Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Sporten Met Dochter - 7

Heerlijk zit ik nu volledig in het kutje van Lianne wat ik nu genoeg gepenetreerd heb om goed te blijven stoten. Ik blijf wel verbaasd hoe krap ze nog is maar goed alleen mijn pik is hier tot dusver nog in geweest. Ik begin mijn tempo wat op te schroeven en met lange diepe halen druk ik mijn pik er steeds helemaal erin. Dan wanneer ik terugtrek doe ik dit ook tot bijna mijn eikel eruit gaat. Meteen daarna duw ik weer zo hard mogelijk naar binnen en zo ben ik mijn dochter intens aan het neuken. Ze kreunt ervan door haar string heen en ze schokt met elke stoot mee. Het is duidelijk ook genieten voor haar want haar kutje is zeiknat al heb ik haar net ook wel ontzettend lopen plagen. Ze geniet intens en ik voel goed hoe haar kutje zich strak aanspant om mijn pik heen. Elke stoot melkt mijn pik goed af en haar geilheid is overal aan te merken. Het geil druipt over mijn pik heen over mijn ballen en alles is plakkerig. Dit genot is echt heerlijk en haar strakke kutje is het beste en geilste kutje wat ik ooit gevoeld heb. Het is jaren geleden dat ik überhaupt goed geneukt heb maar dit slaat ook echt alles. Ik neuk haar hard en bij elke stoot hoor ik een heerlijk geil soppend geluid. Haar geile kutje laat de stoten goed opnemen en het geil moet ervan af spetteren. Alles voelt lekker en haar gekreun is duidelijk te horen door haar string heen. Het was een zware werkdag maar dit is wel de beste manier om mijn zware dag goed te kunnen verwerken, hard pompend in het kutje van Lianne.

Lianne die kermend onder mij ligt houd het niet te lang meer uit want zij is al vandaag vaak bijna gekomen. Ik heb haar steeds lopen teasen met de vibrator en dat begint zijn tol te eisen. Ze is hevig aan het kermen en geluiden van genot weet ze te produceren door haar string heen. Ze beweegt hevig met haar onderlichaam en laat mij lekker mijn gang gaan. Ze gaat zo nog klaarkomen merk ik en dat wil ik haar ook neukend brengen. Ik neuk heerlijk hard door in haar kutje en weet ook op deze manier meerdere genotsplekjes van Lianne te raken. Ze staat op scherp en steeds meer voel ik haar kutje samentrekken wat ook gewoon het stoten van mij begint te belemmeren. Ik laat mij hierdoor niet stoppen en neuk hevig door waardoor ze weer harder begint te kreunen en meer samentrekken. Ze wordt luider en luider en ik blijf gewoon stoten want ik wil haar nu gewoon neuken. Lianne wordt het dan echter teveel en luid kermend laat ze weten dat ze klaarkomt. Haar rug bolt helemaal en ik trek mij even terug uit haar kutje zodat ze goed kan genieten.

Uitgeput ligt ze dan nog vastgebonden aan het bed terwijl haar platte buikje op en neer gaat Ze ademt kort door haar neus heen omdat haar mond afgesloten is en heeft duidelijk een heerlijk orgasme gehad. Daarentegen ben ik nog niet gekomen terwijl ik ook redelijk bij mijn orgasme zit ondertussen want het voorspel en haar heerlijke natte kutje hebben mij ontzettend geil gemaakt. Ik spreid Lianne haar benen weer na een tijdje en zet mijn eikel tegen haar heerlijke kutje. Deze blijkt extra gevoelig te zijn en met haar benen trapt ze mij een beetje weg van haar kutje duidelijk laten zien dat ik er niet in mag. “Ga je mij de toegang tot je kutje weigeren” zeg ik haar dan. Angstig knikt ze en houd ze haar benen tegen elkaar. Ik trek de string uit haar mond en vraag haar wat er dan is. Ze zegt dat haar kutje op het moment gewoon te gevoelig is geworden door haar heftige orgasme en dat ze het nu echt niet aankan. Het liefst ram ik er nu gewoon weer in en neuk mezelf in haar klaar maar dat gaat niet. Ik heb echter wel een ander idee want ze heeft meer gaatjes. Haar kontje wil ik wel in maar daar ga ik mijn tijd voor nemen dus haar mondje blijft over. “Ik ga hoe dan ook klaarkomen” zeg ik haar uitdagend en kijk haar indringend aan.

