Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Oud Klasgenootje Blijkt Onderdanig - 2

De volgende ochtend werd ik laat wakker. Ik merkte dat het bed verder leeg was. Die nacht had Tamar geprobeerd om met mij te vrijen, maar dat moest ze als een echte slet eerst verdienen. Ze mocht van geluk spreken dat ik die nacht met haar in een bed had doorgebracht. Aangezien Tamar er toch niet was, besloot ik eens een betere blik te werpen op haar kledingkast. Ik zag dat ze diverse sexy jurkjes had. Lange jurken tot erg korte jurkjes, maar het latex jurkje sprak mij toch wel het meeste aan. Verder zag ik diverse rokken, waaronder een van leer, shirtjes, jarretels, netkousen en ga zo maar door. Ook zag ik een paar nepleren en wetlook leggins liggen. Daar kick ik altijd erg op, omdat daardoor het kontje zo mooi wordt geaccentueerd.

Ik kleedde mij aan en liep naar beneden. Daar zag ik dat Tamar volledig naakt de afwas stond te doen. Ze hoorde mij blijkbaar niet binnen komen en even nam ik dit lekkere sletje goed in mij op. Voorzichtig liep ik op haar af en stopte ik een vinger in haar poes. Nog steeds een beetje vochtig. Goede morgen sletje, heb je lekker geslapen. Ja Dennis, jij ook? Weer kon ze een gilletje niet onderdrukken toen ik mijn hand hard op haar kont liet neerkomen. Op het moment dat ik jou sletjes noem, ben ik jouw Meester, begrepen? Ja, Meester Dennis, het spijt mij. Goed, maak maar eens een lekker ontbijtje voor mij.

Ik ging rustig op de bank zitten en keek een beetje naar de tv. Tamar maakte ondertussen mijn ontbijt klaar en kwam naar mij toegelopen. Op je knieŽn! beval ik haar. Al kruipend probeerde ze netjes mijn ontbijt te brengen. Toen ze eenmaal bij mij was moest Tamar op handen en voeten voor mij gaan zitten en zette ik mijn bord op haar rug. En nu netjes stil zitten. Tamar voelde zich best vernederd, maar genoot er stiekem ook wel van. Toen ik mijn ontbijtje op had, mocht ze naast mij komen zitten. Ik speelde even met haar borstjes en gaf haar een lekkere tongzoen. Toen was het tijd om te polsen hoe ze de afgelopen 16 uur had ervaren. Tamar gaf aan dat ze het erg spannend vond, maar dat ze er ook erg door werd opgewonden. Ik vroeg haar of ze naar meer verlangde, en zonder aarzelen antwoordde ze bevestigend. Hmmm... dat is mooi. Ben je bereid je volledig aan mij te onderwerpen, dus alles te doen wat ik je opdraag. Als je niet goed luistert, zal je gestraft moeten worden. Maar als je een goed en gehoorzaam sletje bent, zul je op een gepaste manier beloond worden. En misschien dat je dan zelfs wel een keer mijn pik in je mag voelen. Je mag nu gaan douchen en over mijn voorstel nadenken. Als je bereid bent om je volledig aan mij te onderwerpen, zorg je dat je over precies 30 minuten klaar bent. Zorg dat je volledig kaal bent. In je kont draag je de middelste plug. Je draagt het latex jurkje uit je kast zonder enige vorm van lingerie. Je gaat in je gang op je knieŽn zitten met je handen in je nek.

Tamar vertrok naar de douche en ging lekker onder de warme stralen staan. Man, dat was best heftig was Dennis voorstelde. Ja, ze werd echt geil van haar onderdanigheid van de laatste uren, maar zich volledig ter beschikking van hem stellen, dat ging toch wel heel erg ver. Terwijl ze hier zo over nadacht voelde ze de kriebels in haar schaamstreek toenemen en wist ze dat er maar 1 opties was. Snel pakte ze haar scheerspullen en zorgde ze dat haar poes, oksels en bilnaad netjes glad waren. Ze droogde zich snel af en stopt de plug in haar kont en trok het latex jurkje aan. Wat voelde dat lekker aan je lijf. Ze had nog precies 1 minuut over en snel liep ze naar beneden en ging ze in de gevraagde houding in de gang zitten.

