Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Hittegolf In Huis - 2

De volgende ochtend als Alice met tegenzin wakker wordt is haar kutje nat en zijn haar tepeltjes stijf. De laatste droombeelden waren warm en erotisch: met haar broertje en zusje bedreef ze de liefde en als bij toverslag waren daar ineens haar ouders die er vrolijk bij stonden te lachen, hoe verzin je het! Ze is een beetje ontdaan van de verboden gedachte maar kan de jeuk in haar poesje niet ontkennen. Haar vinger glijdt naar haar schaamlippen en over haar clitoris. Ze slaat het dunne laken van zich af en begint zich wijdbeens te vingeren. In gedachten doet ze haar droom nog eens dunnetjes over. Snel wrijvend over haar genotsknobbeltje voelt ze de geile trilling komen. Haar poesje begint te lekken.

'Ah ah ah aaaahhh.. getver wat geilll.. UHH!!', jammert ze, als ze schokkend klaarkomt.

Haar lange, slanke lijf rolt heen en weer, het bed piept ervan. Dan valt ze stil, haar blonde haar zit in haar gezicht. Zo ligt ze een poosje bij te komen.

Het is tijd om even met haar broertje en zusje te appen. Ze zouden toch geen spijt hebben van gisteren?

Al snel antwoordt Renee: 'Nee lieve zus, we vonden het heerlijk met jou erbij!'

Gelukkig.

'Ik verveel me.. zal ik straks langskomen?', appt Alice.

'Ja geil! Uh, leuk!', is het snelle antwoord, met een dikke smiley erbij.

Alice voelt haar kutje alweer nat worden bij het vooruitzicht.

Het was kort na deze berichten dat Kasper en Renee ongeveer tegelijk uit hun kamers tevoorschijn kwamen, op weg naar de badkamer. Ze waren allebei spiernaakt, gewoon omdat het na gisteren heel normaal leek om zo rond te lopen. Zodra Kasper zijn blote tienerzusje in de gang zag lopen begon zijn pik te groeien hij deed geen moeite zijn opwinding te verbergen. Renee keek naar hem, ongegeneerd, zijn formidabele paal had haar volle aandacht.

'Blij me te zien?', vroeg ze.

'Best wel', zei Kasper.

Zijn pik zwaaide driftig van links naar rechts terwijl hij langs haar liep. Even streelde zijn harde geslacht haar billen. Renee slaakte een gilletje.

In de douchecabine draaide Kasper de kraan open, hopende dat ze er samen onder zouden gaan. Renee stond achter haar broer en streelde aarzelend zijn ronde, sterke billen.

'Lekker kontje..', zei ze.

Kasper vond het een fijn gevoel, die zachte vingertjes rond zijn bilspleet. Hij leunde zelfs extra naar voren, en bood Renee zijn kont aan. Zij reageerde meteen door hem stevig te bepotelen en ondeugend in zijn vlees te knijpen. Haar duim gleed dicht langs zijn anus, een rilling ging door Kasper heen. Hij genoot van haar soepele hand die door zijn bilspleet gleed en zijn ballen pakte. Een kreun ontsnapte uit zijn mond toen Renee zijn keiharde ochtenderectie pakte, naar achteren trok en hem langzaam begon af te trekken.

'Morgen is het maandag, dan ga ik de pil halen met Alice en kunnen we echt neuken', fluisterde Renee met haar meest verleidelijke stem. Met haar vrije hand streelde ze haar harde tepeltjes..

'Ughh.. top!', kreunde Kasper.

Voorover gebogen liet hij zich lekker aftrekken, vechtend tegen een voortijdig orgasme. Renee stond zijn gat te inspecteren. Zijn ster kneep samen van de opwinding, alsof 'ie knipoogde.

'Ben jij ook nog maagd?', vroeg ze terwijl ze haar wijsvingertopje tegen het nauwe gaatje duwde.

'Hee!', riep Kasper, die van schrik meteen rechtop ging staan.

