Opwindend.Net
Een motorritje met Nicolette

Of misschien beter gezegd: Een ritje op Nicoletje

Haar naam was dus Nicolette. Ze was me al eerder opgevallen, toen ze samen met vriendinnen van haar voorbij liep in de straat voor het restaurant waar ik werkte als kok. Een lief meisje, met een leuke lach. Ik schatte haar op een jaar of achttien, negentien. Net niet tè jong, zeg maar, en niet zo lang. Ik dacht iets van één meter zestig of zo. Ze stond opeens weer voor me, toen ze met een collega langs kwam, en hij haar voorstelde aan mij. Het was een vluchtige ontmoeting, en daarna was ik 'r eigenlijk al vergeten, tot op een dag diezelfde collega begon over de motor-trip die we laatst hadden gedaan. Hij was meegegaan, achterop de motor, een mooie toertocht naar gezellige stadjes en dorpen. Hij vertelde dat hij het had verteld aan Nicolette, en dat die stinkend jaloers was geworden. Hij doelde er op dat ze ook wel een keer mee wilde.

“Anders moet je haar maar zeggen dat ze best wel een keer achterop mag.” opperde ik. “Dat vind ik geen probleem, ik zou het best wel leuk vinden, hoor.”

En zo ging er een hele poos voorbij. Ik had er wel een paar keer aan gedacht, maar had het losgelaten. Ze was toch niks voor mij, veel te jong. Wat zou zo'n kind in mij zien, het ging haar om een spannende rit op een motor. Tot de dag dat ze langs kwam op het werk, in d’r eentje. Verder was er niemand, het was ook niet zo druk dus nam ik een korte pauze. Even een bakkie koffie aan de bar. We kletsten wat, en ik liet de keuken zien, liet haar dingen proeven die ik net gemaakt had. Ze had iets makkelijks over zich, in de omgang. Ze haalde haar vinger door de kom met pannacotta en likte die af, zonder gene, en keek me er lachend bij aan, en nam nog lik uit de kom. Met een bijna ondeugende blik stak ze haar tong uit, en liet de room van haar vinger erop druppelen. Ze gaf me een ongemakkelijk gevoel, zoals ze er uitdagend bij in mijn ogen keek. Ik wist me geen houding te geven.

Ze draaide zich om, en trok willekeurig keukenkastjes open. Hier kon ik ook niets mee, moest ik nou zeggen dat het niet gebruikelijk is om zomaar door andermans keuken te neuzen, of moest ik gewoon m'n eigen gang maar gaan? Wel werd ik seksueel aangetrokken door dit kleine meisje, die nu uitdagend voorovergebogen in een keukenkastje aan het kijken was. Ik nam mijn kans waar door haar uitgebreid te bekijken, nu ze mijn blik niet kon zien. Heel sexy was ze niet gekleed, niet speciaal of zo, gewoon door-de-weekse kleren, van een lekker tienertje. Ze droeg een soort van witte legging onder een niet te kort rokje van spijkerstof, met een los hangend hemdje met een kort spijkerjasje erop. Ik visualiseerde me haar naakt, voorovergebogen met haar kontje naar me toe...

Ze schudde me wakker.

“Dus wanneer gaan we nou eens rijden met die motor van je? Het lijkt me leuk om achterop naar gekke plekjes te rijden. Ik heb zelf wel een helm en jas en zo.”

“Tja, maakt mij niet zoveel uit. Geef me maar een adres waar ik je op kan pikken, en dan gaan we een keer rijden.”

“Hier is mijn adres”, ze pakte een papiertje en leunde voorover op het werkblad. Ik wist zeker dat ze zich niet bewust was dat ze een geweldige inkijk had. En ze had geen bh aan! Ik kon zó haar tietjes zien bungelen! Ik moest mijn blik losrukken, om niet te gaan staren. Haar korte krullende haar hing in de weg, en alsof ze mijn gedachten kon lezen zwaaide ze het naar een kant. Terwijl ze geconcentreerd bezig was met schrijven, kon ik nog een blik werpen, en keek ditmaal goed. Wéér zag ik de borstjes hangen, klein maar mooi van formaat, en zo te zien kleine donkere tepeltjes. Mijn hemel zeg, dit is echt wel een lekker ding!

“Alsjeblieft. Hier is het adres. Zullen we anders gewoon morgenvroeg gelijk gaan? Het word een prachtige dag, kunnen we ook nog een terrasje pakken.”

“Ja, OK, dat is prima. Zie ik je morgen.”

Ze kwam naar voren en gaf me spontaan een kus op mijn wang.

