Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Meesterlijke Ervaring - 1

Al een kleine week later vertelde James dat hij via een bdsm-website in gesprek was geraakt en dat het er veelbelovend uitzag. Toen ik hem vroeg wat voor dame het was en wat ze precies zocht verraste hij me. Het bleek niet om één, maar om twee dames te gaan. Twee echte subs van achter in de 50 die samen een Meester hadden gehad, door hem verwaarloosd waren en nu op zoek waren naar een nieuwe dominant. James vertelde dat de dames heel geïnteresseerd waren in mij. Hij had verteld over wat hij met mij had meegemaakt met Trudie (zie deel 1) en dat is precies wat ze zochten. Enige probleem om verder te gaan leek juist de rol van James, want ervaring met een cuckold hadden ze niet en ze moesten samen even overleggen of ze dat wel wilden uitproberen. Ze zouden dan immers ook een soort meesteres worden over James.

James bleek flink met hen verder te chatten en mijn nieuwsgierigheid naar deze twee dames groeide met de dag. In mijn fantasie kwam alles langs, van hele dikke dames tot echte pornobabes. Gek hoe je geest van alles weet te projecteren. Maar goed, James kwam na enkele dagen 'onderhandelen' met het heerlijke bericht dat de dames graag in contact met mij wilden komen om te zien of ik hun Meester kon zijn.

Natuurlijk is het visuele aspect belangrijk en dus wisselden we via Kik eerst wat foto's uit. Toen ik beide dames zag stokte mijn adem even. Ze waren weliswaar gekleed in normale, dagelijkse kleding, alsof ik ze zo in de stad zou kunnen tegenkomen, maar dit kon toch niet waar zijn? Twee heerlijke vrouwen met een sexy uitstraling die bereid zouden zijn alles te doen wat ik ze zou zeggen?! Kon ik zoveel geluk hebben?

Allereerst Gerda, een dame van ongeveer 1.75 m, grote bos half lang zwart haar en zo op het eerste gezicht enorme borsten, zeker groter dan cup D. Wat stevig, maar zeker niet dik. Een prachtig delicaat gezicht met een pittig brilletje. Ria is een prachtige blonde dame, zo'n 1.65 m en zo te zien mooi slank. Kijkt heel sexy uit haar ogen, uitdagend, mooi opgemaakt en met felrood gestifte lippen een hele leuke verschijning.

Ik moet mijn best doen om niet euforisch te worden, want ik besef dat ik flink mijn best zal moeten doen om de dames te overtuigen dat ik hun nieuwe Meester ben. Het is me al snel duidelijk dat de dames een blok vormen en echt een dominant zoeken die hen de baas is. Een periode van wederzijds aftasten volgt. Wat zoeken de dames precies, wat kan ik daarin wel of niet betekenen en ook, wat zijn de grenzen. James verricht veel veldwerk voor me, tast de dames af en vertelt hen veel over mij. Af en toe vraagt hij me iets, maar ik laat de dames en ook hem duidelijk zien dat ik de Meester ben. Langzaam maar zeker trek ik het initiatief naar me toe, ik bepaal en zij voeren uit.

James groeit in zijn rol, weet met zijn proza de dames steeds meer te overtuigen dat we met zijn vieren mooie dingen kunnen gaan meemaken en voor mij wordt ook steeds duidelijker wat hun belangen als sub precies zijn. Waar zij begonnen met de wens om echt hard aangepakt te worden omdat hun eerdere Meester hen zo had opgevoed, maakte ik hen er gaandeweg van bewust dat dominantie niet zozeer het geven van klappen met een zweep is, maar het loslaten van de eigen gedachten. Juist die mindswitch is wat hen gelukkig opwond, want op echte heftige dingen met naalden en zo zit ik niet te wachten.

