Opwindend.Net
Het is stil in de intercity naar Breda. Waarschijnlijk ligt dit aan het tijdstip. Het is net 14.00 uur geweest. Door de intercom hoor ik volgende station Breda – Centraal. Deze trein gaat verder naar blah blah blah blah. Ik luister niet en het interesseert me ook niet. Hier moet ik eruit.

In tegenstelling tot veel mensen ben ik groot voorstander van het openbaar vervoer. Binnen het uur zit in van Breda op Schiphol en de lijnbus van Breda doet er ook nog geen half uur over. Met de auto haal ik dat nooit en als ik dan de kosten van benzine en parkeren afzet tegen de kosten van het OV dan is het een win-win situatie.

Ik ben wel een beetje gespannen. Ik heet Peter, ben 53 jaar, zelfstandig ondernemer, weduwnaar, heb een dochter Esmee en een kleindochter Jelina, resp. 34 en 16 jaar oud. Esmee is een paar maanden geleden gescheiden en zocht woonruimte. Ik heb een behoorlijk vrijstaand huis en kon haar, met haar dochter, toch niet op straat laten staan. Dus heb ik haar aangeboden bij mij in huis te komen, onder voorwaarde dat ze zelf 2 slaapkamers in zou richten en hier en daar wat aan te passen. Terwijl ze verhuisde heb ik genoten van 3 weken zon op Bali.

Bij thuiskomst staan ze me al op te wachten. Mijn dochter omhelst me en Jelina vliegt om mijn nek. Onder het genot van een kopje koffie met gebak kletsen we wat bij. Esmee en Jelina hebben hun draai al in huis gevonden en vertellen me dat ik niet weet hoe dankbaar ze zijn dat ze ‘voorlopig’ bij me in mogen wonen.

Esmee:
Ze is 177 cm lang, half lang kastanjebruin haar, grijze ogen, een c/d cup tieten en ik weet dat ze haar kutje scheert.
Jelina
Met haar 16 jaar heeft ze al een behoorlijk figuur. Ze is iets kleiner dan haar moeder, 169 cm, de kleur van haar haren, de meestal in een paardenstaart draagt, neigt naar blond, net als haar moeder behoorlijke toeten en of ze zich scheert, da weet ik niet.

Omdat ik de vorige avond om middernacht, plaatselijke tijd, uit Bali ben vertrokken, met een tussenstop in Doha, ben ik redelijk vermoeid en stel voor om nog even ergens te gaan eten en dan is het voor mij bedtijd. De dames stemmen hier mee in en gaan zich omkleden. Als eerste staat Esmee terug in de woonkamer. Ze heeft een licht gele polo aan, die volgens mij, best een maatje groter had mogen zijn. Haar tieten drukken tegen de stof, want ik zie door de stof heen, haar tepels. Haar beige rok komt tot aan haar knieën en op haar ‘high Heels’ lijkt ze een stuk groter.

Even later komt ook Jelina binnen. Ik moet even slikken. Ze heeft een opvallend naveltruitje aan, dus zie ik een stuk van haar gebruinde buik, een zwart rokje, dat niet veel lager komt dan haar kruisje en zwarte lage leren laarzen. Mijn pik beroert zich in mijn boek, zeker toen ze me zei: “Opa, oh nee ik mag Peter zeggen, weet je nog dat je me, voor mijn verjaardag, geld gaf om leuke kleren van te kopen? Nou dit heb ik speciaal voor jou gekocht. Nu zie je waar ik je centen aan heb besteed. Helaas heb ik geen bijpassende lingerie, maar dat komt misschien weer wel eens.”

Mijn tong hing, bij wijze van spreken, van opwinding uit mijn mond. We hadden gereserveerd bij Merlijn en daar kun je zelf je menu samenstellen. Kleine hapjes, zowel voor de voorgerechten, hoofdmenu en dessert. We hadden een klein intiem tafeltje en Esmee zat naast me Jelina tegenover me. We bestelden de drankjes en de eerste voorgerechten. De stemming zat er goed. Er werd gelachen, geproost en er werden dingen uit het verleden opgehaald.

Plots zei Esmee: “Weet je nog Peter?” Ja, we hebben afgesproken dat we geen pa, dochter enzovoorts zeggen maag elkaar tutoyeren. “Ik was 16 geworden en je had voor mij een heel speciaal cadeau?” Ik keek haar even bedenkelijk aan, maar ze ging door: “Mag ik het vertellen? Je weet dat ik haar vrij opvoed en dat ik geen geheimen voor haar heb. En voor jou is het misschien ook wel goed om te weten.”

Ik knikte en ze begon:
Zoals ik al zei was ik net 16 geworden. In die tijd was het normaal dat je vanaf 16 alcohol mocht drinken. Nu is het NX18 Jelina, maar je weet hoe ik daar over denk. Ik kreeg mijn eerste glas wijn, goedkope bocht, maar het mocht, dus drinken, of je het nu lekker vind of niet. Na het 1e, kwam er een 2e en dat vond jij, Peter, genoeg. Ik niet en nam nog een 3e. Om kort te gaan, dat was natuurlijk te veel van het goede en mama lag, zoals gewoonlijk, al een hele tijd op bed.

