Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Hittegolf In Huis 8

Het was half elf in de avond. Kasper schrok onrustig wakker uit een korte slaap en greep meteen naar zijn mobiel die het bekende pling-geluid gaf. Het was een appje van zijn zussen: 'Wij hebben ons een beetje stout gedragen vandaag (smiley met tong) en jij?' Hij keek om zich heen: waar was hij eigenlijk? In de verte brandde een klein schemerlampje.. hij lag op een bankstel ..o ja, bij opa en oma.

Op tafel lag een briefje:

'Lieve Kasper/Karina, wij zijn kapot. Je hebt ons een geweldige dag bezorgd, dank daarvoor. Je sliep zo lief, hebben je maar laten liggen. Wij moeten nu naar bed hoor! Je mag in het logeerbed kruipen. Maar de stadsbus rijdt tot middernacht, dus mocht je naar huis willen, ga gerust. En neem je sissy-outfit dan mee, kun je thuis nog wat oefenen..

Liefs en tot gauw, oma en opa.'

Kasper bekeek zichzelf.. natuurlijk, hij had dameslingerie aan! Hij pakte zijn mobiel terwijl de avonturen met zijn opa en oma door zijn hoofd spookten. Zou zijn zusje veilig thuis gekomen zijn? Hij was nog altijd haar grote broer.

Zijn appje aan Renee luidde: 'Ik ben nog bij opa en oma. Jij weer thuis?'

Ze antwoordde meteen terug: 'Ik ben bij Alice, heb voor het eerst MDMA geprobeerd. Lekkerrr!'

Kasper fronste zijn voorhoofd. Zijn kleine zusje aan de drugs? Van Alice gekregen natuurlijk.. hun oudste zus gaf niet altijd het goeie voorbeeld. Hij kende het spul van horen zeggen. Iedereen op school scheen het te gebruiken. Traag stond hij op om naar de wc te gaan.

In de spiegel op het toilet zag hij dat de lippenstift overal zat behalve op zijn lippen. Met een wc-papiertje veegde hij alles weg. Na zijn plas schikte hij de vulling in het behaatje, propte zijn lul in het kleine slipje en zette de pruik weer recht. Hm, hij zag er weer tiptop uit, echt een leuk meisje! Zijn pik zwol alweer op. Met kleine, verwijfde pasjes drentelde Kasper door de verduisterde woonkamer, alsof hij oefende voor een dramatische vrouwenrol. Hij vond zichzelf erg grappig. De klok sloeg elf.

'Oei, als ik de bus van kwart over wil halen moet ik opschieten!', bedacht hij.

Hij schoof het gordijn een eindje open, buiten was het donker. De straat was uitgestorven. Zonder tijd te verliezen stapte Kasper in zijn korte broek en T-shirt en trok zijn sneakers aan.

'Ik ben gewoon een jongensachtig meisje of een meisjesachtige jongen', zei hij bij zichzelf en verliet het huis.

Net was hij het tuinpad afgelopen, de zwoele avond in of er kwam hem iemand tegemoet. Shit.. Kaspers hart klopte in zijn keel. Het was Dorinde, het buurmeisje liet haar hond uit. Het dier snuffelde aan Kaspers been met nylonkous toen hij passeerde, hij hield onwillekeurig zijn pas in.

'Sorry', zei ze, 'maar hij kan het niet laten', en trok aan de riem.

'Geeft niet hoor', zei Kasper met een raar, hoog stemmetje.

'Kom Tricky.. kom!'

Kasper liep opgelucht verder, ze had hem niet herkend. Hoopte hij.

De stadsbus was vrijwel leeg, Kasper stapte in en voelde zich steeds veiliger in zijn vermomming. Die pruik maakte toch echt een meisje van hem, of zou hij 'm alsnog afdoen? Nee, hij wilde dat zijn zusjes hem als Karina zagen, de ..hoe zei oma dat ook nog maar ..de sissy die hij vanavond was geweest en dan aan Alice en Renee vertellen hoe heerlijk dat voelde.