Na 30 minuten hoorde ik Tamar de trap afkomen. Ik wachtte nog 5 minuten en liep toen de gang in. Daar zat dan mijn sletje. Klaar om getraind te worden tot een echt sub. Toen ik binnen kwam richtte ze haar blik op mij. Ik pakte haar bij haar kin en spuugde in haar gezicht. Dat is je eerste fout sletje. Je kijkt mij nooit aan, begrepen? Ja Meester Dennis. Ik maakte haar gezicht schoon en vroeg waar ze haar creditcard had. Hier schrok ze toch even van. Mijn creditcard... zei ze stotterend. Ja sletje, ik ga toch geen geld in jou stoppen, dat mag je zelf doen. Nu vooruit, waar ik die? Ze vertelde mij waar ze hem bewaarde en toen ik hem gepakte had gebood ik haar tegen de muur te staan. Ik inspecteerde grondig haar lichaam en was tevreden. Ik trok de plug een paar keer in en uit wat tot een kleine kreun bij Tamar leidde. Mooi sletje, nu gaan we even wat spullen halen.

We stapten in mijn auto en reden naar de stad. Daar liepen we rechtstreeks naar de seksshop. Hier ben je wel bekend. Vertel eens wat je graag nog eens zou willen proberen. Doelbewust liep Tamar op de wandvibrators af. Dat is een goede keus zei ik en pakte er een uit de stelling. Volgens liepen we naar de bondage spullen. Ik pakte een aantal enkel- en polsbanden, wat bondagetouwen, een mondknevel en een halsband. Ook pakte ik nog een leren plankje en een rijzweepje om Tamar goed af te richten. Tot slot pakte ik nog een trileitje die ik op afstand kon bedienen. Braaf liep Tamar achter mij aan zonder te protesteren. We liepen naar de kassa en gingen afrekenen. Tamar schrok toen de medewerkster de prijs noemde en sputterde tegen. Misschien kan je ook wel in natura betalen opperde ik, maar dat wilde Tamar zeker niet, dus toetste ze braaf de code van de creditcard in. Voor we naar buiten liepen stopte ik het trileitje nog even in haar sleet en voelde ik dat deze behoorlijk nat was.

(Wordt vervolgd)

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Oud Klasgenootje Blijk Onderdanig - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Kaen's Fantasieen - 1Door: Roberteros
Gelezen: 4804x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Introductie, Bondage, Fotoshoot, Opdrachten, Proeven
13-06
9.1
:: De Briefwisseling - 5Door: Fieke
Gelezen: 2492x
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Naaien
13-06
8.8
:: Eerste Keer Als Sub.Door: Mupke
Gelezen: 4081x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-06
7.8
:: Verrassing Van Lindah - 5Door: Sletje Ron
Gelezen: 4007x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Voorbinddildo, Spanking, Forced
12-06
8.7
:: Rijles Sletje Hard AangeapktDoor: N75
Gelezen: 18220x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Brutaal, Slet, Vernedering, Oud Neukt Jong
09-06
8.4
:: Wraak Op Mijn... - 9Door: Sander123
Gelezen: 7711x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
09-06
8.9
:: De Halsband En...Door: Tijgertje1562
Gelezen: 5738x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Dienen, Kooi, Cane, Straf
08-06
8.3
:: De ZolderDoor: Charlotte
Gelezen: 10949x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
08-06
8.0
:: Tienersletjes Op Werk...Door: N75
Gelezen: 10738x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Openbaar, Vernedering, Twee Sletjes
07-06
8.6
:: Emma's Ontdekkingstocht - 12Door: NickSchrijvers
Gelezen: 4085x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Laatste Deel
07-06
9.2
:: Onverwachte Bdsm-ervaring - 2Door: Lordgeorge07
Gelezen: 5462x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Opsluiting, Trampling, Anaal
06-06
8.4
:: Leerlinge Op Haar KnietjesDoor: Lttlmouse
Gelezen: 18131x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags: Leraar, Pijpen, Tiener, Van Achteren, Taboe
06-06
8.5
:: Claudiaís GeheimDoor: Tristan
Gelezen: 15183x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Werk, Sm, Baas, Onderdanig
05-06
9.0
:: Mijn WensDoor: Grumpy Loe
Gelezen: 9184x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Neuken, Buiten, Naaktstrand
05-06
8.4
:: De Geur Van RegenDoor: Ceder
Gelezen: 9534x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
04-06
8.5
:: Emma's Ontdekkingstocht - 11Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5334x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Electroplay
04-06
9.2
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!