Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Sporten Met Dochter - 8

Vooraf:

Allereerst iedereen bedankt voor het genieten van deze serie tot zover. Ik hoop er nog wel wat delen aan vast te plakken maar weet nog niet hoeveel.

Voor de mensen die het jammer vinden dat de seks nu wat ruiger is dan het was, en Lianne een beetje haar vaders sletje wordt wil ik graag zeggen dat het jammer is dat jullie daar niet van genieten en spijtig vind als het je afkeert van dit verhaal.

Om deze reden heb ik ook vanaf deel 1 al een beetje hints gegeven dat het deze kant op zou kunnen gaan en dat haar vader al extremere gedachtes had.

Dat gezegd te hebben veel leesplezier met deel 9.


Ik lig die avond vroeg in bed want zowel mijn werk als de neukpartij hebben mij gesloopt. Als ik een halfuurtje lig en Lianne nog een beetje hoor rommelen gaat mijn deur open en komt ze naakt en gedoucht mijn kamer in. Ze kruipt naast mij in bed en drukt haar mooie lichaam tegen mij aan. “Pappie mag ik anders bij jou slapen” vraagt ze mij dan terwijl ik haar borsten tegen mijn arm voel. “Tuurlijk mag dat” zeg ik haar. Ze knuffelt mij dan steviger en kruipt dan boven op me. “Nee lieverd, morgen mag je weer papa moet vroeg op” en duw haar van me af. “Maar pappie wil je me niet nog een keertje wat rustiger neuken” vraagt ze me geil. Ik zeg haar nee en ga dan weer slapen, toch voel ik haar tegen mij aankruipen en haar mooie lichaam voel ik ook tegen mij aan. We vallen dan samen in slaap en ik heb heerlijk geslapen deze avond met mijn knappe naakte dochter naast me.

Die ochtend word ik wakker en slaapt Lianne nog maar ik moet er echt uit. Ik ben aan het ontbijten die ochtend en Lianne kwam tegen het eind ook beneden. Lianne kwam beneden en begon over gisteravond. Ze zei nooit gedacht te hebben zo hard geneukt te worden door iemand. “Hoe kwam het dat je me opeens zo hard wou neuken in plaats van zoals de eerste keer” vroeg ze mij toen. “Komt het door mij” voegde ze daaraan toe. “Omdat jij zoiets geils in mij losmaakt, je bent echt het lekkerste wezen wat ik ooit gezien heb dus dan kan ik mij gewoon niet inhouden. De eerste keer was dit al lastig zat maar nu was je ontmaagd dus besloot ik voor mijn genot te gaan en dat beviel mij prima” zei ik haar egoïstisch. Toch vond ze het antwoord aan haar te zien wel een beetje leuk omdat ik haar zo aan prijsde.

“Maar genoeg gebabbeld we hadden een afspraak gemaakt en het is nu ochtend dus op je knieën” gebied ik haar herinnerend aan het feit dat ze mijn lul moet zuigen. Ik zie de twijfel in haar ogen maar dan gaat ze toch maar op haar knieën zoals ik al van haar verlangde. Ik doe mijn broek uit en zeg haar dat ze dit keer mij laten komen in haar geile mond in plaats van mijn broek. Ze pakt mijn pik stevig vast en trekt er een beetje aan om deze vervolgens in haar mond te nemen. Ze sabbelt op mijn lul alsof ze een lolly likt en gaat niet veel verder dan mijn eikel. Gisteren zijn we er al achter gekomen dat ik mijn hele pik in haar mond kan werken dus ik eis van haar dat het wel wat harder mag. Lianne poot haar tempo wat aan en gaat nu dubbel zo snel met het pijpen. Dit stelt nog steeds echter niet veel voor, ze is nu gewoon nog te onschuldig voor een goede pijpbeurt als hoe ik het wil. Ik geniet er wel van en het is niet dat ze er slecht in is, maar na gisteravond heb ik gewoon een hogere eis gekregen waarbij ik mijn dochter wil horen kokhalzen doordat ik mijn lul zo diep mogelijk in haar geile keel boor.

