Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Ritje Met Nicolette 1

Al een tijdje zat ik twijfelend te kijken naar m’n telefoon. Het was een mooie dag, zomers, en ik had weer een hele dag voor me, zonder duidelijke plannen. De wereld lag voor m’n voeten. Sinds die ene dag met Nicolette bleven mijn gedachten maar gaan naar haar. En dan vooral ’s avonds, in bed. Hoe ze ingegaan was op mijn voorzichtige avances, daar achter het dijkje in het gras. Of was zij het juist, die me verleid had met haar erotische verschijning? Telkens weer raakte ik opgewonden, denkend aan de hete momenten, die als een film aan me voorbij gingen. Ik hoefde er niets bij te bedenken om tot een climax te komen.
Bij twijfel: Doen! was mijn motto, en ik belde haar op. Er ging een rilling door me heen toen ze opnam.

“Hé, jou heb ik een tijd niet gesproken?! Alles goed?”
“Ja, prima, uitstekend zelfs. En jij, hoe is het bij jou?”
“Ja, ook wel goed, hoor. Beetje saai, ik verveelde me. Ik vind het leuk om je weer ’s te horen.”
“Ja, het is zeker een tijd geleden… Ik zat te denken, ten minste, ik dacht, eh, ik heb niet veel te doen, en het is een mooie dag en zo, dat, eh… misschien kunnen we, ten minste, als je ook niks te doen hebt, dat we…”
“Kom je hierheen? Met de motor? Ik verveelde me rot! Ja toch, je wilde toch hierheen komen?”
“Eh.. ja, eigenlijk wilde ik dat vragen, ja. Heb je zin?”
“Ja leuk! Ik ga mijn spullen pakken!”
“Nou, da’s snel geregeld, zeg. Ik kom er dan zo aan.”
“Cool! Gezellig!”

Ik hing op, en was een beetje verbouwereerd at het zo snel geregeld was. Dat ik zo lang gewacht had met ‘r te bellen, tja, beetje jammer. Maar goed, ze vroeg uit zichzelf om een motorritje te maken. En wat daarmee bedoelt werd was de laatste keer wel duidelijk, dacht ik. Zou zij hetzelfde denken? Ik hoopte het wel…
Snel pakte ik mijn tanktas, en deed m’n camera erin, en mijn statief. Misschien was ze te porren voor een photoshoot. Ik sprong op m’n motor en vloog naar haar huis toe. Ze stond niet op de stoep, zoals de keer ervoor. Ik zette mijn motor neer er belde aan. Er ging een raam open, boven me. Nicolette hing eruit.
“Hai! Kom je boven? De achterdeur is los, alleen mijn zus is thuis. Trap op en dan zie je ’t wel.” Ik ging achterom, en zag dat haar ouders het niet verkeerd hadden gedaan. Het achterhuis had een enorme achtertuin, een grote serre met een groot eiland-keuken en een heel ruime woonkamer, met een openhaard die ook vrij stond. Ik moest zoeken naar de deur naar de hal, en zag een trap naar boven gaan. Ik opende de deur en liep naar de trap, en hoorde Nicolette boven. Ik keek op, en zag ‘r staan, boven op de overloop.

“Hai! Was je verdwaald?” Ik liep omhoog naar d’r en ze gaf me een welkomstkusje op m’n mond.
“Ja, bijna wel…. Wat een mooi huis heb je, joh!? Met hoeveel mensen woon je hier wel niet?”
“Alleen ik en m’n zus. En m’n ouders, dus, maar die zijn er niet heel vaak… Altijd aan het werk.”
“Ja, dat geloof ik. Je moet er wat voor over hebben, nietwaar?”
“Ja, het is wel wat overdreven, vind ik. Maar mij hoor je niet klagen… Kom, ik zal je m’n kamer laten zien.”
Ik liep met ‘r mee en ze toonde me haar slaapkamer. Wat een ruimte! In een hoek stond haar bed, er stond een bureau en er was ruimte voor stoelen en een bijzettafeltje. Het was er groter dan mijn eigen woonkamer.
“Ga zitten, ik trek even mijn motorbroek aan, dan kunnen we zo gaan.” Met een glimlach vroeg ze: “We gaan toch weer naar hetzelfde plekje?”
“Je kan zeker gedachten lezen?” Ik kon een lach niet onderdrukken. “Toen ik vanmorgen de telefoon pakte, had ik dat idee al, dus ja: Ik wilde daar nog wel een keer heen. Ik heb m’n camera mee, misschien kan ik je overhalen om een photoshoot te doen?”
