Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Studente Masseert Oudere Man - 1

Zoals ik al vertelde ging het geweldig, Eva kwam elke donderdag een heerlijke massage en pijpbeurt brengen. Eigenlijk heb ik nooit aangedrongen op meer, ik mag blij zijn als een 59 jarige man met het heerlijke mondje van een 18 jarige studente. Zij kan het extra centje goed gebruiken, en er is ook een goede mate van vriendschap. Ik heb wel een paar keer technische storingen met haar laptop en internet verholpen en eerste hulp gegeven met een lekkage in haar woning. Ook waren we een keer naar het bos geweest voor een wandeling, ik hoopte op een pijpbeurt maar Eva voelde zich niet zo veilig, zo in het openbaar, geen probleem natuurlijk. Wel een paar keer geprobeerd te regelen om een avond te chillen met een filmpje of iets dergelijks maar daar was ze niet echt voor in, ook niet voor een extra centje, had natuurlijk op wat leuks kunnen uitlopen. Maar ze wil het tot zekere mate tot een zakelijke relatie houden.

Toch wil een mens altijd meer, natuurlijke drang. Ik was tevreden maar ging toch stiekem opzoek. Zo heeft ze soms bezoek van haar 16 jarige zusje Kylie, soms met ouders soms zonder ouders. Kylie die naam alleen al, zo bijdehand gedraagt ze zich ook. Beugel bekkie, vaak een petje op, uggs aan, wat donkerder bruin haar, wel mooie blauwe ogen. Soms neemt ze ook andere irritante gasten mee naar mijn flatgebouw altijd luidruchtig. Soms kijk ik stiekem uit mijn raam naar benden zie ik ze energiedrank drinken of ze rookt een sigaretje, niet normaal voor die leeftijd maar goed. Dan in de hal is het van ''Hallo meneer Theo, hoe maakt uw het'' op zoon zeikerige toon. Wat zou ik graag mijn penis in haar bijdehante bek willen dauwen, als ze zo doet. Voor de rest is het best een lekker poppetje om te zien. Maar heel anders dan Eva die veel rustiger is. Ik denk dat veel mensen zouden passen voor zo'n delletje, maar ze maakt mij toch geil. Misschien kan ik proberen er op aan te sturen haar zusje erbij te betrekken, dacht ik.

Ik zat al in een goede positie want haar zusje was wel op de hoogte van de massages, niet het andere dan. Want ze bleef soms in de woonkamer wachten tot Eva met mij klaar was in haar slaapkamer. Dit een enkele keer als ze op een donderdag bij haar zus op bezoek was. Ik heb geduld en besluit het rustig aan te pakken, na enkele weken was het zo ver. Donderdag, en ik ging naar Eva voor mijn massage, terwijl haar zusje aanwezig is, had ik al van te voren gezien. Dus ik vroeg aan Kylie of ze wou mee masseren voor 50 euro, ze keek een beetje afkeurend op vanaf de TV. Wou mij bijna gaan uitschelden voor de ergste dingen voelde ik aan. Dan kan je die mooie telefoon snel kopen waar je het laatst over had Kylie zei ik toen tactisch. Ondertussen gaf Eva mij een por op mij arm en keek mij aan of ik wel goed bij mijn hoofd was. Maar Eva hielp mij super zonder het zelf te weten door te zeggen tegen haar zusje ''Nee dat ga je dus echt niet doen!''. Kylie gaat graag tegen dingen in had ik gemerkt dus werd een hevige discussie. Ik was in mijn nopjes toen we met ze drieŽn naar de slaapkamer gingen.

Ze waren mij heerlijk aan het masseren de 2 zusjes. Ik merkte wel dat Eva veel meer ervaring had en Kylie maar slapjes meedeed.

