Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Meisje In De Rode Bikini - 1

Nadat ik de vorige keer thuis was gekomen had ik alweer een stijve pik gekregen. Ik haalde het rode stringetje uit mijn jaszak en snoof er weer aan. Ik rook de geile geur van haar kale kutje. Ik zag haar weer voor me en mijn rechterhand gleed naar mijn kruis. Ik knoopte mijn broek los en liet hem zakken. Ik begon mezelf af te trekken en niet veel later spoten er dikke stralen sperma over de vloer. In gedachten spoot ik haar heerlijke kutje weer vol.

In de daaropvolgende week dacht ik regelmatig aan het meisje met de rode bikini. Ik wist niet eens haar naam. Ik keek alweer uit naar de volgende keer dat ik haar zou zien en dan zou ik wel haar naam vragen.

Met een gezonde spanning in mijn lijf, ging ik de maandagavond weer naar het zwembad. "Zal ze er weer zijn?", vroeg ik mezelf af. Ik kleedde me om in een van de kleedhokjes. Ik moest niet te veel aan haar denken, anders zou ik meet een stijve rondlopen. Dus ging ik mezelf snel afspoelen en liep naar het bad toe. Ik keek om me heen. Ik zag veel mensen, maar ik zag haar nog niet. Ik dook in het bad en begon mijn baantjes te trekken. De eerste tien baantjes zijn altijd om een beetje in te komen en de juiste slag te krijgen. Daarna gaat de automatische piloot aan en zwem ik de rest van de 80 baantjes zonder op de rest van de mensen te letten.

Ik had mijn baantjes afgerond en hing aan de kant om uit te rusten. In de baan naast mij zag ik haar zwemmen. Tijdens het zwemmen had ik niet gezien dat ze ook aan het zwemmen was. Ze zwom van me af en ik haar lekkere billen net boven het water komen tijdens haar zwemmen. Ze deed de borstcrawl en aan het eind van het bad draaide ze behendig. Ik ging aan de lijn tussen onze banen hangen en ze kwam dichterbij. Ze had me blijkbaar al opgemerkt, want aan het eind van de baan dook ze onder en kwam naast me ook aan de lijn hangen. "He lekker ding!", zei ze. "Hoe ging het vanavond? Ik zag dat je ook weer baantjes aan het trekken was. Ik ben blij dat je er bent.". En terwijl ze dat zei, voelde ik haar hand over mijn kruis glijden. "Ik heb de hele week aan je gedacht.", zei ze. "Ik ook aan jou. Ik heb me regelmatig afgetrokken met jou in mijn gedachten.", antwoordde ik. "Maar ik weet je naam niet eens. Ik heet Dannoo, hoe heet jij?". Ze kwam met haar hoofd dichterbij en vertelde me haar naam: "Ik heet Wendy." en gaf me een kusje op mijn wang. Doordat ze over mijn kruis wreef, werd mijn pik stijf. Ze kneep in mijn ballen en ik wilde haar zoenen. "Ho ho... rustig aan", lachte ze en ze wendde haar hoofd af. "Ah...toe...", zei ik. "Rustig aan.", antwoordde ze en ze zwom van me af.

Ik zwom achter haar aan. Ze ging op haar rug zwemmen en zwom richting de overkant. Doordat ze op haar rug zwom, staken haar lekkere borsten net boven water. Ze zwom met krachtige slagen en haar strakke buik werd elke keer zichtbaar. Wat een lekker ding. Zo nu en dan keek ze of ik nog achter haar zwom en glimlachte ze. Ze wist wel dat ik nu ontzettend geil moest zijn. Aan de andere kant van het bad, zwom ze naar het trapje en klom ze eruit. Ik keek tegen haar mooie billen aan toen ik achter haar het trappetje opklom. "Zullen we even in het bubbelbad?", vroeg ze. Dat leek me een goed idee en we liepen naar het bubbelbad aan de andere kant van het zwembad. Het was aardig druk in het bad en we konden nog niet naast elkaar zitten. Ik ging aan de ene kant zitten en Wendy ging aan de andere kant zitten. Tussen ons in zaten een aantal oudere vrouwen te praten. Ik sloot mijn ogen en genoot van de bubbels, totdat ik iets langs mijn benen voelde gaan. Ik deed mijn ogen open en zag dat Wendy een beetje onderuit was gezakt en haar been tussen mijn benen had gestoken. Haar voet gleed naar mijn kruis en wreef over mijn pik. Ik keek naar haar en haar borsten bewogen zachtjes op de bubbels. Zo zaten we een tijdje in het bubbelbad. Ik werd steeds geiler. Gelukkig hielden de vrouwen naast me het voor gezien en konden wij dichter bij elkaar zitten.

