Opwindend.Net
Ik was net klaar met baantjestrekken in het zwembad en hing aan de kant om uit te rusten. Ik keek om me heen en zag toen een jong meisje lopen. Ik zag haar van de achterkant en ze had een lekker kontje. Ze had een rood bikinibroekje aan met een bijbehorende rode bikini. Het broekje paste perfect om haar billen, waardoor ze mooi geaccentueerd werden. Terwijl ze naar de andere kant van het zwembad liep, bewogen haar heupen heen en weer. Ze ging op de rand van het zwembad staan om erin te springen. Je kon zien dat ze vaker zwom. ze had een strak buikje en gespierde schouders. Ze had mooie borsten. Niet te groot en niet te klein. Haar lange blonde haar had ze in een staart gedaan. Ze maakte zich nog een keer lang en dook in het water. In een borstcrawl zwom ze richting mijn kant. Daar aangekomen, draaide ze soepel om weer terug te zwemmen. Ze bleef haar baantjes zwemmen en ik besloot om even in het bubbelbad na te genieten van het zwemmen.

Na een half uur in het bubbelbad gezeten te hebben, ging ik douchen. Ik stond mijn haren te wassen toen het meisje met de rode bikini ook onder de douche kwam staan. Ze ging zichzelf inzepen en wassen. Het schuim gleed over haar borsten en over haar lijf. Wat had ze een lekker lijf. Ze had haar haren losgemaakt om het goed te kunnen wassen. Bij het inzepen van haar haren, deinden haar borsten op en neer. Ik voelde dat ik geil begon te worden van het kijken naar die mooie meid. Ze liet haar handen over haar lijf glijden. In gedachten liet ik mijn handen over haar strakke lijf glijden. Ze keek me aan en blijkbaar stond ik haar aan te staren. Ze glimlachte en ging verder met douchen. Ik was zelf klaar met douchen en ging naar de kluisjes om mijn spullen te pakken en me om te kleden.

Toen ik bij mijn kluisje stond, hoorde ik opeens: "Volgens mij beviel het wel, of niet?". Het meisje dat zojuist onder de douche stond, stond nu vlak naast mij. "Wat bedoel je?", was het enige dat ik op dat moment kon zeggen. "Nou, ik zag een bobbel in je zwembroek. Dus ik denk dat daar een stijve in zit.". Ik keek naar mijn kruis en ja, daar was duidelijk te zien dat mijn pik half stijf was geworden van het kijken naar haar. "Ja, dat is niet te ontkennen, nee. Sorry dat ik zo naar je stond te staren, maar ik vind dat je een prachtig lijf hebt. En ik kan er dan niets aan doen dat ik daar opgewonden van word.".

Ze kwam iets dichterbij staan en fluisterde: "Mmmmm... dat vind ik leuk om te horen.". Daarbij wreef ze met haar hand over mijn kruis. "Daar zit een lekkere dikke pik. Maar volgens mij kan hij nog wel wat stijver.". Ze kneep zachtjes in mijn stijver wordende pik. Ze knikte met haar hoofd richting de kleedhokjes. "Zullen we?", vroeg ze. Ik begon te glimlachen. "Oeh... geil ding. Ja, kom snel.". We pakten onze spullen en zochten en kleedhokje dat vrij was. Helaas was het ruimere kleedhok bezet en moesten we het doen met een normaal kleedhokje. Maar dat er wat minder ruimte was, maakte het juist geiler. We stonden direct met onze lijven tegen elkaar. Ze stond met haar rug naar me toe en ik liet mijn handen over haar lijf glijden. Mijn handen gleden over haar buik en langs de zijkanten van haar borsten. Ik hield haar borsten in mijn handen en kneedde ze zachtjes. Haar tepels priemden door de stof van haar bikini. Ik nam de harde knopjes tussen mijn wijsvingers en duimen en kneep er een beetje in. Ondertussen zoende ik haar in haar nek en liet mijn tong over haar huid heen glijden. Ze legde haar hoofd achterover op mijn schouder en kreunde zachtjes terwijl ze haar rug kromde. Ik gleed met mijn handen onder haar bikini en schoof de stof aan de kant, zodat ik haar fijne borsten goed kon voelen. Met een van mijn handen gleed ik naar beneden en schoof hem in het bikinibroekje. Haar geschoren venusheuveltje voelde glad aan. Met mijn vingers gleed ik over haar schaamlippen. Ik voelde dat ze nat was geworden. Met mijn middelvinger zocht ik haar klitje op en begin die te masseren.