Ik sta op en trek Lianne aan haar haren van mijn pik af. “Voor nu doen we het maar even anders sletje, ik doe het zelf want ik heb al haast” zeg ik haar. Ze moet van mij op de rand van de tafel plaats nemen met haar hoofd ook op de tafel. Ze kijkt mij aan terwijl ik mij begin af te trekken. “Doe je geile mond maar open en steek je tong uit. Ik wil je horen smeken om mijn zaad sletje” zeg ik haar geil. Ik wil haar mooie smoel onderspuiten en wellicht ook wat zaad in haar heerlijke mondje spuiten. Doordat ik ontzettend geil wakker geworden ben kom ik ook wat snel maar Lianne lijkt minder enthousiast. Ik trek mij al heerlijk klaar en Lianne weet haar hoofd een beetje weg te trekken. Ik kan nog net op tijd de achterkant van haar hoofd pakken en haar gezicht binnen het bereik van mijn zaad krijgen maar haar mond en ogen zijn beide goed dicht. Een paar klodders weten haar gezicht te raken maar het meeste komt op de tafel terecht. Ze opent haar ogen die niet geraakt zijn en kijkt dan recht in mijn boze gezicht. Ze lijkt zich dan pas te beseffen dat ze nu weer een straf zal krijgen en die vond ze de vorige keer ook niks. “Sorry pappie, het spijt me. Ik beloof het met je goed te maken. Ik ga je vandaag extra verwennen. Sorry pappie please ik ga het echt goed maken” jammert Lianne dan. Ik neem er geen genoegen mee en laat haar opstaan van de tafel en laat haar even schuldbewust naar het verspilde zaad kijken. Ik grijp haar bij haar mooie lange blonde haren en druk haar gezicht tegen de tafel. “Lik het zaad maar op slet” sis ik haar toe en haar mond gaat vervolgens braaf open. Haar tong komt eruit en deze raakt het tafelblad. Zo likt ze het zaad van de tafel netjes op zoals een braaf meisje dat hoort te doen. Ik laat haar de tafel ook helemaal schoonlikken en laat haar los. “Ruim de rest ook maar op ik ga nu naar werk” zeg ik haar. “Werkse pappie” zegt ze nog lief maar ik negeer haar nu en zeg haar alleen dat ze nog wel merkt dat het laatste hierover nog niet gezegd is.

Ik ben daarna naar mijn werk gegaan en het was gelukkig doordat een aantal die er gisteren waren wat dingen van vandaag hadden opgelost niet heel druk. Zo kon ik redelijk bijtijds naar huis. Eenmaal thuis aangekomen was mijn knappe dochter Lianne er ook al. “Dag pappie” zegt ze terwijl ze van de trap af komt wanneer ik binnen kom. Ze heeft een mat vast, een yoga mat om precies te zijn en draagt dan ook een geile strakke yogapants. Verder draagt ze nog een los T-shirt met daaronder een sportbh die ik goed kan zien. Ze zegt met dit mooie weer wat rekoefeningen in de tuin te doen en geeft mij een kus op mijn wang. “Zo blijf ik lekker fit voor jou pappie” zegt ze dan terwijl ze in mijn kruis knijpt.

Ze loopt dan weer weg en ik kijk naar haar billen in de heerlijke strakke yogapants. Ze worden er zo mooi in afgetekend en het ziet er geil uit. Ik pak een groot glas ice Thea en ga met een boek ook in de tuin zitten. Dat boek merk ik al meteen komt niks van terecht en ik sta direct weer op om iets anders te halen. Dan kom ik terug en kijk naar Lianne die in de tuin bezig is met rek en strekoefeningen. Ze zit nu op handen en knieën en strekt dan om beurten keer haar linkerbeen en haar rechterbeen. Ze heeft mij alweer veel te geil gemaakt dus haal mijn half slappe paal uit mijn broek. Ik ga dan op knieën voor haar gezicht en Lianne kijkt mij geil en ondeugend aan. “Ow moet ik je weer verwennen pappie” zegt ze dan geil. Haar blik spreekt ook in geilheid en dan heeft ook zijn werkingen op mijn geslacht. “Neem maar in je mond sletje en zuig me dit keer goed af” gebied ik haar. Lianne knikt en de lach verdwijnt een beetje. Dit komt waarschijnlijk omdat ze zich beseft dat ze ook nog straf van mij krijgt en niet weet wat ik daarvoor van plan ben.

Nu opent ze in elk geval braaf haar mondje en neemt mijn eikel in haar mond. Ze begint er meteen lekker op te zuigen en ze is al wat meer verbeterd. Haar hoofdje gaat al wat harder heen en weer dan vanochtend want ze weet nu wat ik van haar verwacht. Ze kokhalst niet, ze stikt er ook niet in, er komt zelfs bijna geen kwijl bij maar toch gaat ze al beter. Het voelt heerlijk en haar tong weet ze ook lekker over mijn eikel te laten glijden. “Goed zo sletje maak mijn paal maar even goed hard dan ga ik zo meteen in je geile lichaam beuken” zeg ik haar dan genietend. Dit neemt Lianne ter harte en begint wat meer haar best te doen. Het pijpen gaat weer een beetje sneller maar het is nog niet wat ik graag heb. “Dieper sletje, stop mijn pik dieper in je geile strot” spreek ik haar denigrerend toe. Ze doet wat ik zeg en neemt mijn lul zo weer een stukje dieper haar mond in. Ik leg mijn hand dan op haar achterhoofd en dit moet ze als een waarschuwing zien want ze gaat nog een stukje harder met het pijpen.

