Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Meesterlijke Ervaring - 3

Na een aantal zeer bevredigende ontmoetingen van ons illustere viertal is er helaas een einde aan gekomen. Althans, aan de ontmoetingen van mij als Meester van twee geile sletjes en een cuck. Door privé omstandigheden kan Evy, mijn donkere meisje, deze ontmoetingen niet langer in haar leven hebben en daarmee is ook James naar de zijlijn verwezen. Hoewel we het er alle vier moeilijk mee hebben gehad, hebben Rio en ik toch besloten om van elkaar te blijven genieten.

Ik heb haar opdracht gegeven om haar beleving over ons te beschrijven en dit is wat zij daarover in haar eigen woorden op papier heeft gezet.

---------------------------------------------------------------------

Na beëindiging van een prachtig mooi maar toch te kortstondig avontuur samen met mijn medesub/hartsvriendin, onze fantastische Meester en onze gewillige cuck/slet James, staat mijn subleven weer geheel in het teken van een eigen Meester. We zijn uit elkaar gegaan en ik ging met hem verder in een 1 op 1 Meester/subrelatie. Mijn hartsvriendin is mijn liefste soulmate gebleven, cuck James onderhoudt een fijn en intens contact met haar, en we zijn alle vier, na een korte periode van droefheid en acceptatie, blij met waar we allen nu staan. Het voelt goed zo.

Ik voel me ook in alles zijn loyale sub, virtueel en tastbaar. En Meester zorgt goed voor me, hij is een gentleman en geen superstrenge harde SM Meester. Maar hij eist dat ik aan al zijn opdrachten voldoe, is lief maar ook dominant, en laat niet met zich sollen. Anderzijds is Meester ook vriendelijk en meegaand, en houdt veel rekening met me. Hij "voedt" me, geeft me veel aandacht en genot, en schenkt zijn nederige sub alles wat ze zich maar kan wensen. En..hij is trots op me, woorden die elke sub het liefste hoort uit de mond van haar Meester.

Gisteren was de 1e ervaring waarbij ik alleen met hem was en we heel wat sensationele uren samen hebben doorgebracht.
Ik wil hier graag over vertellen, mijn diepe subgevoel en beleving delen, want zo mooi en bevredigend kan het leven van een sub ook zijn ...

Ik kreeg voorafgaand het bezoek onderstaande instructie hoe ik mijn Meester moest ontvangen:

1) Ik meld me als ik ben aangekomen
2) Na dat seintje zet je de voordeur op een kier
3) De collar ligt klaar
4) Als ik binnenkom sta je klaar, met alleen kousen en je high heels knielaarzen aan
5) Blinddoek om, benen zo ver mogelijk uiteen
6) Eén hand op je rug
7) Buttplug in je heerlijke kontje
8) Dildo in je kutje, hou die eventueel met je andere hand vast
9) Als ik binnen ben reageer je in het geheel niet
10) Je bent een sexpop en beweegt dus ook niet
11) Als ik je zoen, zoen je niet terug
12) Elke beweging of geluid wordt direct bestraft
13) Als ik daarom vraag doe je je gelofte aan mij
14) Daarna doe ik je de collar om
15) en volg je mijn verdere instructies

Met het naderen van het moment suprême voelde ik de spanning bezit van me nemen, alsof dit onze eerste ontmoeting was...
Na het douchen en optutten, je wilt ten slotte zo mooi mogelijk je Meester tegemoet treden, klonk om 3 uur het welbekende piepje op mijn telefoon.
Mijn hart maakte een sprongetje, het was zover! Ik ging na weken mijn Meester weer zien, echter nu niet in een mooie suite van een hotel maar in mijn eigen knusse huisje, sfeerverlichting aan, kaarsjes, enz enz, alles om het maar zo aangenaam mogelijk te maken. Omgeving en sfeer dragen ten slotte ook bij aan een heerlijke erotische belevenis.
En als een waardige sub/gastvrouw zorg je er ook voor dat het je Meester aan niets ontbreekt, dus ook zijn favoriete wijntje lag gekoeld in de ijskast, zijn merk shampoo, deo en een tandenborstel stonden klaar in de doucheruimte, en wat later in de middag zou er een heerlijke sushischotel worden bezorgd.

