Opwindend.Net
“Hij moet nog wel door de ballotagecommissie heen”

Dat is wat Maureen door de telefoon zei tegen haar zus. Ik was sinds een paar maanden de nieuwe vriend van Maureen en daarom werd het hoog tijd dat ik voorgesteld zou worden aan haar zussen. Maureen had 4 zussen en als ik het moest geloven zijn ze allemaal even mooi als Maureen en zijn ze 4 handen (eigenlijk 10) op één buik zeg maar.

Voordat ik ga vertellen over de zussen en de ballotagecommissie wil ik eerst even vertellen over mijn eerste ontmoeting met Maureen.

Maureen en ik zijn allebei 28 jaar en we hebben elkaar ontmoet tijdens werk. We waren allebei op zo’n business bijeenkomst waar verschillende bedrijven kennis met elkaar kunnen maken. Maureen is een zelfstandige onderneemster en wilde netwerken om zo haar omzet wat te verhogen. Ik kende wat mensen die haar hiermee konden helpen en we hadden een erg leuk gesprek.

Helaas kon ik Maureen zelf niet helpen en ik merkte al snel dat ze dat jammer vond. Na het uitwisselen van onze visitekaartjes stelde ik dan ook voor om eens samen wat te gaan eten. Maureen reageerde daar direct op en vroeg:

“Dat lijkt mij erg leuk. Ik kom hier niet uit de buurt en ben hier maar een paar dagen, weet jij nog een leuk restaurant?”

Nu reageerde ik direct en zei:

“Laten we na deze bijeenkomst elkaar even opzoeken en of bellen, dan neem ik je mee naar het beste restaurant van de omgeving.”

Ik kreeg een vriendelijke glimlach van Maureen en ik keek haar helemaal na of ze misschien nog even omkeek uiteraard. Gelukkig was dat laatste zo en kreeg ik nog een knipoog toe ook.

Aan het eind van de dag zag ik Maureen al rondjes lopen bij de uitgang en hoefde we elkaar niet meer te bellen. Ik verwelkomde haar weer vriendelijk en vroeg of ze nog leuke contacten had gemaakt. Maureen glimlachte naar mij en zei:

“Jazeker, een paar van jouw contacten heb ik al gesproken en zijn veelbelovend.”

Ik vertelde dat ik het geweldig vond en vroeg toen in welk hotel ze sliep. Maureen begon te lachen en zei:

“Nou nou, jij loopt best hard van stapel nietwaar?”

Ik verontschuldigde mij direct en vertelde waarom ik het aan haar vroeg. Het hotel waar ik hoopte waar ze zou zitten lag heel dichtbij het restaurant waar ik haar naar toe wilde gaan. Ik kon haar dan ophalen zodat we er lopend naar toe konden gaan.

Maureen begon een heel klein beetje te blozen en vertelde toen dat mijn plan echt geweldig was. Vooral het gedeelte dat ik haar zou ophalen en lopend naar het restaurant gingen. Maureen had wel zin in een borrel na de afgelopen weken hard werken.

Om klokslag 6 uur stuurde ik een berichtje naar Maureen dat ik bij de balie klaar voor haar stond. Ik had het bericht amper verstuurd toen de lift open ging en Maureen eruit kwam lopen en ze zei:

“Perfecte timing!”.

Ze zag er prachtig uit en ik nam haar mee aan haar arm en begroette de portier. Tijdens het lopen vertelde Maureen dat ze heerlijk had gedoucht en nu honger als een beer had. Ik moest inwendig lachen omdat ze nu heel anders was dan vanmiddag, ze was meer op haar gemak zeg maar.

We liepen naar het bewuste restaurant wat van een goede vriend van mij is. Ik had hem vanmiddag al een berichtje gestuurd en gevraagd of hij mijn favoriete plekje wilde reserveren. Dat was een plekje waar je zicht had op het hele restaurant maar toch lekker privé zat zodat niet iedereen mee kan luisteren naar je gesprekken.

