Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Hittegolf In Huis - 7

Hittegolf in huis 8

Kasper had zijn buikje lekker vol gegeten met oma's pastasalade en keek zijn grootouders met trouwe hondenogen aan. Hij was ze dankbaar voor de sex-ervaring van de afgelopen 24 uur, al gaat de liefde ook door de maag natuurlijk.

Maar hij zat nog met een vraag: 'Wat bedoelde je nou met sissy oma?'
'Dat had je niet door hŤ?', lachte oma ondeugend, 'ik zal het uitleggen. Tegenwoordig zie je de grenzen tussen jongens en meisjes vervagen. De meiden met hun girl-power imiteren jongens en de jongens lopen met blote enkeltjes onder hun skinny-jeans. Ze tonen zich op hun vrouwelijkst, ze bieden als het ware hun kwetsbare achilleshiel aan. Dat vind ik wel mooi, sommige knullen hebben een gevoelige kant die ze heel sexy maakt, een vrouwelijke kant. Ze willen weten hoe het is om een vrouw te zijn. Ik vind jou daar wel een type voor..'
'Ik weet het niet', zei Kasper aarzelend, 'ik wil geen meisje zijn.'
Hij snapte de helft niet van wat oma allemaal vertelde.
'Niet een meisje zijn maar een meisje spelen.'
'Als in een toneelstukje?'
'Of een film', vulde Henk aan, 'voor jullie generatie is het leven een soort film toch?'
'Dat het hele leven een toneelstuk is, is al eeuwen bekend', zei Hannie.
'In de games die ik speel is role-playing heel normaal..', zei Kasper die ineens het licht zag.
'Precies, het is ontsnapping uit het echte leven, gedaanteverwisseling, fantasy.. Maar ook een manier om verborgen verlangens uit te drukken', vervolgde Hannie.
Henk grijnsde: 'Je oma kan zo als therapeut aan de slag.'
Maar Hannie was eerder een terriŽr die haar prooi niet losliet: 'Zullen we meteen de proef op de som nemen? Kom eens mee naar boven Kasper.'
En terwijl ze de trap opliepen: 'We gaan opa Henk verrassen, hij weet straks niet wat hij ziet!'

Kasper had geen idee wat oma van hem wilde maar liet haar begaan. Wie weet wat hij vandaag nog in zijn gereedschapskist kon stoppen. Ze nam hem mee naar haar garderobekast: twee schuifdeuren waarachter zich een berg vestjes, broeken en jasjes bevonden, maar ook doorzichtige bh's, kanten slipjes en panty's.
'Kleren uit!', beval oma Hannie.

In drie tellen stond hij naakt voor haar. Ze zocht in de stapeltjes en gaf hem een slipje aan. Kasper bekeek het doorzichtige geval, een minuscuul tangaatje met ragfijn kant omzoomt. Hij trok het aan en probeerde zijn piemel in het broekje te stoppen, wat bijna niet ging.
'Hoog optrekken, dan voel je dat streepje tussen je billen goed', adviseerde Hannie.
Kasper deed het, keek in de spiegel en voelde een vreemde sensatie opwellen. Dit was iets dat geen van zijn onderbroeken had, dat vage erotische. Oma reikte hem een bh-tje aan. Deze is blijven liggen van Lisa, toen ze een puber was. Die grote bustehouders van mij zal ik je niet aandoen. Kasper bekeek de werking van de haakjes en liet het ragfijne dingetje toen maar door oma dicht gespen. Met een paar opgerolde sokken maakte Hannie vulling voor de cups.
Ze inspecteerde het label: 'Lisa had al behoorlijke borsten, even kijken.. cup c.'
Kasper keek in de spiegel, het resultaat bezorgde hem een erectie. Hij zag zichzelf en hij zag een meisje, vreemd.. Ondertussen liet oma hem in een stukje stof stappen waar allemaal slierten aan zaten.
'De jarretelgordel', zei ze met onderwijzersstem. 'En daarna de kousen, til je been eens op?'

Hannie knielde neer en Kasper leunde op haar schouder. Hij stak zijn tenen in iets zijdeachtigs dat over zijn been naar boven vloeide en aan de sliertjes vastgemaakt werd. Zijn stijve was uit het slipje gegleden en danste vlak voor Hannies gezicht. Ze rook er even aan en gaf een kus op de dikke paarse eikel.
'Straks weer', zei ze, 'eerst dit afmaken.'
'Het voelt gek, maar wel lekker', gaf Kasper toe.
'Wat is je schoenmaat?', wilde Hannie weten. '43? Die heb ik niet, geen pumps dus. Probeer deze slofjes eens?'
De roze slofjes bleken min of meer te passen, Kasper schuifelde er voorzichtig in rond. Hij werd steeds opgewondener als hij in de spiegel keek.
'Hoe voelt het?', wilde oma weten.
'Gek.. en geil..'
Toen nam ze hem mee naar de badkamer.

