Opwindend.Net
Dit is een vervolg op Hafsa, maar kan zonder voorgaande gelezen worden.

Fatma had haar wenkbrauwen nogal geŽrgerd gefronst toen ze het mobieltje hoorde. Tarik, de man met wie ze twee jaar geleden was getrouwd, had haar aangekeken en een verontschuldiging gemompeld. Met zijn ene hand bleef hij haar borsten kneden, terwijl zijn andere het mobieltje bediende. Hij keek even naar het scherm en had toen gegrinnikt.

'Wat is er?' vroeg ze hem.

'Iemand van het werk,' antwoordde hij en legde het mobieltje terug op de grond. 'Niets om je druk over te maken,' stelde hij haar gerust.

Fatma knikte en glimlachte. Ze boog zich een beetje voorover en steunde haar handen op zijn gespierde borst.

'Ik maak me niet ongerust,' zei ze en bewoog met haar heupen. Ze dreef het ritme stelselmatig op. Hij sloot zijn ogen en hoorde hem zuchten. Nog even en hij zou klaarkomen, wist ze. Nog even en hij zou zijn zaad in haar spuiten. 'Ik maak me helemaal niet ongerust,' zei ze weer en liet nog een laatste ruk vanaf haar heupen komen en voelde hoe zijn zaad tegen haar baarmoeder aan spoot.

'Amai,' kreunde hij en haalde diep adem. 'Verdomme!'

Niet vloeken,' zei ze streng en ging nu op hem liggen en drukte een zoen op zijn mond.

Fatma rolde van hem af en stapte het bed uit. Ze draaide zich om. Zijn lul hing slap tussen zijn benen. Helemaal leeggespoten. Ze grinnikte en liep de kamer, naar de badkamer. Ze sloot de deur achter zich en stapte meteen onder de douche. Het frisse water dat over haar verhitte lichaam liep voelde heerlijk aan. Ze nam de flacon met zeep en spoot een straal op haar lichaam.

De zeep druppelde over haar borsten. Langzaam begon ze de zeep te verdelen. Ze wreef over haar borsten die niet al te groot waren, maar ook niet te klein, vond ze. Tarik had er anders over gedacht. Die hield meer van grote borsten. Hafsa had grote borsten. Haar toekomstige schoonzusje. Het kind van 17. Daar zou hij vast van houden, lachte ze.

Ze liet haar donkerrode, bijna bruine tepels, door haar handen gaan en genoot van dit moment. Ze gooide haar hoofd in haar nek en sloot haar ogen en zuchtte. Nog steeds gingen haar ingezeepte handen over haar tepels. Toen werkte ze langzaam naar beneden. Draaide om haar navel, om ten slotte bij de donzige krulletjes van haar schaamhaar te komen. Op het moment dat ze een vinger in haar bracht, werd haar adem heftiger. Nog steeds met gesloten ogen bewoog ze haar vinger, eerst langzaam en toen vlugger en vlugger, uiteindelijk kwam ze met een lange diepe zucht klaar. Haar vinger was nat geworden. Na nog een ogenblik nagenieten, opende ze haar ogen en begon zich af te spoelen.

Tien minuten later had ze een kamerjas aangetrokken en was terug naar de kamer gekeerd. Tarik was nog steeds wakker zag ze en keek haar aan. Zijn pik hing nog steeds slap op zijn ballen.

'Ben je nog niet in slaap?' zei ze en ging naast hem zitten.

'Nee,' zei hij. 'Heb nog geen zin.' Hij trok aan het lint waarmee de kamerjas werd dichtgehouden zodat hij open viel en legde zijn hand op haar nog natte kutje.

'Je bent nat,' merkte hij op.

'Heb me net gedoucht,' zei ze. Ze keek hem aan en lachte en bracht op haar beurt een hand naar zijn pik die meteen in actie schoot. 'Je bent weeral klaar,' zei ze en boog zich voorover en nam zijn pik in haar mond. Langzaam gleed haar mond tot aan de schacht. De volle 22 cm leken helemaal op te gaan.

