Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Advocaat En Kapster - 9: De Porno Scene

Het is een woensdag ochtend, ergens begin mei.
Haar telefoon maakt haar wakker.
Lui rekt ze zich uit, en ze leest het berichtje op haar telefoon.

‘Goedemorgen schoonheid, lekker geslapen? Even vraagje, ik ben me tas vergeten, zou jij die naar mijn kantoor willen brengen? xx Nick.’

Er verschijnt een glimlach op haar gezicht, ze appt terug.
‘Goedemorgen knapste advocaat van Nederland. Geen probleem, even douche en eten en dan kom ik richting je kantoor. Liefs, Lisa.’

Ze staat voor haar in mens grote kleding kast, ze bedenkt wat ze aan gaat doen.
Het is redelijk lekker lente weer, frisjes maar zonnig.
Ze kiest een strakke kokker rok, met een wit satijnen blouse. Daar onder bevind zich een licht roze bh. Ze kiest voor zwart glimmende naald hakken.
Ze krult haar haren in een grove krul, spuit Chanel nummer 5 op en stift haar lippen rood.
‘Er ligt trouwens een kleine verrassing voor je klaar, op de keukentafel. xx Nick.’
Ze trippelt naar beneden en ze ziet een envelop met doosje, ze opent de enveloppe.
‘Aangezien je een vrouw met status bent…’
Ze openend nieuwsgierig het doosje en ze slaakt een kreet.
Een glimmende sleutelhanger met auto sleutel..
Ze pakt de sleutel en loopt naar buiten, een zilver Audi a1 staat onder de overkapping.
Ze klikt op de knopjes van de sleutel en de auto begint te knipperen.
Als ze het portier open doet, staat er op de bij rijders stoel een gloed nieuwe hermes tas en er ligt een brief op het dashbord.
‘Lieve geile Lisa. In de tas, zit een portefeuille met daarin je nieuwe pinpas, die behoort tot je rekening waar als je verdiensten op gestoord zijn en worden. De pincode moet je verdienen.. Tot straks, xx Nick.’
Snel gaat ze terug naar binnen, om de tas van Nick te halen en daarna gaat ze met de gloednieuwe auto richting zijn kantoor.
Ze parkeert de auto naast de auto van Nick en gaat het grote gebouw binnen.
De zelfde man als eerst zit achter de balie, hij gebaard haar dat ze door kan lopen en geeft haar een dikke knip oog. Ze lacht vriendelijk terug.
Op de etage van Nick zit de oude secretaresse achter haar bureau.
‘Hoi, ik kom voor Nick, wellicht is het handig dit je dit keer niet binnen komt wandelen.’ Zegt Lisa en geeft een tikje op haar bureau terwijl ze doorloopt.
Zachtjes opent ze de deur van zijn kantoor, hij zit ijverig te typen achter zijn macbook.
Op haar tenen sluipt ze achter hem, doet haar handen voor zijn ogen.
‘Hoi Lies..’ Hij haalt haar handen van zijn gezicht. Terwijl hij haar aankijkt en bekijkt, voelt hij zijn verliefde vlinders door zijn buik heen vliegen.
‘Kijk eens, je tas.’ Ze zet de tas demonstratief op zijn laptop.
Haar hand gaat door zijn haar en pakt hem stevig vast. Ze kantelt zijn hoofd iets naar achter, terwijl ze haar grote borsten naar voren prikt.
In zijn oor fluistert ze: ‘Ik moet je wel even bedanken voor het grote cadeau.’ Ze zoent zijn nek..
‘Lisa, ik heb echt geen tijd.’
Ze geeft er geen gehoor aan en ze zoent hem, langzaam duwt ze haar tong in zijn mond. Met haar hand streelt ze zijn boven been, steeds stukje hoger.
Ze gaat op de rand van zijn bureau zitten, doet haar rokje iets omhoog. Ze heeft express geen slipje aan gedaan. Nick kijkt recht tegen haar kutje aan nu.
Ze zet haar voeten op de arm leuningen van zijn stoel, 1 arm achter haar en de andere gaat richting haar kutje. Ze begint zich zelf te vingeren.
Aan het gezicht van Nick, ziet ze dat hij op gewonden wordt.
Hij opent haar blouse en bij het zien van de rode bh, die voorzien is van kant en steentjes, pakt hij haar heupen en trekt haar naar zich toe.
‘Niet zo snel meneer.’ En ze zet zich met haar hak tegen zijn borst af.
Nick zijn ogen glijden over de glanzende panty stockings, zijn mond staat half open.
Lisa gaat terug zitten en ze gaat opnieuw haarzelf vingeren.
‘Kijk maar naar me kutje.’ Zegt ze.
