Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Hittegolf In Huis - 6

Kasper stond in het huis van opa en oma op een keukentrapje dat naar de zolder leidde. Hij tilde een doos, die eigenlijk niet zo zwaar was, en gaf die aan opa Henk die 'm verder droeg richting logeerkamer. Na vijf dozen was de klus geklaard. Was dat nou alles? Oma Hannie had steeds aan de voet van het trapje gestaan om deze stabiel te houden en tegelijk de zachte, blonde haartjes op de benen van haar kleinzoon te kunnen strelen. Ze aaide hem over zijn kuit en dijbeen en complimenteerde hem met zijn jeugdige energie.

'Ach oma, die dozen wegen niks!', zei Kasper, die nog steeds niet doorhad dat het slechts een smoes was om hem hierheen te lokken.

'Nou ik ben heel blij dat het klaar is.'

Hannie liet geen kans onbenut om Kasper vast te pakken terwijl hij het keukentrapje afdaalde. Onderaan gekomen sloeg ze haar armen om hem heen. Of hij zin had in een colaatje, in de tuin? Lekker oma, zei de jongen. Pardoes drukte ze alweer een kus op zijn voorhoofd.

'Nu hou ik even op hoor, je zult wel gek van me worden!', lachte ze.

'Helemaal niet', antwoordde Kasper, de afdruk van Hannies decolleté gloeide na op zijn borst.

Zij hield haar kleinzoon nog bij zijn bovenarmen beet, zijn handen hielden oma in haar taille vast, maar gingen als vanzelf omhoog tot ze beide borsten omvatten en ze daarna de hoogte in hesen.

'Kijk, een push-up BH!', zei hij enthousiast.

Oma lachte: 'Nou, ik ga die BH anders wel uittrekken jongen. Henk en ik zitten graag in ons blootje in de tuin. Doe je mee?'

'En de buren dan?', wilde Kasper weten, 'die kunnen toch alles zien?'

'Misschien als ze op zo'n huishoudtrapje gaan staan, anders niet hoor.'

Oma Hannie trok haar jurk uit, een slipje droeg ze sinds vanochtend al niet meer. Kasper keek nieuwsgierig naar haar kale kutje. Toen oma haar BH losknoopte vloog zijn blik daarheen. Ontspannen zakten beide borsten uit hun keurslijf, met beide handen wreef Hannie ze even op. Het waren fraaie uiers: groot, hangend, met forse, donkere tepelhoven en harde knoppen. De jongen kon zich niet inhouden en liet opnieuw zijn handen er omheen glijden.

'Wow, lekker..', zuchtte hij.

Hannie liet zich betasten en genoot van zijn vingers rond haar stijve tepels. De knoppen waren wel een centimeter lang. Ondertussen knoopte ze haar kleinzoons broek open. Het ging gemakkelijker dan zonet in de auto. Zijn korte broek viel op de grond en daarna vloog zijn slip omlaag. Onder zacht gekir pakte Hannie zijn halfstijve geslachtsdeel en duwde de eikel tegen haar gleuf. Een poosje stonden ze elkaar te betasten. Daarna trok oma hem mee naar de tuin waar opa zich al geïnstalleerd had.

Glimmend van de zonnebrandcrème op zijn getaande lichaam lag Henk in de achterover geklapte tuinstoel, spelend met zijn piemel.

'Ben je er zeker van dat niemand ons kan zien?', vroeg Kasper voor de zekerheid.

Zijn jeugdige schaamte speelde nog op.

'Kijk daar boven?', zei opa Henk, 'dat is het dakraam van de buren. Dorinde zou je vanaf daar kunnen bespieden. Het is de vraag of je dat zo erg vindt?'

Kasper nam een slok cola en dacht erover na.

'Nee, dat zou ik niet erg vinden!', zei hij toen ferm.

'Goed zo jongen, je leert het al', lachte Henk. 'En anders leert zij er nog iets van.'

'Zal ik je insmeren Kasper?', vroeg oma Hannie.

Gedwee liet hij zich eerst zijn rug en daarna zijn borst insmeren. Wat voelde dat lekker, natuurlijk kwam zijn pik omhoog. Hannie pakte de paal en legde 'm rechtop tegen haar buik. De kop tikte haar borsten aan, haar tepels prikten tegen zijn borst. Ze wreef Kaspers gezicht in.

'Jesus wat maak je me nat jongen', zuchtte ze. 'Oké, nu nog de onderste helft..'

