Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Hittegolf In Huis - 5

Buiten was het opnieuw ongewoon warm. Nog altijd waren de straten vanwege de vakantie uitgestorven, wie nog thuis was zat het liefst in de schaduw. Het leek onwaarschijnlijk dat er nog gewerkt werd in het land.

Opa Henk nam plaats achter het stuur van zijn VW en startte de motor, de airco bracht direct verkoeling. Kasper stapte achterin. Aan de andere kant stapte oma Hannie in en zette zich naast hem. Het was een mooi excuus voor de levendige 68-jarige om tijdens de rit op haar kleinzoon in te praten over klusjes die lagen te wachten op een sterke arm.

'Eerst die zware dozen maar van de zolder halen', zei ze met haar liefste lach en haar hand lag al op Kaspers blote bovenbeen, niet ver van zijn gulp.

Opa Henk kende zijn vrouw maar al te goed en hield haar via de achteruitkijkspiegel in de gaten. Bij al haar geratel vergat ze niet de jongen steeds aan te raken, even vast te pakken bij zijn arm, een vinger langs zijn gladde wang te laten glijden enzovoorts.

Kasper liet het zich glimlachend welgevallen. Nadat oma hem eerder die dag had klaar gepijpt was hij benieuwd naar meer. Jarenlang had hij zich in zijn eentje afgetrokken en zijn zaad gespoten, nu was het moment aangebroken om echte sex te gaan hebben. En wat had hij een honger! Hij wilde alle verhalen horen en al die dingen ook echt beleven.. Oma's hand lag niet ver bij zijn pik vandaan. Die groeide alweer uit tot een formidabele bobbel in zijn strakke shorts. Kasper staarde naar Hannies beweeglijke mond, de lipstick liet hier en daar los. Misschien vanwege al die woorden die als een waterval naar buiten tuimelden? Wat een ondeugende vrouw was het eigenlijk.. met je eigen zoon en dochter neuken.. en nu zat ze haar kleinzoon uit te dagen. Hij kreunde zacht en sloot de ogen. Oma kwekte maar door, haar vingers streelden nu voorzichtig zijn onderbuik. In gedachten was Kasper weer bij de gebeurtenissen van een paar uur geleden. En hij wilde niets liever dan weer door haar gepijpt worden, ahh..

'Kasper, hoor je wat ik zeg?', drong van veraf oma Hannies stem tot hem door.

'Eh nee, sorry ik zat te dromen', gaf hij toe.

'Ik kan wel raden waarvan!', lachte oma en kneep hem stevig in zijn pik die bijna door de stof van zijn broek heen prikte. 'Lekker joch!..', liet ze er hitsig op volgen.

Haar vingers friemelden aan de knopen van zijn gulp, maar ze kreeg er geen vat op. Daarom klikte ze haar gordel los, leunde opzij richting kleinzoon en zuchtte hees 'help me' in zijn oor. Kasper begon te frunniken aan zijn gulp, met oma's tong likkend aan zijn oorlel. Ze maakte zachte, smakkende geluiden die zo de oorschelp indoken en zijn brein in lichterlaaie zetten. Opa Henk zag in het spiegeltje hoe ook Kasper zijn gordel los klikte, omhoog wipte en zijn korte broek omlaag trok. Zijn pik knalde eruit.

Ze waren al in de buitenwijk waar opa en oma woonden. Henk twijfelde of hij zou parkeren of rond blijven rijden.

Hannie ondertussen, vergreep zich voor de tweede keer deze dag aan het enorme geslachtsdeel van haar kleinzoon. Trillend stond 'ie omhoog, met gezwollen aders, de paarse eikel verhit glanzend.

'Hmm.. fantastisch', kreunde de bejaarde vrouw.

Langzaam gleden haar vingers langs de penis op en neer. Gefascineerd keek ze hoe de huid zich soepel oprolde tegen de kleine heuvel die de rand van de eikel markeert, even weerstand biedt en zich dan gewonnen geeft, uitvloeit over de gladde, purperen ronding en aan de monding van de bron een eerste druppel kleverig vocht ontlokt, deze omsluit en daarna als een volleerd glazenwasser uitsmeert over het gehele oppervlak. Haar ervaren hand maakte regelmatige trekbewegingen. Het voorzaad begon soppend een spoor achter te laten, ongeveer zoals de branding het strand overspoeld en witte schuimkoppen achterlaat. Hannie likte haar lippen terwijl de auto tot stilstand kwam.

