Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Advocaat En Kapster - 8: Het Bad

Ze mag douche en daarna wordt door een mevrouw haar haren gedaan en er wordt wel een erg aanwezige make up aan gebracht. Ze krijgt een zwart masker op, leren handboeien om haar polsen en enkels en een satijnen rode kamerjas. Ze loopt op vreselijke hoge hakken.
‘Ga maar op dat bed liggen, je moet zichtbaar genieten, maar dat is voor jou geen probleem. Voor de rest is weigeren gewoon geen optie. Vragen?’
‘Nee meneer Art.’ En ze loopt braaf naar heb bed en gaat in een uitdagende positie liggen.
‘En je heb het stuk tekst door gelezen?’
‘Ja meneer Art.’
‘Mooi, wanneer je tegen speler begint te praten, weet je precies wanneer jij je tekst moet zeggen.’
‘Ja meneer Art.’
Er komt een grote donkere man binnen, art roept: Go!
De man duwt Lisa hard naar achter, ze ploft neer.
Hij duwt haar benen open en begint haar kutje te strelen.
Ze begint met kreunen en op haar lip bijten.
De donkere man knijpt in haar tiet. Lisa gilt.
‘Op je knieën en buig je ass naar me toe.’
Ze volgt gewillig op. De camera zoomt in op haar kont. De man trekt haar billen uit elkaar.
Hij spuugt op haar anus en begint het ronde perfecte gaatje te masseren.
Kort daarna duwt hij zijn pik in haar anus en begint te neuken. Lisa volgt haar instructies op, zo kreunt ze als staat beschreven. Het is zo gefilmd, dat je de pik langzaam in en uit haar anus ziet gaan, haar kringspier spant en ontspant. Van langzaam wordt het tempo steeds sneller en sneller. Vlak voordat de man klaar komt, haalt hij langzaam zijn pik uit haar en het sperma vliegt half in haar anus en tegen haar billen aan. 
Er komt een andere vrouw, met lang donker bruin haar bij. Ze likt het sperma uit Lisa haar anus en van haar billen. De man duwt de vrouw met haar hoofd naar Lisa haar kut.
‘Anja, begin dit sletje eens lekker te beffen.’ De vrouw begint langzaam Lisa haar kutje te likken, daarna duwt ze haar tong in haar kut. Een close up van Lisa haar gezicht, laat zien, hoe haar ogen naar boven rollen, haar mond een klein stukje open staat. Ze geniet.
Een andere man, slank bijna dun te noemen, komt de set op. Hij streelt Lisa haar gezicht en zijn duim gaat over haar onderlip. Volgens haar tekst moet ze de man zijn pik gaan aftrekken en ze begint aan zijn slappe pik zachtjes te trekken. De man gooit zijn hoofd naar achter, de pik begint stijf te worden. Als de pik in volle erectie is, moet ze volgens het draaiboek hem in haar mond nemen. Ze zuigt de kleine pik naar binnen. De man pakt haar hoofd vast. De camera zoomt in op Lisa haar hoofd. De pik glijdt via haar wang zichtbaar naar binnen. De donkere man komt weer terug en gaat achter Anja staan. Hij duwt zijn pik in het tengere meisje, die Lisa nog steeds aan het beffen is.
Art staat toe te kijken.
‘Moet je zien Souf, dit is toch geniaal.’ Zegt hij tegen zijn compagnon.
‘Die Nick, had gelijk. Die blonde is echt gewoon een fucking slet.’ Souf knikt goedkeurend.
De dunne man duwt met zijn wijsvinger en duim haar kaken open. Ze kreunt zachtjes. De pik hangt half in haar mond.
‘Lik je me eikel.’ Haar tong gaat snel heen en weer over zijn eikel. 
Ze voelt aan haar kutje dat het niet lang duurt voor dat ze moet klaar komen. Door dat de donkere man, Anja neukt, zit haar gezicht soms helemaal in Lisa haar kont.
De tengere man pakt Lisa haar hand en duwt haar hand, tegen zijn ballen.
Lisa begrijpt meteen dat ze zijn ballen zachtjes moet kneden.
De man komt klaar, de camera zoomt in, en een explosie van zaad vliegt in Lisa haar gezicht. Lisa gilt een hoge noot.
Anja snakt soms naar adem, maar ze beft keurig door.
Lisa komt klaar, een golfje van haar vrouwelijke sappen vliegen tegen een wild vreemde vrouw haar gezicht aan. De donkere man trekt aan Anja haar haren en ook hij komt klaar.
