Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Dana Moet Kiezen - 2

“Weet je zeker dat je niet met ons mee gaat?” Mijn vader stond beneden aan de trap en keek bezorgd omhoog. “Nee pap ik red me prima! Ik moet ook nog een boel studeren” riep ik naar beneden. “Nou goed dan meisje.” Studeren was het magische woord. Mijn vader draaide zich om en bracht de weekendtassen naar de auto. Mijn moeder had uiteraard ook nog wat te zeggen. “Liefje? Lieeeefje! Niet vergeten te eten. En draai alle deuren op slot als je naar boven gaat. Dan gaan we nu hoor. Daaahaag!” Zucht. “Dag mama! Veel plezier en groetjes aan tante Emmy!”

Echt waar, ik heb de allerliefste ouders van de hele wereld maar de laatste twee weken werd ik een beetje gek van ze. “Je ziet zo moe.” “Je eet te weinig.” “Gaat het wel?” “Is er iets?” “Ik heb Bas lang niet gezien!” Ze hadden gelijk, ik had geen trek en ik sliep slecht. Ik schaamde me omdat ik me letterlijk bloot had gegeven aan die schofterige Ruben. Hij was niet uit op een relatie, hij wilde gewoon een neukertje en als ik de verhalen op de sportvereniging moest geloven was ik niet de enige. Gelukkig liet die loser zijn gezicht daar amper nog zien nu hij een kind had om voor te zorgen. Anyway, ik was blij dat mijn ouders een paar dagen weg waren. Mijn zus bleef het weekend in haar studentenhuis dus ik had het he-le huis voor mezelf. Rust.

Ik lag te weken in bad en mijn gedachten dwaalden af naar Bas. Eerlijk, ik miste hem verschrikkelijk. Zijn humor, zijn lach, hoe hij ruikt, alles. Het was al bijna drie weken geleden dat ik boos bij hem wegliep en sindsdien hadden we elkaar niet meer gesproken of gezien. Ik wilde wel maar ik wist niet hoe, ik ben nogal koppig en trots. Net als hij.
Mijn hand gleed tussen mijn benen, over mijn kutje en ik streelde mijn klitje met twee vingers. Ietsjes sneller nu en af en toe een vinger naar binnen duwend. ‘Het is niet zo lekker als Bas het doet, maar ik moet wat hè’ dacht ik bij mezelf. Wéér had ik Bas in gedachten. Mijn tepels waren hard en piepten met hun bruinroze kopjes boven het water uit. Met één hand vingerde ik mezelf en met die andere kneedde ik mijn borsten. Ik hield het niet lang vol en al snel kwam ik kreunend klaar in bad.

Ik droogde me af, trok een hemdje en een kort broekje van de stapel. Ik stak kaarsjes aan en kroop rozig in bed met Netflix. Het was ongetwijfeld een leuke film maar toch doezelde ik snel weg. Plotseling werd ik wakker. Ik weet niet waarom maar ik had het gevoel dat ik niet alleen in huis was. Nog slaperig ging ik rechtop zitten in bed en spitste mijn oren. Ik hoorde gerammel aan de voordeur en toen voetstappen de trap op naar de eerste verdieping. Mijn adem stokte in mijn keel en mijn hart bonkte bijna uit mijn ribbenkast. Paniekerig zocht ik mijn telefoon ‘SHIT! Batterij leeg!’ Koortsachtig bedacht ik me wat ik nu ging doen terwijl de voetstappen de tweede verdieping op klommen. Vlug pakte ik mijn zwaarste studieboek en ging bij de deuropening staan. Als hij mijn kamer in liep zou ik hem een flinke klap op zijn hoofd geven. De deur werd voorzichtig opengeduwd en ik zag een gedaante. Met een schreeuw haalde ik uit met mijn boek. “Dana WTF!?” De gedaante deed een stap opzij en ik viel tegen de deur aan. “Kijk uit gekkie!” twee sterke handen tilden me van de grond. Het was Bas.

