Opwindend.Net
Dit verhaal is volledig gebaseerd op de waarheid, hoe ongelofelijk het misschien ook mag klinken. Ik realiseer me dan ook dat ik een bofkont ben en dat ik alleen dankzij veel geluk in deze situatie terecht ben gekomen. Mijn verhaal begint in de zomer van 2017 en gaat over mijzelf (Otxoa, 56-jarige man), samen met diverse onderdanige dames (subs) en een mannelijk cuckold.

Via een sexdating website kwam ik in contact met een man. Niet om sex mee te hebben, nee, we raakten in gesprek over het feit dat er zoveel fakers zijn en dat het haast onmogelijk lijkt om echt een date te hebben. Na wat mailtjes heen en weer merkte ik dat hij erg serieus was en erg goed schreef, een echte woordkunstenaar die graag veel woorden gebruikte om zijn punt te maken.

Na enige tijd schreef hij dat hij het contact als plezierig beschouwde en mij vertrouwde. Hij vertelde dat hij een cuckold was en het erg spannend vindt om zijn partner sex te zien hebben met een andere man en daarbij zelf niets te mogen en liefst ook vernederd wilde worden. Of ik daar interesse in had en ook dominant kon optreden.

Dat ging ineens een heel andere kant op dan ik verwachtte, maar mijn interesse was zeker gewekt. Na volgende berichten bleek dat hij een 'subje' kende die er vreselijk naar verlangde om eens goed onder handen genomen te worden door een Dominant, met daarbij de cuckold die toe moest kijken of zelfs weggestuurd zou worden. Hij stuurde wat foto’s van deze dame van begin 30. Geen echte beauty en wel wat stevig, maar met enorme borsten en een leuk gezichtje. Hij bracht mij met haar per email in contact en na wat berichtjes over en weer klikte het wel en spraken we af in een hotel in het midden van het land. Mijn vriend, de cuck die ik James noem, mocht deze eerste afspraak niet aanwezig zijn. Ik zou foto’s maken en naar hem toesturen en het subje, genaamd Trudie, zou hem na afloop uitgebreid verslag doen. Dat was precies wat hem geil maakte, schreef hij me per email, weten dat wij samen bezig zouden zijn terwijl hij moest raden wat we zouden doen.

Ik was al vroeg in het hotel, at wat in het restaurant en ging een uur voor Trudie zou komen naar de kamer. Ik had een grote zak waxinelichtjes meegenomen en zorgde zo voor een bijzondere sfeer in de kamer. Verder alle lichten uit en ik nam, gekleed in pak met stropdas, plaats in een stoel die uitkeek op de deur van de kamer. Ik zorgde ervoor dat mijn gezicht enigszins in de schaduw was, zodat ze mij niet direct zou kunnen zien.

Exact op de afgesproken tijd werd er zachtjes op de deur geklopt. Ik riep haar binnen te komen en even later stond Trudie met een gespannen blik in mijn kamer. Zoals ik haar had opgedragen had ze een kort rokje aan, een blouse met diep decolleté, hold-up kousen en pumps met behoorlijk hoge hakken. Een heerlijk gezicht. “Kom voor me staan, dan maak ik een foto van je sletje”, zei ik. Ik merkte dat ze enorm zenuwachtig was. “Wil je dit?” vroeg ik om haar de mogelijkheid te geven zich nog te bedenken. “Ja, heel graag” zei Trudie met een trillende stem. “Pak dan je borsten vast en duw ze tegen elkaar aan, zodat ik een mooi decolleté zie.”

Dat deed ze prompt en ik maakte met mijn telefoon een eerste foto voor James, die ik ook meteen doorstuurde. “Strip voor me, laat me zien hoe geil je bent. Ik wil je voor me zien in slipje en bh, met verder alleen nog je kousen en pumps aan.” Na wat zenuwachtig gepulk aan de knoopjes van haar blouse lagen haar rokje en blouse al snel op de grond en Trudie keek me vragend aan. Na een tweede foto maande ik haar zich om te draaien en vlak voor me te komen staan. Tot mijn genoegen was het slipje een stringetje en ik pakte met beide handen haar stevige billen vast. Een heerlijk gevoel en ik wilde snel verder. “Is je kutje kaalgeschoren?” “Ja meneer, antwoordde ze snel. Ik pakte het slipje met twee handen vast en trok het in één beweging naar beneden. ”Doe zelf die bh uit, je kousen en pumps houd je aan”.