“O, ja hoor. Kan jij dat dan?”
“Ik doe mijn best, zal ik maar zeggen…” Ze had een kort spijkerbroekje aan, strak om d’r billen heen, en een flodderig topje. Ze liep naar haar kledingkast en mijn blik volgde haar, ik keek naar haar welgevormde kontje. Ze haalde dezelfde latex broek eruit en gooide die op bed.. Haar hotpants knoopte ze los, en rolde het van haar kontje af, en boog daarbij zover naar voren, dat ik haar bovenlijf zag, onder dat flodderige hemdje. Ze had geen bh aan, en zag haar welgevormde borstjes hangen, net als toen ze bij me langskwam in de keuken.
“Je zit toch niet al naar me te kijken, hè?” Ze had zich naar me omgedraaid. Als ik dat al niet deed, dan vroeg ze er nu wel om. Nu stond ze uitdagend in een witte slipje, keek me lachend aan en trok ze die ver omhoog.
“Volgens mij komt dat wel goed, met die photoshoot…” lachte ik. De latex broek ging aan, en haar stoere motorlaarzen ook. Het rubber liet niks aan de twijfel over, haar slanke beentjes tekende er mooi in af. Om maar te zwijgen over haar venusheuveltje. “Kom, laten we gaan.”
Haar motorjack nam ze mee, en liep voor me uit, naar de trap. Er ging een deur open, en daar kwam een heel mooi meisje uit.
“Dit is Emma, mijn zus.” zei Nicolette. Ik schudde haar de hand.
“Kom, dan gaan we.” Emma keek naar ons, nam me op van onder tot boven en gaf me een knipoog. Zou ze het weten, van ons? Ik liep maar achter Nicolette aan, naar mijn motor. Ik startte hem en ze klom achterop. Na een poos kwamen we bij ‘ons’ dijkje, ik zette de motor neer, nam mijn tanktas mee en we liepen erover.
“Oh, het is weer zo lekker, hier.” zei ze. Ditmaal was ik beter voorbereid, en had een groot doek meegenomen. Ik spreidde het uit, en we gingen naast elkaar zitten. Onze jacks gingen opzij, die hadden we voorlopig niet nodig.

“Dus… jij wilde een photoshoot doen?”
“Ja.” lachte ik schijnheilig. Nicoletje lachte, die wist ook wel beter. Maar ze ging door.
“Heb je wel een goede camera dan?”
“Ja, ik dacht van wel…” Ik ritste de tas open, en haalde de cameratas eruit. De camera haalde ik tevoorschijn, ik had net een pittig grote telelens gekocht. “Dit is ‘m.” Nicolette pakte hem met twee handen vast.
“Zo hé, jij hebt een grote… !” Ze keek of ik de dubbelzinnige opmerking hoorde. “Mag ik ‘m vasthouden?”
“Tuurlijk, ga je gang maar.” Ik ging liggen, en Nicolette hield hem goed vast.
“Hmm… wat een joekel… hij past maar net in de cameratas, denk ik. Mag ik er mee spelen?” Ze zoomde in, de lens kwam ver naar buiten. Ze legde haar hand erom, en ging op en neer. Ze keek weer naar me. “Het lijkt erop dat je camera me leuk vind..” Ze lachte, nog nooit had een meisje me een erectie bezorgd door mijn camera te strelen.

Ze ging schieten. Het was al snel duidelijk dat ze het niet gewend was. Veel te dichtbij, verkeerde scherpstelling, ga zo maar door. “Geef mij ‘m maar.” zei ik. Ik schoot wat plaatjes van ‘r, en liet ‘r het resultaat zien.
“Leuk… ik wil ze wel hebben. Stuur ze maar ’s door.”
“Doe ik. Maar ik ben nog niet eens begonnen, hoor. Kan je m’n tanktas even geven?” Ze keek opzij, en sloeg de tas open. Er lag een statief in, en nog wat andere rommel. Ze grutte er brutaal doorheen. Ze pakte een kokertje eruit, met een jointje erin.
“Jij rookt toch ook? ten minste, in de feestweek heb ik je met een sigaret zien lopen.”
“Ja, ik rook wel eens, maar geen drugs.”
“Het is wiet, dus ja, het is drugs. Tja. Een plantje. Je moet niet, of zo. Alleen als je zin hebt erin.”
“Ik heb het nog nooit gedaan. Ik wil het wel proberen, maar niet teveel hoor.”