Wijdbeens liet de puber zich invetten, van zijn glanzende kuiten tot zijn gespierde bovenbenen en als laatste zijn billen en zijn pik, die in volle erectie omhoog stond. Hannie liet haar vingers stevig rond zijn paal glijden, gleed onder zijn ballen en duwde een vinger in zijn bilspleet. Hij moest er een beetje van giechelen. Ondertussen dwaalde zijn blik af naar de omliggende huizen. Ineens zag hij haar: Dorinde, het buurmeisje, stond met haar neus tegen het dakraampje gedrukt. Haar grote, donkere ogen met de zware bril waren duidelijk zichtbaar. Even leken zij en Kasper oogcontact te maken, toen verdween haar gezicht. Ze had gezien hoe hij zich spiernaakt liet insmeren door zijn oma, dat was zeker.

'Hannie, laat je 'm ook weer met rust?', vroeg opa Henk.

'O ja', zei ze gedwee.

Met tegenzin liet ze hem gaan.

Alle drie lagen ze een poos in de zon te bakken. Het was bijna 30 graden en de parasol bood schaduw voor anderhalf persoon. Kasper keek op zijn mobiel, hij zag zijn vrienden op vakanties ver weg. Daarna tuurde hij weer naar het dakraampje waar niks meer te zien was. Vervolgens sluimerde hij in, niet vreemd onder zo'n bombardement van uv-stralen. Toen hij wakker werd waren opa en oma verdwenen. Huh? Hij kwam omhoog uit zijn stoel, veegde het zweet van zijn borst en gezicht en liep het huis in. Onderaan de trap hoorde hij het geluid van de douche. Natuurlijk, die spoelden het zweet weg, goed idee. Hij besloot hun voorbeeld te volgen. Opa en oma hadden een hele grote badruimte met meerdere douches. Er was zelfs een mini-sauna.

Boven aangekomen bleef Kasper talmen. Hij zag opa Henk voorover gebogen tegen de muur leunen, achter hem stond zijn oma. Ze vingerde haar man tussen zijn billen. Wat deed ze? Was dat normaal? Wat was er hier eigenlijk nog wel normaal?

'Kom maar verder jongen', zei Hannie met een brede lach.

'Wat doe je?'

'Ik vinger Henk in zijn holletje, dat vind hij lekker.'

'Ik stond vanochtend in de douche', vertelde Kasper, 'toen Renee achter me stond en mij voor de gein mijn kontgaatje streelde. Ik schrok ervan.'

'De eerste keer is heel gek, maar daarna kan het lekker zijn. Niet voor iedereen natuurlijk', zei oma en trok haar schouders op.

Kasper keek eens goed, oma had twee vingers in opa's bips gestoken en neukte hem op die manier. De oude man speelde met zijn stijve.

'Doet het niet zeer?'

'Vraag Henk maar.'

'Uh.. nee, het is lekkerrr..'

Henk sjorde stevig aan zijn pik. Dat Kasper stond te kijken maakte hem nog geiler.

'Wou je ook proberen?', vroeg Hannie.

Ze keek eerder vrolijk dan bezorgd terwijl ze dat zei.

Kaspers stond met zijn pik te spelen, hij dacht aan vanochtend en keek met groeiende belangstelling naar oma's pompende hand. Hij kon ja zeggen en hij kon nee zeggen. Ineens besloot hij op de uitnodiging in te gaan. Naast opa stond hij met het gezicht naar de muur en leunde er tegen. Zijn billen bood hij achterwaarts zijn oma aan.

'Maar wel voorzichtig hè?', riep hij nog eens.

Wijdbeens stond hij voor haar en liet zich tussen zijn billen kijken.

'Hm.. heerlijk kontje heb je, en een prachtige ster!', zei Hannie verrukt, 'dat gaat vast lukken.'

Ze trok haar vinger door een pot vaseline en begon toen heel voorzichtig Kaspers anus te masseren. Hij moest wennen, het voelde gek, hij stond te giechelen als een meid. Maar na een paar minuten –Hannie had haar eerste vingerkootje in zijn holletje geduwd- begon hij te genieten. Zijn pik schokte omhoog. Kasper ontspande, liet het vreemde gevoel op zich inwerken en bewoog zelfs al wat mee met Hannies hand.

'Hm ja.. ik snap het geloof ik..', kreunde hij, 'dit is best lekker.. uhnn..'

'Gewoon niet teveel knijpen maar ontspannen. En nu twee vingers', zei oma.

'OEH..', kreunde haar kleinzoon.

De schrik duurde een tel en ging toen over in een genotzuchtig verlangen. Dus zo voelde het als je geneukt werd.. Het ging veel makkelijker dan hij gedacht had en na een paar minuten had oma al drie vingers in de knijpende ster van haar kleinzoon gestoken en schoof die traag in en uit. Ondertussen streelde Henk de harde jongenspik van zijn kleinzoon. Die hand had Kasper al eerder op zijn pik gevoeld, dat was dus geen vergissing geweest. Opa was van alle markten thuis!