'We zijn er', zei opa Henk.

Allemaal keken ze op en in het rond. Hier was de straat ook al uitgestorven. Henk klikte zijn gordel los en draaide zich naar achteren.

'Ga je die arme jongen alweer van zijn zaad beroven?', grijnsde hij.

'O Henk', hijgde zijn vrouw, 'kijk dan toch wat een paal hij alweer heeft staan. Daar kan ik niet van afblijven. Trouwens Kasper, als het teveel wordt zeg je het maar, dan hou ik op.'

'Nee oma, het is lekker..', kreunde Kasper, want ze bleef hem de hele tijd afsjorren, steeds met haar pink zijn ballen aantikkend.

De airco zoemde zachtjes door. Henk sloeg Hannies jurk omhoog, haar slipje had ze vanochtend uitgedaan en in de tas gestopt. Met twee vingers gleed hij haar natte kut binnen. Hannie schokte kort en drukte zich toen op de vingers. Tot aan de knokkels ragde Henk door haar kleddergeile poes, zijn duim op haar klit stotend. Hannie begon te grommen, de auto schudde.

'Schuif wat op', hijgde ze tegen Kasper, 'ik kom op je schoot zitten.'

De jongen gleed onderuit op zijn stoel terwijl zijn grootmoeder op hem klom. Een vreemde hand pakte zijn pik en geleidde die voor oma's gleuf. In twee tellen zat hij in haar en een zalige warmte omsloot zijn pik.

'Aahh..'zuchtte hij.

Hannie wipte fanatiek op neer en kreunde: 'Hou jij de straat in de gaten Henk?'

Maar Henk zat liever te kijken hoe zijn vrouw gepaald werd, hij genoot van dat grote, jonge lid en die zaadgevulde ballen die tussen de billen van zijn vrouw op en neer vlogen. Henk trok de rits van zijn broek open en haalde zijn pik eruit. Die stond tot zijn eigen verbazing alweer hard omhoog. Hannie zat fanatiek te wippen, Kaspers eikel kuste haar rijpe baarmoeder. De knul had inmiddels haar dikke, zachte borsten uit de BH getrokken en zoog beurtelings op de gezwollen tepels.

'O ja, lekker.. zuig maar lieverd', kreunde Hannie.

Kasper voelde iets aan zijn ballen kietelen. De vingertoppen van opa? Het was heerlijk, het maakte niks uit!

BOMBOMBOM

Verschrikt hield ons trio stil en keek om zich heen. Buiten stond een klein jongetje op het raam te bonzen en probeerde naar binnen te kijken.

'Wat doen jullie?', hoorden ze het ventje roepen.

'Verdorie, dat is kleine David van hiernaast, kappen jongens!', siste opa Henk.

Hannie gleed van Kaspers schoot, met een plop schoot zijn paal uit haar zuigende doos. Oma stopte haar tieten terug in haar BH en fatsoeneerde haar jurk en kapsel. Haar natte kutje lekte op de stoelbekleding.

'PIEMOL', riep het jongetje, 'DIKKE PIEMOL!'

Kasper probeerde bijna wanhopig zijn harde erectie in zijn broekje te proppen. Buiten kwam een jong meisje aangesneld om zich over de kleine wegloper te ontfermen.

'O gelukkig, zijn zus komt eraan', fluisterde Hannie.

'O ja, zij.. hoe heet ze ook nog maar?', vroeg Kasper.

'Dorinde, eigenlijk zijn halfzus, ze is een jaar of veertien', zei opa Henk.

Beide kwamen nu vlakbij de auto. Dorinde praatte tegen de peuter en keek ook naar binnen. Ze zag dat er mensen in de auto zaten.

'Niet doen David', zei ze, en trok het kind weg.

Henk had zijn broek inmiddels dicht geknoopt en opende de autoportier.

'Hoi Dorinde!', zei hij luchtig, 'warm hŤ?'