“Kijk zelf maar even hoeveel je meedoet.” Ik stak de joint aan, en rookte even. Het ontspande me, ik was helemaal relaxed. Ik gaf 'm aan Nicolette. Ze nam voorzichtig enkele haaltjes. Ik zag aan 'r dat ze loom werd. Ze kwam naast me liggen.
“Ik voel het wel, hoor. Ik zou wel kunnen slapen.” Ze gaf de joint aan mij. Hij was uitgegaan, ik stak ‘m weer aan en rookte wat. Ik gaf ‘m terug.
“Heb je nog wel aan me gedacht? Het duurde zo lang voor je me weer belde…”
“Zeker… Váák ik heb ik nog gedroomd over die dag, hier in het gras.”
“Ja? En waar dacht je dan aan?” Ze was aan het vissen, ik zag het aan de uitdagende lach op haar gezicht.
“Nou, die spanning vooraf. Voordat we los gingen, of beter gezegd: voordat jij los ging, op mij. Vooral hoe spontaan je me pijpte en hoe plotseling ik toen klaarkwam. Elke keer krijg ik weer een stijve als ik daaraan denk…”
“Hmmm…. Ja, lekker was dat…” Ze pakte de joint in haar andere hand, en legde de vrije hand op mijn kruis. “Je kwam toen ook zo lekker snel.” Even kneep ze in mijn erectie, en haalde haar hand weg. “Die joint maakt me geil…”
“Ja, mij ook. Maar we zouden toch een photoshoot doen?’ Ik kwam omhoog en nam wat foto’s. “Doe je jack aan, dat is verleidelijk. Als dat jou ook leuk lijkt.” Ze kwam omhoog en trok ‘m aan. Ik maakte nog meer foto’s.
“Zelf heb ik heel andere foto’s van mezelf…” zei ze, alsof ze iets opbiechtte.
“Oh? Vertel?” Zijdelings ging ik naast haar liggen.
“Ik heb ook foto's gemaakt van mezelf, in de spiegel.”
“Had ik dat geweten, zeg...”
“Haha, je mag ze nog wel zien hoor. Maar het origineel ligt voor je.”
“Ik ben wel benieuwd, eigenlijk. Zijn ze classy, of… Nou ja, mag ik ze zien?”
Ze pakte haar telefoon uit haar jasje en zocht de foto’s voor me op, en gaf de telefoon aan me.
“Dit zijn ze.” zei ze alsof ze een geheim deelde. “Kijk zelf maar even.”
Ik ging door de foto's heen. Het waren voornamelijk foto's die ze zelf had genomen, van feestjes, en ook in de spiegel van haar badkamer. Die werden al wat explicieter. Ze was naakt, op een slipje na, en hield haar arm voor haar borsten, of eigenlijk bedekte ze haar tepels. Hoe verder ik ging door de foto's, hoe minder verhullend ze werden. Op de laatste foto's lag ze naakt op bed, half op haar zij, en liet ze duidelijk haar borsten zien. Mijn lul werd nu echt wakker.
“Je vind het wel goeie foto's, hè. ten minste, ik geloof dat ik wat zie bewegen naast me?” Ik had inderdaad een aardige bult in mijn broek.
“Ik kan me inderdaad voorstellen dat je de jongens zo wel verleid, ja… “
“Zo begon het voor mij ook, vroeger. Als meisje was ik er al vroeg bij, maar het heeft nog lang geduurd voor ik echt ontmaagd werd.” Ze ging op haar buik liggen, en keek opzij naar me, alsof ze een stoute bekentenis aflegde. “De eerste keer seks voor mij was dan ook met een jongen die wel wat ouder was dan mij. Hij wilde seks, maar ik nog niet. Hij liet zijn piemel zien, en ik wist alleen van de verhalen wat je dan ging doen. Dus ik trok ‘m af, dat was toch geen seks hebben? Ik deed het goed, want hij werd heel snel stijf. Ik was gefascineerd dat hij zo groeide in mijn hand, dat had ik nog nooit meegemaakt. Hij zei niks, en deed ook niks, dus ik ging gewoon maar door, en hij kwam daarna heel snel. Voor het eerst kreeg ik sperma te zien, in het echt. Het spoot omhoog en liep over mijn hand. Ik wist dat het er zo uitzag, wit en zo, maar het verbaasde me hoe het er zo uitspoot. Dat had ik natuurlijk wel ’s gezien, op internet en zo, maar nu zag ik het vlak voor me. Ik was gefascineerd door de manier waarop het eruit kwam. En ik vond het ook helemaal niet vies of zo, ergens vond ik juist het wel lekker. Later, als ik hem dan aftrok, liet ik hem vlakbij mijn gezicht klaarkomen, zodat ik goed kon zien hoe hij spoot. Ik weet nog dat het vanaf dat moment heel snel ging, in mijn seksleven. Aftrekken vond ik leuk. En pijpen ook, de geur van sperma maakte me nieuwsgierig naar de smaak ervan, en proefde het voor het eerst door het van mijn wang te vegen, over m’n tong. En ik vond het wel lekker, zodat ik toen nieuwsgierig werd hoe het zou zijn om in mijn mond gespoten te worden. De eerste tijd was seks ook alleen maar iets wat ik bij jongens deed. Soms liet ik ze dan die foto’s zien, als ik bijvoorbeeld een jongen probeerde te versieren en ik zin had in 'm. Ik trok ze dan af, of ik pijpte ze even klaar…”
“En jij dan? Werd jij nooit vertroetelt?”