Maureen en ik werden als echte gasten onthaald en naar mijn favoriete plek begeleid. Maureen ging direct aan de wijn en kegelde in rap tempo een paar glazen achterover. Het eten was zoals ik gewend was perfect en Maureen vertelde aan één stuk door over haar ondernemingsplannen. Ook vertelde ze over haar zussen en dat zij zich wilde bewijzen tegenover haar zussen.

Toen het dessert kwam zei Maureen:

“Ohh my god ik zit best wel veel over mezelf te vertellen nietwaar? Hoe zit het met jou? Verliefd, verloofd, getrouwd?”

Ik grinnikte even en zei toen:

“Ik heb op dit moment geen relatie, maar ze zeggen dat op ieder potje wel een deksel past toch? Laat ik het zo zeggen, ik heb nog geen potje gevonden wat lekker past.”

Het werd toen even stil en toen zei Maureen:

“Heel herkenbaar hoor! Of bedoel je het letterlijk dat hij niet past?”

Ik begon te lachen en zei:

“Nou nou, nu loop jij hard van stapel door te vragen of ik zo’n grote heb ha ha”

Maureen kreeg weer een beetje rode kleur en het was opnieuw even stil tussen ons en toen begonnen we tegelijk en door elkaar te praten en zei ik:

“Ik heb wel eens relatie moeten stoppen omdat hij letterlijk niet in het potje paste”

En Maureen zei:

“Sorry dat ik zo’n enorme flapuit ben”

Allebei schoten we in de lach en ik zei:

“Sorry!” en Maureen vroeg:

“Echt waar?” en ik knikte ja.

We namen toen allebei een hap van ons ijs en keken elkaar constant aan. We wilde allebei wat zeggen maar zeiden toch niets. We dachten van alles maar zeiden uiteindelijk niets.

Toen we de laatste restjes uit het schaaltje haalde vroeg Maureen:

“Zeg, hebben jullie hier een leuke plek waar je kunt dansen? Ik heb zo’n zin om lekker te dansen”

Maureen had geluk want om de hoek zat een danstent waar je nog zonder schaamte kan dansen. Ze vroeg of ik zin had om mee te gaan en ik hoefde niet perse te dansen.

Toen we moesten afrekenen zei Maureen:

“Ik betaal wel, jij hebt al zoveel goede connecties aan mij gegeven. En trouwens ik kan het lekker aftrekken van de belasting, niet letterlijk bedoeld ha ha”

Ik moest lachen en nam haar weer mee aan haar arm en liepen de danstent in. Ze draaide daar allemaal jaren 80 en 90 en dat was nou net haar favoriete muziek. Ze was dan ook constant op de dansvloer. Ik keek naar Maureen en droomde weg van haar prachtige dansbewegingen en dacht toen ‘waarom moest ik nu weer van die stomme dingen zeggen over potje en deksel en letterlijk bedoelt etc’. Maureen zou mij nu vast een opschepper vinden en straks niets meer van mij willen.

Maar toen Maureen tien minuten later wat kwam drinken was het erg druk en kwam ze op schoot zitten. Terwijl ze haar wijn achterover goot bewoog ze heel veel en hard met haar billen op mijn schoot. Ze bewoog ritmisch op de muziek maar eigenlijk was ze bezig met het op geilen van mijn pik. Hoewel ik in het begin hier niets van wilde laten merken verloor ik het toch. Mijn broek vulde snel op en Maureen moest dit gewoon merken want ze kwam gewoon een stukje omhoog.

Maar ineens klonk er weer een lekker nummer uit de speakers en weg was Maureen weer. Ik bleef achter met een enorme bobbel in mijn broek en baalde ervan natuurlijk, maar ik was ook wel blij want ik schaamde mij toch ook wel een beetje voor haar.

Een kwartier later kwam ze weer terug en ging weer gewoon op schoot zitten en begon gewoon weer opnieuw. Ineens kwam haar gezicht naar mijn oor en zei ze:

“Ik merkte dat het kussentje in je broek weg was, dus ik klop hem weer even op goed?”

