Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Sporten Met Dochter - 6

Eenmaal op werk aangekomen ben ik eerst de wc in gegaan om alles een beetje schoon te krijgen. Best wel iets vernederd sta ik hier nu maar goed ik moet nu aan het werk deze normaal vrije zondag. Ik baal ontzettend natuurlijk dat ik deze ochtend zo snel kwam en nu ook nog moet werken. Op werk wou ik eerst een wraakplan uitdenken maar daarvoor was het te druk. In de auto naar huis dacht ik nog steeds aan werk en wat ik morgen nog moest afmaken of tegen mensen moest zeggen. Pas toen ik de oprit opreed bedacht ik mij weer wat er gister allemaal gebeurd was, zo druk was het op werk. Mijn wraakplannetje die ik voor haar zou verzinnen omdat ze mij heeft laten komen vlak voor mijn werk vanochtend. Denkend en ook zeker balend open ik de deur en daar staat Lianne al. Zij heeft zich duidelijk wel voorbereid is aan alles te zien. Ze draagt een mooi jurkje wat net wat te kort lijkt. Haar benen zijn wel heel erg bloot en ook boven bij haar borsten is er een stevige inkijk goed waar te nemen. Ze ziet er oogverblindend uit en ze presenteert zichzelf zo trots als een pauw. Ze heeft een paar hakken aan wat ik altijd mega sexy vind. Bij Lianne heb ik dit nog nooit gezien maar dat staat haar echt prachtig. Het is ook duidelijk de eerste misschien tweede keer voor haar want ze staat en loopt er nog niet heel goed mee. Dat maakt mij niet uit want het staat prachtig en aan alles lijkt het wel of ze gedacht heeft. Ik merk dat ze lekker ruikt vanaf waar ik sta en haar haren heeft ze mooi gedaan. Een lieve lach straalt van haar gezicht af en ze zegt mij “ik heb me de hele dag voor je voorbereid pappie, om te laten zien hoe graag ik weer seks met je wil” zegt ze dan. Ze laat er geen gras over groeien en meteen ben ik weer mega geil. “Maar eerst gaan we eten wat ik voor je gemaakt heb want je zal wel honger hebben” zegt ze lief en dat heb ik zeker. Op een lege maag kan ik ook niet goed neuken. Ik ging eerst nog even naar de wc waar ik mij heerlijk klaar trok binnen een paar minuten. Zo zou ik straks langer kunnen volhouden wanneer ik in Lianne zou komen.

Ik kom bij de eettafel aan waar een viertal kaarsjes brand en een zwoel muziekje te horen is. Er staat een lekkere dure wijn op tafel in een ijzeren emmer met ijs. Rozenblaadjes een beetje over de tafel en de keukenvloer heen. Ze zegt dat ik plaats mag nemen en dan wordt het eten opgeschept voor mij. Samen eten we het eten op en zij zorgt voor alles. Ze vraagt hoe mijn dag was gunt me inkijk en schenkt de wijn bij wanneer ik naar de fles reik. Terwijl ze de tafel later weer afruimt geeft ze mij een kopje koffie. Met haar mooie sexy jurkje danst ze zelfs even voor me, dit is iets wat stuntelig omdat ze de hakken niet gewenst is maar het is wel heel zwoel. Haar kontje mooi in mijn richting en ook tijdens de dans is er weer een mooie aanwezigheid van haar prachtige borsten. “Gisteren pappie heb jij mij zo heerlijk verwend. Dus vandaag ga ik zorgen dat jij precies verwend wordt zoals je zou willen” zegt ze mij met haar glunderende oogjes terwijl ze mij lief aankijkt. Ze pakt mijn hand nadat de koffie op is en neemt mij mee naar boven toe. Ze loopt expres voor mij op de trap en tilt haar jurkje een beetje op. Ik kijk tegen een mooi kontje aan in een geile string die we de vorige keer gekocht hadden. Ze moet lachen en neemt mij verder mee naar haar kamer.

Daar aangekomen drukte ze haar lippen tegen die van mij en ik opende mijn mond. Onze tongen raakte verstrengeld in een heerlijke tongzoen en dat was niet verkeerd. Zo was ik lekker met mijn eigen knappe dochter aan het tongen en voelde ik haar lichaam tegen die van mijn drukken. Haar borsten tegen mijn borst en mijn handen dwaalde af naar haar kontje. Ik wou haar jurkje een beetje omhoogtillen al maar Lianne brak de kus af. Mijn pik was ondertussen keihard en ze zei dat ze hier nog even iets klaar moest leggen voor mij. Ik werd door haar naar de badkamer gestuurd.