Na de periode van aftasten, waarbij we ons alle vier continu verbaasden over hoe alles tussen ons zo goed leek te passen, maakten we een afspraak om elkaar op neutraal terrein te ontmoeten in de lobby van een hotel. Daarna zouden we samen bepalen of we als viertal verder zouden gaan of niet. Zo ja, dan was ik na onze ontmoeting hun Meester en zouden ze mij hun vertrouwen en lichaam geven. James mocht hier niet bij zijn, maar ik zou hem uiteraard alles laten weten dat er ging gebeuren.

Toen de datum, tijd en locatie voor onze eerste ontmoeting bekend was droeg ik beide dames op om sexy ten tonele te verschijnen...in een kort rokje, hold-ups, slipje aan. De dames moesten ook een tril-eitje met draadloze afstandsbediening meebrengen. Nog niet in, want ik had eerst nog andere plannen.

Gekleed in strak pak met wit overhemd en rode stropdas kwam ik de lobby van het hotel binnen. Op een lage bank naast een open haard zag ik mijn twee toekomstige sletjes al zitten. Ik liep op hen af en besloot, ook al was het behoorlijk druk in de lobby, meteen door te pakken. Gerda was al opgestaan en ik gaf haar direct een tongzoen die ze spontaan beantwoordde. Toen ik een even later Ria vastpakte gaf ik haar ook een tongzoen en pakte met mijn hand een borst vast. Heerlijk gevoel. Ze blikte of bloosde niet, straalde gewoon. Ik zag weliswaar af en toe mensen kijken wat hier nu precies aan de hand was, twee steels lachende dames en een man in pak, maar echt iets zien konden ze niet.

Ik ging naast Gerda zitten, tegenover Ria, en we begonnen onder het genot van een kopje koffie aan een heerlijk opwindend gesprek. Verwachtingen en hoop werden uitgesproken, alles leek helemaal goed te zitten. Ze omschreven zichzelf als echte sletten en zeiden dat ze zich nu ook echt zo voelden. Daardoor gesterkt en voelend dat ze mij echt wilden gaf ik ze mijn eerste opdracht. "Als jullie me als jullie Meester willen hebben gaan jullie nu omstebeurt naar het toilet en als bewijs dat je dit echt wilt geef je me daarna je slipje."

Wat ik hoopte gebeurde ook, tien minuten later zat er een piepklein paars stringetje van Ria en een zwarte string van Gerda in mijn jaszak. Beseffend dat ik de enige man in die drukke bar ben die weet dat er twee sliploze 'sletjes' aanwezig zijn. Op het lage bankje zittend in hun blote kont, weerloos en toch ook bewust wetend wat ze doen.

Ik wil nu wel eens proeven van de nectar van mijn geile sletjes en dus geef ik hen een opdracht. Heel subtiel en een beetje wegdraaiend voor de blikken van andere gasten, stopt Gerda haar vinger in haar inmiddels vochtige kutje en vervolgens in mijn mond. Wat een fantastische ervaring, wat geil. Hebben de andere gasten dat gezien? Gerda herhaalt het nog maar eens en ik zeg haar ook zelf te proeven, wat ze direct met een geile blik in haar ogen doet. Nu is het de beurt aan Ria. Het blonde sletje komt iets naar voren, gaat op haar hurken zitten en nodigt me uit om zelf heel even haar hete kutje te vingeren. Ze voelt zich daarbij, zoals ze me later vertelde, heerlijk sletterig en zelfs hoerig toen ze mij dat vroeg.

Nog steeds laat niemand blijken in de gaten te hebben wat hier gebeurt, dus ik besluit nog een stapje verder te gaan. Ik zeg beide dames dat nu het tril-ei ingebracht dient te worden. Ze frommelen zittend op de bank het toch best flinke roze trilding in hun kutje en ik zeg hen mij de afstandsbedieningen te geven, wat ze meteen doen.

