Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Studente Masseert Oudere Man - 2

Fantastische weken kwamen tegemoet Eva en Kylie kwamen bijna altijd samen, maar ook soms kwam Eva of Kylie alleen als de ander geen tijd had. Mijn persoonlijke pijp sletjes zuigen mijn ballen elke week goed leeg. Soms ook een lekker ontspannende massage erbij.

Kylie bevat het ook goed om een sugar-daddy te hebben, maar vraagt soms ook extraatjes tegen bijna chantage aan toe. Als ik Kylie een paar 100 extra geef, kan ik ook Eva niet in het donker laten, anders ontstaat er oneindigheid en heb ik straks mijn sletjes niet meer. Ook de telefoon die ik voor Kylie heb gekocht hakt er goed in. Ik leef van een kleine bijstand uitkering en kan het bijna niet meer betalen, mijn kleine beetje spaargeld er ook doorheen gejast. Moet wel zeggen dat het elke euro waard is.

Je kan het al bijna raden, het is kiezen of delen, kiezen om er mee te stoppen of delen met wat andere liefhebbers. Ik ga dan toch voor de tweede optie. Ik had maar een advertentie geplaatst op het internet, twee zusjes net 18 jaar verwennen je oraal voor 150 euro. Zat eerst te denken aan alleen een massage, maar dat levert weinig op en kost veel tijd. Ik kreeg gelukkig veel reacties en had wat afspraakjes ingepland. Ik had al discussie gevoerd met de meiden, met wat moeite waren ze samen akkoord gegaan. Alleen pijpen of massage en maximaal een uurtje op donderdag om te proberen, en ik zou ze 200 ervoor geven. Ik had het gelukkig tactisch ingedeeld, maar valt binnen de regels, maar zal ze niet echt aanspreken. Hun denken vast dat er een man komt een uurtje van ze kan genieten, maar ik heb het precies zo afgestemd dat er 4 man komen. Elk kwartier er ťťn het uur. Vier maal 150 euro kan ik lekker 600 aan verdienen, waarvan ik dan alweer 200 kwijt ben aan de meiden maar goed, alsnog 400 euro als het allemaal soepel loopt. Want heb erg veel gemaild, en fotootjes rond gestuurd, maar zitten rare onduidelijke mensen tussen.

Het was zo ver de donderdag is aangebroken, wel op klaar lichte dag 12:30. De meiden zijn aangekomen en om 13:00 is hun eerste date. Iedereen is een beetje zenuwachtig waaronder ikzelf geen idee hoe het allemaal gaat lopen. We drinken een thee, en Kylie gaat nog even roken op balkon. Daarna doen ze nog rode lippenstift op en wat extra make-up. Ik heb de meiden al uitlaten kleden, scheelt weer tijd, en ze zitten met alleen een witte BH en slipje op de bank, geil gezicht met hun kleine cup en lekker slank. Kylie wat jonger en puistjes in haar gezicht, maar maakt haar niet minder sexy. Ze drinken hun thee op en lijken wel relaxt. Maar de laatste minuten duren lang en er is een snijdende stilte.

Gelukkig gaat stipt om 13:00 de deurbel. Er komt een jongen omhoog lopen, Kevin 22 jaar, ziet er goed uit, kort haar. Ik dacht al laat ik wel met een goede beginnen zodat de meiden wel meer zin krijgen. Ik doe de deur voorzichtig een stukje open, ik wil niet dat Kevin weg rent als hij mij ziet, ik heb niks gezegd dat ik erbij ben. Daarom laat ik de meiden in de gang staan. Maar wil wel zelf open doen anders zien de buren mogelijk Eva of Kylie in hun ondergoed. Kevin kijkt ook geschrokt als ik open doe ''Je ziet hier goed jongen, kijk is langs mij naar de dames'' zeg ik meteen. Kevin doet dat en ziet Eva en Kylie staan in hun ondergoed en zwaaien.

