Opwindend.Net
Die middag was Pieter op de bank in slaap gesukkeld. Hij werd wakker van zijn kloppende pik in de kuisheidsgordel. Hij had even gedroomd over de middag in de sexshop. Stiekem had hij altijd al gefantaseerd over het gehoorzamen van een Meesteres en hij most bekennen dat hij er erg van genoten had. Snel at hij wat en ging hij even douchen. Het adres was in een rijkere buurt net buiten de stad. Snel stapte Pieter in de auto, want hij had op de weg naar huis gemerkt dat het fietsen met een kuisheidsgordel behoorlijk lastig was.

Een paar minuten voor acht uur kwam Pieter aan bij een grote vrijstaande woning, hij wachtte zenuwachtig in de auto. Vanaf de weg kon je net de voordeur zien, maar dan moest je er wel goed op letten. Langzaam, maar erg nieuwsgierig liep Pieter naar de voordeur. Daar aangekomen wilde hij aanbellen toen hij een envelop zag die op de deur geplakt was. Pieter stond erop. Nieuwsgierig keek hij erin en pakte hij het briefje eruit dat erin zat.

Dag slaafje, goed dat je er bent. Je moest ook wel, want je kan moeilijk de rest van je leven met een kuisheidsgordel om blijven lopen. Je kleedt je helemaal uit en doet je kleren in de groene bak naast de voordeur. Daarna bel je aan en als de deur op een kier gaat wacht je een volle minuut voor je naar binnen loopt. Eenmaal binnen vind je een aantal attributen die je aandoet. Als je klaar bent ga je op je knieŽn zitten met je handen in je nek. Meesteres Petra

Angstig kijkt Pieter om zich heen, moet hij hier in het zicht naakt voor de deur wachten? Maar hij bedenkt dat hij geen keuze heeft en begint zich uit te kleden. Snel doet hij zijn kleren in de groene bak en hoort een klep onderin opengaan en ziet zijn kleren in het niets verdwijnen. Ow nee toch, wat gebeurt er toch allemaal? Hij kijkt naar zijn kloppende pik die flink vervelend doet in de kooi. Hij drukt op de bel en wat tot deze open gaat. Het duurt even en ongeduldig kijkt Pieter naar de weg. Gelukkig ziet hij nog niets. Dan hoort hij de deur op een kier gaan en begint in zijn hoofd tot 60 te tellen. In de verte ziet hij een paar koplampen zijn kant op komen. Zodra hij bij 60 is verdwijnt hij snel naar binnen. In de hal ziet hij een latex boxer met een gat waar zijn pik doorheen moet en een rits aan de kant van zijn kont. Verder liggen er pols- en enkelbanden, een halsband en een buttplug. Snel doet hij de pols- en enkelbanden en de halsband om, maar met de buttplug heeft hij nog wat moeite. Hij doet wat spuug op zijn vingers en stopt eerst 1 en dan 2 vinger in zijn anus. Als zijn anus een beetje opgerekt is maakt hij de plug nat in zijn mond en duwt deze tegen zijn kont aan. Hij probeert te ontspannen, maar merkt dat deze plug een slagje groter is dan die van deze middag. Het zij met moeite, maar de plug verdwijnt in zijn kont. Hij trekt de latex boxer aan doet doet zijn pik door het gat. Snel zakt hij op zijn knieŽn en doet zijn handen in zijn nek. Door deze houding voelt hij de plug alleen maar dieper in zijn darmen drukken. De hele combinatie van de buttplug, zijn onderdanigheid en de latex boxer maken hem geiler dan hij ooit is geweest.