Hij begon een gesprekje waardoor Kasper zijn broek kon dicht knopen. Hannie was weer fatsoenlijk en stapte ook uit. Kasper kreeg het heel warm in de auto nu de airco uit was. Zijn broek zat weer in model. Hij opende het portier en stapte uit met een vuurrood hoofd.

'Hallo', zei hij schuchter tegen Dorinde.

'Hij hep een dikke piemol!', zei het joch nog maar eens en wees met zijn vingertje naar Kaspers kruis. Hij kon die kleine wel wurgen.

'David toch!', zei Dorinde en gaf een ruk aan zijn armpje.

Dorinde was erg veranderd sinds de laatste keer dat Kasper haar gezien had. Ze droeg inmiddels een bril. Daaronder zat een knap meisje verborgen: donker, halflang haar op een lieflijk maar ziekelijk gezicht met grote, verbaasde ogen en volle lippen. Haar lichaam oogde breekbaar, twee dikke tepels prikten door haar hemdje. De ideale prooi voor elke puberjongen.

'Dag!', klonk het, voor Kasper het signaal om achter opa en oma aan te sjokken.

'Hey, zie je!', riep hij nog naar Dorinde, die hem met haar donkere ogen indringend nakeek.

Ondertussen, aan de andere kant van de stad..

Renee en Alice waren niet op de keukenstoelen blijven hangen. De twee zussen hadden besloten van het mooie weer te genieten en een lekker fietstochtje te maken. Met alleen een flinterdun hemdje aan, een kort broekje en slippers aan de voeten waren ze op weg naar de zwemplas buiten de stad. Ze hadden eten en drinken in de tas en voelden zich vrij! Vrolijk kwebbelend en met een verliefde blik reden de meiden door de warme middagzon. Allebei glommen ze van de olie op hun zongebrande huid. Renee had inmiddels een heel andere kijk op haar grote zus gekregen. Ze was bijna geen familie meer maar een sexmaatje, waar je alles aan kon vragen en die haar de eerste lesbische kneepjes van het vak had geleerd. Renees kutje jeukte van onbestemd verlangen en was nat in het warme broekje. Haar kontje wiebelde extra hard over het zadel heen en weer, haar hele onderlijf hunkerde naar stimulatie.

'Kom, we gaan naar het naaktstrand', zei Alice toen ze er waren.

'Wat? Maar dat heb ik nog nooit gedaan..', antwoordde Renee aarzelend.

'Nou en? Of ben je bang dat er bekenden bij zitten? Die zijn dan net zo bloot als jij en ik hoor.'

Alice's antwoord snoerde Renee de mond. Ze wilde geen spelbreker zijn, laat staan preuts. Niet na gisteren en vandaag. Dus zochten de zusjes een plekje en stapten uit hun shorts. Twee vochtige Sloggy-slipjes gingen als laatste uit.

'Die van mij moet echt even drogen in de zon', grapte Alice.

'Jij ook al?', lachte Renee.

De handdoeken werden uitgerold en daar lagen ze dan, heerlijk te genieten. Om hen heen stelletjes, oud en jong, en natuurlijk de single mannen die hen brutaal en smakeloos aanstaarden.

'Trek je niks van hen aan', verzekerde Alice haar zus, niemand valt ons lastig als wij dat niet willen.

'Yo! girl power!', grijnsde Renee, die zichzelf erg stoer vond dat ze hier spiernaakt te kijk lag. Wie van haar klasgenoten zou zoiets durven?

'Hee Renee! Jij ook hier?!'

Een bekende stem maakte dat Renee als een raket overeind schoot. Tegen de zon in kijkend zag ze het silhouet van een man.

'Frank, hee hoi', zei ze met tegenzin.

En tegen Alice: 'Dit is Frank, mijn tutor-docent van school.'

Frank gaf Alice een hand. Hij was samen met een man die zich voorstelde als Mike. Alice maakte zich bekend als zus van Renee. Na een kort praatje zochten de heren verderop een plekje en trokken hun kleren uit. Renee gluurde vanuit haar ooghoeken naar de mannenlijven. Wauw.

'Hm, mooie mannen', informeerde Alice, 'homo's?'