Ze is nog aan het nahijgen wanneer ik met mijn knieën op borsthoogte van Lianne gat zitten. Mijn paal hangt nu voor haar mond en ongetwijfeld zal Lianne wel weten wat ik nu van haar verlang maar toch zeg ik het ook. “Zuig maar al mijn zuid uit mijn pik schatje” zeg ik haar dominerend en langzaam komt haar hoofdje omhoog. Ze kijkt nog even naar mijn pik maar dan komt er een tong uit. Ze sabbelt aan mijn paal en dat voelt op zich prima maar dit is niet hoe ik dat voor mij zag. Lianne is veel te lief om te weten wat ik van haar verlang. Ze sabbelt langzaam en ik voel dat haar tong op mijn eikel zit maar daar is ook alles mee gezegd. Ik geef haar een beetje aanwijzingen wat ze nog meer allemaal met haar tong en lippen kan doen maar het wilt niet baten echt actie komt er niet.

Ik besluit zelf het initiatief over te nemen en duw haar hoofd hard op het kussen. Ik buig helemaal door zodat ik goed in positie ben en mijn lul goed voor haar mondje hangt. Ze is nog steeds aan het hijgen en dus bijkomen van haar orgasme en nu ga ik haar een andere reden geven waarom ze moet hijgen. Ik wacht nog heel even tot Lianne lijkt te beseffen wat ik ga doen en haar ogen worden groot. Ze opent haar mond om er iets van te zeggen en te roepen dat ze het waarschijnlijk niet wilt maar hier maak ik gebruik van. De open mond is een goede ingang en voor ze een woord gezegd heeft laat ik mijn heupen stevig naar beneden gaan en prop ik mijn lul in haar mond. Dit is de eerste keer dat Lianne een pik in haar mond heeft en ik ben er trots op dat het die van mij is. Ik zit er nog niet volledig in, wat ook komt omdat mijn knappe dochter wat weerstand biedt. Ik haal mijn lul er weer een stuk uit en laat mij wederom vallen. Lianne bied ook weer weerstand maar ik kom alweer een stuk dieper. Het gevoel van haar mondje om mijn paal voelt geweldig en het is echt een heerlijk gevoel. Haar mondje is lekker vochtig en lijkt precies gemaakt te zijn om mijn paal goed te kunnen ontvangen.

Op deze voor beide vermoeiende manier blijf ik in haar mondje stoten en elke stoot is ook voor mij zwaar. Ik moet mijn balans houden en steeds weer omhoog. Voor Lianne is het wel zwaarder want die probeert zich nog te verzetten tegen deze aanval op haar mooie mondje. Mijn doel is voor nu dat verzet ook te breken zodat ik lekker mijn gang kan gaan in het mondje van mijn eigen geile dochter. Het kwijl begint zich ook al te vormen en lange draden hangen tussen mijn eikel en haar mondje wanneer ik op bepaalde momenten even mijn pik er helemaal uit haal. Zodra ik weer in haar mondje stoot komt dit kwijl overal en langzaam begint ook haar mooie gezichtje onder te zitten met haar kwijl gemixt met mijn voorvocht. Mijn lieve knappe dochter die zich zo mooi voor mij heeft opgemaakt wordt hier nu stevig in haar mond geneukt door mij en ik geniet er ten volste van. Haar weerstand wordt ook steeds wat zwakker merk ik omdat ik zelf ook sterker ben dan haar. Ik wil mijn hele pik in haar mond werken en dat gaat gebeuren ook. Harder en harder druk ik en ik zeg haar dat dit haar straf is voor het weigeren van haar kutje. Plots merk ik hoe ik nog dieper zit en haar neus tegen mijn schaamstreek zit. Ze maakt een gorgelend geluid en ik trek weer terug. Mijn hele pik is vochtig wat laat zien dat ze zich gewonnen heeft gegeven, mijn hele lul zat erin.

Blijheid en geilheid overspoelt mij en ik bedenk mij hoe ik daar nu mooi gebruik van ga maken dat ik in haar hele mondje kan. Ik neem weer afstand en druk mijn paal nu weer in haar mondje maar haal deze meteen terug. Dit herhaal ik steeds weer waardoor er een heus neuktempo ontstaan is. Lianne wordt nu door mij hard in haar heerlijke mondje geneukt en ik geniet er intens van dit te doen. Ik haal mijn pik er helemaal uit en ze steekt haar tong uit op mijn bevel. Zo neuk ik langs haar tong wat geil voelt aan mijn eikel. Het kwijl wat erbij komt loopt over haar gezichtje heen en al snel ziet ze er best wel als een wrak uit. De lange diepe halen zijn nu voorbij en ik begin nu echt hard te neuken in haar mondje. Dit voelt zo ontzettend geil en ook klinkt het geil. Ze maakt kokhalzende geluiden terwijl ik in haar mondje stoot tot haar keel. Zelf ben ik ook hard aan het kermen van geilheid terwijl ik in haar mondje stoot en geniet er zo ontzettend van dit te doen. Ondanks ze het niet helemaal lijkt te willen en ondanks ze mijn eigen dochter is, ben ik zo ontzettend geil dit te doen dat ik mijzelf ook onmogelijk nog tegen kan houden.