Zijn zusje liet hem lachend gaan, samen gingen ze onder de douche en zeepten elkaar in. Hun glibberige lijven tegen elkaar gaven een sensationeel gevoel. Kaspers paal duwde tegen Renees glibberbuikje op, de eikel zat tegen haar navel. Zij sloeg er twee handen omheen en trok haar broer af.

En toen gebeurde er iets geks, iets waar ze nog niet eerder op gekomen waren: Kasper sloeg heel teder zijn armen rond zijn zusjes nek, bracht het puntje van zijn neus tegen de hare aan en fluisterde: 'Ik vind je lief.'

'Ik jou ook', antwoordde Renee zacht en direct sloten hun lippen zich op elkaar. Verliefd of niet, hun tongen gleden in elkaars mond en een lange tongzoen volgde. Allebei hadden ze nauwelijks ervaring met zoenen. Nu haalden ze dat in, hun speeksel vloeide over en weer. Minutenlang stonden ze zo, onder het neer kletterende warme water, hun lippen verzegeld op die van de ander. Toen begon Kasper te schokken vanuit zijn heupen, Renee kneep hem in zijn keiharde pik, ze trok hem lekker stevig af en Kasper begon te kreunen als een varken.

'Uhn nhh HJUUHH.. JA .. ja ik KOM! ..ik ..KOOOHHOOMM!!!...', gromde hij.

Dikke stralen zaad vlogen omhoog tussen Renees tietjes. Het sperma vloog tot in haar hals en droop overvloedig over haar handen waar het douchewater het even later weer vanaf spoelde.

'Aiiiijaahhh..', rochelde Kasper, 'lekkeRRRHH...'

Langzaam kwam de jongen tot rust, zijn benen trillend van het heftige klaarkomen.

'Jammer dat je zaad zo wegspoelt in het putje', zei Renee, 'ik had het graag nog eens geproefd.'

'Zaadgeil zusje dat je bent.. je krijgt nog genoeg kansen', kreunde haar broer, 'wacht maar, over een uur is het weer aangevuld.'

Toen Renee zich afgedroogd had en haar kutje glad geschoren wipte ze op het grote ouderlijke bed en riep Kasper bij zich om haar te likken. Dat deed hij met het grootste plezier. Bijna huppelend kwam hij achter haar aan en dook tussen haar gespreide benen. De geur en smaak van zijn zusjes kutje was na het douchen onweerstaanbaar fris en zoet. Eerst sabbelde hij op de buitenste, vers geschoren schaamlipjes. Daarna drukte hij zijn tong ertussen en likte haar zo diep mogelijk van binnen.

'Lekker, zo glad geschoren', smakte hij.

'Je vinger.. steek je vinger erin', hijgde Renee vol verlangen.

Kasper stak zijn wijsvinger langzaam in haar. Ze was zo nat dat de vinger moeiteloos verdween, diep in Renees maagdelijke grotje. Zijn tong likte haar clitoris. Kasper was een snelle leerling.

'O GOD als je ..DAT DOET..!!!', gilde Renee en direct kwam ze stampvoetend klaar, waarbij een fikse lading zoet sap uit haar vulvaatje geperst werd, zo bij Kasper in de mond. Snel slikkend hapte de jongen naar adem.

'Jeetje wat een boel geil!', hijgde hij, '..zo zoet..'

'O wauw, dat was fijn..', pufte zij.

Renee was uitgeraasd, Kasper kwam op haar liggen, zijn paal was alweer hard trouwens. Ze knuffelden en tongden verliefd met elkaar tot ze gestoord werden door een stem van beneden.

'HALLO!!'

'Alice!', riep Kasper opgetogen, sprong van het bed af en snelde de trap af. Hij wilde zijn grote zus begroeten met een hele dikke paal in de hand, haha!

Toen hij de woonkamer in stuiterde met zijn zwaaiende lul stond daar echter niet zijn grote zus zoals hij dacht maar iemand anders, of eigenlijk twee iemanden anders.

'OMA?.. OPA?', hakkelde Kasper verward.