“Leuk. Tot morgen!”

Ik moest bekennen dat ik grote verwachtingen had over vandaag. 's Nachts had ik al gefantaseerd over 'r, telkens weer zag ik haar borstjes hangen, zoals ik vluchtig gezien had in de keuken. En dan ging ik achter d’r staan, trok het spijkerrokje omhoog, en de legging naar beneden… Ik voelde ook wel schaamte om op zo'n jong meisje te geilen. Eigenlijk kon het niet, hoewel ze niet meer de Heilige Maagd Maria kon zijn. ten minste, daar ging ik maar vanuit. Ze was duidelijk aantrekkelijk genoeg om veel aandacht te trekken van haar leeftijdgenoten.

Ze woonde in een rijtjeshuis, in een mooie buurt, dat wel. Ze was al klaar toen ik 'r belde. Ze stond op het trottoir te wachten, en zag er echt lekker uit, stoer. Zwarte laarzen, een strakke zwarte broek van latex, een kort leren motorjack, met daaronder een 'kanten' hemdje, zo’n dingetje wat niks voorstelt, waar je zo doorheen kijkt. Ze ritste het jack dicht toen ik naast haar stopte, maar dat kon ik nog net zien. Ze had een witte helm met zwarte print erop. Kortom: lekker en stoer. Ik deed mijn helm af.

“Hai! Ga je mee?”

Ze begroette me door weer een kus te geven op mijn wang. Ze deed haar helm op, en zonder veel omhaal pakte ze mijn schouder en klom achterop. Ze greep me stevig vast aan mijn jas, en gaf te kennen dat we konden gaan.

We reden de straat uit, en ik gaf een dot gas om 'r te laten weten dat ze zich wel goed vast moest houden. Ze sloeg haar armen toch maar om mijn middel, wat ik niet erg vond. Nog sterker: hier begon mijn fantasie van gisternacht... Ik besloot om even hard te remmen. Ik had al bedacht dat ze dan stevig tegen me aan zou schuiven, en dat gebeurde dus ook. Ik hoopte maar dat ze wel comfortabel zou zitten, zelf zat ik prima. Dat lekkere kleine meisje zat dicht tegen me aan. Op rechte stukken liet ze haar omhelzing los en rusten haar armen op mijn benen. Hier moest ik maar niet teveel bij stilstaan.

We gingen over dijkweggetjes, en ik ging een talud op, en zette de motor uit. Ik liet Nicolette afstappen, en zette de motor op z'n standaard. We deden onze helmen af.

“Wat is hier dat we nu al stoppen?”, vroeg Nicolette.

“Ik vind dit een leuk plekje, laten we daar achter dat dijkje even in het gras gaan liggen, in de zon. ten minste, als je het ook leuk vind.”

“Oh, ja hoor, het is lekker weer. En we hebben de hele dag nog.” We liepen over het talud, en een hoek om, waar je uitzicht hebt over de weilanden. We gingen in het gras liggen. Nicolette deed haar rits los, niet helemaal, maar ze liet wel het kanten hemdje zien. Zelf deed ik mijn jack uit, en ging op mijn rug in het gras liggen, met mijn handen in mijn nek. Nicolette kwam naast me liggen.

“Joh, wat gaat dat ding van jou hard, zeg!”

“Ja, vind je het wel goed gaan? Zit je wel lekker achter me?”

“Dat wilde ik aan jou vragen... heb je geen last van me?”

“Last? Nee joh, ik merk nauwelijks dat je achterop zit soms. Je gaat mooi mee met de bochten, en volgens mij ben je helemaal niet zwaar.”

Ze sprong op en ging voor me staan. “Je mag raden!” Ze sloeg haar jack open, toonde me haar lichaam. En ik wist niet wat ik zag. Onder het 'kanten' hemdje had ze niks aan. Geen bh'tje in ieder geval, dat was duidelijk: ik keek zó naar haar borsten, haar tepels kleurden er doorheen. Haar jack viel weer snel over haar bovenlijf. Even was ik verbijsterd, maar herpakte me.

“Ja jeetje zeg, da's tricky. Als ik te hoog gok, beledig ik je, en als ik te weinig zeg, dan moet je zeggen dat je zwaarder weegt. Maar goed, ehm, laten we zeggen...63 kilo.”

“Nee, minder!” glunderde ze.

“OK, nou, ehm, 55 dan.”

“Bijna! 57 kilo.” Ze maakte het gebaar van een sissende vinger op haar billen. “Vind je dat veel of weinig?”