'Weet ik veel. Hoe kom je daar nou bij?'

'Hier komen altijd veel homo's. Daarachter in de bosjes cruisen ze op zoek naar sex.'

'Huh? Cruisen?

'Rondlopen, paraderen, flaneren, gluren, rukken.'

'Gewoon in het openbaar?'

'Nee in een speciaal kantoortje nou goed? Ben je hier nog nooit geweest of zo?'

'Nee! Ik zit altijd aan de overkant, met vriendinnen, bij de speeltuin.'

'Nou, in de bosjes hier is het ook een speeltuin haha!'

Blozend liet Renee die mededeling op zich inwerken, haar fantasie deed de rest. In gedachten zag ze groepen mannen verwikkeld in eindeloze orgiŽn. Dat zoiets bestond.. in het openbaar. Ongelooflijk, en geil. Ze droomde een beetje weg en voelde haar kutje lekken. Zou iemand dat kunnen zien? Ze hield haar benen angstvallig bij elkaar.

'Kijk, Frank gaat ook die kant op', zei Alice.

Renee zat al rechtop met totale verbazing op haar onschuldige gezichtje. Haar leraar van school wandelde doodgemoedereerd naar die bosjes! Hij had een behoorlijk forse piemel die vrolijk danste onder het lopen.

'Kom, we gaan kijken wat hij gaat doen', gierde Alice met een bijna hysterische grijns.

'Wat? Dat durf ik niet!', piepte Renee.

'Wel als ik erbij ben.. KOM!', en Alice liep al.

Onwennig volgde Renee haar grote zus terwijl ze zich een weg zochten langs smalle, uitgesleten paadjes in het struikgewas. Hier en daar zagen ze een bloot lichaam opdoemen dat even snel weer in het groen verdween. Het was een ideale gluurplek, dat moest ze toegeven.

'Verrek, waar is 'ie nou gebleven?', fluisterde Alice.

Renee slaakte een kort gilletje. Op nog geen twee meter afstand stond een oudere heer te masturberen. Hij trok driftig aan zijn rood aangelopen geslacht, zijn ogen op de beide blote meiden gefixeerd. Geschrokken bleven ze staan en keken naar de man. Hij was van opa Henks leeftijd. Zijn buik schudde van de driftige armbeweging. Toen viel zijn mond open, er klonk een schor geluid en uit zijn pik spoten een paar felle stralen sperma naar buiten. Het meeste bleef aan het gebladerte hangen, een deel droop over zijn vingers. Hij zuchtte diep en met een dankbare uitdrukking zei hij: 'Heerlijk dames.. bedankt..'

Toen was hij weer verdwenen.

Alice en Renee keken elkaar aan. Ze lachten opgelucht. Daarna liepen ze verder richting het geluid van kreunende mensen. Het bleek een stelletje van middelbare leeftijd te zijn, man en vrouw, die stonden te neuken. Zij voorover gebogen, hij erachter, daaromheen een groepje mannen die allemaal aan hun pikken trokken. Toen Renee en Alice dichterbij kwamen week de groep uiteen om voor de twee jonge meiden plaats te maken. Ze stonden nu zomaar op een meter afstand van het rood aangelopen gezicht van een opgewonden vrouw. Zij hield zich vast aan een boom, de man was nat van het zweet door de inspanning die hij leverde in de zomerse middaghitte. Haar billen golfden heen en weer onder zijn stoten. Hij keek naar Renee en wenkte haar, ze moest erbij komen. Renee keek angstig naar haar zus, die meteen een arm om haar heen sloeg.

'Niet op reageren als je niet wil..', fluisterde ze in Renees oor.

'Ik blijf liever kijken', antwoordde deze.

'Vind je het goed als ik..', zei Alice met een ondeugd die Renee nog nooit gezien had.

Ze deed twee stappen naar voren en stond toen naast de man, streelde hem over zijn billen en lachte schalks naar hem.

De man vond nog tijd om tijdens het stoten Alices kleine tietjes te strelen en in haar tepels te knijpen. Alice liet haar hand tussen de man zijn billen glijden en streelde zijn zwaaiende kloten. Een rukkende man stapte naar voren en spoot kreunend zijn zaad tegen haar been. Hij verontschuldigde zich, veegde het zaad direct op en verdween. De neukende man leek ook niet ver van zijn orgasme af te zitten, waarschijnlijk omdat Alice haar vingertjes zijn ballen zo lekker kietelden.