Nick zijn ogen prikken in haar kutje, zijn pik begint te kloppen in zijn broek.
Er is iets aan deze vrouw, waar hij niet om heen kan. Ze wakkert altijd zijn zwakke plek aan, plus ze is beeldschoon.
Hij doet ze broek open en pakt zijn eigen pik. Langzaam begint hij zich zelf af te trekken. In zijn gedachten voelt hij hoe hij zijn penis in haar kutje duwt.
Lisa haar kutje is super nat geworden, alles in Nick schreeuwt om haar. Ze begint haar eigen borsten te knijpen met haar andere hand en langzaam te kreunen. Langzaam aan wordt het te veel voor Nick, alleen, elke keer als hij zich naar voren bewegen, prikt ze haar naald hak in zijn borst. Opeens pakt ze zijn hand en duwt ze zijn hand richting haar kruis. Ze laat haar boven lijf naar achter vallen. Spullen vallen van het bureau af, haar lange blonde haren raken de grond. Kronkelend ligt ze op zijn bureau. Zijn vingers gaan snel door haar natte kutje heen. Hij gaat op ze knieën zitten en begint haar te likken. Opeens veert Lisa omhoog. Geil kijkt ze naar Nick, die tussen haar benen zit.
‘Meester toch.’ Zegt ze zwoel.
Haar handen trekken zachtjes aan zijn haar en trekt hem omhoog.
Ze zoent hem en proeft haar eigen kutje.
Zachtjes duwt ze hem richting de muur, en doet ze broek naar beneden. Ze knielt en neemt zijn kale pik achter in haar keel. Ze pijpt hem klaar en ze likt daarna zijn zoete zaad van zijn pik af. De telefoon gaat op zijn bureau, verdwaasd loopt hij terug, zonder broek neemt hij plaats op zijn stoel en neemt de telefoon op. Hij gebaard haar dat ze even stil moet zijn want het is schijnbaar een belangrijk gesprek. Lisa is nog lang niet verzadigt en ze kruipt onder zijn bureau, en begint Nick op nieuw te pijpen. De grootste moeite moet hij doen om antwoord te geven. Inplaats van ja te zeggen hoort ze hen: Hmm hmm
Hij duwt zijn lichaam in de stoel, zijn knokkels slaan wit uit van de kracht, wanneer het hij tegen de telefoon zegt: Sorry ik moet echt verder, nood geval hier. Gooit hij de hoorn op het toestel. ‘Oh god, jaaa-aaaa..’ Nick zijn stem volume is een tikkeltje hard, wetende dat de halve werkvloer hier mee kan luisteren.
Alles in Nick wordt week, als of hij high is van xtc. Al zijn gevoelens stromen naar zijn pik. Hij duwt Lisa weg, schuift in 1 beweging alles van ze bureau af. Hij tilt haar op, legt haar in de lengte op zijn bureau, trekt haar rokje omhoog, pakt haar borst vast, en duwt zijn jonge heer in haar geweldig strakke kutje. Hij is wild, opgewonden. Hij voelt zich een beest, die een jonge prooi heeft overwonnen. Ferme harde stoten volgen. Ze doet haar hoofd ophoog, die is rood aangelopen, haar ogen staan groot en geil.
‘Oh Nick, NICK!’ Ze gilt zijn naam uit, hij bijt op zijn onderlip en hij begint zachtjes te gromen. Zijn ademhaling gaat als maar sneller. Hij knijpt in haar grote tieten, dit zijn geen borsten meer, maar gewoon echt hele grote tieten. Er wordt op de deur geklopt en de irritatie is op Lisa haar gezicht te zien.
‘ROT OP!’ Schreeuwt ze richting de deur.
‘Nu even niet!’ Schreeuwt Nick naar de deur. Ze kijken elkaar een en in het heetst van de strijd moeten ze beide even lachen.
‘Ga door, ga dooor.’ Smeekt Lisa.
Het beest in Nick neemt over, hij vergeet alles, hij ziet alleen haar maar.
Zijn ogen priemen op haar gezicht, god allemachtig, hij voelt zijn pik in haar warme kutje kloppen, met alles wat hij in zich heeft, neukt hij haar. Met een grote grom spuit zijn sperma in haar poes. Hij stoot nog een paar keer zachtjes na… Daarna haalt hij ze pik uit haar. Ze is gaan zitten en ze streelt zijn borst. Haar hand gaat langs zijn wang.
Wanneer ze naar zijn pik kijkt, besluit ze hem even schoon te likken. Nick leunt achter over in zijn stoel. Zijn pik blijft half hard, terwijl ze hem schoon likt.
Daarna trekt hij ze broek aan, en Lisa trekt haar kleding recht.
