Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Hittegolf In Huis - 3

Renee's hand rustte op Kaspers afgetekende lul, weggestopt in het te strakke broekje. Ze wreef met haar vingertoppen kalm heen en weer, tastend langs de warme omtrek. De jongen sloot kort de ogen, het verhaal over zijn pa en tante Lisa plus zijn knellende lul hadden hem op het randje van klaarkomen gebracht. Hij gokte dat Renee met een nat kutje naast hem zat en al net zo in brand stond. En de anderen?

Opa Henk nam nog een slok koffie, stond op en ging achter zijn vrouw staan. Geroutineerd streelde hij haar schouders. De bult in zijn korte broek drukte tegen de rugleuning. Alice en oma Hannie lieten hun vingers aarzelend over elkaars arm gaan.

'Pff, wat is het warm hŤ? Of ligt dat aan mij?', zei Hannie tegen niemand in het bijzonder.

'Nee oma', zuchtte Alice, 'de hittegolf duurt nog deze week. Maar we hebben nu ook nog een hittegolf in huis!'

Ze moesten allemaal lachen, zelfs Kasper die toekeek hoe Renee zijn broekspijp zo oprolde dat zijn geslachtsdeel uit de pijp naar buiten stak. Wat een gek gezicht, de dikke eikel als een paarse, squishy aardappel in haar beweeglijke, kleine vingers.

'Kijk 'es wat daar tevoorschijn komt..', zuchtte oma Hannie verlekkerd.

Eigenlijk kon ze het helemaal niet goed zien vanaf haar plek aan tafel. Ze kwam omhoog uit haar stoel om toch maar niets te hoeven missen. Haar man stond nog steeds achter haar, sloeg nu zijn armen om haar heen en liet een hand op haar zware linkerborst rusten waar een harde tepel zich aftekende. Alice stond ook op om alles beter te zien. Ze had de tent in Henks broek gezien en posteerde zich losjes achter hem, benieuwd naar wat zou kunnen gebeuren. Renee streelde en kneep steeds brutaler in het kloppende geslacht van haar broer. Zelfs onder de stof van zijn shorts was het formaat indrukwekkend. Ze moest denken aan de cavia die ze jaren geleden had, en hoe het voelde hem te strelen, zo dik en gespierd en levend onder je kleine hand.

'Kom 'es uit je holletje..', giechelde ze.

De broekspijp waar een halve pik uitstak liet geen verdere bewegingsruimte. Kasper werd gesommeerd op te staan en Renee knoopte zijn gulp open. Ongemakkelijk keek de jongen naar zijn opa en oma die stil toekeken als publiek bij een voorstelling. Daarachter stond Alice, ze gaf hem een vette knipoog en likte haar lippen. Kasper grijnsde naar haar en dacht aan gisteravond, hoe hij zijn grote zus geneukt had. Zijn paal trilde gespannen als een boorhamer, en kwam schuin omhoog staand uit zijn broek naar buiten wippen. Renees hand gleed er omheen, streelde teder de perzikzachte penishuid en begon toen zijn voorhuid langzaam over de eikel te rollen. Een dikke druppel doorzichtig voorgeil kwam uit het pisgaatje omhoog. Toen Renees duim er over streek liet ze zijn paarse eikel glimmen van trots. Kasper keek naar haar, hoe ze hem begon af te trekken, gewoon waar iedereen bijstond..

Oma Hannie keek met een gloeiend gezicht haar man aan:.

'Gaan we niet te ver?', fluisterde ze.

Alice hoorde haar vraag, legde snel een hand op oma's wang en stelde haar gerust: 'Het is okť, laat ze..'