Toch nog met veel twijfeling alsof het een val is, haalt de geilheid hem over en loopt langs mij naar binnen. We geven elkaar een hand en maken snel een praatje. Kevin geeft sceptisch het geld aan mij en ik probeer een beetje haast te maken. ''Hup jongeren naar de slaapkamer, tijd voor actie'' terwijl ik met beide armen duwende bewegingen maak. In de slaapkamer is het iets donkerder maar komt veel licht naar binnen door de niet goed sluitende gordijnen, komt goed uit want de heren moeten ook visueel genieten van deze mooie jonge meiden. Kevin is een beetje verlegen, of het komt door alle aanwezigheid. ''Heb net wel gedoucht maar moet ik nog wassen of een condoom om doen?'' zegt hij. Inmiddels al bijna 5 minuten verder, ik voel mij wel een beetje schuldig met de krappe tijd. ''Nee hoeft niet Kevin en je mag zonder condoom als je wil, Hup broek uit en op bed liggen'' zeg ik. Voor de meeste was het al de eerste vraag of ze zonder mochten in de berichten, maar Kevin had er niks over gezegd. Heb voor de zekerheid wel wat condooms gekocht. ''Ja oke dan graag zonder meneer'' zegt Kevin. ''Kost je wel 20 extra vriend'' zeg ik slim. Zonder te twijfelen geeft Kevin direct 20 euro aan mij. Ook al was het al inbegrepen heb ik nu toch wat extra.

Ik besluit stilletjes plaats te nemen op een stoel in de hoek van de slaapkamer.

Kevin ligt nu naakt op bed en Eva en Kylie kruipen om hem heen, ze hebben hun BH uitgedaan en Kevin masseert Kylie en Eva hun tietjes. Kylie begint uit haarzelf Kevin op zijn mond te zoenen en streelt met haar hand over zijn borst en buik. Eva neemt Kevin zijn half slappe piemel in haar mond en begint er rustig aan te sabbelen, en wordt meteen hard. Ik hoor Kevin kreunen en genieten van de twee dames om hem heen. Kylie neemt het over van Eva en is nu aan Kevin zijn penis aan het zuigen. Eva likt aan zijn tepel. Jezus nog 5 minuten is het kwart over en staat er een ander voor de deur, misschien toch niet zo een goed idee zo weinig tijd. ''Kevin je heb nog twee minuten!'' zeg ik maar. Ik had het duidelijk tegen hem gezegd, maar de tijd gaat snel. Kylie zegt ''We zijn net begonnen?''. ''Zo heb ik het afgesproken met Kevin'' zeg ik. ''Waarom tegen ons niks gezegd!!'' zegt Kylie. ''Sorry voor mij is het ook nieuw'' zeg ik maar. Eva neemt snel het initiatief en begint met een 5de versnelling aan zijn penis te trekken. ''Zeg maar als je moet komen schatje'' zegt ze tegen Kevin. Na een tijdje kreunt Kevin ''Ja ja ja moet komen''. Eva stopt meteen zijn penis in haar mond en pijpt snelt. ''Aaaaaaaaah lekker'' kermt Kevin. Als hij zijn warme goedje in Eva haar mondje spuit. Eva slobbert nog een tijdje door tot Kevin zijn orgasme helemaal is afgelopen. Ik zag een klein kloddertje sperma langs Kevin zijn schacht lopen maar de rest vangt Eva netjes op in haar mondje.

Eva staat snel op en rent naar de keuken waar ze het zaad uitspuugt en haar mond goed spoelt met water. Kevin kleed zich snel aan en heel lief geeft hij nog 20 euro aan Eva die nog in de keuken haar mond spoelt. En gaat er snel vandoor.

Als Kevin de deur uitloopt wordt er bijna tegelijk aan gebeld. Een zakenman van 40 jaar, helemaal in pak, Robert komt binnen. ''Ik wil straks lekker ontspannen naar een vergadering, en wil mij wel even lekker leeg laten zuigen'' zegt hij. ''Wow, met zulke prachtmeiden had ik niet verwacht'' toen hij ze zag. We verdwijnen in de slaapkamer. Hij is wel wat hard handiger, want soms had hij wel even zijn penis in de keel van de meiden. Ze zeiden dat ze daar niet van gediend zijn. Hij wou in Kylie haar mondje klaarkomen en dat gebeurde na een tijdje ook. Tijdens zijn orgasme beukte Robert een paar keer zijn lul hard in Kylie haar mondje, ik hoorde Kylie proesten en zag haar zich los duwen. Kylie komt los en een hele guts sperma komt uit haar mond, loopt over haar kin en op het bed. ''Als je deeptroath zoekt ga je voortaan maar ergens anders heen!'' zeg ik boos. Eigenlijk niet eens voor bitchy Kylie maar het sperma zat overal op het bed nu. Het speet Robert, maar ging helemaal voldaan weer weg. Ik had mijn dekbed deken snel omgedraaid voor de volgende klant.