Haar mondje blijft lekker en de stikkende en kokhalzende geluiden geilen mij alleen maar op. Elke stoot in het strakke mondje van mijn eigen lieve dochter maakt het geiler en geiler. Haar tong die over mijn eikel glijdt en het kwijl wat uit haar mondje stroomt. “Ik ga zo meteen je heerlijke mondje volspuiten lieverd” zeg ik haar en ondanks alles lijkt het ook of ik haar hoor kreunen. Daar maak ik dankbaar gebruik van en ik zeg haar dat ze het lekkerste mondje ooit heeft en ik nog nooit zo lekker haar moeder heb geneukt. Ze lijkt toch een blik van trots te hebben op haar gezicht van dat zij het beter doet dan haar moeder en net wat meer haar best te doen wanneer ik dit gezegd heb. “Jaa je bent veel geiler dan je moeder” zeg ik dan en ik hoor haar dan kreunen en weer wat meer haar best doen. Ik merk gewoon dat zij geil wordt als ze mij zo goed mogelijk pleziert. Daar ga ik dankbaar gebruik van maken denk ik geil bij mijzelf en ga stevig door in haar mondje. Dit ga ik niet lang meer volhouden merk ik wel en zeg haar dat ik het zo heerlijk ga afronden.

Ik begin hard te kreunen en zeg haar nog een keer hoe geil ze is. Het kreunen wordt luider en luider en ik merk dat mijn climax eraan zit te komen. Stevig blijf ik in haar lekkere mondje stoten en zie ik als ik naar beneden kijk hoe min pik in haar mondje verdwijnt met elke stoot. Het stoten wordt onregelmatig en mijn kreunen wordt heftiger. De eerste stralen komen eruit en ik spuit ze recht in het mondje van mijn eigen dochter. Het is een heerlijk gevoel als het zaad haar mondje inkomt en het verbaasd mij hoe lang het nu al duurt. Al snel heb ik haar hele mondje helemaal gevuld met mijn zaad maar ik blijf maar komen. Nog nooit ben ik zo geil geweest, en volgens mij ook niet zoveel zaad geproduceerd. Ik blijf spuiten en Lianne moet er ook lichtelijk van kokhalzen. Haar mond wordt helemaal vol gespoten met zaad en ze kan niet anders dan een beetje half doorslikken. Dit gaat lastig met een pik in haar mond maar ze weet het redelijk voor elkaar te krijgen. Ik spuit nog wat meer en Lianne blijft ook slikken maar het wordt dan toch teveel. Het zaad loopt uit haar mondhoeken en komt ook over haar wangen. Het stroomt zo over haar hele gezichtje heen vanaf haar mondhoeken over haar kin en ook loopt het omhoog. Rond haar mond zit dan overal zaad wanneer ik eindelijk klaar ben met het komen. Tijdens mijn gehele orgasme heb ik mijn lul niet uit haar mondje gehaald en het was echt mijn lekkerste orgasme wat ik mij kan herinneren.

Ik trek mijn pik uit haar kleine mondje en ze ligt daar met haar mondje wagenwijd open. Ze slikt het zaad wat nog in haar mondje zit netjes door en ook loopt er nog wat meer uit haar mondje over haar gezicht heen. Ze spuugt dan ook zeker een deel nog uit wat haar gezicht meer bevuild en ik kijk geil naar mijn dochter met haar gezicht vol met mijn zaad. Het glijdt ook van haar gezicht af een beetje over haar keel en blijft dan net iets boven haar borsten liggen. Lianne ligt hijgend compleet verslagen op bed onder mijn zaad. Ze is nog steeds vastgebonden en hijgt iets meer na. Ik kan het niet laten er een foto van te maken wat ze zonder morren toe laat al betwijfel ik ook of ze dit überhaupt ook merkt.