Het is inmiddels tijd voor de lunch en ik neem de dames mee naar een tafeltje in het restaurant. Terwijl we het menu bekijken zet ik eerst de ene afstandsbediening van het tril-ei aan en tot mijn verbazing veren beide dames tegelijk op. Sensationeel, de bediening blijkt beide eitjes aan en uit te zetten, dus ik heb er maar één nodig om beide sletjes te laten genieten. Wanneer het jonge obertje onze bestelling komt opnemen kan ik het niet laten en zet het tril-ei aan. Gerda weet zich te beheersen, al zie ik wel enige beweging bij haar. Ria geeft echter een kreetje, veert op en de ober kijkt haar verschrikt aan. "Sorry, ik zat denk ik ergens op", zegt ze met een rood hoofd. De toon is gezet, een opwindende lunch .. en het eten smaakte ook heerlijk.

Na de lunch moet Gerda werken en ik breng haar naar haar auto. Op de parkeerplaats stappen we beide in, ik zoen heerlijk met haar en voel haar enorme borsten. Ik zeg haar haar benen wat wijder te doen, trek het ril-ei uit haar nog steeds natte kut en stop hem even in mijn mond om haar sappen te proeven. Ik kan het niet laten om haar ook even te vingeren, maar ga dan terug naar Ria in de lobby, die geduldig zit te wachten op een bankje naast wat tafeltjes.

Ria wil mij duidelijk erg graag aanraken. Zacht en erotisch praten we met elkaar, kleine kusjes. Ze ligt bijna in mijn armen, heerlijk dichtbij, mijn arm om haar heen. Dat Ria de brutaalste van de twee is blijkt wel als ze haar hand op mijn kruis legt. Naast ons zit een wat ouder stel zwijgend een soepje te eten en ik zie de man naar ons kijken. Ik lach naar hem, hij kijkt meteen weg.

Na het afrekenen vertrekken we samen naar mijn auto. Ik rijd naar een plekje ver van alle andere auto's aan de achterzijde en parkeer de auto. Een heerlijk spel begint, net als eerder met Gerda zoenen we heerlijk en voor ik het weet heeft ze mijn pik al diep in haar mond genomen en even later lik ik haar kale kutje. Wat een heerlijke slet.

Daar lieten we het voor deze eerste keer bij, maar ik weet nu dat ik de Meester ben van twee ontzettend geile sletjes en dat er mooie tijden gaan komen. Ria verlaat de auto en het duurt een tijdje voor ik weg kan, want de ramen zijn flink beslagen.

Vanaf dat moment had ik de beschikking over twee heerlijke subjes, die me werkelijk verbaasd deden staan over hoe graag ze mijn opdrachten uitvoerden. Slipjes uitdoen, buttplug in, tril-ei in en elk half uur laten trillen, niets leverde protest op en ze leken er beide van te genieten. Zelfs tijdens werktijd werd alles snel en gehoorzaam uitgevoerd. Soms met wat schoonheidsfoutjes hier en daar, naar ik vermoedde express, zodat dat ik mijn zweep zou moeten meenemen naar de eerste ontmoeting. Het werd een intense periode in aanloop naar de eerste echte date, waarin ik de grens van wat ze zouden doen probeerde te vinden, maar die niet vond.

Ik stelde ondertussen een zeer uitgebreid contract op dat door mijn drie geile sletjes, ook James is immers een geile donder, en mijzelf werd ondertekend. Een veilig gevoel voor ons allen en bovendien erg opwindend om alles zo in detail benoemd te zien.

Een mooie passage uit dit contract als voorbeeld: 'Tijdens een samenzijn vergeten de subs de nette dames die zij in het dagelijks leven zijn, gedragen zij zich uitdagend en bieden zij hun lichaam aan. Het is hen in opdracht van de Meester verplicht provocerend seksueel gedrag te tonen, zonder schaamte of remmingen, maar altijd onderdanig.'

Omdat de dames James nog steeds niet ontmoet hadden arrangeerde ik daarvoor een goede gelegenheid. Gerda logeerde bij Ria en James zou daar 's middags iets gaan drinken. Ik instrueerde de dames wat ze precies moesten doen, cuck James wist van niets en moest alles gewoon ondergaan.

