Opwindend.Net
Warm blies de zomerwind de achtertuinen van de Bloemenbuurt binnen. Het ruisen van de hoge populieren en het getjilp van vogels, verstopt in de schaduw van het gebladerte was het enige geluid dat te horen was. De wijk lag er uitgestorven bij, haar bewoners verjaagd naar de camping of het strand. Volgens deskundigen was er sprake van een hittegolf.

Uitgeteld in een strandstoel, in de enige tuin waar nog leven heerste, lag een jongen. Zijn naam: Kasper Kornaj, 17 jaar. Zweet parelde over zijn gebruinde lijf, vanuit zijn wimpers sijpelde het in zijn toegeknepen ogen. Moeizaam bestudeerde de knul zijn mobiel in het spiegelende zonlicht. Hij zou het huis in moeten om de nieuwste seksverhalen te kunnen lezen op zijn favoriete site.

Het was inmiddels een dagelijks ritueel. Twee goeie vrienden schreeuwden om aandacht: zijn mobiel en zijn lul. Kasper had ontdekt dat sexverhalen zijn fantasie meer prikkelden dan alle plaatjesporno bij elkaar. Maar hier in de felle zon was lezen geen doen. Met een zucht drukte hij de telefoon op stand-by en wreef met zijn andere hand over de bijna permanente bobbel in zijn onderbroekje. Hij werd bijna gek van de brandende geilheid in zijn ballen. De hele dag dacht Kasper aan sex, alsof hij behekst was. Met een onderdrukte grom kneep hij in zijn warme pikvlees. Onmiddellijk werd er nog meer bloed in zijn geslachtsdeel gepompt, zijn lul werd hard als steen en wilde zich oprichten.

'O nee, niet alweer rukken', dacht hij nog, daarna viel hij versuft in slaap.

Kasper was zich er niet van bewust dat hij tijdens zijn hazenslaapje in de snikhete zon bespied werd door een ander levend wezen. Vanaf de eerste verdieping, hangend uit haar slaapkamerraam, keek een aantrekkelijk jong meisje naar beneden. Haar slanke armen leunden op de vensterbank, haar halflange donkerblonde haar hing voor haar gezicht terwijl ze naar beneden gluurde. Het was Renee, zijn jongere zusje. Haar blik was gefixeerd op de strakke, glanzende buik daar beneden en op de dikke bult in dat kleine, donkergroene onderbroekje. Haar broer was een mooie jongen: bruine krullen, onbehaard lichaam, zachte huid, sterke armen en benen en opvallend forse handen. Renee staarde naar de afgetekende vorm in zijn kruis en dacht dat hij vast en zeker (ze aarzelde om het hardop in haar hoofd te zeggen) ook een forse piemel had.

Zelf droeg Renee niet meer dan een slipje en een hemdje, de hitte heerste niet alleen buiten maar ook binnen. Met een snelle beweging trok ze de twee kledingstukken uit, liet zich achterover vallen op haar bed en duwde een hand op haar venusheuvel. De aanblik van haar broers bezweette lijf haar haar geil gemaakt. Geroutineerd gleed haar wijsvinger het vochtige gleufje binnen waar sinds kort wat haartjes op groeiden. Ze schrok ervan hoe nat ze alweer was van binnen.

'Hmmm..', kreunde het jonge tienermeisje zacht en dwaalde met haar vingertop door de slijmerige kloof tussen haar schaamlipjes. Sinds ze had ontdekt waar haar clitoris voor diende kon ze er niet vanaf blijven, en nu het zo'n hete zomer was al helemaal niet. De hele dag verkeerde haar genotsknopje in gezwollen toestand en de minste aanraking was genoeg om een vloedgolf aan tintelingen van haar kruin tot in haar tenen te sturen. Ze was een wandelende sensatiemachine, een ontluikende kleine sexbom die eigenlijk nog niets van sex wist. Haar tepels gloeiden van ingehouden spanning. Toen ze er voorzichtig in kneep klotste het meidengeil rond in haar vaginaatje en zette zich als schuimende witte branding af langs de grillig gevormde omlijsting van haar puberale kutje, waar -voor alle duidelijkheid- nog nooit een pik naar binnen was geweest.