‘Mag ik?’ Ze knikt naar de drank tafel in de hoek.
‘Ga je gang, geef mij ook maar een glas.’
Ze schenkt twee wishkey’s in en geeft een glas aan Nick.
‘Lisa, je bent het beste wat me ooit is overkomen. Proost.’
De glazen klinken tegen elkaar.
‘Stomme vraag, maar ik heb twee kaarten voor klassiek concert vanavond in het concert gebouw. Zaken relatie.. Wil jij mee toevallig?’
‘Haha, ja hoor, geen ervaring mee. Ben wel nieuwsgierig.’
‘Je moet trouwens om 10:00 bij je raam wezen.’ Bloed serieus kijkt hij haar aan.
‘Prima, dan zal ik maar eens gaan.’
‘Lies? Je bent zo geweldig geil wijf.’
‘Nick? Jij bent zo geweldig lekkere vent.’ Ze geeft hem een knip oog en ze verdwijnt door de deur.
De sectresse komt niet kort daarna binnen.
‘Nick, die griet.’
‘Rita, sorry maar dat zijn niet jou zaken. Plus ze is geen griet, ze is me vriendin.’
‘Prima wat jij wilt, maar kan het niet wat zachter? Het halve kantoor kan mee genieten.’
‘Sorry, maar die emoties houdt ik niet in de hand, als ik zo geil ben als net, kan ik niet zachtjes doen. Plus, sex is sex, iedereen heeft sex. Is het beschamend? Nee, van mij mag de hele fucking wereld weten dat ik neuk. Begrepen?’
Rita zegt niets en ze draait zich om en gaat achter haar bureau zitten.
Nick moet stiekem een beetje lachen, hij drinkt zijn wiskhey op en daarna staat hij op.
‘Zeg Rita, ik ga lunchen. Ik verwacht dat straks me bureau weer netjes opgeruimd is.’
De vrouw zucht, staat op en loopt zijn kantoor in en begint met het oprapen van de spullen die op de grond zijn gevallen.
‘Goed zo Rita. Wil je koffie zometeen?’
‘Graag meneer.’

Het is 10:00 als Lisa de deur open duwt van een pand in de warmoesstraat.
‘Haai jij moet Lisa zijn, welkom ik ben Tanja.’ Een vrouw met pools accent komt naar haar toe.
‘Ja ik ben Lisa, dankjewel.’
‘Ik zal je even rondleiden.’ Zegt Tanja.
Ze loopt voor Lisa uit, het is groter dan Lisa had verwacht.
‘Dit is het bar gedeelte met podium. Als je langer hier bent, verwachten we dat je wel een avond aan de paal gaat. Hier kan je ook klanten ophalen.’
‘Ik kan helemaal geen paal dansen, sorry.’
‘Nee, dat kon ik ook niet, maar alles valt te leren schat.’
‘Dit is de algeme wc met douche, niet voor jou, maar voor de klanten. En dit, dit is jou kamer. Ik begreep dat je een soort eigenaar heb, meneer Nick, hij heeft de huur al betaald voor je, en al je werk spullen bevinden zich al in je kamer. Je bent dus niet in loondienst, maar soort zzper. Je mag gebruik maken van alle fataliteiten. Heb je een rijke klant, die meer wilt, dan hebben we ook een privé jacuzzi met zwembad. Zorg eerst maar dat je vaste mannen krijgt, de rijke heren plannen hun bezoek in, met verzoek voor dame. Nog vragen?’
‘Nee nu niet.’ Zegt Lisa.
‘Mocht er iets zijn, ik ben altijd in het bar gedeelte te vinden.’
Tanja loopt weg en Lisa blijft achter een kamertje.
Er staat een simpel bed, met ijzeren spijlen. Een scherm staat tussen het bed gedeelte en het raam. Bij het raam staat een soort bar kruk. Ze kijkt om zich heen, sex speeltjes, lingerie, condooms, glijmiddel. De basis dingen zijn er.
Ze kleed zich uit, trekt een witte open bh aan, met jaratels en slipje.
Ze schudt haar haren door elkaar, met rode lak laarzen, neemt ze plaats op de bar kruk. Met het schakelaartje doet ze het rode lampje aan.
Lisa is in bedrijf. Ze tikt op het raam, speelt met haar borsten en het duurt niet lang voor er een man is, die haar deur open doet.
‘Hey Lekkerding, mag ik binnen komen?’ Vraagt de man.
‘Tuurlijk, wat kan ik voor je betekenden.’
‘Wauw je bent nog puur Hollands ook. Wat vraag je voor pijpen zonder condoom en daarna sex met?’
‘150 euries schat.’
‘Deal.’
Lisa knipt het rode lampje uit.
