Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Fynn 9 - Valentijnsdag 2

Reacties van de lezers zorgden er voor dat ik me bewust ben dat ik de essentie van de seks niet tot zijn recht heb laten komen. Daarom heb ik dit deel herschreven en uitgebreid.

Het Ministerie Voorlichting en Seks heeft besloten dat er een Masteropleiding moet komen. Afgestudeerden kunnen, in woord en daad, de vragen en twijfels jongeren, vanaf 16 jaar, beantwoorden. Zij kunnen hiervoor een avondopleiding volgen. Maandag voor de theorie en donderdag voor de praktijktest. Op het instituut waar Fynn. Lies, Ilse en Eefje studeren wordt deze cursus ook gegeven en ons viertal heeft hier veel interesse in en hebben zich aangemeld.
Deze docenten zijn voor:
Nederland Freule met de Naad van Veure
Engeland Lord Wil Wel and Lady Can not More
Rusland Ksie Poeske Netnie
China Vang Kwak
Spanje Don Castreros de Balos
Zuid-Afrika Bang van Jong

De eerste avond worden de docenten voorgesteld en wordt er uitgelegd waar de letters GSG voor staan.
K amasutra
S tandjes voor een
G eweldig seksleven

Laten we beginnen met de eerste letter van het alfabet en dat is de

A
Al snel stonden er een aantal kreten op het scherm:
Aanraken, aantrekkingskracht, aars, abortus, afscheiding, aftrekken, aids, amenorroe, anale seks, anilingus, anorgasmie, anticonceptie, anus en aseksueel

Het duizelt even en een paar termen zijn onbekend. Maar al snel weten ze dat Amenorroe staat voor een meisje dat nog niet menstrueert en Anlingus een ander woord is kontlikken, ook wel aak rimmen genoemd. Na de uitleg dat Anorgasmie betekent dat het iemand niet lukt om een orgasme te krijgen bij seks of masturbatie zijn de moeilijkste woorden uitgelegd.

Op de vraag welk onderwerp klassikaal behandeld moet worden en op donderdag een test zal zijn is het unanieme antwoord: ANALE SEKS.

De droge stof wordt behandeld:
Voor vele mensen is de anus een erg gevoelig plekje en prettig om bij het seksspel te betrekken. Bijvoorbeeld door vingeren, likken of neuken.
Gebruik bij anale seks extra veel glijmiddel. De anus is een sterk doorbloed gebied met kwetsbaar slijmvlies. Hierdoor kunnen zeer eenvoudig wondjes ontstaan.
Bij anale seks loop je meer risico op infectie met HIV of andere soa’s. Doe het dus veilig en gebruik een condoom.
Soms is anale seks pijnlijk als je er geen ervaring mee hebt. Vaak verdwijnt de pijn als je je beter kut ontspannen tijdens het vrijen.
Deze droge stof werd afgewisseld met een aantal voorlichtingsfilmpjes en tekeningen uit het Kama Sutra boek. Als huiswerk kregen de cursisten mee VEEL OEFENEN. Dot was niet tegen dovemansoren gezegd. Opgewonden vertrokken Lies, Ilse, Eefje en Fynn naar huis. Onderweg maakten ze afspraken voor dinsdag, de oefenavond.

Dinsdag
Een beetje verhit loopt Fynn de woning van Lies en Ilse binnen. Hij wordt hartelijk begroet door hun moeder met de woorden “Nou je kunt er tegen aan vanavond. Geniet ervan. Die cursus was er in onze tijd helaas nog niet, anders………………..” Hij glimlachte terug en liep de trap op naar de zolder waar de 3 dames al op hem wachtten.

Jullie wisten natuurlijk allang dat Eefje heel oraal is ingesteld, maar ze houdt ook van pijpen. Zaad slikken doet ze al sinds de eerste keer dat ze iemand een pijpbeurt heeft gegeven. Het meeste zaad vindt ze erg lekker.

Het probleem is dat veel jongens van haar leeftijd rimmen niets vinden. Ze denken meteen dat rimmen iets voor homo’s is omdat het iets met hun kont te maken heeft. Maar daar os helemaal niets van waar. Zij vindt het toevallig heel geil om een man onder het pijpen door ook eens even lekker aan zijn kontje te likken. Er is maar een man aanwezig, dus……………….Fynn.