'O..', jankte ze zachtjes, haar vingers soppend en ploegend in haar natte trutje, waarna binnen luttele seconden een heerlijk orgasme haar lichaam spastisch deed schokken.. 'Oefff!! Kaspertjehh..jaaa..'

Ze was weer even rustig. Met het zweet op haar warme voorhoofd draaide Renee zich op haar zij en viel in slaap.

Beneden, in zijn gloeiend hete stoel, werd Kasper weer wakker. Zijn dutje had misschien een kwartier geduurd, maar in de brandende zon waren het loodzware minuten geweest. Hij kwam moeizaam overeind en met zwarte vlekken voor de ogen wankelde hij naar binnen. Uit de koelkast pakte hij een fles ijskoude Orangina en schonk zich een bruisend glas vol. In een lange teug dronk hij de gele, zoete frisdrank op. God wat smaakte dat goed. Opgefrist besloot hij naar zijn kamer te gaan, misschien om even snel te rukken. Maar.. waar was zijn zus, waar was Renee gebleven? In huis was het stil. Zachtjes liep hij de trap op.

Op de overloop luisterde hij aan de deur van zijn zusjes kamer. Sliep ze nog of was ze weggegaan? Heel voorzichtig drukte hij de kruk naar beneden en opende de deur. Hij verslikte zich bijna in zijn adem. Daar lag ze, roerloos op bed, spiernaakt, op haar zij. Sliep ze? Met een bonzend hart sloop Kasper op haar af.

'Wat is ze mooi', jubelde het in zijn verhitte kop. Langzaam naderde hij Renees bed, ondertussen rolde zijn pik zich uit in zijn onderbroek. Een spontane erectie, van zijn eigen zusje, hij wist niet dat het kon. Nieuwsgierig keek Kasper naar haar blanke buikje dat bewoog op het ritme van haar ademhaling, haar billen lagen naar achteren gedrukt. Hij bukte zich om een glimp van haar kutje te zien. Helaas, haar gleuf zat verstopt tussen haar dijbenen maar haar anusje kon hij net zien. Wat een mooi egaal sterretje.. en toen hij aan de andere kant van het bed stond kon hij haar borstjes bewonderen. Rustig bewogen ze op en neer, haar tepels lagen als luie vruchten in ruststand.

Kasper had nog nooit zoiets moois gezien, het slapende gezicht van Renee met haar sproeten en haar wipneusje had een bijna engelachtige gloed. Zacht, tevreden en zo sexy. Ze was een bloem op punt van ontluiken. Aarzelend trok hij zijn knellende erectie tevoorschijn en prevelde lieve woordjes als bezwering in wat een vreemde en hachelijke situatie begon te worden. Het waren opgewonden gedachten: 'Ojee Renee.. wat mooi ben je.. ik wist niet.. my god.. ik zou je tepels willen zuigen.. zou het mogen? O nee natuurlijk niet je bent mijn zus gotver ..maar je bent zo mooi. Ja.. schat je bent schitterend.. (hij stond gewoon te rukken bij zijn slapende zus) o wat de fuk.. en je ruikt zo lekker.. ik bedoel geil, ja geil ruik je.. hm Reneetje je reetje.. zo..'

Ineens opende Renee haar ogen en gedurende een halve seconde keken zus en broer elkaar aan. Toen begon Renee te gillen: 'KASPER! WAAR BEN JIJ MEE BEZIG??

De aanblik van haar broer die naakt aan zijn paal stond te trekken pal boven haar.. ze snapte er even helemaal niks van! Kasper strompelde er vandoor, zijn onderbroek achterlatend op het tapijt. De deur knalde dicht en daarna de deur van zijn eigen kamer. Renee keek verbaasd om zich heen. Huh? Haar broer stond te masturberen terwijl hij naar haar keek?

Tien minuten later klopte Renee op Kasper's deur. Hij liet haar binnen en zat stuurs voor zich uit te kijken, wachtend op een preek van zijn kleine zusje.

'Nou.. was jij even opgewonden zonet', begon Renee terwijl ze zijn slip tussen twee vingers omhoog hield.

