Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Geile Schoonfamilie - 6

Er zijn een aantal weken voorbij gegaan. Hierin gingen we om het weekend naar mijn schoonfamilie. De ene keer bij mijn schoonzus en de andere keer bij mijn schoonouders. Soms kwamen ook Ilse haar oom en tante langs zie vorige verhaal Hier neukte iedereen erop los. De rest van de week was ik veel met mijn vriendin samen.

Toen wij weer op een zondag naar Damy en Kees zouden gaan kregen wij een berichtje van Damy. Hierin stond de vraag of het mogelijk was of wij iets eerder konden komen? Verbaasd keken Ilse en ik elkaar aan en antwoordde dat we wel alvast kwamen. Eenmaal bij Damy en Kees aangekomen werden we begroet en binnengelaten door Kees. Damy kwam de keuken uit en gaf ons ook een begroeting. Ze zag er weer oogverblindend uit. Ze had een strak jurkje aangetrokken en met een visnet panty eronder en enkellaarsjes.

Wij liepen naar de bank waar Ilse en ik plaats namen. Op de fauteuil nam Kees plaats. Damy had in de keuken de koffie gepakt en zette het neer op de tafel. Daarna nam ze plaats op de leuning van de fauteuil naast Kees. Damy zei ik heb gevraagd of jullie eerder willen komen omdat wij jullie wat wil vragen. Kees nam het over en zei binnenkort is Ellen jarig en we willen een cadeautje geven. Nu zei Ilse wat hebben jullie in gedachten qua cadeau? Hierop reageerde Damy dat ze graag haar moeder willen verassen met een "slaven" seksfeest.

Ilse vroeg wat ze precies bedoelde met "slaven"? Nou zei Kees. We geven haar een film bon cadeau zodat ze weg zijn. Zodra ze terugkomen zijn wij allemaal al binnen. Met wij bedoelen we ook Frank en Marcella en misschien Tanja en Cheyenne. Als ze de deur open doet zorgen wij dat ze "gevangen" wordt genomen en dan veranderen wij haar in een slaaf. Hier zal ze alles en iedereen moeten bedienen en verwennen tot in de late uurtjes.

Ilse en ik keken elkaar aan en reageerden direct dat wij hier wel zin in hadden. Ilse zei tegen Damy wil ze dat wel? Damy lachte en zei dat een stille wens was om een keer mee te maken. Toen wij ingestemd hadden werd er een berichtje naar Frank en Marcella gestuurd dat ook wij akkoord waren. We dronken verder de koffie toen Ilse plots opstond en zei zullen wij anders alvast beginnen met elkaar? Zonder antwoord af te wachten liep ze naar Kees en knielde tussen zijn benen en maakte zijn broek los. Damy, Kees en ik keken toe hoe Ilse zijn lul te voorschijn haalde. Direct dook haar hoofd erop en begon ze Kees te pijpen. Damy stond nu ook op en kwam voor mij staan. Ze trok haar jurkje iets omhoog en ik keek recht tegen haar kutje aan. Ze lachte en zei ik had geen zin om een slip aan te doen. Ik dook naar voren en gaf een kus op haar kutje. Ze deed haar benen iets uit elkaar hierdoor kon ik met mijn tong bij haar klit komen. Met mijn handen maakte ik mijn broek los. Damy zag dit. Ze duwde mij achterover en zei ik ben nat zat en ik wil een lul. Ze draaide zich om en liet zich zakken op mijn schoot. Ze begeleidde mijn lul tussen de visnet gaten door richting haar kut. Toen hij er goed voor zat liet ze zich helemaal zakken. Mijn lul verdween in haar kut. Langzaam kwam ze weer omhoog en maakte een rustig ritme ervan.

Ilse was opgestaan tussen de benen van Kees en had zich ook om gedraaid. Ook zij liet zich zakken. En zonder moeite schoot de lul van Kees bij haar naar binnen. Zo zaten wij tegen over elkaar met beidde een dame op onze schoot. Toen plots Damy tegen Ilse zei waar ik het ook nog over wou hebben. Ik ben al een tijdje niet ongesteld geweest. En ik denk zwanger te zijn. En als ik zwanger ben moet dat van papa of John zijn. Ilse stopte met op en neer gaan. Ook ik hield me stil. Hoe bedoel je vroeg ik? Nou we zijn erachter gekomen dat Kees traag zaad heeft. Hierdoor is de kans heel klein dat hij de vader kan zijn. We moeten nog een test doen maar willen nog even wachten. Zou je het erg vinden als ik zwanger blijk te zijn van John? vroeg Damy aan Ilse. Ik denk het niet reageerde Ilse. Maar ik heb nu een lul in me die ik wil bereiden dus laten we het er zo nog even over hebben. Groot gelijk zei Damy.

Damy begon het tempo weer op te voeren en ik merkte dat het me toch wel wat deed. Stel ik word vader hoe wordt dan deze situatie? Ik probeerde me hoofd op 0 te zetten en gewoon aan de seks te denken. Dit lukte niet helemaal. Ik deed het jurkje van Damy iets omhoog zodat ik met mijn handen eronder kon. Ik kwam aan de voorkant uit en pakte haar borsten beet. Ook dit kon mij niet van gedachten veranderen. Ik zei tegen Damy dat we even moeten stoppen. Damy draaide een beetje naar mij toe en vroeg wat er was. Ik zei ik moet even een luchtje scheppen. Damy stapte van mij af en liet mij opstaan. Ik deed mijn knoop dicht en liep naar buiten. Damy liep met mij mee. Buiten aangekomen stak ik zonder er erg in te hebben dat er misschien een zwangere naast mij stond een sigaret op.

