Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Hittegolf In Huis - 1

'Renee! Kasper! Waar zijn jullie?'
Het was de stem van Alice, hun grote zus die het ouderlijk huis in kwam lopen. Alice is 22 jaar, heeft een vriendje en woont al op kamers. Ze is een lange, slanke meid van 1.85m, met opvallend lange benen en nauwelijks borstjes. Terwijl ze haar hoogblonde haar achter haar oor steekt begint ze te rommelen in de keukenkastjes op zoek naar pannen.
'Wat zouden we vandaag eten.. PASTA TOCH?', roept ze.
Kasper komt de trap af en begroet zijn zus opvallend vrolijk.
'Hee Alice, hoe gaat 'ie? Met mij gaat het prima dank je! Ja doe maar pasta.'
NeuriŽnd schenkt hij zich een colaatje in.
'Wat is er met jou aan de hand? Last van een goed humeur?', vraagt zijn zus.
'Komt door het weer hŤ?', zegt Kasper en laat zich op een keukenstoel zakken.
Even later komt Renee naar beneden, ook al met een zonnig gezicht.
'Hoi Alice!', roept ze naar haar grote zus.
'Als ik maar voor jullie kom koken, dan zijn jullie wel aardig tegen me', lacht Alice.
'Wij zijn altijd aardig', lacht Renee en pakt haar zus om haar middel alsof ze een grote knuffel is.
Gek hoe ze ineens geniet van het simpele vasthouden van een ander lichaam.. een kwartier geleden nog haar broer en nu haar zus. Het kriebelt alweer in haar onderbuik. Gedachteloos streelt ze met haar handen over Alice haar platte buik en dan naar onderen, over haar dijbenen. Die kijkt verrast om. Waar komt al deze liefde vandaan?
'Luv u big sis..', giechelt Renee.

Alice woont aan de andere kant van de stad, maar omdat het vakantie is en hun ouders twee weken naar Kreta zijn hebben de kinderen afgesproken om samen te eten. Aangezien Kasper niet kan koken en Renee nog zo'n dromer is komt Alice elke dag rond half zes om de pannen op het vuur te zetten en iets lekkers te maken. Ze kan heel lekker koken! Een half uur later zitten ze rond de tafel. Alice vraagt of ze nog wat bijzonders hebben gedaan vandaag. Kasper en Renee kijken niet op van hun bord en zeggen tegelijk 'neuh'. Hun oudere zus ziet twee rooie koppen, hun zwijgen is veelbetekenend. Wat is hier aan de hand?

Later op de avond vertrekt ze weer naar haar eigen woning. Maar het opvallende gedrag van haar broertje en zusje laat haar niet los. Eerst die luchtige vrolijkheid en dan dat schaamtevolle zwijgen, je snapt het als je er zelf doorheen bent gegaan. Ze lijken iets te verbergen, een of ander geheimpje. Zou het iets met sex te maken hebben? Hm.. jaja sex.. dromerig zit Alice op de fiets, het zadel duwt prettig in haar kruis.

Als ze thuis komt overvalt de leegte de eenzame Alice. Haar verkering met Joost ligt al een tijdje op zijn gat, niemand die het weet. Ondertussen heeft ze een lesbische flirt gehad met Alma, een meisje van haar basketbalteam. Dat was verrassend lekker.. maar ja, Alma is op vakantie dus daar heeft ze ook niets aan. Alice sluit de gordijnen en streelt haar tepeltjes. Het zijn kleine knopjes, borsten heeft ze nauwelijks. Ze heeft de hoop op een paar dikke tieten allang opgegeven. Alice streelt zichzelf, ze smacht naar sex! Haar kutje kriebelt en lekt.
'Kasper en Renee die iets hebben met elkaar, zou dat kunnen? Ach nee, wat een idioot idee!', denkt ze.