Ik begon te grijnzen en kreeg vervolgens een zachte kus op mijn mond. Voor ik kon terug zoenen was Maureen al weer weg en zoop ze mijn bier op. Het kon me geen reet schelen want haar billen bewogen heerlijk tegen mijn kruis aan en zorgde binnen een paar seconde voor een totale erectie. Een paar minuten lang kreeg ik een geweldig lap dans en toen er weer een bekend nummer uit de speakers kwam, was ze weer weg.

Dit ging zo door tot een uur of drie in de nacht en toen vroeg ze of ik haar terug wilde brengen. Uiteraard stemde ik in en eenmaal buiten kwamen we erachter dat Maureen haar jas had laten liggen in het restaurant en die was natuurlijk gesloten. Ik gaf haar snel mijn jas (als een echte heer) en terwijl we terug liepen dacht ik al na over hoe ze zo direct in haar kamer kon. Ik kende wel wat mensen die nachtportier zijn en die gingen mij vast wel helpen.

Toen we bij het hotel aankwamen zei Maureen:

“Ohhhh shitttt, mijn pasje voor mijn kamer zit in mijn jas. Hoe komen we nu naar binnen?”

Ik tikte op het raam van de deur en die ging even later open voor ons. Toen we naar binnen gingen begon Maureen direct een verhaal te ratelen en hij moest alleen maar lachen om haar. Ik suste Maureen haar mond en vroeg:

“Welke kamer zit je?”

Maureen zei terwijl mijn vingers nog op haar mond zaten:

“pfffijftien”

Ik zei toen:

“Frankie, geef jij deze dame eens een reserve kaart voor kamer vijftien”

Met een enorme grijns op zijn gezicht gaf hij ons de reserve kaart en liepen wij arm in arm de lift in. Maureen zei toen:

“Tjezus, ken jij hier iedereen of zo?” en ik knikte en zei:

“Yep, kleine gemeenschap hier hoor”

Toen we in haar kamer waren lag er overal kleding en lingerie over stoelen en op het bed, en ik vroeg:

“Hoelang was je van plan hier te blijven met zoveel kleren?”

Maureen reageerde direct en zei:

“Hey, ik ben een vrouw hè, die hebben gewoon veel kleren nodig”

Ik pakte een prachtig zwarte string van het bed en zei:

“Deze vind ik mooi!”

Maureen begon te grinniken en zei:

“Nou ja zeg! Je zit gewoon aan mijn ondergoed. Maar ehhh, wat ik nu aan heb is veel mooier”

Nu grinnikte ik en zei:

“Sorry dat ik aan je ondergoed zit, ik maak maar een grapje hoor!” en toen zei Maureen:

“Nou, ik niet hoor!” en ze keek mij toen ondeugend aan.

Ik stapte op haar af, gaf haar een zwoele zoen en wachtte tot ze terug zou zoenen. Nou dat gebeurde ook en niet zo zachtjes ook, ze vrat mij bijna op.

Na een klein minuutje stopte ze en zei half hijgend:

“Ga je nog kijken wat voor ondergoed ik aan heb of niet?”

Ik fronste mijn wenkbrauwen en ging door mijn knieën en begon aan haar benen te strelen. Hoe hoger mijn handen gingen hoe harder Maureen begon te ademen/hijgen. Terwijl mijn handen steeds hoger gingen, ging ook haar rokje mee omhoog. Maar haar rokje ging steeds moeilijker omhoog en in een oogwenk maakte Maureen haar rokje los en zei:

“Wacht even, dan maak ik hem los”

Ik begeleidde het rokje omlaag en liet Maureen eruit stappen. Toen ik weer omhoog keek, keek ik tegen haar blote kutje aan en zei half stotterend:

“Mmmmaar je hebt helemaal geen ondergoed aan” en Maureen begon te grinniken en zei:

“Nou ja zeg, dan ben ik het vast vergeten” en ze keek vreselijk geil uit haar ogen.