In de badkamer aangekomen ben ik er wel blij mij dat ik nog even hierheen moet. Zo kan ik vast mijn plannetje verzinnen, mijn wraakplan. Het is te merken dat Lianne weer zoals de vorige keer zacht en liefelijk en dus ook wat trager geneukt wilt worden. Dat ben ik zeker niet van plan, dat was haar ontmaagding en dat gunde ik haar maar ze zei dat het nu mijn beurt was. Daarop komt nog de wraak van vanochtend daarboven op. Ondanks dit mijn droom is sinds kort om mijn dochter te neuken en op haar los te gaan kan ik niks verzinnen. De standjes komen niet binnen, wat wil ik doen hoe wil ik het doen het is allemaal nog een vraag. Ik gooi wat koud water in mijn gezicht en voel mij weer wat frisser. Ik weet echter nog steeds niet wat ik nu wil doen. Wat wil ik met mijn dochter doen, mijn paal staat hard in mijn broek door de gedachte maar er komt geen actie. “Kom maar pappie” hoor ik dan vanuit de kamer. Ik weet nog steeds niks en loop de badkamer dan weer uit. Ik zie de basjassen van mij en mijn vrouw hangen en in een nog niet eens een seconde weet ik wat ik al kan doen. Zo is de eerste stap bedacht wat ik met haar wil doen.

Ik loop de kamer binnen en Lianne ligt op bed. Haar jurkje is uit en ze draagt een zwart lingeriesetje met iets wat roze kant. Het staat haar prachtig en ze zegt hoi tegen me met haar mooi stem. Ik zeg niks terug en kijk alleen maar naar haar mooie lichaam. Ze begint mij te teasen door haar borsten samen te drukken maar ik zie er wel doorheen. Ze is gespannen en dat verbergt ze zo goed mogelijk voor hoe dat lukt. Dat is leuk om te zien hoe ze dat niet wilt laten zien maar ik merk het gewoon aan haar. Ze komt naar mij toe en kruipt van het bed af. Ze maakt haar bh los en laat deze van haar lichaam afglijden. “Vind je mijn tieten mooi pappie” vraagt ze me lief en zenuwachtig maar ik reageer niet. Zonder iets te zeggen blijft ze mij wel teasen. Ze laat haar mooie lichaam zien en weet precies wat ik wil zien. Ze speelt een beetje met haar mooie borsten. Ze kneedt er zelf ook een beetje in en zegt stoute dingen tegen mij. “Pappie ik wil zo graag weer seks met je. Vorige keer heb je mijn zo’n genot gebracht dat wil ik ook bij jouw doen” en zo gaat ze maar door.

Bij mij lijkt er iets te knappen dan en ik grijp haar stevig beet. Ik druk mijn mond op die van haar en zo beginnen we samen heerlijk te tongen. Ze drukt haar tong in mijn mond en het is een heerlijk gevoel. Ik begeleid Lianne al zoenend naar het bed toe en leg haar dan neer. Terwijl we aan het zoenen zijn streel ik haar slipje zonder deze uit te trekken. Dit gaat zo even door en ze ontspant helemaal en begint ook volop te kreunen nu. Ze geniet van de strelingen met haar ogen dicht en dan pak ik mijn kans. Uit mijn broekzak pak ik een koord van de ene badjas en grijp haar pols vast. Deze weet ik snel en behendig aan het bed vast te binden voor Lianne het door heeft. Ze is geschrokken en wilt haar pols dan losmaken maar ik grijp vervolgens haar rechterpols en bind deze ook vast aan het bed. Ze wilt wat zeggen maar ik druk mijn mond weer op die van haar en ben haar weer heerlijk aan het tongen. Mijn tong in haar mond en haal deze er dan vanaf. Ik sta op en kleed mij uit terwijl Lianne niet zo goed weet wat ze wilt. Wat ze wel zeker lijkt te weten is dat ze seks wilt en begint mij terwijl ik mij uitkleed een beetje flauw uit te dagen. “Wedden dat je piemel niet zo hard als vanochtend is” zegt ze terwijl ze haar likken aflikt. Ze kijkt met smacht naar mij als ik mijn boxer ook uit doe en mijn lul ontbloot is. De brutale toon verdwijnt dan en ze zegt “gaan we weer zo heerlijk vrijen als gister pappie. Ik heb er de hele dag op gewacht” met een lieve toon. De toon doet mijn hart bijna smelten en ze ligt er zo lief bij. Har bruine ogen, schattige sproetjes en zachte stem. Mijn wraakplan van vanmorgen die ik wil uitvoeren wordt veel lastiger als ze zo lief aan het praten is en er zo puur bij ligt.
Ik ga naar haar heupen en trek haar mooie net gekocht nieuwe string liefelijk van haar heupen af. Zo ontbloot ik haar prachtige kale spleetje en Lianne kijkt mij aan met haar oogjes die smeken om weer zo heerlijk seks te hebben als gister. Ik denk dan aan hoe ik de hele dag met die smerige broek heb moeten lopen door haar. Hoe geil ze me elke keer maakt, de gedachtes die ik over haar heb gehad die al begonnen bij de sportschool. De fantasieën die ik stiekem met haar heb en besloot ervoor te gaan. Mijn idee was nu helemaal gevormd en ik propte haar eigen string in haar mondje. Lianne keek mij met grote ogen aan toen ik dit deed maar het zag er heerlijk uit. Mijn knappe dochter vastgebonden op bed met haar slip in haar mond. Ik loop de kamer uit haar achterlatend terwijl ze wat probeert te zeggen wat ik niet hoor door de slip in haar mond. Ik kom terug met de vibrator van mijn vrouw en vind dat het tijd is om nu zelf haar een keer te teasen.