Ze draaide haar hoofd een beetje, zodat we elkaar konden zoenen. Onze tongen vonden elkaar en draaiden rondjes om elkaar heen. Zo nu en dan zoog ik aan haar tong of zij beet een beetje op die van mij. Mijn vingers gleden tussen haar natte schaamlippen heen en weer en zo nu en dan stak ik ze een beetje in haar kutje. Zij duwde haar kont tegen mijn stijve pik aan. Het was tijd om de kleren uit te doen. Ik haakte mijn vingers achter haar broekje en deed hem naar beneden. Haar broekje gleed van haar af en belandde op de grond. Ze draaide zich om en zoende me op mijn mond. Ik haakte haar bikini los en ze liet hem van zich afglijden. Haar mooie borsten waren stevig en stijve tepels staken naar voren. Ze maakte het koortje van mijn zwembroek los en deed hem naar beneden. Mijn pik stond stijf naar boven. Ze liet haar handen over mijn ballen glijden en ze nam een van de ballen in haar hand. Ze kneep er zachtjes in, terwijl ze me weer begon te zoenen. Ze nam mijn ballen in haar hand en masseerde mijn zak. Ik beet zachtjes in haar lip en kreunde. Haar hand gleed van mijn zak naar mijn eikel en ze trok mijn voorhuid naar achteren. Daardoor kwam er een dikke druppel vocht uit mijn eikel. Met haar duim wreef ze die uit over de eikel. Langzaam begon ze me af te trekken. Haar andere hand gleed naar mijn billen. Ze maakte zich los van onze tongzoen en al zoenend zakte ze via mijn tepels en buik af naar beneden. Met haar tong likte ze langs mijn eikel en likte ze wat van het vocht af en likte ze haar lippen ermee af. "Mmmmm... lekker", zei ze zachtjes. Haar tong gleed weer over mijn eikel en ze nam hem in haar mond. Haar zachte lippen omsloten mijn pik en ze begon er aan te zuigen. Ze liet haar tong rondjes maken om mijn eikel terwijl ze hem in haar mond hield. Met mijn heupen begon ik neukbewegingen te maken.

Haar hand die nog steeds op mijn billen had gelegen, liet ze tussen mijn benen naar voren glijden. Ik voelde haar vingers over mijn zak glijden. En terwijl ze me dieper begon te pijpen, pakte die hand mijn zak vast en kneedde er zachtjes in. Ik liet mijn handen over haar billen glijden en via haar bilspleet gleden mijn vingers richting haar kutje. Ik liet mijn wijs- en middelvinger in haar kutje glijden. Ze was ontzettend nat en het kostte geen enkele moeite om haar binnen te dringen. Haar warme en natte kutje omsloot mijn vingers. En terwijl zij mij pijpte, vingerde ik haar. Haar hoofd ging op en neer en haar tanden gleden zo nu en dan langs de lengte van mijn keiharde pik. Mijn pik glom van haar speeksel en van mijn eigen geil. Ik voelde dat ik dicht tegen een orgasme aan zat. Ik wilde nog niet klaarkomen, want ik wilde mijn sperma in haar geile kutje spuiten. Ook al genoot ik ontzettend van haar warme mond, toch zei ik: "Kom, ik wil je geile kutje proeven. Omdat we in een klein kleedhokje zaten en er dus niet veel ruimte was, ging zij op het bankje staan.

Wijdbeens stond ze voor me. Ze stak haar middel naar voren. Ik keek naar haar mooie kutje. Ze had een geil venusheuveltje en haar kutje stond een beetje open. Haar schaamlippen waren opgezwollen van geilheid. Ik pakte haar bij haar heupen vast en bewoog mijn hoofd richting haar kruis. Ik snoof aan haar kutje. Wat rook dat lekker. Met mijn tong gleed ik tussen haar schaamlippen over haar klitje. Ze duwde haar kutje tegen mijn mond aan. Ik liet mijn tong over haar klitje heen gaan en duwde ermee op het geile knopje. Ik bewoog mijn tong heen en weer. Ik stak mijn middel- en ringvinger van mijn rechterhand in haar kutje en begon haar G-spot te bewerken. Ik voelde haar spieren in mijn vingers knijpen terwijl ik haar sneller vingerde. Mijn vingers glommen van haar vocht. De wijsvinger van de andere hand liet ik over haar kontgaatje gaan. Ze draaide met haar kontje en beet op haar lip om niet al te veel geluid te maken. Ik stak het topje van mijn vinger in haar kontje en vingerde zo haar beide gaatjes. Ze begon dieper te hijgen en haar borstkas ging sneller op en neer. Langzaam maar zeker kwam ze bij haar orgasme. "Oeh... mmmm...", kreunde ze. Ik voelde dat ze haar spieren aanspande en haar kutje kneep in mijn vingers. Haar kringspier kneep in mijn wijsvinger. Ze begon te trillen en moest zich vasthouden om niet te vallen. Ze kreeg een hevig orgasme. Ik voelde dat er vocht over mijn hand liep. En terwijl ze klaarkwam, bleef ik haar G-spot verwennen, zodat haar orgasme aanbleef. Ik keek haar aan en zag dat ze haar ogen dicht had en genoot van het aanhoudende orgasme.