Eerst samen in bad. Dat was niet zo heel groot en dus lekker knus. Ze lagen tegen elkaar aan en ze voelden beiden weinig remmingen. Ze raakte hem over heel zijn lichaam aan. De dikke schuimlaag bij zijn lul liet amper met rust. De lag lekker groot en stevig in haar handen en ze was hem heerlijk aan het aftrekken. (Allemaal onderdelen van de cursus!)

Hij was intussen zo geil dat hij openstond en zich afdroogde. Zij volgde zijn voorbeeld en al snel lagen ze op het bed. Daar begon ze hem lekker te pijpen. Hij moest het kussen achter zijn rug doen en tegen het hoofdeinde gaan zitten. Zo ging hij mooi achterover geleund liggen. Zij kon hem nu niet alleen lekker pijpen, maar ook alvast zijn billen aaien. Ze nam zijn pik steeds dieper in haar keel terwijl ze intussen over zijn sterretje aaien. Zijn pik reageerde meteen door te steigeren van verlangen. Wat een heerlijk gevoel.

Ze daalde met haar tong langs zijn schacht af naar zijn grote ballen. Een voor een nam ze die in haar mond en lag er zo een tijdje op te sabbelen. Aan zijn grote lul bleef ze soppend sjorren. Ze masseerde zijn ballen en liet haar tong omlaag gaan over het stukje huis tussen ballen en anus. Fynn lag te sidderen en smachtte naar één ding, hij verlangde om gerimd te worden.

Ze plaagde hem nog even en gaf toen met haar natte tong een likje over zijn kontgat. “Ohhhhhhhh” kreunde hij en nog eens toen ze zijn sterretje weer likte. Nu gaf ze hem zachte likjes over zijn anus, terwijl ze zijn pik niet vergat. Ze masseerde zijn schacht en ballen net genoeg om er voor te zorgen dat zijn pik hard bleef, zonder klaar te komen.

Hij had het niet meer, maar zij wilde meer. Met haar ene hand had ze zijn schacht stevig vast, terwijl haar andere naar zijn bilnaad ging. Haar wijsvinger en tong wisselden elkaar af bij het binnendringen van zijn kontje. Al gauw deed ze er een tweede vinger bij. Zijn anus werd opgerekt en ze kon er haar tong dieper insteken. Zo werd hij geneukt door twee vingers en een tong tegelijk. Echt gemakkelijk was dat niet, maar dat hij het lekker vond was heel erg duidelijk. Hij liet zich luid kreunend door haar nemen. Zijn anus was in alle staten.

Eefje wilde hem nu graag laten komen. Ze pakte nu zijn lul weer stevig vast en trok hem serieus af, terwijl haar vingers en tong hun werk bleven doen in zijn anus. Zoals verwacht had hij niet veel meer nodig. Onder luide kreten voldoende ze zijn lijf verstarren en even later spoten grote stralen in de lucht.

Ze voelde de dikke klodders op haar arm komen. Zijn anus pulseerde mee met elke straal sperma. Dit had hij al jaren mee willen maken en had daarvoor zelf al eens een keer een paar vingers in zijn anus gestoken terwijl hij masturbeerde. Dat stond in geen enkel vergelijk met wat hij nu meemaakte.

Eenmaal uitgespoten wilde zijn anus haar vingers niet meer laten gaan. Ze moest een tijdje wachten tot alle energie uit hem was verdwenen. Hij moest op adem komen. Eefje had nog een toetje voor hem. Ze ging op zijn dijen zitten, haar benen wijd en gaf hem nog een showtje door zichzelf voor zijn ogen te vingeren. Ze had hiervoor twee vingers in haar eigen anus gestoken en met de andere hand masseerde ze haar klitje. Met haar benen wijd liet ze zich helemaal gaan. Zij moest ten slotte ook leren hoe ze zich het meest intiem kon bevredigen.

Het duurde niet lang voor ze voelde hoe haar eigen orgasme aan kwam donderen. Ze vingerde haar kontgaatje nu heel hard en ze wist heel goed hoe onweerstaanbaar geil dat eruit zag. Ze was blij verrast toen ze zijn lul weer omhoog zag komen. Oh my God, dacht ze, wat gaat dit een geile cursus worden.

Ilse en Lies hadden intussen niet stil gezeten. Lies had haar zus langzaam uitgekleed. Na het verwijderen van ieder kledingstuk hadden de dames gezoend. Hun tongen vonden elkaar. Het leek wel afgesproken werk, Lies hield al haar kleren aan terwijl zuslief steeds naakter werd. Ilse kon niet wachten tot haar slipje verwijderd werd en ze open en bloot voor Lies lag.