Ik zette volgens instructie de voordeur op een kiertje, deed gauw mijn blinddoekje voor en ging in de gewenste houding staan. Buttplug in mijn kontje, glazen dildo in mijn behoorlijk vochtige kutje, ondersteund door mijn hand, want ik moest voorkomen dat hij er in staande positie zou uitglijden!

Stilte...en ineens hoorde ik iemand binnenkomen! Ik trilde een beetje van de spanning, of, was het geilheid? Ik denk een heerlijke combinatie van beiden...
Hij kwam de kamer binnen, ik hoorde hem zijn tas neerzetten, wat rommelen, en toen voelde ik mijn Meester, hij stond vlak voor me, raakte me niet aan, maar ik voelde zijn adem, zijn warmte, zijn uitstraling... Ik moest stilstaan maar oohhh, dat was al een straf op zich!

Ineens waren daar zijn handen, ze streelden me, ik wilde bewegen, kronkelen, me tegen hem aandrukken, me als zijn slet en hoer gedragen, maar daar stond ik, doodstil! Fuck!
Toen...zijn lippen in een vleug langs de mijne, zijn tong, en even later, een héérlijke zoen vol op mijn lippen. Maar gehoorzaam als ik was, ik bleef zijn sekspop en hield het nog vol om me niet te verroeren. Ik kuste hem niet terug, maar verdorie, wat een opgave! Hij plaagde me, wond me op, daagde me uit...Hij zei geen woord maar ik hóórde het hem a.h.w. denken, beweeg dan, mijn slet, mijn hoertje! Maar straf zou het directe gevolg zijn dus ik hield vol.

Langzaam haalde hij vervolgens de dildo uit mijn kutje, ik was heerlijk vochtig, en ik voelde zijn vingers langs mijn schaamlippen strijken, licht wrijvend over mijn klitje. Ik hield het verdomme niet meer! Dit was te veel gevraagd voor een hunkerende geile sub!
Maar hij deed een stap terug...

Al eerder had Meester mij een nieuw Mr/sub contract toegestuurd dat ik ondertekend klaar moest leggen zodat hij daar ook zijn handtekening onder kon zetten. In het contract waren o.a. de do's en dont's tussen Meester en sub opgenomen. Na ondertekening
was onze Mr/sub relatie officieel bekrachtigd. Vanaf dat moment was ik zijn bezit, had ik mijn lichaam en geest aan hem overgedragen.

Vervolgens droeg hij me op mijn gelofte van trouw af te leggen. Ik had al wat geoefend dus dat ging me gelukkig redelijk goed af.
Het klonk ongeveer zo:

"Ik beloof in alle vrijheid en met volle overgave trouw te zijn aan U, mijn dierbare Meester, U te dienen, uw wil te respecteren, u te behagen en te gehoorzamen zoals een waardige sub betaamt.
Met lichaam en geest ben ik uw bezit en geef ik u de volledige controle over me.
Als ik straf verdien zal ik deze aanvaarden en waardig ondergaan".
Blijft moeilijk om onder gezonde spanning deze woorden rustig uit te spreken, en ik was blij dat dat achter de rug was.

De in een eerder stadium ontvangen collar die ik met trots draag, lag bij het contract klaar.
Meester deed hem na mijn gelofte bij me om, en, het klinkt misschien vreemd, maar het voelen van het koele staal om mijn hals maakt dat ik me helemaal zijn bezit voel, dat ik echt van hem ben, ik voel het in elke vezel van mijn lijf.

Hierna weer wat gerommel, mijn blinddoek werd afgedaan en Meester keek me in mijn ogen, gaf toestemming om me weer vrijuit te bewegen...
Hij plaatste vervolgens twee wasknijpertjes op mijn tepels nadat de tepelklemmen die hij had meegebracht niet goed bleven zitten. Die zet hij een andere keer dan wel aan mijn schaamlippen beloofde hij me...

Voordat ik hem dan eindelijk mocht aanraken had hij eerst nog een verrassing voor me.
Hij schonk me een heel mooi fijn armbandje, zwart met een mooi glanzend effect en precies passend om mijn slanke pols, zorgvuldig uitgezocht, wow! Ik was er stil van, flabbergasted door dit gebaar!