“Maar hoe kwam je binnen?” vroeg ik hardop. Bas en ik zaten op mijn bed. “Via het dakterras natuurlijk” zei hij. “Jouw moeder vroeg om te kijken hoe het met je was en of je alle deuren had dichtgedaan. Ze probeerde je te bellen maar kreeg meteen je voicemail. Ze maakte zich zorgen.” “Oja,mijn batterij was leeg” zei ik suf. “Kan gebeuren. Ik heb haar al een bericht gestuurd dat je ok bent. Die telefoon zou ik maar even opladen als ik jou was.” Ik wreef over het schaafwondje dat ik net had opgelopen in mijn val. Er was een ongemakkelijke stilte. “Ehhm…Lief van je dat je kwam checken hoe het met me gaat. Ik heb je wel gemist.” Ik kreeg het amper uit mijn strot en kon Bas niet aan kijken. Bas schraapte zijn keel. “Dana, het spijt me. Ik had al die dingen niet zo tegen je mogen zeggen. Ik was jaloers. Je was mooi en sexy en ik besefte toen pas dat ik je kan kwijtraken. Ik meende wel dat ik gek op je ben. En ik snap dat ik misschien alles verpest heb.” Nu was hij het die naar de grond keek. Hij friemelde zenuwachtig met zijn vingers. “Ik ben ook gek op jou” hoorde ik mezelf zeggen. Zei ik dat werkelijk? Ja! Ik zei het. Ineens leek mijn avontuurtje met Ruben volkomen belachelijk. Ik wilde Bas.

En toen kwam het magische moment waarop je elkaar aankijkt en je weet dat je met elkaar gaat zoenen. Rustig en teder draaiden we met onze tongen om elkaar heen, mijn hand op zijn wang, zijn handen door mijn haar. Na wat heftig gezoen en voelen, wilde ik meer. Ik duwde hem langzaam naar achteren en maakte toen de knopen van zijn spijkerbroek los. Ik sjorde die omlaag en zag een grote bult in zijn boxers. Een beetje zenuwachtig wreef ik over zijn stijve. ‘Nu!’ dacht ik bij mezelf. Ik trok zijn boxers naar beneden en direct daarna keek ik Bas verschrikt aan. “Wow Jezus…” Hij had gewoon een heel grote lul. Niet extreem lang maar wel heel dik, massief. Bas grinnikte “Het valt wel mee”. Hij trok zijn shirt uit terwijl ik met mijn duim rondjes draaide om zijn eikel. Bas zuchtte tevreden en leunde naar achteren op zijn ellebogen. Ik boog naar voren om zijn eikel te kussen en te likken. Met mijn tong maakte ik rondjes en likte langs het randje. Mijn hand bewoog met lange halen op en neer, soepel door alle spuug en voorvocht. Ik nam zijn pik zo diep mogelijk in mijn mond. Ik had geen idee waar ik mee bezig was en deed het puur intuïtief maar oh wat vond ik het lekker om hem te pijpen. Mijn mond dwaalde verder af naar beneden, ik zoog en likte zijn ballen. Bas greep met zijn hand in mijn haar en ik keek hem aan. “Wiw je soms daw ik stop?” vroeg ik plagend met mijn mond vol. Bas lachte en duwde toen mijn hoofd naar beneden. Ik had geen andere keus dan zijn lul weer in mijn mond te laten glijden, voor zover dat lukte. Hij dirigeerde mijn hoofd op en neer. Hij kreunde en schokte tegelijkertijd en toen schoot hij zijn lading achter in mijn keeltje. Bas trok mijn hoofd naar zich toe en zoende me.