De man komt binnen, kleed zich uit en Lisa neemt plaats op het bed.
Het is duidelijk te merken dat deze man vaker naar de hoeren gaat, hij gaat liggen op zijn rug. ‘Nou begin maar lekker hoor, hoertje.’
Zonder na te denken neemt Lisa de penis in haar mond en begint te pijpen.
‘Wauw, ben je nieuw hier?’
Ze knikt.
‘Goede aanwinst voor deze ramen hier, mijn hemel wat kan jij pijpen.’
Ze zuigt zijn penis diep in haar keel, ritmisch gaat ze op en neer.
De man komt vrij snel klaar en gewillig slikt ze zijn zaad door.
‘Goed, liggen jij.’
‘Hoe wil je dat ik ga liggen? Jij bent de baas he.’ Zegt ze zwoel.
‘Ga maar op je knieën zitten dan, lekker doggy style’
Ze neemt de postitie aan ze wordt simpel geneukt.
Dit is totaal niet wat ze tot nu toe gewent is, het is simpel, huis tuin en keuken sex. Geen bondage, geen marteling, geen blinddoek.
De man komt weer snel klaar. Hij doet de condoom af, gooit hem op bed, trekt ze broek aan en betaald haar.
‘Sta je vaker hier? Ik zou graag wat maten willen langs sturen, want dat pijp bekkie van jou, is goudwaard.’
‘Het is vandaag de eerste keer, maar ik ben er volgende week dinsdag weer hoor. Als je dan terug komt, kan ik je vertellen welke dagen ik er vaker ben, goed?’
‘Is goed schat, heb je nog een naam? Ik ben Friso.’
‘Ik ben Lisa.’
‘Leuk je te ontmoeten hoertje Lisa. Bedankt he! Fijne dag!’ Hij verdwijnt door dezelfde deur. Lisa is verbaast de man is nog geen 20 minuten binnen geweest en er ligt 150 euro op het kastje. Ze wast haar kutje en spoelt haar mond met mondspoeling. Daarna gaat ze even neuzen in het bar gedeelte.
Er zitten mannen rond het podium, die rustig kijken naar een dame die aan het paal dansen is. Lisa stapt wat rond als ze opeens een tik op haar billen krijgt.
Verschrikt kijkt ze om, het is Bernard, haar oude baas.
‘Goh, wat een transformatie Lisa.’
‘Eh, Hoi Bernard.’ Lisa weet even niks te zeggen.
‘Dus je bent nu dit, tja wat zal ik zeggen? Hoer?’
‘Ja, eigenlijk wel, gewoon hoer.’ Nonchalant haalt ze haar schouders op.
Haar oude baas bekijkt haar lijf, van top tot teen.
‘Nou ik ben betalende klant.’ Hij neemt een slok van zijn biertje en trekt Lisa op zijn schoot.
‘Zoen me.’
Ze zoent haar oude baas, die naar bier smaakt. Ze gedraagt zich als een echt hoertje in spé, haar hand glijd naar zijn kruis.
‘Goed, neem me maar mee naar je kamer, slet.’
Ze staat op, pakt zijn hand en lijdt Bernard mee naar haar kamer.
‘Zeg maar, wat je wilt?’ Vraagt ze aan hem.
‘Ik wil je kei hard neuken, en ik zal je betalen. Al die jaren heb ik je onder me vleugels genomen, man man man, wat heb ik gefantaseerd over je tieten en je reet. Dit is een droom.’
Hij duwt haar op het bed, duwt haar benen open, laat ze broek zakken en hij duwt zijn penis in haar. Het doet Lisa niks, dat haar oude baas haar nu neukt. Ze laat hem zijn gang gaan, aangezien dit gewoon alleen maar neuken is.
Bernard doet er wel geteld 15 minuten over om klaar te komen. Hijgend gaat hij van haar af.
‘Wat krijg je van me hoertje?’
‘Deze keer is het gratis, als bedankje voor al die jaren. De volgende keer betaal je me wel.’
‘Me zoon had gelijk, je bent echt een geil sletje. Nou bedankt he, tot de volgende keer Lies.’
Bernard verdwijnt en Lisa kijkt zich zelf aan in de spiegel.
Ze wast haar kutje weer schoon en daarna gaat ze achter het raam zitten.
Als ze even goed kijkt, ziet ze Nick zitten in het cafe tegen over haar raam.
Hij tilt ze kopje koffie naar haar op en knikt. Ze zwaait terug. De mannen staan na een uur, praktisch in de rij voor haar. Mond op mond reclame gaat snel.
Het valt Lisa op, dat het haar zo makkelijk afgaat.