Dat was de start van een ongelooflijke mooie erotische/bloedgeile middag, avond en ochtend. Mijn Meester gaf al snel toe aan zijn lustgevoel en dat van zijn hoerig sletje, en neukte me eerst een aantal keer in de woonkamer, op de bank en op de eettafel. Dat was even nodig, een ontlading van een lang oplopend seksueel verlangen naar...
Maar al snel werd ik gesommeerd me naar de slaapkamer te begeven, waarna Meester o.a. zijn meegebrachte gloednieuwe speeltjes/ attributen met volle overgave uitprobeerde op zijn sub! En ik? Ik onderging en genoot...

...van tepelzuigers die een heerlijke zoete pijn veroorzaakten.
...van enkelvoudige en meervoudige pinwheels die op bepaalde plekken erg gevoelig aanvoelden maar met een verdraagzame pijn.
...van een paddle die met of zonder straf gedurende de dag/avond veelvuldig werd gebruikt over mijn hele lichaam.
...van een rubberen buttplug met bolletjes van diverse diktes
...van bovenbeenboeien met handboeien eraan
...van bedboeien
...van een riemen"harnas" waarbij mijn borsten, polsen en buik aan de rugzijde strak met elkaar verbonden werden dmv riempjes. Er liep ook een riempje over mijn klit, kutje en door mijn bilnaad, pfff! Dan voel je je echt helemaal overgeleverd en afhankelijk van je Meester.

Ook zijn bedreven tong schonk me groot genot, hard, dan weer zacht, strelend over mijn gevoelige klitje, bijtend...
En wat voldeed ik graag aan zijn opdracht om hem een (erotische) massage te geven. Zijn rug, billen, borst én zijn pik zacht knedend en strelend, waarbij ik heerlijk geurende olie gebruikte. Mijn Meester van genot horen kreunen gaf aan dat hij zeer tevreden over me was

Maar...het allerbelangrijkste van ons samenzijn was hoe ik met volle teugen mocht genieten van een super potente actieve Meester die van geen ophouden wist! En ik vond het sensationeel, had die middag/avond tot 4 x toe een super orgasme, en de ochtend erna ook nog even een heerlijke ontlading in slaperige modus!
Meester kwam ook erg heftig tot 3 x toe klaar, ik proefde en slikte zijn heerlijke sperma toen hij diep in mijn mond klaarkwam, ik voelde zijn ontlading pulserend in mijn kutje, en hij spoot ook nog eens zijn kostbare vocht op mijn lichaam. Telkens was zijn lul daarna weer keihard, tot het slapen gaan behield hij deze prachtige staat van opwinding!
De volgende ochtend deed hij het nog even over, en al snel voelde ik toen alweer zijn romige sperma mijn warme kutje vullen.

Wat paste zijn pik me toch super, alsof mijn strakke kutje en zijn heerlijke lul voor elkaar waren geschapen.
Meester liet me hem ook herhaaldelijk pijpen, en soms neukte hij me in mijn mond. Het "deep throat" neuken zorgde af en toe voor een kokhalzend gevoel, denk dat menig sub hier over mee kan praten... Maar ondanks dat houd ik erg van pijpen, voelen hoe een lul langzaamaan groeit terwijl je je Meester een heerlijke blowjob geeft...
Ik ontdekte ook enkele gevoelige plekjes waar hij bij streling flink huiverde van genot. Die ga ik onthouden!

Anaal was ook een zalige ervaring, hij hield me bij mijn heupen vast en neukte me een aantal keren diep in mijn gewillige kontje.
En ook zijn vingers en tong speelden in beide openingen regelmatig een opwindend spel.

Maar wat super extatisch was, het toppunt van genot, was 2 x een langdurige yoni-massage met heerlijk prikkelende olie!
Ik kan dat gevoel, de weg naar een geweldige ontploffing met geen pen beschrijven. Eerst totale ontspanning en daarna het langzame overgeven aan het intense gevoel, je geheel laten gaan en alleen de concentratie op dat heerlijke plekje tussen je benen en directe omgeving. Het orgasme voel je zo intens naderen, het pulseert naar het punt waar het vervolgens als een explosie uiteenspat! Ohhh, mijn Meester bleek een zeer bedreven yoni-kunstenaar te zijn, nam alle tijd, en ik heb al gevraagd om meer, meer, meer...