Wendy liet haar hand onder water in mijn zwembroek glijden. Ik tilde mijn billen iets op, zodat mijn zwembroek naar beneden kon. Ik voelde dat ze mijn pik vastpakte en me langzaam begon af te trekken. Ik deed mijn hand ook onder water en ik wilde hem in haar broekje steken, maar ze hield haar benen stijf tegen elkaar en keek me aan. "Nee, nee... nog niet.", een knipoogde. "Wat een geil ding.", dacht ik. En ik genoot van haar hand die steeds sneller op en neer ging. Na een tijdje voelde ik dat ik ging klaarkomen. Ik gaf dat aan, maar Wendy was van plan om me nu een orgasme te geven en bleef doorgaan. Met een zachte kreun, kwam ik klaar. Ik voelde het sperma uit mijn pik spuiten, terwijl zij door bleef gaan met aftrekken. Mijn onderlijf schokte door het orgasme. Toen ik klaar was met spuiten, kneep Wendy mijn pik nog helemaal leeg. Ik legde mijn arm om haar heen en trok haar naar me toe en gaf haar een kus op haar hoofd. "Geil ding!", fluisterde ik en beet even snel in haar oor. "Kom, laten we douchen.", zei ze en ze klom het bubbelbad uit.

We pakten onze douchefris en gingen douchen. Wendy stond aan de overkant en zeepte zich in. Ze liet haar handen over haar mooie lijf glijden. Via haar borst, langs haar borsten en over haar buik. Ze gleed met haar handen over haar venusheuveltje en daarna naar haar benen. Ze ging weer rechtop staan en haar handen gleden weer langs haar borsten. Ze kneedde ze even en draaide zich toen om. Ze zette haar benen iets verder uit elkaar en liet haar handen over haar heupen en haar billen glijden. Ze ging voorover staan om zogenaamd haar benen te wassen. Ze stak haar kontje naar achteren en keek achterom naar mij en gaf een kusje. Ik voelde dat mijn pik weer stijf begon te worden en waste mijn lijf terwijl ik genoot van dit schouwspel. Ik liet mijn handen over mijn eigen stijve pik gaan. Zij ging weer rechtop staan en ondertussen liet ze haar handen tussen haar benen over haar eigen spleetje glijden. Ze draaide zich om en ze keek even om zich heen of er niemand anders aankwam. Ze haakte haar duimen achter haar bikinibroekje en trok deze langzaam naar beneden. Ik zag haar venusheuveltje en langzaam kwam haar spleetje tevoorschijn. Met haar wijsvingers gleed ze tussen haar schaamlippen door. Toen ging de deur open en snel deed ze haar broekje weer goed. Een jongen en een meisje kwamen ook douchen. Wendy knikte met haar hoofd om aan te geven dat we naar de kleedhokjes moesten gaan. Samen liepen we naar de kluisjes. "Ik pak even mijn spullen. Zoek jij alvast even een groot kleedhokje.", zei ze. De kleedhokjes aan het eind, zijn groter en ik voelde aan de deur. Gelukkig was die niet bezet. Ik pakte mijn spullen uit het kluisje en deed de deur van het kleedhokje dicht. Ik trok mijn zwembroek uit. Mijn pik stak stijf omhoog.

"Joehoe, waar zit je?", hoorde ik Wendy zeggen. Ik klikte de deur open en stak mijn hoofd om het hoekje. "Hier zit ik.". Ze kwam het hokje binnen en zag mijn stijve pik en zei: "Ah, je bent er alweer klaar voor." en glimlachte. Ze hing haar spullen aan het haakje en ze stond met haar rug naar mij toe. Ik besloot dat het nu mijn beurt was om haar te verwennen. Ik ging achter haar staan en sloeg mijn armen om haar heen. Mijn handen gleden over haar buik en naar haar borsten. Ze liet me begaan en drukte haar kontje tegen mijn stijve pik aan. Met beide handen omsloot ik een borst en kneep er zachtjes in. Ik liet mijn vingers over haar tepels gaan en wreef over de harde knopjes. Ik deed de bandjes van haar bikini over haar schouders en trok de bikini naar beneden, zodat haar borsten bloot waren. Ik voelde de warmte van haar huid terwijl ik haar borsten weer ging masseren. "Mmmm...", kreunde ze zachtjes. Langzaam liet ik een hand naar beneden glijden en stak mijn hand in haar bikinibroekje. Ik voelde dat ze al ontzettend geil was geworden. Met mijn middel- en wijsvinger gleed ik tussen haar natte schaamlippen door en stak mijn vingers in haar kutje. Langzaam begon ik haar te vingeren. Ze draaide haar hoofd iets en we begonnen te tongen. Ze bewoog haar heupen heen en weer terwijl ik mijn vingers zo diep mogelijk in haar warme kutje stak. Met mijn duim gleed ik over haar klitje. Een siddering ging door haar lijf.