Dan zegt hij tegen Lisa. ‘Zoen en lik Anja haar gezicht.’
Het sperma hangt nog op haar gezicht, ze likt haar volle lippen. Ze gaat op haar knieën tegen over Anja zitten. Ze pakt haar kleine borsten en knijpt er zachtjes in.
Het voelt gek, Lisa heeft nog nooit iets met een vrouw gedaan, maar ze is opgewonden. Ze kijkt naar Art en Souf, die geven beiden een knikje naar haar.
De donkere man komt achter Lisa, pakt haar haren vast en draait haar gezicht naar hem.
‘Zoen Anja, nu!’ Lisa pakt met haar beide handen het gezicht van de vrouw. Ze zoent haar vol op de mond en duwt haar tong naar binnen. Ze proeft haar eigen zoete sappen en het sperma van de man begint op Anja haar gezicht te plakken. Ze zoent gewillig terug.
Lisa haar linker hand zakt naar beneden, zoekt Anja haar kutje. Ze begint haar clitoris te strelen. De donkere man trekt haar hoofd van Anja af en duwt haar grof naar beneden.
‘Weetje, lik jij Anja maar eens lekker klaar.’
Lichte paniek begint Lisa te voelen. Hoe moet ze dit doen?
Ze doet maar wat ze zelf fijn vind voelen.
Lange halen gaan langs een glad, strak kutje van Anja, die begint langzaam te kronkelen. De donkere man, gaat naar Anja toe. Hij pakt haar armen en houdt ze op haar rug. Hij fixeert haar met zijn eigen kracht. Anja kan geen kant op.
Lisa likt sneller, duwt haar tong zachtjes in de kut. Het duurt lang, maar uit eindelijk komt Anja klaar. Ook zij kan aardig squirten. Haar vocht prikt in Lisa haar ogen. De tengere man komt terug, hij pakt Lisa haar haren vast en duwt haar in de zelfde positie als Anja.
Ze kijken beide naar de camera. Twee gezichten, vol van vrouwelijke sappen en resten sperma. Hun hoofden worden naar elkaar toe gedraaid en ze beginnen elkaar te zoenen. Al zoenend, wordt het beeld van de camera vaag en gaat langzaam uit.

Ze worden los gelaten en zonder iets te zeggen gaat iedereen ze kant op. Lisa zit wat onwennig op het bed. Ze weet nou niet waar ze heen moet.
Art komt naar haar toe.
‘Goed gedaan meissie. Je mag douche en daarna aankleden. Je heb wel 10 minuten tijd, daarna moet je op gepleurd zijn.’
Voor Lisa kan antwoorden draait hij zich om en loopt hij weg.
Met wat licht knikkende knieën staat ze op, ze wankelt op de toren hoge hakken. Ze is duizelig, dan beseft ze zich, dat ze veelte lang niks heb gegeten. Ze strompelt naar de douche, draait de kraan open. De douche is smerig. Haar resten, schimmel in de voegen en het ruikt muf. Ze wacht op het water dat warm wordt, maar het wordt eerder hand warm. Ze spoelt zich af, er is geen zeep.
‘Hey hoer, schiet es op joh. Je 10 minuten zijn op.’ Souf trekt haar onder het water vandaan, duwt haar kleding in haar handen.
‘Wacht even, ik moet me toch afdrogen.’ Zegt ze licht geïrriteerd.
‘Haha, weetje wat jij moet? OPDONDEREN.’ Hij duwt haar de loods uit en gooit de ijzeren deur dicht.

Met grote ogen kijkt ze naar de deur.
Naakt en nat staat ze op blote voeten, met haar kleding in haar handen, op een industrie terrein. Haar ogen speuren naar een plekje waar ze zich achter kan aankleding. Helaas, ziet ze niks.
Snel trekt ze haar korte leren rokje aan, daarna haar strakke shirtje met kant.
Haar lange blonde haren druppen nog na, ze zoekt haar telefoon in haar tas. 
Ze schrikt van het toeteren van een auto, het is Nick. Ze voelt de spanning weg vloeien wanneer hij naar haar toe komt lopen.
‘Waarom ben je nog zo vreselijk nat?’ Zijn hand gaat door haar haar.