“Tja, da's weinig zou ik zeggen. Maar het gewicht maakt niet zoveel uit, maar de verhoudingen, daar gaat het om. Als je nou heel lang zou zijn, zou je een gratenpakhuis zijn.”

“En wat zeg je van mijn verhoudingen dan, meneer de expert?” Ze wierp het motorjack in het gras, en vouwde haar armen achter haar hoofd. Ze moest toch wel weten dat haar hemdje zo doorschijnend was? “Ben je niet degene die de eerste stap zet? Dan doe ik het, hoor. We gingen hier toch niet alleen maar in het gras liggen?”

“Ehm...nee, nou, misschien. Maar ik had geen idee dat jij doorhad dat ik, ehm...”

“Dat ik wat? Ik had wel gedacht dat je toe zou happen, hoor. Dat doen alle mannen.”

“Laat me nog eens beoordelen?” vroeg ik brutaal. Nicolette lachte toen ze me zag keuren. Ze wist dat ze gelijk had. Ze draaide om haar as.

“Jouw verhoudingen mogen er wezen, voor zover ik het zo kan zien.” Natuurlijk bleven mijn ogen hangen op haar tietjes, die ze zo schaamteloos toonde, door het doorschijnende hemdje heen. En de latex broek verhulde ook niks, duidelijk bolde haar heuveltje op. In mijn onderbuik begon het al te kriebelen.

“Ach, je zal toch wel veel ervaring hebben met vrouwen. Ik wil nog een hoop meemaken, terwijl jij al vele vrouwen gehad zal hebben.” Ze kwam naast me in het gras liggen. Bloed stroomde naar mijn penis. “Toch?”

“Nou, het valt wel mee hoor, denk ik. Maar kijken naar vrouwen doe ik mijn hele leven al, dus ja, als je het zo beschouwt ben ik wel een kenner, ja.”

“Kijk jij ook naar kleine meisjes als ik, dan?” zei ze schalks.

“Ehm, ja, moet ik toegeven. Als je ouder wordt, wordt de keuze alleen maar groter, hèhè.”

“Oh? En waar kijk je dan naar, bij mij bijvoorbeeld?” Ze daagde me uit. Liggend in het gras deed ze haar armen weer omhoog, het toch al doorschijnende hemdje kroop uit haar broek, en ze toonde nu haar blote buik. Om haar goed te kunnen beoordelen steunde ik op mijn elleboog.

“Nou gewoon, hoe je lijf is, hoe slank je bent, de vorm van je gezicht en je benen, je billen, je borsten en zo...Maar vooral je ogen!” Ze lag met haar hoofd vlak bij me.

“Jaja… “ zei ze ongelovig. “En? Wat zeg je van me?”

“Ja, ehm, perfect... Maar ik moet niet lullen, ik kan natuurlijk niet klagen over een meid van nog niet eens twintig...En ik ben niet echt de doelgroep, zal ik maar zeggen... zeker niet voor lieve meisjes als jij, toch?”

“Misschien val ik wel op meer ervaren mannen. En daarnaast: wie zegt dat ik lief ben?” Ze kwam half naast, half bovenop me liggen; ik kon voelen hoe haar borsten op me lagen, nu ze zo op me lag. Ze had haar hoofd op mijn borstkas gelegd. Haar kin prikte op mijn borstbeen. Ik kon - of wilde - niet voorkomen dat ik een erectie kreeg. “Nou, je ziet er niet bitchy uit, zeg maar. Of sletterig, dat ben je ook niet.”

“En als ik nou zeg dat ik dat wel kan zijn...?” Ze ging met haar hand over mijn borstkas.

“Dan ehm... sta ik met een bek vol tanden, denk ik.” Ze trok langzaam en voorzichtig mijn T-shirt uit mijn broek, en ging met haar hand eronder, over mijn blote buik en borstkas.

Nicolette wreef nu met haar hand over de bult die in mijn broek groeide en steeds groter werd.

“Ik vindt het ook wel fijn als je me aanraakt, hoor."

Deze uitnodiging liet ik niet aan me voorbij gaan. Ik verplaatste mijn hand van mijn nek naar haar billen, en kneep er in. Daarna trok ik ook haar hemdje achter uit haar broek, en ging er onder, over haar blote rug. Ze liet een goedkeurend kreuntje horen. Ik ging weer terug naar haar billen, naar de binnenkant ervan, en begroef mijn vingers weer in het warme, stevige vlees.

"Ga maar door. Ik zal niet bijten.” Ze begon mijn riem los te maken. “Nog niet, althans...” Het was onvermijdelijk; ik ging seks hebben met haar.

