Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Meesterlijke Ervaring - 2

Deel 3 gaat verder met de eerste ontmoeting van ons illustere viertal. Ook dit is allemaal werkelijk gebeurd en speelde zich af in het eerste kwartaal van 2018. Namen zijn wel veranderd ivm privacy.

Na de avonturen van cuckold James met mijn beide dames was het tijd om eindelijk met zijn vieren aan de gang te gaan. Omdat we redelijk verspreid over Nederland wonen en bovendien allen privé een redelijk drukke agenda hebben moesten we daarvoor even geduld hebben, maar toen de datum en locatie bekend waren leefden we daar allen met veel spanning naar toe. Eén van mijn meisjes boekte een luxe suite met ruim bubbelbad in een vrijwel nieuw hotel, de ideale plek om ongestoord onze lusten te gaan bevredigen.

Een beschrijving van mijn twee meisjes is hier wel op zijn plaats. Fysiek heel verschillend zijn mijn blonde en mijn donkere slet.

Mijn blonde schone is iets kleiner dan ikzelf en zeer fijntjes gebouwd. Prachtige borsten met hele kleine tepels waar een tepelklem nauwelijks houvast heeft. Een ontzettend knap en fijn gezicht met prachtige lachende ogen die je laten zien wat zij verlangt. Heerlijke benen, gehuld in hoge zwarte laarzen en zwarte hold-up kousen, met daartussen een magisch klein kaal kutje. Werkelijk een goddelijk sletje waar menig man een moord voor zou doen durf ik te wedden.

Dan mijn donkere schoonheid. Met hoge hakken aan iets groter dan ikzelf, wat ik zelf zeer geil vind. Prachtige grote borsten die met één hand niet te omvatten zijn en met fantastische tepels. Een natte droom op zichzelf. Lange zwarte haren en een ontzettend mooi gezicht met ogen waarin je kunt verdwalen. Haar lichaam heeft heerlijke vrouwelijke rondingen en doen je verlangen om haar aan te raken. Ook een werkelijk prachtig kaal kutje met gesloten lipjes, bijna vragend om gelikt te worden.

Af en toe moeilijk te bevatten dat deze twee werkelijk prachtige vrouwen zich volledig aan mij willen onderwerpen, maar ik neem deze gift uiteraard dankbaar aan.

Bij aankomst in het hotel in de vroege middag hadden mijn subjes de kamer al in een fijne sfeer gebracht met kaarsjes. Nadat ik hen goed geïnspecteerd had liet ik de dames zich, op hun lingerie en schoeisel na, uitkleden. Ze moesten op hun knieën gaan zitten met hun handen in de ontvangende houding met handpalmen naar boven gericht.

Nu kon de ceremonie beginnen en ik stuurde James, die in de lobby van het hotel aan het wachten was, een berichtje dat hij naar boven mocht komen. Ik had hem namelijk nodig bij de ceremonie om de nu nog ongerepte dame hun collar om te doen.

Mijn sletjes kregen elk een andere stalen collar, passend bij hun persoonlijkheid. Deze collar is een onlosmakelijk symbool dat elk van hen de mijne is, iets dat zij beide volmondig aan mij toezegden. James bracht mij omstebeurt een collar die ik hen omdeed en daarbij gaf ik hen elk ook een nieuwe naam. Mijn donkere meisje noem ik Evy, mijn blonde sletje heet nu Rio. Beide dames waren duidelijk content met hun nieuwe naam en dankten mij voor deze eer.

James wist zich duidelijk geen houding te geven. Ik zag hem gluren naar de sexy dames, maar hij wist dat hij zich op de achtergrond diende te houden en moest wachten op een signaal van mij als ik hem ergens voor nodig had. Ik sprak hem vermanend toe dat hij niet zo naar mijn sletjes moest staren. Uitkleden jij, zei ik tegen James en dat deed hij in een rap tempo. Misschien hoopte hij dat ik hem op mijn sletjes zou afsturen, maar dat was niet mijn bedoeling. Ik zei hem met zijn gezicht naar de muur te gaan staan. Zo kon hij niets zien, maar wel alles horen. Zijn harde pik liet zien dat het hem meer deed dan een cuck zou mogen laten zien.

Met het omdoen van de collars hebben de dames mij definitief hun vertrouwen gegeven en ik besluit te kijken of ze me werkelijk zo gehoorzamen als een echte slet zou doen. Ik doe hen beide een oogmasker voor en laat James hun lingerie uittrekken, waarbij ik hem verbied om de dames aan te kijken. Op hun hold-up kousen en laarzen na naakt laat ik hen languit op hun rug op het immens grote bed gaan liggen.