Tarik kromde zijn lichaam en voelde dat hij weer ging komen.

'Nog niet,' zei hij.

Fatma richtte zich op en keek hem aan. Ze liet de opengevallen kamerjas op de grond glijden en stapte naast hem in bed. Ging op haar rug liggen en spreidde haar benen.

'Ik ben er klaar voor,' lachte ze en keek hem aan.

'Dan ik ook,' antwoordde hij en liet zich op haar zakken.

Fatma zuchtte toen hij in haar kwam. Zijn lul zakte tot op haar baarmoeder, ze sloot de ogen en liet hem het ritme bepalen, dat langzaam op gang kwam en werd opgedreven tot het uiteindelijk eindigde in een stevig stoten. Toen hij in haar spoot liet ze een zuchtje.

'Hoe was het?' vroeg hij.

'Geweldig,' mompelde ze en kuste hem.

Hij rolde van haar af en zwierde zijn lange gespierde benen over de rand van het bed.

'Ik ga plassen,' zei hij en liep weg.

Fatma keek hem na en toen ze hem hoorde plassen greep ze naar het mobieltje en las het berichtje dat hij had gekregen. Het was van Hafsa. Haar ouders zouden niet thuis zijn, dus ze had het huis voor zich alleen. Voor hen alleen, bedoelde ze waarschijnlijk, de dikke koe. Haar zogenaamd schoonzusje. Heilig en vroom voor haar, een hoer voor hem. Een kleine dikke hoer.

Fatma schudde haar hoofd. Wacht maar, dacht ze. Mijn tijd komt nog. Jij kleine hoer!

Ze hoorde het toilet doorspoelen en legde het mobieltje terug op het nachtkastje.

Tarik kwam de kamer in en kroop in bed.

'Ik ben moe,' zei hij. 'Morgen belooft het een drukke dag te worden. Veel werk,' voegde hij eraan toe. Hij keek haar even aan en zoende haar. 'Slaapwel,' zei hij en draaide zich om.

'Slaap goed,' antwoordde ze en draaide zich ook om. Met open ogen bleef ze naar het raam staren.

De volgende dag werd ze om acht uur wakker. Naast haar was een lege plaats. Tarik was al aan het werken. Wat voor werk, dacht ze. Ben eens benieuwd.

Ze stapte uit bed en liet haar kamerjas op de grond liggen en liep naakt naar de badkamer. Daar ze alleen was, liet ze de deur openstaan. Ze stapte onder de douche en zeepte zich in. Tien minuten later knoopte ze de kamerjas die naast het bed op de grond lag, om. NeuriŽnd liep ze de trap af en opende de deur van de kamer.

Keuken. Enigszins tot haar verrassing zag ze dat de tafel al gedekt was. Er lag een briefje op haar bord. Ze nam het op en begon te lezen.

ďHeb veel werk dus ik weet niet wanneer ik terug ben, liefs Tarik.Ē

Ze verfrommelde het papiertje en gooide het in de vuilnisemmer. Toen pakte ze een boterham en boter en besmeerde hem. Ze schonk zichzelf koffie in en trok de keukenstoel achteruit. Langzaam kauwend, begon ze te eten. Toen ze klaar was, zette ze alles in de gootsteen en greep vervolgens naar het pakje sigaretten dat op het aanrecht lag. Ze schudde er een uit en stak deze aan. Diep inhalerend genoot ze van haar ochtend sigaret. Ze hield de rook een moment vast en blies hem vervolgens langs haar neusgaten naar buiten. Even later drukte ze de opgerookte sigaret uit en liep weer de trap op naar boven.

Toen ze in haar slaapkamer was opende ze de kleerkast. Ze bleef even zuchtend staan. ten slotte haalde ze een zwart rokje tevoorschijn en een bijpassend roze topje. Ze hield het even omhoog en gooide ze ten slotte op het bed. Dat zal het worden, dacht ze. Nadat ze de kastdeur had gesloten, liep ze naar de commode en trok de bovenste lade open. Ze haalde een lichtblauw slipje tevoorschijn en zocht naar het bijpassend behaatje, dat ze na even graaien eindelijk vond. Ze knoopte haar kamerjas open en liet hem op de grond vallen. Op dat moment ging de bel. Ze draaide zich om naar het geluid en fronste haar wenkbrauwen. Wie is dat nu weer, mompelde ze en trok haar kamerjas weer aan. GeŽrgerd liep ze de trap af, Tarik vervloekend die zijn sleutel of iets anders vergeten was. Toen ze de deur opende glimlachte ze.