Het waren echt opa Henk en oma Hannie en geen geesten. Ze kwamen wel vaker op zondagochtend langs en als de achterdeur open was lieten ze zichzelf binnen, helemaal niet raar. Maar deze begroeting hadden ze nog nooit meegemaakt. Met grote ogen keek Hannie naar haar spiernaakte kleinzoon. Gelukkig waren het geen preutse mensen die meteen met een preek klaarstonden.

'Kasper toch, wat sta je er bij.. zo opgewonden?!', zei oma met droge mond.

Ze sloeg haar handen tegen haar wangen en staarde naar zijn enorme geslachtsdeel dat zienderogen slap werd. Verschrikt bedekte de jongen zijn edele delen. Opa Henk keek toe met een dikke grijns om de mond.

Terwijl ze alle drie verstijfd de situatie taxeerden kwam Renee al even uitbundig de trap af.

Haar stem schalde door het huis: 'Kasper heeft alweer gespoten en ik ben klaargekomen op zijn tong! Goed bezig h? HE?!! ..OPA? OMA?! Wat doen JULLIE HIER?!!'

Het jonge meisje wilde wel door de grond zakken maar dat ging niet. Snel verstopte ze zich achter haar broer.

'Lekker stel zijn jullie', lachte opa, 'we hadden toch even moeten aanbellen Hannie.'

'Ja Henk, dat geloof ik ook', antwoordde zijn vrouw. 'We kwamen een kopje koffie drinken.. kijken hoe het jullie vergaat zonder ouders. Nou, dat lukt wel zo te zien.'

Henk viel haar bij: 'Toch vind ik dat ze een beetje weinig vlees op de botten hebben. Eten jullie wel genoeg?'

'Eh, j..ja', stotterde Kasper.

'Ik ga even iets aantrekken!', riep Renee en rende de trap op naar haar kamer.

'Ik ook!', riep Kasper, en weg was hij.

'Wat doen we nu?', vroeg Henk aan z'n vrouw.

'Zelf koffie maken', zei Hannie droog.

Ze had een reputatie in moeilijke situaties op haar best te zijn. Ook nu zag ze meteen mogelijkheden.

'Weet je wat dit betekent?', zei ze tegen Henk, 'dat de appel niet ver van de boom valt. Die twee hebben met elkaar liggen neuken. Net als Niels en Lisa vroeger!'

'Sst!'

Henk maande zijn vrouw tot stilte. De kleinkinderen hoefden nog niet te weten dat hun vader en tante het vroeger met elkaar gedaan hadden.

'Net als Niels en Lisa vroeger?!', klonk het achter hun.

'Huh.. ALICE?! WAT DOE JIJ HIER?!', riepen de beide oudjes in koor.

Voor hen stond hun andere kleindochter, al even verbaasd als zijzelf. Alice had het laatste stukje tekst goed gehoord, over 'neuken' en 'Niels en Lisa'.

'Hoorde ik dat goed?', vroeg Alice, terwijl ze opa en oma ter begroeting op de wangen zoende. 'Papa en tante Lisa hebben het vroeger met elkaar gedaan?'

Ze had het idee dat er meer in de familie gebeurd was dan zij wist.

Hannie en Henk wisten even niet wat ze moesten zeggen. Achter hun ruggen kwamen Kasper en Renee met tegenzin de trap afgeslopen. Ze zagen Alice staan praten met opa en oma en probeerden het gesprek op te vangen.

'Laten we het maar vertellen dan', verbrak opa Henk de stilte. 'We komen hier net binnen, wilden even kijken hoe het met de kids ging.. de achterdeur stond open.. we waren nog niet binnen of eerst Kasper en daarna Renee komen poedelnaakt de trap afgestormd.. hij met een enorme stijve en zij die iets roept over spuiten en klaarkomen.. en dus zegt Hannie tegen mij dat het net jullie vader en zijn zus zijn.'

'Vroeger dan h', zei Hannie snel terwijl ze het koffiezetapparaat aanzette, 'want of ze het nog steeds doen weet ik natuurlijk niet!'

Alice stond even sprakeloos, haar hersens draaiden op volle toeren. Beelden van papa en tante Lisa vlogen door haar hoofd.

'Ze zijn anders wel met elkaar naar Kreta, dus wie weet!', gierde ze.