De gedachte dat haar broertje en zusje incest bedrijven maakt haar bloedgeil en stikjaloers. Ze houdt het niet uit op haar kamer, ook al door de warmte die er 's avonds blijft hangen. In een opwelling trekt ze haar slipje uit en doet alleen haar denim shorts aan, een gerafeld stukje spijkerstof dat net voldoende is om haar billen bedekken. De stof schuurt door haar onbehaarde spleet, precies wat ze wil. Ze doet een mouwloos hemdje over haar blote bovenlijf en slippers aan, klaar is kees. Nu kan ze naar buiten, een rondje fietsen door de zwoele avondwarmte. Opgewonden ademend rijdt ze door de straat en geniet van haar kutje op het zadel. Jezus, ze is zo geil dat ze een vinger langs een van de broekspijpjes naar binnen steekt en zich vingert onder het fietsen. En als iemand het ziet, nou dan fuck it!
Zonder er erg in te hebben stuurt ze in de richting van het huis van haar ouders, waar ze een uur geleden vandaan kwam. De gedachte, ach het is een dwaze fantasie, dat Kasper en Renee liggen te.. ja weet ik veel, donderjagen.. God het maakt haar zo geil, ze is er gewoon high van.

Toen Alice weg was zaten Kasper en Renee een poosje gedwee naast elkaar op de bank. Ze keken tv en dachten allebei aan wat ze eerder die middag met elkaar gedaan hadden. Renee houdt het niet meer, ze kijkt haar broer schuchter aan.
'Kasper, hoe vaak op een dag kan jij klaarkomen?'
Het lijkt wel of hij de vraag verwacht: 'Soms wel vier keer', zegt hij. 'En jij?'
'Oh wel tien keer', zegt Renee.
'WAT? TIEN keer?!'
'Ik ben een vrouw hŤ? Die kunnen vaker want wij komen anders klaar dan jullie mannen.'
Kasper moet lachen om die woorden: 'mannen'.. 'vrouwen'.
'Ik wou dat ik tien keer kon klaarkomen op een dag!', roept haar broer met een vette grijns.
'Dan moest je altijd een pak tissues bij je hebben', vult Renee aan.
Haha!!
'En hoe vaak ben je vandaag klaargekomen?', vraagt Renee.
'Ikke? Pas een keer. Eentje! En jij?'
'Ik pas twee keer', zegt Renee quasi beteuterd.
'Zullen we naar boven gaan?', vraagt Kasper, 'jij kan vast nog wel een paar keer.'
'YES!', roept Renee, alsof ze al een tijdje op dit voorstel zat te wachten. Haar kutje sopt van de voorpret.

De twee pubers hebben zo'n lol dat ze niet merken dat buiten, in de tuin, iemand door de spleet van de gordijnen staat te loeren. Het is Alice, hun grote geile zus. Met kloppend hart kijkt ze toe hoe de twee zitten te schateren en dan ineens de kamer uitlopen, de tv en de lampen aan latend. Waar lachen ze zo om? Waar gaan ze naar toe? Alice drukt hijgend haar vingers in haar broekje en dringt haar natte kutje binnen. Het is natuurlijk idioot om hier tussen de rododendrons te gluren en te vingeren maar ook zo spannend. Ze streelt haar klit en siddert van genot. Als ze een paar stappen achteruit doet ziet ze hoe boven het licht op Renees kamer aangaat. Ze wacht.

Twee hitsige tieners schuifelen richting bed, en trekken hun spaarzame kleding uit. Renee gaat naakt languit op bed liggen.
'Kom, dan doen we het zoals vanmiddag, toen je bij mijn bed stond te trekken', zegt ze. Kasper trekt zijn shorts uit en laat zijn pik dansen. Aan het hoofdeinde van het bed knielt hij boven zijn zusje neer. Ze doet weer net alsof ze slaapt. Dan ineens slaat ze haar ogen op en giechelt: 'KASPER TOCH!'.
Hij staat sloom te masturberen, beweegt zich niet. Zij bewondert zijn lul.
'Allemachtig wat een joekel van een piemel..', zegt Renee met droge keel.
Langzaam trekt Kasper de voorhuid op en neer. Hij zakt wat door de knieŽn, Renee steekt haar tong uit. Nog iets verder en hij hurkt boven haar gezicht, ze likt aan zijn kloten. Oh wat lekker.. Zijn ballen zakken op haar open mond en Renee begint te zuigen. Zijn hele balzak zuigt ze in haar mond, haar tong likt de eieren. Slurpend doet het jonge meisje zich tegoed aan zijn zaadfabriek. De gedachte dat het sperma alweer ligt te klotsen maakt haar overmoedig, ze schrokt en kwijlt als een ervaren pornoactrice.
'Voorzichtig..', mekkert Kasper, 'bijt ze er niet af!'
'Kom op jongen, ga me 'es gauw mijn spleetje likken!', hijgt ze.
Even later liggen de twee tieners in een standje 69, de neus in elkaars bilspleet, op een lekkende kut en een staalharde lul te sabbelen.