Pling! Op zijn mobiel een appje van Renee: 'Wij gaan naar het huis van pa en ma, de koelkast plunderen.'

Kasper: 'Okť, dan stap ik daar uit, ben er over ..twintig minuten.'

Renee en Alice zaten te schransen in het ouderlijk huis, ze hadden tosti's en witte wijn en toastjes met brie voor hun neus uitgestald. De meiden waren in een opperbeste stemming door het kristalachtige poeder die ze eerder geslikt hadden. Het was smerig op je tong maar zette al snel een zalige, uren durende roes in gang waar ze behoorlijk praterig en knuffelig van geworden waren. Aangezet door de avondwarmte hadden ze hun kleren uitgetrokken en nu zaten ze spiernaakt aan de keukentafel.

Kasper was inmiddels op de plaats van bestemming, hij stond buiten bij het ouderlijk huis en overwoog de meest verrassende entree. Alvast zijn korte broek, T-shirt en sneakers uitdoen en dan in dameslingerie naar binnen stappen? Alleen al het idee deed zijn pik opzwellen. Hij trok snel zijn kleren uit, rolde het in een bundeltje en legde dat in de schuur. Daarna schikte hij zijn halfstijve geslacht opzij in het doorzichtige tangaatje.

Toen hij de keukendeur opentrok en binnen stapte vielen bij zijn zussen de monden open van verbazing, Renee liet een olijf vallen.

'KASPER?!', klonk het als uit ťen mond.

'Ta-taah!..', lachte hun broer.

'Wat zie jij eruit!', riep Renee ongelovig.

'Niet mooi?', vroeg Kasper.

'Je bent fantastisch!', juichte Alice en sprong verrukt op.

'En ik heet Karina haha', antwoordde Kasper met weer dat hoge stemmetje.

Zelf had hij de meeste pret met deze verrassing. Plechtig stapte hij rond in zachtgroene lingerie, jarretels en panties en met een dikke bobbel in het tangaslipje. Hij schikte het haar van zijn pruik langs zijn gladde wangen.

'Alleen de lippenstift heb ik niet meegenomen', zei hij ter verontschuldiging.

Hij draaide rondjes en paradeerde door de keuken, bewonderd door zijn opgewonden zusjes. Alice tikte hem op zijn billen toen hij haar passeerde. Hij bleef staan en liet zich betasten. Al snel streek zijn oudere zus over de bobbel in het kleine tangaatje.

'Hm, sexy hoor', lachte ze, 'een meisje met een pik.'

'En wat voor een', zei Renee, die er bij kwam staan.

Met een lichte vingerbeweging schoof ze de stof aan de kant en liet de dikke jongenslul eruit springen.

'Hm, een heel bijzondere verrassing', zei ze en zat al op haar knieŽn voor haar broer en streelde zijn opstijvende penis.

Alice stond achter hem, haar neus in de pruik gedrukt, haar handen streelden zijn rug en schouders.

'Dus opa en oma hebben je opnieuw aangekleed? Een fantastisch idee!', lachte ze.

'Ik vind het zelf ook lekker voelen', antwoordde haar broer.

'Wou je ook wat MDMA proberen?', vroeg zij.

Kasper was alle grenzen voorbij dit weekend, dit kon er ook wel bij.

'Doe maar', zei hij, en gaf lachend een kus op Alices neus.

Ze pakte een klein zakje van tafel, doopte er een natte vinger in en bood die haar broertje aan. Hij hapte de vinger schoon, trok een vies gezicht en nam toen snel een slok van de wijn die Alice hem voorhield.

'Gatver!', zei hij.

'Vies hŤ? Maar moet je opletten, zo meteen voelt het heerlijk..', giechelde zijn grote zus met een bijna boosaardige blik in de ogen.