“Ik masturbeerde veel. Dat deed ik al een tijdje, maar nu ik echte piemels had vastgehad, en de macht had om jongens heel snel klaar te laten komen, was het anders. Altijd als ik bezig was met een jongen, dan werd ik heel geil. Mijn broekje was altijd nat als ik thuiskwam. Ik ging meestal meteen naar mijn kamer. Mijn moeder had een dildo, best wel een grote. Die had ik eens gevonden toen haar nachtkastje openstond. Ik experimenteerde ermee, en ik heb mezelf ontmaagd. Ik was benieuwd of je het voelde, als je al dat zaad diep in je gespoten kreeg. En alleen al het idee dat ik een jongen kon laten spuiten, vond ik heel geil. Ik dacht dan aan die piemels die ik eerder had gehad, het zaad wat eruit kwam, ik werd daar zo geil van. Hoeveel het was, en hoe het voelde. En hoe het zou zijn om zo’n groot geval in je te krijgen. Veel jongens hadden nog nooit een meisje naakt gezien, en voor veel van hun was ik dan ook hun eerste seks ervaring. Eerst liet ik jongens naar me kijken als ik me vingerde. Met grote ogen keken ze dan toe. Vaak trokken ze zich dan af. Ik vond het opwindend als ze dan aan me wilden zitten, en ik ze moest vertellen hoe ze het moesten doen... hoe ze voor het eerst een meisje vingerde. En als ik zei dat het mocht, dan kwamen ze klaar op me. Ik vind het gewoon geil dat iemand zich op mij aftrekt. Of over me…Van neuken kwam het meestal niet; ze waren te geil gemaakt door me. ’s Avonds dacht ik dan aan wat ik eerder die dag gedaan had. Eerst in bed, dan pakte ik mijn grote spiegel en zette die aan het voeteneind neer. Maakte ik foto’s van mezelf, en gebruikte de dildo, die ik van mijn moeder ‘leende’. Veel later ging ik pas pijpen, die dildo had ik ook gebruikt om op te oefenen, met pijpen bedoel ik. Ik pijpte ze klaar, voor mij was het geen probleem als ze klaarkwamen, in m’n mond bedoel ik. Veel meisjes vonden het vies, ik niet, ik vond het juist geil. Ik wist dat ik er een naam mee kreeg: Nicoletje Pijpsletje. Maar ik wist dat degenen die dit zeiden, door mij ontmaagd waren, om het zo maar te zeggen. Ik zie ze op straat, en lopen dan met hun vriendin, maar ik weet dat ik hen voor het eerst die ervaring heb gegeven. En of die vriendin net zo goed is als ik, in pijpen, dat moeten ze zelf maar uitzoeken. Veel meiden pijpen sowieso niet, laat staan dat ze echt in hun mond laten spuiten, of doorslikken. Of dat ze zich überhaupt onder laten spuiten. Dus dan denken ze vast nog wel eens terug aan Nicoletje, als ze in bed liggen naast hun vriendin…”
“Waar is die joint? Je maakt me geil met je praatjes!”
“Ja! We gingen toch niet zomaar hier in ’t gras liggen?”, herhaalde ze zichzelf zoals ze de keer ervoor op dezelfde plek had gedaan. Ze moest lachen om d’r eigen grap.
“Nee, we gingen foto’s maken, ik zal èchte foto’s maken, niet van die sleazy pics.”
“Okay, zeg maar wat ik moet doen.”