Het het volgende gebeurde er:

Ik denk fuck-it, laat dit niet bij een massage blijven. Opeens draai ik mij om en het handdoekje valt van mijn kont af en mijn blote vrij grote penis staat vier omhoog. Eva wordt helemaal rood en Kylie kijkt geschokt, nu zo tijdens de massage doet ze niet meer zo stoer. Ik zet mijn vaste pijpstertje op het spel voor meer, maar ik dacht ik doe het gewoon. ''Kylie denk je nou echt dat het bij massages bleef?, aan het einde spuit ik je zus haar mond gewoon vol zaad'' zei ik. Ik geniet ook van het moment en trek langzaam aan mijn penis, de verbaasde gezichten op zich maken het al plezierig. Ik moet ze een beetje in die stand houden anders is het snel afgelopen. ''Kom op Kylie zuigen die pik'' richt mijn penis naar haar toe. ''Meneer Theo je bent een...'' wil Kylie zeggen. Ik onderbreek Kylie direct. ''Laat zien van voor tiener sletje je bent'' ik pak Kylie snel bij haar hand en leg hem op mijn ballen. Eva zit verbaast te kijken en doet niets, ze weet dat Kylie normaal erg goed voor haar zelf kan opkomen. ''Kom op voor je zus is het ook heel normaal, lekker geld verdienen, gaan we straks naar de elektronica markt en halen we die nieuwe telefoon voor je waar je laatst het over had'' gaf ik als laatste zetje. Zonder wat te zeggen begint Kylie mijn ballen te masseren. ''Goed zo meissie'' speel ik nog dominant mee. Yes 1-0 voor Theo.

Voldaan laat ik mij met mijn hoofd op het kussen vallen. Ik voel de warme kleine handjes van Kylie aan mijn penis trekken en masseren mijn volle ballen. Eva masseert mijn schouders, ik ben echt heerlijk een tijdje zo aan het genieten. Even later voel ik Eva's warme mondje om mijn penis zakken en begint mij heerlijk te pijpen, ik ga weer een beetje rechtop zitten. Kylie speelt nog een beetje met mijn ballen en doet zonder te morren nog mee, maar zit vol ongeloof naar haar pijpende zus te kijken. Ze zal wel denken met die vieze oude vent Theo, mijn eigen zus en ik doe nog mee ook, wat gebeurd hier. Natuurlijk moet ik nu wel even profiteren van Kylie, ik laat Eva stoppen en duw Kylie met mijn hand op haar rug naar mijn penis. Na een twijfeling stopt ze hem ook in haar mondje en begint te pijpen. YES super voelt dat. Vraag mij af of ze Łberhaupt ervaring mee heeft maar het interesseert mij niet, gewoon heerlijk genieten van dit tiener mondje. Ik doe Kylie haar petje waar met glinsters op staat ''bitch'' af, zodat ze wat langere halen kan maken. Haar haren vallen over mijn buik en ballen, en ze beweegt op en neer met haar hoofdje. Ik besluit haar haren vast te pakken zodat ik wat meer controle heb en ze zitten niet in de weg. Echt ongelooflijk, nooit durven te dromen, eerst een 18 jarig mondje om mijn penis nu zelfs een 16 jarig mondje, nog nooit meegemaakt. Ultiem genieten dit!

Toen kwam het bijdehante gedrag van Kylie nog even door mijn hoofd. Anders had ik het niet gedaan maar nu pakte ik haar nog wat strakker in haar haren en forceer mijn penis achter in haar mond en trek het hoofdje op en neer. Ik voel mijn penis Kylie haar keel in floepen en ze begint te hoesten en te spartelen, ik haal hem even goed een paar keer heen en weer, even lekker diep in Kylie's strakke keeltje. Wat zou het lekker zijn als ik precies op dat moment moest klaarkomen, maar daar zou ik niet mee wegkomen. Eva slaat tegen mijn borst ''Hey!, kappe nou''. Ik stop direct, ''Oh sorry meiden ik liet mij een beetje meeslepen''. Kylie moet hoesten wat draden slijm tussen haar mond en mijn penis zijn zichtbaar. Ik zie de tranen in Kylie haar ogen staan, zo deserved bitch, dacht ik nog. Even een 16 jarige tiener sletje kort maar krachtig in haar keeltje geneukt, die kan van mijn bucket list. Ook al hoop ik er vaker van te mogen genieten, Eva houd helaas niet zo van diep pijpen.