Renee, op haar knieŽn, speelde met zijn pik, kneep zachtjes in de ballen en streelde zijn in nylon-verpakte benen. Ze keek omhoog naar haar broer en bevestigde de boodschap: 'Straks voelt het heerlijk, zo warm in je hoofd en verliefd, hmm.. en je pik lief broertje, is zo.. groot en machtig..'

Ondertussen liet ze zijn warme geslacht over haar wang rollen.

'O god die geur.. die pikgeur.. ik ben smoorverliefd op je pik lief broertje.', kreunde ze.

Toen slobberde ze met een grote hap zijn neukapparaat naar binnen. Kasper kreunde. Hij voelde dat het zaad in zijn testikels weer aangevuld was, zijn pik voelde als herboren. Hij zag zijn jonge zusje met opbollende wangen zwoegen op zijn geslacht dat inmiddels de volle omvang bereikt had.

Mgh.. slghh..', hijgde ze.

Ze pijpte hem tot diep in haar keeltje, sloot haar lippen strak om de pik en liet 'm dan weer gaan. Op en neer.. op en neer.. steeds voor de helft in haar gulzige, lenige mondje. Ondertussen trokken haar vingers de huid soepel over de gespannen aders.

Alice was even weggelopen om lippenstift te halen.

'Kom 'es hier', zei ze, en trok Kaspers gezicht naar zich toe.

Ze werkte zijn lippen bij en smeerde er een dikke laag dieprood op, een beetje buiten de lijntjes. Haar broer keek haar onnozel aan, ze moest erom lachen. Toen, zonder waarschuwing, drukte ze haar mond vol op de zijne en perste haar tong naar binnen. Kasper was verrast, toen tongde hij vurig terug en greep zijn blote zusje beet.

Wat zich vervolgens afspeelde kan het beste worden omschreven als een incestueuze tienerorgie. Renee hing aan Kaspers pik alsof ze aan de beademing lag, zijn dikke ballen stevig in haar vuistje verankerd. Alice kneep in Kaspers neptietjes en kneedde zijn billen, hij vingerde het natte kutje van zijn grote zus, die al gauw liep te gillen van opwinding. Er was niet veel nodig om haar klaar te laten komen..

'AAH verrek ik k-k-k-KOOOOMMM...!!!', jankte en sloeg toen zowat dubbel met haar lange, dunne lijf.

Dat gegil hadden de buren ook gehoord. Proestend sloeg ze een hand voor haar volle lippen.

'Oeps.. sorry!'

Kasper likte zijn natte vingers af. Zijn zusjes geil smaakte geweldig. Beter dan dat smerige poeder, dat trouwens een aangename duizeling in zijn hoofd had aangemaakt. Renee zoog onverminderd op zijn glimmende eikel, ze had het naar haar zin in de rol van pijpsletje. Alice kwam bij van haar orgasme en kneedde Kaspers billen. Ze liet een vinger door zijn bilspleet gaan en kwam uit bij zijn kontgaatje.

'Nu je een meisje bent laat je je ook neuken zeker?', vroeg ze, en drukte haar wijsvinger zo dwingend op zijn ster dat 'ie pardoes naar binnen gleed.

'OEF..', kreunde Kasper en drukte zijn kont hard op de binnendringende vinger.

'O.. je vind het lekker?', lachte Alice met een gezicht waarop nieuwe plannen zich aftekenden.

'Jaah.. vanavond heeft opa..', hijgde Kasper.

'Heeft opa wat?'

'Me geneukt..'

'O jij ondeugende sissy!', gilde Alice, 'ik zal je het laten voelen!'

Kasper begon te wiebelen op zijn benen. Gehuld in zijn vrouwelijke outfit begon hij zich te gedragen als Karina-het-sletje die geneukt wil worden. Heen en weer stootte hij op de vinger in zijn kontje en genoot. Alice pompte hard op en neer in zijn zuigende, soppende anus. Zijn lul was uit Renees mond geschoten, haar beide handen trokken zijn apparaat zo stevig mogelijk af.

'Zie zijn kloten zwaaien!', kraaide ze.