Ze gaat nu zelfs zo diep een keer dat ze gewoon een stikkend geluid maakt wat ik graag hoor. Het feit dat ik haar al zo goed aan het trainen ben om de pik zo diep in haar mond te laten glijden vind ik heerlijk. Mijn paal staat dan ok keihard en is op oorlogssterkte door haar pijpbeurt. “Goed zo sletje zo heb ik het liever” maar toch neem ik het dan over. Ik grijp haar haren goed vast en begin mijn heupen in haar mondje te stoten. Ruw begin ik mijn lul in haar mondje te werken en dat voelt heerlijk. Het kokhalzende geluid is nu weer in volle ornaat aanwezig terwijl ik mijn pik hard in haar mond werk. Elke stoot is weer een nieuwe reden voor haar om erin te stikken want bij elke stoot probeer ik mijn pik er maximaal in te krijgen. Dit lukt aardig en bij de meeste stoten voel ik ook haar neus tegen mijn kruis aankomen. Het kwijl wat ik net nog miste begon zich nu weer via haar mondhoeken over haar gezichtje een beetje te verspreiden en ik kreunde hevig maar dit was niet mijn doel vandaag dus ik kapte het toen onaangekondigd af.

Toen pakte ik de schaar erbij die ik eerder gehaald heb en zei tegen Lianne dat ze tijdens het sporten of iets er veel bloter uit moet zien, zeker als ze dit thuis doet. Lianne is nog aan het uithijgen wanneer ik de schaar in haar shirt zet bij haar nek. Ik begin zo te knippen vanaf haar nek naar haar onderrug waar het shirt ophoud en knip zo haar hele shirt open. “Nee pappie dat is zonde” jammert Lianne maar ik zeg haar dat ze haar mond moet houden. “Als ik van jou iets wil slopen doe ik dat, zeker wanneer jij hier ook gewoon in je sportbh had kunnen zitten om mij te plezieren” zeg ik gemeen wanneer ik ook de mouwen kapot knip en haar zo in haar sportbh achterlaat. Op mijn knieën voortbewegend ga ik naar achter toe.

Dan sta ik voor haar mooie kontje, dit was het eerste wat ik zag in een geile yogapants toen bij de sportschool. Toen ik dit zag wist ik dat ik mijn dochter wou en nu zit ze zo voor me. Ik kan met haar doen wat ik wil en de gedachte van toen ga ik nu waarheid maken. Ik pakte de yogapants goed vast en met twee handen scheurde ik de yogapants in een harde ruk open. Haar mooie billen kwamen erin vrij en het voelde zo goed dit te doen. Hier droomde ik toen op dat moment van en nu was het waarheid. De yogapants bleef half aan doordat deze alleen bij haar mooie kont gescheurd was, en ik keek recht tegen haar onderbroek. Ik pakte de schaar er weer bij en zei haar toen “vanaf nu draag je alleen strings, sletjes dragen alleen maar een string” zei ik haar. “Ja pappie” kwam er braaf uit maar met de schaar begon ik in de onderbroek te knippen. Deze knipte ik helemaal van haar af zodat haar mooie kale kutje voor mij te zien was.

Ik bukte wat door mijn knieën heen en gaf een likje aan haar kutje. Meteen hoorde ik een gilletje en vroeg ze of ze dezelfde straf als gister kreeg. Ik begon te lachen en zei haar dat dit niet het geval was, maar een straf was het zeker. Voor nu drukte ik mijn mond weer tegen haar kutje en drukte mijn tong ook in haar spleetje. Haar klitje ontsnapte niet aan mijn vingers en kundig begon ik haar heerlijk te beffen. Het rijke sterke aroma van haar kutje kwam mijn neus in en ik genoot ervan hoe nat ze was. Lianne was hevig aan het kreunen en genoot er duidelijk ook van. “Hmm pappie ga door, ga door. Please lik mijn kutje, lik het kutje van je sletje” zei ze zichzelf denigrerend. Dit hoorde ik met plezier aan dat ze zich zo weer noemde en dat betekende ook dat de onderdanigheid steeds beter werd. Ik bewoog wild met mijn tong in haar mooie kutje en nam de smaak goed in mij op. “Ooow pappie jaaaaa please lik mijn kutje. Ooow godddd dit voelt zo goed” zei ze mij kreunend en bleef aanmoedigen om door te gaan.