Ik ga naast haar op bed liggen en doe de vibrator aan. Deze roze staaf zet ik dan met een trillende functie tegen haar klitje aan. Lianne begint wat zwaarder te ademen en al snel begint ze wat te kreunen. Dit wordt allemaal gesmoord door de string in haar mond maar het is duidelijk dat ze het lekker vindt. Haar onderlichaam begint ze al een beetje mee te bewegen op de vibrator. “Het was heerlijk vanochtend schatje. Ik ben zelden zo lekker klaargekomen hoe je het deed weet ik niet maar jouw voetenwerk is echt goed. Ik ben zeer onder de indruk hoe je dat gedaan hebt. Ik ben nog nooit door voeten gekomen en ook niet door voeten gekomen in mijn broek maar jou lukte het prima” zeg ik haar. Ze kijkt naar mij terug maar kan niks zeggen door de slip in haar mond. Haar blik zegt wel genoeg want ze is trots op zichzelf dat ze mij zo heerlijk heeft laten komen. Haar blik lijkt wel te zeggen “lekker puh, ik heb je onwillig klaar laten komen”. Ze begint zich wel meer aan te spannen en de stoere blik van dat ze mij heeft laten komen begint weer te vervagen. Doordat ik precies de goede plek raak komt ze bijna bij haar orgasme. Ze kreunt heftig en spant ze aan maar vlak voordat Lianne kan komen trek ik de vibrator weg. “Wil je klaarkomen” vraag ik haar en ze schuld wild van ja. “Dat mag nu niet” zeg ik gemeen en ze maakt een gedempt geluid. Dit is waarschijnlijk een smeekbede om te mogen komen maar dat gaat nu nog niet gebeuren. Ik geniet van de macht die ik over haar heb en ga hier ook van genieten.

“Je bent namelijk stout geweest en daarvoor ga ik je straffen. Jij liet mij komen tegen mijn zin en dat was lekker maar kan niet zomaar. Daarom ga ik nu jouw orgasme weigeren tegen je zin. Stoute meisjes verdienen namelijk straf” zeg ik haar gemeen. Ze begint weer te kermen maar ze kan niks doordat ze vastligt. “Tijd voor ronde 2” zeg ik haar weer flauw en druk nu wat harder tegen haar klitje met de vibrator. Doordat ze net al op het randje zat is ze al snel weer hard aan het kreunen. Ik geniet van het kreunende geluid en begin haar weer heerlijk te pesten. Wederom echter stop ik weer vlak voordat Lianne klaarkomt en weiger haar weer een orgasme. Ze kijkt mij moe aan en haar ogen spreken dat ze nu niks anders wilt dan klaarkomen. Weer gaat de vibrator tegen haar klitje aan en weer begint te kermen, Spieren spannen zich weer aan en haar onderlichaam schokt heftig. Maar ook deze keer trek ik de vibrator van haar klit af voordat ze komt. Haar gezicht is rood van de inspanning en dit is natuurlijk ook best zwaar voor haar, maar daar is het ook een straf voor. Dit laat ik Lianne ook weten die met een vermoeide blik aanhoort. Ze wilt smeken zie ik aan haar en ze probeert zich duidelijk te maken door de string in haar mond. “Ik hoor je niet schatje er zit een string in je mond. Wil je nog een keer is dat wat je zegt”. Ze schudt duidelijk nee maar ik doe of ze ja zegt en de vibrator gaat weer tegen de clit.

Na de zoveelste ronde houdt ze het niet meer. Ze is helemaal wild van geilheid en wilt zo graag komen. Wanneer ik de vibrator weer verwijder van haar probeert ze met haar klitje naar het vibrerende puntje te gaan maar ze zit echt goed vast. Ik vind het geweldig en ze kijkt mij vermoeid aan door de vele ontzegde orgasmes. Ze kreunt hard en wilt mij dingen duidelijk maken maar die negeer ik allemaal. Ik bekijk haar ook even en zie hoe ze uitgeput ligt wat echt een geil gezicht is. Ze is nog steeds niet klaargekomen en dat gaat ook niet met de vibrator gebeuren die ik dan weg leg.