“Draai je om, op je rug. Leg je armen boven je. Nee, doe eerst je rits dicht, een klein stukje.” Ik begon met foto’s maken, nu ging ik even m’n best doen. Nicolette lag daar, met lome ogen, die sensueel, -geil-, in de lens keken. “Doe nu je jack helemaal los.” Haar korte flodderige hemdje kwam tot halverwege haar buik. “Ja, goed, doe nu je hemdje wat hoger.” Ze trok hem iets op. Een bh had ze gewoon niet aangedaan. Ze liet de onderkant van haar borstjes zien. “Ja, en steun nu op je ellebogen.” Ze kwam omhoog, en keek even vragend in de camera. Ze wist goed hoe ze verleidelijk moest kijken. Ik ging staan, en ze keek glimlachend naar boven. Eén kant van d’r jack liet ze van d’r schouder vallen.
“Laat die kant van je hemdje ook maar gaan.” Ze schoof ‘m van d’r schouder, nu kwam een klein stukje van d’r décolleté vrij. “Ja, dit is goed. Doe je jack maar uit.” Ze zag er gewoon lekker uit. Het hemdje stelde niks voor, was nog net niet doorschijnend. Maar haar tepels prijkten mooi door de stof heen. Ze haalde haar arm uit het armsgat, en nu viel het hemdje nog lager, het bleef nog net op het harde tepeltje hangen. Terwijl ik dichter naar d’r toe kwam om close ups te nemen, trok ze hem lager, net eroverheen. Ze wist precies wat ik wilde. Ik bleef foto’s nemen, sorteren was van later belang. Ze leunde naar achter, en trok het hemdje helemaal over haar borst. Wat was ze toch mooi gebouwd.
“Laat ze maar zien, allebei.” Heel gewillig trok ze de andere kant ook omlaag, en showde haar tieten. Ze kreeg een geile lach toen ik haar van onder af fotografeerde. Ze ging nu zelf voortvarender verder, en trok het hemdje uit. Trots lag ze met haar ontblootte bovenlijf op het doek. Ik kon mijn ogen niet afhouden van het wulpse tienertje, die met haar perfecte borstjes lag te draaien op de grond.
“Kom, draai je om. Ik wil je van achter op de foto nemen.”
“Je mag me ook gewoon zo van achter nemen, hoor.” plaagde ze.
De strakke latex broek gaf haar vrouwelijke vormen prijs. Ze had het lichaam van de jonge godin die ze was. Heerlijk strak, met een heerlijk smal kontje. Ze boog voorover en draaide haar ronde billetjes naar me toe. Ze stond licht wijdbeens en met haar bovenlichaam naar voren, en keek naar me achterom. Duidelijk waren de contouren van haar heuvel zichtbaar. Ze liet haar vingers erover gaan, en haar borstjes hangen. Ze was lekker aan het poseren, ik kon me helemaal uitleven. Ze hurkte neer, en ging op haar knieën zitten. Ze deed haar armen omhoog, en liet zich van de zijkant fotograferen. Ze liet zich voorover vallen, en steunde nu op haar ellebogen. Haar borstjes hingen vlak boven het laken, en haar kontje stak uitnodigend in de lucht. Ik draaide om haar heen, en maakte foto's van voren. Ze steunde haar hoofd in haar handpalmen, en keek zwoel in de camera.
“En? Heb je 't naar je zin? Lukken de foto's?”
“Ja, zeker, je doet ’t zo goed, en alle foto’s zijn top, echt.”
“Laat me eens zien?”
“Hier, kijk maar even.” en ik gaf 'r de camera. Ik ging naast 'r zitten, en in mijn geilheid wreef ik over haar rug, en zakte af naar haar kadetjes. Nicolette ging door de foto's.
“Ze zijn echt goed, zeg. Vooral die laatste foto's. ik word er helemaal een beetje heet van.”
“Ja, ik ken dat… wat dacht je van mij?”
“Dat ben je de hele tijd al. Maar ja, jij moest foto’s maken, van kleine meisjes, je had natuurlijk ook…”
“Jajaja, ik weet ‘t… wacht maar, we zijn er nog niet!”
“Oeh, stoute jongen, wat wil je dan dat ik doe?”
Dat was bijna een breekpunt. Natuurlijk wilde ik haar ter plekke hard neuken, ze vroeg er zelfs om. Maar toch ging het zo goed met die foto’s, dat ik ermee door wilde gaan. Nicolette volstoppen met mijn pik kon straks ook wel.
“Ga alsjeblieft door, verleid me maar.”