''Ik maak het wel af'' zegt Eva terwijl ze naar mijn penis wil bewegen. ''Nee Eva, als Kylie nog dat toestel wil moet ze mijn sperma slikken'' zei ik kwaadaardig. ''Wil je dat Kylie?'' vraagt Eva en kijkt Kylie aan. Kylie knikt met een beetje twijfelachtig. Ik zie het al een ''ja'' en laat Kylie op haar knieŽn naast het bed zitten en ik ga op de rand zitten met mijn benen wijd en laat Eva aan mijn penis trekken. Mijn harde penis zit een paar centimeter in Kylie haar mondje ze kijkt wanhopig met haar blauwe ogen omhoog, en Eva rukt nu langzaam aan mijn penis. Hmmm precies hoe ik het voor ogen had. Het duurt een tijdje, maar voel mijn orgasme gelukkig dichterbij komen, Kylie blijft gelukkig geduldig zitten met haar mond open en een deel van mijn penis erin. ''Ahhhhhhh jah blijf zitten hier komt het'' een dikke straal zaad voel ik hard in Kylie haar mondje spuiten, tegen haar gehemelde. Als snel nog een dikke straal, heerlijk voel het. Kylie knijpt haar ogen dicht en moet een beetje kokhalzen. ''Je gaat alles slikken sletje, anders geen telefoon!!'' zeg ik maar voor ze het uitspuugt. Ik zie Kylie snel slikkende bewegingen maken terwijl ik nog meer stralen zaad in haar mond spuit. Eva melkt mijn penis tot de laatste druppels leeg in haar zusje haar mondje. Het is Kylie gelukt alles weg te slikken. Aan het eind laat ik Kylie nog even goed mijn penis schoon slobberen. ''Gatverdamme, sperma is echt ranzig'' zegt Kylie op een bijdehante toon.

''Zo dat was geweldig'' zeg ik. Ik merk dat Eva het niet leuk vind allemaal maar goed het was het waard.

We dronken nog wat en we gingen naar buiten, waarop Kylie met een sigaretje al zat te wachten bij mijn auto, haar make-up was nog hetzelfde een klein beetje uitgelopen maar ze had kennelijk veel haast. Met ze drieŽn reden we naar de elektronica winkel en ik kocht dat toestel voor Kylie. Tot mijn verbazing was ik 900 euro armer! Iets met een appel of zo. Daarna nog een beetje schijnheilig eten voor ze gekookt bij mij thuis, waar hun ouders Kylie kwamen ophalen.

Toen de ouders en Kylie weg waren. Onder genot van een grote kop koffie zat ik onderuit in mijn stoel, waar Eva mij weer heerlijk aan het pijpen was, omdat ze het zo lief vond dat ik zo een groot bedrag aan haar zusje heb uitgegeven. Eigenlijk de hele sessie zat ik met mijn ogen dicht naar achter, denkend aan die middag alsof Kylie mij nog aan het pijpen was. Kwam ook weer hevig klaar in Eva haar mondje, maar ze slikt het zonder moeite weg en ging naar huis.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Studente Masseert Oudere Man - 3

Zoek naar meer verhalen van Bas_Here...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 337x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.6
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 4564x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.6
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 7762x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 5240x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 11368x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 7417x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
:: De Bikerclub - 26Door: Muis
Gelezen: 2676x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hoertje, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
15-05
8.7
:: De Opdracht - 5Door: RAEM
Gelezen: 5867x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 1Door: Shoestring
Gelezen: 15325x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.9
:: Marije - 1Door: Peter1948
Gelezen: 14430x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Likken
15-05
8.3
:: OpdrachtDoor: NoaSanne
Gelezen: 11386x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Vingeren, Ondergoed, Ondeugend
14-05
8.9
:: Ja Meneer - 8Door: LIza
Gelezen: 10165x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meisje, Docent, Strand, Parkeerplaats
13-05
9.0
:: School Opdracht - 6Door: Hottie
Gelezen: 11761x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-05
8.4
:: NaaktzwemmenDoor: Rocco
Gelezen: 9525x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eerste Keer
13-05
8.8
:: Ja Meneer - 7Door: LIza
Gelezen: 12851x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Meisje, Docent, Strand
12-05
9.2
:: School Opdracht - 5Door: Hottie
Gelezen: 17690x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!