'Nu ik weer', zei Henk, als een kind dat wacht tot hij op de schommel mag.

'Misschien is het een idee..', zei Hannie met een ondeugend lachje, kijkend naar de stijve van haar man, 'als jij.. natuurlijk alleen als Kasper het ook wil..'

Kasper keek wat angstig.

'Bedoel je dat opa.. zijn lul in mij.. ?'

'Ja, dat bedoel ik precies. Lijkt 't je wat?'

'Euh.. maar ik ben geen homo! .. nou, probeer dan maar.'

'Ach! Jullie altijd met je homo-angst!..', reageerde oma streng, 'hou daar toch eens mee op!'

Terwijl Hannie haar vingers naar buiten liet glijden stak opa Henk toe en dreef zijn stijve pik bij Kasper in zijn gaatje. De knul kreunde luid, maar niet van pijn. Het was de sensatie van geneukt-worden. Hannie pakte de handdouche en spoot beide mannen nat. Dat verhoogde nog de opwinding. Ze zat achter haar man en duwde haar vinger weer in zijn gat. Kasper dacht niet meer na maar genoot van de stoten in zijn kontje, opa had hem bij zijn stijve vast en neukte hem zo diep hij kon. Ze waren even groot dus het paste precies.

'Nou?', wilde Hannie weten, 'hoe is het om gepakt te worden, lekkere sissy van me?'

'Sissy?', kreunde Kasper.

'Ja jij! Ik hoef je alleen nog maar een pruik op te zetten en wat lingerie aan te doen en je bent een volleerd sletje. Goed idee voor later trouwens..'

Het duizelde Kasper, hij had nog nooit van sissy's gehoord. Waren dat mietjes? Verwijfde knulletjes? En een sletje was toch een meisje? Veel tijd om helder na te denken had hij niet want opa stootte maar door. Zijn ballen sloegen tegen Kaspers billen en ballen. Hij was op weg naar een orgasme.

'O ja ..ik voel het komen..', hijgde Henk.

In en uit vloog zijn pik in het nauwe, zuigende pubergat, het water spatte wild in het rond, het gekreun van beide heren galmde door de ruimte. Hannies vinger schoot uit haar mans anus.

'JA! IK KOOOHHMM!!', loeide Henk, '...jaaaAAAHHH!!!... JA O JA.. UHNNNN...!!!'

Kasper voelde een gekke trilling door zijn onderlijf gaan. Hij wist niet dat zijn prostaat van binnen gemasseerd werd door de opzwellende, spuitende pik van opa. Zijn ballen tintelden en ineens merkte hij dat een sliert sperma spontaan uit zijn pik droop, als een geruisloos orgasme. In zijn hoofd werd het even heel licht. Toen voelde hij opa's erectie uit hem glijden, nu al.

'Uhh jammer', zuchtte hij.

'Oh god', gromde Henk.

Hij stond te zwaaien op zijn ouwe benen. Het zaad droop uit Kasper anus. Hannie knielde bij hen neer en met de douchekop spoot ze hun intieme delen schoon.

'En nu mee naar de slaapkamer!', riep ze, 'ik wil eindelijk die paal in mijn kut!'

Hannie gooide een grote badhanddoek over de matras en nat als ze waren doken ze er op. Wijdbeens lag ze op haar rug, haar vingers trokken haar kale kut open. Kasper kroop tussen haar benen met zijn stijve in de aanslag. Hannie greep er naar met twee handen, trok hem kort af en plaatste de eikel tegen haar schaamlippen.

'En nu lekker pompen schat', kreunde ze.

Kasper gleed haar warme, natte poes binnen. Zijn paal klopte als een betonboor. Zijn heupen gingen heen en weer, zijn lul schepte het geil rond in oma's kut, oma trok zijn gezicht naar de hare en drukte haar mond op zijn jonge lippen. Hmmnn.. Ordinair tongend vuurde ze haar kleinzoon aan.

'Lekker geil hè, met oma neuken', kreunde ze.

Ze hield ervan om geile taal uit te slaan. Hun natte lijven kletsten als vlees op een slagersblok.

'Eerst laat je je in je jongenskut pakken en nu lig je mij te naaien.. geil joch.'

'Uhn oma.. je bent zo nat ..van binnen.. hoor je het soppen?', kreunde Kasper terug, 'ik ga me klaarpompen hoor!'

'Oh toe maar lieve schat van me! Pomp je oma vol met zaad!', gromde ze, terwijl ze haar klit tegen zijn schaambeen opwreef.

Henk was achter zijn kleinzoon gaan zitten en greep de jongen bij zijn ballen. Niet te hard maar met dansende vingers. Voor Kasper teken om de eindspurt in te zetten.

'Uh.. ik.. kom..'

