Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Geile Schoonfamilie - 5

Ik werd door Ilse in mijn kont genomen terwijl mijn lul in mijn schoonmoeder zat. Ik werd gesandwiched door de dames. Ik had toen ik klein was wel eens met een vinger in mijn kont gezeten maar meer ook niet. Nu werd ik door mijn vriendin in mijn kont genomen met een strapon.

Naast ons waren Kees en Hans druk bezig om Damy uit te wonen. Hans lag op de grond terwijl Damy boven hem lag en Kees lag daar bovenop met zijn lul in de kont van Damy. Die genoot er zichtbaar van en was ook steeds harder aan het kreunen. Zo was iedereen weer met elkaar bezig en werden er meerdere gaatjes gevuld.

Ik merkte dat ik op het punt van komen stond en zei dit ook tegen Ilse die mij direct naar achteren trok en zei dat ik niet in haar kon komen. Vandaag moet je zaad even wachten. Ilse nam plaats voor haar moeder en plaatste de strapon die net nog in mijn kont zat tegen de kont van haar moeder aan en drong naar binnen. Tegen mij werd gezegd dat ik de strapon af moest doen en dat Damy mij moest gaan pijpen. Ik deed de strapon af en liep naar Damy toe. Die nam gretig mijn lul in haar mond en zo werden al haar gaatjes gevuld.

Ik hoorde Kees hard kreunen en pakte Damy hard vast en riep ik spuit je kont vol. Gelijk daarna stootte hij nogmaals hard en spoot zijn lading in de kont van Damy. Hans riep ook dat hij ging komen en waarop Damy vroeg of ik en haar vader op haar wilde klaar komen in plaats van in haar. Ze liet mijn lul los en stond van Hans op. Ze ging op haar knieŽn zitten en Hans was ook op gestaan en stond nu naast mij en hield zijn lul voor Damy haar hoofd die zijn lul pakte en er kusjes op gaf. Ze trok steeds harder aan onze lullen en likte ze om en om af. Niet veel later spoten ik en Hans onze zaad in het gezicht van Damy.

Achter ons hoorde we Ellen schreeuwen en kwam ze klaar op de strapon van Ilse. Die stapte naar achteren en zei zo nu is het genoeg voor nu. We gaan ons opfrissen want we hebben nog een lange dag voor de boeg. We moesten nog naar de oom en tante van Ilse en Damy, de broer van Ellen, vanwege een verjaardag. We verlieten de seks kamer en ik stapte samen met Ilse onder de douche. Na dat we ons gewassen hadden gingen Ellen en Kees samen douchen en daarna Damy en Hans samen. Iedereen stond te kijken hoe Hans het gezicht van Damy schoon likte waarna ze zich voor de rest afspoelde.

Toen iedereen schoon was gingen we naar de familie toe. Dit was een kwartiertje rijden. Toen we aanbelde deed de oom(Frank) open. We stapte naar binnen En daar kwamen we de tante(Marcella) tegen. Die begroette ons en zei ik had jullie niet allemaal met elkaar verwacht. Hierop antwoordde Ellen dat we even bij hun de kamer hebben ingewijd. Frank begon te lachen en sloeg Ellen zacht op haar billen en vroeg of ze genoeg had gehad? Hierop zei de dat Damy alle gaatjes gevuld had vandaag en dat ik haar in haar kut en kont tegelijk had genomen terwijl ik een strapon van Ilse in mijn kont had. Het bleek dat Ellen en Frank nog steeds seks hadden met elkaar net zoals vroeger.

We liepen naar buiten waar de rest van de visite zat. We feliciteerde iedereen en gingen zitten. Ilse zat naast mij en zei in mijn oor dat ze het jammer vond dat er visite was. Anders had ze namelijk wel even zin om met deze familie nog verder te gaan. We kregen koffie toen de Kinderen van Frank en Marcella naar buiten kwam. Cheyenne was 16 jaar had een mooi slank lichaam, haar borsten waren nog niet groot en ze had een mooi strak kontje, Tanja was 15 jaar had een iets meer gezet lichaam haar borsten waren al zo te zien op cup 85C haar kont was ook wat meer gezet. Ze feliciteerde iedereen. Cheyenne nam plaats naast Ilse en Tanja ging naast Ellen zitten. Ilse en Cheyenne zaten te praten toen Frank aan mij en Kees vroeg of wij taart wilde? Ik zei lekker wat heb je allemaal? Hierop reageerde hij dat we maar even moesten komen kijken in de keuken. We stonden op en liepen naar de keuken.

