Nu 63.534 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Audriana
Audriana
Dit is een automatisch aangemaakt profiel. Klik hier om jouw wachtwoord op te vragen om zo jouw eigen profiel pagina te personaliseren.
Hoogste Cijfer: Dare
Meest Gelezen: Lekker Genoten Zusje?
Aantal Verhalen: 4
Geplaatste Reacties: 0
E-Mail Adres: Niet Openbaar
Titel
Categorie
Datum
Cijfer
ToiletseksDoor: Audriana
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: 17 Jaar, Pijpen, Toilet, Truth Or Dare, Vingeren,
"Even een introductie over mezelf, mijn naam is Lise. Ik ben 17 jaar oud. Zit op het vwo en heb het profiel Natuur en Techniek gekozen. Ik heb 8 tot 10 vrienden die het closed zijn met me. 4 5 jongens en 4 5 meisjes. Mijn beste vriendin is Anni en mij..."
03-02-19
7.1
Lekker Genoten Zusje?Door: Audriana
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Broer, One Direction, Pijpen, Zus,
"Ik lig op mijn bed. Mijn vriendje Louis komt strakjes langs. Ik ben alleen thuis met Niall, mijn broer. Ik ben Niall heel dankbaar, wat door hem heb ik Louis ontmoet. Louis heeft blauwe ogen en een zongebruinde huid. Ook heeft hij vele tatoeages. Maa..."
16-12-18
7.3
Verkracht Met Een Leuk GevolgDoor: Audriana
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Rape, Verkracht,
"Ik loop naar het huis van mijn best vriend Noah. Veel mensen denken vaak dat we een relatie hebben en anders vragen ze of we broer en zus zijn. Noah is een beetje Javaans of zo. Niet dat hij van die spitse oogjes heeft. Het is alleen dat zijn huidskl..."
25-10-18
7.2
DareDoor: Audriana
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Truth Or Dare,
"Ik ben op weg naar mijn beste vriendin, Maria. Ze is echt lekker. Ze heeft een hele mooie kont en volgens mij heeft ze cup C. Het is niet dat ik lesbisch ben, maar ik ben wel biseksueel. Maar toch is mijn voorkeur op mannen. Niet dat ik nog nooit sek..."
22-09-18
7.7