James beschrijft zijn ervaring als volgt:

"Ik moet me melden om 14 uur exact. De instructie van onze Meester is duidelijk: Kijken mag, aankomen niet. Daarin blijken de dames heel gehoorzaam en consequent te zijn, zelfs als hij er niet bij is. Een niet onbelangrijke restrictie is dat ik mijn Lady Gerda beslist niet mag zoenen. Dat is een door haar Meester opgelegde straf, wegens voorbarig gedrag: Ik had haar op enig moment per mail gevraagd om een mooie foto van haar vochtige lippen. Ze had me die ook gestuurd, maar dat was zonder permissie van haar Meester. Gewoon naïef, want ik had moeten weten dat dit soort vragen impertinent zijn.

In de auto onderweg bekruipt me een onrust. Vragen zoals: Wat staat me te wachten; wat wordt er van me verwacht; hoe streng zijn mijn Lady's; etc. etc.

Ik ben ruim op tijd en het huis is snel gevonden. Vanuit de verte zie ik dat de lamellen zijn gesloten. Hm, dat geeft al aan dat er even geen plaats is voor de buitenwereld... Toch wel met een knoop in mijn buik bel ik aan. Na wel 2 minuten wachten komt er geen enkele reactie. Toch maar zo vrij om stevig op het raam te tikken. Dat helpt: Ik hoor dames hakken en ik zie door het geblindeerde glas de vrouwelijke contouren van een Lady dichterbij komen. Dat is dus mijn Meesteres in volle glorie! Mijn jas wordt snel aangepakt en ik word hartelijk begroet. Wat zijn de Lady's mooi opgemaakt en sexy gekleed!

Lady Ria begroet me met een heerlijke vochtige, lang aanhoudende tongzoen. Wat kan mijn Meesteres gulzig zoenen! Mijn andere Meesteres wil me geen zoen geven, maar ik mag haar wel even stevig vasthouden. Onwillekeurig gaan mijn handen richting haar billen, maar daarin word ik snel gecorrigeerd. Mijn Lady's zitten als twee trotse Meesteressen naast elkaar op de bank, vanwaar ze mij goed kunnen observeren op mijn stoel, die voor mij gereserveerd lijkt te zijn. Even gaat het door me heen: Moet ik knielen? Maar nee, er wordt daarover niets gezegd, dus ik blijf maar gewoon zitten.

We praten eerst wat formeel, maar al snel wordt het informeel. Tussendoor zitten de dames zonder enige gene aan elkaar, alsof ze willen benadrukken hoezeer ze bij elkaar horen. De spanning is gebroken en ik voel me vrij genoeg om ontspannen te praten. Af en toe kijk ik stiekem naar hun mooie kousen en de benen. Hun roomwitte dijen, zijn soms duidelijk zichtbaar onder de mooie jurk.

Lady R. laat terloops merken dat het informele gesprek zo straks voorbij zal zijn: Ineens slaat ze met de vlakke hand op tafel: "Genoeg gepraat, we gaan naar boven. Loop maar achter ons aan." Het wordt nu toch echt menens, want waarom zouden we anders naar boven gaan?

Boven aangekomen zie ik een intieme slaapkamer met dito bed. Lady R. duwt me discreet maar kordaat richting badkamer: "Ga je maar eerst wat opfrissen. Als je klaar bent mag je naar de slaapkamer komen."

Daar aangekomen zie ik 2 nimfen in uitdagende houding op bed liggen. Ze zien mijn aarzeling. "Kleed je uit slet." Oei nu word ik toch wel erg onzeker. Ik sta nu in mijn ondergoed en kijk verlegen richting bed. Mijn gastvrouw meldt me kordaat dat het de bedoeling is om alles uit te trekken. Gedwee doe ik wat me is opgedragen. Nu moet ik knielend het bed op en richting de Lady's kruipen. Met neergeslagen ogen, dat wel. Direct wordt me een oogmasker voorgedaan.