Oma somde alle stappen op: 'Je pik is al mooi glad, die paar pluizige baardharen rond je kin halen we even weg met Henks Philishave.. zo, daar ben je nu ook glad.. en dan krijg je nu wat make-up.. even stilstaan graag.'
Kasper liet de snoeperige geurtjes op zich inwerken. Zijn gezicht in de spiegel verdween achter een crŤmekleurig masker. Bizar, hij voelde zich steeds vrouwelijker en geiler worden. Gewoon door de verkleedpartij. Zijn penis stond keihard rechtop. Oma streek er heel terloops met haar vingertoppen langs zodat het voorzaad al begon te lopen
'Ik zet je wenkbrauwen wat donkerder aan', zei ze. 'En nu je wimpers.. en dan de eyeliner. Maar dat moet je zelf even doen.'
Kasper kreeg bewondering voor de hele routine van het opmaken. Dit deden veel vrouwen elke ochtend, wat een werk! Na wat proberen lukte het om een lijntje rond zijn ogen te krijgen, daarna kwam de lippenstift. Hij herkende zichzelf bijna niet meer.
'En nu komt het', kondigde oma met stemverheffing aan, 'de pruik!'

Uit de kast pakte ze een donkere pruik met halflang haar. Ze liet 'm over Kaspers hoofd glijden, trok hem strak naar achteren en borstelde kort de haren in model.
'Perfect!', lachte ze.
Sprakeloos keek haar kleinzoon in de spiegel. Met moeite kon hij zichzelf ontdekken in het meisje dat daar stond.
'Ik kan je geen Kasper meer noemen', zei oma's stem ver weg. 'Hoe wil je heten?'
'Karina..', mompelde Kasper.
Ze deed hem nog een collier om de hals en troonde hem mee naar opa Henk die beneden de krant zat te lezen.

Toen hij zijn kleinzoon de keuken in zag komen viel zijn leesbril spontaan van zijn neus.
'Allemachtig! Wie hebben we daar?'
'Dit is Karina', zei Hannie plechtig.
Onmiddellijk pakte Henk zijn mobiel en begon foto's te maken van zijn kleinzoon, die nu een kleindochter was. Karina draaide rondjes en toonde haar harde billen en sexy lingerie aan opa, waarbij haar grote stijve lul die uit het slipje stak veel aandacht trok. Oma keek hitsig toe, haar hand in haar broek gestoken. Ze probeerde zich onopvallend te vingeren. Gefrustreerd rukte ze ineens de korte broek uit: 'Lief meisje, wil jij misschien deze oudere dame bevredigen? Haar kut loopt over van het geil.'
'Jazeker', zei Karina met een iets hogere stem dan normaal.

Oma leunde tegen de vensterbank, billen naar achteren die ze met haar handen obsceen uit elkaar trok. Kasper/Karina ging achter haar staan, trok zijn meidenpik heen en weer over oma's natte gleuf en gleed toen bij haar naar binnen. Ze kreunde en gromde. Opa bleef maar foto's maken. Meisjes met een pik vond hij beregeil.
'Jesus wat een geil grietje hebben we erbij gekregen..', hijgde hij.
Karina neukte hard in de soppende trut van zijn vrouw.
Henk legde zijn mobiel aan de kant en knielde neer bij het parende tweetal.
'Als je zin hebt..', zei hij vragend en wees met zijn vinger naar zijn open mond.
Kasper snapte de hint, trok zijn pik uit oma's gleuf en duwde 'm bij Henk tussen de lippen. Gulzig begon de oude man hem af te zuigen en dat deed hij geweldig. Kasper was verbaasd dat hij net zo lekker pijpte als zijn zusjes of zijn oma. Daarna ging de lul weer bij oma naar binnen. Hannies kutje droop op de keukenvloer, ze vingerde zich onder het neuken tot ze met een hoge gil klaarkwam. Ze schokte op haar benen waardoor de dikke puberlul nat en kleverig uit haar gleuf gleed. Opa zat alweer klaar en hapte het apparaat diep in zijn keel.
'Pf.. even zitten hoor..', zuchtte Hannie.
Ze keek met genoegen naar haar man die het pikmeisje pijpte.
'Maar ben je nou een echte sissy?', vroeg Hannie. 'Ga 'es op je knieŽn Kas.. ik bedoel Karina.'

