Opwindend.Net
Mijn nicht had me gevraagd een raamkozijn te komen schilderen. Het was van haar slaapkamer en ik zou er vanaf het balkon prima bij kunnen. Maar aangezien zo’n klus niet in een dag af is, zou ik het weekend blijven logeren. Ik zou met de trein reizen en zij zou me komen ophalen. Mijn nicht woont alleen in een vrijstaand huis met een grote tuin. De tuin is omringd door hoge hagen en bomen, met aan de achterkant gewoon het boerenland.

Die zaterdag was het prachtig weer. Ik nam een vroege trein, want er moest veel gebeuren. Buiten het station stond ze bij haar auto. Ze had een luchtig zomerjurkje aan en gympies. De jurk was een beetje die uitgesneden en ik zag dat ze haar bikini eronder droeg. Ze is van normale lengte, ongeveer 1,75. Mooie slanke benen die al wat zon hadden gehad. Haar prachtige boezem was een beetje zichtbaar en ik kon zodoende een schatting maken: maatje D+. Ze gaf me drie zoenen en ook nog een knuffel. Daarbij kwam ze lekker tegen me aan en ik voelde haar warme, zachte lichaam. “Fijn dat je er bent. Ik heb je een beetje gemist”. Ik had haar inderdaad niet meer gezien sinds de begrafenis van onze oma, nu al meer dan een jaar geleden. Intussen was haar relatie overgegaan en ik had haar regelmatig geappt of gebeld. Maar onze drukke banen hadden tot nu toe een weerzien in de weg gestaan.

Bij het huis aangekomen ging zij de koffie regelen. Ik zei dat ik vast wat spullen ging klaarzetten. Ik liep door naar haar slaapkamer en deed de balkondeuren open. Maar niet nadat ik verbaasd had gezien dat ze een enorme dildo op haar nachtkast had liggen. Aan de oplader. Het was zo’n monsterding met een gevorkt uiteinde. Om beide gaatjes tegelijk te beroeren. Toe maar, dat is een geil wijfie. En waarschijnlijk ook wat eenzaam. Ik ging maar gauw verder met alles klaarzetten. Oud kleed op het balkon, schuurmachine, stofzuiger aansluiten, je kent het wel. Intussen riep ze me dat de koffie klaar was. Ze zat in een luie tuinstoel in haar bikini en ik trok ook mijn shirt uit. Het was al best warm. We babbelden even over de familie en toen zei ze:

“Ik zal heel eerlijk zijn: Ik vind het heerlijk dat je er bent en onwijs lief dat je mijn kozijnen komt schilderen. Maar ik vind het nog fijner dat je vanavond niet naar huis hoeft. En ik zal dit weekend goed voor je zorgen. Je een beetje verwennen.”

Ze moet gezien hebben dat mijn pik meteen protesteerde tegen mijn strakke sportbroek. Maar plicht voor het meisje...dus ik ging meteen naar boven om te gaan schuren. En terwijl ik begon te schuren, kon ik haar van bovenaf gadeslaan. Ze deed de tuinstoel op de ligstand, pakte een fles zonnebrandolie en begon zich in te smeren. En alsof ik er niet was, deed ze haar bovenstukje uit. Schaamteloos begon ze haar grote tieten in te smeren. Ze glommen in de zon. Haar tepels stonden recht overeind op een donkere tepelhoven. Ze keek omhoog en gaf een een handkusje. Met een lach zei ze dat ik wel moest blijven concentreren op de kozijnen. Dat deed ik dus ook en ik maakte de kozijnen prachtig glad. Afnemen met een beetje water en ammonia en daarna zou ik de gaatjes dicht plamuren. Alles bij elkaar keek ik pas na een uur weer naar beneden en zag dat ze in slaap was gevallen. En omdat ik toch moest wachten tot alles was uitgehard en omdat de zon erg fel stond, liep ik naar beneden en de tuin in.

Ze werd wakker toen ik aankwam en vroeg of ik het erg vond als ze naakt zou gaan zonnen. Ik zei dat ze maar moest doen of ze thuis was, want ik was maar de klusser in huis. Ze trok haar kleine slipje uit en vroeg of ik ook gezellig in mijn blootje wilde lopen. “En schaam je niet als je piemel omhoog staat, want dat is zo normaal”. En inderdaad, toen ik mijn broek uittrok, was mijn lul al half opgestijfd. Ze vroeg me, of ik haar billen wilde insmeren en gaf me de fles olie. Ik begon die heerlijke zachte kussens te masseren en ging daarbij af en toe met ene vinger over haar sterretje. En dan weer een beetje naar omlaag over haar kutje. Ze kreunde elke keer als ik naar onderen ging. Ze draaide zich ineens om en pakte mijn lul vast. Ze boog naar voren en nam hem in haar mond. Ze likte over het pisgaatje en mijn leuter stond inmiddels op oorlogssterkte. Ze liet hem Voorzichtig uit haar mond glijden, stond op en omhelsde me. Ze zei: ” Ik heb zo’n zin om te neuken met je. Ik ben al heel lang gek op je en kan niet meer wachten”. Daarna zoende ze me vol op de mond. En terwijl we heerlijk tongden, begon ze mijn pik af te trekken. Ik ging op de tuinstoel zitten en ze kwam met aan iedere kant een been op me zitten. Ze gleed met haar inmiddels kletsnatte kut over mijn keiharde paal heen en weer en pakte achter haar rug mijn ballen voorzichtig vast. Ze kwam even omhoog en zakte toen met haar geile neukspleet over mijn staaf heen. Ik voelde mijn eikel tegen haar baar moeder aan komen en ze begon heel voorzichtig te rijden. Ik kon intussen haar grote tieten verwennen door in haar tepels te knijpen of aan die heerlijke spenen te sabbelen. En ineens kwam ze met haar mond naar de mijne, gaf me een tongzoen en kneep haar kut samen. Ik voelde haar neukvocht over mijn dijen spuiten terwijl ze klaarkwam. “Spuit me vol. Pers je zaad in me!”, zo fluisterde ze. En na nog een paar stoten kolkte ik helemaal leeg in haar.

