Opwindend.Net
Ik ben een man van 59 jaar oud, ik woon in een flat ben een lange tijd single, maar er is wat leuks in mijn leven gekomen wat ik graag met jullie wil delen. Ik woon een aantal jaren in de flat er was weinig te beleven, tot er een nieuwe bewoonster kwam. Een leuke jonge gezellige meid van net 18 jaar oud. Ik heb een paar keer met haar in de lift gestaan echt een pracht meid om te zien, lekker jong en zo onschuldig. Ik had ook een aantal keer een praatje gemaakt, wat ook erg gezellig was. Ze studeert en werkt soms op een terrasje om wat bij te verdienen. Ze vond het maar niks in een studente huis te wonen dus ze was blij dat ze goedkoop een klein flatje kon huren.

Soms plande ik het juist dat ik met haar in de lift kon komen, ik zag haar aan komen lopen en ik blijf in de hal hangen, nog wat in de brievenbus kijken. Komt ze aan met een schooltas over haar schouder, haar licht bruine haar in een staart, veegt tijdens het praten met mij een lokje haar van der voorhoofd achter haar lichtelijke flaporen. Ook heeft ze een klein rechthoekig brilletje op met een dun staal frame, wat ook niet verkeerd staat Met een klein beetje mascara en lichte lippenstift geeft net de mooie sexy afronding.

Tot we weer is een gesprekje hadden en ze zei dat ze nog wel wat bij wil verdienen, de gekste dingen gingen al door mijn hoofd, maar een prostituee... nee dat zal ze nooit doen. ''Misschien moet ik maar is een oproepje voor huishoudelijke hulp beneden in de hal ophangen'' zei ze. Ik zou haar bijna meteen inhuren, maar ik ben best minimalistisch en mijn huis is bijna altijd al schoon. Iets stond mij tegen om alleen voor de show dat toch te doen. Toen ze opeens zei ''weet jij niet waarmee ik kan bijverdienen?'', kon ik het niet laten om toch iets listigst te zeggen. ''Nou ik heb wel een apart voorstel voor je, maar je moet het geheel professioneel zien. Ik had altijd een vrouwtje die mij masseerde ťťn keer in de week, ik ben nog altijd op zoek naar een andere aangezien ze gestopt is, want mijn rug wordt altijd heel snel stijf''' zei ik. Ik had het helemaal uit het niets verzonnen.

Ze keek mij twijfelachtig aan, en zei dat ze dat wel is wil proberen. Ik kon mijn geluk niet op, massage is lekker en in meer contact zo een prachtige jonge meid komen is een prachtige kans. Dezelfde avond kwam ze al langs, we dronken een koffie, praten gezellig wat, en we gingen naar mijn slaapkamer. Waar ze lekker op mijn blote rug ging zitten en met haar jonge kleine handen mij heerlijk ging masseren met olie. Na afloop bleef ze soms nog langer als gewenst plakken, en we praten over allerlei dingen, ik dacht hier kan wel is meer in zitten. Het ging weken zo door, elke donderdag avond kwam ze langs, ik soms ook bij haar. Koste mij wel telkens 50 euro, maar wou de massage niet missen, maar wou langzaam ook wel meer. Maar ze deed het echt goed, soms wel tot een uur lang werd ik heerlijk gemasseerd, soms onder een rustgevend muziekje en kaarslicht. Ik merkte dat me spieren zeer ontspannen waren, en ze werd ook steeds behendiger.

Toen was het kritieke moment dat ik het ging zeggen. ''Eva ik word soms als man zo op geworden van je massages, ik kan er niks aan doen, zou je het tegen meerprijs mogelijk handmatig af willen maken?'' Met veel moeite had ik het gezegd, het was na een massage en we waren alweer aangekleed, ik wou haar niet meteen onder druk zetten. Een beetje geÔrriteerd, stond ze meteen op en ging de deur uit, ''ik denk er over na'' zei ze nog.

De volgende week, ik ging dit keer naar haar woning. Ik durfde er niet meer over te beginnen en ging maar mijn massage zonder verwachtingen tegemoet. Eigenlijk ging het altijd zo als altijd, ik was lichtelijk teleurgesteld en schaamde mij ook dat ik ernaar gevraagd had. Het was zoals altijd een diepe ontspannende massage.

Dit is wat ik op dat moment meemaakte:

Ik ga op rug liggen en ze gemasseerd mijn boven benen borst zoals ze wel eens vaker doet, en negeert ook zoals altijd een klem zittende paal in mijn strakke boxer. Ik voel mijn harde penis en ballen kloppen op mijn hartslag. Ik merk dat de tijd al bijna voorbij is en verwacht weinig meer. Maar OPEENS ''Nou vooruit dan Theo'' zegt Eva. ''Huh'' kraam ik nog uit.