De keuken was een afgesloten kamer in het huis en de deur zat dicht. Frank opende de deur voor ons en we stapte naar binnen. Op de aanrecht stonden diverse dozen met taart en gebak. Ik wilde wel een stukje appelgebak en Kees lustte wel een tompouce. Willen jullie slagroom hoorde we Marcella vragen. We draaide ons om en daar stond Marcella in een rok met haar laarzen aan. Haar bovenlijf was naakt p haar tepels zaten dotjes slagroom. Kees hapte direct toe en riep ja dat wil ik wel. Ik stapte ook naar voren en beide namen we een tepel in de mond en zogen aan haar tepels en slagroom eraf. Ik had als eerste alles schoon gelikt toen Marcella mijn hoofd beet pakte en mij een tongzoen gaf. Hierna deed ze hetzelfde bij Kees. Zo zei ze dat was lekker. Als zo wat visite weg is en jullie zijn er nog wil ik ook hier wat van en ze greep in onze kruizen.
Kees en ik liepen weer naar buiten met ons gebak.

Het werd wat later en bijna alle visite was weg toen Cheyenne naast mij was gaan zitten en vroeg of ik het een beetje naar mijn zin had in de familie. Ik zei dat ik wel genoot. Ze vroeg zachtjes zonder dat de rest haar hoorde wat ik van al dat geneuk vind in de familie. Hierop spreidde ik mijn ogen en zei zachtjes weet je het dan? Ze lachte en zei wij doen gewoon eraan mee. Daarna stond ze langzaam op en trok haar jurkje iets omhoog en liet een glimp van haar billen zien. Ze liep naar binnen en stak haar hoofd om de hoek en vroeg John zal ik je dat eens laten zien? Ze liep weg en ik dacht ik volg haar gewoon. Toen ik achter haar aan liep naar de gang was ze nergens te bekennen. Ik hoorde van boven of ik zover was? Ik zei ik wil het wel zien. Ik liep de trap op. Boven aangekomen stond Cheyenne me op te wachten en zei kom we gaan wel op het grote bed van mijn ouders. Ze stapte de kamer van haar ouders in en ging op het bed liggen. Ik liep op haar af en begon haar maar te zoenen. Onze tongen vonden elkaar en we waren bezig in een lange tongzoen. Haar handen zochten een weg naar mij broek. Ze deed mijn broek open en trok direct mijn broek en onderbroek naar beneden. Ik onderbrak de zoen en keek haar aan. Ze pakte mijn lul vast en trok er langzaam aan. Ik trok haar van het bed af zodat ze kon gaan staan. Ik pakte de zoom van haar jurkje en deed hem omhoog. Toen ik hem over haar hoofd trok zag ik direct dat ze geen ondergoed aan had. Ik zei heb je de hele tijd niks aan? Nee reageerde ze dat doen we nooit in huis, dat mag namelijk niet van papa en mama dan kunnen we altijd aan elkaar zitten als we willen.

Ik gooide haar op bed en gaf haar weer een tongzoen. Mijn lul stond stijf van dit jonge lichaam. Met haar hand pakte ze mijn lul beet en begeleidde die naar haar kut. Ze onderbrak de kus en zei kom neuk me ik ben al de hele tijd zeik nat door de gedachten hiervan. Ik duwde mijn lul naar voren en stootte inderdaad direct naar binnen dit kostte geen enkele moeite. Zo waren we rustig bezig en verhoogde ik langzaam het tempo. Plots vloog de deur open en stond daar Tanja in de deur opening met haar moeder en Kees. Oh hebben jullie al dit bed in beslag genomen? Nou dan pakken we wel een andere kamer. Hierop reageerde Cheyenne dat ze wel even op kon schuiven dan zouden we allemaal op het bed passen. Wij schoven wat op en Kees kwam op het bed naast Cheyenne liggen. Marcella dook direct boven op hem zonder kleren uit te doen. Nu begreep ik inderdaad dat ze geen ondergoed droegen. Tanja was aan de andere kant van Cheyenne gaan liggen en vroeg hoe het was? Cheyenne reageerde door te kreunen met een Ja. Mag ik zo ook? Nog heel even reageerde Cheyenne harder kreunend. Dit volgde door een luidde kreun en een verkramping. Ik hield mij stil en wachtte tot ze weer bij positieven was.