‘Sorry, maar dat moet je maar aan je vrienden vragen.’ Lisa draait zich om een beent naar zijn auto. Verbaast blijft Nick staan, na een paar seconde stapt hij door de ijzeren deur. Na ongeveer 20 minuten komt hij terug naar buiten met een koffertje, die hij direct in de achterbak neer legt. Als hij in de auto zit, kijkt hij Lisa aan.
‘Sorry, de heren hadden haast, plan foutje. Het duurt even voor dat jij de weg daar binnen weet. De volgende keer zal ik met je mee gaan, om je even rond te lijden.’
‘De volgende keer?’ Vraagt Lisa.
‘Ja darling. Je bent de eerste keer meer dan glansrijk door gekomen. Ze hebben mij een contract aangebonden, voor jou. En die heb ik zojuist ondertekend.’
‘Pardon?’ Met grote ogen kijkt Lisa hem aan.
‘Ik heb je toch gezegd, ik ga je rijk en beroemd maken. Dit is de eerste stap.’
‘Maar heb ik zelf hier niks over te zeggen?’
‘Nee, eigenlijk niet. Je bent mijn huisslaaf, daar wordt je rijkelijk voor betaald. Of je moet terug willen naar je oude leven? Braaf kapstertje.’
Lisa slaakt een diepe zucht.
‘Huisslaaf en wat nog meer dan Nick?’
‘MIJN huisslaaf, hoer en porno actrice. En nu, gaan we door naar een client.’
Hij rijdt de auto naar een afgelegen appartementen complex.
‘Het is niet zo als dat je wellicht gewent bent, het is wel tikkeltje extreem, maar dan anders.’ Lisa kijkt om haar heen, ze heeft totaal geen idee waar ze is.
‘Mag ik misschien eerst iets eten? Heb zo honger.’
‘Sorry pop, geen eten mee. Maar je hebt je eiwitten weer binnen voor vandaag. Nou, hup. Hier is de sleutel, kamer 103. Er staat straks een auto klaar voor je die je naar huis brengt.’
Met haar hoge hakken, leren rokje en haar rode kante topje, voelt ze zich daadwerkelijk een hoertje. Mensen kijken haar aan, terwijl ze naar het appartementen complex loopt.
Ze drukt op het knopje van het oversteek licht, als er een auto naast haar komt staan en het raampje open doet.
‘Hey mokkel, ik geef je 80 euro voor pijpbeurt.’
‘Donder op joh, mafkees.’ Snauwt Lisa van zich af.
‘Kankerhoer!’ De auto sjeest weg.
Ze schudt haar hoofd, wat bezielt die man zich.
De opgang van het complex is voorzien van alleen trappen. Ze moet naar de eerste verdieping. Het appartement is als laatste in de hoek, ze moet de hele galerij over.
Haar naaldhakken klikken op het beton. Soms spiekt er iemand door het gordijn van hun woning. Lisa zwaait naar een vrouw die afkeurend nee schud.
103, ze doet de sleutel in het slot.
‘Hallo?’ Geen antwoord terug. 
Wat ongemakkelijk verleent ze zich zelf toegang tot de woning. 
Het halletje is smal, de eerste deur links zit een kleine keuken. Er staat een houten tafel met slecht 1 stoel. Daar naast is de badkamer, op het douche gordijn staat een zwarte panter. De kamer recht tegen over de voordeur staat een rond bed, met spiegelplaffond. Het is opgemaakt met zwart satijnen beddengoed. De kamer, die naast de badkamer is, staat een groot bed, met bruin hoeslaken, er zitten vlekken op. De muur is bekleed met zebra behang en er staat een boekenkast gevuld met sex attributen.
In de woonkamer staat alleen een leer bankstel, met gaten en scheuren.
Ze gaat terug naar de keuken, om wat water te drinken. Ze ziet een brief liggen met haar naar naam er op.

‘Beste Lisa,
Ga jezelf douche, maak alles lekker glad geschoren.
Neem daarna plaats in de kamer met het zebra behang.
In de boekenkast ligt een blinddoek, doe die om. Voor de rest ben je naakt.
Zorg dat je om 17:00 klaar zit. Het safe woord is Spring. Je eigenaar heeft verteld dat je je mond moet houden, alleen maar mag kreunen en gillen. Doe dat dan ook maar.’

Ze werpt een blik op de klok, 16:30. Ze pakt een glas water en daarna gaat ze snel douche. Het water is hier wel warm en er is shampoo en scheermesjes.
Ze haalt het scheermesje langs haar benen en haar kutje.