Omdat het zulke simpele sex is, kost het haar totaal geen moeite. En de meeste klanten zijn niet langer dan 30 minuten bezig.
Na 4 uur achter het raam gestaan te hebben komt Tanja langs.
‘Zeg moppie, je werktijd zit er op. Het ging goed he, mannen praten nu al over je. Goed bezig. Meneer Nick had gelijk.’
‘Is het nu al voorbij?’
‘Ja, gaat snel he? Ga maar even lekker douche en daarna sluit je gewoon je kamer af. Je verdiensten zijn van jou, Nick heeft mijn deel al betaald. Ik zie je volgende week weer. De rest hoor je wel van Nick.’
Ze telt haar geld, zo slordige 1500 euro. Na het douche, doet ze het rode lampje uit. Nick zit nog in het cafe en gebaard haar, dat ze naar hem toe moet komen.
Ze sluit haar kamer af, loopt door het bordeel terug. Bernard zit er nog, samen met zijn zoon en paar andere heren.
‘Lisa, kom eens even.’ Roept zijn zoon.
‘Ik wou net weg gaan, me werkdag zit er op.’
‘Wanneer ben je weer hier, we willen graag de privé suite gaan huren voor je.’
‘Oh volgende week dinsdag 10:00 ben ik er weer.’
‘Prima, dan maak ik het in orde met Tanja. Fijne avond he.’
‘Eh, bedankt, jullie ook.’

Ze loopt naar Nick, die heeft een kop thee voor haar besteld.
‘En?’ Vraagt hij nieuwsgierig.
‘Ja prima, dit is echt veelte makkelijk je geld verdienen hoor.’
‘Ik begreep dat je al aardig wat monden heb laten praten. Ik ben ik express gaan zitten. Veel mannen gaan na hun daad even een borrel drinken. Ik heb zeer lovende woorden over je gehoord, ben trots op je hoor Lisa.’
‘Hoe en wat is nou verder de planning met dit? 1 dag in de week?’
‘Om te beginnen wel, heb je een grote klanten kring, dan ga je naar 3 dagen per week, maar dan ga je ook wel in de avond en nacht uren hier staan. Dronken mensen betalen meer, doen minder. Win-win.’
‘Denk jij over alles zo goed na?’ Vraagt Lisa.
‘Ja en nee. Ik denk over zulke dingen wel na, maar over andere dingen na denken, wordt met de dag lastiger, want ik kan alleen maar aan jou denken.’
Het schaamrood gaat naar Lisa haar wangen.
‘Eh, bedankt.’
‘We gaan zo richting huis, even hapje eten. Ik heb een prachtige gala jurk voor je, rond 17:00 gaan we richting het concert gebouw.’
‘Ohja, dat was ik alweer helemaal vergeten. Ik heb er zin in.’

Het is 17:15 als Lisa in haar zwarte gala jurk, met veelte diep decolleté, in zijn auto stapt.
Ze is nog nooit in een concert gebouw geweest. Laat staan naar een klassieke voorstelling. Er zijn allemaal mensen, compleet dressed up. Smokings met vlinderdasjes, gala jurken en hoeden. Het lijkt prinsjes dag wel.
Nick geeft een klein opgevouwen briefje in haar hand, terwijl hij daarna 2 koffie haalt.
Onwennig vouwt ze het papiertje open.
‘Verras me, verwen me. Geniet met me. Speel met me. Zo speel je de pincode van je pinpas vrij.’
Giechelend staat ze met het blaadje in haar handen.
‘Sorry, de koffie is verandert in een glas champagne.’ Hij rijkt haar en glas bubbels aan.
‘Bedankt.’ Ze knip oogt naar hem.
‘Meneer Lammers, u vertrek is gereed.’ Een medewerker van het concert gebouw loopt ons voor. Hij opent een deur, die naar een balkon lijdt.
‘Fijne voorstellen meneer en mevrouw.’
‘Ga lekker zitten.’ Zeg ik tegen Nick, die me verrast aan kijkt.
Hij neemt plaats en ik ga achter hem staan. Ik masseer zijn schouders en als het concert begint, neem ik naast hem plaatst. Je kan net niet goed op het balkon naast je kijken, enkel als je naar voren leunt.
Het muziek begint te spelen en Nick kijkt stoïcijns voor zich uit.
Lisa zit daar in tegen op hete kolen. Het briefje, de tekst. Ze moet de leiding nemen, dat weet ze maar al te goed. Langzaam laat ze hand richting zijn bovenbeen gaan. Haar vingers plagen zijn balzak. Enkel een wenkbrauw gaat omhoog bij Nick.
Ze voelt dat zijn penis aan haar kant ligt, ze doet haar hand in zijn broekzak, ze voelt zijn eikel door de dunne stof heen.