'Ja en?'

'Komt zeker van het weer?', zei Renee en liet achteloos de onderbroek naast haar broer vallen.

Hij keek zijn zusje verstoord aan.

'Van de hitte', ging ze verder.

'Hoe bedoel je.. o ja de hitte. Sorry, ik was bevangen door de hitte.'

'Je was opgewonden door de hitte.'

Weer keek hij haar aan: 'Wat weet jij daar nou van?'

'Ik ken jou ondertussen jongen.'

'Okee..', zei hij stuurs, 'ik was geil.. het is de schuld van die tropische hitte.'

Kasper keek haar weer aan en hoopte dat het woord 'geil' haar weg zou jagen. Integendeel.

'Ja.. ik ben ook de hele dag geil', zuchtte Renee terwijl ze op de rand van Kaspers bed plaats nam.

'ECHT?', zei Kasper, veel te hard.

Allebei schoten ze in de lach, de spanning was even uit de lucht.

'WAT? Echt waar? Ik dacht dat meisjes niet zo.. waren?', zei hij aarzelend.

'Hoezo? Dacht je dat wij meiden niet geil kunnen zijn? Haha!', lachte zijn zus.

Kasper bekende dat hij wel de hele dag kon masturberen en dan even later alweer geil was. Renee stemde daar helemaal mee in: 'JA JA, en dan val ik soms in slaap en even later begint die kriebel weer..'

Broer en zus hadden voor dit korte moment geen geheimen voor elkaar, gretig vertelde Kasper over de plekken in huis waar hij zijn zaad verschoten had. Renee bekende dat ze een uur geleden zich had klaar gevingerd nadat ze zich aan zijn zwetende, gebruinde lichaam had opgegeild.

'Wat? Dus je werd ook geil van mij? Haha!'

'Echt wel..'

'We werden om de beurt geil van elkaar', concludeerde Kasper.

'Als ik niet wakker was geworden, wat dan?', wilde Renee weten.

'Dan.. dan was ik misschien wel klaar gekomen.'

'En je.. zaad?'

'Had ik over je mooie kontje gespoten'..

Kasper sloeg een hand voor zijn mond, wat zei hij nu weer. Renee glimlachte, ze dacht aan zijn druipende zaad, ze zag in een flits die grote pik weer voor zich.

'Je stond zeker vooraan hŤ, toen ze piemels uitdeelden', zei ze.

'Ikke wel', pochte Kasper.

'Hoe groot is hij eigenlijk?'

'Als hij stijf is? Ongeveer 20cm.'

Renee hield haar handen op afstand van elkaar en probeerde 20cm in de lucht te meten.

'Zoiets?'

Kasper grinnikte wat: 'Niet overdrijven hŤ?'

Zijn zusje lokte hem uit de tent, waar ging dit naar toe?

'Mag ik 'm nog eens zien?', vroeg Renee zenuwachtig giechelend.

'Niet als je zo doet.'

Ze spraken af om allebei, om de beurt, een kledingstuk uit te doen, dat was toch eerlijk? Kasper trok zijn T-shirt uit, Renee volgde. Allebei stonden ze in hun onderbroekjes tegenover elkaar. Kasper voelde zijn piemel opzwellen. Wat een bloedmooie meid was Renee eigenlijk: sluik donkerblond haar tot op haar smalle schouders, dan een slanke hals, een plat buikje en mooie, stevige tietjes met flinke tepels erop die heel anders van vorm waren dan toen ze lag te slapen. Renee voelde wel dat haar tepels hard waren maar dacht er niet aan. Haar blik was gericht op de bobbel in haar broers onderbroek. Roerloos keken ze naar elkaars lichaam, toen trokken ze precies op hetzelfde moment hun slip naar beneden. Kaspers pik veerde omhoog, dik, hard, kloppend van opwinding, zijn zak trok strak rond zijn ballen. Hij schaamde zich niet eens.