Na een paar minuten wordt Pieter opgeschrikt uit zijn gedachten doordat hij en deur hoort open gaan. Hij kijkt omhoog, maar kijkt niet in het gezicht van Meesteres Petra, maar in het gezicht van Bert. Hij hoort een zweep door de lucht suizen en voelt een striem op zijn rug. Een pijnscheut gaat door zijn rug en een gil komt uit zijn mond. Bek houden slaaf, anders krijg je een gag in je mond. Je kijkt Meesteres Petra of mij nooit aan zijn toestemming, begrepen? Ja, Bert. Pats, weer trekt een enorme pijnscheut door zijn rug. Het is Meester Bert voor jou, sletje. Sorry Meester Bert. Meester Bert loopt naar Pieter toe en klikt en lijn vast aan zijn halsband. Volgen slaaf, hoort Pieter en hij kruipt achter Meester Bert aan. Ze lopen een trap af en daardoor drukt de buttplug nog meer in zijn kont. Beneden is het donker en komt Pieter in een SM-kelder terecht. Hij hoort een zweep door de lucht vliegen en maakt zich klaar voor een slag op zijn lichaam, maar hij voelt niets. Hij hoort de zweep op een lichaam komen, maar niemand maakt geluid. Er volgen nog 3 harde slagen, maar geen enkele kick van het lijdend voorwerp. Dan hoort hij de naaldhakken van Meesteres Petra zijn kant op lopen. Kijk daar is mijn nieuwe slaafje, precies op tijd en wat zie je er lekker onderdanig uit. De laarzen met grote naaldhakken verschijnen onder de neus van Pieter. Likken sletje van mij, zegt Meesteres Petra. Gulzig begint Pieter de laarzen van Meesteres Petra af te likken. Ze tilt haar laarzen op en zegt dat hij ook de onderkant moet schoonlikken. Gehoorzaam doet Pieter wat zijn Meesteres zegt. Als hij klaar is wordt hij meegenomen naar een tafel waar hij met zijn rug op moet gaan liggen. Zijn handen worden aan de zijkant vastgemaakt en zijn enkelbanden worden vastgemaakt aan een paar touwen in de lucht. De touwen worden strakgespannen en zijn benen worden omhoog getrokken zodat zijn kont vrij komt te liggen aan de rand van de tafel. Op zijn tepels worden 2 scherpe klemmen gezet en vervolgens wordt hij met rust gelaten.

Hij hoort dat zijn Meesteres en de Meester bezig zijn met de andere slaaf of slavin. Terwijl hij ligt te wachten denk hij aan de Meesteres. Toen hij op de tafel werd gelegd had hij snel een blik op zijn Meesteres kunnen werpen. Ze had naast de prachtige naaldhakken een strakke zwarte latex catsuit aan. Wat een geil gezicht! Het suizen van de zweep stopte en Meesteres Petra kwam naar Pieter toe. Eens even kijken bij mijn slaafje, wat ligt je er heerlijk bij. Omdat je ze goed op tijd was krijg je een beloning. Ze klimt op de tafel en gaat met haar kont boven het hoofd van Pieter hangen. Likken is het enige wat ze zegt. Gulzig begint Pieter de latex kont van zijn Meesteres te likken. Ondertussen speelt ze met zijn tepels en trekt ze aan de klemmen. Pieter schrikt en stopt met likken. Meesteres Petra drukt haar kont ineens helemaal op de mond van Pieter waardoor hij geen adem kan halen. Had ik gezegd dat je mocht stoppen? Maar Pieter kan geen antwoord nemen, de lucht wordt hem ontnomen. Net als hij denkt dat hij het niet meer gaat volhouden gaat de kont van zijn Meesteres weer iets omhoog en begint hij snel weer te likken. Zijn Meesteres speelt weer met zijn tepels en Meester Bert begint zijn kont te bewerken met een zweep. Meesteres Petra zakt af en toe weer door haar knieŽn en speelt met zijn ademhaling.

Ineens ziet Pieter de hand van Meesteres Petra naar haar kont gaan en gebeurt er iets wat hij in zijn stoutste dromen niet durfde te hopen. Ze trekt aan een rits en haar glinsterende kut komt te voorschijn. Meteen volgt er een harde zweepslag tussen zijn benen en Pieter schreeuwt het uit. Bevalt het uitzicht je vieze slet, hoort hij Meester Bert minachtend zeggen. Meesteres Petra drukt haar kutje richting het gezicht van Pieter. Hij kan haar kutje ruiken en steekt zijn tong uit om haar kutje te proeven. Weer volgt er een snoeiharde zweepslag tussen zijn benen. Dat zou je wel willen hť slaafje. Het is eigenlijk al een enorme beloning dat je het kutje van je Meesteres mag bewonderen. Maar ik weet het goed gemaakt. Als je 25 zweepslagen weet te doorstaan zonder een geluidje te maken mag je het kutje van Meesteres Petra likken. En vergeet niet mee te tellen. Pats..., 1 Pats..., 2 Pieter telt goed mee en bijt af en toe op zijn tanden om de pijn op zijn kont te doorstaan. Maar het vooruitzicht op de beloning helpen hem om vol te houden. Hij weet de 20 te bereiken en Meester Bert wacht even om Pieter wat lucht te geven. Meesteres Petra drukt haar kutje weer iets verder naar Pieter te doen zodra Pieter zijn tong uitsteekt volgt de volgende, nog hardere zweepslag. Tussen zijn tanden door komt een heel zacht kermend geluid en weet Pieter 21 te zeggen. Snel volgen de laatste slagen en Pieter denkt dat hij de opdracht goed volbracht heeft.