Karina werd naar de bank in de woonkamer gedirigeerd, ze voelde zich gedwee en onderdanig in haar nieuwe outfit. Opa Henk knoopte zijn gulp open. Zijn harde lid stak er rood gezwollen uit. Op zijn knieŽn wachtte de nieuwbakken t-girl op de dingen die komen gingen. Even werd haar anus open gevingerd met wat spuug, daarna drong opa's stijve pik naar binnen. Ze wist hoe het voelde, verlangde er stilletjes naar. Nu kwam die wens uit.
'OEEII..', kreunde Karina, haar billen wijd gespreid.
De lul drong over de volle lengte in haar kontkanaal en toen ze ontspande en haar rozet zich volledig opende, kon ze de stoten over zich laten komen en genieten.
'O jaahh.. zo lekker opa.. ', kreunde het jonge ding, haar neptietjes schuddend tegen de zitting.
'Zij vindt het heerlijk Henk, zie je nou wel!', kirde oma verrukt.
'Ja..', kreunde de oude baas, 'net z'n vader..'
'WAT?', gilde Karina/Kasper.
'Oeps, wat heb ik nou weer gezegd', zuchtte Henk en hield even stil.
Snel kwam oma op de bank zitten, naakt, haar benen wijd gespreid zodat haar kleinzoon/dochter er recht in keek.
'Ik zei toch al dat jullie veel op elkaar lijken', zei ze, 'je pa heb ik vroeger ook zo aangekleed.. en hij vond het heerlijk!'
Ze schoof naar voren, Kasper/Karina kon de rijpe kut ruiken die nog 20cm verwijderd was.
'Lik me maar even liefje, dan hebben we het later nog wel over vroeger. Straks wordt Henk slap en dat zou jammer zijn, hŤ Henk?'

Met het gezicht tussen oma's benen en de tong in haar kut liet Karina zich verder neuken. Het gevoel kwam weer terug, de gedachte aan papa, verkleed en wel, verwarde maar maakte ook geil. Ze waren uit hetzelfde hout gesneden, oma's kut was de bron. Hoewel, opa's pik en zaadjes net zo goed!
Henk verzamelde zijn laatste krachten van vandaag en ragde hard in en uit het jongenskutje dat wijd open stond.
'AH GOTSSSh...AAHHH!!!', brulde hij terwijl zijn sperma diep in de donkere tunnel schoot.
De opzwellende pik was duidelijk voelbaar in Karina's onderlijf. Haar eigen snikkel danste vervaarlijk op en neer en sloeg tegen het tapijt. Oma begon ook te jammeren dat ze weer klaarkwam. Met verwoede energie likte Karina's tong tegen de rijpe clitoris tot grootmoeder met veel kabaal haar zoveelste hoogtepunt kreeg.
'O ja.. zo lekker die tong.. lik me dan...!', gilde ze.
'WHAAAAhhhh...!!!'
Het sap spoot vanuit haar ontploffende doos midden in Karina's gezicht. Met stevige stralen leegde oma's blaas zich en squirtte ze het meidensmoeltje tussen haar benen druipend nat. Proestend slikte haar kleinzoon/dochter een paar flinke slokken. Het smaakte eigenlijk best lekker.

Opa trok zich terug uit het kontje, zijn sperma droop tussen Karina's billen op de vloer. Oma lag op apegapen. Karina/Kasper stond op en trok aan haar pik die op springen stond. Oma draaide een slag op rug en hing nu met haar hoofd over de zitting, opa Henk zat er naast. Toen de ontlading kwam, lieten ze zich onder spuiten door het jonge zaad. Het was zeer veel, zoals altijd. Dikke slierten knalden over hun verweerde gezichten. Karina had genoeg voorraad om beide hongerige monden te vullen met dik, geurig sperma. Oma lachte en probeerde haar portie weg te slikken. Henk wachtte tot Karina klaar was en slurpte de lul schoon, daarna begon hij zijn vrouw te tongen. De oudjes genoten van het zaadfeest, ze likten en slikten tot ze allebei schoon waren. Dit was een toetje zoals ze niet alle dagen aten. Karina keek toe met een brede grijns. Haar lippenstift was een ramp en haar pruik zat een beetje scheef maar dat had niemand meer door.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Hittegolf In Huis - 9

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Verwisseld: Kristian Zweden...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 4899x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
19-05
9.0
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 8498x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen, Beffen, Anaal, Neuken
19-05
9.2
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 4245x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
8.5
:: Mijn Lieve Dochter - 4Door: Zorro
Gelezen: 11732x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter Nichtje Neef
18-05
9.2
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 1Door: Grumpy Loe
Gelezen: 15961x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen
17-05
8.5
:: Take Five - 2Door: Bookolos
Gelezen: 8033x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Plasseks
17-05
8.8
:: Onverwacht Bezoek Van...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 23011x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Scheren, Neuken
17-05
8.7
:: Met Moederliefde VoorgelichtDoor: Rudolf
Gelezen: 17590x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
17-05
8.7
:: Take Five - 1Door: Bookolos
Gelezen: 15159x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Groepseks, Plasseks
16-05
8.5
:: Mijn TweelingDoor: Dickydickert
Gelezen: 19778x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling, Pervers, Panty, Pijpen
16-05
9.2
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 16Door: Borrie70
Gelezen: 7612x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Onze Oppas - 8 (einde)Door: Schrijver
Gelezen: 10124x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
15-05
8.6
:: Nooit Verwacht - 7Door: Sharif
Gelezen: 4358x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-05
8.3
:: Verwisseld: Biker Thomas...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 8037x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-05
9.2
:: MelkdrinkenDoor: Jan239
Gelezen: 18106x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
14-05
7.6
:: Mijn Nicht En... - 1Door: Matthijs
Gelezen: 24733x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Vingeren, Aftrekken, Blond, Dikke Tieten, Openbaar
14-05
9.0
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!