“Maar zullen we niet naar mijn huis gaan of zo?” zei ik benauwd. “Dit is zo open, straks ziet iemand ons.”

“Niet zo bang joh! En ik zie heus wel dat je zin hebt.” Ze was al die tijd mijn lul aan het masseren, door mijn broek heen. Om er beter bij te kunnen was ze rechtop gaan zitten, op haar knieën. Ze ging aan de knopen trekken. “En ik heb ook zin.” Haar tepeltjes waren harder geworden en prikten nu door de stof. Ze zag me kijken. Ze pakte mijn handen, en legde die op haar borstjes.

"Wil je die dan niet? Vindt je het niet lekker om ze aan te raken, Eric?" Ze knoopte nu mijn broek los. "Ga maar onder mijn hemdje." spoorde ze aan.

Ik aarzelde geen moment, en ging over haar naakte huid. Ik schoof onder het hemdje en betaste haar borstjes. Ik kneep erin en ik voelde hoe stevig en klein ze waren, en hoe hard de tepeltjes werden. En Nicolette móest wel gevoeld hebben hoe mijn paal steigerde in mijn onderbroek, toen ze de laatste knopen losmaakte.

“Laat me maar 's zien wat je hebt, dan zal ik je laten zien wat een lief meisje ik ben.”

Ik wist niet hoe snel ik mijn broek omlaag moest trekken. In mijn onderbroek stond mijn harde paal. Nicolette wreef er weer zachtjes over voor ze hem stevig beetpakte. Ze keek er vol lust naar. Grabbelend in mijn onderbroek haalde ze mijn stijve pik tevoorschijn.

“Oh, wat een lekkere paal heb je… Precies lang genoeg… en wat ben je al lekker hard.” Ze beet op haar onderlip, en maakte haar lippen nat. “Zal ik je lekker afzuigen? Ik wil ‘m in m’n mond, helemaal achter in m’n keel voelen. Heb je daar ook zin in?”

“Zin? Oh, echt wel! Maar ik denk dat ik wel snel klaarkom, hoor.”

“Dat geeft niet.” Heel even trok ze, kuste 'm toen en likte over de eikel. “Dat vind ik juist lekker.” Ze had het nog niet gezegd of ze zoog 'm helemaal naar binnen. Ze liet me los om met zaadvragende ogen de verlossende woorden te zeggen:

“Als je wilt komen, doe het dan maar gewoon…”

Ze zakte weer om mijn lul. Haar tong voelde ik krullen om de rand van mijn eikel, ze zoog er zachtjes op. Golven van geilheid vloeiden door me heen. Haar hoofd ging sneller op en neer, ik betastte haar lijf, en zocht haar borstjes. Op het moment dat ik er een omvatte werd het al teveel voor me.

“Oh ja, ik ga spuiten!”

Haar enige reactie was dat ze mijn lul dieper in haar keeltje liet glijden. Ik voelde mijn orgasme opborrelen. Met mijn hand op haar achterhoofd spoot ik krachtig het zaad in haar. Ik vulde haar mond. Het móest wel een hele lading zijn; golf na golf stroomde door mijn lul haar keeltje in. Schokkend lag ik op mijn rug in het gras, met Nicolette nog om mijn lul. Met holle wangen zoog ze eraan, tot ze hem liet gaan. Ik zag haar slikken, en lachend keek ze naar me op. Ze trok stevig aan mijn pik en likte het laatste druppeltje van mijn eikel, voor ze hem terug stopte in mijn onderbroek. Dit alles had misschien slechts anderhalve minuut in beslag genomen. Ze kwam op me liggen.

“Zo. Dat was een boel! Vind je me nu nog 'lief'?” In haar adem rook ik mijn eigen sperma.

“Oh mijn God. Ik weet niet wat ik van je moet denken. Je ziet er lief uit, maar eigenlijk ben je te geil voor woorden. Oh, wat heb jíj me lekker gezogen, zeg! Ik dacht dat ik alles al meegemaakt had, maar dit was wel héél goed, zeg!”

“OK, ik heb ondertussen een aardig aantal pikken gepijpt, maar nog nooit zo'n ouwe, haha!” Nicolette stond op, en nam mijn arm om me omhoog te hijsen. “Zullen we nu dan maar naar jouw huis gaan? Je maakt me nieuwsgierig.” Het was bijna te mooi voor woorden. Ze liep al naar de motor. Met een schalkse lach zei ze: “We hebben de hele dag nog.”