Eva trekt mijn boxer naar beneden en neemt mijn penis in haar warme handen. Het voorvocht stroomt eruit, er is geen olie meer nodig. Ze zit op haar knieŽn naast mij en trekt mijn voorhuid met twee handen langzaam heen en weer over mijn eikel. Ik ligt helemaal verbaast en verstijft op bed, me spieren zijn weer zo stijf al voor de massage. Ze geeft een goedkeurende glimlach naar mij toe en ik ontspan weer een beetje. ''Theo ontspan'' zegt ze ook. Maar mijn hartslag staat op bijna 200 en adem snel. ''Moet ik stoppen?'' zegt Eva. Ik zeg zo vaak nee in 1 seconde als ik nog nooit heb gezegd. Ze trekt nu met ťťn hand aan mijn penis en met de andere masseert ze mijn volle ballen. Ik probeer te genieten maar ben ook intens gespannen. Nog nooit heeft een meisje van onder de 20 mijn penis aangeraakt in mijn leven, ik begon pas op latere leeftijd met daten van eigenlijk al MILFjes. Maar haar hand is zo zacht als zijde, en zo warm als een beker thee.

Ik lig met mijn ogen stijf dicht op bed, moet uitkijken dat ik geen hartaanval krijg, soms spiek ik even maar het is ECHT. Eva die mooie knappe studente met mijn penis in haar handen. Ze trekt zo langzaam het is alsof ze het niet snel wil afwerken. Maar eigenlijk mag het van mij wel, het zweet breekt mij uit. Terwijl ik met mijn ogen dicht op bed lig krijg ik de volgende bizar iets. Ik voel iets nog warmers en natter, en voel haar lokjes over mijn buik en benen bewegen, NEE! het zal toch niet!? Ik kijk voorzichtig naar beneden en ik zie Eva's hoofdje op en neer bewegen, met haar oogjes dicht in haar bruine haar zoals altijd in een staart en lokjes over haar voorhoofd die nu over mijn buik dansen. Alsof ze het merkt, veegt ze een paar lokjes tijdens het pijpen weer achter haar oor. Jezus, was voelt dat mondje hemels.

Wat wel opvalt dat het niet meer rustig is maar wel meer afwerken, ik voel haar mondje hard zuigen en haar hoofd heeft een hoog tempo terwijl ze aan mij ballen kietelt. Ik weet niet meer waar ik het moet zoeken. De laatste jaren is mijn penis in een soort winterslaap beland, porno, dates, prostituees spraken mij weinig meer aan. Maar Eva heeft hem helemaal ontwaakt. Het is alsof mij ballen kunnen ontploffen en krijg bijna het gevoel dat Eva niet veilig daar zit als mijn pistool sinds lange tijd weer af zal gaan.

Ze is mij nog geen halve minuut aan het pijpen en lijkt wel uren te duren. Ik voel mijn orgasme opkomen als nooit tevoren. Ik trap de dekens van het bed, die ze bij mijn voeteinde voorgaande van de massage had opgevouwen. Gelukkig houd het haar niet tegen en gaat ongestoord verder. Ik probeer houvast te vinden aan het matras laken. Het is zover, mijn pistool gaat genadeloos af, ik kan een gedempte brul niet onderdrukken. ''AAAIIIIIHHHHH'' kerm ik. Dikke stralen zaad voel ik hard in haar mondje spuiten, na iedere staal voel ik de spanning in mij gelukkig afbouwen. Als een held neemt ze het zaad in haar mond, ze houd haar lippen stijf om mijn schacht om niets te morsen maar beweegt niet meer met haar hoofd, toch zie ik dat na een paar stralen zaad haar ogen een beetje verbaast open doet, en later stijf dichtknijpt. Al zuigend beweegt ze naar de top, en zuig mijn laatste druppels sperma uit mijn penis.

Met een goede mond vol zaad komt ze los van mijn penis, ze pakt snel een handdoekje wat naast haar ligt en spuugt het zaad erin. Dikke witte slieren komen uit haar mond lopen, nu moest ze wel lichtelijk hoesten. Slikken was misschien de ultieme fantasie geweest maar ik mag natuurlijk niet klagen. Ik kijk haar een beetje verbaast haar aan, sprakeloos zonder wat te zeggen. ''Ja met de hand wordt het zo'n zooitje dacht ik, maar vond je vast niet erg'' zegt ze. ''Nee natuurlijk niet het was geweldig, nooit zo lekker klaargekomen'' zei ik maar. Ze geeft een lach met nog een druppel zaad aan haar kin. Ik pak het handdoekje uit haar handen en veeg het van haar kin af. Ik zie duidelijk dat ze wel een beetje van slag is. Ik geef haar een knuffel, opeens lopen de tranen over haar wangen. ''Ik was wel een beetje bang van je extreme reactie, maar durfde ook niet meer te stoppen. Ik hoop wel dat we gewoon zo door kunnen gaan of alleen een massage want ik vind het altijd wel prettig een praatje met jou en nog wat verdienen ook'' zegt ze. ''Natuurlijk gaan we gewoon verder'' zei ik.

