Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Fynn 10 - Ksg A

De daarop volgende week is de letter B aan de beurt en de les wordt gegeven door de Spanjaard Don Castreros de Ballos. Zoals bekend wonen in Spanje vurige lovers en ieder keek dan ook uit naar deze les. Voor hij begon werd ieder meisje gevraagd één jongen uit de klas te kiezen waar ze deze week mee zouden oefenen. Keuze waren snel gemaakt en Fynn en Lies kozen voor elkaar. Deze week zouden er 2 onderwerpen worden gekozen en hadden ze tot de daarop volgende week donderdag de tijd om te oefenen.

Don zette het digibord aan en er verscheen:
BDSM, Baarmoeder, Bacteriële vaginose, Ballen en balzak, Beffen en beflapje, Beha, Bekkenbodemspieren, Beroepsgeheim, Besnijdenis, Bevruchting, Bi/biseksueel, Billingsmethode, Bischerig, Bondage en ten slotte Bottom.

Hij vond dat enkele termen nader toegelicht moesten worden voor de 2 hoofdkernen ter sprake kwamen. Bischerig en Bottom.

Bischerig
In krachtige termen legde hij uit dat het in de meeste gevallen gaat om meisjes die biseksueel zijn, maar ook nieuwsgierig. Het meisje weet er niet goed raad mee e moet nog alles ontdekken voor ze uit de kast durft te komen.

Bottom
Twee mannen die anaal neuken. De man die op zijn rug onder ligt noemen ze de bottom. De man boven is de Upper. Er werd gegniffeld. Blijkbaar is homoseksualiteit nog geen algemeen geaccepteerde levensvorm.

Aan beffen besteedde Don nog geruime tijd:
Hij begon zijn betoog met: “Een meisje beffen doe je het beste op je knieën, waarbij het meisje staat. Dit is veel comfortabeler voor je nek, je hebt meer bewegingsvrijheid en je kunt onder het beffen ook nadere fijne plekjes van haar aanraken. Hoe doe je dat?

Het meisje staat, jij knielt voor haar. Lik haar schaamlippen en klitje. Streel tegelijkertijd de binnenkant van haar dijbenen en liezen. Tip: Bef haar ook eens onder de douche, dan weet je zeker dat haar vagina fris is. Dit geldt niet alleen voor jongens, 2 meisjes kunnen elkaar ook beffen. Je kunt dit afwisselen door haar met haar rug tegen de muur te laten staan en ze een been op kan trekken en op je schouder laat rusten. Zo kun je met je tong bij de ingang van haar kutje. Over het algemeen vinden ze het lekker als je met een of meer vingers in haar vagina gaat terwijl je met je tong haar klitje stimuleert.

Hoe vertrouwder jullie je voelen, hoe meer je uit kunt proberen. Als je haar meer bewegingsvrijheid heeft, kan ze meebepalen hoe zij gelikt wil worden. Een bekend voorbeeld van beffen is standje 69. Je ligt op of naast haar met de hoofden op elkaars kruis. Je likt elkaar tegelijkertijd. Vergiet hierbij niet aandacht te besteden aan haar billen en rug. Streel ze zacht, tenzij je weet dat ze graag hard wordt gestreeld. Volg elkaars tempo en geef aan hoe je gelikt wil worden door zelf van tempo te veranderen.

Een laatste tip die jullie beslist eens uit moeten proberen:
Het meisje zit op haar knieën boen je gezicht. Lik met je tong aan haar schaamlippen. Zuig zachtjes aan haar clitoris met je lippen. Twee meisjes kunnen dit natuurlijk ook samen doen. Meer? Pak haar vast bij haar billen. Misschien leunt ze naar achteren om jouw buik en penis te strelen.”

Aan de reacties te horen was iedereen geil. De jongens hadden een stijve en verschillende meisjes, bijvoorbeeld Eefje, waren zo opgewonden dat ze al klaar waren gekomen bij de gedachte alleen, natuurlijk is dat niet verwonderlijk zij heeft immers altijd een vibrerend slipje aan.

Bleven er nog de 2 hoofdthema’s over waar onze cursisten zich in moesten gaan verdiepen:
BDSM Bondage en Discipline, Dominantie en Submissie (onderdanigheid) en Sado Masochisme
Deze vorm van seks wordt veel gebruikt in alle vormen van SM
Bondage Het gebruiken van touw, kettingen, handboeien enzovoorts met als doel de bewegings-
Vrijheid te beperken.

Don gaf als tip mee dat ze zich het beste eerst op Bandage konden richten omdat BDSM, waar bondage weer een onderdeel van is, al voor een gedeelte bekend was. De cursisten hadden nog een kwartier om met elkaar afspraken te maken voor de sessie voorbij was.