Alice staat buiten nog altijd in dubio: wat zal ze doen? Nu naar binnen gaan? En dan? Ze kan beweren dat ze iets vergeten is.. haar mobiel bijvoorbeeld. Als ze in haar verhitte kop een smoes gebreid heeft gaat ze naar de achterdeur die niet eens op slot is. Ze doet haar slippers uit, op haar tenen sluipt ze door de keuken en dan de trap op. Een tree kraakt, haar hart bonst, ze houdt haar adem in. 'Wat is het hier stil', denkt ze. Dan staat ze voor Renees deur op de donkere gang, ze luistert.
'Hmjmm..hh..', hoort ze heel zacht.
'DAMN, die twee zijn met elkaar bezig, dat kan niet anders!'
Haar hand rust op de kruk, ze drukt 'm in en geruisloos zet ze de deur op een kiertje. Haar hart bonkt in haar keel als ze haar broertje en zusje innig verstrengeld naakt op bed ziet liggen. Kaspers onbehaarde jongensbillen zijn naar haar toegedraaid, ze kijkt hem zo in zijn gat. Daaronder, tussen zijn benen, ligt Renee te zuigen op zijn pik.. o god wat GEIL!!
Alice drukt haar hand in haar kruis, haar kutje loopt over.

Ineens komt Kasper overeind, draait rond op bed en glijdt tussen Renees benen. Het lijkt alsof hij wil gaan neuken.
'Heb je het wel eens echt gedaan?', vraagt hij.
'Nee nog nooit', antwoordt Renee, 'ik durf nog niet en jij bent veel te groot geschapen.'
'Dus je bent nog maagd?'
'Ja.'
'Wauw..', kreunt de jongen. 'Dus ik ben de eerste?'
'Ja.. maar ik wil het nog niet.'
'Maar wanneer dan wel? Ik kan hem er toch een klein stukje insteken?'
Hij probeert het, de eikel gaat nog. Daarna wordt het pijnlijk. Teleurgesteld trekt Kasper zich terug. Hij had zo graag willen neuken, voor het eerst van zijn leven en nou kan het niet.
'Jammer..', zegt hij klaaglijk.

Alice heeft alles gehoord, ze kan zich niet meer beheersen en opent langzaam de deur.
'WHAAHH!..', gillen beide pubers.
'Sjeezus ALICE! Wat doe JIJ HIER?!, gilt Renee.
'Ik was mijn mobiel vergeten en toen keek ik gewoon even wat jullie aan het doen waren..'
'Heb je naar ons staan kijken?'
'Euh ja.., ik kon er niks aan doen.. en toen ik Kasper zo zielig zag kijken dacht ik: Misschien kan ik helpen..'
'HELPEN?', roepen beide pubers.

Alice kijkt naar beneden, in haar kruis zit een grote, donkere vlek. Haar tepels staan afgetekend in haar verfomfaaide hemdje.
'Hoe kom je aan die vieze voeten?', wil Renee weten.
'O, eh.. dat is van de modder in de tuin, ik wilde niet storen en gluurde daarom eerst even door het raam.'
'Je hebt staan gluren? Alice, ben je geil?', vraagt Kasper.
'Nogal', zegt ze.
'Maar ga je niks tegen papa en mama vertellen, wat Kas en ik net deden?', smeekt Renee.
'NEE echt niet!' Alice kijkt hen allebei aan. 'ECHT niet!'
'Je bent nat bij je kutje', zegt Kasper.
Alice bekijkt zichzelf: 'Ja', zegt ze met het schaamrood op de kaken.
'Laat 'es zien dan?', zegt haar broertje.