'Fouad?'

'Hallo,' zei hij.

'Wat kom je doen?'

'Zomaar,' antwoordde hij en kuste haar op de toegestoken wang.

'Zomaar?

'Vind je het erg?'

'Natuurlijk niet,' zei ze en opende de deur en liet hem binnen. 'Maar Tarik is wezen werken.'

'Dat weet ik,' antwoordde hij en liep de kleine gang door naar de keuken.

Fatma stak haar hoofd naar buiten en keek even om zich heen. Toen sloot ze de deur en volgde haar schoonbroer naar de keuken die al een stoel naar achter had getrokken en het zich gezellig leek te maken. Hij ging zitten en keek haar aan.

'Wil je wat drinken?'

'Thee?'

'Ik heb koffie,' zei ze.

'Ook goed.'

Ze nam twee mokken uit de kast en vulde deze, schoof een naar Fouad en zette het andere voor zich.

'Vertel eens,' begon ze en keek hem benieuw aan.

'Wat valt er te vertellen?' hij keek zijn schoonzus aan en dronk onderwijl van de hete koffie.

'Je komt hier toch niet zomaar.'

'Ik wilde je zien,' zei hij.

'Je wilde me zien,' lachte ze en dronk van haar koffie. 'Volgens mij zien we elkaar vanavond.'

Fouad keek Fatma met een ernstig gezicht aan.

'Het gaat over Hafsa,' begon hij stamelend.

Fatma keek haar schoonbroer aan en zette de mok koffie, die ze nog in haar hand hand met een zacht tikje op de tafel.

'Hafsa?' zei ze. 'Wat is er met Hafsa. Het lijkt me toch een aardig meisje. Niet?'

Fouad haalde zijn schouders op en knikte.

'Dat wel,' zei hij.

'Wat is het probleem dan, Fouad? Je vind haar lief,' merkte ze op en keek hem aan. 'Maar je wilt niet met haar trouwen. Ze is niet de juiste moeder voor je kinderen.'

'Ik heb nog helemaal geen kinderen.'

'Natuurlijk niet,' lachte ze. 'Dat was bij wijze van spreken.'

Fouad keek haar aan en haalde zijn schouders op.

'Ik heb een probleem,' zei hij. 'Maar ik weet niet wie me kan helpen. Ik weet niet of er wel iemand is die me kan helpen.'

Fatma keek hem aan en legde haar hand op zijn arm.

'Je weet, Fouad,' zei ze, 'dat je me alles kan vertellen.'

'Dat weet ik,' knikte hij. 'Natuurlijk weet ik dat.' hij keek Fatma aan en lachte. 'Tarik boft maar,' zei hij.

Fatma keek hem aan.

'Hoezo?'

'Je bent een mooie vrouw.'

'Dankjewel,' antwoordde ze. 'Lief van je. Nog wat koffie?'

'Is er iets om te snoepen?' vroeg hij.

'Er liggen nog croissants van gisteren,' antwoordde ze.

Fouad stond recht en liep naar de kast.

'Mag ik,' en wees naar het zakje.

'Zeker,' zei ze en schonk nieuwe koffie.

Fouad brak een stuk van zijn croissant en doopte hem in de koffie. Tarik had dezelfde gewoonte, dacht ze en grinnikte. Ze keek hem aan en geeuwde.

'Verveel ik je?'

'Hoe kom je daar nu bij?'

'Je geeuwt.'

'Een mens geeuwt al eens,' merkte ze lachend op.

'Dat is waar,' antwoordde Fouad en doopte een nieuw stuk croissant in zijn koffie alvorens hij het in zijn mond stak.