‘Heeft u geen onderbroek aan meneer?’ Fluistert ze in zijn oor.
‘Hmm hmm.’
Haar vingertoppen gaan over zijn eikel heen. Langzaam wordt het dunne stofje vochtig van zijn voorvocht. Heel voorzichtig maakt ze zijn riem open. En man op het balkon naast ons, moet hoesten en Lisa schrikt even kort.
Ze doet Nick zijn overhemd over het blote stukje van ze penis en ze begint hem af te trekken. Nick blijft naar het toneel kijken, terwijl ik zichtbaar opgewonden raakt.
Er wordt op de deur geklopt, Lisa haar hand gaat rustig door.
‘Meneer, wenst u iets te drinken?’ Vraagt de ober.
‘Doet u nog maar een glas champagne, en voor mevrouw ook.’
‘Bevalt het een beetje?’ Vraagt ze aan hem.
‘Zeker, ga vooral door.’ Zegt Nick.
Ze verstelt het tempo iets, zijn overhemd is van ze pik af, en de ober komt terug, hij ziet dat Nick wordt afgetrokken en zijn reactie verbaasde Lisa.
‘Oh. Ik zal ze even neer zetten. Zal ik het boordje ophangen meneer lammers?’
‘Graag René, bedankt.’
‘Boordje?’ vraagt Lisa.
‘Ja, niet storen boordje, nu komt niemand meer binnen.’
‘Oh oke.’ Zonder lang te hoeven na denken, schuifelt Lisa van haar stoel af. Ze zakt naast Nick en ze kruipt op haar knieën tussen zijn benen.
‘Als toch niemand meer binnen komt….’
Ze neemt zijn penis in haar mond en op het moment dat zijn eikel in haar keel komt, slaat Nick een zachte kreet. ‘Oh sweet lord.’ Zegt hij.
Op het ritme van de muziek, die soms hard klinkt, pijpt ze hem.
Als het stuk rustiger muziek speelt, haalt ze penis uit haar mond en trekt hem zachtjes af, terwijl ze zijn ballen likt. Als de muziek een snel tempo heeft, pijpt ze hem net zo snel. Bij harde knallen duwt ze zijn pik diep achter in haar keel. 
De afwisseling zorgt voor een bepaalde spanning die opbouwt.
Elke keer als Nick tegen het randje van klaar komen zit, wisselt Lisa af.
Ritmisch pijpt ze hem, en hij begint met zijn heupen mee te bewegen.
‘Fuck lies, ga door.’ Fluitert hij zachtjes.
Terwijl ze hem pijpt, streelt ze zijn ballen en zijn anus.
Ze voelt zijn pik opzwellen en extreem hard worden, ze weet dat hij bijna gaat klaar komen. Ze stopt met pijpen en trekt hem stevig maar zacht af. Hij gooit ze hoofd naar achter, en er komt een explosie van sperma op zijn overhemd. 
Lisa moet verlegen giechelen er van.
‘Bedankt.. bedankt..’ Nick geeft haar een zoen en ze neemt plaatst op de stoel naast hem.
Nick drukt op een knopje en de ober komt binnen.
‘Ja meneer?’
‘Zeg René, heb jij voor mij een tissue.’
‘Maar natuurlijk, ik ben zo terug.’
‘Vraag die man nou echt om een doekje?’
‘Ja, ik moet toch minstens even wat sperma weg vegen?’
De ober komt terug, met een vochtig doekje en een droog klein handdoekje.
‘Ik hoop dat u heeft genoten.’
‘Je moest eens weten… Je moest eens weten.’
‘Nou, aan de dame te zien, geloof ik u graag. Mevrouw.’ Hij kinkt naar Lisa.
De ober gaat weer weg, en ze kijken de laatste 25 minuten naar de voorstelling. Nick zijn broek is al die tijd nog open. Als er geapplaudisseerd wordt, gaat hij staan en maakt zonder schaamte ze broek vast. Het doek valt, en Nick draait zich naar Lisa toe. Hij pakt haar borsten vast, en duwt haar tegen de achterwant van het balkon aan.
Vol overgaven zoent hij haar en ze voelt zijn harde pik tegen haar jurk aan prikken.
‘Buig voor over, over het balkon.’ Lisa loopt naar het balkon rand toe en ze leunt er over heen. Nick baant zich een weg door de lappen stof, de jurk ligt over haar rug heen, hij trekt haar slipje uit en duwt zijn pik in haar kutje terwijl hij zachtjes haar anus masseert.
Lisa kijkt uit op de mensen massa die de zaal verlaten. Mensen op het balkon naast haar, vragen of ze het een prachtige voorstelling vond.