Hannie keek haar man aan. Ze had al in geen jaren zo'n rooie kop van schaamte gehad. Natuurlijk had ze zelf ook allang bedacht dat het niet gek zou zijn als hun zoon en dochter het als volwassenen nog steeds met elkaar zouden doen, en misschien zelfs met medeweten van hun partners. Alice leek haar gedachten te raden.

'Weet mama daarvan?', vroeg ze.

'Dat jouw vader en Lisa het vroeger samen deden?', antwoordde Hannie.

'Ja, dat pap en Lisa elkaar neukten toen ze jong waren en misschien nu nog wel..', zei Alice.

Op de trap hadden Renee en Kasper hun oren tot het uiterste gespitst. Dit was echt NIEUWS!

Ze kwamen met grote ogen dichterbij en vroegen: 'Papa en tante Lisa hebben SEX met elkaar?!!'

'Vroeger!', zuchtte Hannie, het hele gesprek begon op haar geweten te drukken.

Het koffiezetapparaat pruttelde, tijd om eens met elkaar rond de tafel te gaan zitten en dan maar het hele verhaal te vertellen. Alice sneed voor iedereen een plak koek af.

'Ik heb altijd wel gedacht dat papa een geile beer was', zei ze.

Oma Hannie stak van wal: 'Toen jullie vader, onze zoon Niels dus, een jongen was, zo oud als Kasper nu, was ons al snel duidelijk wat voor een hengstig joch het was. We vonden onder zijn bed heel veel stukgelezen pornoboekjes.'

'De bladzijden kleefden aan elkaar dus dan weet je het wel!', vulde opa Henk enthousiast aan.

Hannie keek haar man verstoord aan: 'Laat de details maar even zitten schat, het gaat nu om de grote lijnen. Affijn, met zijn libido was niks mis en we kwamen erachter dat onze dochter, jullie tante Lisa, uit hetzelfde hout gesneden was. Na school en ook 's avonds voor het slapen gaan lag ze met zichzelf te spelen.'

'Zzzzz hoorde je dan, dat was het geluid van haar vibrator haha', lachte Henk.

Hannie keek hem streng aan: 'Henk!'

'Sorry..'

'Waar was ik? O ja.. op een middag heb ik ze betrapt toen ze samen in bed lagen. Allebei naakt, Lisa onder en Niels er bovenop. Ik schrok enorm, had zoiets niet verwacht maar sloot de deur en besloot eerst met Henk te overleggen wat we zouden doen.'

Henk: 'Ik zeg niks.'

Hannie: 'Toen zei Henk meteen van: die experimenteren met seks, nou en? We besloten ze in elk geval wat voorlichting te geven, ik moest er niet aan denken dat kleine Lisa zwanger zou raken. Ze was nog jonger dan jij nu Renee!'

Renee knikte ernstig het hoofd ten teken dat ze het begreep.

'Maar die voorlichting liep uit de hand.. nou ja, vertel jij het maar Henk..'

Henk ging verder: 'We riepen de kinderen bij ons, vertelden wat we hadden gezien en dat het niet erg was zolang Lisa maar als de wiedeweerga met mams naar de huisarts zou gaan voor de pil.'

Hannie haakte in: 'Zo gezegd zo gedaan. Lisa was aan de pil maar nu was het hek van de dam. Om de haverklap lagen die twee te neuken en ze namen soms niet eens de moeite om de deur van hun slaapkamer te sluiten! Daardoor gebeurde het wel eens dat ik ze bezig zag. Ik kon dan de verleiding niet weerstaan even te blijven kijken. Ze waren zo lief met elkaar..'

Henk vulde weer aan: 'Op een keer stonden we met zijn tween te kijken.. dat deed ons toch wel wat, dat er zo vrij met sex werd omgegaan in ons huis. Alsof de revolutie was uitgebroken! Ik kon me niet meer inhouden en begon Hannie te strelen. Al gauw zaten we met onze vingers bij elkaar in de broek.'