Verrassend snel stond ze zo voor me en na weer een foto te hebben genomen stond ik op en liep naar haar toe. Ik ging met mijn gezicht naar haar toe alsof ik haar wilde zoenen, maar pakte achterlangs haar haar vast en trok het met enige kracht naar achteren. Tegelijkertijd pakte ik met mijn andere hand haar borst vast en kneep er flink in. Ze kreunde even flink, maar gaf verder geen krimp en wachtte af. “Ben je al nat?” Ik wachtte niet af, maar legde mijn volle hand op haar kutje en merkte dat ze echt enorm nat was. Ze antwoordde niet, maar opende haar mond en ik zoende haar direct vol op haar mond. Ik moest me echt inhouden om haar niet meteen op bed te gooien en haar meteen te neuken, want zo nat als ze was moet dat echt geweldig zijn.

Ik zei haar op haar rug op het bed te gaan liggen. Vooraf had ik zogenaamde bedboeien gekocht en daarmee bond ik haar zodanig vast dat ze met haar armen en benen wijd voor me op bed lag. Uiteraard weer tijd voor een foto voor James en nadat ik haar de foto in deze hulpeloze situatie liet zien stuurde ik hem door.

Nu ze daar zo met haar benen wijd lag kon ik me niet beheersen. In één beweging stak ik drie vingers diep in haar kletsnatte roompotje. Dat ging zo gemakkelijk dat ik er een vierde vinger bij deed en even haar lekker intens kon vingeren. Ik merkte al snel waar haar gevoeligste plekje zat en toen ze bijna klaarkwam verbood ik haar een orgasme te krijgen. Ze keek me verschrikt aan omdat ik doorging, maar het lukte haar wel.

Vervolgens deed ik haar een oogmasker voor en begon me daarna op mijn gemak uit te kleden. Eenmaal naakt zette ik mijn mond op haar nu echt druipende kut en ik genoot van haar sappen. Met mijn tong op haar klitje en even later nog twee vingers in haar kutje merkte ik dat ze nu snel naar een orgasme toe ging. "Nu mag je klaarkomen sletje", zei ik haar en dat was precies op tijd, want met een schreeuw begon ze te squirten. Ik stak een vinger in haar kontje en dat leverde meteen een extra straal van haar sappen op. Ondanks de boeien lag ze te spartelen op bed.en ik zei boos dat ze stil moest liggen en haar mond moest openen.

Mijn pik was inmiddels keihard en ik stak hem zonder pardon diep in haar rood gestifte mond. Ik neukte haar en ging steeds iets dieper haar keel in en tot mijn verbazing ving ze dit prima op. Toen ik bijna klaarkwam stopte ik en stak vervolgens mijn tong diep in haar mond. Een heerlijke tongzoen, waarbij ik haar borsten stevig kneedde. Ik had ook wat touw meegenomen en bond haar bosten stevig af, op de wijze die ik via een Youtube-filmpje had geleerd. Dat lukte prima en ze zag er geweldig uit, geboeid op bed, met afgebonden borsten, een masker op en wijdbeens. Tijd om James weer te belonen vond ik.

Ik genoot van mijn machtige positie, daarbij te merken dat Trudie echt ontzettend geil werd van deze situatie en ik vond dat het nu tijd was om te neuken. Ik pakte haar geboeide polsen vast, ging tussen haar benen zitten en liet mijn pik haar kutje aanraken. Even tegen haar lipjes aan, maar nog niet naar binnen. Trudie begon met haar middel te draaien, te proberen me naar binnen te krijgen. Minutenlang plaagde ik haar zo, om dan ineens mijn pik diep naar binnen te stoten. Zo nat als ze was ging dat makkelijk en ik begon haar in een wild tempo te neuken. Ik moest mijn hand op haar mond leggen, want ze begon steeds hardere geluiden te maken. Met de vingers van mijn andere hand kneep ik flink in een tepel en een gedempte felle schreeuw was het resultaat. Al snel merkte ik dat een nieuw orgasme bij Trudie opkwam en ik verbood haar weer klaar te komen, maar neukte flink door. Ik deed haar masker af en gebood haar in mijn ogen te kijken. Toen ik zelf bijna klaarkwam stopte ik en aan haar blik zag ik dat ze daar niet blij mee was. Al snel had ik weer vier vingers in haar kutje en voelde ik diep in haar de sappen weer stromen. Ik ging door tot ze weer klaarkwam, haalde mijn vingers eruit en stopte ze in haar mond. "Smaakt niet slecht hè sletje", zei ik. Ze was te zeer door gevoel overmand om te reageren, maar ik wist zeker dat ze in extase was.