“Dat wordt dan een heel, heel kort ritje dan. Kom, dan gaan we meteen.”

Ik knoopte mijn broek dicht, we zetten de helmen weer op, en trokken de jassen aan. Nicolette kwam weer dicht tegen me aan zitten. Ik reed weg, ze omhelsde mijn middel. Nu, op de rechte stukken, liet ze haar handen niet meer gewoon rusten, maar waren die toch voornamelijk in mijn kruis. Hoe heet was dit meisje! Ik moest mijn aandacht bij de weg houden, maar toch kreeg ik weer een erectie. Nicolette voelde het ook, en kneep met haar hand erin. Ik ging telkens harder rijden, in een mum van tijd waren we bij mijn huis. Zelfs op de parkeerplaats voor het appartementencomplex bleef ze even zitten friemelen. Ze moest lachen toen ik haar hand wegduwde.

“Ik heb buren, hoor!”, zei ik.

“En die zien mij natuurlijk, en die gaan praten...” zei ze terwijl ze plagerig over mijn erectie bleef wrijven. “Zullen we snel naar binnen gaan dan maar?”

“Doe niet zo stom, kom op, ga nu naar binnen, geile slet!”

“Oh, meneer is boos... Nu krijg ik billenkoek, natuurlijk.” lachte ze.

“Hup, de lift in jij!”, en ik gaf 'r een pets op haar billen.

De lift was nog niet dicht of Nicolette ging al door haar knieën. Direct knoopte ze mijn broek los, maar voor ze goed en wel bij mijn onderbroek was, waren we al boven.

“Hè jammer, leek me wel leuk om hier seks te hebben.”

We gingen de woning in, en Nicolette gooide haar helm neer, en haar jas uit. Ik deed hetzelfde, en deed ook mijn laarzen uit. Ook mijn sokken deed ik uit. Ik ging tegen haar aanstaan, en wreef met mijn erectie tegen haar broek aan. Ze omhelsde me, en gaf me een zoen. Ze trok een been op terwijl ik tegen haar aan reed. Ze liet me los en liet zich achterover vallen op de bank.

“Doe al je kleren uit. Ik wil nu wel zien hoe je er uitziet.”

“Prima, OK, maar jij dan?”

“Later. Jij eerst. ten minste, alleen als je nog zin hebt, hoor.”

Ik had wel zin ja. Ik had zin om haar helemaal uit elkaar te trekken. Alle hoeken te laten zien. Haar flink te beuken. Ik trok mijn T-shirt uit. Ze bekeek het allemaal, deed een kussen in haar nek. Mijn broek ging ook uit, en mijn onderbroek volgde. Stijf zwaaide mijn lul, mijn strakke zak stevig eronder. Volledig naakt stond ik voor haar, terwijl zij me bekeek, nog aangekleed liggend op de bank.

“Oh wat lekker, je bent helemaal geschoren! Dat heb ik nog nooit eerder gezien. Oh, dat vind ik wel geil hoor. Je maakt me helemaal nat, weet je?”

“Kleed je dan ook uit, dan zal ik je nog veel natter maken.”

“Jij mag me uitkleden. Uitpakken. Als een cadeautje.”

Dat liet ik me geen tweede keer zeggen. Ze lag languit op de bank en ik nam haar laarzen, en deed die uit. Lachend keek ze hoe ik haar broek van haar benen stroopte. Ik had een aardig stijve lul, en die werd helemaal hard toen ik de cameltoe in haar kleine, doorschijnende slipje zag.

“Ik heb me ook geschoren.” zei ze, en deed haar benen iets meer uit elkaar. terwijl ze me uitdagend aan bleef kijken. Duidelijk kon je de bolle lipjes zien, en het fijne spleetje maakte het slipje nat van haar vocht. “Het voelt zo lekker glad, als ik nat ben...” Ze liet het slipje nog meer doorschijnen door haar vingers erover te laten glijden. “Wil je niet voelen?”

“Eerst wil ik mijn cadeautje helemaal uitpakken. En daarna mag je met mijn ballen spelen.”

“Oh ja, laten we 69 gaan liggen!”

“Ja. Later. Eerst uitpakken. Ik wil je naakt zien. Doe je hemd uit.”

“Doe jij het maar.” en ze kwam overeind, en stak haar armen omhoog. Ik nam het hemd, en ik trok het kledingstuk over haar hoofd uit. Ze zat nu naakt op de bank, met alleen haar slipje nog aan. Ze deed haar bovenlichaam trots naar voren. Haar tietjes waren redelijk klein, ze hingen absoluut niet maar stonden stevig vooruit. Een kleine hand vol, lichtblank met een lichtroze tepelkrans om haar kleine, maar harde tepeltjes.