Even likte die het kutje van haar zus. Pakte de tube glijmiddel en spoot het spul op haar wijsvinger. Ze masseerde de anus van Ilse. Kleine kringetjes rond haar sterretje. Het topje van haar vinger beroerde de sluitspier, doe zich aanvankelijk verzette. Meer glijmiddel, zacht strelen en teder telkens iets doordrukken. Zo was het in de cursus ook uitgelegd. Het kostte tijd maar na de nodige inspanning gaf de sluitspier haar verzet op en kon Lies met een vinger naar binnen.

Voorzichtig, om vooral geen wondjes te maken, ging ze met haar vinger op en neer. Ilse kreunde en fluisterde: “Lies, zou je het met die kleine dunne dildo willen proberen, maar zet hem niet op volle snelheid, eerst moet ik er aan wennen.”

Dit deed ze maar al ze graag. Het speeltje werd van zolder gehaald en ook hiervoor werd het nodige glijmiddel gebruikt. Zacht drukte Lies de vibrerende dildo naar binnen. Ilse kreunde en steunde haast even hard als Eefje. Met haar linkerhand hield Lies de dildo vast, die zoemend zijn werk deed, met haar rechter ging ze naar de soppende schaamlipjes, streelde ze, kneep er licht in en ging ten slotte naar het klitje.

Zacht masserend ze over het steeds groter wordende genotsplekje. Het leek wel een minipiemeltje. Ilse spande al haar spieren. Ze trilde over heel haar lichaam, maar het belangrijkste was: Ze Genoot. Het is bekend van een tweeling dat de ene voelt wat de ander ervaart en Lies had het idee dat ook zij op het punt stond klaar te komen.

“Vlugger, vlugger, ohhhhhhhhhhhh jaaaaaaaaaaaaa” gilde Ilse uit. Dat het beneden te horen was interesseerde haar totaal niet. Haar moeder kreeg er jeuk van tussen haar benen. Lies deed wat Ilse wilde. Haar vingers flitsten over het klitje, verdwenen in het smachtende kutje en de vibo on haar anus deed de rest.

Gillend van genot kwamen Eefje en Ilse op hetzelfde moment klaar. Ook Lies kon een gil niet onderdrukken. Was dit anale seks, zoals anale seks bedoeld is? Dat was maar de vraag. En Lies? Voor haar had hij iets speciaals in gedachten. En daar had hij die twee andere vrouwen niet bij nodig. Hij zei: “Lies, morgen is het woensdag, dan ga jij meestal met mij mee nar ons huis, dus ………….”
Lies knikte begrijpend.

Woensdagmiddag
Hij wist dat Lies geén grote voorstander was van anale seks en er deze keer voor moest zorgen dat deze tegenstand werd omgezet naar lust. Ze hadden al een aantal keren geneukt, waarbij het er erg heet aan toe kon gaan. Met pijpen en beffen had ze ook al geen probleem, maar anaal. Nee, zover was het nog nooit gekomen.

Ze had een groot aantal vooroordelen, zoals, die is veel te dik, en stel dat ik openscheur, mijn kut is om te neuken, niet mijn kont, kortom gewoon angst. Fynn had de hot tube gevuld en daar aten ze dan, naakt in het hete water. Zijn 12 cm lange pik begon al stijf te worden bij de gedachten haat anaal te nemen. Hij moest alle schroom hij haar zien weg te nemen en zei: “Lieverd ik heb nog nooit een meisje gezien dat er erotischer uit ziet als jij. Mijn pik staat nu al op scherp.”

Ze glimlachte en giechelde eerst iets onverstaanbaars tot ze duidelijk zei: “De vos preekt de passie, ik zie heel goed hoe jij naar Eefje kijkt en iedere kans, haar of mijn zus te neuken, met beide handen aan zou grijpen.” Hij zette grote ogen op: “Maar dat eh……doe ik toch alleen maar voor de cursus die we volgen of eh…..dacht je dat ik eh…………..” “Laat maar” zei ze “Je hoeft je niet te verontschuldigen alle mannen lopen hun pik achterna en als het van mij niet mocht, dan had ik dat allang gezegd, maar je moet me wel beloven dat het bij die 2 blijft. We lijken wel een stel dat meespeelt in de serie ‘Sisters wife’ jij bent die man en wij zijn al je vrouwen.”

