Opwindend.Net
Ondanks haar 49 was Joke nog steeds een mooie vrouw. Ze had lang blond haar en blauwe ogen. Haar lichaam had een door de zon bruinverbrande kleur. Haar borsten nog steeds rond en stevig. Misschien niet meer zo stevig als toen ze 20 was, maar nog steeds verleidelijk voor het andere geslacht. Haar buik was misschien ook wat minder strak geworden., maar over het algemeen wist Joke nog steeds de mannen te doen omkijken wanneer ze voorbij kwam.

Drie jaar was geleden was ze gescheiden. Zij en haar man waren als goede vrienden uit mekaar gegaan. Ieder ging nu zijn eigen weg en gevoel. Ze wou dat het anders was gelopen, maar het was nu zo op deze manier gelopen.

Sinds vier maanden had ze een nieuwe liefde. Die nieuwe liefde heette mark, was een jaartje ouder en had een zoon van 17, Joren. Zijzelf had geen kinderen gehad. Daar had ze wel spijt van. Maar gedane zaken neme geen keer, zoals het spreekwoord luid.
Sinds de relatie had ze nu toch ook een zoon, een stiefzoon dan. Een mooie jongen, met kortgeknipt zwart haar en donker ogen, net zoals zijn vader een beetje gespierd. Zijn vader had ook zwart haar weliswaar met enkel grijze strepen erin.

Vanaf vandaag zouden Joren en zij, een paar dagen met z'n tweetjes zijn. Haar man, zijn vader, had dringende plichtplegingen in het buitenland en zou zeker twee dagen wegblijven. Daar ze het wel goed kon vinden met haar stiefzoon, zouden ze zich wel amuseren met hun beidjes. Nadat ze haar vriend had weggebracht naar de luchthaven, was ze naar de supermarkt gegaan om de nodige inkopen te doen. Ze had besloten een slaatje te maken met worteltjes, sperziebonen en nog veel meer.

Toen ze met een volle boodschappentas thuiskwam was ze, nadat ze de groenten en het fruit had weggeborgen, naar boven gegaan en haar mantelpakje geruild voor iets luchtigs, de temperatuur begon zich al vlotjes naar de 25 graden te werken. Ze koos voor een wit jurkje, dat net boven de knie eindigde. Dat is veel beter, dacht ze. Joke keek op haar horloge en rende de trap af. Bijna twaalf uur, Joren zou zo thuiskomen. Ze moest vlug aan het werk gaan.

Ze zag hem al toen hij op het tuinpad kwam, ze stond bij het aanrecht en was bezig met het snijden van de groenten. Vandaag en morgen zouden ze met z'n tweetjes zijn, zijn vader was immers naar het buitenland voor zijn werk. Hij zette zijn fiets tegen de gevel en kwam via de keuken het huis binnen.

'Hoi, Joke,' zei hij en gooide zijn boekentas op een stoel die in de hoek stond.
Joke draaide zich om. 'Hoi, Joren,' lachte ze. 'Hoe was het?'
Joren keek haar even aan en schudde het hoofd. 'Saai,' zei hij. 'Heel saai. En hier?'
'Ook saai,' zei ze en ging verder met het snijden van de groenten. 'Je hebt de groeten van je vader,' zei ze.
'Doe hem de groeten terug,' merkte Joren op en lachte. 'Kan ik helpen?'
'Je mag alvast de tafel dekken.'
'Wat eten we?'
Joke deed de groenten in een kom en goot er olijfolie op. Met een lepel mengde ze alles door elkaar en keek haar stiefzoon aan. 'Groentjes,' zei ze. 'Goed?'
Joren haalde zijn schouders op. 'Ja hoor,' zei hij.
'Amai dat klinkt enthousiast, hé? Het is gezond.'
'Zal vast wel,' antwoordde hij en schoof zijn stoel achteruit.
'Het moet niet alle dagen friet met hamburger zijn,' zei ze.
'Af en toe moet kunnen,' repliceerde hij.
Joke lachte en keek haar stiefzoon hoofdschuddend aan. 'Morgen eten we frietjes,' zei ze.
'Ja?'
'Afgesproken.'
'Jij bent de slechtste nog niet.'
'Ik weet het,' merkte ze op en schepte een handvol groenten op z'n bord. Ze keek even rond. 'Neem jij het brood even?'
Joren glipte van zijn stoel en nam het brood uit de kast.
'Zo alles staat op tafel,' zei ze en vulde de glazen met water. 'Eet smakelijk.'
'Smakelijk,' antwoordde Joren en stak een sperzieboon op zijn vork. Het eten verliep zoals gewoonlijk in stilte.

Toen hij klaar was met eten stond hij op en stapelde de borden.
'Ik doe het wel,' zei ze. 'Heb je geen werk voor school?'
Joren schudde het hoofd. 'Nee,' zei hij en liep naar het aanrecht.
'Spoel alles even voor het in de vaatwasser gaat,' zei ze.
Joren spoelde borden en glazen en vervolgens het bestek, om dan alles in het rekje te plaatsen. Hij drukte de startknop in en de machine begon te ronken. Vreemd te ronken, vond hij. Toen hij zich omdraaide en er iets over wilde zeggen, verstomde hij plots. Joke, zijn stiefmoeder, stond naar hem toegebogen en veegde de tafel af met een doek. Mede door haar houding, viel de jurk naar voren en had hij een toch wel indrukwekkende inkijk op haar borsten. Gedurende een volle 30 seconden bleef hij staan kijken, tot ze opkeek. Nieuwsgierig fronste ze de wenkbrauwen.