Ik steek twee druipkaarsen aan en geef er één aan James, die meteen begrijpt wat ik wil. Als de was begint te smelten laten we de druppels op de naakte lichamen van de dames vallen, elke keer op een andere plek, zodat de dames zich er niet op kunnen voorbereiden. Warm, heet, plakkerig met de zoete sensatie van pijn. Beide sletjes ervaren het ritueel van het druppelen met de kaarsen als bijzonder geil en opwindend: Steeds als er hete druppels was op één van de dames neer spatte slaken ze gilletjes. Zoete pijn! Door het gestolde vet krijgen ze al snel het uiterlijk van een luipaard.

Twee sexpoezen die straks worden getemd. De Lady's grommen, nu al: hun begeerlijke gladde buik en borsten zijn strak gespannen. Het kaarsvet laat sporen achter op het beddengoed. En ja, James mag het allemaal netjes opvegen. Het zal niet de laatste keer zijn dat hij resten moet opruimen... Terwijl James opruimt geef ik beide sletjes een paar flinke tikken met een leren pad. De dames gloeien, maar geven geen kik. Echte subjes.

Ondertussen zijn we alle vier zo geil dat ik besluit dat het tijd is voor actie. Mijn pik staat al een tijdje fier overeind en nu ga ik op bed liggen. James moet op zijn knieën naast het bed gaan zitten, handen op het bed. Mijn sletjes laat ik mij nu uitgebreid pijpen. Om de beurt pijpt de één me en de ander likt mijn ballen. Ik hou het lang vol, maar wil nog niet klaarkomen, dus veranderen we van positie. Ik leg Evy op haar rug op bed, laat Rio over haar gezicht plaatsnemen en zeg haar de kut van haar blonde vriendin te likken. Als ik een vinger in de kale kut van Evy steek verbaas ik me erover hoe nat ze is, twee en zelfs drie vingers gaan er heel makkelijk in. Ik steek de wijsvinger van mijn andere hand in haar andere opening en ook dat gaat makkelijk, zodat ik er een tweede vinger bij steek. Ik voel met mijn vingers mijn andere vingers diep in de kut van Evy en besef dat dit het geilste is wat ik ooit heb meegemaakt. Ik zie dat ze door het intense gevoel gestopt is met het likken van Rio. Die ziet wat er met haar vriendin gebeurt en begint zichzelf heftig te vingeren.

Ik trek Rio naar achteren, laat haar met haar kont omhoog komen en steek mijn pik in één keer diep in haar krappe kutje. Ze is zo nat dat dit moeiteloos gaat en ik ben zo geil dat ik haar in een razend tempo neuk. Ik zeg Evy in dezelfde positie naast haar te gaan zitten, haal mijn pik uit Rio en ram mijn pik in één keer in het al wat openstaande sterretje van mijn donkere sletje. Wat ontzettend geil is dit allemaal! Beide dames kreunen, zuchten en houden soms beide handen voor de mond om niet al te dierlijke geluiden te maken. Ik zie dat Evy haar handen voor haar ogen houdt en zich in een orgastische kramp laat gaan. Wat opvalt is de hoerige houding en de schaamteloze overgave van beide sletjes.

Steeds als ik klaar ben met een van mijn subjes maakt James zich nuttig met een soort naspel: Aandachtig likkend, zuigend of strelend zoekt James zijn weg in het vrouwelijk labyrint. Hij kijkt me telkens vragend af of hij niet te ver gaat. Maar het komt mij goed uit, want zo kan ik me vol op de ene concentreren, totdat ik zin heb in de ander. Zo afwisselen tussen twee zo verschillende kutjes en kontjes is echt een fantastische nieuwe ervaring.

Voor James lijkt deze situatie de ultieme vervulling van cuckold zijn. De begeerte en het verlangen voelen en de bevestiging zien van wie ik als Meester ben voor deze vrouwen. Dat is, zo vertelt hij me later, ook al wordt er niet geneukt door hem, niets minder dan intens voelen dat mijn pik voor hem een plaatsvervangende erotische ervaring is, maar dan emotioneel en van binnenuit gevoeld. Dat voelt nog "dieper" wanneer de dames dat in woord en daad bevestigen naar hem toe. De geile dames kunnen het niet laten om James te plagen: "James, jouw beide Lady's willen jou zo geil als boter maken met alleen maar kijken naar... Dat weet jij ook slet".