We lagen even bij te komen, of nou ja ik vooral. Ik lag op mijn rug met mijn ogen open naar het plafond te staren. Bas lag op zijn zij en keek naar me terwijl hij mijn borsten kneedde. “Daan, weet je…eigenlijk is het niet eerlijk.” Ik werd wakker uit mijn trance. “Wat niet?” vroeg ik. “Ik ben naakt maar jij hebt al je kleren nog aan”, zei hij terwijl kort aan het bandje van mijn hemdje trok. Ik begon nerveus te lachen. Bas kuste me in mijn hals en op mijn mond. “Wil je verder gaan?” fluisterde hij in mijn oor. Ik knikte bedeesd. Plotseling hing er spanning in de lucht en wist ik precies wat er ging gebeuren…

Bas nam plaats tussen mijn benen en gaf me een snelle tongzoen. Hij keek me aan toen hij mijn strakke hemdje omhoog schoof. Ik voelde mijn tieten eruit floepen. “Jéééz. Je zegt iets over mijn pik maar heb je je tieten wel eens gezien. Wat een joekels!” Ik beet verlegen op mijn lip. “Ze zijn lekker Daan. Rond, stevig, goede, harde tepels. Schaam je niet!” Hij pakte ze beet en begon ze afwisselend te zoenen en te likken. “Dus dit hield je al die tijd voor mij verborgen”, zei hij plagend voor hij zacht in mijn tepels beet. Hij kon er geen genoeg van krijgen en ook ik raakte aardig opgewonden. Zijn handen gleden van mijn tieten over mijn buik. “Nu deze nog.” Hij pakte de band van mijn broekje beet en trok het ding met een vloeiende beweging uit. Vanzelf zette ik mijn voeten neer en ik spreidde mijn benen. Hij klom op me en we zoenden, wild, geil, we wilden allebei neuken. Mijn kutje was nat en het verbaasde me niets als ik doorlekte tot op mijn matras. Bas gleed met iets door mijn lipjes, langzaam en plagend, het was groter dan zijn duim. ‘Shit, nu gaat het gebeuren’ dacht ik bij mezelf. Onbewust trok ik mijn spieren aan en hoe hard of zacht Bas ook duwde, zijn eikel ging niet verder naar binnen. “Ontspan Daantje…”Ik keek hem schuldbewust aan en Bas gaf me weer een snelle zoen “Geeft niets”.

Hij ging van me af en stiekem voelde ik opluchting. Ik wilde graag maar zijn pik was zó dik, ik wist zeker dat het niet ging passen. Maar het was nog niet voorbij. Bas kuste en streelde de binnenkant van mijn bovenbenen, steeds iets verder omhoog. Hij duwde zijn mond op mijn kutje, zacht zoenend, en zijn handen op mijn heupen. Zuchtend schoof ik met mijn billen over het bed. Hij zoog even snel aan mijn klitje en dook toen met zijn gezicht weer op mijn poesje. “Ooooohwww…zo lekker dit”, een lange kreun ontsnapte en ik begon mijn borsten te kneden. Hij duwde twee gekromde vingers naar binnen terwijl hij mijn kutje bleef likken en zoenen. Zijn vingers gingen sneller heen en weer, dieper, nog krommer. De druk liep op en ik kon niet meer rustig liggen. Bas hield me met één hand op mijn plek terwijl ik luid kreunend klaar kwam.

Hij ging op zijn knieën zitten en duwde mijn benen uit elkaar en naar achteren. Zijn keiharde lul zwiepte even op en neer. Terwijl hij mijn benen vasthield duwde hij zijn eikel geconcentreerd in de opening van mijn kutje. Moeiteloos gleed hij een stukje naar binnen. Een stukje naar binnen en weer naar buiten, weer een stukje verder in me en naar buiten. Ik begon zwaar te ademen en toen duwde hij zijn stijve in één keer helemaal in me. “Aaahhhww…oh…ohhhwwww.. Jezus ohww.” Ik lag onder hem te kronkelen terwijl hij mijn kutje helemaal opvulde in de lengte en in de breedte. Hij hield even stil en keek me aan met een glinstering in zijn ogen. Hij trok mijn heupen naar zich toe en begon diep in mijn kutje te stoten. Ik wist niet meer hoe ik het had. Het deed een beetje pijn maar het voelde vooral zo onwennig om zo’n grote pik in mijn kutje te hebben die precies deed waar hij zelf zin in had. Maar toen ik rustiger werd en ontspande werd het ineens zóóo lekker. Bas was me stevig aan het neuken en mijn tieten wipten op en neer. We keken elkaar ingespannen aan en we zoenden weer. Met één hand kneep ik in mijn tepel en met mijn andere wreef ik over mijn klitje. Ik kreunde keihard en het is maar goed dat mijn ouders niet thuis waren want die zouden zeker denken dat hun ‘lieve’ dochter vermoord werd. Bas kwam op me liggen en bewoog met rustige diepe stoten. Hij pakte mijn handen en pinde die boven mijn hoofd “Mijn lieve, geile Dana” zuchtte hij. Meer had ik niet nodig, met veel lawaai kwam ik nog een keer. Bas kreunde nu ook en hield zich even in. “Pfff, nu nog niet.” Hij haalde zijn pik uit mijn kutje en kneep even vlak onder zijn eikel. “Lieverd, draai je eens om.”