Die woorden vielen in goede aarde en het was tijd voor een koude douche. Tijdens het afdrogen zei ze: “Mijn poesje heeft honger” en ze legde zijn hand op haar schaamlipjes. “Die zijn voor het dessert” zei hij vastbesloten en hij voelde dat er al wat sappen uit haar kutje begon te spuiten.

“Als dat het dessert is, wat is aan het hoofdmenu? Je gaat me niet likken of vingeren, oh nee.” Zei ze vastberaden. Hij legde haar op het bed en trok haar benen over zijn schouders. Haar lichaam gleed iets naar hem toe en drukte tegen zijn kruis. Zijn vingers gleden over haar drijfnatte lipjes, om hiermee vervolgens langzaam haar anus te smeren. Minutieus ging hij te werk en al snel glom het van haar vocht. Van het nachtkastje pakte hij de spray die hij met Valentijnsdag had gekregen, spoot zijn geslachtsdeel er mee in en zette zijn eikel tegen haar sterretje en liet haar aan zijn eikel wennen.

Hij leunde iets voorover waardoor hij haar tepels kon strelen en zijn eikel iets naar binnen drong. Hij streelde haar bovenlichaam, aaide haar oorlelletjes en met zijn vingers ging hij over haar lippen. Haar tong likte ze. Hij boog iets verder voorover zodat hij dieper naar binnen kwam. Lies slaakte een kreet. Was de pijn of angst?

Hij aarzelde, liet haar wennen aan dit gevoel en toen ze knikte drukte hij door. Een luide gil, maar Fynn zat er helemaal in. Hij bewoog zijn pik niet. Streelde haar troostend, kneep licht in haar tepels en verwende haar klitje. Haar ademhaling werd rustig, ze was nu gewend aan zijn pik in haar kontje. Dit was voor hem het teken verder te gaan. Langzaam trok hij zijn stijve paal iets terug en duwde hem zacht weer naar voren.

Dit herhaalde hij verschillende keren tot ze zei: “Het mag wel war sneller Fynn.” Hij wist dat ze haar angst had overwonnen en zijn slagen werden harder, ruwer en hij kon aan haar ademhaling horen dat ze begon te genieten. Zijn vingers bewogen tussen haar schaamlipjes. Door de dunnen scheidingswand voelde hij zijn eigen stijve pik.

Lies bonkte met heel haar lichaam, geile woorden vlogen door de kamer. Dit wondt hem nog meer op, gaf hem extra energie en wild beukte hij nu in haar anus. Hij had het niet meer en het duurde niet lang voor hij dikke klodders sperma in haar darmen spoot. Zijn sperma en bewerken van haar kutje zorgde er voor dat ook Lies meteen een ongekend orgasme kreeg.

De positie waarin ze lagen was niet echt comfortabel. Op het moment, dat zijn pik verslapte, kon hij hem uit haar holletje trekken en uitgeput naast haar neer vallen. Ze fluisterde in zijn oor: “Bedankt, schat, dat hadden we veel eerder moeten doen. Ik kan het wel uitschreeuwen: LAAT JE OOK EEN ANAAL NEMEN. Donderdag moet je het met mij, tijdens de test, beslist nog eens doen. Belooft.”

Daar hoefde hij niet lang over na te denken. En ze slaagden met vlag en wimpel voor de test van letter A. Zouden de volgende letters van het alfabet ook gen problemen voor hen opleveren?

Dat vertelt hij wel in het volgende deel.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Fynn 11 - Ksg B

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 174x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.7
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 4451x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.7
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 7707x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 5228x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 11348x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 7377x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
:: De Bikerclub - 26Door: Muis
Gelezen: 2672x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hoertje, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
15-05
8.7
:: De Opdracht - 5Door: RAEM
Gelezen: 5859x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 1Door: Shoestring
Gelezen: 15288x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.9
:: Marije - 1Door: Peter1948
Gelezen: 14396x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Likken
15-05
8.3
:: OpdrachtDoor: NoaSanne
Gelezen: 11379x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Vingeren, Ondergoed, Ondeugend
14-05
8.9
:: Ja Meneer - 8Door: LIza
Gelezen: 10156x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meisje, Docent, Strand, Parkeerplaats
13-05
9.0
:: School Opdracht - 6Door: Hottie
Gelezen: 11748x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-05
8.4
:: NaaktzwemmenDoor: Rocco
Gelezen: 9498x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer
13-05
8.8
:: Ja Meneer - 7Door: LIza
Gelezen: 12844x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Meisje, Docent, Strand
12-05
9.2
:: School Opdracht - 5Door: Hottie
Gelezen: 17680x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!