Alice knoopt gehaast haar jeansshorts open en laat het op de grond vallen. Daar staat ze, met een nat en kaal kutje voor haar broertje en zusje. Haar hemd gaat ook uit. Kasper zit met open mond te genieten van haar platte lichaam en die eindeloos lange benen. Zo zien fotomodellen eruit. Instinctief schuiven de jonkies wat aan de kant om plek te maken voor nummer drie. Alice komt aarzelend dichterbij en gaat zitten.
'Doen jullie dit al lang?', vraagt ze.
'Sinds vanmiddag om precies te zijn', zegt Kasper.
Zijn pik staat weer hard omhoog.
'Wat een grote lul heb jij', zegt Alice.
Ze kan haar ogen niet van Kaspers zware geslachtsdeel afhouden. In gedachten schuift 'ie al bij haar naar binnen.

Renee wil weten of neuken niet pijn doet. Alice stelt haar gerust en vertelt dat het altijd past als je maar de tijd neemt. 'En de ontmaagding zelf deed nauwelijks pijn.'
'Dus Kaspers pik zou bij jou wel passen?', vraagt haar jonge zusje bezorgd.
'Toen ik 16 was nog niet, maar inmiddels heb ik het al vaak gedaan. Dan went je poesje eraan. Maar Joost is wel veel kleiner geschapen dan Kasper', zegt Alice.
Alle drie draaien ze nog wat om de hete brij heen en dan komt het hoge woord eruit: Renee wil wel eens weten of Kaspers pik in Alice zou passen. Die kijken elkaar aan, Kasper schudt zijn hoofd van 'JA!'
Alice krijgt een kleur en gaat languit liggen, doet haar benen wijd en vraagt hem op haar te komen. In twee tellen ligt hij klaar alsof hij zich gaat opdrukken, zijn verhitte eikel startklaar voor de ingang van Alice die haar doosje snel vingert. Ondertussen staart ze naar Kaspers pezige, strak gespannen lichaam.
'Langzaam..', kreunt Alice als de paarse kop tussen haar schaamlippen schuift. Ze weet dat ze kleddergeil is, maar is toch onder de indruk van de 6x20cm die ze nu moet verwerken. Ze pakt zijn apparaat beet en geleidt hem naar binnen.

Vanuit de heupen begint haar broertje onwennig te stoten en kijkt hoe zijn lul beetje bij beetje naar binnen schuift. Wat een gevoel! Nooit gedacht dat een kutje zo fijn om je paal zou klemmen..
'Sjeezus wat lekker..', zucht hij.
Renee zit ernaast en kijkt, hand voor de mond, grote ogen.
'Uh.. je pik.. is zo dik.. maar ik kan hem hebben ..uhnn!', kreunt Alice en ze slaat haar lange, slanke benen om haar broertjes billen. Haar handen strelen zijn rug, zijn nek en schouders, ze zet haar nagels in zijn vlees terwijl de pik alle uithoeken van haar kut doorploegt. Dit is wel wat anders dan die saaie Joost.. dit is het echte werk. Alice is gauw gewend aan de omvang, ze wil meer!
'O! O GOD! DOE MAARR!! Neuk maar met die grote geile PIK van je.. o ik kooohHHHMMM!!!', gilt ze en wild met haar hoofd draaiend komt Alice keihard klaar.
Renee kijkt ademloos toe naar het spektakel. Kasper lijkt ook bijna klaar te komen, hij stoot wild met zijn heupen en zijn ballen kletsen tegen Alice haar kont.
'UHM.. ik..kom..OOK!!! JA! JA! JAAGGHH!!', jammert hij.
Alice drukt hem hard tegen zich aan en voelt hoe zijn paal opzwelt en haar buik volschiet met zaad.
'Kom maar schat, neuk je zus en SPUIT ME VOL met je geile ZAAD!', jammert ze.
Ze voelt dikke stralen tegen haar baarmoeder spuiten, warme, stroperige zaadcellen in eiwitpap vullen haar binnenste. Hitsig zuigt haar kutje zich aan hem vast. Nog een hele tijd blijft haar broertje mechanisch doorstoten, dan is zijn ejaculatie voorbij en zakt hij op zijn grote zus neer.