'Het smaakt zeker?'

'Euhm,' mompelde hij en keek haar aan.

'Er is nog,' wees ze.

'Ik heb genoeg,' antwoordde hij en likte zijn vingers af door ze een voor een in zijn mond te steken. Hij keek haar aan en grinnikte en dronk de koffie op. 'Heb je plannen?'

'Vanavond eten bij je ouders,' zei ze. 'Kom je ook?' vroeg ze en lachte.

Hij haalde zijn schouders op. 'Misschien,' antwoordde hij en grinnikte.

'Komt Hafsa ook?'

Fouad haalde zijn schouders op.

'Waarschijnlijk,' zei hij. 'Ik denk het wel. Ze is in ieder geval uitgenodigd.'

'Dan zal ze ook wel komen,' zei ze en dronk haar mok leeg. Het was de derde mok koffie die ze dronk, nu zou ze wel moeten gaan stoppen. Ze dronk niet graag teveel koffie.

Fouad stond recht en zette zijn tas in de gootsteen.

'Dat had niet gemoeten,' zei ze.

'Weet ik wel,' antwoordde hij en draaide zich om. Hij keek Fatma aan en lachte weer. 'Je bent echt een mooi ding,' zei hij.

'Mooi ding?' grinnikte ze.

'Je weet wel wat ik bedoel.'

'Ik weet wat je bedoelt,' zei ze. 'Maar dit mooie ding is een getrouwde vrouw. De vrouw van je broer,' voegde ze eraan toe.

'Ik weet het,' knikte hij en haalde zijn schouders op.

'Ik moet me kleden,' zei ze. 'Nog boodschappen doen.' Fatma stond recht. 'Blijf je hier?'

'Moet ik gaan?'

'Natuurlijk niet,' zei ze. 'Je kan blijven.'

'Dan blijf ik,' zei hij en lachte.

Fatma keek haar schoonbroer aan en schudde haar hoofd.

'Ik ben dadelijk terug,' zei ze en liep de trap op.

Fouad keek haar na toen ze de trap opliep. Ze wiegde met haar kontje. Deed ze dat opzettelijk, of wiegde ze altijd met haar kontje? Vroeg hij zich af. Hij wist het niet en kon het zich niet herinneren. Misschien deed ze het wel opzettelijk. Vrouwen doen immers de vreemdste dingen, als er mannen bij hen in de buurt zijn.

'Mag ik toch nog een croissant?' riep hij naar boeven.

'Ja, hoor,' riep ze terug.

Fouad opende het kastje en nam de croissant eruit. Meteen brak hij hem in stukken en stopte ze in zijn mond. Heerlijk toch, mompelde hij en likte weerom zijn vingers af. Boven hoorde hij Fatma bezig en vroeg zich af wat ze aan het doen was. Hij wist natuurlijk dat ze zich ging kleden, maar wat zou ze aandoen. Waarschijnlijk iets sexy. Dat hoopte hij toch. Hij richtte zijn blik naar boven. Zou hij? Hij haalde zijn schouders op. Waarom niet, mompelde hij en liep de trap op. Hij was immers al boven geweest en zoals Fatma had gezegd, hij mocht haar alles vragen en vertellen.

Glimlachend vervolgde hij zijn weg. En dat was wat hij zou gaan doen. Met haar praten en vragen stellen.

Nu Fouad boven was hoorde hij het gestommel duidelijker. De twee deuren achter in de gang stonden op een kier. De slaapkamer van Tarik en Fatma en de badkamer. De laatste deur stond was gesloten. De kinderkamer, maar die zou nog niet direct in gebruik worden genomen.

Langzaam voetje voor voetje liep hij de smalle gang door, toen plots de deur aan de linkerkant, openging. Een naakte Fatma verscheen. Toen ze hem zag staan, schrok ze op en bedekte haar naaktheid, wat niet geheel lukte.

'Fouad,' zei ze. 'Wat doe jij hier?'

Hij keek zijn naakte schoonzusje aan en grinnikte.

