Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Oud Klasgenootje Blijkt Onderdanig - 3

Toen we de winkel uitliepen zag ik meteen dat Tamar duidelijk moest wennen. Doordat ze zowel een buttplug als een trileitje in had liep ze erg onwennig. Dit had ik uiteraard al verwacht en om het haar nog wat moeilijker te maken, zette ik het trileitje zachtjes aan. Tamar zakte iets door haar benen, maar wist zich snel te herstellen. Smekend keek ze mij aan, maar ik negeerde haar glashard. Zo liepen we een klein stukje door. Tamar had op de heenweg al de nodige bekijks door haar latex jurkje, maar door haar manier van lopen was dat nu nog erger.

Na een paar honderd meter vond ik dat ze zich goed had gedragen en trok ik haar een donker steegje in. Hier duwde ik haar tegen de muur en zei dat ze zich goed gedroeg en zoende haar op haar mond. Dit beantwoordde ze gretig. Terwijl we aan het zoenen waren liet ik mijn hand over haar jurkje glijden. Man wat werd ik altijd geil van latex. Langzaam liet ik mijn hand zakken naar haar kont en kneedde die even. Vervolgens tilde ik haar jurkje op waardoor je vanaf de straat haar kont kon zien. Tamar had het niet echt in de gaten, want ze zoende lekker door. Met mijn hand trok ik nu in 1x de plug uit haar kont. Dit merkte ze duidelijk wel, maar doordat we aan het zoenen waren maakte ze geen geluid. Toen ik de plug had stopte ik met zoenen. Mooi sletje, zo kan je weer een beetje normaal lopen. En nu nog even schoonlikken. Ik hield de plug bij mijn kruis en Tamar keek een beetje angstig om zich heen. Kom er nog wat van sletje? Snel zakte Tamar door haar knieŽn en begon ze de plug schoon te likken. Als iemand het steegje in zou kijken, zou het net lijken alsof ze mij aan het pijpen was.

Even later liepen we weer door de stad en was het tijd om wat te gaan drinken. Ik zocht een tafeltje aan de rand van een terrasje en daar gingen we even zitten. Tamar, bestel jij zo even een biertje voor mij bij de ober en neem zelf ook wat. Tamar riep de ober en op dat moment zette ik het trileitje aan. Tamar liep rood aan en moest zich even snel herstellen. Uiteindelijk lukte het haar om de bestelling door te geven en ik zette het eitje weer uit. We praatte wat over haar werk en nog wat dagelijkse onderwerpen. Toen we onze drankjes hadden vroeg ik Tamar of ze genoot van deze nieuwe wending. Tamar gaf aan dat ze er zeker van genoot, maar dat ze het ook wel erg spannend vond. Zeker hier zo op straat waar iedereen haar kan zien. Volgens mij kick jij daar gewoon op, dat iedereen je kan zien. Draai je stoel maar een beetje naar het plein toe en doe je benen wat uit elkaar zei ik met een stem die haar duidelijk maakte dat dit geen keuze was. Maar het duurde toch even te lang naar mijn zin en om haar te helpen zetten ik het eitje op volle stand. Tamar slaakte een kreet en ging snel verzitten. Ik liet het eitje op een zacht standje door trillen.

Toen onze drankjes op waren, vond ik het tijd om weer naar huis te gaan. Uiteraard moest Tamar de rekening betalen en moest ze naar binnen om de kunnen betalen met haar creditcard. Ik zette het eitje weer wat harder en voorzichtig liep Tamar naar binnen. Toen ze terug was zoende ik haar even vol op haar mond en voelde ik even aan haar zeiknatte spleet. Hmmm... ik zag al aan je stoel dat je had gelekt, maar als ik dat zo voel ben je nog geiler dan ik had verwacht. Op weg naar haar huis zette ik het eitje redelijk hard en moest Tamar alles op alles zetten om niet klaar te komen.