Hij hield het niet meer: 'JA.. jaaahh.. JAAGHJAJAAAHHH...!!'

Met harde petsen stootte hij op zijn vrouwtje in en kwam klaar, zijn zaad diep in haar kut spuitend. Alice genoot van het schouwspel, schaamteloos vingerde ze zichzelf terwijl iedereen toekeek. Renee keek vol bewondering naar haar slanke zus die op haar modellenbenen boven de man uitstak. Ze vingerde zich fanatiek en liet alle omstanders meegenieten, ze kwam bijna klaar toen de man zich voldaan uit zijn partner terug trok. Zijn natte pik trok draden sperma achter zich aan. Alice keek er even naar en zakte toen op de knieŽn voor de man neer. Die stapte meteen naar voren en schoof zijn kleverige pik tussen haar lippen. Hij hoefde niets te doen, Alice zoog zijn geslacht tot de ballen naar binnen en likte hem schoon. Ook zijn zaadfabriek werd afgelikt, gulzig draaide haar tong er omheen. Toen liet ze hem los, draaide een kwartslag en dook met haar gezicht tussen de billen van de vrouw. Die stond nog in dezelfde houding, benen wijd, kont omhoog. Alice liet haar tong door de bilspleet gaan en drukte 'm toen diep in de volgespoten zaadkut. Het sperma droop eruit. Met een slurpend geluid zoog ze alles op alsof er oesters op het menu stonden.

Een rukkende man werd onrustig, stond te steigeren als een hengst en kwam naar voren, zijn enorme paal in de aanslag. Hij trok zich wild af en precies op het moment dat de eerste golf zaad eruit spoot kreeg Alice hem in het vizier. Ze opende haar mond (wat kon die meid haar mond wijd openen) en liet de klodders een voor een over haar tong schieten. Ze wachtte tot meneer klaar was met spuiten en hapte toe, waarbij ze zich tot haar huig als het ware liet spietsen op zijn ruim 20cm lange speer.

'Shit.. waar ben ik beland!', dacht Renee die dit alles gadesloeg.

Haar zus liet de polsdikke pik tussen haar lippen rusten terwijl het zaad er aan alle kanten uit liep. Ineens verbrak ze de verbinding en hijgend liet ze de man gaan die -het leek een vast ritueel- direct in de bosjes verdween. Ze stond op, vingerde haar kutje nog een beetje en trok Renee toen mee.

'Kom, we wilden die leraar van jou toch vinden?'

'Alice.. wat je daar deed.. was..'

'Nou? Vond je 't geil?'

'Ik ben geschokt.'

'Niet geil dus?'

'Toch wel.'

'Nou, hou dan op je steeds te schamen en laat je gaan!', zei Alice en hield stil om haar zusje recht aan te kunnen kijken.

Renee stond roerloos en keek haar naakte zus aan. Alice had modder aan haar knieŽn en spermaresten op haar gezicht. Haar blonde haar zat hier en daar aan elkaar geplakt Ze had haar vuisten in haar flank gezet en keek afwachtend naar haar jonge zus. Wat stond ze daar mooi met haar jonge borstjes zo fier naar voren, de smalle heupen en het geschoren kutje. Ze straalde een Bambi-achtige onschuld uit maar haar tepels waren hard gezwollen. Alice spreidde haar armen in een gebaar van verzoening. Renee reageerde en beide zussen vlogen elkaar liefdevol in de armen.

'Nooit gedacht dat jij zo'n slet kon zijn', zei Renee bestraffend.

'Haha, het kan nog veel gekker', lachte Alice.

Toen drukte ze haar mond vol op de lippen van de verbaasde Renee. Het meisje proefde de hartige smaak van sperma. Alice haar tong roerde het bij haar naar binnen vermengd met overvloedig speeksel. Hun handen streelden elkaars rug en billen, hun venusheuveltjes drukten tegen elkaar. Alice streelde Renees tepels liefdevol en bukte om erop te sabbelen. Renee vergat even waar ze was en genoot van de vrouwentong. Rillingen trokken door haar buikje. Ze voelde een hand van Alice over haar kutje gaan en opende als vanzelf haar benen. Kijkend over haar zus' schouder zag ze Frank daar staan, haar leraar van school. Hij had een keiharde erectie en speelde ermee..