Ik hield mijn vingers in haar kutje terwijl ze aan het bijkomen was. Zo nu en dan spanden haar spieren zich nog aan en voelde ik het knijpen in mijn vingers. "Mmmm... dat was lekker, zeg.", zei ze terwijl ze me geil aankeek. "Nu is het tijd om jouw pik te laten spuiten.". Ik liet de vingers uit haar kutje glijden. Ik stak ze in mijn mond en likte haar zoete vocht van mijn vingers. Ze klom van het bankje en ging voor me staan. Haar handen zette ze tegen de wand van het kleedhokje en stak haar kontje naar achteren. Ze zette haar benen iets uit elkaar en keek achterom. "Kom hier met die pik van je. Steek hem in mijn kutje. Ik wil je geile dikke pik in me voelen. Ik wil je sperma in me voelen spuiten.". Dat hoefde ze niet twee keer te zeggen. Ik pakte mijn pik vast en zette mijn eikel tegen haar natte kutje. Ik duwde mijn dikke pik langzaam naar binnen. Zij duwde haar kont naar achteren en ik stootte mijn pik zo ver mogelijk in haar. Ik voelde haar billen tegen mijn buik aan. Ik zette mijn handen op haar heupen en langzaam begon ik haar te neuken. Zij ving mijn stoten op met haar kont. Een soppend geluid van mijn pik in haar natte kut was te horen. Zachtjes kreunde ze. Ik keek naar beneden en ik zag dat mijn pik glom van ons vocht. Ik liet mijn pik bijna uit haar kutje glijden en stootte toen weer diep in haar. Ik voelde dat ik dicht tegen een orgasme aanzat. "Ik ga je kutje zo volspuiten!", kreunde ik. "Ja, graag...ik wil het voelen!". Sneller stootte ik en ik voelde het sperma opkomen. Toen ik klaarkwam, hield ik mijn pik in haar kutje en ik voelde het sperma vanuit mijn ballen in haar spuiten. Dikke stralen voelde ik uit mijn pik spuiten. Ze kwam rechtop staan en terwijl mijn pik nog in haar bleef, leunde ze achterover. Zo stonden we een tijdje tegen elkaar en genoten we van de geile sex die we net hadden gehad. Mijn pik gleed uit haar volgespoten kutje en ik voelde dat er sperma uit haar liep. Het sperma gleed langs mijn pik en liep over mijn ballen. Dikke klodders vielen op de grond.

"Mmmm... dat was lekker. Wat heb je een lekker kutje.", zei ik. "En wat heb jij een geile dikke pik.", lachte ze. We begonnen ons aan te kleden. Zij trok een shirtje aan. De bh liet ze maar achterwegen. Haar tepels priemden door de stof heen. Ze trok een rokje aan. "Hier, deze is voor jou.", zei ze en overhandigde een string. "Die doe ik niet aan.". Het was een mooi rood glimmend stringetje. Ik snoof er even aan en genoot van de geile geur. Toen we beide waren aangekleed, liepen we naar de uitgang. Ik liep naast haar en liet mijn hand over haar billen gaan. Bij mijn auto bleven we even staan. "Volgende week, ben je er dan weer?", vroeg ze. Ik liet mijn handen onder haar rokje glijden. Via haar billen, tussen haar benen. Haar kutje was kletsnat. Ik voelde mijn sperma tussen haar lippen. "Ik ben er zeker weer.", antwoordde ik. "Mooi, ik kijk er naar uit.", zei ze en kuste me op mijn wang. Ze liep naar haar fiets toe. Ze stapte op haar fiets. Haar rokje gleed over haar zadel. Haar natte kutje zo op het zadel. Als je wist dat ze geen slipje aan had, was het helemaal een geil gezicht. Mijn pik werd er alweer stijf van. Ik reed richting huis en keek alweer uit naar de volgende keer.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Meisje In De Rode Bikini - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Schoolopdracht - 9Door: Hottie
Gelezen: 55x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen Piemel Poesje
26-05
n.v.t.
:: De Fantasie Van...Door: Bartje
Gelezen: 4088x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Tiener
26-05
8.2
:: Lisa Leren (ver)kennenDoor: Justsomeboy
Gelezen: 5455x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
26-05
8.7
:: Mijn Memoires - 7Door: Fieke
Gelezen: 1192x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
25-05
9.1
:: Ondeugende Spelletjes - 1Door: Robin
Gelezen: 6982x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Café, Spelletje,
25-05
8.8
:: Bertje - 3Door: Hottie
Gelezen: 4038x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
8.7
:: AssepoesjeDoor: Bella
Gelezen: 7620x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
24-05
8.2
:: Nora De Marokkaanse... - 3Door: Mister_docent
Gelezen: 9045x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Stagiair, 18, Ontmaagd
24-05
8.8
:: Mijn Memoires - 6Door: Fieke
Gelezen: 1807x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen
24-05
8.5
:: Fout - 3Door: Jefferson
Gelezen: 5800x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 3Door: Shoestring
Gelezen: 9795x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.2
:: Bertje - 2Door: Hottie
Gelezen: 9421x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
22-05
8.6
:: Mijn Memoires - 5Door: Fieke
Gelezen: 1917x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.7
:: Italiëreis - 4Door: Karel
Gelezen: 6977x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
22-05
8.9
:: Mijn Memoires - 4Door: Fieke
Gelezen: 2179x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.3
:: Fout - 2Door: Jefferson
Gelezen: 7661x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!