Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Mijn Dochter En Kleindochter - 1

Daags na het etentje wist Peter zich geen houding te geven. Jelina is niet alleen zijn kleindochter maar ook zijn dochter. Hoe moest hij daar mee omgaan? Hij kon haar toch niet domweg negeren, wel dan? Hij had haar in mijn hart gesloten en besloot dat, wat er ook zou gebeuren, hij er altijd voor haar zou zijn.

Ook Jelina liep met haar ziel onder de arm. Ze wist nu wie haar vader was, maar dat haar eigen opa dat was, dat had ze nooit verwacht. En haar moeder? Die had er zo laconiek over gepraat. Ja, ze wist wel dat haar moeder op seks belust was, maar dat ze het met haar eigen vader had gedaan en dat die haar ook had mogen ontmaagden, dat kon ze maar moeilijk bevatten,

Esmee zag dat beiden met iets rondliepen en besloot het heft in eigen hand te nemen. Eerst sprak ze met Jelina: “Jelina, ik begrijp dat, wat ik, in het restaurant, heb verteld, je een beetje heeft overvallen. Ik wilde je het zelf vertellen en nu je 16 bent vond ik de tijd rijp om dat ook te doen. Ik kan me het hele voorval nog als de dag van gisteren voor de geest halen en heb er géén moment spijt van gehad.

De eerste keer is een belangrijkste mijlpaal in je leven. Het blijft je, hoe oud je ook wordt, altijd bij. Wanneer je dan terug kunt denken aan een gelukzalig gebeuren, dan straal je. Wanneer je voor de eerste keer, laat ik het maar grof zeggen, door een jongen bent geneukt die alleen maar zijn pik in je kutje wilde steken en in klaar is gekomen, zonder ook maar even aan jou te denken, dan heb je een traumatische ervaring, waar je nooit meer van af komt. Dus moet je, als het kan, er voor zorgen dat het teder, zacht, oprecht gebeurd, waarbij jij alle aandacht krijgt. Zo heeft Peter het met mij gedaan. Hij had alle aandacht voor me, wilde me geen pijn doen, ook al was het niet pijnloos, maar het genot dat ik daarna beleefde is met geen woorden uit te drukken.

Je bent nu 16 en je hebt zelf als een gezegd dat je nog maagd bent, maar toch…………… Hoe zou je het vinden als we Peter vragen het met jou te doen? Ik bedoel, we maken er een gezellige avond van. Samen zorgen we er voor dat de kamer is verlicht met kaarsen, het mooie servies op tafel en we maken zijn lievelingskostje klaar. Als kers op de taart bieden we hem jou aan. De details werk ik wel uit en ik zorg ook dat je gepaste kleding hebt.”

Hier moest Jelina even over nadenken. Ze wilde het maar al te graag. Ze had als een aantal namen van jongens de revue laten passeren, maar de een na de ander was afgevallen. En nu kwam haar mama met haar opa, of mag ik zeggen, haar eigen papa op de proppen. Welk meisje droomt er niet van het voor de eerste keer met haar eigen vader te doen? Haar besluit stond vast. Ze stemde in.

Esmee kan haar vader om haar vingers winden en ze vertelde hem dat ze samen met Jelina, als dank voor de huisvesting, zaterdagavond voor een dinertje zou zorgen. Peter moest iets casual chique, dus iets makkelijks, aan trekken. Voor de rest zouden de dames zorgen.

Vrijdagavond is koopavond
Jelina en Esmee gingen shoppen. Bij Livera vonden ze een bodystock met ondersluiting. Jelina begreep meteen de bedoeling. Haar tieten lagen in de half open cups en het open van de ondersluiting was een fluitje van een cent. Bij H & M vonden ze een doorzichtig negligé. En bij Zeeman kocht Esmee nog lint om er een grote rode strik van te maken. Passend schoeisel, kaarsen, servetten en levensmiddelen maakte het geheel compleet.

Zaterdagmiddag 7 uur.
Esmee en Jelina hebben samen soep gemaakt, aardappeltjes met witlof in een yoghurtdressing en een moot verse zalm gegrild. Peter zit met een glas whisky in zijn relaxstoel en geniet van de op en neer dravende vrouwen. Uiteraard heeft Jelina nu nog haar strakke lange broek met shirtje, dat eigenlijk een maatje te klein is, aan. Hij ziet de tepeltjes tegen de stof drukken en zijn pik richt zich een beetje op.