'Wat sta je daar nu te lachen,' riep ze uit.

'Je bent mooi weet je dat?'

'Dat weet ik ja,' zei ze. 'Ga terug naar beneden ik ben zo klaar.'

Fouad keek haar grinnikend aan en legde plots een hand op haar kleine borst. Hij kneep met zijn hand en voelde de tepel meteen hard worden.

'Ow, verdomme!' riep ze uit. 'Je doet me pijn!'

Meteen alsof hij door een wesp gestoken, liet hij haar los. In zijn ogen verschenen tranen.

'Sorry,' stamelde hij. 'Ik wou niet...ik wilde... Ga je zwijgen tegen Tarik. Hij vermoordt me als hij heet te weten komt. Alstublieft!' voegde hij er smekend aan toe.

Hij schudde zijn hoofd. 'Ik weet niet wat...sorry,' zei hij en maakte aanstalten om naar de trap te lopen. Naar de keuken. Naar huis. Dit zal het einde zijn. Als Fatma het Tarik zou vertellen, was dit zeker het einde. Overspel kon niet volgens de Islam. Hij zou zeker gestraft worden door zijn broer, verguisd worden door zijn ouders. Misschien wel verbannen naar Marokko, waar zijn grootmoeder nog steeds woonde. Hij zou Hafsa verliezen. 'Sorry,' zei hij weer,' en liep naar de trap toe. Toen hoorde hij een stem en bleef staan.

'Fouad kom terug,' zei ze.

Nog steeds met tranen in de ogen, draaide hij zich om en keek zijn schoonzusje aan. 'Kom terug,' zei ze weer.

Fouad liep terug en bleef voor Fatma staan die nu haar naaktheid niet meer bedekte. Ze glimlachte en keek hem recht in de ogen.

'Sorry,' zei ze. 'Ik wilde niet kwaad worden.'

'Nee, ik moet sorry zeggen,' merkte hij op.

'Het geeft echt niet. Alleen je moet een vrouw niet op die manier aanraken.'

Fouad keek haar aan.

'Hoe bedoel je?'

Ze glimlachte en greep zijn hand. 'Kom,' zei ze en ging hem voor naar de slaapkamer.'

'Wat...' begon hij.

Fatma sloot de deur achter zich met haar voet. Ze duwde hem op het bed en bleef voor hem staan. Ze keek hem glimlachend aan en aaide over zijn hoofd alsof hij een hond was. Ze pakte zijn hand en bracht die naar haar borst. Ongewild begon hij te knijpen.

'Zachtjes,' zei ze. 'Je doet me weer pijn.'

'Sorry,' mompelde hij.

'Het geeft niet. Knijp zachtjes.'

Fouad kneep beide borsten van Fatma en voelde onmiddellijk de tepels hard worden onder zijn handpalmen.

'En?' vroeg ze.

'Waanzinnig,' zei hij.

'Vind ik ook,' fluisterde ze en woelde door zijn haar, terwijl zijn handen op haar borsten lagen.

Ze zuchtte zacht en sloot de ogen. Ze genoot. Het mocht helemaal niet. Ze mocht helemaal niet genieten. Het was verkeerd. Dit was zo fout. Wat als Tarik nu de deur open gooide en hen zo in deze situatie betrapte? Wat dan? Ze moest stoppen. Niet alleen voor Tarik, maar ook voor Fouad. Ook voor Fouad, dacht ze. Voor zijn toekomst. Dit moest echt ophouden. Hij zal uitgesloten worden, dacht ze en dat mocht ze niet laten gebeuren. Maar het leek sterker dan zichzelf. Ze opende haar ogen en nam een besluit.

Ze keek hem recht in de ogen en duwde hem op het bed. Hij had nog altijd zijn handen om haar borsten. Behendig gulpte ze zijn broek open.

'Licht je kont,' zei ze.

Fouad deed het gevraagde en ze trok zijn broek onder door ervoor zorgend dat ze zijn boxer ook vast had. Een witte broek en een rode boxer hingen nu tot half zijn knieŽn. Zijn pik kwam meteen omhoog en bleef schokkend hangen.