Ze is een halve kop groter dan Kasper en streelt hem moederlijk door zijn haar, kust zijn oorlel. Hij trilt helemaal van de opwinding. Renee zit naast hen en vingert zichzelf. Met haar vrije hand streelt ze Kaspers billen.
Als Kasper uitgeput van zijn grote zus afrolt ziet Renee het witte schuim rond zijn pik, het druipt ook uit Alice's poesje. Ze wijst ernaar.
'Is dat van jou Alice of van Kas?', vraagt ze.
'Van ons allebei', hijgt Alice. Haar platte buik danst nog op en neer van de inspanning.
Ze trekt haar poesje open en een dikke golf sperma loopt naar buiten.
'Oeps!', roept ze en vangt het meeste op in haar hand. 'Dit is dus van Kasper.'
Renee ruikt eraan en knikt instemmend: 'Ik ken het.'
'O?'
'Ik heb er vanmiddag een hele mondvol van doorgeslikt.'
'WAT?', roept haar grote zus ontsteld. 'Kwam hij in je mond klaar?'
'Ja hoor, en 't was lekker..'
'Dus jij lust er ook wel pap van?', lacht Alice en houdt de met zaad gevulde handpalm voor haar mond. Slurpend verdwijnt de trage kwak in haar mond, als een oester, ze beoordeelt de smaak en slikt het dan door.
Renee kijkt haar bijna jaloers aan. Ze wil ook weer haar broers sperma proeven.

Ga 'es liggen', zegt Alice tegen haar zusje.
Als Renee op haar rug ligt en haar benen wijd doet gaat Alice bij haar kutje liggen. Ze inspecteert de schaamlipjes en veegt de schuimende randen schoon. Dan zet ze haar open mond op het tienerkutje en begint te likken. Ze steekt er een paar vingers bij en voelt dat het jonge poesje moeiteloos meegeeft. Renee ligt al gauw te spartelen van plezier.
'O lieverd wat lekker!', roept ze, 'wat lik je mijn kut lekker!!'
'Renee liefje..', zegt Alice tussen het beffen door, 'je kutje ..mhjmm.. is best ruim genoeg ..mjamm.. om te neuken ..hjjmm.. Toe Kasper kom eens overeind en laat je stijf pijpen.'
De knul biedt zijn natte pik aan en Renee neemt 'm in haar mond. Ze zuigt hem met lange, diepe halen en streelt zijn zak. Tot zijn eigen verbazing is hij in korte tijd weer hard.
'En nou erin met die joekel..', fluistert Alice.
Als Renee even later de kop van haar broers pik weer in zich voelt is ze niet meer zo bang als eerst. Ze houdt Alice haar hand vast als ze ontmaagd gaat worden.
Die heeft maar een goede raad: 'Tanden op elkaar Renee.. en Kasper: jij even stevig doordrukken.'
Kasper is nauwelijks hersteld van het klaarkomen. Sloom beweegt hij zijn heupen en duwt zijn hengstenlul naar binnen.
'AH AUW WAAhhh!, jammert Renee met een diepe frons op haar anders zo vrolijke gezichtje. De enorme lul splijt haar bijna open.
Het duurt maar even en dan piept ze al anders. Haar schaamlippen geven mee en het ergste leed is geleden, een heerlijke geilheid komt over haar terwijl Kaspers pik over de volle lengte en dikte in en uit haar pubergrotje gaat. Overvloedige stroomt haar vaginale sap en zorgt voor de nodige smering. Ze jankt bijna van genot en rilt over haar hele slanke lijfje, haar borstjes trillen en schudden van plezier. Met harde stoten neukt Kasper haar klaar.
'AUWW ..YESSS!!!', giert ze, 'yessss ..hhh..HUUU!!!... ik kom.. IK KOOOOOHHMM!!!'
Alice streelt haar zusjes vertrokken gezicht en geeft kleine kusjes op haar wangen en neus. Renee ligt te jammeren en te hijgen als een vrouw in barensweeŽn.
'O wat LEKKER.. O WAT GEIL..', giert ze.
'Stil maar.. goed gedaan..', lacht haar grote zus goedkeurend. 'Je bent een vrouw nu..'
Renee lacht met een traantje in haar ooghoek van emotie.
'Ik dacht dat het pijn zou doen, met veel bloed en zo..', zucht het meisje.
Kasper trekt zijn penis uit haar, er zitten wat rode vegen op.
'Het valt mee', zegt hij.
'Nee, niet eruit..', kreunt Renee.
Meteen steekt hij zijn pik weer in haar.
'URGHHhhh...', kreunt ze verlekkerd.