Alice zakte op de knieŽn en duwde haar neus als een snuffelende hond in Renees kruis. Die had haar blik op de pik van Frank gericht. Hij bleef op eerbiedige afstand staan. Renee, overmoedig misschien door wat ze zojuist haar zus had zien doen, wenkte hem om dichterbij te komen. Ze liet haar laatste reserves varen en gaf zich over aan het exhibitionistische spelletje. Frank stond meteen bij haar, Renees vingertjes pakten zijn neuklat met ontblote eikel. Hij was echt de knapste man hier, zijn buik was een gespannen sixpack. De eeltige handen van haar leraar gleden over Renees tienerlijf, ze rilde van de spanning. Haar tepels trilden inwendig en toen hij ze aanraakte kwam Renee spontaan klaar. Steunend drukte ze haar gleuf in de mond van haar zus en liet alle sappen de vrije loop. Alice slikte, haar gezicht glom ervan. Nu pas zag ze de mooie pik in de vingers van Renee. Die liet los zodat Alice aan de volgende pijpbeurt kon beginnen, het leek haar grootste plezier in het leven. Frank greep Renee stevig vast en mompelde geile woorden.

Hij siste: 'Niks vertellen op school hŤ, denk erom!', gevolgd door een dikke knipoog.

Zijn mond opende zich en zijn tong kwam naar buiten. Renee keek ernaar vol ongeloof. Het volgende moment drukte hij zijn volle lippen op de hare en tongde met zijn leerlinge. Alice pijpte zijn snikkel met lange halen.

'Heb je zin om te neuken?', vroeg hij Renee. 'Ik heb een condoom bij me.'

'Waar dan?', vroeg het tienertje.

Frank bukte zich en greep vanuit de zijkant van zijn sneakers een condoom. Met een ervaren ruk van zijn tanden scheurde hij de verpakking open.

'Geef maar', zei Alice, nam de condoom aan en schoof 'm met een vloeiende beweging over de glimmende pik.

Ze rukte aan zijn lul om hem op sterkte te houden en zei tegen Renee voorover te gaan staan. Die volgde de aanwijzingen op, ook dat ze in spreidstand moest staan. Alice ging ernaast staan en trok de billen van haar zusje uit elkaar.

'Niet in het sterretje', zei ze tegen Frank, 'dat doe je maar bij je maatje.'

'Komt in orde', lachte Frank en bracht zijn ingepakte lul in stelling. De eikel duwde tegen Renees schaamlippen die uiteen weken toen de pik zijn weg vervolgde.

'OEI voorzichtig..', gilde Renee kort.

'Ze is gisteren net ontmaagd..', zei Alice met een verontschuldigende lach.

Frank keek haar met grote, opgewonden ogen aan maar bleef kalm, iets wat je in deze bosjes zelden tegenkomt. Overal loeren jagers die jou je prooi kunnen afpakken. Ook nu stonden er twee naakte mannen te masturberen, een derde was gekleed en keek toe.

Frank staarde vol verrukking naar de billen van het meisje dat hij tot vandaag als een keurig en aangekleed tienertje van zijn school kende. Ze was erg nat, zijn pik verdween moeiteloos in het strakke kutje. Ze moest alleen nog wat ontspannen. Hij stootte op haar in en kneep ondertussen in haar heerlijke kont. Van achteren voelde hij een vinger in zijn bilspleet glijden.

Het was Alice die in zijn oor kreunde: 'Dit vind je vast wel lekker..' terwijl haar vingertop tegen zijn ster drukte.

Frank dacht dat hij gek werd. Twee beeldschone meiden in de homobosjes en hij had de hoofdprijs gewonnen. Hij voelde de vinger van het langste meisje zijn achterste binnen gaan. Ze begon hem in zijn gat te vingeren, dit hield hij niet lang vol..

'O ja.. dit is geilll..', hijgde hij.