Je hebt je kranig verweerd zegt Meesteres Petra, maar bij de 21 hoorde ik toch een zachte kreun. Maar ik ben de beroerdste niet en zal je belonen, maar wel met een kleine aanpassing. Pieter voelt hoe de rits van zijn boxer open wordt gedaan en hoe Meester Bert de plug uit zijn kont trekt. Kom een hier slavin Merel en likt de plug van de kont van slaaf Pieter af. Vanuit zijn ooghoek ziet Pieter een jonge blonde slavin naar Meester Bert toelopen. Bedankt Meester Bert voor deze beloning en gulzig likt slavin Merel de buttplug af. Meesteres Petra drukt haar kutje vol op de mond van Pieter en als een dolle begint Pieter te likken en te zuigen. Maar tegelijkertijd voelt een de enorme dikke lul van Meester Bert tegen zijn kont drukken. Ondanks dat deze openstaat door de plug die erin heeft gezeten gaat de dikke pik van Meester Bert maar moeizaam naar binnen. De combinatie van de pijn in zijn kont en het genot van het kutje van Meesteres Petra maken Pieter nog geiler en daardoor drukt zijn pik uit volle macht tegen de kooi wat weer voor een extra pijn zorgt. De kut van Meesteres Petra is het lekkerste kutje dat hij ooit geproefd heeft en Pieter geniet zelfs van de grote pik van Meester Bert die zijn kont uit elkaar trekt. Meesteres Petra ziet de kloppende pik van Pieter in de kooi en geeft met haar hand een harde slag daarop. Pieter verstijfd van de pijn en zijn pik krimpt in elkaar. Zo dat is beter slaaf, je mag niet teveel genieten en nu likken! Pieter verhoogd zijn tempo en hoort zijn Meesteres kreunen. Dit stimuleert Pieter om nog meer zijn best te doen en Meesteres Petra begint steeds harder te kreunen. Ook Meester Bert wordt enorm geil van het gekreun van Meesteres Petra en verhoogt het ritme waarin hij Pieter neukt tot een extreem hoog tempo. Dan komt Meesteres Petra met een enorme kreun klaar en spuit ze haar lichaamssappen uit het gezicht van Pieter uit. Slikken sletje roept Meester Bert. Pieter doet zijn uiterste best om alle sappen door te slikken maar dat lukt niet al te best. Dan komt ook Meester Bert met een enorme kreun klaar en voelt Pieter voor het eerst een enorme spermastoot in zijn darmen verdwijnen. Het zaad zoekt langzaam zijn weg terug uit zijn kont en Meester Bert geeft Merel de opdracht om alles uit de kont van Pieter op te likken. Een heerlijke zachte tong draait rondje om de anus van Pieter en gulzig slikt ze al het zaad door dat uit de kont van Pieter loopt. Mond open commandeert Meesteres Petra ineens en alles doorslikken. Zodra Pieter zijn mond opent laat Meesteres Petra haar plas lopen en een warme gele vloeistof vult de mond van Pieter. Hij schrikt en vergeet te slikken. Een zweep daalt neem op de pik van Pieter en snel beseft hij dat hij maar beter kan slikken. Het is een vreemde smaak, maar Pieter doet zijn best om alles goed door te slikken.