Renee voelde hoe haar schaamlippen opzwollen en het eerste vocht de uitgang van haar kutje zocht. Nog even en het zou langs haar benen naar beneden lopen. Maar het gekke was: het kon haar ook geen donder schelen. Ze had alleen oog voor die indrukwekkende snikkel die tussen de benen van haar broer zacht op en neer wipte. Ze wilde weten hoe dat voelde, ze wilde hem vasthouden!

'Mag ik hem eens vasthouden?', vroeg ze.

Woordloos gingen ze naast elkaar op Kaspers bed zitten. Kasper streelde de zachte borstjes van zijn zusje en zij streelde voor het eerst met haar vingertoppen langs de warme, fluweelzachte schacht van een echte stijve lul. Nattigheid droop beide pubers spontaan uit kut en lul. Renee veegde het geil dat opwelde uit Kaspers pikkekop uit over de paarse eikel. Ze vond het maar een vreemd en mateloos interessant ding. Voorzichtig rolde ze met haar vingers de voorhuid heen en weer. Deed ze het wel goed? Kasper zat met zijn vingers aan Renees kutje te friemelen. Omdat ze haar benen wijd had kon haar broer de geurige sappen uit haar kutje opvangen en met zijn vingers terug lepelen tegen haar klit en zelfs al een beetje naar binnen. Kaper was verbaasd hoe nat en glibberig het allemaal voelde daaronder. Was dat niet.. vies? En nat.. het rook ook sterk. Hij werd er onweerstaanbaar door aangetrokken.

'Zullen we..?', vroeg hij, maar maakte zijn zin niet af.

Renee liet zich opzij op bed vallen. In een 69-houding ging Kasper naast haar liggen. Even grijnsden ze naar elkaar, een ongemakkelijk soort bevestiging van iets heel spannends wat ze nu gingen doen. Daarna legde Renee haar hoofd op zijn dijbeen en snoof aan zijn zweterige balzak. Haar vingertjes gleden strelend rond de trillende, warme penis. En Kasper trok met zachte aandrang een been van zijn zus omhoog zodat hij vrij zicht had op haar prachtige, bolle venusheuvel. Zijn vingertoppen gleden door de zachte haartjes, speelden er wat mee en daalden toen af in het spleetje. Er liep veel nattigheid uit, het lekte langs haar been en in haar bilspleet. Was dat normaal? Zijn vingertop gleed het kleverige gat binnen, daar moest hij wezen! Moeiteloos dreef zijn vinger over een rivier van geil de tunnel in, tot aan zijn knokkel. Renee gaf een klein gilletje.

'Doet het pijn?', vroeg Kasper die natuurlijk meteen zijn vinger terugtrok.

Ze schudde van 'nee': 'Het is lekker.'

Zijn zusje stond net op het punt zijn glimmende, paarse eikel in de mond te nemen toen hij haar clitoris begon te vingeren. Ze kreunde zachtjes en sloot haar ogen, liet het hoofd achterover zakken. Hij keek toe of ze door zou gaan. Gelukkig wel. Ze stak eerst haar tongetje uit en likte aan de onderkant van zijn eikel. O wat voelde dat al goed.. toen drukte ze haar mond erop en begon aarzelend te sabbelen. Kasper moest zich verbijten om niet de controle te verliezen. Ze zou toch niet bijten? Het deed geen pijn, hij voelde haar tanden niet. Renee duwde haar mond verder rond zich pik, de eikel verdween in haar mond. Kasper beet op zijn lip, het gevoel was zo intens.

Met dichtgeknepen ogen onderging de jongen voor het eerst in zijn leven een echte pijpbeurt. Traag bewoog zijn zus haar hoofd op en neer en zoog zijn harde penis zo ver mogelijk in haar keel. Ze wilde hem graag helemaal verzwelgen maar dat zou nooit lukken, haar broer was veel te groot geschapen. Ze kon makkelijk twee handen om zijn paal slaan en dan was er nog ruimte over! Kasper bestierf het zowat, met kloppend hart moest hij vechten tegen een veel te snel orgasme. Snel richtte hij zich weer op haar kutje, hij kon er net met zijn mond bij. Met uitgestoken tong begon hij te likken, over de schaambult, door de haartjes en dan dwars door die glibberige sleuf daaronder. Alsof hij voor het eerst een vreemd gerecht at in een ver en exotisch land, zo probeerde zijn tong te wennen aan de smaak. Zijn lippen zogen zich op haar klit. Renee slaakte een gilletje gevolgd door zwaar gehijg. Haar broer likte haar kutje!