Om even op adem te komen stuur ik James naar de badkamer en zeg hem pas te komen als ik hem roep. De dames kijken me wat angstig aan, wat gaat er nu gebeuren? Het kaarsvet werd wel gewaardeerd, maar niet weten wat er komen gaat brengt hen duidelijk in onzekerheid.

Even later zitten beide sletjes naast elkaar geknield op de vloer. Vastgebonden. En ook hun borsten zijn behoorlijk opgebonden. Ik heb een klem op hun tepels gezet, waardoor ze mooi naar voren steken, een prachtig gezicht en de dames gloeien van genoegen. Rondom iedere borst is een zorgvuldig aantal windingen geknoopt, waardoor de borstpartij van de dames fier naar voren steekt. Het ziet er uit om in te bijten. Handen en benen zijn vastgeknoopt, waardoor hen iedere bewegingsvrijheid wordt ontnomen. De maskers die ze dragen maakt het beeld van de twee getemde dames compleet. Ik heb alles naar mijn hand gezet en roep James de kamer weer in te komen.

Hij mag op zijn knieën voor hen zitten en ze bewonderen. Ongevraagd betast James mijn meisjes en zoent de vooruitstekende borsten. Na de heftige seks voor deze intermezzo had de cuck duidelijk verwacht dat ik verder zou gaan met eerdere intimiteiten en de sm achterwege zou laten. Voor mij was dat echter een begin, mijn ambities waren juist om verder te gaan: Een volledige onderwerping en ter beschikking staan aan mij, waarbij dominantie in al haar vormen steeds meer in beeld komt.

Beide sletjes lijken er geen bezwaar of moeite mee te hebben, want ze gaan gewillig mee in wat gedaan of gevraagd wordt. Als er zoiets bestaat als nymfomane lusten, dan lijk ik er in geslaagd om dat bij mijn sletjes naar boven te halen. Ik kan werkelijk doen wat ik wil en alle drie mijn metgezellen lijken van elk moment te genieten. Bovendien blijken Evy en Rio een hoge pijngrens te hebben. De fikse klappen die ik uitdeel worden met begeerde blikken ontvangen. Ik geef complimentjes: "Jullie zijn professionele subs met een hoge pijngrens."

Ik geef James opdracht om de dames van hun touwen te ontdoen, zodat ik overal weer goed bij kan. Gehoorzaam doet hij wat hem wordt gevraagd, maar hij begaat daarbij de vergissing om gewoon op bed te blijven zitten. Dus zet ik hem in de hoek, met zijn gezicht naar de muur.

De dames worden weer afwisselend aangepakt. Ik laat mijn pik soepel en diep naar binnen glijden, van de een naar de ander. Mijn sletjes ondergaan het gewillig en lijken het allemaal als in een roes te beleven. Het is een wisselwerking van opeisen, gebruiken en nemen, afgewisseld door veel aandacht en wat zachtere erotiek. Mijn meisjes worden opgevoed tot trotse subs die uiteindelijk niets liever willen.

James neemt de vrijheid om mijn Lady's afwisselend te zoenen, te strelen en langdurig te beffen. Hij zuigt en likt langdurig de clit van Evy, waardoor ze bijna klaarkomt. Ze vraagt mij toestemming om zich te laten gaan, maar ik vind het geen goed idee dat mijn sub klaarkomt van haar cuck. Het is immers mijn kut...

Even later, liggend op het grote bed, word ik uitgebreid gepijpt door mijn sletjes. En daar blijft het nu niet bij. Op het moment dat ik een orgasme aan voel komen neemt ik mijn pik ter hand en ik spuit Rio vol in haar mond. Er is geen enkele aarzeling of terughoudendheid bij het blonde sletje. Het druipt over haar kin en Evy krijgt vol op de mond een uitgebreide spermakus, zodat ook zij iets kan proeven. De dames laten zich voeden door wat ze zelf het "kostbare vocht" noemen. James kijkt ademloos toe, mag ook mee proeven, want hij wordt door de dames uitgenodigd hen vol op de mond te zoenen.