Zweet parelde op zijn rug, zijn gezicht, zijn buik. Het was ook zo warm.

'Nog eentje erbij graag..', kreunde Frank.

Alice gaf hem wat hij wilde en stak twee vingers in de anus van de man die haar zusje stond te neuken. Het ging gemakkelijk, waarschijnlijk was hij een echte bruinneuker.

'O GODVER!', gilde Frank, 'ik ga ..SPUITEN! ...AAAAAGHH...!!!'

Renee moest zich stevig aan de boom vasthouden onder het geweld van de rammende en spuitende Frank. Ze voelde zijn pik opzwellen en haar kutje oprekken. Ze wilde haar klit wel vingeren maar dat zou nu niet gaan, helaas.

'Gtsssammehh.. JAAAAHHH!', kreunde Frank.

Zijn bewegingen vertraagden.

Frank stootte nog een poosje na en trok zich toen terug. Het volgespoten condoom hing als een lege, natte ballon aan de zwaaiende lul. Een volgende man stond klaar, hij had een veel kleinere lul waar al een condoom omheen zat. Alice wenkte hem ongeduldig. Hij nam Franks plaats in en stak toe. Renee werd opnieuw gevuld maar deze minnaar bewoog heel bescheiden zijn pik in en uit. Steunend met een hand tegen de boom vond het meisje ruimte om zich te vingeren met haar andere hand.

'Kom, zal ik het doen?', hoorde ze de stem van Alice.

Renee liet zich toen maar lekker vingeren door haar zus en na een paar minuutjes kwam ze met korte gilletjes klaar.

'JAH.. o JAA .. lekker.. JAA!!...'

Alice maakte de man duidelijk dat hij even terug moest trekken, gaf Renee een tikje op de billen zodat ze opzij ging en nam toen haar plek in. De kerel stak toe en ging verder waar hij gebleven was, maar dan in een ander kutje. Af en toe gaf hij een klets op Alice haar billen. Die leek dat wel lekker te vinden, ze gilde er enthousiast bij. Renee bracht haar hand bij de gleuf van haar zus en begon haar te vingeren.

'Ja.. goed zo.. ga door', kreunde Alice.

Ze trilde op haar lange stelten, bijna floepte achter haar de vreemde pik uit haar poesje. De man begon te loeien als een stier ten teken dat hij klaar ging komen. Alice wierp haar kont naar achteren om het volle geweld van de stoten te ondergaan. Met moeite hield Renee haar vingers op de klit van grote zus.

'Ik kom .. ik KOOOOHHHHMMM!!!', gilde Alice met gesloten ogen, 'ikomikom ..IK KOM!!!'

Vocht spetterde in het rond terwijl de climax door haar lichaam joeg. Haar kutje kneep geweldig samen en tegelijk pompte haar blaas een scheut van haar inhoud naar buiten. Alice stond gewoon te squirten, het droop langs haar mooie lange benen tot in haar slippers.

'O SHIT!', riep ze nog een keer.

De vreemde kerel was al uit haar, hij stroopte voldaan het condoom van zijn pik en gooide die in het struikgewas. Hij gaf Alice nog een laatste klets op haar rood aangelopen billen en smeerde 'm.

Alice veegde haar blonde haar uit haar gezicht. Haar ogen waren rood omrand als van een nymfomane na tien orgasmes.

'Wow, lekker!', zei ze verrukt, 'meestal kom ik pas klaar als ik weer thuis ben.'

Ze sloeg haar armen om haar zusje heen en genoot van hun naakte, bezweette lijven die tegen elkaar drukten. Tevreden stonden de meiden uit te blazen en te knuffelden in het groen. Pas nu drongen vogelgeluiden weer tot hen door, en het ruisen van de bladeren. Renee gaf haar zus kleine kusjes op haar neus, kin, hals, wang, oorlel, lippen. Alice streelde de donkerblonde haren van Renee en liet haar tong tegen Renees lippen glijden. Het tienertongetje dartelde haar tegemoet en minutenlang stonden de twee zussen te tongzoenen, zoals alleen geliefden dat kunnen. De rukkende mannen die op korte afstand toekeken bestonden niet eens meer.