Ik trok mijn lul uit haar kut. Tanja was met haar benen wijd gaan liggen en vroeg ik nu in haar wilde gaan? Ik zei dat we dan even moesten ruilen dat zij net als haar moeder bovenop moest komen. Ik ruilde met Cheyenne van plek en Tanja kroop bovenop mij. Als een volleerde volwassen ging ze te keer op mijn lul. Ze ging als een gek te keer. Cheyenne had haar jurkje weer aangetrokken en gaf mij een zoen. Ze zei bedankt en verliet de kamer. Tanja begon na 10 minuten harder en harder te kreunen. Terwijl haar moeder en Kees nog steeds op hetzelfde tempo bezig waren. Tanja riep dat ze kwam en plots hield ze op met mij te bereiden en kwam schokkend klaar. Ze plofte op mij neer en ik stootte zachtjes door in haar. Toen ook zij weer bij positieven was kroop ze van mij af en deed haar jurkje goed. Zo nou jullie 3en redden je nog wel toch? Ik keek naar Kees en Marcella.
Ze stopte met neuken en Marcella kroop van Kees af.

Ze hurkte boven mij en deed mijn nog steeds stijve lul in haar kut. Ze boog voorover en gaf mij een tongzoen. Ik Begon te stootte waarop ze stopte met zoenen en zei laat Kees hem er nog even in doen. Kees kroop achter haar en stootte in haar kont. Zo waren we Marcella aan het sandwichen en ik wist dat ik niet veel meer nodig had voordat ik zou komen. Ook Marcella en Kees waren zwaarder aan het ademen. En na 5 minuten in deze positie kwam eerst Kees klaar. Daarna kwam Marcella klaar die met haar kut begon te knijpen en daardoor ook mij tot het laatste hielp en klaar liet komen.

We fatsoeneerde ons en liepen naar beneden. Hier aangekomen was de rest van de visite al weg en was er enkel nog familie. Gelukt vroeg Ellen? Ja zei Marcella kijk maar en trok haar rok omhoog. Ze draaide een rondje en zowel uit haar kontje als kut kwam zaad lopen wat langzaam over haar benen naar beneden liep. Tanja en Cheyenne stonden op en liepen naar haar moeder toe. Ze doken beidde aan 1 kant naar beneden en likte al het zaad van haar lichaam. Ook werd de kut en kont uit gelikt. Ze was schoon toen het tijd was om te gaan. In de auto naar huis kregen we een appje met een foto. Hierop stonde Frank, Marcella, Tanja en Cheyenne op. Alle waren ze compleet naakt.

Dit was een verjaardag] om niet snel te vergeten.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Geile Schoonfamilie - 7

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Verwisseld: Kristian Zweden...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 5483x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
19-05
8.9
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 8845x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen, Beffen, Anaal, Neuken
19-05
9.2
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 4305x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
8.5
:: Mijn Lieve Dochter - 4Door: Zorro
Gelezen: 11841x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter Nichtje Neef
18-05
9.2
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 1Door: Grumpy Loe
Gelezen: 16092x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen
17-05
8.5
:: Take Five - 2Door: Bookolos
Gelezen: 8064x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Plasseks
17-05
8.8
:: Onverwacht Bezoek Van...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 23103x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Scheren, Neuken
17-05
8.7
:: Met Moederliefde VoorgelichtDoor: Rudolf
Gelezen: 17655x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
17-05
8.7
:: Take Five - 1Door: Bookolos
Gelezen: 15222x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Groepseks, Plasseks
16-05
8.5
:: Mijn TweelingDoor: Dickydickert
Gelezen: 19831x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling, Pervers, Panty, Pijpen
16-05
9.2
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 16Door: Borrie70
Gelezen: 7628x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Onze Oppas - 8 (einde)Door: Schrijver
Gelezen: 10142x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
15-05
8.6
:: Nooit Verwacht - 7Door: Sharif
Gelezen: 4360x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-05
8.3
:: Verwisseld: Biker Thomas...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 8062x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-05
9.2
:: MelkdrinkenDoor: Jan239
Gelezen: 18125x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
14-05
7.6
:: Mijn Nicht En... - 1Door: Matthijs
Gelezen: 24745x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Vingeren, Aftrekken, Blond, Dikke Tieten, Openbaar
14-05
9.0
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!