Daarna kwam ze met haar kutje naar mijn gezicht en zei:

“Wees jij eens lief voor mijn potje” en ik moest lachen maar mijn mond werd gesnoerd door een kutje wat op mijn mond gedrukt werd.

Ik begon uitgebreid aan Maureen haar kutje te likken en zij streelde met haar handen door mijn haren heen. Ik genoot van elke druppel vocht wat uit haar kutje kwam en slurpte het gulzig op.

Vanuit het niets trok ze aan mijn haren en rukte mij los van haar kutje en zei hees:

“Ga eens op dat bed liggen!” en ik op het reserve bed liggen wat je wel vaker in hotelkamer ziet. Toen ik op het bed lag kwam Maureen snel op mijn gezicht zitten en liet zich weer uitgebreid likken. Maureen kronkelde met haar kutje tegen mijn gezicht aan en ze duwde af en toe haar kutje tegen mijn neus aan. Toen dit gebeurde duwde ik met mijn neus tegen haar klit en Maureen kreunde zo lekker hees.

Maureen werd als maar geiler en ze duwde haar kutje overal tegen mijn gezicht aan. Ik weet het, het is niet echt standaard vrijpartij maar ik vond het wel lekker. Mijn hele gezicht zat onder haar kut geil en ik likte aan alles wat voor mijn mond kwam.

Toen Maureen na een paar minuutjes best hard haar klit tegen mijn neus aan duwde, begon ze ineens hard te hijgen en zei toen:

“Ohhhh aahhhhhh”

Ik dacht natuurlijk dat ze klaarkwam en voelde veel sappen over mijn wangen stromen maar er kwam meer, veel meer. Toen dacht ik meteen aan die filmpje op internet waarin vrouwen spuitend klaarkomen en zei:

“Squirt all over me baby”

Maureen die kreunde en lachte tegelijk en gaf mij vervolgens waanzinnige hoeveelheden kut vocht. Het proefde mier zoet en het bleef maar komen en ik kon het onmogelijk nog in mijn mond houden. Ik liet het via mijn wangen eruit lopen en voelde het via mijn nek op het bed lekken. Ik moest ineens denken aan al de wijn die Maureen had gedronken en ik kon mij niet herinneren dat ze naar de wc was gegaan.

Maureen bleef maar door spuiten en ik kreeg langzaam het idee dat ze niet spuitend klaarkwam maar gewoon aan het plassen was. Mijn gedachten sloegen op hol, wat gebeurde hier? Vind ik dit wel fijn? Is dit kinky? Binnen een paar seconden wist ik dat ik het super geil (kinky) vond en moest ik het Maureen laten weten.

Ik deed mijn mond wijd open en wachtte wat ze ging doen. Maureen reageerde snel en zei half kreunend:

“Ohhh Yeahhh baby!” en vervolgens hoorde ik het typische geluid van een potje wat vol geplast werd. Mijn mond was al snel vol met het (nog) steeds mier zoete kut vocht van Maureen en ik liet het gewoon lekker overstromen. Ik moest maar niet denken aan het matras waar ik op lag ha ha.

Een dikke minuut later likte ik de laatste druppels van Maureen haar kutje en zei:

“Dat was nog eens een kinky verrassing”

Maureen was gaan zitten op mijn buik en zei:

“Ohhhh wat was dit geil om te doen zeg!”

Daarna vertelde Maureen hoe blij ze was dat ik het wel kinky vond wat ze gedaan had want ze had toch wel een risico genomen. Ze vertelde dat ze vanaf het eerste moment dat ze mij zag mij al wilde onder pissen, ik had zoals ze dat zei ‘een lekkere kop’ om eens lekker overheen te zeiken.

Ik wist niet wat ik allemaal hoorde, hoe is het toch mogelijk dat deze kinky woorden uit zo’n mooie dame komen? Je verwacht het gewoon niet.