'Ja ik ook ..IK OOK ..JA..JA..JAAAH', raasde oma.

Het was de climax van een zondag vol sexuele spanning voor de 68-jarige. Met een daverende ontlading schreeuwde ze haar lusten de wereld in.

'ARGHH JAAHH O JAAAHH..'

Haar kut spoot golven sap naar buiten, in onregelmatige stralen knalde het langs de opzwellende jongenspik.

'Ik kom OOOOK..!! UHNNN..!!', schreeuwde Kasper met haar mee.

Zijn zaad gutste oma's kut binnen. Sterretjes knalden in Kaspers hoofd. Schokjes van pure elektriciteit prikkelden zijn ballen. Golven zaad bleven komen, oma's doos liep vol met jeugdig eiwit. Ze hield haar kleinzoon in een houdgreep op zijn plek, bang om ook maar iets van het waanzinnige spuitfeest in haar onderbuik te missen. Haar kut was in tijden niet zo heerlijk bezet geweest.

'O LIEVERD VAN ME..', jammerde ze amechtig.

Toen beide tot rust gekomen waren, nat en glibberig van het zweet, keken ze elkaar gelukzalig in de ogen.

'WAUW', zei Kasper.

Liefdevol kuste oma Hannie hem op de mond: 'Bedankt', fluisterde ze.

Het was tijd om te eten. Na een korte tongzoen stapte Hannie van haar jonge minnaar af en boven hem staand nam ze de tijd om het sperma uit haar kut te persen. Het droop in een grote klodder op Kaspers buik die er grijnzend naar keek.

'Heb ik dat allemaal gedaan?', zei hij toen ze eindelijk uitgeperst was.

'Het is erg veel', zei opa Henk, die al die tijd naast hen had gelegen.

Terwijl oma naar de douche vertrok, en vervolgens naar de keuken, wreef opa Henk met vlakke hand de zaadoogst over Kaspers buik. De hele glimmende voorkant werd met geurig zaad bedekt. Daarna nam Henk de slappe jongenspenis en liet hem door zijn vingers glijden. Het voelde voor Kasper zo lekker dat het bloed er weer in terug stroomde en opa na een poosje een bijna-stijve jongenslul vast had.

'Wat een prachtexemplaar heb je toch', zei hij met een schittering in de ogen, 'en hij zwelt alweer op..'

Toen boog hij zich over zijn kleinzoon heen en nam de penis in de mond. Minutenlang lag opa Henk te sabbelen op het kneedbare pikvlees en streelde de jonge kloten die toch wat hingen na de inspanning. De oude man genoot van de potente, jonge lul die zijn warme mond vulde.

Kasper realiseerde zich hoe hij er bij lag. Schaamteloos liet hij zich door een man afzuigen.. hij moest denken aan de eerste zwemlessen: wanneer je eenmaal in het diepe bent gesprongen wijkt het gevaar en gaat er een nieuwe wereld voor je open. Oh man!

Hannie riep dat het eten bijna klaar was en waar ze bleven.

'Ik eet al', lachte opa Henk.

Ze stonden gauw op, douchten kort en schoven aan.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Hittegolf In Huis 8

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Verwisseld: Kristian Zweden...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 4799x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
19-05
9.0
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 8458x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen, Beffen, Anaal, Neuken
19-05
9.2
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 4234x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
8.5
:: Mijn Lieve Dochter - 4Door: Zorro
Gelezen: 11720x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter Nichtje Neef
18-05
9.2
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 1Door: Grumpy Loe
Gelezen: 15942x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen
17-05
8.5
:: Take Five - 2Door: Bookolos
Gelezen: 8032x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Plasseks
17-05
8.8
:: Onverwacht Bezoek Van...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 22997x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Scheren, Neuken
17-05
8.7
:: Met Moederliefde VoorgelichtDoor: Rudolf
Gelezen: 17576x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
17-05
8.7
:: Take Five - 1Door: Bookolos
Gelezen: 15155x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Groepseks, Plasseks
16-05
8.5
:: Mijn TweelingDoor: Dickydickert
Gelezen: 19769x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling, Pervers, Panty, Pijpen
16-05
9.2
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 16Door: Borrie70
Gelezen: 7609x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Onze Oppas - 8 (einde)Door: Schrijver
Gelezen: 10123x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
15-05
8.6
:: Nooit Verwacht - 7Door: Sharif
Gelezen: 4355x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-05
8.3
:: Verwisseld: Biker Thomas...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 8030x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-05
9.2
:: MelkdrinkenDoor: Jan239
Gelezen: 18104x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
14-05
7.6
:: Mijn Nicht En... - 1Door: Matthijs
Gelezen: 24731x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Vingeren, Aftrekken, Blond, Dikke Tieten, Openbaar
14-05
9.0
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!