Samen met jou heb ik de boel opgeruimd zodat mama de volgende morgen niet kon zien dat er gedronken was. Ja, Jelina, mama was tegen iedere vorm van alcohol. Net als ik, nou ja, tegen, tegen? Na de afwas was het bedtijd en ik zei dat ik na die wijntjes bang was van de trap te vallen en jij moest me helpen boven te komen. Jij nam me, sterke beer die je was, op je schouder en droeg me zo naar boven. Ik snap nu nog niet dat mama toen niet wakker is geworden. Ik lag met mijn hoofd op je rug en je had mijn benen vast met je handen. Je linkerhand kwam daardoor dicht bij mijn kruisje of mag ik zeggen kutje?

Ik was geil, had verschillende vriendinnetjes die zeiden dat ze wel eens een vriendje hadden gehad die met zijn hand in hun broekje had gezeten en daar droomde ik al heel lang van. Ik zag mijn kans schoon en toen je me op mijn bed liet zakken zei ik je dat ik me draaierig voelde en de knoopjes niet los kon krijgen en met mijn verleidelijk stemmetje vroeg ik je me te helpen. Ik wist toen allang dat jij me niets kon weigeren en ook dat je met mama al een hele tijd niet meer had geneukt.

Voor de vorm stribbelde ik tegen, waardoor je handen, meer dan jouw bedoeling was, over mijn tietjes gingen. Mijn strakke jeans uittrekken was voor jou nog een groter probleem. De sluiting en de rits dat ging wel, maar toen naar beneden schuiven. Uiteraard schoof meteen mijn slipje mee en zag jij zag mijn glinsterende schaamlipjes. Je wist je geen houding te geven.”

Hier stopte ze even en nam een slok van haar wijn. “Ga door, mama, Ga door, alsjeblieft, hoe ging het verder?” zei Jelina gretig. Ik schaamde me een beetje. Moest mijn dochter nu aan haar kleindochter vertellen wat ik met haar had gedaan?

Esmee zuchtte even diep en vertelde verder: “Je wilde mijn slipje omhoog trekken, maar dat wilde ik niet en zei dat ik altijd naakt sliep. In mijn achterhoofd wist ik dat jij nu ook mijn beha uit moest doen en jij mijn opgewonden tieten met harde tepels te zien zou krijgen. Met veel gehannes kreeg je ten slotte ook de sluiting van dat ding los en je wilde me instoppen, maar dat wilde ik nog niet. Eerst tandjes poetsen. Ik liep wat onzeker naar de wastafel en zei dat ik bang was dat ik ging vallen en dat jij me tegen moest houden. Dar stond ik dan, naakt met mijn gezicht naar de spiegel en een papa die achter me stond om er voor te zorgen dat ik niet zou vallen, mijn tanden te poetsen.

Plots draaide ik me om en sloeg mijn armen om je schouders, drukte mijn tieten tegen je shirt en in mijn kruis voelde ik de druk van je pik. Ik wist het zeker, ik moest die pik hebben. Langzaam drukte ik je naar achter, Peter, en we kwamen bij mijn bedje. Een klein zetje was genoeg en je lag op je rug op bed. Ik nam mijn kans waar en voor je het goed besefte zat ik met gespreide benen op je buik.

Kijk naar mijn tieten, Peter, zei ik en pakte meteen zijn handen en legde die op mijn tieten. Mijn tepels waren keihard en ik masseerde met jouw handen mijn tieten. Het duurde even, maar je had geen aansporing meer nodig. Ik boog voorover en je kon ze in je mond nemen. Ik hoor je nog zeggen: “Esmee, dat mag niet, dat kan niet, dat is ………oh wat is dat lekker” Ik wist dat ik zou krijgen wat ik wilde, Peter, ik wilde door jou worden ontmaagd.

Je had alles van je afgezet. De rollen werden gekeerd. Nu lag ik op mijn rug en keek hoe snel jij al je kleren uit wist te trekken. Je zoende mijn tieten, genoot van mijn tepels en je vingers speelden met mijn lipjes. Ik word nu al weer nat als ik er aan terug denk.

Weer stopte Esmee even en nam een slok. Jelina keek haar verwijtend aan. “Waarom stop je nu met vertellen, ik voel het bij mij ook al kriebelen.” Ik vond het maar niets dat Esmee zo openhartig bezig was tegen Jelina.