Ik kan hun vrouwelijkheid ruiken. Ik hoor smakkende en zuigende geluiden. Ze zijn elkaar heftig aan het zoenen? Af en toe voel ik een tastende hand over me heen gaan. Mijn pik is nu toch wel erg vochtig van voorvocht. Langzaam maar zeker komt er een geilheid over me, waarvan ik weet dat dit niet vertaald mag worden in initiatief.

Ik moet nu op mijn rug gaan liggen en af en toe voel ik de tong van Lady R. vol op mijn mond. Wat is ze geil! Er wordt echt wel wat gespeeld met me. Zouden ze observeren hoe ik op hen reageer? Mijn pik daar komt niemand aan. Het lijkt wel of dit zo is afgesproken...Hoewel die langzaam maar zeker ontzettend stijf wordt.

Het oogmasker wordt afgedaan en mijn geile Meesteressen laten me uitdagend zien wat ze aan vrouwelijkheid hebben. Ik mag wat voorzichtige kussen geven op buiken en voorzichtig zoenend op verkenning. Het is me zelfs op enig moment vergund om de borsten van mijn Lady's te aanschouwen. Plagend worden respectievelijke bh's naar beneden gestroopt zodat de tepels vrij komen. Ik mag er van proeven en voorzichtig nippen aan hun tedere tepels. Het maakt me heel erg geil.

Mijn blonde Meesteres maakt me duidelijk dat er nog een en ander verrekend dient te worden in de vorm van tuchtiging. Ja, nu herinner ik het me weer: Er waren in de mailwisseling met haar wat momenten dat ik niet echt volgzaam was, of in ieder geval niet goed had opgelet. Ik word gesommeerd op handen en voeten op bed te gaan zitten, over Lady R. heen. Met neergeslagen ogen. Eerst is het de beurt aan mijn andere Lady. Flinke tikken krijg ik. In het begin schrik ik, want er mag geen kik worden gegeven. "Houd de tel bij slet", bijt Lady R. me toe. Ik moet hardop tellen. Als Lady G. heeft gedaan wat volgens haar nodig was, is het de beurt aan Lady R. Mijn pik is inmiddels weer in erectie. De Lady's spelen daar perfect op in.

Mijn Meesteressen liggen nu tegen elkaar aan en vrijen hartstochtelijk met elkaar. Wat een fantastisch gezicht is dat, vooral ook omdat ze dat beiden doen met wijd open gespreide benen. Vlak voor mijn neus kijk ik aan tegen twee supergeile kutten. Die kutten zijn echter bestemd voor hun niet aanwezige minnaar, dat wordt me wel duidelijk gemaakt!

Ik moet nu handmatig aan de gang met mezelf. Moet. Inderdaad:... Het is een opdracht. "Je mag niet klaarkomen slet!" Dat is een strijd van toelaten en inhouden. Steeds als het dreigt te gebeuren moet ik me inhouden, waardoor de erectie weer minder wordt. Maar door de aanblik van de nimfen moet ik wel doorgaan. Dit is pas een tuchtiging van mijn Lady's. Een drang om die warme en vochtige plek te willen voelen, overweldigt me! Deze twee dames zijn me in opdracht van hun Meester aan het verleiden, precies op de manier zoals hij het wil. Allerlei gedachten gaan er door me heen...

Meesteres R. verdwijnt nu van het bed en is in een oogwenk terug met een grote glazen mok. "Hier slet, je gaat hierin klaarkomen en je morst niks op bed." Toch nog sneller dan verwacht, spuit ik mijn zaad in het glas en deels over mijn hand. De Lady's lijken tevreden te zijn over de uitvoering. Maar er volgt meer... Ik moet het glas aan een van de Lady's overhandigen. Beiden steken er aandachtig hun vinger in en likken er wat van. Even ben ik zo naïef te denken dat zij dit in z'n geheel naar binnen likken. Maar dan krijg ik het glas in m'n handen geduwd met de opdracht om het leeg te drinken.