Ik liet mijn vingers uit haar glijden en draaide haar om. Ik ging voor haar op mijn knieŽn zitten en met beide handen trok ik haar broekje naar beneden. Haar kale kutje stond iets open en ik zag hoe nat ze al was. Ik zette mijn handen op mijn heupen en trok haar kruis richting mijn mond. Ze zette haar benen iets uit elkaar en ik stak mijn tong tussen haar schaamlippen. Ik proefde haar zoete vocht en likte zoveel mogelijk op. Met mijn tong gleed ik over haar klitje en ik zoog aan het kleine knobbeltje. Wendy pakte mijn hoofd beet en drukte het in mijn kruis en bewoog haar heupen heen en weer. Ze beet op haar lip om niet te hard te kreunen. Mijn handen kneedden haar billen en zo nu en dan liet ik een van mijn vingers over haar kontgaatje gaan of tussen haar schaamlippen door. Ze zette een van haar benen op het bankje, zodat ik haar kutje beter kon likken. Haar kutje stond wijd open en ik stak twee vingers in haar kutje. Ik bewoog mijn vingers heen en weer en voelde haar G-spot. Langzaam bewoog ik de toppen van mijn vingers over haar gevoelige plekje, terwijl ik haar klitje bleef verwennen met mijn tong. Steeds sneller begon ik mijn vingers te bewegen Wendy had moeite op haar benen te blijven staan. Ik voelde haar spieren in mijn vingers knijpen toen ze haar orgasme kreeg. Ik bleef haar G-spot masseren en haar orgasme bleef aanhouden. Ik voelde haar kutvocht langs mijn hand naar beneden lopen. Ze kromde haar rug en kon een harde kreun niet onderdrukken. Geschrokken van het geluid, beet ze op haar hand om niet nog een keer zo hard te moeten kreunen. Steeds langzamer bewoog ik mijn vingers en liet haar bijkomen. Ik liet mijn vingers uit haar kutje glijden en gaf haar een kus op haar venusheuveltje en ging staan. Ik omhelsde haar en we drukte onze lijven tegen elkaar. We genoten van de warmte. "Mmmm... dat was lekker.", fluisterde ze in mijn oor. "Maar we zijn nog niet klaar. Ik wil je pik in me voelen.". Ik voelde haar hand op mijn ballen en ze masseerde ze zachtjes.

We begonnen elkaar te zoenen. Onze tongen gleden langs elkaar heen. Vurig zoenden we elkaar terwijl ze aan mijn pik zat te trekken. "Kom, draai je om, dan kan ik je lekker neuken.", zei ik. Ze draaide zich om en zette een been op het bankje, zodat ik mijn pik in haar kon steken. Ik zette mijn eikel tegen haar natte kutje en langzaam liet ik hem naar binnen glijden. Dieper en dieper gleed hij in haar, totdat ik haar billen tegen mijn buik aan voelde. "Mmmm... wat een lekkere pik heb je.", zei ze zachtjes en kneep met haar kutje in mijn pik. Ik zette mijn handen op haar heupen en langzaam begon ik mijn pik in en uit haar te glijden. Als ik mijn pik bijna uit haar had laten glijden, stootte ik hem weer zo diep mogelijk in haar. Mijn pik begon te glimmen van haar vocht. Haar borsten deinden op het ritme van mijn stoten. Mijn heupen kletsten tegen haar billen en we konden niet voorkomen dat dit geluid te horen was. Maar het maakte ons niets uit. We waren er veel te geil voor. Sneller en sneller neukte ik haar. Ik voelde dat ik ging klaarkomen en toen ik een orgasme kreeg, duwde ik mijn pik zo diep mogelijk in haar en ik voelde het sperma naar buiten spuiten. Ik bleef een tijdje met mijn pik in haar kutje nagenieten. Toen ik hem eruit trok, liep het sperma langs haar benen naar beneden. Met haar vingers veegde ze wat sperma van haar benen en likte het van haar vingers af. "Mmmmm... je sperma smaakt zo lekker, he!" en ze gaf me een zoen. Ik proefde mijn eigen sperma.

Ze veegde het sperma met haar handdoek weg en begon zich aan te kleden. Ook ik trok mijn kleren aan. "Waar woon je eigenlijk?", vroeg ze. "Ik woon hier om de hoek. Zin om even mee te gaan om iets te drinken?", vroeg ik. "Dat lijkt me leuk.", antwoordde ze en gaf me een knipoog. Samen liepen we naar buiten en ik gaf haar mijn adres. We zouden elkaar zo bij mijn huis zien.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Mijn Memoires - 4Door: Fieke
Gelezen: 633x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
9.3
:: Fout - 2Door: Jefferson
Gelezen: 1224x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.9
:: Fout - 1Door: Jefferson
Gelezen: 3498x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.3
:: Nora De Marokkaanse... - 2Door: Mister_docent
Gelezen: 2359x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stagiaire, Nora, Marokaans, Hoofddoek, School
21-05
9.0
:: Nora De Marokkaanse... - 1Door: Mister_docent
Gelezen: 10759x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Stagaire, Snapchat, Hoofddoek, Marokkaans
21-05
8.3
:: Mijn Memoires - 3Door: Fieke
Gelezen: 2846x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
21-05
8.6
:: Marije - 4Door: Peter1948
Gelezen: 6012x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Beffen, Pijpen
21-05
8.7
:: Mijn Memoires - 2Door: Fieke
Gelezen: 7431x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Seks
20-05
8.7
:: Buurmeisje StefanieDoor: Rocco
Gelezen: 21079x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Beffen, Vingeren
18-05
8.4
:: Bertje - 1Door: Hottie
Gelezen: 10785x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.8
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 9729x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.5
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 16348x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.6
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 14653x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 9593x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 16131x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 11007x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!