Als Meesteres Petra is uitgepist ritst ze haar catsuit weer dicht en wordt Pieter losgemaakt. Meester Bert trekt aan de lijn die nog steeds aan zijn halsband vastzit en brengt hem naar een groot Andreaskruis. Eerst doet hij weer tepelklemmen op zijn tepels. Terwijl Pieter loopt na te hijgen van deze brute, maar geile behandeling ziet hij hoe slavin Merel in dezelfde positie wordt vastgebonden als Pieter daarvoor. Pieter kan haar nu eens goed bekijken ziet dat Merel een enorm knappe, geile meid is. Ze zal rond de 21 jaar zijn, heeft half lang blond haar. Ze draagt een wetlook catsuit waar haar borsten uitsteken. Ze heeft kleine stevig borsten met een paar klemmen op de tepels. Haar borsten zijn duidelijk flink gepijnigd vandaag. Pieter ziet hoe Meester Bert een rits bij de kont van Merel vrijmaakt en ziet een zeiknat kutje. Meester Bert pakt een paar klemmen en zet die op de schaamlippen van slavin Merel. Ze geeft geen kick. Aan de klemmen zitten een paar touwen en die trekt Meester Bert naar de zijkant en bint ze vast aan het touw waarmee haar benen omhoog worden getrokken. Merel krijgt een blinddoekt voor en Meesteres Petra pakt een kaars die ze aansteekt. Goed slaafjes van mij, we gaan een spelletje spelen. Meester Bert en ik gaan slavin Merel eens stevig onder handen nemen. Elke keer als ze geluid maakt krijgt slaaf Pieter een gewicht aan zijn tepels en aan zijn kuisheidskooi.

Dat zal wel meevallen denk Pieter nog. Hij heeft Merel nog geen kick horen geven. Meteen pakt Meester Bert een zweep en slaat met een gemene slag een klem van de tepel van Merel. Merel is veel gewend, maar schikt en doordat het bloed ineens weer in haar tepel stroomt geeft ze een klein gilletje. Hmmm... je dacht zeker dat ze dit wel goed vol kon houden Pieter. Dat valt toch tegen. Meester Bert pakt 2 gewichtjes en hangt die aan het kettinkje aan de tepels van Pieter en een aan zijn pik. Pieter voelt de pijn toenemen, maar wend snel aan het gewicht. Zo, nu eens kijken of dit sletje op tafel zich beter kan gedragen. Meester Bert pakt de zweep weer en slaat de andere klem ook van haar borst. Pieter ziet het gezicht van Merel vertrekken, maar ze weet zich in te houden. Dan pakt Meesteres Petra de tepels van Merel tussen haar duim en wijsvinger en begint er rustig mee te spelen. De kaars brand inmiddels al even en Meesteres Petra laat voorzichtig een druppel kaarsvet op elke tepel vallen. Vervolgens slaat Meester Bert het kaarsvet weer van de borsten van Merel af. Dit herhalen ze een paar keer, maar Merel weet zich met moeite in te houden. Af en toe kronkelt haar lichaam, maar ze geeft geen kick.

Eens even kijken of slaaf Pieter dit ook zo goed kan volhouden zegt Meesteres Petra dan. Met een gemene blik loopt ze naar Pieter toe. Als jij gaat gillen pakken wij een rietje waarmee we de borsten van Merel gaan bewerken, zegt Meesteres Petra tegen Pieter. Ze laat een druppel kaarsvet op de linkertepel van Pieter vallen en hij moet alles op alles zetten om niet te gaan gillen. Na de eerste pijnscheut, volgt er een geile golf door zijn lichaam. Dan laat Meesteres Petra ook op zijn andere tepel een druppel vallen, ook dat weet Pieter goed te doorstaan. Niet slecht zegt Meesteres Petra en ze glijdt met haar hand over zijn buik naar zijn pik. Eens kijken of deze daar ook zo goed tegen kan. De angst is van Pieters gezicht te lezen en Meester Bert lacht hard op de achtergrond. Meesteres Petra zakt door haar knieŽn en geeft eerst een zacht kusje door de kuisheidsgordel op de pik van Pieter waardoor hij een beetje ontspant. Dan laat ze een druppel kaarsvet op zijn eikel vallen en Pieter gilt het uit. Dat is niet zo best slaafje, nu moeten wij Merel meer pijn gaan doen. Sorry Meesteres, ik zal beter mijn best doen zegt Pieter. Dat is mooi, maar daar ben je iets te laat mee.