Als iedereen is bijgekomen loop ik naar de badkamer om het bad vol te laten stromen. We nemen plaats en het warme water doet zijn werk, er daalt een ontspanning over iedereen. Ik geniet er van en vlei me tegen mijn sletjes aan. We praten wat na, vertellen elkaar hoe we van elkaar genoten hebben. Tegen James heb ik me redelijk op de vlakte gehouden, maar terugblikkend zeg ik hem dat ik hem in de praktijk best vrij vind in wat hij zichzelf toestaat. Ik draag daarom mijn subjes op om James beter te controleren en dat pakken ze meteen op: "James heeft niets te eisen, hij krijgt alleen dat wat zijn Lady hem gunt".

Na de ontspanning van het bad is het tijd voor James om zich terug te trekken. Ikzelf ga met mijn dames naar het restaurant en hij vertrekt huiswaarts. Tijdens het aankleden hebben de dames een shirt aan met een mooi decolleté en werd er over gesproken of ze de collar aan zouden durven houden. Ze hebben er moeite mee om hem af te doen, maar we besluiten ze toch in de kamer te laten.

De dames waren sexy aangekleed maar ik moest ze berispen ... ze hadden de trileitjes niet in gedaan en dus stonden ze even later met de benen wijd alsnog de roze eitjes in te brengen. Dat ging niet makkelijk met de hoge laarzen die ze aanhadden, maar met wat gewroet lukte het toch.

Uiteraard koos ik tijdens het diner mijn momenten om de eitjes te laten trillen. Evy kan dat zoals al eerder was gebleken erg goed opvangen, Rio sprong af en toe een halve meter omhoog met een verschrikte blik. Met name terwijl wij bediend werden viel dat haar zwaar en dat deed mij dan weer glunderen. De ober moest eens weten dat mijn geile hoertjes zaten te doen alsof ze keurige dames zijn.

Eenmaal terug op de kamer stonden de dames al snel helemaal naakt voor me. Ik trok aan de lus van de trileitjes en proefde even later de nectar van mijn sletjes. Zelf nog aangekleed zette ik mijn sletjes op hun knieën op bed. Handen geboeid, hoofd omlaag, geile kontjes omhoog.

Tijd voor een flink pak slaag, want beide dames liepen me al geruime tijd uit te dagen om eens echte zoete pijn te voelen. Dat hebben ze geweten. Afwisselend nam ik de pad en de paardijzweep ter hand om hun billen, rug en benen afwisselend te bewerken. Al snel verschenen lichtrode striemen, want ik was dit keer niet zo mild als eerder op de dag. Vreemd genoeg kreunden de dames van genot, dit hadden ze dus nodig, de sletten!

Rio was recalcitrant en maakte haar handboeien los. Dus pakte ik haar hardhandig vast en nam haar mee naar de deur, waar ik haar met touw vastzette met deurwraps. Dat bleek ze niet te verwachten, want ze piepte dat het touw in haar polsen sneed en ze probeerde zich steeds weg te draaien voor mijn klappen. Ik zei haar niet te zeuren en pakte haar benen op, zodat ze vol aan haar armen hing en daar schrok ze van. "Als je dit niet wilt moet je stil blijven staan", zei ik haar en dat hielp. Ik voelde het kutje van Rio en ze was werkelijk kletsnat. Ik maakte haar los, bracht haar galant naar het bed om bij te komen en nam Evy mee. Zij bleef stilstaan, maar bij controle bleek ze al net zo nat en ik kon het niet laten om even te proeven. Maar strak vastgebonden deelde ik haar een gelijke portie klappen uit en dit keer kon zij het niet volhouden zonder een combinatie van geilheid, genot en pijn te uiten.

Losgemaakt en op bed gunde ik ook Evy even tijd om bij te komen. Tijd om Rio met de glazen dildo en de womanizer te bewerken. Ook de grote buttplug gleed met wat glijmiddel moeiteloos in haar strakke kontje. Binnen no time lag Rio te kermen van genot en ik was weer zo stijf dat ik mijn pik snel in haar kutje stootte. Ik neukte haar hard en al snel vroeg ze of ze mocht klaarkomen, wat ik niet toestond. Maar ik neukte haar wel keihard door. Ik zag haar gezicht vertrekken, zoveel moeite had ze om niet klaar te komen. Toen ik wanhoop zag verschijnen tikte ik haar aan en knikte. Met een zucht van verlichting ontplofte het sletje bijna.

Tijd om Evy te gaan gebruiken. Ik had me voorgenomen om te kijken hoeveel van mijn hand ik in haar heerlijke kut kon krijgen en daarin werd ik niet teleurgesteld. Kennelijk geil omdat ik haar vriendin naast haar lag te neuken gingen meteen twee vingers makkelijk naar binnen in haar enorm natte roompotje. Een derde was ook geen probleem en even later de vierde evenmin.