Ze lachte en bewoog wulps haar hele lijf. Met haar handen streelde ze haar hele lichaam, ze liet zich helemaal gaan. Ze ging op haar knieën zitten, met haar billen op haar onderbenen. Ze deed haar armen in de lucht, zodat haar borsten mooi uitkwamen. Nicolette lachte en deed haar armen in haar nek, ze liet zich bekijken en genoot ervan. Haar toch al harde tepels rolde ze tussen haar duim en middelvinger nog groter. Haar hand ging over haar tietjes naar beneden over haar buik. Ze deed haar benen iets uit elkaar, en ze ging met haar hand over de zwelling in haar latex broek. Ze haakte haar duimen achter haar broek, en trok 'm een klein stukje naar beneden. Haar heuveltje was goed zichtbaar. Met haar hand ging ze onder het elastiek en sloot haar ogen. Ze was heel geil. Je kon goed de contouren zien van haar vingers. Ze woelde met twee vingers over haar lipjes, en gaf een kreuntje.
“Doe je broek maar uit.” Ze deed de latex broek uit, en lag in d’r witte slipje. Ze wist hoe ze moest bewegen, en liet af en toe haar benen uit elkaar vallen. Aan het geklik van de camera hoorde ze of ze goed bezig was. Van dichtbij nam ik de natte plek in het slipje op de foto. Ik had pijn in mijn ballen van geilheid.
“Doe maar langzaam je slipje ook uit.” zei ik bijna hijgend. Ze ging op haar rug liggen en deed tergend langzaam haar heupen in de lucht, en stroopte het slipje af. Haar glimmende lippen glansden tussen haar benen. Nicolette ging op haar handen en knieën zitten, met haar kleine kontje schuin naar de camera. Ze keek lachend achterom de camera in. Haar borstjes bungelden vrij, en leken nu kleine puntjes met de redelijk lange tepels erop. Ze deed haar benen iets meer uit elkaar en kromde haar rug. De zon bescheen haar licht gebruinde lijf. Nu pas viel me op dat ze nergens strepen had van een bikini of zo. Haar kontje stak ze hoger in de lucht, waardoor haar poesje nog beter zichtbaar werd. Ze legde een hand op haar borstje, en kneep erin. Ze streelde zichzelf, en pakte een bil stevig vast. Ik ging achter haar zitten. Met haar hand ging ze naar haar poes, en haar vingers spreidde haar bolle schaamlippen. Ze liet haar klitje zien, en ze wreef het vocht erover met twee vingers. Als een roze knopje zwelde die op, en ze ging nu met haar vingers haar kutje in. Ze masturbeerde vlak voor me.
"Vind je het lekker om te kijken?", zei Nicolette enigszins verhit. Ze draaide zich om en ging op haar billen zitten, en trok haar lipjes uit elkaar. Haar roze vlees schreeuwde om aandacht. Ze keek me ondeugend aan. "Of wil je meedoen...? Je weet nu hoe ik het ‘t lekkerst vind…"
"Laat je maar zien, ga jezelf maar verwennen. Ik kom straks wel weer aan de beurt."
Foto na foto volgde. Ik moest er veel meer dan honderd hebben. Meer dan genoeg, voor nu. Ik legde de camera opzij. Nicolette kreeg een geile lach om haar lippen.
“Blijf maar zo zitten, dan zal ik je in de watten leggen."
Ik stond op en ging voor haar liggen, tussen haar benen. Mijn broek had ik nog aan. Nicolette leunde achterover, ze wist wat er ging komen. Ze deed haar benen uit elkaar om me ruimte te geven, en verplaatste haar handen naar haar tietjes. Ik ging haar plagen. Met één vinger beroerde ik haar heuveltje. Ik bleef zachtjes over haar lippen glijden met maar één vinger, Nicolette trok haar benen meer op. Ik ging voorzichtig over haar klitje, die roze en gezwollen tussen de lippen uitkwam. Ze kreunde telkens als ik er sneller over flitste, en duwde haar vrouwelijkheid omhoog, telkens als ik in de buurt van haar gaatje kwam. Mijn hoofd was heel dichtbij, ze legde haar hand op mijn achterhoofd en trok me naar zich toe. Ik bleef echter met mijn vinger strelen, met mijn gezicht slechts enkele centimeters bij haar vandaan. Mijn adem voelde warm op haar heuveltje. Ik deed nu twee vingers bij haar naar binnen, en ik hoorde haar hijgen. Gestaag ging ik in en uit haar kletsnatte kut, haar gekreun liet blijken dat ik haar goed verwende.