Eenmaal thuis wilde ik haar pijngrens nog even opzoeken voor ik zelf weer naar huis zou gaan. Ik gebood Tamar om naar haar slaapkamer te gaan en de pols- en enkelbanden om te doen, samen met de blinddoek en om naakt op bed te gaan liggen wachten op mij. Ik liet haar bijna een kwartier wachten en kwam zelf ook naar boven. Ik zag dit heerlijk sletje klaar liggen op bed en moest mij inhouden om haar niet meteen te bespringen. Ik bond haar polsen en enkels vast aan de hoeken van haar bed, zodat ze mooi gespreid klaar lag voor mij. Ik zette het trileitje weer even aan en kleedde mijzelf uit, want mijn pik knelde inmiddels flink in mijn broek. Toen ikzelf ook naakt was zette ik het eitje op volle stand en vlak voor Tamar tot een orgasme kwam zette ik het eitje uit. Meteen liet ik het leren plankje op haar borsten vallen. En nog 2 klappen er achteraan. Goed Tamar, we gaan eens kijken hoever ik bij je kan gaan. Ik ga je even flink aanpakken, maar als je braaf bent zal ik je daar zeker voor belonen. Ik wil je pijngrens opzoeken en daarvoor is het belangrijk om te weten wanneer het echt teveel pijn doet. Als het teveel wordt, wil ik dat je rode wijn roept. Heb je dat begrepen? Ja Meester Dennis en meteen volgde er weer een klap op haar borst. Om en om bewerkte ik haar borsten. Soms speelde ik er even mee en kneep dan venijnig in haar tepels. Ik zag af en toe de pijnscheuten in haar gezicht, maar ze hielp zich dapper staande.

Haar borsten waren inmiddels al mooi rood en ik besloot dat het tijd was voor wat afwisseling. Ik pakte de tepelklemmen en zette deze op haar tepels, trok er een paar keer aan en pakte toen het rijzweepje. Deze zouden duidelijk meer pijn doen. Gaat het nog Tamar, vroeg ik. Ja Meester antwoordde ze. Je kent het stopwoord vroeg ik voor de zekerheid. Ja Meester Dennis. Ik liet het zweepje hard op haar borst komen en zag dat Tamar duidelijk pijn had, maar ze noemde het stopwoord niet, dus volgde er nog een slag. Ze hield langer vol dan ik gedacht had zeker omdat haar borsten best gevoelig zijn. Als hoogtepunt sloeg ik in 1 slag beide tepelklemmen van haar borst en dat was teveel. Tamar schreeuwde het uit en riep duidelijk RODE WIJN!!! Ik liet haar even bijkomen en likte zachtjes aan haar tepels.

(Wordt vervolgd...)

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Oud Klasgenootje Blijkt Onderdanig - 5

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Hoer Lisa 10Door: Maria Smulder
Gelezen: 3192x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-05
8.2
:: Emma's Ontdekkingstocht - 5Door: NickSchrijvers
Gelezen: 2616x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Striptease, Straf
18-05
9.4
:: Het Huis Vol SlaafjesDoor: Slaafje
Gelezen: 7964x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.0
:: Tienersletjes Op Werk - 31Door: N75
Gelezen: 4387x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Monica, Pijpen, Deepthroat
16-05
8.6
:: Marissa - 8Door: MasterJohnDo
Gelezen: 4094x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: BDSM
15-05
9.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 4Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5125x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Voorbinddildo, Intiem
15-05
8.9
:: Marissa - 7Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5154x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slavin
14-05
8.7
:: Een Geile Dikke Tiener Ė 6Door: G.B.
Gelezen: 8419x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Dik, Vol, Tiener, Onderdanig, Teder
14-05
8.5
:: Een Bezoek Aan...Door: Claartje
Gelezen: 12413x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter, Vastgebonden, Buttplug
13-05
8.0
:: Emma's Ontdekkingstocht - 3Door: NickSchrijvers
Gelezen: 8869x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Teasen, Facesitting
12-05
9.0
:: Vandaag Is De DagDoor: MrMeester
Gelezen: 9470x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-05
7.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 2Door: NickSchrijvers
Gelezen: 13241x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Uitkleden, Straf
09-05
9.2
:: Het Verloren Avontuur... - 3Door: DatwAtis
Gelezen: 8051x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-05
9.1
:: Emma's Ontdekkingstocht - 1Door: NickSchrijvers
Gelezen: 15219x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Solo
07-05
8.1
:: Annemiek Word GepaktDoor: Stefan D.
Gelezen: 14541x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vernederd, Pijnlijk, Chantage, Gedwongen, Anaal, Pijpen, BBC
07-05
7.4
:: Je Wilde Toch Gebruikt Worden?Door: Eva
Gelezen: 16003x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
06-05
8.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!