“Vind je mijn borstjes mooi?” Terwijl ze dit zei, pakte ze een tietje vast en liet haar hand eindigen tot ze het tepeltje tussen haar vingers draaide. Ze werden bijna zo groot als het laatste kootje van m’n pink. Tepels vond ik altijd al lekkere dingen aan een vrouw, maar deze harde, en vooruitstekende tepeltjes maakte me nog geiler dan ik al was, ik kon me niet bedwingen.

“Oh ja, je hebt heerlijke borstjes.” Ik betaste ze, en masseerde ze, liet de gezwollen tepeltjes langs mijn vingers gaan. Nicolette keek glimlachend toe hoe ik me verlekkerde aan haar.

“Maar nou eerst nog het mooiste van het cadeautje.”, zei ik, en ik trok haar slipje uit. Nu waren we allebei volledig naakt. Ik bewonderde haar lichaam. Haar benen waren licht gebogen, en ertussen glom haar jonge kutje me tegemoet. Haar bescheiden bolling toonden het glanzende heuveltje, met de lipjes die naar buiten pruilden. Met twee vingers spreidde ze die lipjes, ging door het gleufje, en toonde zich uitdagend aan mij. Verlekkerd keek ze naar me, hoe ik zat te kijken naar haar roze kutje.

Ze deed een been meer opzij, en gaf zo alle ruimte om haar te bekijken. Haar klitje glom er uitdagend tussen. Twee vingers gleden naar binnen, en uitdagend ging ze zich vingeren voor me. Ik legde mijn hand op haar knie, en duwde haar been verder naar buiten. Ik kuste de binnenkant van allebei haar dijen, om en om, en telkens dichterbij haar natte poesje. Ze begon te hijgen van verlangen. Ze moedigde me aan door haar heupen naar voren te duwen. Maar ik wilde haar nog even plagen.

“Zal ik je likken? Of zal ik je even vingeren?”

“Oh maakt me niet uit, ik ben heet, neem me, ik wil je in me voelen!”

“En ik, ga je mij dan ook verwennen?”

“Ja, kom, ga liggen. Ik zal je pijpen.”, hijgde ze.

“Maar dan moet je het wel rustiger aan doen dan je eerder deed, OK?”

Ik ging naast haar liggen, in standje 69. Meteen bewoog ze haar lijf naar me toe. Snel voelde ik de warmte van haar mond om mijn pik heen. Ze sloot haar lippen stevig om de kop. Ze deed weer hetzelfde wat ze eerder daarvoor had gedaan, en ik raakte in vervoering. Mijn dikke paarse eikel ging in en uit haar mondje. Ze nam hem langzaam en telkens dieper. Ik bekeek het even, en ging toen richting haar kruis. Ik hapte haar gezwollen schaamlippen naar binnen, en ik merkte dat ze stopte met pijpen. Dat was een welkome pauze voor me, het betekende ook dat ze genoot. Met het puntje van mijn tong flitste ik over haar klitje. Al snel ging ze harder hijgen, ik bracht haar in extase.

“Wil je me klaar likken?” vroeg ze kreunend, smekend. “Daarna doe ik met je wat je ook maar bedenkt.”

“Ga maar lekker op me zitten. Dan zal ik je likken als nooit tevoren.”

“Oh lekker,” kreunde ze met een zacht, geil stemmetje. “Ik heb zó'n zin...”

Ze ging met haar benen aan weerszijde naast mijn hoofd, haar voeten rustend op mijn bovenarmen. Het uitzicht was prachtig: ik keek tegen de onderkant van haar tietjes aan en zag hoe ze geil met haar kutje ging bewegen. Ze had haar borstjes vast, en kneep en trok aan de toch al harde tepels. Ik duwde mijn neus tegen haar heuveltje, en ging met mijn tong door het natte spleetje. Ik likte haar warme schaamlippen, en zoog erop. Nicolette bewoog haar heupen zo dat ik zonder moeite door haar hele spleetje ging. Met haar ogen gesloten bereed ze me. Wanneer ze stil hield stak ik mijn tong bij haar naar binnen, of sabbelde fanatiek op haar klit. Ik stak mijn middelvinger in haar gaatje, en nam haar harde klitje tussen mijn lippen. Ze legde haar hand achter op mijn hoofd, en trok me tegen haar aan. Ze bewoog niet meer; ik deed al het ‘werk’.

“Oh ja, lik me, lik me!”