Hannie weer: 'Ik mag het eigenlijk niet vertellen maar ik kon mijn ogen niet van Niels zijn grote lul afhouden. Hij was zwaarder geschapen dan zijn vader, h Henk?'

'Nou wat een paal had die knul. Ik zag wel..', zei Henk met een waarderend knikje richting Kasper, 'dat jij je grote lul van je vader hebt gerfd!'

Kasper zat te glunderen. Zijn pik was al aardig aan het groeien tijdens dit gesprek maar werd nu keihard in zijn korte broekje. Oma Hannie keek er met een schuin oog naar.

'Moet je die tent zien!', lachte ze, 'zijn broekje is te klein.'

Kasper probeerde nonchalant een hand op zijn kruis te leggen maar iedereen keek naar hem, het was te laat.

Hannie glimlachtte: 'Ik dacht toen ik binnenkwam en jou zag staan meteen aan de grote pik van je vader, hetzelfde stuk vlees.'

'Maar oma, vertel nou verder van die keer dat jullie stonden te kijken toen papa en tante Lisa lagen te neuken?', vroeg Renee ongeduldig.

'Zal ik dat nou wel vertellen? Het is best intiem hoor.. nou ok.. de kinderen neukten waar ze maar konden.. elke dag opnieuw.. ook met de deuren open.. het kon niet uitblijven dat wij mee genoten. Die eerste keer stonden we met ons tween op de gang te gluren door de halfopen deur van Lisa's slaapkamertje. Ik werd er geil van en Henk ook. Hij had zijn handen in mijn slipje en vingerde me, ik had mijn hand in zijn broek en streelde zijn stijve. Toen Henk mijn rok losknoopte en ik even later in mijn blote gat gevingerd werd waren we een grens overgegaan. Want ineens drong het tot me door dat Lisa en Niels naar ons lagen te kijken.

'Henk ging verder: 'De rollen waren omgedraaid, ik vingerde Hannie terwijl de kids keken en Hannie kwam schreeuwend klaar daar op de gang. Haar kut spoot er van.. ze kickte erop dat de kinderen toekeken.'

'Het is waar..', antwoordde Hannie schuldbewust, 'jullie oma is een beetje 'n exhibitionist.'

Alice keek haar glunderend aan, pakte haar oma's arm en zei: 'Dat is blijkbaar ook erfelijk!'

'Ja kind? Jij ook?', zei Hannie met een vreugdevolle glinstering in de ogen.

Alice knikte: 'Ik was gisterenavond zo geil dat ik bijna naakt op de fiets zat en me onderweg vingerde. Het kon me niks schelen dat iemand me zou zien!'

Kasper en Renee keken elkaar aan.

'Was je nou echt je mobiel vergeten gisteravond?', vroeg Renee.

'Nee..', gaf Alice toe, 'ik was geil en had het idee dat jullie iets voor me verborgen hielden. Vervolgens heb ik jullie expres betrapt. Ik stond al net zo geil te gluren op de gang als oma net beschrijft.'

'En wat deden papa en Lisa toen jullie stonden te gluren oma?', vroeg Kasper ongeduldig. Hij wilde weten wat er die eerste keer verder gebeurde.

Hannie vertelde: 'Ze keken naar ons zonder iets te zeggen. Niels zat op bed, Lisa lag in zijn schoot en trok zijn stijve paal af.'

'En jullie oma werd zo geil van de hele situatie dat ze mijn broek open knoopte en me begon af te zuigen', ging Henk verder. 'Ondertussen keek ze of Niels en Lisa het wel zagen. Toen zag ik hoe Lisa haar broer ook begon af te zuigen. Zijn pik was echter zo groot dat 'ie maar net in haar mondje paste. Het was een heerlijk gezicht, onze kleine meid met haar grote, onschuldige ogen en een veel te grote pik tussen haar lippen gepropt. Ik hield het niet meer en spoot mijn zaad bij Hannie om de oren en even later was ook Niels zover. Dikke stralen sperma schoten in Lisa's gezicht en in haar mond. Het droop er aan alle kanten af. Tjonge wat kon die knul klaarkomen!'

'Nou Kasper, dat heb je dus ook van papa..', grapte Renee.