Op knieën en handen zat ik voor hem toen zijn zachte maar dwingende hand mijn hoofd tegen het bed duwde. “Zo wil ik je.” Bas duwde met zijn eikel tegen mijn kutje. Hij gleed er in één keer in en nog dieper dan voorheen. “Ohhww…” “Fuuuuck wat ben je strak.” Zonder te bewegen zat hij tot aan zijn ballen in me en ongeduldig duwde ik mijn kontje naar achteren. Bas gromde goedkeurend. Hij pakte me bij mijn heupen en liet in een rustig tempo zijn lul in en uit mijn kutje glijden. Ik werd onrustig, ik was geil en wilde komen. “Alsjeblieft, neuk me Bas….”, smeekte ik hem. Hij duwde mijn kont naar beneden en kwam op me liggen. “Weet je het zeker?” fluisterde hij in mijn oor. “J-j-jaaaa…”stamelde ik. Nog voor ik uitgesproken was begon hij zijn dikke lul in een hoog tempo in me te stoten. Ik kon geen woord meer uitbrengen, alleen nog maar kreunen. “Ohww…ohww...ohwwwwww…hnngg!” Mijn orgasme kwam uit mijn tenen en mijn hele lichaam leek te schokken. Na nog drie stevige stoten hield Bas het ook niet meer en spoot hij diep in mijn kutje.

Knuffelend lagen we in bed. Ik was euforisch. Ok toegegeven, ik had het gevoel dat diep in mijn kutje een stel gangsters elkaar te lijf was gegaan met honkbalknuppels. Bont en blauw voelde het. Maar het was wel heel lekker om te doen. En dan vooral met Bas. Hij kuste me op mijn voorhoofd “Waar denk je aan?” “Zeg…” begon ik geïnteresseerd “Waar heb je dit eigenlijk allemaal geleerd?” Hij was even stil en dacht na. “Hmm, dat vertel ik je nog wel een keer. Maar nu gaan we slapen. Morgen weer een lange dag.”

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 222x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.7
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 4494x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.7
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 7727x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 5236x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 11358x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 7389x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
:: De Bikerclub - 26Door: Muis
Gelezen: 2675x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hoertje, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
15-05
8.7
:: De Opdracht - 5Door: RAEM
Gelezen: 5861x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 1Door: Shoestring
Gelezen: 15303x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.9
:: Marije - 1Door: Peter1948
Gelezen: 14412x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Likken
15-05
8.3
:: OpdrachtDoor: NoaSanne
Gelezen: 11380x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Vingeren, Ondergoed, Ondeugend
14-05
8.9
:: Ja Meneer - 8Door: LIza
Gelezen: 10162x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meisje, Docent, Strand, Parkeerplaats
13-05
9.0
:: School Opdracht - 6Door: Hottie
Gelezen: 11754x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-05
8.4
:: NaaktzwemmenDoor: Rocco
Gelezen: 9508x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer
13-05
8.8
:: Ja Meneer - 7Door: LIza
Gelezen: 12846x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Meisje, Docent, Strand
12-05
9.2
:: School Opdracht - 5Door: Hottie
Gelezen: 17682x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!