Om 16:55 doet ze de blinddoek om en gaat op het hoekje van het bed zitten.
Het verrast haar, dat het bed zo smerig is. De sperma vlekken van voorgangers zie je duidelijk zitten. De langwerpige spiegel aan de muur zitten vol met hand afdrukken.
Even later hoort ze de voordeur open gaan, er klikken meerdere voetstappen in de gang. Ze voelt de aanwezigheid van personen in de kamer. Niemand zegt iets.
Opeens voelt ze iemand aan haar borsten. Ze slikt.
‘Ga maar in het midden van het bed zitten op je knieën, gewoon recht omhoog.’
Ze knikt en ze gaat op de tast naar het midden van het bed.
Als ze op haar knieën zit, voelt ze een naakt lijf tegen haar aan. 
Haar armen worden in haar ellebogen vast gepakt. Er wordt met haar gespeeld, wat in haar clit geknepen en haar tepels.
‘Het staat klaar hoor.’ Hoort ze iemand zeggen.
De mannen die haar bij de ellebogen vast hebben, tillen haar opeens op. Ze slaakt van schrik een kreet, maar die wordt genegeerd.
Haar hoofd wordt naar voren geduwd. Ze voelt een koud iets tegen haar keel. Haar handen worden op dezelfde hoogte van haar hoofd op iets gelegd. Daarna voelt ze iets over haar nek heen komen en hoort ze een klik. Ze probeert haar hoofd omhoog te doen en haar handen te bewegen maar dan, beseft ze zich, dat ze vast zit tussen twee houten delen. Het staat totaal niet comfortabel. Om het nog ongemakkelijker te maken, worden haar haren in een staart gedaan en haar staart wordt vast gemaakt. Zo is haar hoofd om hoog gericht, en als ze beweegt, trekt ze letterlijk haar eigen haar er uit.
‘Zo lekkerwijffie…’ Hoort ze iemand zeggen.
De man komt naar haar toe. Schijnbaar staat de man op een verhoging, want opeens duwt hij ze pik in haar mond. Het kost haar moeite niet te kokhalzen, want de man stinkt vreselijk naar vis. Als of hij van de visafslag komt. De penetrante lucht gaat maar niet weg.
Hij duwt zijn vis lul gigantisch hard in haar mond, hij blijft net zolang door gaan, tot dat Lisa het niet kan helpen, maar ze moet zo hard kokhalzen. Het is zo hard dat het ongemakkelijk wordt, maar de man trekt zich er niets van aan. Wanneer ze sperma in haar mond voelt, rilt ze door haar hele lijf. Deze man, vindt ze gewoon echt vies.
‘Waag het eens uit te spugen, door slikken jij.’ Tegen haar zin in, slikt ze het sperma weg.
‘Mooi, goed zo. Jongens? Ik ben klaar.’
Ze hoort de deur open gaan, en de man vertrekt.
‘Nou meid, je staat goed. Wij gaan even pilsje drinken.’
Een andere man, plakt ducttape over haar mond en hangt gewichtjes aan haar schaamlippen. Elke beweging die Lisa wilt maken, voelt ze haar schaamlippen.
Ze heeft geen idee hoelang ze daar zo staat, maar alles begint pijn te doen. Haar armen worden moe, haar nek begint pijn te doen en haar benen voelen zwaar.
Wanneer er een man binnen komt, gaat hij achter haar staan. Ze voelt een dikke bolle buik tegen haar kont aan. De buik voelt harig.
Met zijn heupen duwt hij tegen Lisa haar achterwerk aan. De gewichtjes aan haar schaamlippen worden langzaam irritant. Ze kreunt wat van ongemak, maar de dikke man vat het anders op. Hij begint een soort rondjes te draaien met zijn heupen, die schuren langs Lisa haar kont aan. Optisch lijkt Lisa nu heel klein, want de man is voorzien van een hele grote buik. Langzaam begint hij haar op haar billen te slaan, steeds een tikje harder.
Door dat Lisa kreunt, pakt de man een zweepje en begint haar daar mee te tikken.
‘Jij kent geen ongemakken he meissie, je vindt alles maar lekker.’
De stem van de man klinkt oud, maar Lisa weet het niet zeker.
Terwijl ik haar steeds langzamer gaan slaan met de zweep, gaat de deur open en komt er een tweede man bij.
‘Hey pa, sorry, verkeer hé.’
‘Hey Patrick, maakt niet uit hoor, je bent er. Ik ben dit mokkeltje aan het voor verwarmen.’