GedrieŽn stonden ze dicht op elkaar: Alice tegen opa Henks billen gedrukt, haar handen strelend waar ze maar kon komen. Henk zelf die een tiet van zijn vrouw kneedde met een hand, maar zijn andere hand naar achteren liet gaan om zijn kleindochter te bepotelen. Oma Hannie, vooraan, raakte meer en meer in een soort geile trance. Haar kut was al vloeibaar tijdens de geile gesprekken maar nu was haar slipje doorweekt en haar tepels gloeiden als kooltjes in het vuur. Haar mond was droog, in haar ogen zat een gefixeerde blik. Ze wilde niets liever dan de penis van kleinzoon vasthouden en in haar mond proppen. Toen ze oogcontact met Renee kreeg probeerde ze die boodschap woordloos over te seinen. Het leek te lukken, haar lieve kleindochter fluisterde iets richting Kasper, die met zijn broek op de enkels en op trillende benen naast haar stond.

Knijpend in zijn paal zei ze: 'Oma wil ook even voelen geloof ik. Mag het?'

Met een kort knikje gaf de knul aan dat dat wel kon. Direct maakte Hannie zich los uit haar mans omhelzing en stapte op het tweetal aan de andere kant van de keukentafel af. Knijpend in haar tepels bukte ze zich voor een eerste voorzichtige aanraking. Haar ogen zochten Kaspers toestemming. Hij keek in het lieve, verhitte gezicht vol rimpeltjes van zijn 68-jarige oma dat nu vlakbij was en lachte flauwtjes. Hannie trok haar jurk wat op zodat ze knielend naast hem kon zitten. Normaal geen houding die ze lang zou volhouden, maar geilheid veegt alle zorgen aan de kant. Ze moest en zou die grote jongen hebben!

Een beetje angstig keek Kasper naar zijn zusje aan de andere kant, de gebeurtenissen volgden elkaar snel op. Zijn oma was een heel aantrekkelijke vrouw, ze had best een goed figuur en een sexy uitstraling. Maar dat hij met haar.. o mijn god ze likte zijn eikel!

'Mhjam.., wat een knaap van een pik', kreunde oma Hannie vol bewondering, haar hand trekkend aan de 20cm gespierd neukvlees, 'wat een potige prikker.. echt een kopie van je vaders pik.. o jezus ik moet echt even.. mag ik? Ja? Gllhhmmn..'

Iedereen keek toe hoe oma Hannie haar lippen rond de eikel sloot en smakkend begon te sabbelen. Daarna sperde ze haar kaken wijd open en liet de grote jongenspik centimeter voor centimeter naar binnen glijden. De soepele, doorleefde huid rond haar keel bolde op terwijl Kaspers geslachtsdeel zich een weg zocht. Ze wilde hem meteen deep-throaten!

'Kijk maar uit', lachte opa Henk, 'ze vreet hem op hoor!'

'Dat is toch niet normaal!', zei een verblufte Renee, 'ze slikt hem helemaal weg?!'

Oma Hannie vond nog ruimte om 'ja' te schudden met haar rood aangelopen hoofd, de pik bleef tot aan de ballen in haar keel steken. Kasper greep zich aan zijn zusje vast en keek bezorgd naar de hongerige bezoeker op zijn schoot.

Plotseling kwam oma Hannie omhoog, haar schitterende grijze haar al verwilderd op het hoofd, hijgend van de inspanning, draden speeksel tussen haar lippen en de jongenspenis trekkend.

'Net de pik van Niels..!!', siste ze, en stortte zich opnieuw op de glimmende leuter.

'OHWWhh uhnnn.. ', kreunde Kasper.

Dat je zo gezogen kon worden wist hij niet. Door zijn oogharen zag hij opa Henk en Alice aan de andere kant van de tafel naar hem kijken. Opa had een hand in Alice haar korte jeansbroekje gestoken en vingerde haar kutje. Zijn grote zus had opa's broek opengeknoopt en liet zijn stijve door haar vingers glijden. Rechts van hem zat nog altijd Renee op haar knieŽn, haar zachte hand onder zijn T-shirt streelde zijn borst. Ze keken elkaar in de ogen.

'Wat gebeurt hier allemaal?', zuchtte Kasper verward, terwijl oma gorgelend haar keel op zijn paal drukte en met haar tong en lippen luid slurpende geluiden maakte.

'Ik snap het ook niet, lachte Renee flauwtjes.