Dit geile meisje befte ik klaar. Het was nog beter dan in mijn fantasie gisternacht. Haar handen had ze nu achter zich op mijn knieën gelegd. Verhit ging ik met twee vingers in en uit Nicolettes kut, en bleef likken en sabbelen op haar klit. Ze duwde haar kruis naar boven en met een gesmoorde kreun kreeg ze haar orgasme. Ik zag hoe ze op haar tanden beet. Haar hoofd gooide ze in haar nek. Ik keek omhoog en zag haar genieten.

“Oh wat lekker, oh wat lekker zeg. Ah, dat was echt heerlijk, wat was dat goed zeg.”

Ze kwam op me liggen met haar tengere lijfje. Gepassioneerd zoende ze me. Het maakte haar niet uit dat het vocht van haar kut op haar eigen gezicht kwam. Ik had natuurlijk een keiharde erectie, dus die lag nu vastgeklemd tussen onze lichamen.

“Jemig Erik, ik voel je lul... Hij is wel aanwezig, hè? Man, wat is-ie hard, zeg.”

“Wat dacht je, dat-ie ook klaar is? Man, je hebt me ongelofelijk geil gemaakt.”

“Dat dacht ik wel. Lief hè, ben ik?”

“Je bent een lekkere geile donder. Echt veel stouter dan dat je eruit ziet.” We draaiden zo dat ik boven lag. Nicolette lag op een kussen met haar rug tegen de leuning van de bank, en ik hing boven ‘r, mijn armen steunend op dezelfde leuning. Mijn piemel stond recht vooruit, klaar om zo in haar te stoten.

“Zal ik je aftrekken?” Verlekkerd keek ze naar mijn paal. “Of wil je je lekkere lul diep in me steken?”

“Ja, kom, ik heb zin om je neuken.”

Ik duwde mijn eikel tegen haar gaatje, ze bleek toch enigszins nauw te wezen. Ondanks dat verdween hij toch moeiteloos helemaal naar binnen; ze was nog kletsnat van mijn befpartij. Een zucht ontsnapte aan haar toen ik diep in haar zat. Haar kutje omsloot mijn stam in een hete omstrengeling. Ik pompte tot aan de stam. Ze keek me aan en lachte, en gaf me een tongzoen. Steunend op één arm nam ik beide borstjes om en om in mijn handen en kneedde ze. Mijn paal liet ik uit haar kutje gaan, en boog me naar haar toe. De tepeltjes waren knoerthard, ik zoog ze tussen mijn lippen en sabbelde erop.

Ik plofte naast haar op de bank en meteen klom ze weer op me. Ze dirigeerde mijn paal naar haar kutje, en veerde omhoog. De lach op haar gezicht veranderde in een gelukzalige zucht toen ze mijn lul weer diep in haar liet zakken. Sneller en sneller ging ze op en neer. Haar borstjes deinden op het ritme. Ze zette haar handen op mijn borstkas en bewoog haar heupen. Haar ronde kontje ging over mijn lul, ik legde mijn handen erop. Zíj was degene die me neukte. Ze kwam naar me toe en we zoenden en gingen met onze tongen over elkaar heen. Ik nam haar oorlelletje tussen mijn lippen en beet er zachtjes op.

“Je moet niet te snel gaan.”, hijgde ik in haar oor. “Ik wil lekker lang seks met je hebben.”

Ze draaide haar gezicht naar me en keek me aan.

“Da’s goed. Maar je moet me wel beloven dat je niet in me klaarkomt, hoor. Ik wil zien hoe je spuit… dat vind ik zo geil.”

“En waar wil je dan dat ik spuit? Weer in je mondje?”

“Nee, ik wil je zien aftrekken terwijl je naar me kijkt. Ik wil dat je alles over me heen spuit. Dat je je aftrekt boven me, en dat je me helemaal onderspuit, lekker op mijn tietjes. Of toch in m’n mond? Wil je dat doen?”

Toen ze dat zei, steigerde mijn pik diep in haar.

“Oh heerlijk lijkt me dat.” “Maar ik wil het rustig aan doen. Kom, ga staan. Laat me je bekijken. Ik wil lang van je genieten.” Nicolette ging van me af. Met een klets klapte mijn lange paal op mijn buik. Ze begreep dat ik een pauze nodig had. Sensueel met haar heupen wiegend draaide haar rug naar me toe. Eén been zette ze op de tafel, en boog licht naar voren. Haar hand zette ze op haar mooie ronde billetjes, en de andere ging door haar spleetje. Ze keek me aan over haar schouder, en plaatste allebei haar handen op de tafel. Haar benen had ze wijd uiteen, en ze stak haar kontje naar achter. Als een volleerd kinky tienertje liet ze weer haar dikke en gezwollen dotje zien. De lippen trok ze uiteen en liet het roze vlees zien. Ze draaide zich om en ging schuin tegenover me op de bank zitten. Ze pakte haar lippen weer en streek over haar harde knopje. Geil als boter zat ik me langzaam af te trekken op haar.