Lisa hoort dat Patrick zich uitkleed. Hij ruikt een beetje muffig, hij komt voor haar staan.
Hij streelt haar gezicht en haar haren.
‘Wat ben jij een pracht verschijning.’ Zijn handen voelen zacht aan.
Langzaam trekt hij het tape van haar mond af. Haar gezicht trekt samen.
‘Niet zo piepen, het doet geen zeer. Voel maar het verschil.’
De dikke man geeft een pets met een zweep, die Lisa naar voren doet bewegen. Ze heeft een gilletje.
Patrick haalt de gewichtjes van haar schaamlippen af, en begint meteen haar kutje te strelen. Het is gevoeliger als anders. Er glijden twee vingers naar binnen en Lisa voelt dat haar kutje nat is. De vader van Patrick staat nu voor haar. Met een zweepje tikt hij langzaam in tegen haar wang, terwijl Patrick zijn derde vinger in haar kutje steekt.
De dikke buik schuurt tegen haar gezicht aan.
‘Steek je tong uit.’
Ze voelt de haartjes van zijn buik langs haar tong gaan. Waarom doet die man dit? Het lijdt haar af. Patrick beweegt zijn vingers als een ware pro door haar kutje. Hij raakt haar g spot elke keer precies goed aan. Deze jonge man weet wat hij doet.
De dikke man draait om, duwt zijn billen in Lisa haar gezicht.
‘Rimmen jij.’ Lisa likt de anus van de man, maar het kost haar moeite, want het vingeren maakt haar enorm opgewonden. Langzaam komen er daadwerkelijke kreunen van genot.
De geiligheid neemt overhand en ze beland op het punt dat ze zich niet meer druk kan maken over wat ze aan het doen is, ze is zo geil geworden.
Ze duwt haar tong in de man ze anus, daarna lik langs zijn balzak, hup weer een lik omhoog.
‘Fuck jaaaa..’ Ze hoort de mannen in de kamer er naast applaudisseren en joelen.
De man laat een gigantische scheet in haar gezicht, maar ze likt keurig door.
Ze is de pijn in haar lijf compleet vergeten, ze komt in een extase.
Patrick zijn vingers gaan snel door haar kutje heen, soms maakt zijn arm een flinke harde stoot. De combinatie is hemels, snelle vingers, die langzaam op en neer gaan. Ze voelt een drang in haar kutje die ze nog nooit eerder heeft ervaren.
Haar hele onderlijf trekt samen en ze komt gigantisch klaar.
‘Pa, we gaan.’
Hijgend blijft ze achter, haar eigen kut vocht voelt ze langs haar benen druppen.
‘Oh oh oh…’ zegt ze hard op.

‘Sorry meissie, je huisbaas staat voor de deur, je moet mee. Bedankt dat je hier was, het geld heeft hij al voor je.’ Ze wordt los gemaakt en als iedereen weg is, mag ze blinddoek pas afdoen. Nick zit in het keukentje te wachten op haar.
Haar lijf voelt moe, maar ze stapt snel onder de douche.
‘Lies, schiet even op.’ Hoort ze Nick roepen.
Als ze klaar is, staat ze voor hem, haar wangen zijn rood en haar ogen staan moe, maar als ze Nick ziet, voelt ze een warme gloed in haar lijf. Hoe hij daar zit, breed, ze lange jas half open. Het perfecte witte overhemd. God Jezus wat is die man knap.
Ze loopt naar hem toe, gaat achter hem staan en slaat haar armen om hem heen.
‘Hey jij…’ fluistert ze zwoel in zijn oor.
Ze voelt zijn warmte van zijn huid, ruikt zijn parfum. Ze hoort hem een diepe zucht slaken.
Ze zoent zijn nek en hij gooit ze hoofd de andere kant op. Haar hand gaat over zijn gespierde borst.
‘Hmm. Meneer de advocaat.’ Ze bijt zachtjes in zijn oorlel, ze weet onderhand dat hem dit opwindt.
Ze pakt zijn stropdas, en trekt hem hier mee omhoog. Zonder na te denken, maakt ze zijn riem open en doet ze broek naar beneden. Een penis in erectie floept er uit.
‘Okay…’ zegt ze zachtjes.
Nick zegt nog steeds geen woord, zijn ademhaling wordt sneller. 
Lisa duwt hem richting het keukenraam, die aan de galerij kant zit. 