Fietsend naar huis vertelde Eefje opgewonden dat ze Jan-Willem aan de haak had geslagen. Een zoon van een welgestelde familie, waar zij ook uit kwam, die, gezien zijn afkomst, door haar ouders beslist niet als ongewenst zou worden beschouwd.

Ilse had voor Jack gekozen. Jack, een verlegen jongen uit een eenvoudig gezin. Voor haar was dit de kans te laten zien dat vrouwen heer en mester zijn over mannen. Ze kon hem naar haar pijpen laten dansen en het zou Fynn en Lies niets verwonderen als hij werd vastgebonden in plaats van haar.

Bondage
Op de gebruikelijk vrije woensdagmiddag zaten Fynn en Lies samen achter zijn PC en zochten naar Bondage. Veel filmpjes en teksten en ze wisten al snel dat ze zich moesten beperken tot Soft-SM en elkaar géén pijn doen. Nu hadden ze nog attributen nodig. Op de fiets naar het winkeltje waar e de geschenken voor Valentijnsdag hadden gekocht. De jongen achter de balie herkende hen meteen en toen ze vertelden dat ze materialen nodig hadden voor de cursus KSG was hij hen maar al e graag van dienst. Ze kregen zelfs 20% korting op de producten die ze komende tijd nodig zouden hebben. Zijn adviezen waren goed en al snel stond het koppeltje weer buiten met alles voor Bondage en BDSM.
Wat hadden ze gekocht?
Hold Me bondage set
Polsboeien en bijpassend masker
Harnas met tepelklemmen
Bondage touw en –tape
Dubbele Musketon haken
De voorgestelde schaamlippenspreider konden ze van Eefje wel lenen.

Nu moesten ze nog aan de 4 V’s denken.
Vertrouwen
Vrijwilligheid
Veiligheid
Verstand

Ze zetten de doos met favoriet speelgoed op het bed zonder een woord te zeggen. Hij opent de doos en stalt al het speelgoed uit. Het zijn blinddoeken, dildo’s, pluggen, handboeien, en nog veel meer. Hij pakt haar hand en leidt haar naar het bed. Hoe zal hij beginnen?

Lies had haar kutje grondig moeten scheren. Ze had een van haar leukste minirokjes aan, samen met een strak truitje en naaldhakjes. Niets kon de avond nog bederven. Na de koffie had hij een DVD opgezet en ze keken aandachtig wat anderen er van maakten. Het ging over soft SM, geen pijn, maar wel bondage en seks. Precies wat ze nodig hadden voor de cursus. Hij rommelde wat onder haar rokje en dat wond haar enorm op. Toen stelde hij voor haar vast te binden en zij ging er zonder meer mee akkoord.

Ze voelde de spanning in haar onderbuik opkomen. Het duurde niet lang voor ze naar zijn slaapkamer gingen en hij haar uitkleedde en met haar armen en benen ver gespreid vast bond. Hij wilde haar kutje eenvoudig kunnen bereiken en stak een paar kussens onder haar billen. Hij pakte jet setje ‘harnas met tepelklemmen’ en klikte die op haar gevoelige tepels. Ze kon zien dat hij een grote tent in zijn broek had, maar hij kleedde zich niet uit.

Waarom aaide hij gedachteloos over haar lichaam? Hierbij raakte hij haar tieten en kutje niet aan. Waar wachtte hij op? Lies wilde het weten, maar hij gaf geen antwoord. Ze lag goed vastgebonden en kon zich nauwelijks bewegen, ze snakte naar meer. Dit was een kwelling voor haar. Ze was vastgebonden en weerloos, haar geschoren kutje open en bloot, en hij deed er niets mee.

Maar in de situatie kwam snel verandering. Al snel had ze zich nog nooit zo ‘beschikbaar’ gevoeld en zelden was ze zo geil geweest als ze nu was. Ze voelde dat de sappen uit haar kutje begonnen te druipen.

Hij kneep eens zachtjes in haar harde tepels, wreef over haar dijen en trok haar schaamlippen uit elkaar, waarna hij er de schaamlippenspreider tussen stak. “Ik geil wel op dat kale, openstaande spleetje van je” zei hij. Lies kreeg lang de tijd om dit alles te wennen. Zijn handen dwaalden over haar verhitte lichaam. De boeien verhinderde dat zij actief deel kon nemen aan het spel. Ze had er vrede mee dat haar lichaam op dat moment alleen als seksobject werd gebruikt.