De soep wordt opgediend. De kaarsen zorgen voor de juiste stemming en een CD met muziek van Bach is zacht hoorbaar op de achtergrond, De volgende gang en het drietal geniet van de maaltijd. Tot het laatste aardappeltje gaat het op. Dan is het tijd voor het dessert. Esmee zegt tegen Peter: “Je zult even moeten wachten. Schenk nog maar een borrel in dan komen wij over een minuut of 10 met het toetje,” Peter doet wat ze hem vraagt. Hij denkt dat ze dat nog af moeten werken.

Esmee en Jelina gaan naar de keuken en snel via de gang naar boven. Daar moet Jelina zich uitkleden. Naakt voor haar moeder is geen probleem. Even snel onder de douche, met een scheermes de laatste donshaartjes weg halen, een beetje parfum op haar naakte huid, Bodystock en negligé aan. Vervolgens maakt Esmee nog een keurige rode strik. Het lint gaat over haar tieten, over haar rug naar haar billen, tussen haar benen door naar voren en de strik komt midden tussen haar prille borsten. Esmee neemt snel met de telefoon van Jelina een foto en stuurt die naar Peter met de tekst: “Peter, wil je HET met me doen?.” Het geheel wordt aangevuld met een aantal hartjes.

Langzaam gaan ze naar beneden en komen de kamer binnen. Peter zit met stomheid geslagen naar het scherm te turen. Esmee gaat met Jelina naar zijn stoel en dan vraagt Jelina: “Peter, zal je voorzichtig met me zijn? Ik wil maar al te graag, maar ik ben er toch een beetje bang voor. Ik weet dat het de eerste keer pijn doet, maar als jij met mij net zo zacht omgaat als je toen met mama deed, dan eh……….eh……. ben ik er klaar voor. Maak de strik maar open.”

Met trillende handen maakte hij de strik los en het lint viel op de grond. Esmee liet haar een paar keer voor hem ronddraaien, zodat hij haar goed kon bekijken en, terwijl Jelina met haar gezicht naar hem stond, ging Esmee achter haar staan en knoopt het negligé open. De stof viel van haar schouders en hij vergaapte zich aan haar tieten. De tepels staken over de rand van de cups.

Zoals opgedragen zakte Jelina door haar knieën en ritste ze zijn broek open. Een beetje onhandig haalde ze zijn stijve pik uit de gulp. Het voorvocht glinsterde over zijn eikel. Ze wist wat er van haar verwacht werd, maar toch, een beetje voorzichtig opende ze haar lippen en ging met haar tong over zijn eikel. Peter was in extase. Hij voelde zijn pik langzaam in haar keel verdwijnen. Hij zat er maar half in, maar dit stoorde hem niet. Hij genoot. Legde zijn handen achter haar hoofd en tergend langzaam liet bewoog zo haar hoofdje op en neer over zijn schacht.

Esmee bleef niet werkeloos aan de kant. Ze knielde naast haar dochter en streelde met haar rechterhand zijn ballen. Af en toe kneep ze er even in, waardoor zijn pik dieper in het keeltje van Jelina ging. Dit alles werd hem teveel. Hij voelde zijn ballen spannen en probeerde tussen zijn met horten en stoten gepaard gaande ademhaling zeggen dat hij op het punt stond klaar te komen.

Esmee vond dat Jelina meteen maar moest wennen aan de smaak van sperma en zorgde er voor dat zijn pik in het keeltje van Jelina bleef terwijl hij zijn zaad spoot. Ze stikte er bijna in, maar kon, omdat haar moeder haar hoofd tegenhield, niets anders doen dan het doorslikken. Even vond ze het smerig, maar bij de 3e straal was ze er aan gewend en begon het zelfs lekker te vinden.

Esmee likte de laatste druppels van het gezicht van haar dochter en ze vond het tijd om naar zijn slaapkamer te gaan. Hij liep achter Jelina de trap op en had een prachtig zich op haar schommelende billen. Naast het bed bleef ze staan. Peter nam haar in zijn armen en knuffelde haar. Haar stijve tepeltjes drukten tegen zijn borst. Hij legde zijn handen op de cups en streelde het ongerepte vlees. Jelina had haar oogjes dicht. Dit was veel lekkerder dan in haar natste dromen. Zijn handen gleden over haar lichaam en vonden de sluiting van de bodystock. De drukkers los en nu zakte Peter door zijn knieën. Zijn tong vond haar natte schaamlipjes.

Hij likte er een vanaf haar klitje naar haar anus en langs de andere weer terug. Haar klitje sloeg nog even over. Jelina wist niet wat haar overkwam. Dit gevoel, zo opwindend, zo teder, zo ongekend. Vakkundig ging hij door. Hij likte, sabbelde en knabbelde op haar lipjes. Esmee zorgde intussen dat zowel Jelina als ook hij naakt waren.