Robert was gelukkig wel snel klaar en na een aantal minuten stond er een oude getinte man ''Mo'' van 68 jaar voor de deur. Veel rimpels in zijn gezicht, snor, leek mij een aardig persoon. ''Goeddag mijn naam is Mo'' zegt hij met een zwaar accent. ''Gadver zegt Kylie die ga ik echt niet pijpen!'' en ze loopt naar de woonkamer en gaat met haar mobiel op de bank liggen. ''Eva ?'' zeg ik terwijl ik haar lief aan kijk. Ze gaat akkoord, Mo was wel geÔrriteerd door het gedrag van Kylie, ze deed het ook heel opvallend. Hij wil nu 50 euro korting omdat er maar ťťn meisje is, ik weiger het en geef hem de 20 terug die Kevin extra had gegeven. Lichtelijk geÔrriteerd ging hij maar akkoord en nam Eva mee naar de slaapkamer. Ik hobbel er stiekem achteraan, had bezwaar verwacht maar Mo zegt niks. Mo ging lekker liggen terwijl zijn penis goed met Eva's mondje werd bewerkt. Ik zag soms wel een big-smile in zijn gezicht gelukkig. Wat doe ik mijn lieve Eva toch aan, moet ze nog een oudere man als mij pijpen. Na 10 minuten geeft Eva nog een laatste versnelling met pijpen, waarbij hij hevig klaar komt in Eva haar mondje. ''Oehhhlulululullu'' kraamt hij uit, alsof hij aan het zingen is. Eva heeft mij vaak klaar gepijpt en is nooit vies van sperma. Nu moet ze flink kokhalzen van het sperma, ze spuugt het snel in een handdoekje, flink hoestend en proestend. ''Sorry meisje'' zegt Mo. ''Ielllll wat heeft u in vredes naam gegeten?'' zegt Eva terwijl ze nog smakkende en proevende geluiden maakt. ''Veel knoflook shoarma ik denken, sorry volgend keer niet doen'' zegt Mo gebrekkig. Zonder zijn penis even af te spoelen knoopt Mo zijn broek weer dicht. ''Meisje zeer goed pijpen dank u'' zegt Mo in gebrekkig Nederlands als compliment tegen mij. Mo ging ook voldaan weer naar huis.''Gadver vieze sperma slikster!'' roept Kylie naar Eva. ''Ik heb niet geslikt'' zegt Eva. ''Ik had hem mooi niet gedaan, je bent echt gek'' zegt Kylie. Eva spoelt goed haar mond.

Dan eigenlijk voor het eerst is een persoon te laat want na 5 minuten gaat de bel, ''Laatste klant meiden''. Het is Timo ook een gezonde knappe jonge van 28 jaar, beetje een gespierd type. Ik probeerde nog wat meer geld af te troggelen maar Timo trapte er helaas niet in. Hij valt erg in de smaak bij de meiden zag ik. Hij is erg respect vol naar de meiden. We verdwijnen weer in de slaapkamer, na lekker spelen, pijpen, plagen, zoenen, ballen likken. Was ook gelukkig geen haast meer als laatste klant. Kylie verluisterd wat in Eva haar oor. Dan zeggen ze tegelijk ''In wie van onze monden wil je klaarkomen?'' met een grote glimlach. Na wat plagen en twijfelen zegt Timo in die van Kylie. De afwerking zag er fantastisch uit, Kylie pijpte hem echt deepthroath wat ik bij mij zelfs nog nooit heb zien doen. Al snel kwam Timo gillend klaar in Kylie haar mondje, jammer genoeg in niet haar keel kon ik wel zien. Tot mijn verbazing slikte Kylie alles door. Timo wast zijn penis schoon en gaat er vandoor. ''Bedankt het was geweldig, wat kunnen jullie lekker pijpen, hopelijk tot de volgende keer'' zegt hij nog.

Na de laatste klant springt Eva meteen onder de douch. Kylie gaat met alleen een BH en slipje aan de op de bank zitten, ik zie haar lachen naar haar mobiel. Zal vast een jongen zijn denk ik, hopelijk raak ik haar niet snel kwijt. Ik ben ook wel erg geil geworden door het hele gebeuren. ''Kylie wil je mij nu ook even zo lekker deeptroath zuigen als bij Timo?'' zeg ik terwijl ik naast haar staat met mijn stijve penis in mijn hand. Ik zie dat Kylie niet in actie komt, ik ga naast de bank staan pak haar bij haar bruine haren en forceer mijn penis in haar mondje. Kylie laat het gelukkig toe, ze sabbelt een beetje terwijl ze haar mobiel nog in haar hand heeft. Ik pak haar goed vast in haar haren en maak neukende bewegingen in haar mond, al snel duw ik mijn penis door tot in haar keeltje. Hmmm heerlijk dit, lekker soppende geluiden erbij. Ik kijk naar beneden, zie Kylie emotieloos met haar mooie blauwen ogen naar boven kijken, ik duw mijn penis tegen de binnenkant van haar wang en zie een bobbel aan de zijkant. Geil gezicht.