Ik droogde mijn gezicht af aan een droog gedeelte van het bed en streelde haar gezicht en zei:

“Weet je dat ik je super geil vindt als je zo praat. By the way, je hebt trouwens ook een ‘lekkere kop’ met waanzinnige zaad vragende ogen”

Maureen kwam uitdagend op mijn af en ze begon voorzichtig mijn knopen van mijn broek los te knopen. Terwijl ze mijn half natte broek omlaag trok zei ze:

“Weet je, ik heb een hekel aan mannen die opscheppen over hun pik!” en ze haalde mijn pik tevoorschijn en zei:

“Maar als mannen gelijk hebben over waar ze over opscheppen, dan word ik daar extreem geil van”

Ik haalde opgelucht adem en zag vervolgens hoe Maureen veranderde in een pijp monster. Ze pakte met twee handen mijn pik vast en begon van alle kanten extreem geil te likken. Toen ze op een gegeven moment aan mijn eikel aan het sabbelen was zei ze ineens:

“Ik kan mij goed voorstellen dat jouw pik niet op elk potje past, maar ik weet er wel raad mee hoor”

Ik streelde haar mooie gezicht en vertelde hoe geil ik het vond wat ze allemaal met mijn pik deed. Ik kreeg een ondeugende blik terug en toen vroeg ze:

“Ben je een beetje potent vanavond?” en ik knikte uitbundig ja natuurlijk. Maureen fronste toen met haar wenkbrauwen en begon mijn pik nu echt te pijpen. Met twee handen trok ze mijn pik krachtig af en ze stopte steeds dieper mijn pik in haar mond. Mijn ogen waren om de haverklap groot want geen enkele vrouw had mijn pik zover in haar mond (zeg maar keel) gestopt.

Tijdens een adempauze hingen de slierten met kwijl aan mijn pik en zei Maureen hijgend:

“Het is een flinke kluif hoor!”

Ik had op internet wel eens een porno film gezien waar ook zo’n prachtige dame een enorme pik in haar keel aan het proppen was (deepthroating). Ik had dan ook nooit gedacht dat zoiets mij zou overkomen maar dat dacht ik ook over plas seks.

Het was intussen Maureen gelukt om nagenoeg mijn hele pik in haar keel te stoppen en wat keek ze mijn geil aan toen ze dat deed. Ik kermde het natuurlijk uit van genot en streelde haar prachtige haren. Maureen liet vervolgens mijn pik ontsnappen uit haar mond en de slierten met kwijl hingen aan mijn pik en zei ze:

“Allemachtig wat is dit geil!”

Maureen was druk bezig met krachtig mijn pik af te trekken en toen vroeg ik:

“Moet je niet kokhalzen als hij zo diep in je keel zit?” en toen zei ze:

“In het begin had ik daar wel moeite mee, maar na een half jaartje had ik mijn ‘gag’ neiging onder controle”

Toen nam ze diep adem en stopte mijn pik weer diep in haar keel en kreeg ik een gruwelijk geile knipoog.

Maureen deed er nog een schepje bovenop en begon nu langzaam en achter elkaar mijn pik in en uit haar keel glijden. Ik werd helemaal gek en voelde mijn ballen in razend tempo naar het kookpunt gaan. Maureen had dit direct door, pakte mijn pik krachtig vast en trok me snel af en zei:

“Laat nou maar eens zien dat je lekker kan spuiten!”

Ik kermde het uit van genot en hijgde:

“Ohhhh shittt!!!” en begon dus te spuiten als de brandweer.

Nu was ik het die warm vocht spoot en niet zo klein beetje ook. Maureen was wel gewend dat mannen in haar gezicht klaarkomen maar ik was toch wel bijzonder (veel) zei ze toen ik uitgespoten was.

Terwijl Maureen het sperma uit haar ogen veegde zei ik:

“Wat dacht je ervan om na ons geklieder eens lekker te gaan douchen schatje?” en ik kreeg een lieve glimlach als antwoord.

Voordat we gingen douchen pakte ik een handdoek voor Maureen zodat ze het grootste gedeelte van het sperma van haar gezicht kon vegen en eenmaal onder de douche hielp ik mee om de laatste restjes sperma uit haar haren te spoelen en kreeg daar een compliment over.