Alice hield een tweede vinger klaar en toen Kasper even inhield stak ze toe. Weer gromde haar broer en ging in een soort spreidstand staan. Renee kroop onder hem en keek toe wat haar grote zus aan het doen was.

'Jesus, je neukt hem in zijn kont..', fluisterde ze. Ze was duidelijk onder de indruk.

'Ik neuk HAAR zal je bedoelen..', grijnsde Alice. 'En zo te voelen heeft opa flink wat voorwerk gedaan.'

'Hmm..' kreunde Kasper, 'opa Henk heeft zijn paal er tot de ballen ingeramd.'

'Daar wil ik alles van weten!', joelde Renee.

'Oef.. straks', kreunde haar broer.

Alice stuurde Kasper/Karina naar de bank in de woonkamer waar zij languit moest liggen. Dat was een betere plek voor wat ze 'een kort onderzoek' noemde.

'Ik ga je sterretje onderzoeken', zei Alice met nadruk in haar stem.

Liggend in zijn lingerie, de benen in panties opgetrokken, liet Karina zich vingeren en aftrekken door zijn opgewonden zusjes. In zijn hoofd voelde hij een trage stroom aan warme gevoelens aanzwellen, de drug werkte goed. Hij voelde zich een echte sissy!

'Dit holletje gaat zo soepel open', stelde Alice vast, terwijl ze twee vingers heen en weer liet glijden in Karina's warme kontje. 'Ging het makkelijk, met opa?'

'Uhn.. jaahh..'

'Heeft hij zijn stijve flink liggen raggen in je kutje?'

'Jhnaa!'

'En vond jij dat wel lekker?'

'JA ..jaahh ik vond het lekkehh..uhnn..!'

Renee keek haar broer en zus aan met verbijstering in de ogen. Ze had Kasper nog nooit in zo'n rol, in zo'n stemming en in zo'n houding meegemaakt.

Alice genoot van het gesop in Kaspers kontgat, dat voor de gelegenheid tot kutje werd benoemd. Tegen Renee zei ze dat die zich over de bonkende lul moest ontfermen. Het jongste zusje had een poos ademloos staan toekijken hoe haar broer zich liet penetreren. Nu knielde ze neer bij het bankstel en begon Kaspers enorme erectie weer af te zuigen. De jongen lag te draaien en te kreunen, hij leek in een andere wereld.

'Klim er maar op hoor', stelde Alice voor.

Renee volgde haar aanwijzingen braaf op, ze ging bovenop haar broer zitten met haar billen in de lucht. Alice greep de hard gezwollen paal en stuurde hem richting het jonge kutje. Met een beetje wiebelen en schuiven lukte het om de paarse eikel tussen Renees schaamlipjes te zetten. Voorzichtig liet ze zich zakken. De pik was eigenlijk nog altijd te groot voor haar, maar ze was zo geil! Het sap stroomde al een poos langs de binnenkant van haar dijen. Het was het perfecte smeermiddel om de dikke zuigerstang in haar cilindertje te schuiven.

'OEF!', kreunde ze, de pik zat voor meer dan helft in haar buik.

Kasper lag nog steeds met opgetrokken benen te genieten van de vingers in zijn kont, Renee kwam klem te zitten in een wirwar van ledematen.

'Andersom!', riep Alice, 'kom andersom zitten..'

Renee kwam omhoog, met een plop klapte de pik uit haar kutje op Kaspers buik. Meteen draaide ze een halve slag en liet zich weer zakken. Dit keer gleed haar broers paal moeiteloos tussen de gezwollen schaamlippen en verdween tot aan de ballen in de vochtige, warme holte. Alice vond het schitterend, ze kon goed zien hoe haar zusje geneukt werd door haar broer en ondertussen hem in zijn gat vingeren.

'Ik voel hier van binnen hoe je lul nog verder opzwelt', juichte ze.

Toen stortte ze zich op Renees kutje en begon te likken, voor zover mogelijk want die zat flink te wippen.