'O wat LEKKER!', gilde ze, ze kon zich niet langer beheersen.

Kasper werd hierdoor enorm aangemoedigd en likte en zoog alsof de duvel hem op de hielen zat, een beetje te wild eigenlijk maar het maakte niks uit. Renee kneep haar benen bij elkaar en plette zijn hoofd er zowat tussen.

'Aiiii...JAAH! UGHHHRR..', jammerde ze, trok haar lenige lichaam strak in een wild orgasme en viel toen als een blok terug op bed.

'JEZUS', was alles wat ze na een korte adempauze zei.

Kasper wachtte even.

'Dat was ZOO LEKKER..', zei ze toen, 'dat mag je vaker bij me doen.. guthsamme!..'

Renee keek naar haar broer. Vol bewondering lag hij naar haar hijgende lichaam te staren en streelde ondertussen zachtjes zijn geslachtsdeel.

Zo vrouwelijk als nu had ze zich nog nooit gevoeld, ineens snapte ze waarom een vrouw graag bekeken wordt, waarom ze geniet van de blik van een man. Langzaam strekte ze zich uit, streelde haar tepels en borsten, likte haar lippen en deed toen haar slanke meisjesbenen wijd. Ze genoot van haar eigen, mooie tienerlijf. Kasper staarde naar haar kutje en sjorde steviger aan zijn lul. Renee voerde een klein showtje op door haar schaamlipjes uit elkaar te trekken en hem het roze binnenste te tonen, glanzend van haar sappen. Met haar knieŽn opgetrokken toonde ze hem zelfs haar poepgaatje, ze was tot alles bereid. Kroelend in alle standen kroop ze daarna op haar broer af, die meteen gedwee achterover ging liggen. Als een panter dook ze op zijn zwaaiende, jonge paal, sloeg er tien vingers omheen en likte als een poesje het voorzaad van de eikel. Ze vond het lekker al wist ze niet waarom. Ze vond alles lekker aan haar broer. Wijd sperde ze haar kaken open om zijn lul op te happen, het was alsof ze probeerde een flinke komkommer te verzwelgen.

Hij kreunde en steunde: 'O ja, ja.. ohhgh..'

Renee sjorde en pijpte er op los, ze had de slag goed te pakken. Aan het gekreun van haar broer kon ze bijna raden hoever hij voor zijn orgasme zat. Niet ver!

'O RENEE!... Ik kooHHMM.. JA JA JA', galmde het door de tienerkamer.

Renee had geen idee wat haar te wachten stond terwijl ze als een maniak bleef pijpen en trekken. Ze wilde hem helemaal gek maken!

'WHAAAHHH!! ..hm AAGHH!!', schreeuwde Kasper en vuurde een eerste salvo af.

Renee voelde hoe haar mond gevuld werd met een weeÔge, warme vloeistof. 'SPERMA!', bedacht ze, alsof een nieuwe waarheid tot haar doordrong. Haar broer leegde zijn ballen en spoot zijn SPERMA in haar MOND!

'UGHHMM!!!...uhhgg JAAHH..!!!', gromde hij.

'Hmpff..', klokte Renee in een poging de eerste mondvol te verwerken. De vreemde smaak drong overvloedig door tot in alle hoeken. Met een grote slok verdween het meeste zaad richting maag. Maar Kasper was nog niet klaar, een volgende dikke straal van zijn glimmende, melkachtige jongenspap schoot uit het pisgat omhoog en spatte middenin haar gezicht. Renee kon niet meer slikken, de rest van Kaspers zaadexplosie kwam als een fontein over haar heen, straal na straal. Eindelijk kwam er toch een eind aan, een laatste klodder droop traag uit de eikel. Ze kneep in zijn pik, de klodder viel in de enorme plas die zich over haar wangen, neus en voorhoofd gevormd had.