“Ik was kletsnat en kwam voor de eerste keer op je vingers klaar. Je likte mijn sappen en ik werd nog geiler. Even twijfelde je maar toen ik je met smekende ogen aankeek, zette je het toompje tussen mijn schaamlipjes. Het kan even pijn doen, zei je nog. Ik weet dat ik iets heb geantwoord van zeik niet, pap, steek hem er in please. En dat deed je tot je het vliesje voelde. Ja, Jelina, mama was nog maagd. Je twijfelde en dat zag ik dus drukte ik met geweld mijn heupen omhoog en je pik schoot door het vliesje. Ik weet niet meer of ik nu wel of niet heb gebloed, maar ik gaf even een korte gil. Jij schrok, maar, nog voor je met gerust kon stellen, begon ik zelf met mijn heupen te bewegen. Ik wilde dat mijn papa mij neukte, dat was het ultieme verjaardagscadeau voor mij.

Je nam het tempo over en langzaam maar zeker genoten we beiden. Met het laken over mijn mond probeerde ik het geluid van mijn hijgen en met horten en stoten gepaarde gaande ademhaling te dempen. Peter was je enorm.

Ik weet nog goed dat ik verstarde, het zou niet lang meer duren voor ik een orgasme zou krijgen en jij merkte dat. Je wilde je pik uit mijn kutje trekken, maar dat wilde ik niet, geen coitus interruptus. Ik had A gezegd en wilde maar al te graag voelen hoe lekker het is als een man zijn zaad in je kutje spuit.

Met mijn kutspieren hield ik je stevig vast, melkte je pik als het ware uit. Mijn handen strak om je rug, mijn tieten tegen die van jou, je kon niet weg en kon je ook niet beheersen. Straal na straal spoot je in mijn tienerkutje. Zo lekker moet het voor jou straks ook zijn Jelina. Je moet een man zoeken die weet hoe hij een vrouw naar een ongekend orgasme kan voeren.

Ze stopte en nam weer een slok. “Bleef het daarbij mama?” vroeg Jelina vurig. Ik hoopte dat ze zou stoppen, maar dat deed Esmee natuurlijk niet.

“Nee schatje. Vanaf die dat hebben Peter en ik meerdere keren seks gehad. Zo ging het een paar jaar tot ik op een keer thuis kwam en vertelde dat ik zwanger was. Peter was woedend, bij mama drong het toen al niet meer door, achteraf bleek dat ze Alzheimer had, en in het verleden leefde. Natuurlijk vroeg hij wie de vader was en ga maar door, maar ik vertelde hem dat ik dat niet wist want………… de rest kun je zelf wel bedenken.

Maar ik wist wel wie de vader was, Jelina, en dat geheim ga ik je nu vertellen. Je echte vader is Peter, ja je opa, alleen met hem had ik toen geneukt, géén enkel andere jongen had zijn zaad in mijn kutje mogen spuiten, dus Peter is zowel je papa als ook je opa.”

Hij wist niet meer hoe hij het had. Na al die jaren wist hij nu dat hij de vader van Jelina was. De stilte werd onderbroken door Jelina: “Daar moeten we op toosten” zei ze en ging door: “Nou ik weet nu wel wie mij mag ontmaagden, mama. Vind jij dat goed, en wil jij er bij zijn om me te steunen en te genieten?”

Esmee was meteen voor en Peter, ach Esmee wind hem om haar vingers en Jelina, zijn bloedeigen dochter, die had hij voor altijd in zijn hart gesloten.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Mijn Dochter En Kleindochter - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (13)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Verwisseld: Kristian Zweden...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 4832x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
19-05
9.0
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 8476x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen, Beffen, Anaal, Neuken
19-05
9.2
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 4237x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
8.5
:: Mijn Lieve Dochter - 4Door: Zorro
Gelezen: 11724x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter Nichtje Neef
18-05
9.2
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 1Door: Grumpy Loe
Gelezen: 15945x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen
17-05
8.5
:: Take Five - 2Door: Bookolos
Gelezen: 8032x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Plasseks
17-05
8.8
:: Onverwacht Bezoek Van...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 23002x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Scheren, Neuken
17-05
8.7
:: Met Moederliefde VoorgelichtDoor: Rudolf
Gelezen: 17579x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
17-05
8.7
:: Take Five - 1Door: Bookolos
Gelezen: 15155x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Groepseks, Plasseks
16-05
8.5
:: Mijn TweelingDoor: Dickydickert
Gelezen: 19771x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling, Pervers, Panty, Pijpen
16-05
9.2
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 16Door: Borrie70
Gelezen: 7610x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Onze Oppas - 8 (einde)Door: Schrijver
Gelezen: 10123x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
15-05
8.6
:: Nooit Verwacht - 7Door: Sharif
Gelezen: 4356x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-05
8.3
:: Verwisseld: Biker Thomas...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 8032x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-05
9.2
:: MelkdrinkenDoor: Jan239
Gelezen: 18105x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
14-05
7.6
:: Mijn Nicht En... - 1Door: Matthijs
Gelezen: 24733x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Vingeren, Aftrekken, Blond, Dikke Tieten, Openbaar
14-05
9.0
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!