"Oh, ga door", zei ze smekend. "Lik me alsjeblieft, lik me klaar. Ik ben zo heet, lik je me klaar?"
Meteen stak ik mijn tong uit en ging als een wilde over haar klit. Ik zoog erop, en ging door haar hele spleetje. Ik vingerde haar en ging met mijn tong erbij. Ik voelde rillingen door haar heengaan, en haar gekreun zwol aan. Met mijn vrije hand ging ik over haar lijf, en pakte een borstje. Nicolette legde haar hand op de mijne en gaf zo aan dat ik door moest gaan. Ik kneep stevig in haar tepel, en likte haar naar haar orgasme. Ze kreunde het uit. Ik voelde de spieren zich om mijn vingers aanspannen, en bevend kwam ze klaar. Voorzichtig haalde ik mijn vingers uit haar kutje, en ging ik nog even door met mijn tong.
"Oh wat lekker, wat geil... wat kwam ik heerlijk, zeg. Kom hier." Met al mijn kleren nog aan ging ik op ‘r liggen, en we zoenden. Het vocht uit haar kutje vermengde met ons speeksel. Ik liet me naast haar vallen.
"En wordt het voor jouw niet eens tijd dat je je broek uitdoet?"
"Ik denk dat er weer weinig voor nodig is om me klaar te laten komen." Ik deed mijn motorlaarzen uit, en mijn sokken.
"Kom maar hier, ik zal je wel even lekker zuigen.".
"Oh ja, pijp me lekker klaar.” Ik trok mijn T-shirt uit en schoot uit mijn broek. Nicolette keek hoe ik mijn benen aan weerszijde van haar plaatste. Ze kwam omhoog, en ging op haar ellebogen steunen. Mijn harde paal stond rechtop voor haar. Ze keek er verlekkerd naar, en ik duwde hem tegen haar borstkas. Ze drukte haar tietjes samen.
“Ga je weer zo snel klaarkomen?” Met mijn lid gevangen tussen haar borstjes en haar handen keek ze vragend omhoog. Ze boog haar hoofd en omsloot bij elke stoot de eikel met haar mond. Ze kreeg gelijk: ik voelde direct dat ik ging komen. Ik kwam omhoog, zodat ze mijn scrotum kon likken. Haar tong ging over mijn geschoren balzak, en ik trok me erbij af. Ik nam wat meer afstand, en Nicolette wist dat ik ging spuiten.
"Spuit maar lekker, laat het maar op me komen!" Ze hield haar mond open, haar tong uitnodigend uitgestoken. Ik rukte me voor haar af, boog over haar en schoot m’n lading over haar heen, en op haar bovenlichaam. Snel kwam ik naar voren, spuitend, en richtte mijn pik op haar gezicht. Enkele stralen vlogen in haar haren en op haar tong. Ze sloot haar lippen om me heen, zoog aan mijn pik. Ik liep leeg in haar mondje, waar het weer uit liep, over haar kin. Ze ging op en neer, pijpte me helemaal leeg. Ze liet me gaan en slikte het laatste sperma door. Met het zaad van haar kin druipend keek ze naar me op.
“Zo is het ’t lekkerst… Wat ben jij een geil beest, zeg. Kom snel nog even in me, ik wil je piemel slap voelen worden."
Hijgend duwde ik mijn pik in haar gleufje, en die floepte erin. Ik neukte haar, ik beukte mijn bekken hard tegen haar lijfje aan. Nicolette gaf een gilletje, bijna, ze kermde het uit. Het viel me mee dat mijn paal nog zo stijf bleef. Ik deed mijn best om de hele lengte in en uit haar te bewegen, maar het ging niet meer.
"Oh, sorry, het gaat echt niet meer. Ik zou wel willen, maar hij moet even op rust komen, ben ik bang."
"Het geeft niet, ik vond het heerlijk. Laat hem in me zitten, dat vind ik een lekker gevoel."
Ik ging nog één keer uit haar, en weer naar binnen, maar het ging bijna niet meer. Mijn penis voelde al slap. We rolden om, zodat Nicolette op mij lag. Ze ging rechtop zitten, maar hield mijn piemel klemvast met haar vagina. Ze lachte en gooide haar hoofd in haar nek om haar haren goed te doen. Ik ging nog even met mijn handen over haar lichaam, over haar benen omhoog langs haar zij, naar haar borstjes. Ze glom nog van mijn zaad. Wat een lekker meisje was dit, en wat kon ik me gelukkig prijzen dat ik seks met haar had kunnen hebben. Ik trok haar naar me toe en we zoenden hartstochtelijk. Dat ik nu ook besmeurd werd met mijn eigen zaad maakte me niet uit. Alles rook naar seks. Ik keek haar diep in de ogen, en zei:
"Volgende keer bij jou?"