Ze voelde haar hele lichaam verstarren, trilde, beefde en kreeg een ongekend orgasme. Peter moest haar opvangen anders was ze op de grond gevallen. Hij legde haar op zijn bed en liet haar even tot rust komen. Haar ademhaling werd rustiger en hij fluisterde: “gaat het weer, liefje? “Ze knikte.

Hij spreidde haar benen en voelde hoe nat ze was. Een beetje van haar sappen smeerde hij over zijn harde pik zodat die niet stroef aanvoelde, zette zijn eikel tegen haar schaamlipjes en hoorde haar diep zuchten. Ze was er klaar voor.

Esmee streelde de wangen van haar dochter terwijl Peter zijn pik iets verder naar binnen duwde. Jelina verzette zich en Esmee pakte haar hand vast. “Knijp er maar in, Jelina. Dat helpt” fluisterde ze. Hij ging iets terug en weer wat verder naar binnen tot hij weerstand voelde. Hij liet haar aan zijn pik wennen. Het leek wel of het uren duurde, al was het maar seconde werk, toen vroeg hij: “Klaar?”

Jelina kon geen woord uitbrengen, ze knikte en kneep haar moeder hard in haar hand. Peter drukte door, ze gaf een harde gil en het leek even of heel de wereld verging. Het werd haar zwart voor de ogen, ze voelde zijn pik diep in haar kutje zitten en er was niets dat bewoog.

Haar lichaam raakte al snel gewend aan die pik. Ze opende haar ogen en keek hem aan met een stralende blik. Dit was voor hem het teken door te gaan. Wij wilde haar geen pijn meer doen en trok met heel zorgvuldig iets terug, waarna hij weer naar voren ging. Esmee had intussen de hand van Jelina los gelaten en zag haar dochter genieten.

In een aanvankelijk traag tempo neukte Peter zijn kleindochter. Jelina begon er van te genieten en vroeg hem sneller te gaan. Ze nam zijn tempo over en hief haar bekken, bij ieder stoot, op. Ze begon feller te worden, zei dat hij haar hard moest neuken, sneller, vlugger, dieper. Peter deed wat hem werd gevraagd. Hij verhoogde het tempo, ging tot aan zijn ballen in haar kutje en streelde met zijn vingers intussen haar klitje.

Het kon niet lang uitblijven. Jelina kreeg haar 2e orgasme. Spoot haar sappen over zijn pik en hield hem met beide handen op zijn billen diep in haar kutje. “Jelina ik moet stoppen anders ga ik in je spuiten.” Riep hij uit.

Haar greep werd nog vaster, ze wilde zijn vruchtbaar zaad in haar hebben. Ze was niet aan de pil en hoopte dat ze, net als haar moeder, zwanger zou worden van haar eigen vader. Hij spoot straal na straal in haar pas ontmaagde kutje. Viel toen uitgeput op het lichaam van deze tiener.

Haar droom was werkelijkheid geworden. Ze was geen maagd meer, had mogen neuken met haar eigen vader en héél misschien was ze ook wel zwanger van hem. Beter kon toch niet?

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Verwisseld: Kristian Zweden...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 5473x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
19-05
8.9
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 8837x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen, Beffen, Anaal, Neuken
19-05
9.2
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 4304x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
8.5
:: Mijn Lieve Dochter - 4Door: Zorro
Gelezen: 11839x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter Nichtje Neef
18-05
9.2
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 1Door: Grumpy Loe
Gelezen: 16089x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen
17-05
8.5
:: Take Five - 2Door: Bookolos
Gelezen: 8064x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Plasseks
17-05
8.8
:: Onverwacht Bezoek Van...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 23101x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Scheren, Neuken
17-05
8.7
:: Met Moederliefde VoorgelichtDoor: Rudolf
Gelezen: 17653x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
17-05
8.7
:: Take Five - 1Door: Bookolos
Gelezen: 15220x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Groepseks, Plasseks
16-05
8.5
:: Mijn TweelingDoor: Dickydickert
Gelezen: 19831x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling, Pervers, Panty, Pijpen
16-05
9.2
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 16Door: Borrie70
Gelezen: 7628x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Onze Oppas - 8 (einde)Door: Schrijver
Gelezen: 10140x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
15-05
8.6
:: Nooit Verwacht - 7Door: Sharif
Gelezen: 4360x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-05
8.3
:: Verwisseld: Biker Thomas...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 8062x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-05
9.2
:: MelkdrinkenDoor: Jan239
Gelezen: 18124x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
14-05
7.6
:: Mijn Nicht En... - 1Door: Matthijs
Gelezen: 24743x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Vingeren, Aftrekken, Blond, Dikke Tieten, Openbaar
14-05
9.0
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!