Wat is er vroeg Damy. Ik zei dat ik het even niet uit mijn hoofd krijg de gedachten dat ik misschien al vader wordt. Damy keek mij aan en zei je zal misschien vader worden maar Kees en ik zullen doen alsof het kind van ons is. Met die gedachten had ik er toch een beetje andere kijk op gekregen. Damy zakte door haar knieŽn en maakte mijn broek weer los. Ze haalde mijn lul eruit en hapte hem naar binnen. Binnen no time was hij stijf. Ze stopte en zei die is al weer op andere gedachten. Jij ook? Ik zei dat ik inderdaad wel weer kon.

Ze stond op en draaide zich weer om. Ik wilde achter haar aan naar binnen, maar Damy boog voorover hierdoor kwam haar jurkje een beetje omhoog. Ze keek achterom en zei laten we het gewoon lekker buiten doen.

Ik stak mijn lul nu zonder moeite bij haar naar binnen en begon lekker in haar te stoten. Zo waren we rustig samen bezig in de achtertuin toen de achterdeur open ging en mijn schoonvader naar buiten kwam. Oh jullie zijn bezig zie ik zei hij. Hij stapte naar ons toe en ging voor Damy haar gezicht staan en deed zijn gulp open Hij haalde zijn lul tevoorschijn. Damy hapte ook deze direct weer naar binnen.

Ik merkte dat ik niet veel nodig had voordat ik ging komen. Ik zei dit ook tegen Damy. Ze liet haar vaders lul los en zei dat ze alles in haar mondje wou. Hans zei dat hij het ook niet lang meer hield. Ik haalde mijn lul uit Damy. Ze zakte direct door haar knieŽn en pakte beide lullen beet en begon ze beide ook af te trekken. Met een ferme kreet kwamen Hans en ik klaar over Damy haar gezicht en mond. Een paar zaad slierten kwamen op haar jurkje terecht. Toen Hans en ik klaar waren met spuiten werden onze lullen vakkundig schoon gelikt door Damy. We deden onze broeken weer dicht en liepen weer naar binnen. Achter ons aan kwam Damy die nog aardig onder het zaad zat. Binnen zat Ellen op de bank zichzelf te vingeren terwijl ze keek naar Ilse en Kees, want die waren nog steeds met elkaar bezig. Ik begroette Ellen met een tongzoen. Damy volgde mij en gaf haar moeder ook een tongzoen. Hier werd mijn zaad en Hans zijn zaad uitgewisseld door de dames.Ellen zorgde ook af en toe dat het zaad van Damy haar gezicht werd gehaald en deelde dat weer met Damy. De laatste resten werden door de vingers van Ellen van Damy haar gezicht gehaald In plaats van ze af te likken bracht ze de vingers naar haar kut en stak ze direct naar binnen en begon zich weer te vingeren.

Damy zei dat zij al het zaad wilde hebben en dook op de kut van haar moeder. Ik was naast Ellen gaan zitten en genoot van de seks hebbende mensen in de kamer. De rest van de dag werden er nog diverse standjes gedaan. Zo neukte iedereen klokje rond met elkaar.

In het volgende deel vertel ik hoe de verjaardag van Ellen verliep.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Verwisseld: Kristian Zweden...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 5066x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
19-05
9.0
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 8614x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen, Beffen, Anaal, Neuken
19-05
9.2
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 4265x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
8.5
:: Mijn Lieve Dochter - 4Door: Zorro
Gelezen: 11755x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter Nichtje Neef
18-05
9.2
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 1Door: Grumpy Loe
Gelezen: 16010x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen
17-05
8.5
:: Take Five - 2Door: Bookolos
Gelezen: 8037x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Plasseks
17-05
8.8
:: Onverwacht Bezoek Van...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 23040x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Scheren, Neuken
17-05
8.7
:: Met Moederliefde VoorgelichtDoor: Rudolf
Gelezen: 17611x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
17-05
8.7
:: Take Five - 1Door: Bookolos
Gelezen: 15177x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Groepseks, Plasseks
16-05
8.5
:: Mijn TweelingDoor: Dickydickert
Gelezen: 19795x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling, Pervers, Panty, Pijpen
16-05
9.2
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 16Door: Borrie70
Gelezen: 7617x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Onze Oppas - 8 (einde)Door: Schrijver
Gelezen: 10127x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
15-05
8.6
:: Nooit Verwacht - 7Door: Sharif
Gelezen: 4358x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-05
8.3
:: Verwisseld: Biker Thomas...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 8039x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-05
9.2
:: MelkdrinkenDoor: Jan239
Gelezen: 18111x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
14-05
7.6
:: Mijn Nicht En... - 1Door: Matthijs
Gelezen: 24733x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Vingeren, Aftrekken, Blond, Dikke Tieten, Openbaar
14-05
9.0
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!