De bedboeien waren snel losgemaakt en ik liet Trudie opstaan. Lippenstift zat niet mooi meer op haar lippen, mascara was uitgelopen en ze zag er nu uit als een echte slet. Ik liet haar achter het bed staan, gezicht naar het bed en liet haar voorover buigen. Op haar hoge hakken een prachtig gezicht, zo met haar kont omhoog. Ik nam achter haar plaats en stak mijn pik weer in haar. De verleiding om hem in haar kontje te schuiven was groot, maar we hadden vooraf besproken dat dat niet kon helaas. Wel maakt ik nu een foto van mijn pik diep in haar kutje, voor James waarschijnlijk een mooi hoogtepunt van de avond, want nu zag ik dat ik zijn sletje flink aanpakte.

Ik neukte me zo naar een hoogtepunt, zonder te letten op de verwilderde kreten van Trudie. Nadat ik mijn zaad diep in haar had gespoten ging ik languit op bed liggen en maande haar mijn pik schoon te likken. Dat deed ze vol overgave en gaf mij een heerlijk gevoel.

"En nu aankleden en wegwezen slet", zei ik. "Je hebt je laten neuken als een hoer, ben je nu trots op jezelf?" Met een rood gezicht griste ze haar kleding bij elkaar, kleedde zich gehaast aan en liep naar de deur. "Bedankt meneer, ik heb van u genoten en hoop u snel weer te zien", zei ze zachtjes.

Toen ze weg was belde ik James en vroeg of hij genoten had van wat ik met het sletje gedaan had. Dat beaamde hij en hij vertelde dat hij de hele avond aan het masturberen was geweest en bij laatste foto heftig was klaargekomen. Voor ons alle drie dus een geslaagde avond.

In de weken erna was er tussen ons drieën veel contact, maar daaruit bleek dat Trudie toch niet begreep wat onderdanig zijn echt betekent. Telkens sputterde ze tegen, gaf aan privéproblemen te hebben en uiteindelijk besloten we niet samen verder te gaan.

James baalde, maar besloot onmiddellijk op zoek te gaan naar een nieuw subje en wat er toen op ons pad kwam is echt ongelofelijk. Bij voldoende interesse zal ik ook deze avonturen beschrijven.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Meesterlijke Ervaring - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Kaen's Fantasieen - 1Door: Roberteros
Gelezen: 4800x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Introductie, Bondage, Fotoshoot, Opdrachten, Proeven
13-06
9.1
:: De Briefwisseling - 5Door: Fieke
Gelezen: 2492x
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Naaien
13-06
8.8
:: Eerste Keer Als Sub.Door: Mupke
Gelezen: 4078x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-06
7.9
:: Verrassing Van Lindah - 5Door: Sletje Ron
Gelezen: 4007x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Voorbinddildo, Spanking, Forced
12-06
8.7
:: Rijles Sletje Hard AangeapktDoor: N75
Gelezen: 18218x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Brutaal, Slet, Vernedering, Oud Neukt Jong
09-06
8.4
:: Wraak Op Mijn... - 9Door: Sander123
Gelezen: 7710x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
09-06
8.9
:: De Halsband En...Door: Tijgertje1562
Gelezen: 5736x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Dienen, Kooi, Cane, Straf
08-06
8.3
:: De ZolderDoor: Charlotte
Gelezen: 10947x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
08-06
8.0
:: Tienersletjes Op Werk...Door: N75
Gelezen: 10737x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Openbaar, Vernedering, Twee Sletjes
07-06
8.6
:: Emma's Ontdekkingstocht - 12Door: NickSchrijvers
Gelezen: 4085x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Laatste Deel
07-06
9.2
:: Onverwachte Bdsm-ervaring - 2Door: Lordgeorge07
Gelezen: 5461x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Opsluiting, Trampling, Anaal
06-06
8.4
:: Leerlinge Op Haar KnietjesDoor: Lttlmouse
Gelezen: 18131x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leraar, Pijpen, Tiener, Van Achteren, Taboe
06-06
8.5
:: Claudia’s GeheimDoor: Tristan
Gelezen: 15183x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Werk, Sm, Baas, Onderdanig
05-06
9.0
:: Mijn WensDoor: Grumpy Loe
Gelezen: 9183x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Neuken, Buiten, Naaktstrand
05-06
8.4
:: De Geur Van RegenDoor: Ceder
Gelezen: 9534x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
04-06
8.5
:: Emma's Ontdekkingstocht - 11Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5334x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Electroplay
04-06
9.2
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!