Het spel ging verder. Voorzichtig legde hij zijn handen op haar vochtig llefdesgrotje en let er toen zijn vingers onderzoekend in afdalen. De eerste aanraking van zijn zoekende tong met haar kale spleetje zorgde er voor dat zij meteen een orgasme kreeg. Het was zo heftig, zo heftig had ze er nog nooit een gehad. Zonder dat ze er iets aan kon doen liepen haar sappen over zijn zuigende lippen. Ze kon haar benen niet sluiten. Ze onderging het gelaten. Gelaten? Ne eze schreeuwde om meer.

Hij wilde haar de mond snoeren. Ritste zijn broek open en stak zijn volle lengte direct achter in haar keeltje. Ze had even moeite alles binnen te krijgen, alleen de eikel zat tussen haar lippen, maar daar kwam verandering in toen hij met zijn tong haar kutje weer bewerkte. Ze verloor ieder besef van tijd en plaats. Opgeven kwam niet in haar op, ze stikte liever in die pik. Trekkend aan de boeien probeerde ze haar handen los te krijgen. Natuurlijk vergeefs.

Ze besloot voor zichzelf Fynn eerst zijn gang maar te laten gaan dan zou zij, als ze weer los was, wel wraak nemen. Ze zou dan pas stoppen als zij dat wilde en geen moment eerder. Ze voelde dat zijn lul begon te trillen en ze maakte zich klaar om een grote lading sperma door te slikken, maar hij vond dat zijn zaad niet in haar keeltje moest belanden, nee het hoorde in haar kutje thuis.

Rustig stak hij zijn dikke pik tussen haar lipjes en werd heel haar kutje langzaam gevuld met lul die daar al meer in had gezeten. Langzaam begon hij te bewegen, de stoppen sloegen bij Lies door, ze was zo geil, zo nat, zo……………………

Het werd haar zwart voor de ogen. Ze dacht dat de wereld verging, zo was ze echt nog nooit klaar gekomen, dit sloeg alles. Harde stralen sperma spoten tegen haar kutwanden. De sappen spoten ln een vloedgolf uit haar kutje.

Terwijl Lies weer langzaam bij haar positieven kwam maakte hij de boeien los, haalde tepelklemmen van haar tieten en zorgde hij dat ze comfortabel kon blijven liggen. Ze zat nog vol geile gevoelens en vroeg zich af of ze wraak moest nemen op hem.

Nee, wraak nemen wilde ze niet. Ze wilde jaar dromen waar gaan maken. Ze wilde net zo lang doorgaan tot ze niet meer kon. Kijken waar haar grenzen lagen. Of ze grenzen bereikt zien we wel in een van de volgende afleveringen.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Lisa: Betalen In NaturaDoor: Frans1978
Gelezen: 5422x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-06
9.1
:: FoldermeisjeDoor: Stoutenfout
Gelezen: 6675x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Jong. Kleine Tietjes. Strak
18-06
8.1
:: De Briefwisseling - 8Door: Fieke
Gelezen: 644x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
9.7
:: Marije - 10 (slot)Door: Peter1948
Gelezen: 5247x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Ontmaagd
13-06
8.9
:: Nora De Marokkaanse...Door: Mister_docent
Gelezen: 19416x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Hoofddoek, Marokkaans, Zaad, Kijken
12-06
9.0
:: Lisa: Gratis RijlessenDoor: Frans1978
Gelezen: 18028x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
11-06
8.7
:: Marije - 9Door: Peter1948
Gelezen: 5572x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Bi
11-06
8.5
:: Seks Met Zijn Ex - 2Door: Forza
Gelezen: 16730x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ex, Pijpen
10-06
8.5
:: Marije - 6Door: Peter1948
Gelezen: 6560x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer, Openbaar
10-06
8.8
:: De Briefwisseling - 3Door: Fieke
Gelezen: 6045x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-06
8.9
:: Supermeisje - 3Door: Zorro
Gelezen: 13162x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
10-06
8.9
:: Marije - 8Door: Peter1948
Gelezen: 4678x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pleegvader, Incest, Eerste Keer
09-06
8.8
:: Nu Is Het EchtDoor: Don Tillman
Gelezen: 12784x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
09-06
7.3
:: Marije - 7Door: Peter1948
Gelezen: 7150x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tieners, Eerste Keer, Pijpen, Doggy Style
08-06
8.9
:: Getinte Sletjes - 11Door: Muis
Gelezen: 4455x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Hoertje, Groepseks, Extreem
08-06
8.0
:: Buuf Heeft Het Heet - 2Door: Rutger
Gelezen: 19597x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Toyboy
08-06
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!