Met mijn andere hand had ik inmiddels ook een paar vingers in haar kont en zo kon ik met alleen een stukje vochtige huid ertussen mijn eigen hand voelen. Enorm opwindend en kennelijk voor Evy teveel van het goede, want smekend vroeg ze me of ze klaar mocht komen en met zoveel stimulatie in haar onderlichaam stond ik haar dat toe. Mijn hele hand zat inmiddels in haar kut en terwijl ze klaarkwam verwisselde ik snel van positie en neukte haar diep in haar heerlijke kont.

Nadat we alle drie weer wat waren bijgekomen was ik aan wat ontspanning toe en dus liet ik me door de dames heerlijk pijpen. Uitgedaagd door een filmpje dat James hen in de voorbereidingen per mail had laten zien zoog de één aan mijn pik en nam hem tot aan de wortel in haar keel. De ander likte mijn ballen en dat wisselden ze zo gedurende lange tijd af. Een zalig gevoel.

Tijd voor de grande finale, waarin ik mijn sletjes omstebeurt diep neukte. Toen ik bijna klaarkwam lagen mijn sletjes op hun rug te kijken. Ik trok mijn pik uit Evy en begon mezelf met lange halen af te trekken. De hunkerende blikken van mijn sletjes maakten me gek en voor de tweede keer deze avond kwam ik ontploffend klaar. Evy verwachtte mijn zaad op haar buik, maar ik spoot met zoveel kracht dat het rakelings langs haar oog op haar gezicht schoot. Lange stralen over haar lichaam lieten zien dat het zaad uit mijn tenen was gekomen.

Twee uiterst gelukkige sletjes keken me stralend aan en Rio kon het niet laten om mijn zaad van het heerlijke lichaam van haar vriendin te likken.

Uitgeput viel ik op bed, waarna mijn heerlijke meisjes me langdurig verwenden met als afsluiting een massage. Hun doel was om mij in slaap te masseren, aangezien ik in de hotelkamer bleef en zij weer samen naar huis vertrokken.

Dat lukte niet, de adrenaline in mijn lichaam kwam niet tot bedaren van deze heerlijke dag. Nadat mijn sletjes vertrokken waren zette ik het bubbelbad aan en liet ik de hele middag en avond bij de gekleurde lichtjes in het donker van de kamer nog eens de revue passeren. Wat bof ik toch met mijn sletjes!

Einde deel drie

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Meesterlijke Ervaring - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Dagje AlleenDoor: DatwAtis
Gelezen: 7662x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-05
9.1
:: Marissa - 9Door: MasterJohnDo
Gelezen: 2182x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Slavin
19-05
9.2
:: SalineDoor: Grumpy Loe
Gelezen: 3557x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Saline, Grote Borsten, Naaktstrand, Neuken
19-05
7.4
:: Hoer Lisa 10Door: Maria Smulder
Gelezen: 5183x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-05
8.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 5Door: NickSchrijvers
Gelezen: 4252x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Striptease, Straf
18-05
9.3
:: Het Huis Vol Slaafjes - 1Door: Slaafje
Gelezen: 9324x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.0
:: Tienersletjes Op Werk - 31Door: N75
Gelezen: 5097x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Monica, Pijpen, Deepthroat
16-05
8.5
:: Marissa - 8Door: MasterJohnDo
Gelezen: 4519x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: BDSM
15-05
9.2
:: Emma's Ontdekkingstocht - 4Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5606x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Voorbinddildo, Intiem
15-05
8.9
:: Marissa - 7Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5454x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slavin
14-05
8.7
:: Een Geile Dikke Tiener – 6Door: G.B.
Gelezen: 8769x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Dik, Vol, Tiener, Onderdanig, Teder
14-05
8.5
:: Een Bezoek Aan...Door: Claartje
Gelezen: 12779x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter, Vastgebonden, Buttplug
13-05
8.0
:: Emma's Ontdekkingstocht - 3Door: NickSchrijvers
Gelezen: 9237x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Teasen, Facesitting
12-05
9.0
:: Vandaag Is De DagDoor: MrMeester
Gelezen: 9586x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-05
7.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 2Door: NickSchrijvers
Gelezen: 13667x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Uitkleden, Straf
09-05
9.2
:: Het Verloren Avontuur... - 3Door: DatwAtis
Gelezen: 8194x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-05
9.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!