'Wat kijk je?'
'Waanzinnige borsten,' zei hij.
Joke keek haar stiefzoon aan en schudde het hoofd. 'Zeg zoiets niets, jongen. Je vader zou je moeten horen.'
'Maar hij is er niet,' antwoordde hij.
Ze richtte zich op en liep naar hem toe. 'Zeg zoiets toch maar niet,' zei ze en gooide de natte vaatdoek in de spoelbak, waarna ze haar natte handen droogwreef. 'Het is helemaal niet goed. Ik ben je moeder.'
'Stiefmoeder,' verbeterde hij haar.'
'Dat is hetzelfde.'
'Toch niet,' hield hij aan. 'Jij bent niet eens getrouwd met mijn vader, dus in principe zijn we niet eens familie.'
'Dat maakt niet uit,' meende ze en keek hem aan. 'Jij bent mijn stiefzoon en jouw vader is mijn man, of we nu gehuwd zijn of niet. Dat maakt geen verschil. Wat als ik nu eens jouw echte moeder was?'
'Die had niet zo'n grote borsten,' grinnikte Joren en keek haar aan. 'Maar jij wel.'
Joke zuchtte en vouwde de vaatdoek op. 'Kies liever iemand van jouw leeftijd, Joren,' zei ze. 'Niet zo'n oude vrouw als ik.'
'Jij bent helemaal niet oud. Trouwens de meisjes die ik ken hebben niet zo'n grote borsten en zijn bijlange na niet zo geil.'
'Vind je me geil dan, Joren?'
'Mietersgeil,' antwoordde hij.
'Mietersgeil? Wat is dat nu weer voor een woord.'
Joren keek zijn stiefmoeder aan. 'Je begrijpt me wel,' knikte hij.
'Toch moet je zoiets niet zeggen,' zei ze. 'Dat is niet goed,' voegde ze eraan toe en keek hem aan.

Goed is het niet, dacht ze. Maar het deed haar toch wel goed dat ze er op haar 49ste nog steeds geil uitzag, al werd het dan gezegd door een puber. Nee, tiener was een beter woord, of jongvolwassen. Wanneer ze zichzelf in de spiegel bekeek, zag ze nog wel altijd een aantrekkelijke vrouw. Zeker nu ze wist dat ze er nog best geil uitzag. Mark had haar in de vier maanden dat ze elkaar kenden, niet geil genoemd. Misschien was ze dan toch niet geil genoeg voor oudere mannen. Alleen dan maar voor tieners?
En ja, grote borsten had ze altijd al gehad. Daar had ze altijd succes mee gehad. Ook toen ze jong jong was. Door haar klasgenootjes te laten voelen aan haar toch al grote borsten, verdiende ze een zakcentje bij. Ook de leraren sloten achter aan in de rij. Ze moest glimlachen bij deze gedachten. Ja, haar borsten hadden haar geen windeieren gelegd.

'Heb je geen vriendinnetje dan?'
'Nee,' antwoordde Joren en schudde het hoofd.
'Je vind vast wel iemand,' zei ze. 'Je bent een mooie jongeman en je bent lief.'
'En mooi?' voegde Joren eraan toe en grinnikte.
'Mooi ben je ook,' zei ze. 'Je lijkt immers op je vader en dat is ook een mooie man.'
'Dan houden wij van dezelfde soort vrouwen,' merkte Joren op.
'Is dat zo?'
'Vader houdt van vrouwen met grote borsten en ik ook,' hij keek haar aan en vervolgde, 'en jij hebt grote borsten. Mag ik ze eens...'
'Nee dat mag je niet!' zei ze streng. 'Joren toch! Heb je niet gehoord wat ik gezegd heb!'
'Hebben jullie het al op de keukentafel gedaan,' vroeg hij en negeerde daarmee haar opmerking.
'Nee natuurlijk niet,' zie ze. 'Wat denk je wel niet van me.'
'Zullen wij eens?'
'Joren!' riep Joke uit en keek haar stiefzoon boos aan. 'Genoeg nu. Stop ermee! Ik zou je vader moeten opbellen,' zei ze. 'En hem vertellen wat er hier allemaal gebeurd.'
'De keukentafel lijkt me anders wel vrij stevig hoor,' ging hij verder en keek haar uitdagend aan.
'Stop ermee!' zei ze. 'Je moet ermee...'
Verder kwam ze niet want Joren duwde zich af van het aanrecht, waartegen hij stond geleund en drukte een zijn lippen op de hare. Zijn tong dwong haar lippen vaneen en glipte zo haar mond in. Even beantwoordde Joke de zoen van haar stiefzoon, toen duwde ze hem bruusk van zich af.