Net als ik mijn orgasme dichterbij voel komen. Opeens duwt ze tegen mijn been mijn penis vliegt uit haar mond. Ze kijkt weer naar haar mobiel, ''Oprotten Theo ik heb vandaag genoeg gedaan!'' zegt ze. Na een discussie, die ik verlies ben ik er klaar mee. Ik pak Kylie haar mobiel af, ''Zo die is weer van mij''. ''Theo geef alsjeblieft terug'' begint ze nu aardig. ''Moet je wel verdienen Kylie'' zeg ik. Ik ga op mijn knieŽn op de grond zitten tussen Kylie haar benen, ik schuif haar slipje weg en zet mijn penis tegen Kylie haar kutje. ''Niet doen Theo, ik pijp je wel'' zegt ze in paniek. Maar ik ga verder, hij haar goed vast en duw langzaam mijn penis zonder condoom bij Kylie naar binnen. Voor het eerst voel ik Kylie haar strakke tiener kutje, echt lekker. Weet niet eens of ze het ooit wel is gedaan heeft, maar goed jammer dan. Ze probeert nog los te komen maar ik heb haar stevig vast en neuk haar langzaam. ''Kom op Kylie, als je ooit je mobiel terug wil'' zeg ik. Kylie schreeuwt het uit terwijl ik haar nu genadeloos hard in haar jonge kutje neuk. Ik voel ook dat ze goed nat is geworden, het duurt ook niet lang tot Kylie nog harder schreeuwend klaar komt, haar kleine lichaampje schrokt behoorlijk.

Eva staat opeens naast mij ''Theo smeerlap, ben je nu gewoon mijn zusje aan het neuken! Zonder condoom!'' zei ze kwaad. ''Ze niet niet eens aan de pil, straks maak je haar zwanger!'' zegt Eva. ''Ik wou ook niet in haar klaarkomen!'' zeg ik. Ook al weet ik dat dat niet de veiligste methode is. Ik ben boos dat ik weer wordt beledigd en onderbroken, voel zelfs mijn penis slapper worden. Ik haal mijn penis uit Kylie haar kutje en ik ga staan tegen over Eva. Ik pak haar bij haar haar en duw haar op haar knieŽn, ik geef een tik in Eva haar gezicht, ''Zo doe je niet meer tegen mij hoer!'' en ik spuug in in haar gezicht. Een dikke klodder loopt van haar voorhoofd naar beneden, Eva kijkt nu heel vernietig maar dat zal haar leren. Ik duw mijn penis in Eva haar mond en begin als een malle haar mond te neuken. Zo no more lieve Theo, ik moet de meiden wel onder controle houden. In alle tientallen pijpbeurten heb ik Eva nooit in haar keel geneukt, maar nu was ik er klaar mee.

Ik duw mijn harde penis nu verder diep in Eva haar keel terwijl ik haar haren en hoofd goed vast hou. Veel slijm en gehoest, ik laat haar soms weer een beetje bijkomen, maar dan steek ik direct mijn penis weer achter in haar keel. Ik zie uit mijn ooghoek dat Kylie het gebeuren aan het filmen is, maar niks gaat mij meer tegen houden. Eva haar hoofd is helemaal rood, onder het slijm, make-up loopt uit over haar wangen. Eigenlijk verdiend ze niet meer van dit. Maar ik moet toch nog even goed doorpakken wil ik echt klaarkomen in Eva haar keeltje. Na een tijdje met mijn penis haar mondje en keel bewerken en soms weer bij laten komen voel in de verte mijn orgasme opkomen, en begin als een bezettende in Eva haar keel te neuken, de gekste geluiden komen eruit. ''Ja Eva nu niet stoppen, het komt eraan hoor!'' ook al kan ze niet eens stoppen als ze zou willen, heb haar goed vast. Ze kijkt boos omhoog met haar groene ogen met mijn penis ver in haar mond, ze houd haar mond wijd open, zodat ik ongestoord in haar keel kan rammen. ''Ja ja ja jaaaaaaaaaaa'' roep ik terwijl ik keihard klaar kom in Eva haar keel. Ik duw haar hoofdje hard tot haar neus op mijn buik, terwijl ik een grote hoeveelheid sperma in haar keel pomp. Dit is toch geweldig. Alleen voor Eva minder. Terwijl ik liever nog even door ga moet ik Eva wel los laten voor helemaal stikt.