Oma Hannie kon ondertussen haar ogen niet meer van Kaspers opbollende broekje afhouden: 'De herinnering komt weer helemaal tot leven nu we het zo vertellen. Ik kan je zeggen dat het me net zo warm maakt als destijds. Helemaal nu ik weet dat Kaspers geslachtsdeel een replica van zijn vaders pik lijkt te zijn.'

De jongen keek zijn oma ongemakkelijk aan. Al een hele poos zat zijn lul klem achter zijn gulp en deed hij een halfslachtige poging het te verbergen. En zijn oma maar kijken..

'Geef 'm maar lekker de ruimte jongen', zei ze met zachte stem.

Kasper stond op uit zijn stoel, stak zijn hand in zijn broek en draaide zijn erectie naar opzij. Zijn apparaat stond afgetekend in zijn strakke shorts.

'Mmm.. het is een joekel hoor..', kreunde Alice.

'Mag ik iets vragen Alice? Heb jij met hun meegedaan?', wilde Henk weten.

'Ja opa', zei ze, 'gisteravond, nadat ik die twee betrapt had, ben ik er bij gaan zitten. Renee wilde eerst niet ontmaagd worden, dus heeft Kasper mij toen geneukt. Later paste zijn pik toch ook in haar poesje en heeft hij haar ontmaagd.'

'Dus we hebben hier drie kinderen die het met elkaar doen?', stelde opa Henk vast.

'Klopt. We geven het stokje blijkbaar door!', verzuchtte Renee met een soort blijheid op haar gezicht. Ze zat naast Kasper en bij deze woorden klopte ze op de dikke staaf in haar broers broek: 'Dit is geen stokje maar een stok trouwens.'

'Renee.. toe..', siste hij.

'O ga gerust je gang en geneer je niet voor ons hoor', zei oma Hannie zo luchtig mogelijk.

'Nee, wij zijn wel wat gewend', stelde Henk hen gerust. 'We gaan al jaren naar parenclubs en wat je daar allemaal meemaakt..'

'ECHT?', riep Alice, 'vertel opa!'

'Een andere keer meid, niet nu. Ik wil even kijken hoe dit verder gaat', zei hij knikkend richting de andere twee.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Hittegolf In Huis - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 155x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
8.0
:: Mijn Lieve Dochter - 4Door: Zorro
Gelezen: 4040x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter Nichtje Neef
18-05
9.2
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 1Door: Grumpy Loe
Gelezen: 8790x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen
17-05
8.5
:: Take Five - 2Door: Bookolos
Gelezen: 5681x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Plasseks
17-05
9.0
:: Onverwacht Bezoek Van...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 18492x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Scheren, Neuken
17-05
8.7
:: Met Moederliefde VoorgelichtDoor: Rudolf
Gelezen: 13813x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
17-05
8.7
:: Take Five - 1Door: Bookolos
Gelezen: 11504x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Groepseks, Plasseks
16-05
8.6
:: Mijn TweelingDoor: Dickydickert
Gelezen: 16702x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling, Pervers, Panty, Pijpen
16-05
9.2
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 16Door: Borrie70
Gelezen: 6884x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Onze Oppas - 8 (einde)Door: Schrijver
Gelezen: 9249x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
15-05
8.6
:: Nooit Verwacht - 7Door: Sharif
Gelezen: 4151x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-05
8.3
:: Verwisseld: Biker Thomas...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 7300x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-05
9.2
:: MelkdrinkenDoor: Jan239
Gelezen: 17219x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
14-05
7.6
:: Mijn Nicht En... - 1Door: Matthijs
Gelezen: 23932x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Vingeren, Aftrekken, Blond, Dikke Tieten, Openbaar
14-05
9.0
:: Vivian Op OntdekkingDoor: Dannoo
Gelezen: 18779x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Dochter, Pijpen, Neuken, Vingeren, Beffen, Spuiten,
13-05
8.6
:: Hawaiian FeestjeDoor: DoraStuurs
Gelezen: 16697x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Feest, Dansen, Neef, Nicht, Mama, Oom
12-05
7.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!