Ik spreid Lianne haar benen en zie haar mooie glimmende kale kutje. Ze heeft zich duidelijk weer geschoren voor mij vandaag wat ik weer extra geil vind. Ik druk mijn eikel tegen het warme spleetje en buig naar voren zodat ik haar reactie kan zien. “Tijd om nu heerlijk te neuken schatje, op mijn tempo” zeg ik erbij en Lianne kijkt mij angstig aan. Deze blik doet iets met en het is pure geilheid en lust. Mijn staaf is keihard en die gaat nu tussen haar benen of ze wilt of niet. Ze is zo ontzettend geil en nat dat het zonder enige moeite gaat. Mijn paal ga ik heerlijk naar binnen rammen en niet dat langzame gedoe van gister maar gewoon hard en diep neuken.

Mijn pik staat tegen haar aan en ik span mij ook aan en prop mijn lul haar kutje in. Ik ram mijn lul dan hard het heerlijke kale gleufje in wat een golf van genot brengt. Ondanks ze echt kleddernat is voel ik toch wat weerstand die heftiger is dan ik had gedacht. Doordat ik ook nu al dieper zit dan gister is het logisch dat er meer weerstand is. Zowel ik als Lianne geven beide een heftige kreun want het is echt heel strak. We kijken naar mij pik die er pas halverwege in zit en Lianne kijkt mij verschrokken aan dat ik er al zover in zit. “We gaan nog wat dieper schat” zeg ik dan. Ik glij weer langzaam naar buiten en druk nu met extra kracht mijn lul haar kutje weer in. Lianne schud met haar hoofd en ik hoor dat ze aan het jammeren is. Ze wou het natuurlijk niet zo snel maar zij is vastgebonden met haar string in haar mond en heeft even niks te vertellen. Deze stoot komt al een stuk dieper het geile kutje in maar deze zit er nog niet helemaal in. Dit herhaal ik zo een paar keer met steeds een stevige diepe harde stoot. Een ding weet ik zeker, ik ga mijn hele pik erin krijgen. Ik ga Lianne neuken en hard ook. Na weer een keer hard gestoot te hebben voel ik iets tegen mijn kruis en kijk naar beneden. Het is gelukt, mijn hele staaf zit volledig in het spleetje van Lianne die kermend onder mij ligt. Dit kan heel goed van genot zijn, maar daar gaat het nu niet om. Nu ik er helemaal in zit kunnen we even goed beginnen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Sporten Met Dochter - 8

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 4Door: Grumpy Loe
Gelezen: 7570x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Aftrekken, Broer
21-05
8.8
:: Lars Mijn ZoonDoor: Zorro
Gelezen: 17995x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Zoon En Moeder
20-05
8.8
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 17Door: Borrie70
Gelezen: 5919x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
20-05
8.9
:: Mijn Nicht En... - 2Door: Matthijs
Gelezen: 15180x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Waargebeurd, Nicht, Pijpen, Vingeren, Taboe, Incest
20-05
9.1
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 3Door: Grumpy Loe
Gelezen: 11518x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Neuken, Beffen, Scheren
20-05
8.8
:: Verwisseld: Kristian Zweden...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 12710x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags: Broertjes, Zusjes, Neuken
19-05
8.8
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 2Door: Grumpy Loe
Gelezen: 16232x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen, Beffen, Anaal, Neuken
19-05
9.2
:: Take Five - 3Door: Bookolos
Gelezen: 5367x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Groepsseks, Exhibitionisme, Plasseks
18-05
8.4
:: Mijn Lieve Dochter - 4Door: Zorro
Gelezen: 15220x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Dochter Nichtje Neef
18-05
9.2
:: Ben, De Schaamhaarkapper - 1Door: Grumpy Loe
Gelezen: 21320x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Scheren, Pijpen
17-05
8.5
:: Take Five - 2Door: Bookolos
Gelezen: 9016x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Plasseks
17-05
8.8
:: Onverwacht Bezoek Van...Door: Grumpy Loe
Gelezen: 25744x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Scheren, Neuken
17-05
8.7
:: Met Moederliefde VoorgelichtDoor: Rudolf
Gelezen: 19730x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Dochter, Moeder, Voorlichting, Trio
17-05
8.7
:: Take Five - 1Door: Bookolos
Gelezen: 16759x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Exhibitionisme, Groepseks, Plasseks
16-05
8.5
:: Mijn TweelingDoor: Dickydickert
Gelezen: 21883x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tweeling, Pervers, Panty, Pijpen
16-05
9.2
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 16Door: Borrie70
Gelezen: 8630x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!