Meesteres Petra loopt weer naar Merel en bedekt haar tepel weer met kaarsvet. Dan pakt Meester Bert een houten rietje en laat deze venijnig tegen de tepel van Merel klappen. Deze gilt het uit van de pijn en Meesteres Petra hangt weer extra gewicht vaan de tepels en pik van Pieter. Dan volgt een klap tegen de andere tepel met het rietje en weer gilt Merel het uit. Weer komen er gewichten bij en Pieter voelt hoe zijn tepels en zijn pik worden uitgerekt. Het doet behoorlijk pijn, maar hij vertikt het om geluid te maken. Zo te zien houd jij dit best goed vol. Je gedraagt je goed slaafje. En terwijl Meesteres Petra dit zegt pakt ze de gewichten in beide handen waardoor de druk op zijn tepels en pik afnemen. Meesteres Petra brengt haar gezicht naar Pieters mond, geeft een lik over zijn lippen en laat plots de gewichten vallen. Pieter was even de gewichten vergeten door de heerlijke geur van Meesteres Petra zo dicht bij zijn gezicht. De pijn is niet te houden en Pieter gilt het uit. Meester en Meesteres lachen vermakelijk en Meester Bert zegt, dan moeten we het Merel nog maar wat moeilijker maken. Maar we hebben geen zin meer in jullie gegil.

Meester Bert deed een ballgag om bij Merel en Meesteres Petra deed een ballgag en blinddoek om bij Pieter. De handen en voeten van Pieter werden losgemaakt van het andreaskruis en Pieter werd omgekeerd vastgemaakt aan het kruis. Ondertussen was Meester Bert begonnen met het bewerken van het openstaande kutje van Merel. Eerst liet hij er druppels kaarsvet opvallen. Het gevoelige kutje van Merel was hier niet aan gewend en bij elke druppel kronkelde haar hele lichaam. Hierdoor werden de touwtjes die aan de klemmen op haar schaamlippen zaten strakgetrokken en deed het alleen maar meer pijn. Daarna pakte Meester Bert een zweep en bewerkte hij de binnenkant van de benen van Merel, afgewisseld met haar kutje en haar borsten. Steeds meer lichaamsdelen kleurde rood.

Pieter werd ondertussen door Meesteres Petra onder handen genomen. Ze had een leren rijzweep gepakt en sloeg om en om op de billen van Pieter. Elke keer als de zweep de billen van Pieter raakte bewogen de gewichten aan zijn tepels en zijn pik mee wat voor een extra pijnsensatie zorgde. Meesteres Petra hield zich niet in en sloeg steeds harder. Al snel waren de billen van Pieter knalrood en stonden ze striemen in zijn billen. Meesteres Petra bewerkte ook de binnenkant van Pieters boven benen en zorgde ervoor dat de zweep af en toe op de kuisheidskooi terecht kwam. Pieter bewoog alle kanten op, maar hoe mee hij bewoog hoe meer pijn de gewichten deden.

Langzaam begonnen zowel Pieter als Merel controle te krijgen over de pijnscheuten en begonnen ze te genieten van hun afstraffing. Na bijna een kwartier vonden Meesteres Petra en Meester Bert het wel genoeg. Meesteres Petra deed een enorm dikke voorbinddildo om en begon Pieter nog even lekker in zijn kont te neuken. Meester Bert deed ook zijn broek omlaag en stootte 1x hard in de kut van slavin Merel. Daarna duwde hij zijn grote lul in 1x in de kont van Merel. Hard werdern Merel en Pieter beide genomen in hun kont.

Vervolgens werden Merel en Pieter losgemaakt. De klemmen werden in een keer losgetrokken en de gags werden uitgedaan. Beide werden ze op handen en knieŽn naast elkaar neer gezet met hun kont naar achteren. Hun Meester en Meesteres neukte ze nog een paar keer flink in hun kont en liepen toen naar voren. Meester Bert ritste de catsuit van Merel aan de achterkant weer dicht. Pieter moest de pik van Meester Bert aflikken die zojuist in de kont van Merel had gezeten en Merel moest de voorbinddildo van Meesteres Petra afzuigen. Meester Bert bereikte zijn hoogte punt en spoot zijn lading zaad over de wetlook kont van Merel. Aflikken en de sperma in je mond bewaren commandeerde Meesteres Petra. Met tegenzin kroop Pieter naar de kont van Merel, maar toen hij de met sperma ondergespoten kont van Merel zag twijfelde hij niet meer en likt hij gulzig het sperma op. Hij liet zijn volle mond aan zijn Meester en Meesteres zien en moest dit vervolgens delen met Merel. Ze wisselde de sperma uit en die ging van mond naar mond. Ze raakte verwikkeld in een hevig tongzoen toen ze ineens een warme straal vocht over zich heen voelde komen. Meester Bert stond zijn sletjes onder te pissen terwijl ze in een geile tongzoen waren verwikkeld. De smaak van de sperma van Meester Bert en zijn pis was apart, maar Pieter was zo geil dat hij er enorm van genoot.