“Je bent echt geil, hè?” zei ze. “Vind je het lekker om naar me te kijken?” Ze leunde iets achterover en steunde op één elleboog. Met haar andere hand streek ze over haar lichaam. Ze ging over haar kruis, streek over haar heuveltje en spreidde haar schaamlipjes. Het vocht trok glimmende strepen over haar onderbuik.

“Ik wil je warme zaad over me heen… Ga je maar lekker over me aftrekken….” zei ze, alsof ik een startsein kreeg. Nicolette gooide haar haren naar achter en opende haar mond.

“OK dan, hier kom ik!” Ik stond op, en rukte aan mijn lul, hangend boven haar.

“Ja, kom, kom maar lekker klaar, laat me je warme zaad proeven!”

Veel meer aansporing had ik niet nodig. Ze was nog niet uitgesproken of ik kwam al klaar. Mijn eikel zwol, en met kracht spoot ik mijn lading op het lijfje van dat ranke tienermeisje. De stralen spetterde op haar schouders, op haar borsten en strakke buikje. Het sperma bleef komen, ze ving het op en smeerde het uit over haar heuveltje. Ik stapte naar voren en het laatste beetje druppelde op haar gezicht. Het droop langs haar neus, over haar lippen in haar mond. Ze nam mijn lul, en terwijl het zaad er nog steeds uit vloeide zoog ze me leeg. Ze ging telkens sneller met drie vingers in en uit haar gaatje. Met een verbeten gezicht liet ze me los en vingerde zichzelf naar een hoogtepunt. Mijn halfslappe lul hield ze stevig tegen haar gezicht gedrukt.

“Oh, ik kom, ik kom, ja, jaah, oh wat geil, oh jaaah!” Haar buikspieren spanden zich aan, en bevend en schokkend ebde haar orgasme weg.

Ze kwam bij me op de bank. Ik pakte een handdoek en gaf die aan haar, zodat ze zich schoon kon vegen. Uitgeteld plofte ik op de bank, en zij ging op haar rug liggen, met haar hoofd in mijn schoot. Haar haren bedekte mijn slappe piemel. Ze pakte mijn hand en legde die in haar kruis. Haar heuveltje gloeide helemaal, en was nat en plakkerig. Ik woelde tussen de bolle lippen en liet er een vinger rusten.

“Oh ja, doe niets. Het voelt gewoon lekker, houd je vinger daar. Laat maar even zo.”

“Oh wat ben ik goed klaargekomen, zeg. Jij houd ook wel van gekke dingen, hè?”

“Ja, dit was wel héél lekker, zeg, je hebt niets teveel gezegd…”

“Ik zal je zo thuis brengen.” Ik veegde mijn hand droog.

“En de volgende keer? Gaan we dan weer een ritje maken?”

“Je geeft maar een seintje. Ik wil gráág nog een ritje maken op je!” Ze moest lachen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Ritje Met Nicolette - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Nora De Marokkaanse... - 1Door: Mister_docent
Gelezen: 6850x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Stagaire, Snapchat, Hoofddoek, Marokkaans
21-05
8.3
:: Mijn Memoires - 3Door: Fieke
Gelezen: 2243x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
21-05
8.6
:: Marije - 4Door: Peter1948
Gelezen: 4823x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Beffen, Pijpen
21-05
8.7
:: Mijn Memoires - 2Door: Fieke
Gelezen: 6784x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Seks
20-05
8.7
:: Buurmeisje StefanieDoor: Rocco
Gelezen: 20149x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Beffen, Vingeren
18-05
8.4
:: Bertje - 1Door: Hottie
Gelezen: 10454x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.8
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 9514x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.5
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 15990x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.6
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 14420x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 9144x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 15726x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 10892x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
:: De Bikerclub - 26Door: Muis
Gelezen: 3237x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hoertje, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
15-05
8.8
:: De Opdracht - 5Door: RAEM
Gelezen: 6506x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 1Door: Shoestring
Gelezen: 19370x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.9
:: Marije - 1Door: Peter1948
Gelezen: 18264x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Likken
15-05
8.3
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!