Na even zo gelegen te hebben vraagt ze mij of ik haar wil bevrijden maar dit negeer ik. Met mijn vinger ga ik langs haar wangen en zeg haar het zaad eraf te likken en door te slikken. Gewillig begint ze kundig op mijn vingers te zuigen en slikt het dan door. Ze opent haar mondje om te laten zien dat ze luistert en neemt dan de volgende vingers in haar mond. Haar tong glijdt over mijn vingers en braaf doet ze wat ik van haar vraag. “Goed lieverd dan is het tijd om even wat duidelijk te maken” zeg ik haar liefdevol als een vader maar ook streng als een leraar.

- Ik als jouw vader mag jou neuken wanneer ik wil en ik daar zin in heb. Jij gehoorzaamt dan altijd braaf en laat je ook door mij neuken als ik dat van je vraag. Dus ik maak gebruik van je lichaam wanneer en hoe ik wil.

- Elke ochtend of avond moet je onder de tafel het zaad uit mijn lul zuigen en alles netjes doorslikken, dit gebeurt uiteraard ook hoe ik wil.

- Je blijft verder gewoon sporten, je lichaam moet gezond en strak blijven gezien het nu van mij is bepaal ik dat voor je.

- Je mooie kutje scheer je elke dag voor me, deze moet gewoon ten alle tijden kaal zijn.

- Ik mag altijd regels toevoegen of aanpassen wanneer ik dat wil.

- Niet alleen jij maar ook al jouw eigendommen zijn nu van mij en ik kan ermee doen wat ik wil, als jij een lelijk kledingstuk hebt mag ik dat weggooien. Als ik vraag om je telefoon mag ik er alles op lezen.

- In het bijzijn van andere bekende doe je of er niks aan de hand is tenzij ik eventueel anders van je vraag.

Na dit gezegd te hebben zegt Lianne met een klein stout stemmetje dat ze hiermee akkoord gaat. “Ja pappie ik ga akkoord, ik ben vanaf nu je spermasletje” zegt ze dan geil. Ik hoor dit woord en het laat mij bijna op hol slaan. “Heel goed je bent mijn sletje vanaf nu” zeg ik haar terwijl ik Lianne weer los maak. Ze drukt zichzelf tegen mij aan en we staan nog even innig te zoenen terwijl ze haar mooie lichaam tegen mij aandrukt. Op haar kussen ligt nog wat zaad en Lianne ziet eruit als een wrak. “Ik ga slapen ik zie je morgenochtend weer wanneer je weer naar school moet voor mijn werk” zeg ik haar dan en loop de kamer uit.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Sporten Met Dochter - 9

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Onverwachte InitiatieDoor: Mario
Gelezen: 6529x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Papa, Mama, Pijpen, Aftrekken, Gluren; Masturberen
25-05
8.5
:: Ben, De Schaamhaarkapper...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 5953x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Kwartet, Anaal, Scheren, Neuken
25-05
8.9
:: Bioscoop Met Mama - 2Door: Marc
Gelezen: 14039x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stout, Ondeugende Aanrakingen
24-05
8.5
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 6Door: Grumpy Loe
Gelezen: 7339x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Kwartet, Anaal, Scheren, Neuken
23-05
8.8
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 5Door: Grumpy Loe
Gelezen: 9204x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen, Kwartet, Anaal, Scheren, Neuken
23-05
8.5
:: Bioscoop Met Mama - 1Door: Marc
Gelezen: 19224x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Seks, Likken, Verleiden
23-05
8.3
:: Naaien Met Zoon En VriendDoor: Swaantje
Gelezen: 15391x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio, Pijpen, Naaien
23-05
8.2
:: Verlangen Naar Mijn...Door: Borrie70
Gelezen: 16582x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
22-05
9.2
:: Verlangen Naar Mijn... - 1Door: Borrie70
Gelezen: 22292x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags:
22-05
9.0
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 4Door: Grumpy Loe
Gelezen: 13252x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Aftrekken, Broer
21-05
8.8
:: Lars Mijn ZoonDoor: Zorro
Gelezen: 24527x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Zoon En Moeder
20-05
8.8
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 17Door: Borrie70
Gelezen: 7858x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
20-05
8.9
:: Mijn Nicht En... - 2Door: Matthijs
Gelezen: 18842x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Waargebeurd, Nicht, Pijpen, Vingeren, Taboe, Incest
20-05
9.1
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 3Door: Grumpy Loe
Gelezen: 15510x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Neuken, Beffen, Scheren
20-05
8.8
:: Verwisseld: Kristian Zweden...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 14337x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
19-05
8.8
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 19846x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen, Beffen, Anaal, Neuken
19-05
9.2
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!