Opwindend.Net
Dit is een eerste verhaal, het is een fantasie van me. Als het belangrijk is: iedereen in dit verhaal is minstens 18.

Dirk (48) kwam de kamer binnen en werd vergast op het zicht van zijn zonen Tuur (24), Thomas (18), Thijs (22), Toon (18) die zich heerlijk aan het afrukken waren op een sex filmpje op het grote televisie scherm.

"Dat ziet er fijn uit, kerels," zei Dirk "ik doe ook wel even mee." Hij speelde zijn t-shirt en sportbroek uit, nam plaats in een vrije zetel en begon rustig met zijn zonen mee te rukken. De jongens keken elkaar aan en glimlachten. Ze wisten waar dit spelletje heen ging.

Tuur stond recht en liep naar zijn vader toe. "Heb je er zin in, pa?"

"Nou en of, jongen. Je weet dat ik niets liever doe dan samen met jullie te spuiten." Hij maakte het zich gemakkelijk, boog zich voorover en zoog lekker langzaam aan de lul van zijn oudste zoon Tuur. Terwijl hij daarmee bezig was, voelde hij iemand zijn kont oprekken en zachtjes zijn sterretje masseren. Wat een heerlijk gevoel was dat toch altijd. Het was zijn jongste zoon Thomas. Die zette zich comfortabel over het achterwerk van zijn vader en stak zijn piemel meteen tot aan zijn ballen in zijn vaders darmen. Beiden kreunden hard van genot. Terwijl Thomas langzaam zijn vader begon te neuken voelde Dirk dat er iemand aan zijn pik zat te trekken. Zijn lul was nog nooit zo hard geweest en nu zat er iemand hem rustig te melken. “Lekker zo, pa?”, zei Thijs, Dirks derde zoon. Dirk kon niet anders dan te grommen van genoegen terwijl hij ritmisch Tuur verder af zoog. Het duurde niet lang of het kreunen van geiligheid werd dieper en sneller en een na een spoot Tuur zijn vaders’ mond vol, schoot Thomas zich leeg in de aars van zijn vader en kwam Dirk klaar zoals hij nog nooit was klaargekomen. Hij spoot en spoot en bleef maar spuiten. Toen hij klaar was met klaarkomen zeeg hij langzaam door zijn armen en rustte hij wat uit.

Hij keek op toen hij op zijn schouder getikt werd. Het was Toon, Thomas’ tweelingbroer. Zijn gezicht zat helemaal onder het zaad, het droop gewoon zijn gezicht af. “Wow,” zei Dirk. “Heb ik dat gedaan ?”

Zijn zoon knikte enthousiast. “Zo hard heb ik nog niemand zien spuiten. Geweldig hoe jij klaar kwam.”

Dirk grinnikte. “Wel, het voelde fantastisch aan.” Hij knikte even naar achter. “Wat denk je? Heb je ook zin om mij eens te neuken ?”

Toon zei niets maar lachte zijn tanden bloot. Hij zette zich achter zijn vader en stak zijn knoepert van een piemel fluks de darmen van zijn vader in. Dirk was al flink uitgewoond door Thomas en kon dus meteen al wat hebben.

Terwijl Toon zich heftig zat uit te leven op de rug van zijn vader, nam Thijs plaats voor zijn vader en bood op zijn beurt zijn dikke lul aan. Die stroopte het velletje naar achter waarna hij grondig op de eikel begon te zuigen terwijl hij de stam ritmisch aftrok. Het was een behandeling waar Thijs bijzonder gevoelig voor was en het duurde dan ook niet lang voor hij zich geweldig kreunend in zijn vader’s mond leeg schoot. Dirk kolkte de overvloedige lading sperma rustig en ervaren naar binnen zonder een druppel te morsen. Ondertussen had Toon het ritme van zijn geneuk opgedreven en hij neukte nu zo hard dat het lichaam van vader daverde onder de aanslag. Hij begon hevig te kreunen, het zou niet lang meer duren voor ook hij zijn zaad zou verschieten. Thomas hielp zijn broer een handje door een vinger in zijn sterretje te steken. Dat was er voor Toon teveel aan en hij stak zijn lul tot aan de wortel in zijn vader’s kont en stootte zich helemaal leeg.

Nadat ze zich gedouched hadden kwamen ze naar beneden. Ze hadden allen een t-shirt aan en niets er onder behalve een paar sandalen. Moeder zag haar man en kroost trots de keuken binnen komen, elk stond alweer half stijf. “Nou, dat is een mooi zicht,” zei Maaike. Met haar 46 jaar zag ze er nog heerlijk lekker strak uit. Lang donker haar, mooie volle borsten en een kont die gewoon smeekte om geneukt te worden.

“Ik heb geen tijd om jullie allemaal eens te neuken, lieverds van me. Ik moet zo weg. Maar Liesbet zal ongetwijfeld zo terug zijn. Ze is een half uur geleden in haar blootje eieren gaan halen bij de buurman. Die zal zich ongetwijfeld eens goed op haar uitgeleefd hebben. Wanneer ze terug is spuiten jullie haar maar eens vol.” Voor ze vertrok nam ze elke lul eens kort in haar mond om hem stijf te pijpen en de eigenaar een flinke pets op z’n billen te geven.

“Vooruit, de koffie staat klaar en het brood staat op de tafel. Tot vanavond!”

De mannen bleven achter, elk met een stijve lul. Liesbet kon niet snel genoeg naar huis komen.

Zoek naar meer verhalen van Paul...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Gezin Op Vakantie - 2Door: Thongandstorylover
Gelezen: 11912x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Humor, Incest, Familie, Mama, Papa, Broert, Zus
14-06
9.1
:: Onverwacht Bezoek Van... - 4Door: Grumpy Loe
Gelezen: 5184x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Anaal
13-06
9.1
:: Tweelingzusjes Gaan LosDoor: NickSchrijvers
Gelezen: 14405x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Samen Vingeren, Zoenen
13-06
9.2
:: Na De Eerste KeerDoor: Kato
Gelezen: 13551x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-06
8.9
:: Onverwacht Bezoek Van... - 3Door: Grumpy Loe
Gelezen: 10108x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Beffen, Pijpen
12-06
9.3
:: Klein Maar Fijn - 2Door: Nina7
Gelezen: 13382x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
12-06
8.9
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 20Door: Borrie70
Gelezen: 6362x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-06
9.0
:: Dochter Weer Thuis - 1Door: Lady Von G
Gelezen: 16990x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vader, Dochter, Taboe, Familie
11-06
9.1
:: Nooit Verwacht - 8Door: Sharif
Gelezen: 3854x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-06
8.9
:: Gezin Op Vakantie - 1Door: Thongandstorylover
Gelezen: 34763x
Reacties: 20
Lengte: Zeer Lang
Tags: Incest, Humor
10-06
8.7
:: Onverwacht Bezoek Van... - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 24169x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Beffen, Pijpen
08-06
8.6
:: Mijn Tweeling - 3Door: Dickydickert
Gelezen: 11745x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Incest, Pantysex, Neuken, Broer En Zus,
07-06
8.9
:: Mijn Tweeling - 2Door: Dickydickert
Gelezen: 22932x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
07-06
8.7
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 19Door: Borrie70
Gelezen: 8971x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
06-06
9.0
:: Moeder SliepDoor: Max A.
Gelezen: 21878x
Reacties: 21
Lengte: Lang
Tags:
06-06
8.8
:: Zus Broertje Band - 2Door: Hottie
Gelezen: 16252x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags:
06-06
8.8
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!