Ze stond weer op en zei dat ze aan de lunch ging beginnen. Ik dook snel even onder de douche maar deed niks aan. Toen ik beneden kwam, stond ze in haar blote reet met alleen een schort aan eieren te bakken. Haar memmen bungelden heerlijk heen en weer terwijl ze de pan vast hield. Ze vroeg me om na het eten eerst verder te gaan met het schilderen, want zij moest boodschappen doen. En dan konden we daarna genieten van elkaar en van de zon. Ik vond dat een goed idee. Dus zo gezegd, zo gedaan. De rest van de middag besteedde ik aan afplakken, schilderen en daarna opruimen. De eerste laag verf zat er op, dus ik ging in de tuin zitten. Nog steeds spiernaakt, want dat beviel me wel. Toen ze uit de stad terugkwam en de boodschappen had opgeruimd, kwam ze in haar blootje de tuin weer in. Ze had twee biertjes meegenomen en we gingen op het gras zitten.

Na een paar slokken zei ze: “Toen je me vanmorgen inwreef, voelde ik mijn kontje gloeien. Dat is niet meer weggegaan. Dus ik wil in mijn reet geneukt worden”. En dus ging ze op haar knieën zitten, wreef ik haar sterretje en nu ook mijn inmiddels stijf geworden lul in met zonnebrand en plaatste ik mezelf achter haar. Ik bracht mijn neuklat voor haar geile sterretje en gleed langzaam naar binnen. Dat soort dingen doe je nu eenmaal met beleid, voor een beter effect nadien. Toen ik helemaal haar reet was binnengegleden, pakte ik haar tieten vast en begon haar voorzichtig te neuken. Haar tweede gaatje was lekker strak, maar wel heerlijk warm en ik begon het tempo op te voeren. Ze greep met haar linkerhand naar haar kut en stopte er twee vingers in. Synchroon neukte ik haar reet terwijl ze haar kutje afragde. Na zo’n vijf minuten begon ze heel heftig te kreunen en riep ze: “Rammen met die pik, knal je ballen leeg in mijn kont”. Ze begon haar kut leeg te spuiten tegen mijn benen waardoor ik het niet meer hield. Ik ontplofte in haar darmen met wel vijf stralen neukvocht. We zakten naar omlaag en ik bleef op haar rug liggen met mijn inmiddels kleiner wordende pik in haar sterretje. Toen ik eruit floepte, draaide ze zich om en sloeg haar armen om me heen. Ik voelde haar gloeiende grote tieten op mijn borst terwijl ze me een hele geile, lange tongzoen gaf. Onze tongen wisten van geen ophouden en zo bleven we heerlijk knuffelen.

We gingen daarna douchen om een beetje fris aan tafel te verschijnen. Onder de warme stralen hebben we heerlijk geknuffeld en trok zij me nog eens af. Er kwam niet echt veel zaad, maar het was zalig. Ik zeepte haar vervolgens in en bij het afspoelen likte ik haar nog eens tot een hoogtepunt. Dat weekend heb ik uiteindelijk de kozijnen wel afgekregen, maar met lange pauzes tussendoor. En in die pauzes hebben we elkaar helemaal suf geneukt. Kleren hebben we verder niet meer gedragen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Klussen Bij Nicht - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 131x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
n.v.t.
:: Mijn Lieve Dochter - 4Door: Zorro
Gelezen: 4004x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter Nichtje Neef
18-05
9.2
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 1Door: Grumpy Loe
Gelezen: 8772x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen
17-05
8.5
:: Take Five - 2Door: Bookolos
Gelezen: 5672x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Plasseks
17-05
9.0
:: Onverwacht Bezoek Van...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 18478x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Scheren, Neuken
17-05
8.7
:: Met Moederliefde VoorgelichtDoor: Rudolf
Gelezen: 13805x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
17-05
8.7
:: Take Five - 1Door: Bookolos
Gelezen: 11493x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Groepseks, Plasseks
16-05
8.6
:: Mijn TweelingDoor: Dickydickert
Gelezen: 16697x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling, Pervers, Panty, Pijpen
16-05
9.2
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 16Door: Borrie70
Gelezen: 6884x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Onze Oppas - 8 (einde)Door: Schrijver
Gelezen: 9243x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
15-05
8.6
:: Nooit Verwacht - 7Door: Sharif
Gelezen: 4148x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-05
8.3
:: Verwisseld: Biker Thomas...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 7299x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-05
9.2
:: MelkdrinkenDoor: Jan239
Gelezen: 17211x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
14-05
7.6
:: Mijn Nicht En... - 1Door: Matthijs
Gelezen: 23930x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Vingeren, Aftrekken, Blond, Dikke Tieten, Openbaar
14-05
9.0
:: Vivian Op OntdekkingDoor: Dannoo
Gelezen: 18778x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Dochter, Pijpen, Neuken, Vingeren, Beffen, Spuiten,
13-05
8.6
:: Hawaiian FeestjeDoor: DoraStuurs
Gelezen: 16696x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Feest, Dansen, Neef, Nicht, Mama, Oom
12-05
7.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!