Tussentijds moesten we op een afgesproken tijdstip met de bezorging van de sushi rekening houden, dus gingen we tegen die tijd naar beneden. Ik mocht een kort rokje aan met hemdje, om niet al te uitdagend de sushi te hoeven aanpakken en afrekenen. De collar moest ik omhouden.
Vlak voordat de bezorger zich aandiende trok Meester echter mijn rokje omhoog, draaide me om, beval me gebukt te gaan staan en neukte me, met het besef dat er elk moment een knul voor de deur zou staan! Dat vond Meester een geil idee .. en jawel, daar klonk al snel de deurbel, dus terugtrekken, rokje naar beneden en met een stalen gezicht de deur openen.
Denk dat de seks, de lust, de opwinding goed op mijn gezicht te zien was!

Na een overheerlijke sushimaaltijd, wat glazen wijn en enkele korte breaks gedurende de opwindende avond, was het al snel middernacht.
Meester zei me dat hij me vast zou leggen op bed, en dat deed hij in 1e instantie ook daadwerkelijk. Ik protesteerde volop, had allerlei redenen om hiertegen in opstand te komen, en gelukkig, na enige tijd zwichtte hij daarvoor en mocht ik toch ongeboeid de nacht naast hem doorbrengen. Even later zijn we dan ook gaan slapen.
Echter niet van lange duur, om 05.15 uur werd ik wakker en moest naar toilet. Bij terugkomst bleek Meester ook soezerig wakker, en toen ik naast hem ging liggen pakte hij mijn hand en legde deze op zijn ODOL! Tjonge, jonge, vanuit slaaptoestand was hij ineens alive and kicking! Hij sloeg de deken geheel terug, spreidde mijn benen en zijn pik vond zijn weg naar mijn hete vochtige kutje. Ik was zelfs zeer bereid om hem te gehoorzamen, een slaperige ochtendbeurt blijft toch iets apart!
Na nog een paar uur slaap en wat geknuffel en gesnuffel stond ik rond 08.00 uur op om voor Meester een kop koffie te halen. Heerlijk daarna nog een uurtje liggen genieten, babbelend op bed, en toen ben ik ontbijt gaan maken.

Wat was dit een heerlijke relaxte, erotische en geile belevenis, zonder met tijd of andere omstandigheden rekening te moeten houden!
Al teruglezend dekt het niet helemaal de lading, maar geeft toch een goed beeld van een fantastische Mr/sub ervaring, met voor mij een ideale Meester, een lot uit de loterij! En hij is trots op me...

Een week of 2 na deze eerste afspraak geleden meldde Meester me dat hij een verrassing in petto had. Hij weigerde er in 1e instantie meer over te vertellen dan dat het een leuke en spannende ontmoeting zou worden!
Ik boekte op zijn verzoek in een grote stad een comfortabele kamer in een gloednieuw van de Valk hotel, en leefde met oplopende spanning naar de datum van onze ontmoeting toe.

Helaas, hetgeen Meester had geregeld werd enkele dagen voor de bewuste avond gecanceld.
Ik ga verder niet op de details in, het ging ten slotte niet door, maar wij beiden waren redelijk teleurgesteld. Te meer omdat er vooraf zorgvuldig en discreet contact bleek te zijn geweest met, naar bleek later, de man die samen met zijn partner onderdeel zouden zijn van de geplande avond bij hen thuis. De partner wist ook niet meer dan hetgeen ík over de details wist, dat hadden beide heren onderling zo afgesproken.
Maar ivm verplichtingen van de dame was hij dus helaas genoodzaakt om de afspraak te annuleren. Meester besloot na deze deceptie verder af te zien van contact en nam via mail afscheid van de man.