Fatma lachte en kroop half op hem.

'Wat ben je van plan,' zei hij.

'Wacht maar af,' zei ze en nam zijn pik in haar hand.

'Maar,' stamelde Fouad en richtte zich half op. 'Maar...'

'Blijf rustig,' zei ze. 'Er gaat je niets gebeuren,' voegde ze eraan toe. Ze glimlachte bemoedigend en nam zijn pik in haar hand, en leidde hem bij haar binnen.

Op het moment dat ze zich liet zakken, zuchtte hij.

'En?'

'Goed.'

'Alleen maar goed?'

'Waanzinnig,' zei hij.

Fatma lachte haar tanden bloot en keek haar schoonbroertje aan. Terwijl ze zachtjes begon te wiegen, sloot Fouad zijn ogen en genoot duidelijk zichtbaar van dit alles.

Langzaam voerde ze het ritme met haar op en hoorde hem zachtjes kreunen. Een glimlach speelde om zijn lippen.

'O! O!,'riep hij uit.

'Pijn?'

Hij keek haar aan en schudde zijn hoofd.

'Dan is het goed,' zei ze en begon nu te schokken met haar onderlichaam.

'Jezus!' riep hij uit. 'Ai! Ai! Amai!'

Fatma keek hem enkel aan en dreef het ritme nog wat op.

'Ai! Verdomme! O! Ja! Ja! Ah! Ah! Verdomme!' riep hij telkens.

Op het moment dat hij zich in zijn schoonzusje leeg spoot, opende hij zijn ogen.

'Verdomme!' riep hij nog een keer.

Fatma legde haar handen op zijn borstkas en keek hem aan.

'Nu ben je klaar voor jouw Hafsa,' zei ze en kuste hem.

Zoek naar meer verhalen van Tender...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Gezin Op Vakantie - 3Door: Thongandstorylover
Gelezen: 9199x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Incest, Familie, Broer, Zus, Moeder, Vader, Taboo
18-06
8.9
:: OnweerDoor: Nickey
Gelezen: 11553x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
8.4
:: Tweelingzusjes Gaan Los - 2Door: NickSchrijvers
Gelezen: 14155x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Stiekem
16-06
8.9
:: Dochter Weer Thuis - 2Door: Lady Von G
Gelezen: 17906x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Vader, Dochter, Familie, Taboe, Vaderdag
16-06
9.1
:: De (voorlopig) Laatste KeerDoor: Kato
Gelezen: 20892x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
14-06
8.9
:: Verwisseld: Valťrie Stripper... - 10Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 5011x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-06
9.0
:: Gezin Op Vakantie - 2Door: Thongandstorylover
Gelezen: 29748x
Reacties: 12
Lengte: Zeer Lang
Tags: Humor, Incest, Familie, Mama, Papa, Broert, Zus
14-06
9.1
:: Onverwacht Bezoek Van... - 4Door: Grumpy Loe
Gelezen: 11144x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Anaal
13-06
9.0
:: Tweelingzusjes Gaan Los - 1Door: NickSchrijvers
Gelezen: 26827x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Samen Vingeren, Zoenen
13-06
9.2
:: Na De Eerste KeerDoor: Kato
Gelezen: 26257x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-06
8.9
:: Onverwacht Bezoek Van... - 3Door: Grumpy Loe
Gelezen: 13894x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Beffen, Pijpen
12-06
9.3
:: Klein Maar Fijn - 2Door: Nina7
Gelezen: 15598x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
12-06
8.9
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 20Door: Borrie70
Gelezen: 7711x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
11-06
9.0
:: Dochter Weer Thuis - 1Door: Lady Von G
Gelezen: 25963x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vader, Dochter, Taboe, Familie
11-06
9.1
:: Nooit Verwacht - 8Door: Sharif
Gelezen: 4348x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-06
8.9
:: Gezin Op Vakantie - 1Door: Thongandstorylover
Gelezen: 41811x
Reacties: 20
Lengte: Zeer Lang
Tags: Incest, Humor
10-06
8.7
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!