Dat lukt me gelukkig redelijk, alleen de laatste restjes zijn er moeilijk uit te slurpen. met mijn vinger werk ik de restjes naar binnen. Niet nadenken en gewoon maar slikken, houd ik mezelf voor. Lady is zo lief om me daarna wat water te laten drinken, zodat het niet te slijmerig aanvoelt. Wat zijn mijn Lady's mooi in balans: Streng, duidelijk, onverbiddelijk, maar onverwacht ook lief en bezorgd. Ik mag zelfs even bijkomen, liggend op mijn rug, met beide dames naast me.

In relatief korte tijd is er mentaal veel gebeurd met me. Deze Lady's zijn dus in staat om hun wil aan mij op te leggen, zonder dat het ze veel moeite kost. Dat is wat er gebeurt: Twee dames die zonder ook maar een woord te verspillen, naast me liggen en die me laten voelen wie hier de baas is.

Intussen is het tijd om naar huis te gaan. Ik mag een douche nemen. We praten nog wat en het moment van vertrek is er. De tijd is omgevlogen. Ik krijg van beide Lady's een warm afscheid. Meesteres R. bewerkt me weer vol op de mond en geil met haar tong. Bij mijn andere Meesteres gebeurt dat helaas wat terughoudender, gewoon omdat dit mijn opgelegde straf is. Daar houden we ons aan. Gewoon vluchtig even de lippen aanraken. Meer niet. Ik mag haar wel heel stevig vasthouden.

Op de terugweg voel ik me alsof ik wat teveel heb gedronken: Een beetje wazig en warm. De geur en het aura van Lady's is nog om me heen. Dit moet even worden verwerkt... Het is me inmiddels wel duidelijk dat ik ben ingewijd als cuckold.

Bij voldoende interesse volgt een deel 3, waarin ik zal beschrijven hoe onze eerste nacht samen en met veel bdsm is verlopen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Meesterlijke Ervaring - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: BuitenspelDoor: Marissa
Gelezen: 3030x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-05
7.6
:: Ruby 8 (nieuwe...Door: Kinky Ruby
Gelezen: 3578x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.9
:: Marissa - 10Door: MasterJohnDo
Gelezen: 3100x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slavin
21-05
9.0
:: Het Huis Vol Slaafjes - 2Door: Slaafje
Gelezen: 4612x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags:
21-05
8.0
:: Een Geile Dikke Tiener - 7Door: G.B.
Gelezen: 6404x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dik, Vol, Tiener, Onderdanig, Teder
20-05
8.7
:: Emma's Ontdekkingstocht - 6Door: NickSchrijvers
Gelezen: 3860x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Andreaskruis, Intiem
20-05
9.1
:: Dagje AlleenDoor: DatwAtis
Gelezen: 14099x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-05
9.1
:: Marissa - 9Door: MasterJohnDo
Gelezen: 3871x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Slavin
19-05
9.2
:: SalineDoor: Grumpy Loe
Gelezen: 6194x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Saline, Grote Borsten, Naaktstrand, Neuken
19-05
7.8
:: Hoer Lisa 10Door: Maria Smulder
Gelezen: 6270x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-05
8.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 5Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5689x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Striptease, Straf
18-05
9.2
:: Het Huis Vol Slaafjes - 1Door: Slaafje
Gelezen: 11526x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.0
:: Tienersletjes Op Werk - 31Door: N75
Gelezen: 5857x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Monica, Pijpen, Deepthroat
16-05
8.6
:: Marissa - 8Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5079x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: BDSM
15-05
9.2
:: Emma's Ontdekkingstocht - 4Door: NickSchrijvers
Gelezen: 6433x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Voorbinddildo, Intiem
15-05
8.9
:: Marissa - 7Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5871x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slavin
14-05
8.7
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!