Onze afspraak bleef echter intact, wij zouden eerst een hapje gaan eten en er vervolgens samen in het hotel een spannende avond van maken.
Ik kreeg als opdracht mee om in een ultra kort rokje, hooggehakte schoentjes, truitje met laag decolleté en een sexy push-up beha, zonder slipje aan op het terras te gaan zitten en daar zijn komst af te wachten. Oh ja, en niet te vergeten, goed "gevuld" met mijn trilei èn buttplug in! (oeps, als dat maar goed ging, buttplugs zitten niet altijd even stevig "verankerd", en dan zo zonder slip aan, het zal je toch maar gebeuren!).
Met dichtgeknepen billen begaf ik me dus naar het terras en zocht daar een mooi plaatsje uit. Meester seinde me nog in dat ik elke 5 minuten alvast het trileitje even aan en uit moest zetten totdat hij zou opdagen.
Ik bestelde een drankje en wachtte (on)geduldig op mijn Meester, af en toe inwendig trillend, maar zeker niet vervelend te noemen!

Terwijl ik daar zo zat en een beetje bewoog voelde ik ineens dat de kleine buttplug uit mijn kontje floepte, oh my god! Ik schreef het al eerder, maar gelukkig dat dit niet gebeurde terwijl ik door de openbare ruimte van het hotel liep, of elegant hooggehakt op het terras, stel je toch voor!
Maar omdat ik al zittend mijn billen niet meer samenkneep zat die kans er wel in, en ik had tijdens het indoen ook wat glijmiddel gebruikt. Het was ook mijn kleinste plugje met siersteen, omdat deze bij een lange zit prettiger aanvoelt dan de grotere versies die ik bezit, dus ja, dan loop je risico zo zonder slip aan.
Voorzichtig en discreet haalde ik de plug onder mijn billen vandaan en borg het kleinood op in mijn tasje. Niemand begreep de lach op mijn gezicht!

Even later... jaaaah! Nadat me via de telefoon werd opgedragen om alvast een biertje te bestellen zag ik de auto van mijn Meester het terrein oprijden. Hij parkeerde en kwam op me aflopen, zo heerlijk om hem weer te zien! Blijft een apart gevoel, het golft als een warme stroom door me heen.
Hij kwam dicht bij me zitten en eiste direct de draadloze afstandsbediening van het trilei op!
We dronken en babbelden wat, en even later zie ik een man naderen die stopt bij ons tafeltje. Tot mijn grote verbazing begroetten Meester en hij elkaar alsof ze elkaar al kenden. Hij gaf mij vervolgens een hand en wat bleek? Het was de man van de gecancelde afspraak, wow!
Meester had hem nl in zijn afscheidsmail gezegd dat hij welkom was om nog even samen met hem en mij, zijn sub, wat te komen drinken!
Meester verzocht de man om aan mijn andere zijde plaats te nemen en er werden wat drankjes besteld. Het ijs was snel gebroken, we kletsten gezellig en open met elkaar, en ondertussen bezorgde mijn Meester me met tussenpozen wat inwendig trillend genot...

Na een paar minuten sommeerde Meester me ineens om mijn benen verder te spreiden! Hij boog wat voorover en streek subtiel met zijn vingers langs mijn inmiddels warme en natte kutje en liet daarbij ook mijn klitje niet onberoerd. En dat vol in het zicht van deze vreemde man! Geil hoor...maar daar bleef het niet bij! Meester likte aan zijn vingers, en vroeg de man of hij misschien ook even wilde voelen/proeven hoe lekker zijn slet smaakte? En wat denk je dat die man zei en deed?
Ja hoor, hij gaf direct gehoor aan het voorstel van Meester, en zonder aarzeling zat zijn hand al tussen mijn geopende benen en voelde ik ook zíjn vingers over mijn vochtige lippen strijken! Er kon geen vinger IN mijn kutje, dat had Meester geblokt, aangezien mijn trilei niet echt van klein formaat is en wat dat betreft mijn "roompotje" volledig vulde!
De man proefde herhaaldelijk, schoof zelfs even mijn rokje wat verder omhoog om met eigen ogen te zien wat er daaronder verscholen zat.