Kasper tuitte zijn lippen, hij wilde een veilige, geruststellende zoen. Renee kwam gewillig naar hem toe geschoven en drukte haar mond op de zijne. In de hemelse tongzoen die volgde kon Kasper even verdwijnen, zijn zusjes lippen waren voor hem even troostrijk als een tepel voor een baby. Haar speelse tongetje dwaalde vrolijk rond over zijn eigen tong en Kasper voelde ruimte in zijn hoofd ontstaan, zijn orgasme stond voor de deur. Gekreun en gejammer steeg op uit zijn keel, steeds luider, tot hij Renees heerlijke mond moest lossen voor een hartstochtelijk gebrul.

'IK KOM, IK KOM.. ik ..koooOOOOOHHHHMMMM!!!...'

Het sperma joeg door zijn lul en knalde oma Hannie diep in de keel. Straal na straal vulde haar mond, ze slikte, hapte naar lucht terwijl een volgende zaadfontein over haar neus schoot. Kaspers ballen schokten spastisch en vonden een verse voorraad sperma om te lozen. Oma bleef hem gelukkig stevig aftrekken. Zijn betonharde jongenspik pulseerde op maximale dikte in haar handpalm, de aders stonden strak van al het bloed dat er doorheen kolkte. Het was een demonstratie klaarkomen die oma Hannie nog nooit had meegemaakt in haar lange, seksrijke leven. Weer spoot een straal naar buiten.

Euforisch gilde ze: 'Mijn god, O MIJN GOD.. al dat ZAAD!!!', terwijl verse klodders haar in het gezicht schoten. Haar hand bleef sjorren aan zijn pik tot het bloed naar elders stroomde en de kracht langzaam uit zijn neukspier verdween.

'UHHH pfff...', zuchtte hij.

Uiteindelijk kwamen Kaspers kloten tot rust. Hannies hand zat onder de kleverige resten, het trilde glimmend op haar neus en wangen en ook uit haar mondhoeken droop een sliert. Ze leek gebiologeerd door het spuitende natuurwonder. Ademloos keek ze toe hoe zijn onstuimige, jonge lid in ruststand terug keerde. De eikel hernam zijn neutrale kleur. Toen ze de lengte van de schacht met haar vingertoppen samen kneep wist ze er nog een laatste druppel sperma uit te halen die ze hongerig opzoog. Daarna bekeek ze opnieuw het resultaat en na goedkeuring propte ze de hele pik terug in haar mond en hield 'm daar een poosje, in verzekerde bewaring.

Aan de andere kant van de tafel steeg nu ook gekreun op. Het was opa Henk die zich door de snelle vingers van Alice liet aftrekken met klinkend resultaat: trots schoot zijn sperma in korte salvo's met een fraaie boog door de lucht en belandde op de stoelleuning.

'AH..jaah!.. o ja..AH!', kreunde ouwe Henk ingehouden, alsof hij niet het ritueel rond zijn vrouw wilde verstoren.

Na vier of vijf ejaculaties vloeide de rest van zijn sperma over Alice's hand. Toen hij klaar was keek hij haar tevreden aan en drukte een spontane kus op haar mond.

'Opa toch..', lachte Alice verlekkerd, en zoende de oude man een paar keer terug op zijn lieve, zongebruinde gezicht.

Henk trok zijn hand terug uit Alice haar broekje, ze was niet klaar gekomen maar zijn vingers waren toch nat van haar sapjes. Met plezier stak hij ze in de mond om te proeven.

'O jee', kreunde Alice, 'en, hoe smaak ik?'

'Zalig meid, dat kan toch niet anders', lachte opa Henk.

Zijn lippen glansden van haar geil.

'O god, WIE HELPT ME OVEREIND?', gierde oma met een wrange lach.

Ze had zo lang op haar knieŽn gezeten dat ze wel vastgeroest leken. Met vereende krachten werd ze op haar benen gezet, waarna ze met haar vingers het dunner wordende sperma van haar gezicht veegde en oplikte.

'Hmm.. lekker smaak je jongen', zuchtte ze voldaan.