'Wat verdomme is dat!' riep ze uit. 'Verdomme wat is dat!' woedend keek ze hem aan. 'Was het lekker?' vroeg hij en lachte.
'Doe zoiets nooit meer,' zei ze. 'Ik zou je va...'
Joren liet haar niet uitspreken en drukte een tweede maal zijn lippen op de hare. Ditmaal duwde ze hem niet weg, integendeel. Haar lippen weken uiteen en haar tong zocht en vond de zijne.
'Joren!' zei ze. 'Nee. Stop!' Ze duwde hem nu toch van zich af. 'Dit kan niet. Dit kan echt niet.'
'Nee,' antwoordde hij. 'Dit kan echt niet,' en hij perste zijn lippen weer op de hare. Hun tongen kronkelden zich om elkaar heen.
'Waar heb jij dat geleerd,' vroeg ze en keek haar stiefzoon aan.
'Geen idee,' zei hij. 'Ik doe het gewoon.'
'Godver!' hijgde ze en kuste hem opnieuw.
Joren greep haar, al kussend, onder haar achterste beet en tilde haar de keukentafel op en duwde haar op haar rug.
'Wacht,' zei ze en keek. Met een handige beweging trok ze haar jurk over haar hoofd heen uit en ging, enkel gekleed in beha en slipje, keek ze haar stiefzoon verwachtingsvol aan.

'What the fuck!' riep Joren uit.
'Let op je taal, jongen,' giechelde ze.
Hij lachte nu ook en trok zijn T-shirt over zijn hoofd.
'Leuk.'
Met een tevreden grijns op zijn gezicht liet hij zijn broek over zijn knieën zakken. De groene boxershort verhulde niets van zijn enorme erectie.
'Leuk,' zei Joke weer en wenkte nu haar stiefzoon dichterbij. Hij deed een stap naar voren en liet zich gewillig, de boxershort omlaag stropen. Een enorme penis floepte omhoog. 'Jeetje,' zei ze en grinnikte. Ze stroopte op haar beurt haar slipje af en ging met de benen gespreid, op de koud aanvoelende keukentafel liggen. 'Kom, Joren.'

Joren keek naar zijn stiefmoeder die met gespreide benen op de keukentafel lag. 'Kom maar,' zei ze.
Joren grijnsde en klom op tafel. 'Ben je er klaar voor,'
'Reken maar,' zei ze en kreunde luid toen ze zijn pik in haar voelde. Met geweld stootte hij tegen haar baarmoeder.
'Joren! Joren! Godverdomme! Godverdomme! Neuk me!' Joke gilde en kreunde het uit van genot.

Ze had sinds haar scheiding, nu drie jaar geleden al heel wat mannen gehad, maar dit had ze nog niet meegemaakt. Zo jong nog en al zo'n beest.
'Lukt het nog?' vroeg hij en lachte.
'Best,' antwoordde ze en keek hem aan.
'Ben ik beter dan vader?'
'Veel beter,' hijgde ze. 'Verdomme veel beter.'
'Ik dacht het wel,' zei hij en haalde hem er terug uit. Hij keek zijn stiefmoeder aan en om hem vervolgens weer diep in haar te rammen.

'O!” kreunde ze. 'Verdomme, Joren! Oh! Oh! Oh!' riep ze uit. Joren! Jjjjaaaa!!!! Jjjjaaaa!!!!
Met groot geweld kwam Joren spuitend klaar in het kutje van zijn stiefmoeder.

'En?'
'Verdomme, Joren!' besloot ze en sloot haar ogen.


Zoek naar meer verhalen van Tender...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Schoolopdracht - 9Door: Hottie
Gelezen: 2082x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen Piemel Poesje
26-05
8.6
:: De Fantasie Van...Door: Bartje
Gelezen: 5264x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Tiener
26-05
8.2
:: Lisa Leren (ver)kennenDoor: Justsomeboy
Gelezen: 6776x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
26-05
8.7
:: Mijn Memoires - 7Door: Fieke
Gelezen: 1331x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
25-05
8.9
:: Ondeugende Spelletjes - 1Door: Robin
Gelezen: 7994x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Café, Spelletje,
25-05
8.8
:: Bertje - 3Door: Hottie
Gelezen: 4413x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
8.7
:: AssepoesjeDoor: Bella
Gelezen: 7993x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
24-05
8.2
:: Nora De Marokkaanse... - 3Door: Mister_docent
Gelezen: 9484x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Stagiair, 18, Ontmaagd
24-05
8.8
:: Mijn Memoires - 6Door: Fieke
Gelezen: 1851x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen
24-05
8.5
:: Fout - 3Door: Jefferson
Gelezen: 5968x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 3Door: Shoestring
Gelezen: 9992x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.2
:: Bertje - 2Door: Hottie
Gelezen: 9593x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
22-05
8.6
:: Mijn Memoires - 5Door: Fieke
Gelezen: 1953x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.7
:: Italiëreis - 4Door: Karel
Gelezen: 7067x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
22-05
8.9
:: Mijn Memoires - 4Door: Fieke
Gelezen: 2196x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.3
:: Fout - 2Door: Jefferson
Gelezen: 7767x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!