Meester keek me met een geile, duivelse blik aan, het wond hem zichtbaar op om mij in het openbaar uit mijn comfortzone te halen door deze verrassende move!
Pffff, in mijn hoofd kwam even de gedachte opzetten aan de mogelijkheid dat het misschien niet bij een "proeverijtje" hier op het terras zou blijven. Dat Meester met de man had afgesproken om ons later op de avond te vergezellen naar de hotelkamer voor een ménage à trois!
Als trouwe en gehoorzame sub zou ik dat uiteraard ook ondergaan, als dat de wens van Meester is...maar in mijn hart wilde ik het op dàt moment liever niet omdat ik me had ingesteld op een samenzijn met mijn Meester.
Maar wat ík wil doet er in mijn optiek ook niet toe, en alle zaken waar ik echt bezwaar tegen heb staan netjes in ons contract, en daar staan niet veel "dont's" in.
Maar, lucky me, het bleef bij deze toch wel spannende handtastelijkheden, en na een uurtje nam de man afscheid en vertrok.
Mijn Meester en ik hadden daarna samen een heerlijke stomende erotische avond, nadat we vooraf eerst een hapje zijn gaan eten in het gezellige en drukke stadscentrum.
En de nacht duurde nog lang...

De volgende ochtend verraste mijn Meester me op een zalige en langdurige yoni massage, want dat krijg ik van hem als ik die heb verdiend! Sensationeel! Onze wegen scheidden zich na een lekker luxe ontbijt en een gezamenlijk warm ontspannend bad.

Iedereen beleeft het sub-zijn natuurlijk op haar of zijn eigen manier, geeft er een invulling aan die bij hen past en die gelukkig maakt, want daar gaat het om, genieten...
Bij mijn Meester en mij staat dominantie en onderdanigheid voorop, gepaard gaand met opdrachten, (zoete) pijn en heerlijke (kinky) sensationele seks tijdens opwindende avondjes/nachten.
Ik houd van mijn Meester, adoreer hem, en voel dat ook Meester veel om zijn sletje geeft. Hij laat me dat vaak weten, en ook hoe trots Hij op me is. Dat hoor ik zooo graag, elke sub toch!

Meester is een liefhebber van speeltjes. Zijn interesse op dat gebied is groot en met name seks speeltjes met intense elektrische schokjes, zoals b.v. de "violet wand". De elektriciteit van de violet wand zorgt voor een heel gamma van sensaties, variërend van lekker kietelend tot een super intense (pijn) ervaring. De set bevat een houder waarin vier verschillende glazen elektroden (sondes) geplaatst kunnen worden, en de intensiteit ervan is aanpasbaar.
Door deze elektroden vlak boven de huid te houden ontstaat er een wisselspanning tussen het apparaat en de huid. Er ontstaan kleine blauwe vonkjes waar de elektrodes de huid raken. De sondes geven een paars/blauw schijnsel, vandaar de naam "violet wand".
Al met al een heerlijke sensatie!

Vandaag had Meester elektronische tepelklemmetjes bij zich, ohh man, da's ff schrikken, de flitsende pijn die door je tepels gaat, pfff! Je lijf schokt en je hebt er even geen controle over. Zijn duivelse blik sprak boekdelen, Hij geniet er werkelijk van!
Langzamerhand raakt de tas met speeltjes overvol, maar gelukkig hoeven we er niet vaak mee te sjouwen want ik ontvang Meester meestal bij mij thuis.

Zo ook vandaag dus, en dit keer kreeg ik de opdracht om bij aankomst van Meester direct een rollenspel met hem te spelen. Ik moest me inleven en voorbereiden op een sollicitatiegesprek met mogelijk onverwachte afloop. Van belang was dat ik in mijn rol moest blijven want anders zou Meester weer huiswaarts gaan en werd ik niet "aangenomen"!
Dat zal me toch niet gebeuren zeg!
Meester speelde mijn potentiële nieuwe werkgever, ik solliciteerde naar de functie van visagiste bij zijn bedrijf. Visagie in het kader van fotoshoots bleek gaandeweg het sollicitatiegesprek. Ik had zelfs een aardige portfolio aangelegd, met van internet geplukte foto's! Niet alleen visagie maar ook extreme thema make-up en, als specialisme, erotische bodypaint haha!
Nou, het liep gelukkig goed af! Meester had uiteraard de regie in handen en stuurde mij als nette dame zijnde, in opdracht stijlvol sexy gekleed, een richting op met als resultaat een naakte fotoshoot. Uiteraard natuurlijk pas nadat een contract en het salaris waren vastgelegd! Tja, je moet soms over je grenzen heen als je dolgraag wat wilt bereiken hihi! Breaking the rules! Gelukkig was het maar een creatief bedacht spel...hmmm, mogelijk volgen er wel meer!