Na een paar minuten vonden Meesteres Petra en Meester Bert het wel genoeg en trokken ze de twee sletjes aan hun haren uit elkaar. Jullie gaan jezelf douchen en elkaar aan alle kanten goed schoonlikken. Let erop dat jullie niet klaar mogen komen en daarna melden jullie je op je knieŽn met je handen in je nek in de hal. Na een heerlijk douch waarbij Merel en Pieter elkaar overal schoon likte zaten ze op hun knieŽn te wachten in de hal. Na een tijdje verscheen Meesteres Petra in de hal en vertelde Pieter dat ze het nummer van haar, Meester Bert en sletje Merel in zijn telefoon had gezet. Ow ja, door de drukke dag in de sexshop ben ik het sleuteltje van je kooitje vergeten, dus daar mag je nog een weekje op passen. Buiten staan jullie kleren, maar die doen jullie pas in je auto weer aan. Er zitten ook nog een paar verrassingen in het tasje, maar daarvoor krijgen jullie via je telefoon wel bericht over. En nu opdonderen.

Merel en Pieter liepen naar buiten en zagen voor allebei een tasje met spullen staan. Ze liepen snel naar hun auto en keken elkaar nog even aan. Snel gaven ze elkaar een tongzoen en vertrokken toen elk naar hun eigen huis.

Heb je ideeŽn voor het vervolg, wat zit er bijvoorbeeld in het tasje, welke opdrachten krijgen ze van hun Meester en Meesteres, enz. Laat dat dan in een reactie achter.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Kijkje In De Sexshop - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Vreemd Maar Wel LekkerDoor: Hjna
Gelezen: 7060x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verrast, Voorbind, Dwang, Slaaf
15-07
8.2
:: Kaenís FantasieŽn ...Door: Roberteros
Gelezen: 5281x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Pijpen Bondage, Uitstel Van Orgasme
14-07
9.0
:: Dwang Op De ParkeerplaatsDoor: Kareltje
Gelezen: 5559x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Dwang
14-07
6.7
:: Ik Hou Van Grote BorstenDoor: Grumpy Loe
Gelezen: 6107x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
13-07
7.4
:: Lola's Eerste Keer...Door: Lola
Gelezen: 6268x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hetero, Extreem, SM, Zweep, Bondage, Grote Tieten
13-07
7.9
:: Slaaf In Het BosDoor: Penpaal
Gelezen: 6047x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kontneuken, Meester, Fisten, Pjipen, Zweep, Slaaf
12-07
6.8
:: Korfbal - 3 ZondagDoor: Mark Visser
Gelezen: 7499x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Breathcontrol, BDSM, Dominantie
11-07
8.6
:: Strafcorvee Met Heel...Door: Penpaal
Gelezen: 12639x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Schoolkrijt, Anaal, Straf, Stofzuiger
08-07
6.5
:: DieveggeDoor: Ymlei
Gelezen: 14740x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
08-07
8.7
:: Mijn Ultieme Vixen - 2Door: Eroneous
Gelezen: 4218x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Sletterig, Vriendin, Hotwife, Relatie, Gangbang, Stag/vixen, Vixen, Oprekken, Uitrekken, Dubbelpenetratie
08-07
8.3
:: Kaenís FantasieŽn ...Door: Roberteros
Gelezen: 6198x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Pijpen, Neuken
07-07
9.0
:: In De Aanbieding (vervolg)Door: Penpaal
Gelezen: 9570x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Piercing, Slaaf, Pijpen, Escort
06-07
8.5
:: Mijn Ultieme Vixen - 1Door: Eroneous
Gelezen: 6717x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Sletterig, Vriendin, Hotwife, Relatie, Kleding, Stag/vixen, Vixen
06-07
8.0
:: Korfbal - 2: The Day AfterDoor: Mark Visser
Gelezen: 12270x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Toys, BDSM
04-07
8.9
:: Arme Sven De...Door: Penpaal
Gelezen: 6373x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Paardendildo, Slaaf, Eikelpiercing, Escort
04-07
7.6
:: Verslaafd - 2Door: Writer20
Gelezen: 8516x
Reacties: 15
Lengte: Zeer Lang
Tags: Femdom, Bdsm, Slaaf, Toys
04-07
9.0
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!