Ze hoest hard en sperma en slijm en zelfs een paar stukjes eten vliegen uit haar mond, omdat het zo slijmerig is lukt het mij om het op te vangen onder haar kin met mijn hand. Ook lopen er wat klodders zaad over haar borsten en op haar kin zit ook nog een klodder. Al een half jaar lang trek ik mij niet af en wekelijks verlaat mijn sperma mijn lichaam alleen via Eva haar mond, slikt altijd alles. Uit principe zou het zonde zijn als dit verloren zou gaan en de traditie verbroken. Dus ik laat het sperma van mijn hand slurpen door Eva, ze begrijpt mijn achterliggende gedachte wel en doet dat met veel tegen zit. Eva slurpt alle klodders weer naar binnen en slikt het met moeite door. Met mijn vinger veeg ik de klodders van haar borst en kin op en breng het naar haar mondje. ''Goed zo meisje, zou toch zonde zijn als dit witte goud verloren gaat''

Eva gaat maar meteen weer douche, daarna Kylie, daarna ik. Om en om niemand heeft meer zin in seks vandaag. We drinken een koffie aan de eettafel ik leg het geld neer voor de twee zusjes, 200 euro ieder 100. Ik zelf hou 400 euro, lekker verdiend in een uurtje. Ik voel mij toch een beetje schuldig en geef nog ieder een briefje van 50 euro. Aandachtig kijken Eva en Kylie heeft filmpje nog na waar ik Eva goed in haar keel neuk en sturen het door naar mij. Nog wat leuke verhalen van de dag en over de klanten. Het is op zich wel voor herhaling vatbaar vinden de zusjes. Het kan niet beter aflopen als dit. De zusjes blijven nog lang plakken, we kijken een spannende film ze liggen uitgeteld tegen mij aan. Ik voelde mijn paal weer hard worden in mijn broek, maar dat kan ik nu niet meer maken, volgende week weer. Uiteindelijk bestellen we nog een pizza.

Zoek naar meer verhalen van Bas_Here...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
.DE 15 NIEUWSTE "Tieners" VERHALEN
:: Nora De Marokkaanse... - 1Door: Mister_docent
Gelezen: 6770x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Stagaire, Snapchat, Hoofddoek, Marokkaans
21-05
8.3
:: Mijn Memoires - 3Door: Fieke
Gelezen: 2227x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
21-05
8.6
:: Marije - 4Door: Peter1948
Gelezen: 4788x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Beffen, Pijpen
21-05
8.7
:: Mijn Memoires - 2Door: Fieke
Gelezen: 6767x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Seks
20-05
8.7
:: Buurmeisje StefanieDoor: Rocco
Gelezen: 20127x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurmeisje, Beffen, Vingeren
18-05
8.4
:: Bertje - 1Door: Hottie
Gelezen: 10451x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.8
:: Schoolopdracht - 8 (slot)Door: Hottie
Gelezen: 9509x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
18-05
8.5
:: Verrassing Voor TessaDoor: Verhalendoortom
Gelezen: 15985x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Waargebeurd, Pijpen, Seks, Bed, Buiten, Verrassing, Trileitje
17-05
8.6
:: Ik Werd Escort - 2Door: Shoestring
Gelezen: 14416x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.0
:: Marije - 3Door: Peter1948
Gelezen: 9135x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Trio, Pijpen, Beffen
17-05
8.6
:: Marije - 2Door: Peter1948
Gelezen: 15720x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pjijpen, Bdsm
16-05
8.1
:: School Opdracht - 7Door: Hottie
Gelezen: 10888x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
:: De Bikerclub - 26Door: Muis
Gelezen: 3236x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Hoertje, Prostitutie, Hindoestaans, Sperma
15-05
8.8
:: De Opdracht - 5Door: RAEM
Gelezen: 6505x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.8
:: Ik Werd Escort - 1Door: Shoestring
Gelezen: 19367x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
8.9
:: Marije - 1Door: Peter1948
Gelezen: 18259x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Likken
15-05
8.3
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!