Maureen vertelde dat er nog nooit een man zo zorgzaam voor haar is geweest na het vrijen. Vervolgens streelde ze mijn lichaam ook schoon en vroeg nogmaals of ik het echt niet vervelend vond dat zij mij onder geplast had.

Ik pakte haar toen stevig vast en zei:

“Ohhh schatje, jij mag altijd, wanneer en waar dan ook over mij heen plassen” en haar ogen begonnen te glunderen van plezier en ze zei:

“Dat is lief van je, dus als ik weer moet plassen dan ehhh” en ik knikte al ja en gaf antwoord:

“Moet je al weer plassen dan?” en Maureen begon te glimlachen en zei:

“Nee nu nog niet, maar ik kan dat wel een beetje versnellen” en ze nam vervolgens een paar flinke slokken water wat uit de douchekop kwam. Maureen vertelde toen dat water heel snel in je lichaam opgenomen wordt en het overtollige direct naar je blaas gaat.

Ik begon te grijnzen en zei:

“Oh geweldig, maar mag ik dan in de tussentijd weer aan je lekkere kutje likken?”

De ogen van Maureen fonkelde weer van plezier en ze pakte mijn hoofd vast en duwde mij naar beneden. Ik ging al zoenend in het bad zitten en zag hoe Maureen haar kutje dwingend tegen mijn gezicht aan duwde. Ik begon meteen te likken en voelde hoe Maureen steeds harder tegen mijn gezicht aan duwde.

Toen ik met mijn neus weer langs haar klit begon te wrijven hoorde ik haar al weer zachtjes kreunen. Maureen pakte mijn hoofd vast en duwde steeds harder met haar kutje tegen mijn gezicht aan. Ik kon amper adem halen maar dat boeide mij geen reet, wat was ik geil op haar kutje zeg.

Maureen had na een tijdje een voet op de rand van het bad gezet (vlak naast mijn hoofd) en zo kon ze nog beter en harder tegen mijn gezicht aan duwen en wrijven. Bij elke pauze die ik kreeg hapte ik uitbundig naar adem en kreeg vervolgens weer een kutje in mijn gezicht geduwd.

Maar vanuit het niets en zonder waarschuwing begon Maureen ineens weer te spetteren uit haar kutje en voelde ik het warme vocht over mijn gezicht stromen. Ik opende meteen mijn mond weer wijd open en hoorde Maureen kreunen:

“Hmmmmm ohhh yeah!!!” en opnieuw klonk dat prachtige geluid van plassen in mijn mond in de badkamer. Maureen had mijn haren nog stevig vast en trok mijn hoofd hard achterover en begon daarna over mijn gezicht te plassen.

Het vele vocht was heerlijk warm en verder reukloos en bestond waarschijnlijk uit 99% water. Maar waarom was dit dan zoveel geiler dan het warme water wat uit de douchekop kwam? Geen idee maar ik genoot er 100% van.

Na ongeveer tien minuten was het gezeik afgelopen (leuk woordspeling) en had ik een knetter harde erectie ervan gekregen. Toen Maureen tijdens het afspoelen hier achter kwam pakte ze mijn pik vast en zei:

“Holy shit, nu al weer hard. Ik ben bang dat ik mezelf zo direct niet meer kan beheersen met deze grote jongen” en ik grinnikte en zoende haar intens.

Maureen deed haar armen om mijn nek en klemde vervolgens haar benen om mijn heen. We zoende intens met elkaar en mijn handen graaide gretig aan haar billen. Toen ik met een hand iets verder omlaag ging en mijn eigen pik voelde, frommelde ik mijn eikel in haar kutje.

Toen dit gebeurde kreunde Maureen bizar hard en hijgde ze hees:

“Ahhhhh, kom maar lekker binnen hoor!” en ik begon met mijn onderlichaam zachtjes te stoten. Maureen bewoog ook met haar onderlichaam en allemachtig wat was haar kutje lekker strak zeg.

Ik stapte uit bad en liep al neukend terug naar de kamer. Maureen was wild en woest en beet af en toe best hard in mijn lip van genot.