Ze maakt de knoopjes van het gilet los, daarna zijn overhemd. Vol overgave zoent ze Nick. Die gewillig terug zoent. Lisa zakt door haar knieën, neemt zijn perfecte pik in haar mond en begint hem zachtjes en teder te pijpen. Hij zet ze handen in de breedte tegen het raam.
‘Fuck wat kan je toch meesterlijk goed pijpen jij. Ahh.’ Ze pijpt hem, sneller en dieper. Opeens pakt hij haar vast, trekt haar topje uit, duwt haar tegen het raam aan.
Als een sticker plakt ze tegen het koude glas aan. Nick duwt zijn penis in haar kutje en begint haar te neuken. Mensen op straat kunnen haar zien, sommige blijven zelfs even staan om een foto te maken. Het duurt voor Lisa te kort, maar Nick komt klaar. Er staan 2 oudere mannen op de galerij, Lisa ziet dat ze een grote bobbel in de broek hebben. Ze geeft een knipoog en likt haar bovenlip. De mannen weten geen reactie te geven en lopen door.
‘Zo, ga je mee? We gaan eten.’
‘Eten? Je weet niet half hoeveel honger ik heb.’ Zegt ze terug.
Ze kleden zich aan, en aan de arm van Nick loopt ze mee.
‘Lekker hoertje hoor.’ Zegt een van de mannen die net op de galerij stond toe te kijken.
‘Meneer, bedankt. Ze is te huur hoor.’ Zegt nick met een knipoog terwijl hij langs loopt.
‘We gaan eerst even langshuis, kan je je even degelijk aankleden. Je werkdag zit er op voor vandaag, dus die hoeren kleding mag wel even uit.’
‘Oke.’ Stemt lisa in.
‘Morgen heb je een drukke dag op het progamma, ik rijdt er zo alvast even langs.’
Na ongeveer een half uurtje rijdt hij binnen stad Amsterdam in. Lisa krijgt al een klein voorgevoel. Haar gevoel wordt bevestigd als ze de Warmoesstraat inlopen.
‘Morgen heb je daar een raam, ik verwacht minstens dat je 30 mannen doet.’
Ze knikt onderdanig. Het idee windt haar nu al op. Ze voelt zich echt een hoertje, morgen is het echt. Geen uitleningen, op plaatsen. Maar gewoon een ordinaire hoer achter een raam, inclusief rood lichtje.. Fuck, ze heeft er zin in.

Volgend verhaal, deel 10: 
Het raam.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Advocaat En Kapster - 10: Het Raam

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Dagje AlleenDoor: DatwAtis
Gelezen: 7499x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-05
9.1
:: Marissa - 9Door: MasterJohnDo
Gelezen: 2131x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Slavin
19-05
9.2
:: SalineDoor: Grumpy Loe
Gelezen: 3506x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Saline, Grote Borsten, Naaktstrand, Neuken
19-05
7.4
:: Hoer Lisa 10Door: Maria Smulder
Gelezen: 5158x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-05
8.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 5Door: NickSchrijvers
Gelezen: 4231x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Striptease, Straf
18-05
9.3
:: Het Huis Vol Slaafjes - 1Door: Slaafje
Gelezen: 9303x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.0
:: Tienersletjes Op Werk - 31Door: N75
Gelezen: 5086x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Monica, Pijpen, Deepthroat
16-05
8.5
:: Marissa - 8Door: MasterJohnDo
Gelezen: 4504x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: BDSM
15-05
9.2
:: Emma's Ontdekkingstocht - 4Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5594x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Voorbinddildo, Intiem
15-05
8.9
:: Marissa - 7Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5450x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slavin
14-05
8.7
:: Een Geile Dikke Tiener – 6Door: G.B.
Gelezen: 8762x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Dik, Vol, Tiener, Onderdanig, Teder
14-05
8.5
:: Een Bezoek Aan...Door: Claartje
Gelezen: 12775x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter, Vastgebonden, Buttplug
13-05
8.0
:: Emma's Ontdekkingstocht - 3Door: NickSchrijvers
Gelezen: 9232x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Teasen, Facesitting
12-05
9.0
:: Vandaag Is De DagDoor: MrMeester
Gelezen: 9584x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-05
7.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 2Door: NickSchrijvers
Gelezen: 13654x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Uitkleden, Straf
09-05
9.2
:: Het Verloren Avontuur... - 3Door: DatwAtis
Gelezen: 8193x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-05
9.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!