Kasper glunderde. Hij had de pijpbeurt van zijn leven gehad maar het spuiten leek buiten hem om te zijn gebeurt, zo van de wereld was hij geweest. Nu keerde hij terug, met een verkreukeld gezicht. Iedereen moest erom lachen, ook om oma Hannie met het haar recht op de kop.

Wie heeft er even een handdoek voor me?', vroeg Hannie, 'want ik drijf helemaal.'

Ze trok schaamteloos haar jurk omhoog en stapte uit haar doorweekte slip. Alice gaf haar een handdoek waarmee ze haar kut afdroogde. Ze wreef paar keer stevig heen en weer, zuchtte iets van 'o wat ben ik nog geil' en keek de kring toeschouwers rond.

'Had je niet gedacht hŤ', zei ze met een uitdagende blik, 'dat jullie oude oma nog eens middenin de keuken haar poesje zou afvegen!'

Nee, dat had niemand een uur geleden durven voorspellen.

Toen ze allemaal gefatsoeneerd weer aan tafel zaten wilde Hannie weten of ze geen spijt hadden van deze onverwachte eruptie van geilheden. Ze wilde absoluut niet dat er gedoe van kwam. De kleinkinderen stelden haar gerust, en vroegen zelfs wanneer de volgende sexdate zou zijn.

'Wat? Meen je dat nou?', lachte Hannie verbaasd. 'Jullie zijn me een geil stelletje zeg!'

'Dat hebben we niet van een vreemde', vond Renee.

'Oma, heb jij vroeger ook sex met papa gehad?', wilde Alice weten.

'En ook met tante Lisa?', voegde Kasper toe.

Je zag Hannie twijfelen. Vertellen hoe haar kinderen het met elkaar deden was een ding, maar toegeven dat er nog veel meer gebeurd was.. oei!'

Ze keek haar man aan.

Henk knikte instemmend: 'Vertel nu het hele verhaal maar Hannie.'

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Hittegolf In Huis - 5

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Gezin Op Vakantie - 3Door: Thongandstorylover
Gelezen: 9454x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Incest, Familie, Broer, Zus, Moeder, Vader, Taboo
18-06
8.9
:: OnweerDoor: Nickey
Gelezen: 11759x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
8.4
:: Tweelingzusjes Gaan Los - 2Door: NickSchrijvers
Gelezen: 14195x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Stiekem
16-06
8.9
:: Dochter Weer Thuis - 2Door: Lady Von G
Gelezen: 17947x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Vader, Dochter, Familie, Taboe, Vaderdag
16-06
9.1
:: De (voorlopig) Laatste KeerDoor: Kato
Gelezen: 20915x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.9
:: Verwisseld: Valťrie Stripper... - 10Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 5012x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-06
9.0
:: Gezin Op Vakantie - 2Door: Thongandstorylover
Gelezen: 29833x
Reacties: 12
Lengte: Zeer Lang
Tags: Humor, Incest, Familie, Mama, Papa, Broert, Zus
14-06
9.1
:: Onverwacht Bezoek Van... - 4Door: Grumpy Loe
Gelezen: 11154x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Anaal
13-06
9.0
:: Tweelingzusjes Gaan Los - 1Door: NickSchrijvers
Gelezen: 26850x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Samen Vingeren, Zoenen
13-06
9.2
:: Na De Eerste KeerDoor: Kato
Gelezen: 26275x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-06
8.9
:: Onverwacht Bezoek Van... - 3Door: Grumpy Loe
Gelezen: 13895x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Beffen, Pijpen
12-06
9.3
:: Klein Maar Fijn - 2Door: Nina7
Gelezen: 15601x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
12-06
8.9
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 20Door: Borrie70
Gelezen: 7713x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-06
9.0
:: Dochter Weer Thuis - 1Door: Lady Von G
Gelezen: 25996x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vader, Dochter, Taboe, Familie
11-06
9.1
:: Nooit Verwacht - 8Door: Sharif
Gelezen: 4351x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-06
8.9
:: Gezin Op Vakantie - 1Door: Thongandstorylover
Gelezen: 41853x
Reacties: 20
Lengte: Zeer Lang
Tags: Incest, Humor
10-06
8.7
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!