'O god wat lekker is dit.. ik word geneukt en gelikt!', gilde Renee met een vurige gloed op de wangen. 'Toe.. o toe.. o ik...kom..'

Wild stuiterde ze op de dikke paal. Met gesloten ogen beleefde ze een fantastisch orgasme.

'JAJAJA ..aaaHHHHH!! O god wat lekkerrRR! ..UHNN..!!'

Haar vaginale sap liep aan alle kanten langs haar kutlippen naar buiten. Ze schokte en draaide tot haar hoogtepunt was weggeŽbd. Wijdbeens bleef ze op haar broer zitten terwijl Alice met lange halen hun geslachtsdelen schoon likte.

'Hm.. lekker..', hijgde ze, 'en nu wil ik een ritje.'

Ze trok haar vingers uit Kaspers kontgat die een teleurgesteld 'oh?' liet horen. Renee stapte van hem af en Alice nam de plek in. Zij had geen moeite met de bovenmaatse paal. Heel bedreven liet ze zich zakken en begon te wippen. Kasper, verlost van de kromme houding, liet zijn benen in ruststand zakken en begon omhoog te stoten.

'OH! JAAH!', gilde zijn zus, 'toe maar.. neuk me! NEUK ME!'

Renee wilde Alices kutje wel likken maar dat zou niet gaan, ze was veel te wild aan het stuiteren. Dus pakte ze haar mobiel en begon het tafereel te filmen.

Alice hield even stil terwijl Kasper in een razend tempo omhoog stootte. Zijn ballen rammelden in zijn zak. Renee filmde van dichtbij, met haar vrije hand streelde ze de zwaaiende eieren.

'O ik kom schatten..', loeide Kasper.

Hij liet er geen gras over groeien, met een felle eindspurt begon hij zijn zaad af te vuren. Alice voelde zijn pik dikker worden, ze kwam ook klaar.

'Allebei tegelijk! IK KOM OOK!', jammerde ze.

De eerste stralen sperma vlogen haar kut binnen. Kaspers ballen trokken samen, schot na schot vuurde hij af. Zijn dikke zaad vermengde zich met Alice haar sap, hun geslachtsdelen smolten samen tot een soppende seksmachine.

'UHNN!!', gromde Alice, spastisch kronkelend op de spuitende pik.

URGHHH..', gromde Kasper, ineens niet meer zo meisjesachtig, terwijl het warme nat rond zijn lul vloeide.

Met een gepijnigde blik loosde hij zijn zaad tot de laatste druppel in de zuigende meidengleuf.

Na een paar minuten viel Alice uitgeput van hem af. Haar kutje trok slijmerige sporen achter zich aan. Renee zoomde met de camera in op de kleverige resten, toen legde ze haar mobiel weg en begon het sperma op te likken dat vrijelijk uit Alices openstaande kut stroomde. Ook Kaspers slapper wordende pik nam ze onderhanden. Die werd helemaal schoon gelikt.

'Mjam.. wat smaken jullie toch lekker lieve broer en lieve zus van me.

'Kom bij ons..', kreunde Alice.

Renee kroop bovenop hen en zo vonden drie tongen elkaar in een heerlijke, hoewel plakkerige, familiekus.

'Drie zusjes, waarvan een met pik.. lekker toch?', giechelde Alice.

Daar waren ze het wel over eens.

Een kwartier later zaten ze alle drie aan de keukentafel. De MDMA was nog niet uitgewerkt, alle drie kwekten en kwaakten ze door elkaar als in een kikkervijver. Ze aten toastjes en lesten hun dorst. Het was 2 uur 's nachts maar ze hadden nog geen zin om te slapen.

'Wat heb jij allemaal bij opa en oma nog beleefd?', vroeg Alice aan Kasper.

'Wat hebben jullie vanmiddag met je tweeŽn uitgevroten?', wilde hij weten.

'Wat gaan we doen als papa en mama weer terug zijn?', vroeg Renee.

Die vragen leverden een lang gesprek op, je kan wel raden waar dat ongeveer over ging. Behalve dan wat de toekomst precies brengen zou.