De verdere avond verliep met vele gelukzalige genietmomenten. Ik had al eens eerder geschreven over de wijze waarop Meester mij gek maakt d.m.v. zijn sensationele yoni massages, met een explosief intens orgasme! Ik zorg altijd dat ik die massage als beloning ergens voor mag vragen, ben er toch wel verslaafd aan!

Kort na deze langdurige massage had ik een ervaring die me nog niet eerder zo intens was overkomen. Ik werd door Meester diep door zijn handen "genomen", tegelijkertijd in anus en kut. Nog net niet met zijn gehele hand in mijn kontje maar met vier vingers, ik ben sowieso overal te nauw. Het was een ontzettend geile ervaring! Ook om de dierlijke lust te zien in de half samengeknepen ogen van mijn Meester! Ik zag dat Hij ook enorm genoot van waar Hij mee bezig was. Tijdens dit heftige "handwerk" befte Meester me, en even later werd ik volkomen verrast door een ongelooflijk heerlijke ontlading! Wat bleek? Ik had gesquirt, het vocht liep vol over de wang van mijn Meester! Squirten kon ik eerder nooit, en besefte nu eigenlijk ook niet dat dat was gebeurd... Wow! Het voelde anders dan een vaginaal orgasme, maar verdomd lekker! Ik mag hopen op herhaling!

Ik kijk nu al uit naar de volgende ervaringen!

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Kaen's Fantasieen - 1Door: Roberteros
Gelezen: 4811x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Introductie, Bondage, Fotoshoot, Opdrachten, Proeven
13-06
9.1
:: De Briefwisseling - 5Door: Fieke
Gelezen: 2494x
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Naaien
13-06
8.8
:: Eerste Keer Als Sub.Door: Mupke
Gelezen: 4089x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-06
7.8
:: Verrassing Van Lindah - 5Door: Sletje Ron
Gelezen: 4008x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Voorbinddildo, Spanking, Forced
12-06
8.7
:: Rijles Sletje Hard AangeapktDoor: N75
Gelezen: 18223x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Brutaal, Slet, Vernedering, Oud Neukt Jong
09-06
8.4
:: Wraak Op Mijn... - 9Door: Sander123
Gelezen: 7716x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
09-06
8.9
:: De Halsband En...Door: Tijgertje1562
Gelezen: 5738x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Dienen, Kooi, Cane, Straf
08-06
8.3
:: De ZolderDoor: Charlotte
Gelezen: 10950x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
08-06
8.0
:: Tienersletjes Op Werk...Door: N75
Gelezen: 10740x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Openbaar, Vernedering, Twee Sletjes
07-06
8.6
:: Emma's Ontdekkingstocht - 12Door: NickSchrijvers
Gelezen: 4085x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Laatste Deel
07-06
9.2
:: Onverwachte Bdsm-ervaring - 2Door: Lordgeorge07
Gelezen: 5462x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Opsluiting, Trampling, Anaal
06-06
8.4
:: Leerlinge Op Haar KnietjesDoor: Lttlmouse
Gelezen: 18131x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leraar, Pijpen, Tiener, Van Achteren, Taboe
06-06
8.5
:: Claudia’s GeheimDoor: Tristan
Gelezen: 15184x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Werk, Sm, Baas, Onderdanig
05-06
9.0
:: Mijn WensDoor: Grumpy Loe
Gelezen: 9184x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Neuken, Buiten, Naaktstrand
05-06
8.4
:: De Geur Van RegenDoor: Ceder
Gelezen: 9535x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
04-06
8.5
:: Emma's Ontdekkingstocht - 11Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5335x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Electroplay
04-06
9.2
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!