‘Fenomenaal, werkelijk waar prachtig meneer.’ Antwoord ze terug.
Op het moment dat Nick zijn penis in haar anus duwt, geeft ze een gilletje. 
Mensen kijken op, ze klapt in haar handen ‘ Het was praaachtig.’
Mensen kijken wat raar, maar ze gaan door met vertrekken.
Nick beweegt zachtjes in haar anus, met een zacht gegrom voelt ze zijn sperma in haar kont lopen. Hij haalt ze penis er uit, vouwt de jurk terug om laag.
‘Kom we gaan.’ Zegt hij.
Lisa fatsoeneert zich zelf, ze voelt de sperma tegen haar kringspier. Door de warmte van haar lichaam wordt zijn sperma dunner, ze voelt het uit haar kont lopen terwijl ze de trap afloopt.
‘Mejuffrouw, u heeft een vlek op u jurk.’ Zegt een oudere man bij de uitgang.
‘Ja, dat kan wel kloppen, dat is mijn sperma. Fijne avond he.’ Zegt Nick, die Lisa mee naar buiten trekt en hij versnelt ze pas.
Lisa moet kei hard lachen als ze achterom kijkt, de gezicht van de oudere man staat perplex. Lisa stopt met sneller lopen, draait zich even om, pakt haar grote borsten vast en speelt er mee, de man zijn mond valt open en ze rent naar Nick toe.
Ze stappen in zijn auto, maar Nick geeft haar eerst een handdoekje.
‘Ga hier maar opzitten, voor dat je me auto nog vies maakt.’ Een knipoog volgt.
Als ze de snelweg opdraaien zegt Nick opeens.
‘2488.’
‘Wat is daar mee?’ Vraagt Lisa
‘2488 is de pincode van je pas. Thuis in je bureau vindt je de random reader, zodat je kan inloggen. Je heb me zeker verrast en goed met me gespeeld. Het feit dat je me liet klaar komen, maar niet in je mond, was opwindend. Ik kon het niet laten om je even na te neuken.’
‘Eh.. Graag gedaan, ik vond het leuk om te doen. Het was spannend, omdat praktisch de buren van balkon er naast mee konden kijken.’
‘Hmm hmm, trouwens, morgen heb je weer een dag met Souf en Art. Dit keer op locatie.’
‘Oh.. Weet je al waar?’
‘Ja, de scene wordt gefilmd in een hoerenhuis, je past er zo tussen.’

Thuis aangekomen gaat Nick zijn eigen kant op. Lisa gaat naar haar kamer.
Ze vist uit haar tas de pinpas en ze zoekt de random reader.
Ze vult alle gegevens in en als de pagina in geladen is, verschijnt er een glimlach van oor tot oor. Haar banksaldo is enorm. En bedrag va 80.000 euro staart haar vanaf het beeld scherm aan. Plus alle contanten die ze nog heeft, maakt het net geen 100.000.

Nick maakt haar de volgende ochtend al vroeg wakker, niet met een ontbijtje of rustig.
Nee, hij duwt zijn penis in haar mond, versuft en slaperig doet ze haar ogen open. Ze ziet een geile Nick boven haar en binnen 3 seconde is ze zelf zo geil als het maar kan. Instinctief begint ze aan zijn pik te zuigen. Hij blijft net zolang heen en weer bewegen tot hij klaar komt. Daarna gaat hij naast haar liggen.
‘Je bent zo geweldig goddelijke vrouw.’
‘Bedankt.’
‘Besef je je wel, dat je mijn eigendom bent? Als ik je bel, app, of je opzoek omdat ik geil ben, zal je me nooit weigeren.’
‘Nee, dat weet ik, ik wil je toch ook nooit weigeren. Heb je jezelf wel eens gezien meneer?’
Hij streelt de zijkant van haar borst en zoent haar tepels.
‘Lies, jou lijf…. Ik krijg er geen genoeg van.’
‘Take what is yours mister.’
Hij draait zich op Lisa, zijn penis maakt een nieuwe erectie. Op twee knieën zit hij boven haar middel. Zijn handen duwen haar grote e cup naar elkaar toe, hij duwt zijn penis tussen haar tieten en begint ritmisch te bewegen. Daarna beft hij haar, tot het punt dat hij voelt dat Lisa enorm geil is. Hij duwt langzaam zijn dikke grote pik in haar kutje.
Lisa kronkelt en kreunt. Hij begint zachtjes en teder haar te neuken, afgewisseld met een harde beuk. Hij voert het tempo op.
‘OH jaaaa, ik ga klaaaar komen, jaaa.’
Op dat moment haalt hij zijn penis uit haar kutje.
‘Niks er van, kom je gaat je aankleden.’ Zegt hij.