Echter staakte ik het likken toen en mijn keiharde paal zou nu zijn tribuut maken. Zonder nog echt uit te stellen drukte ik mijn lul in haar kutje en begon haar heerlijk te neuken. Kreunend onderging Lianne het weer en voelde hoe de paal diep in haar kutje geschoven werd. Ik begon meteen hard te neuken niet weer dat zachte gedoe gewoon genieten. Ik neukte stevig en greep haar heupen goed vast. Met elke stoot kwam ik tegen haar billen aan die mooi mee trilde. Doordat ik haar net heerlijk heb gelikt, waar zij ook zeker van genoot was ze nu al bijna bij haar orgasme. Deze zou ik niet ontkennen want dat was mijn doel niet. Echter kon het niet gratis zijn en dat zou ik haar laten weten. “Smeek maar goed als je wilt komen slet of er zal nog een straf volgen” zei ik haar al neukend. Ze zat dichtbij haar orgasme bleek want ze begon meteen te smeken. “Please pappie mag je sletje komen, je hebt me zo geil gemaakt. Neuk me klaar pappie, neuk je dochter sletje klaar” zei ze geil en ik gaf haar toestemming. Meteen daarna kwam ze hard klaar en spande haar kutje zich lekker om mijn pik heen. Gillend onderging ze haar orgasme en ik hoopte maar dat de buren het niet hoorde. Ik wou niet dat de buren gekke dingen zouden zeggen dus ik trok mijn lul uit haar kut en stond op.

Ik liep naar voren en greep Lianne bij haar haren vast. Ik trok haar op handen en knieën mee naar de woonkamer via de kamerdeur die ik achter ons sloot. Ze bleef braaf staan en schudde met haar mooie billen voor me. “Pappie ga je me nog een keertje klaarneuken” zei ze geil en ik kon het niet geloven. Mijn eigen dochter was een geile nymfomaan geworden die het liefst door haar eigen vader hard afgeneukt wilt worden. Ik zei haar dat ik haar zeker weer zou neuken en ramde mijn lul weer hard in haar kutje die nog steeds nat was. Al neukend tufte ik een dikke klodder op haar mooie geile kontje en drukte deze klodder naar binnen met mijn duim. Lianne gaf een keiharde gil en ik was blij naar binnen gegaan te zijn. “NEE PAPPIE AAAAAUUUUUW” maar dit was haar straf voor vandaag, en haar mooie kontje moest het ontgelden. Daarbij vind ik dat een sletje klaar moet staan met drie gaatjes en niet maar met twee maar dat ik erin zou neuken zei ik haar nog niet en vingerde slechts haar anus. Herhalend beef ik haar kontje vingeren met mijn duim die ik erin gedrukt had. Lianne had nog geen idee wat haar nu te wachten stond en met mijn duim in haar aars neukte ik haar kutje nog even.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Sporten Met Dochter - 10

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Onverwachte InitiatieDoor: Mario
Gelezen: 6783x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Papa, Mama, Pijpen, Aftrekken, Gluren; Masturberen
25-05
8.4
:: Ben, De Schaamhaarkapper...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 6015x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Kwartet, Anaal, Scheren, Neuken
25-05
8.9
:: Bioscoop Met Mama - 2Door: Marc
Gelezen: 14115x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stout, Ondeugende Aanrakingen
24-05
8.5
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 6Door: Grumpy Loe
Gelezen: 7376x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Kwartet, Anaal, Scheren, Neuken
23-05
8.8
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 5Door: Grumpy Loe
Gelezen: 9230x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Kwartet, Anaal, Scheren, Neuken
23-05
8.5
:: Bioscoop Met Mama - 1Door: Marc
Gelezen: 19293x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Seks, Likken, Verleiden
23-05
8.3
:: Naaien Met Zoon En VriendDoor: Swaantje
Gelezen: 15431x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio, Pijpen, Naaien
23-05
8.2
:: Verlangen Naar Mijn...Door: Borrie70
Gelezen: 16608x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
22-05
9.2
:: Verlangen Naar Mijn... - 1Door: Borrie70
Gelezen: 22321x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags:
22-05
9.0
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 4Door: Grumpy Loe
Gelezen: 13265x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Aftrekken, Broer
21-05
8.8
:: Lars Mijn ZoonDoor: Zorro
Gelezen: 24538x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Zoon En Moeder
20-05
8.8
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 17Door: Borrie70
Gelezen: 7866x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
20-05
8.9
:: Mijn Nicht En... - 2Door: Matthijs
Gelezen: 18853x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Waargebeurd, Nicht, Pijpen, Vingeren, Taboe, Incest
20-05
9.1
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 3Door: Grumpy Loe
Gelezen: 15519x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Neuken, Beffen, Scheren
20-05
8.8
:: Verwisseld: Kristian Zweden...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 14341x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
19-05
8.8
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 19855x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen, Beffen, Anaal, Neuken
19-05
9.2
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!