zodra ik dat gedaan heb, kijk ik naar een 18 cm lange lul en met wel een dikte van 5 cm. Tot nu toe de grootste die ik heb gekregen. Ik begin met het likken van zijn ballen, die trouwens helemaal zijn geschoren, ik kom steeds dichterbij zijn eikel maar ik plaag hem e sla het plekje over. Hij laat een grom horen en bedenk dat ik hem lang genoeg heb geplaagd.Ik laat hem helemaal ik mijn mond glijden en lik zorgvuldig aan zijn eikel. Ondertussen zuig ik erop en zijn ballen ben ik aal het masseren met mijn handen. Hij laat gesmoorde kreunen horen. Ik kijk in zijn ogen en zijn ogen kijken naar mijn inkijk. Ik stop even en trek mijn shirt uit. Mijn blauwe bh komt tevoorschijn en Jamesn kijkt er met lust naar. Ik pijp hem verden en ik weet dat hij nu bijna gaat komen.

Ik stop en ga staan. Ik kijk hem drie seconden aan in zijn bruine kijkers en zoen hem dan. Zijn dikke lippen voelen perfect op de mijne. Zijn handen verplaatsen naar bijn heupen en ik voel zijn lul prikken tegn mijn kutje. James' duimen haken in mijn broek en hij trekt het langzaam naar beneden,Mijn bluwe string die precies past bij mijn bh, komt nu tevoorschijn. James rukt het touwtje kapot.

Er gaat een vinger bij me naar binnen. Ik was nog niet nat genoeg, maar door zijn drie vingers die er nu inzitten begint het al flink te soppen en te lekken. Ik lig kreunend in James'armen. Ik ga komen dat voel ik. Net op het moemnt dat ik wil gaan komen stopt james abrupt."Nee prinses nog niet"

James gaat op de wc zitten en zijn lul steekt helemaalt omhoog. Hij klopt op zijn been. Ik ga op zijn been zitten en dan fluister hij: "Ride me baby"Ik klim nu over zijn lul en laat me langzaam zakken.. Zijn lul is zo groot dat het me helemaal opvult. Hij beweegt steeds een beetje meer als ik omlaag kom, zodat de stoten harde aanvoelen. Netzoals onzen kreunen, die worden ook steeds harder

James pakt mijn tieten weer vast en begint de rechter te zuigen en de linker zit in zijn handen.
Het gevoel wordt steeds een beetje meer en ik weet dat ik ga komen. Ook James heeft er moeite mee. "Ik...Ga...Kome...Baby. You.......Ready?", kreunt hij half. Ik knik. En dan komt het, het gevoel dat ik bijna elke avond krijg als ik aan hem denk terwijl we neuken en nu is het gewoon echt gebeurt.! Het voelt beter dan al die andere jongens die ik ook heb gehad. James komt ook en zijn warme sperma schiet mijn buik in. Het gevoel is onbeschrijfelijk.

James en ik zijn aan het uithijgen van deze heerlijke seks. "Zeg Lise, zou je een keer met me op date willen.?" Ik lach "Neuk je altijd eerst voordat je vraagt voor een date" James lacht nu ook een beetje. "Weird child", zegt hij waardoor ik nog harde moet lachen.

Ik en James lopen weer de aula in, hand in hand. Diego kijkt op en grijnst. "Ik zei toch dat het zou werken"

Oi Oi mensjes
VANDAAG IS HARRY'S VERJAARDAG(01-02-2019), MY BABY IS 25. I CAN'T BELIEVE HBJHHCFBHFBHFFBHMM
okay dat moest er ff uit.
In mijn vorige verhaal (lekker genoten zusje) heb ik helemaal beneden geschreven dat de jongen die ik leuk vind mij een vibrator ging geven. Weet je wat hij zei, dat zijn zus dat ding had gestolen voor eigen gebruik. I... JUST okay hij gaf me dus een chocolade reep. nog steeds niet op (twee weken) maar okayyyy
Over een week of twee is hij jarig en op de Valentijn actie van de school ga ik heb een chocolade reep terug geven. Ik wil zijn gezicht zien als hij weet dat er iemand wat naar hem heeft gestuurd, ik dus, but okayyy Hij is jarig in de buurt van Valentijnsdag jarig dus daarom.

One Direction Alert!!!
In de twee maanden dat ik geen seks verhaal plaatste zijn deze dingen gebeurt:
Rond kerst waren alle vier de One Direction leden in Londen (geen reünie) (wat ik dus wel hoopte)
24 december is Louis 27 geworden
en 12 januari is Zayn 26 geworden
en vandaag is Harry dus 25 geworden.
MIJN BABY'S WORDEN GROOT. IK GA HUILEN. ;-;

Met kerst kreeg ik nog een One Direction dvd van mijn ouders. En met mijn verjaardag kreeg ik THIS IS US van ONE DIRECTION. ik was echt zooo blij en m'n moeder had een cake met de Britse vlag en een klein deel de Ierse vlag gemaakt, omdat 4 leden uit Engeland komen en 1 uit Ierland. (ja okay ik zei net alle vier, officieel is het vier leden, maar ik reken Zayn altijd mee, dus is het meestal vijf)
okay alles van One Direction is een beetje overbodig, maar ik wil zoveel mogelijk mensen laten weten dat het niet gewoon een band is, ten minste voor mij is het veeeeeel meeeer da een band.

Doei Doei!!!!

Zoek naar meer verhalen van Audriana...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Mijn Memoires - 4Door: Fieke
Gelezen: 719x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
9.3
:: Fout - 2Door: Jefferson
Gelezen: 1401x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.6
:: Fout - 1Door: Jefferson
Gelezen: 3879x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.3
:: Nora De Marokkaanse... - 2Door: Mister_docent
Gelezen: 2639x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stagiaire, Nora, Marokaans, Hoofddoek, School
21-05
9.0
:: Nora De Marokkaanse... - 1Door: Mister_docent
Gelezen: 11006x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Stagaire, Snapchat, Hoofddoek, Marokkaans
21-05
8.3
:: Mijn Memoires - 3Door: Fieke
Gelezen: 2868x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
21-05
8.6
:: Marije - 4Door: Peter1948
Gelezen: 6049x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Beffen, Pijpen
21-05
8.7
:: Mijn Memoires - 2Door: Fieke
Gelezen: 7466x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Seks
20-05
8.7
:: Buurmeisje StefanieDoor: Rocco
Gelezen: 21129x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Beffen, Vingeren
18-05
8.4
:: Bertje - 1Door: Hottie
Gelezen: 10793x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.8
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 9736x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.5
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 16372x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.6
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 14659x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 9602x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 16145x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 11009x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!