Na een tijdje kijkt ze mij recht in de ogen aan en zegt ''Leg volgende keer maar 70 voor mij klaar''. Ze loopt de slaapkamer uit, schenkt wat drinken in (ik denk tegen de smaak), en gaat op de bank een spelletje op haar mobiel spelen. Ik laat vaak mijzelf uit haar woning na een massage. Ik laat mij nog even met mijn ogen dicht op haar bed vallen, en geniet nog 5 minuten na tot ik mij snel aankleed en naar huis ga.

De weken erna telkens weer afgesproken, en heerlijke massages en happy end gehad, altijd lekker in haar mondje spuiten, waarna ze het nu altijd met liefde doorslikt. De prijs is weer gereduceerd naar 50 eurotjes. Ook eigenlijk jammer, heeft ze mij zonder massage een aantal keer klaar gepijpt, maar scheelt tijd. Het is heerlijk als ik met lege balletjes weer het weekend in kan gaan! Eigenlijk verlaat mijn zaad alleen nog via haar mond mijn lichaam, want in de tussentijd doe ik niks, ťťn keer per week is genoeg voor mij. Zelfs toen ze een weekje niet kon vanwege vakantie heb ik mijn zaad twee weken ingehouden om uiteindelijk weer heerlijk in haar mondje klaar te komen.

De donderdag doet ze trouw, zelfs toen een keer haar ouders op bezoek waren, had ze een smoesje verzonnen om een geleende berging sleutel aan mij terug te geven. Zodra ik de deur open deed, dook ze meteen op haar knieŽn en pijpte mij in no-time leeg, wat altijd wel snel gaat na een week geen seks. Alleen staan klaarkomen was ik niet meer gewend dus tijdens het orgasme werden mijn benen slap en ik moest mij langzaam op mijn knieŽn laten zakken, zou zonde zijn als het zaad er nu naast gaat maar gelukkig bewoog ze mee en ving alles met haar mondje op. Slikt alles door en loopt naar een potje in de gang waar altijd 50 euro voor haar in ligt, nog steeds zittend op mijn knieŽn half harde penis en met mijn broek op mijn enkels, zegt ze gedag en gooit de deur dicht. Wel weer een geile ervaring. Met mijn zaad smaak nog in haar mond ging ze meteen weer naar haar woning met haar ouders verder koffie drinken, geweldig.

Dit pareltje laat ik nooit meer gaan.

Willen jullie weten hoe het verder loopt, laat graag in de reacties weten.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Studente Masseert Oudere Man - 2

Zoek naar meer verhalen van Bas_Here...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: De Fantasie Van...Door: Bartje
Gelezen: 3820x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Tiener
26-05
8.2
:: Lisa Leren (ver)kennenDoor: Justsomeboy
Gelezen: 5110x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
26-05
8.7
:: Mijn Memoires - 7Door: Fieke
Gelezen: 1143x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
25-05
9.1
:: Ondeugende Spelletjes - 1Door: Robin
Gelezen: 6718x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Cafť, Spelletje,
25-05
8.8
:: Bertje - 3Door: Hottie
Gelezen: 3939x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
8.7
:: AssepoesjeDoor: Bella
Gelezen: 7517x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
24-05
8.2
:: Nora De Marokkaanse... - 3Door: Mister_docent
Gelezen: 8923x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Marokkaans, Stagiair, 18, Ontmaagd
24-05
8.8
:: Mijn Memoires - 6Door: Fieke
Gelezen: 1787x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen
24-05
8.5
:: Fout - 3Door: Jefferson
Gelezen: 5749x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 3Door: Shoestring
Gelezen: 9755x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.2
:: Bertje - 2Door: Hottie
Gelezen: 9389x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
22-05
8.6
:: Mijn Memoires - 5Door: Fieke
Gelezen: 1904x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.7
:: ItaliŽreis - 4Door: Karel
Gelezen: 6959x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
22-05
8.9
:: Mijn Memoires - 4Door: Fieke
Gelezen: 2173x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.3
:: Fout - 2Door: Jefferson
Gelezen: 7625x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.1
:: Fout - 1Door: Jefferson
Gelezen: 17350x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!