Want: als onze drie pubers seks met opa en oma hebben gehad, en die opa en oma met hun kinderen, was het dan niet logisch als de cirkel rond gemaakt werd? Als Renee, Kasper en Alice sex met hun ouders zouden hebben? Ze probeerden de gedachte in te vullen.

'Zou jij met mama willen neuken?', vroeg Renee aan haar broer.

'God ja.. mam is heerlijk. En na wat er dit weekend is gebeurt lijkt het me niet meer dan logisch eigenlijk!', zei Kasper in alle eerlijkheid.

'En zou jij met papa sex kunnen hebben?', wilde ze van Alice weten.

'Reken maar', zei haar grote zus, 'sinds ik zijn pik ooit zag droomde ik er al van. Ik dacht alleen niet dat het er echt van zou komen. Maar nu.. wil ik niks liever dan op zijn grote, harde paal zuigen tot het sperma me in de keel spuit.. ik wil die papa-pik in mijn kut voelen raggen.. ik wil..'

'Ho maar ho maar', lachte Renee, 'je bent altijd zo grenzeloos. Maar ik voel met je mee. Het lijkt me heerlijk om bij papa en mama in bed te kruipen en om beurten te beffen en te pijpen..'

Renee toch!', riepen Kasper en Alice in koor.

'..Om me door papa te laten neuken terwijl in aan mam's tepels hang..'

'O god, ik word weer geil..', kreunde Alice en begon zich te vingeren.

'Ik ook, ga door Renee..', zuchtte Kasper.

'.. Om die bonkende pik van pappie in mijn buikje te voelen, hoe zijn zaad me vult vanbinnen, en om dan mama's kut te likken tot ze gillend en sap spuitend klaarkomt op mijn tong..'

Gierend van de voorpret zaten de drie tieners mekaar behoorlijk op te geilen, zo werd het toch nog een latertje. Masturberend, zoenend en mekaar omhelzend maakten ze er een gedenkwaardige afsluiting van.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Hittegolf In Huis - 10

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Ben, De Schaamhaarkapper...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 1022x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Kwartet, Anaal, Scheren, Neuken
25-05
9.2
:: Bioscoop Met Mama - 2Door: Marc
Gelezen: 9867x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stout, Ondeugende Aanrakingen
24-05
8.5
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 6Door: Grumpy Loe
Gelezen: 5385x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Kwartet, Anaal, Scheren, Neuken
23-05
8.8
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 5Door: Grumpy Loe
Gelezen: 7805x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Kwartet, Anaal, Scheren, Neuken
23-05
8.5
:: Bioscoop Met Mama - 1Door: Marc
Gelezen: 15664x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Seks, Likken, Verleiden
23-05
8.3
:: Naaien Met Zoon En VriendDoor: Swaantje
Gelezen: 13484x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio, Pijpen, Naaien
23-05
8.2
:: Verlangen Naar Mijn...Door: Borrie70
Gelezen: 14699x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
22-05
9.2
:: Verlangen Naar Mijn... - 1Door: Borrie70
Gelezen: 20743x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags:
22-05
9.0
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 4Door: Grumpy Loe
Gelezen: 12418x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Aftrekken, Broer
21-05
8.8
:: Lars Mijn ZoonDoor: Zorro
Gelezen: 23755x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Zoon En Moeder
20-05
8.8
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 17Door: Borrie70
Gelezen: 7636x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
20-05
8.9
:: Mijn Nicht En... - 2Door: Matthijs
Gelezen: 18330x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Waargebeurd, Nicht, Pijpen, Vingeren, Taboe, Incest
20-05
9.1
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 3Door: Grumpy Loe
Gelezen: 14860x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Neuken, Beffen, Scheren
20-05
8.8
:: Verwisseld: Kristian Zweden...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 14113x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
19-05
8.8
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 19165x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen, Beffen, Anaal, Neuken
19-05
9.2
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 5708x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
8.4
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!