Kasper neukt verder zodra het kan, Renee laat het gevoel gewoon over zich heen komen en met haar vingers op haar clitoris vingert ze zichzelf na een paar minuten alweer klaar. Kasper pompt steeds flinker op haar in, hij is weer opgeladen en heeft nu door hoe het moet, ritmisch neuken. Na een poosje is hij alleen met zijn eigen genot bezig. Hij concentreert zich op het gevoel in zijn ballen, er zit nog genoeg in.
'Lekker Renee, lekker Alice.. jullie KUTJES neuken', gromt hij.
De meiden lachen vertederd. Alice kruipt met haar kut bovenop Renees mond.
'Lik maar even, weet je ook hoe dat is', kreunt ze.
Tussen het opvangen van de stoten door perst Renee haar tong op Alices klit. De smaak bevalt haar. En wat een prachtig lang lijf heeft haar grote zus, met beide handen knijpt ze in de harde meidenbillen.
Haar tepeltjes strelend komt Alice vlot klaar op de likkende en zuigende meidentong.
'UHHNN... JHAA haa..LIK ME ..LEKKERRR.. klaaaahhrrr...JA!!!'
Wild kronkelt haar lange lijf in het rond.

Alice klimt van Renee af zodat Kasper meer ruimte heeft. Nog altijd zit hij tegen zijn climax aan. Hij trekt rare gezichten van opwinding.
'Trek hem eruit Kasper, ik ben nog niet aan de pil!', gilt Renee in een moment van helderheid.
'O jezus ja wat goed van je! Laat ons tweeŽn het afmaken!', roept Alice

Kasper trekt zijn pik met een plop uit Renees grotje en valt tussen zijn zussen in. Alice grijpt zijn kleverige apparaat en propt 'm in haar mond. Ze wenkt Renee om erbij te komen. Om beurten pijpen en likken ze klodders meidengeil van zijn jonge snikkel. Alice pakt de schacht stevig vast en sjort hem op en neer. Je kan zien dat ze vaker jongenspikken afgetrokken heeft. Ineens, zonder waarschuwing, komt haar broertje klaar.
'AAGH!! A JAAHH!', gilt hij en schokt met zijn heupen.

Het zaad schiet als een fontein een meter de lucht in, Alice kijkt het na. De eerste klodder spat in haar gezicht uit elkaar. Gelukkig blijft ze haar trekhand op en neer bewegen. Meer zaad spuit tevoorschijn waar Renee hongerig op aanvalt. Gulzig slurpt ze een paar dikke golven van de melkwitte pap in haar mond en slikt het door. Er volgen nog een paar kleinere explosies, die zijn voor Alice. Het sperma is wat dunner en doorzichtiger, het glijdt zo weer van haar tong terug over Kaspers pik waar ze het weer aflikt. Renee zuigt ondertussen op zijn kloten waar kleverige zaadresten naartoe druipen. Jammerend ondergaat de jongen de behandeling. Als zijn grote zus het allerlaatste restje uit zijn dikke paarse eikel heeft geknepen kreunt hij om genade. De twee zusjes lachen naar elkaar, allebei hebben ze glanzend, kleverig sperma overal op hun gezicht. Alice pakt Renee in haar nek en trekt haar naar zich toe, die schrikt er bijna van. Met lange halen likt ze een dikke klodder van haar wang en slikt het door.
'Nu jij', zegt ze. Renee slurpt een kleverige stroom zaad van Alice's neus. Om en om likken ze elkaar schoon. Per ongeluk of expres raken hun lippen elkaar. Het wordt een natte, lesbische kus.
'Verrek', denkt Renee, 'dit is ook lekker, met een andere meid.'
En Alice denkt: 'Mijn zusje kan lekker zoenen!'