Nicolette lachte, liet mijn slappe lid uit haar kutje glijden, en zei:
"Je mag me thuis brengen, kan ik gelijk even kijken of er nog iemand thuis is..?."
"Nee hoor, niet vandaag hoor. Ik ben uitgeteld!"
"Ah, wil-ie niet meer?" zei ze. Ze schoof naar beneden, pakte mijn penis, en maakte hem schoon met een doekje. "Ook niet als ik hem mond-op-mond beademing geef?" En voor ik het wist had ze hem alweer in haar mond genomen. Ditmaal gebeurde er niks, ondanks haar zuigende bewegingen kwam er geen leven in. Ze liet hem gaan, en slap viel hij op mijn buik.
"Nee, hij wil niet meer!" zei ze bevestigend. Haar lijf veegde ze schoon. "Nou, dan gaan we maar."
We stonden op, en trokken onze kleren aan. Nicolette deed weer geen moeite om haar slipje te zoeken, maar pakte enkel maar haar hemdje uit het gras. De latex broek deed ze aan, en haar motorjack. Het slipje gooide ze in mijn tanktas. Zelf trok ik ook mijn spullen aan, en bracht haar thuis. Emma stond in de kamer.
“Jullie gaan zeker naar je kamer?”
“Eh, nou, ik kwam Nicolette alleen even afzetten, eigenlijk.” stamelde ik.
“Hij heeft een photoshoot gedaan, hij kan echt goeie foto’s maken.”
“Oh? Nou, dan mag je mij ook wel eens op de foto zetten…” Nicolette was naast haar zus gaan staan, en samen keken ze me mysterieus aan. Zou Emma het echt weten, van haar zusje? Ze keek Nicolette aan.
“Er zit wat in je haar…” Het was een natte plek. “Slettebak.” Emma keek me aan. “Bel me maar.”
“Hé, wacht ’s even? Hij hoort bij mij, hoor. Ik zag ‘m het eerst!”
“Eerlijk zullen we alles delen, toch, Nicky?”
“Bel míj maar, hoor. En niet zo lang wachten als de vorige keer, ok?”
“Ik eh… ik bel jullie wel.” sprak ik verbouwereerd. Met vraagtekens in mijn hoofd reed ik terug. Thuis aangekomen bekeek ik de foto’s die ik gemaakt had. Kijkend naar dat goddelijke lijf van Nicolette dwaalden mijn gedachten naar haar zus. Zou, wat ik voelde aan de sfeer, echt waar zijn? Was haar zus net als Nicoletje Pijpsletje? Ik bladerde door de foto’s en nam me voor niet lang te wachten met bellen.
Een photoshoot met hen beiden… Ik zag het al voor me.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Schoolopdracht - 9Door: Hottie
Gelezen: 1901x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen Piemel Poesje
26-05
8.6
:: De Fantasie Van...Door: Bartje
Gelezen: 5134x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Tiener
26-05
8.2
:: Lisa Leren (ver)kennenDoor: Justsomeboy
Gelezen: 6656x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
26-05
8.7
:: Mijn Memoires - 7Door: Fieke
Gelezen: 1311x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
25-05
8.9
:: Ondeugende Spelletjes - 1Door: Robin
Gelezen: 7917x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Café, Spelletje,
25-05
8.8
:: Bertje - 3Door: Hottie
Gelezen: 4379x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
8.7
:: AssepoesjeDoor: Bella
Gelezen: 7955x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
24-05
8.2
:: Nora De Marokkaanse... - 3Door: Mister_docent
Gelezen: 9428x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Stagiair, 18, Ontmaagd
24-05
8.8
:: Mijn Memoires - 6Door: Fieke
Gelezen: 1848x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen
24-05
8.5
:: Fout - 3Door: Jefferson
Gelezen: 5956x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 3Door: Shoestring
Gelezen: 9971x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.2
:: Bertje - 2Door: Hottie
Gelezen: 9570x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
22-05
8.6
:: Mijn Memoires - 5Door: Fieke
Gelezen: 1947x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.7
:: Italiëreis - 4Door: Karel
Gelezen: 7057x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
22-05
8.9
:: Mijn Memoires - 4Door: Fieke
Gelezen: 2193x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.3
:: Fout - 2Door: Jefferson
Gelezen: 7761x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!