Toen ze gezwommen hadden en weer terug kwamen bij hun plekje stak vanuit de verte Frank zijn duim naar hen op. Ze lachten en zwaaiden terug. Hij stond op en kwam even bij hen zitten.

'Ik vertel Mike net wat ik beleefd heb in de bosjes. Hij is erg nieuwsgierig en wil ook graag een keertje meedoen. Wat denken jullie daarvan?'

'Pff, nu even niet Frank. Het was heerlijk maar we moeten eerst bijkomen. Geef ons je telefoonnummer dan spreken we een keer af okť?', zei Alice.

Renee keek vol bewondering naar de volwassen routine waarmee haar zus het hele voorval afhandelde. Er werden nummers uitgewisseld en met een blik van verstandhouding namen ze afscheid.

'Is het al tijd voor een ijsje zusje?', zei Alice.

'O ja goed idee!', lachte Renee.

De meiden zochten hun kleren bij elkaar.

'Ik laat mijn slipje lekker uit', zei Alice. 'Kan ik op de fiets nog wat nagenieten.'

'Ja? Dan doe ik dat ook!', volgde Renee haar voorbeeld.

Sliploos liepen ze naar hun fiets, nagestaard door hongerige ogen. Een bleke man lag zich schaamteloos op zijn handdoekje af te trekken terwijl hij naar hen keek, omringd door badgasten. Zijn ballen waren paars en dik door de penisring rond zijn ballen.

'Lekker sletje..', hijgde hij verlekkerd.

'Let maar niet op hem', vertrouwde Alice haar zus toe, 'die ligt daar de hele zomer te rukken.'

Toen ze in de stad waren kochten ze een lekker Italiaans ijsje en genoten op het terras van de laatste zonnestralen. Alice streek onopvallend met haar vinger door haar kruis en lachte naar Renee.

'Nog steeds geil', zei ze geluidloos.

Renee kon liplezen en lachte. Haar tong likte heel langzaam en sensueel een klodder Amarena uit het hoorntje en slikte het met smaak door. Ze knipoogde naar haar grote zus. Wat had ze veel geleerd vanmiddag..

Kasper ondertussen, deed bij zijn opa en oma ook de nodige ervaring op. Dat lees je in het volgende deel.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Hittegolf In Huis - 7

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 247x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
8.7
:: Mijn Lieve Dochter - 4Door: Zorro
Gelezen: 4160x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Dochter Nichtje Neef
18-05
9.2
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 1Door: Grumpy Loe
Gelezen: 8847x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen
17-05
8.5
:: Take Five - 2Door: Bookolos
Gelezen: 5728x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Plasseks
17-05
9.0
:: Onverwacht Bezoek Van...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 18541x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Scheren, Neuken
17-05
8.7
:: Met Moederliefde VoorgelichtDoor: Rudolf
Gelezen: 13870x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
17-05
8.7
:: Take Five - 1Door: Bookolos
Gelezen: 11580x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Groepseks, Plasseks
16-05
8.6
:: Mijn TweelingDoor: Dickydickert
Gelezen: 16750x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling, Pervers, Panty, Pijpen
16-05
9.2
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 16Door: Borrie70
Gelezen: 6897x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Onze Oppas - 8 (einde)Door: Schrijver
Gelezen: 9262x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags:
15-05
8.6
:: Nooit Verwacht - 7Door: Sharif
Gelezen: 4155x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-05
8.3
:: Verwisseld: Biker Thomas...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 7310x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
14-05
9.2
:: MelkdrinkenDoor: Jan239
Gelezen: 17234x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
14-05
7.6
:: Mijn Nicht En... - 1Door: Matthijs
Gelezen: 23944x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Nicht, Vingeren, Aftrekken, Blond, Dikke Tieten, Openbaar
14-05
9.0
:: Vivian Op OntdekkingDoor: Dannoo
Gelezen: 18791x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Milf, Dochter, Pijpen, Neuken, Vingeren, Beffen, Spuiten,
13-05
8.6
:: Hawaiian FeestjeDoor: DoraStuurs
Gelezen: 16701x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Feest, Dansen, Neef, Nicht, Mama, Oom
12-05
7.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!