‘Fuck nee..’
‘Jawel.. hup hup.’
‘Ik ben zo opgewonden, zo geil.. come on!’
Lisa gaat met haar hand naar haar kutje toe, Nick laat het toe.
Lisa vingert zich zelf, tot ze klaar komt. En Nick kijkt alleen maar toe.
‘Je bent echt onverzadigbaar he, kleine nimfo van me.’
‘Ik weet het niet, ik weet alleen dat zodra ik jou zie, je ruik of je voel, ik zo geil wordt als maar kan.’ Zegt Lisa.
‘Dat my dear, dat heb ik precies het zelfde.’ Hij geeft Lisa een zoen op haar voorhoofd en verdwijnt uit haar kamer.

Ze kleed zich aan, simpel, want ze weet dat ze straks weer wordt opgemaakt en daar kleiding aan krijgt.
Nick rijdt haar naar een bordeel langs de snelweg.
Binnen brengt hij naar Souf en Art, en verteld de heren dit keer iets meer respect te laten zien voor Lisa. Ze stemmen er mee in, en geven Nick een koffertje.
‘Hier, lees het even door, je heb weinig tekst, maar lees even wat we van je verwachten.’
Art geeft haar 4 velletjes papier, met daar in wat ze moet doen.
‘Marlies gaat je opmaken, ga maar zitten.’
De vrouw maakt haar op, veelte overdreven en haar haren worden getoupeerd.
Ze krijgt alleen een mini string aan, met een satijnen kimono.
Daarna wordt ze op een houten bankje neer gezet, de kamer is voorzien van rood fluweel op de muren en donker rood tapijt. De meubels zijn donker eiken, de sfeer is warm.
‘iedereen klaar? In 3-2…’
Lisa begint aan haar rol, ze wiebelt wat heen en weer op het bankje, ze zucht hoorbaar.
Er komt een man de set op, gekleed in leren kleding.
‘Hier ben je dus. Ik zal er voor zorgen dat je niet meer weg kan lopen. Ga staan.’
Als ze staat, krijgt ze een stang tussen haar enkels, ze staat wijdt beens.
De man gooit haar over zijn schouder, haar korte kimono valt omhoog, de camera zoomt in op haar billen.
Ze wordt voor een rek neer gezet, en haar armen worden boven haar hoofd vast gemaakt aan ijzeren kettingen.
‘Zo, sletje kan nergens meer heen.’
Onderdanig kijkt ze weg.
‘KIJK me aan als ik tegen je praat.’
Snel brengt ze haar ogen naar de man.
Hij spuugt in haar gezicht en geeft een klap op haar borsten.

Vervolg verhaal: deel 11, het bordeel.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Hoer Lisa 10Door: Maria Smulder
Gelezen: 3185x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-05
8.2
:: Emma's Ontdekkingstocht - 5Door: NickSchrijvers
Gelezen: 2611x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Striptease, Straf
18-05
9.4
:: Het Huis Vol SlaafjesDoor: Slaafje
Gelezen: 7963x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.0
:: Tienersletjes Op Werk - 31Door: N75
Gelezen: 4385x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Monica, Pijpen, Deepthroat
16-05
8.6
:: Marissa - 8Door: MasterJohnDo
Gelezen: 4094x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: BDSM
15-05
9.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 4Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5124x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Voorbinddildo, Intiem
15-05
8.9
:: Marissa - 7Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5154x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slavin
14-05
8.7
:: Een Geile Dikke Tiener – 6Door: G.B.
Gelezen: 8419x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Dik, Vol, Tiener, Onderdanig, Teder
14-05
8.5
:: Een Bezoek Aan...Door: Claartje
Gelezen: 12413x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter, Vastgebonden, Buttplug
13-05
8.0
:: Emma's Ontdekkingstocht - 3Door: NickSchrijvers
Gelezen: 8868x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Teasen, Facesitting
12-05
9.0
:: Vandaag Is De DagDoor: MrMeester
Gelezen: 9470x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-05
7.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 2Door: NickSchrijvers
Gelezen: 13239x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Uitkleden, Straf
09-05
9.2
:: Het Verloren Avontuur... - 3Door: DatwAtis
Gelezen: 8051x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-05
9.1
:: Emma's Ontdekkingstocht - 1Door: NickSchrijvers
Gelezen: 15218x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Solo
07-05
8.1
:: Annemiek Word GepaktDoor: Stefan D.
Gelezen: 14538x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vernederd, Pijnlijk, Chantage, Gedwongen, Anaal, Pijpen, BBC
07-05
7.4
:: Je Wilde Toch Gebruikt Worden?Door: Eva
Gelezen: 16002x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
06-05
8.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!