Kasper had niet door wat hij hij had aangericht, hij leek buiten westen na zijn ontlading. Renee trok traag de huid over zijn verslappende pik op en neer, alsof ze hem wilde melken. Maar er kwam niks meer uit, dus begon ze haar lippen te likken. De smaak was vreemd, prikkelend, hartig.. Ze veegde een klodder zaad onder haar oog weg, bekeek het druipende resultaat aan haar wijsvinger, rook er aan en stak 'm in haar mond. Van haar wangen veegde ze een kleine plas zo in haar mond en slikte het door.

'Dit is eigenlijk idioot', bedacht ze, 'ik vind het al bijna gewoon om zijn sperma te eten. En is het normaal dat een jongen zoveel spuit?'

Omdat Kasper nog altijd roerloos op bed lag had Renee alle tijd om zijn geslachtsdeel te bestuderen, die inmiddels aardig van vorm veranderd was. De massieve speer was veranderd in een lieflijk, zacht, kneedbaar stuk speelgoed. De eikel verdween als vanzelf onder de voorhuid, de ballen hingen wat dieper in de balzak. Renee opende haar mond en propte haar broers lul in haar mond, ze kon hem nu helemaal nemen. Met haar neus in zijn ballen gedrukt genoot ze na van haar eerste facial.

'Waarom heb jij geen haar rond je piemel?', vroeg ze.

'Euh? Ik scheer het af.. vind ik lekkerder voelen', hijgde Kasper.

Renee bedacht al dat ze straks ook de haartjes op haar poesje zou scheren.

Nu pas zag Kasper wat hij aangericht had: 'Jezus, je gezicht zit eronder..'

'Geeft niks joh, ik ben al aan de smaak gewend', zei Renee met een stoere blik.

'Ik ben nog nooit zo heftig klaar gekomen', bekende haar broer.

'Spuiten alle jongens zoveel zaad?', wilde zijn zusje weten.

Ze had geen idee wat normaal was.

'Ik geloof wel dat ik veel spuit.'

'Wauw, het zit zelfs in mijn haar', zei ze met een lach.

Kasper keek toe hoe zijn zusje met zijn piemel speelde en af en toe een klodder sperma in haar mond liet glijden, proefde en doorslikte. Geprikkeld schokte zijn onderlijf na. Beneden hoorden ze geluiden van iemand die het huis binnenkwam.

Snel stonden ze op, Kasper trok een sportbroekje aan en Renee verdween naar de badkamer om zich te wassen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Hittegolf In Huis - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (10)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Verwisseld: Kristian Zweden...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 5286x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
19-05
8.9
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 8750x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen, Beffen, Anaal, Neuken
19-05
9.2
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 4285x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
8.5
:: Mijn Lieve Dochter - 4Door: Zorro
Gelezen: 11799x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter Nichtje Neef
18-05
9.2
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 1Door: Grumpy Loe
Gelezen: 16051x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen
17-05
8.5
:: Take Five - 2Door: Bookolos
Gelezen: 8050x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Plasseks
17-05
8.8
:: Onverwacht Bezoek Van...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 23067x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Scheren, Neuken
17-05
8.7
:: Met Moederliefde VoorgelichtDoor: Rudolf
Gelezen: 17632x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
17-05
8.7
:: Take Five - 1Door: Bookolos
Gelezen: 15205x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Groepseks, Plasseks
16-05
8.5
:: Mijn TweelingDoor: Dickydickert
Gelezen: 19814x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling, Pervers, Panty, Pijpen
16-05
9.2
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 16Door: Borrie70
Gelezen: 7624x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Onze Oppas - 8 (einde)Door: Schrijver
Gelezen: 10133x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
15-05
8.6
:: Nooit Verwacht - 7Door: Sharif
Gelezen: 4359x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-05
8.3
:: Verwisseld: Biker Thomas...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 8050x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-05
9.2
:: MelkdrinkenDoor: Jan239
Gelezen: 18120x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
14-05
7.6
:: Mijn Nicht En... - 1Door: Matthijs
Gelezen: 24738x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Vingeren, Aftrekken, Blond, Dikke Tieten, Openbaar
14-05
9.0
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!