Met zijn drieŽn zitten ze later in de woonkamer met een drankje. Alice verteld over haar relatie met Joost ('ik kreeg het er benauwd van') tot haar voorlaatste seksuele belevenis ('Alma's kutje smaakte zo fijn dat ik er bijna lesbisch van werd!') Kasper en Renee luisteren met rooie wangen. Ze worden nu snel wegwijs in de wereld van de sex..
'En doen papa en mama het vaak met elkaar?', vraagt Renee.
Alice zegt van wel, ze heeft ze wel eens bezig gezien. De kinderen weten dat hun moeder een mooi lichaam heeft en een harige kut, in de badkamer hebben ze geen geheimen voor elkaar. Maar dat hun vader net zo enorme paal heeft als Kasper wisten ze niet. De jongen zit met een dikke grijns te luisteren.
Hij bekent dat hij wel eens over mama fantaseert: 'Mama's ronde kont is het einde, die zou ik graag eens vasthouden.'
'Zou je haar ook willen neuken?', vraagt Alice gretig.
'Tjee, nou in mijn fantasie wel.. mam ziet er gewoon ontzettend lekker uit', geeft hij toe.
'Toen ik papa's stijve pik zag kon ik er nachtenlang niet van slapen!', bekent Alice. Niemand aan wie ze dat ooit had verteld.
Renee wrijft over haar kutje bij het horen van deze bekentenissen. Ze had er nog nooit aan gedacht dat hun ouders ook neuken. Maar nu is het niet moeilijk meer om het voor je te zien.

Pas om twee uur 's nachts nemen ze afscheid. De jongste twee gaan naar hun kamer, ze zijn afgepeigerd. Alice stapt op de fiets, terug naar haar studentenkamer. Daar kan ze de slaap eerst moeilijk vatten. Dat de incest met haar broer en zus haar zo zou bevallen had ze niet voor mogelijk gehouden.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Hittegolf In Huis - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (12)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Verwisseld: Kristian Zweden...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 5243x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
19-05
8.8
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 8722x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen, Beffen, Anaal, Neuken
19-05
9.2
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 4284x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
8.5
:: Mijn Lieve Dochter - 4Door: Zorro
Gelezen: 11784x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter Nichtje Neef
18-05
9.2
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 1Door: Grumpy Loe
Gelezen: 16044x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen
17-05
8.5
:: Take Five - 2Door: Bookolos
Gelezen: 8047x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Plasseks
17-05
8.8
:: Onverwacht Bezoek Van...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 23060x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Scheren, Neuken
17-05
8.7
:: Met Moederliefde VoorgelichtDoor: Rudolf
Gelezen: 17630x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
17-05
8.7
:: Take Five - 1Door: Bookolos
Gelezen: 15196x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Groepseks, Plasseks
16-05
8.5
:: Mijn TweelingDoor: Dickydickert
Gelezen: 19810x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling, Pervers, Panty, Pijpen
16-05
9.2
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 16Door: Borrie70
Gelezen: 7623x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Onze Oppas - 8 (einde)Door: Schrijver
Gelezen: 10132x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
15-05
8.6
:: Nooit Verwacht - 7Door: Sharif
Gelezen: 4359x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-05
8.3
:: Verwisseld: Biker Thomas...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 8047x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-05
9.2
:: MelkdrinkenDoor: Jan239
Gelezen: 18118x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
14-05
7.6
:: Mijn Nicht En... - 1Door: Matthijs
Gelezen: 24736x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Vingeren, Aftrekken, Blond, Dikke Tieten, Openbaar
14-05
9.0
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!