Ik legde Maureen zachtjes neer op het bed en ze zei hees:

“Dit is verreweg de aller lekkerste pik die ik ooit in mijn kutje gevoeld heb, als je mij nu niet snel weer neukt vermoord ik je”

Ik pakte al grijzend haar benen vast en spreidde ze wijd uit elkaar, legde zonder begeleiding mijn pik tegen haar kutje en duwde hem naar binnen. Mijn pik gleed als een warm mes in de boter naar binnen en Maureen kreunde hoerig.

“Ohhhh, zie je hoe je mijn kutje helemaal vult met die dikke lul van jou? Stop hem er maar helemaal in schatje, geen genade meer voor mij!”

Het zag er allemaal al zo bizar geil uit toen ik haar neukte en dan zegt ze ook nog van die geile dingen. Waanzin!!

Maureen pakte toen zelf haar benen vast en trok ze wijd uit elkaar en kantelde achterover. Hierdoor kreeg ik wat meer ruimte en duwde het laatste gedeelte van mijn pik naar binnen. Ik keek met grote ogen hoe mijn hele pik verdween in Maureen haar kutje want zoiets had ik nog nooit meegemaakt in mijn leven. Bij de vrouwen die ik geneukt had ging hij er maar maximaal twee derde naar binnen en dan deed het pijn bij ze.

Ik werd helemaal gek en haalde mijn pik er helemaal uit om hem meteen er weer helemaal in te stoppen. Maureen kermde weer van genot en ik herhaalde het wel een keer of tien (twintig). Daarna begon ik het tempo op te voeren en pakte de benen van Maureen weer vast en liet haar lichaam flink door elkaar schudden.

Het ging er erg wild aan toe en wij maakte daarbij passende geluiden en we vragen elkaar bijna letterlijk op tijdens het zoenen.

Ik heb Maureen meerdere malen voelen schokken en trillen maar ik bleef haar door neuken (geen genade had ze gezegd). Maar op een gegeven moment streelde Maureen mijn bezwete kop en zei:

“Schatje je bent echt abnormaal potent. Ik heb nog nooit meegemaakt dat iemand mij zo lang (en hard) geneukt heeft, maar ik heb nu echt even een pauze nodig”

Ik ging van haar af en zag hoe Maureen pijnlijk keek en langs haar schaamlippen wreef en toen zei:

“Ai, ik ben bang dat je mij van binnen bont en blauw geneukt hebt schatje, maar het was het allemaal waard hoor”

Er kwamen toen weer herinneringen binnen van eerdere vrijpartijen waar precies hetzelfde gebeurde (de pijn dan) en ik begon meteen mij te verontschuldigen. Maureen streelde toen mijn gezicht en zei:

“Ohh schatje je hoeft je niet te verontschuldigen hoor, de pijn die ik heb in mijn kutje is lekkere pijn. Soms is pijn echt fijn. Maar even wat anders schatje, normaal ben ik niet zo van iemand de hemel in te prijzen maar ik ben echt helemaal weg van jou pik”

Ik grinnikte en zei:

“Ik ben ook helemaal weg van jouw kutje hoor!”

Maureen lachte lief en zei:

“Dank je schatje, maar wat ik bedoel is dat de vorm en dikte van jou pik perfect past in mijn kutje. Je raakt precies de gevoelige plekken en je zet mijn hele kutje in vuur en vlam, en dat laatste is soms pijnlijk”

Ik grinnikte weer en zei:

“Nou, dan lijkt het erop dat ons potje en deksel goed bij elkaar passen”

Maureen kwam toen op mij liggen en zei:

“Daar lijkt het wel op maar ik wil eerst nog uitgebreid onderzoeken of het werkelijk zo is, als je begrijpt wat ik bedoel” en ze gaf mij een ondeugende knipoog.

Daarna kwam ze omhoog, rolde mij omver en ging omgekeerd op mij liggen (standje 69). Enkele seconden later voelde ik de warme lippen van Maureen aan mijn pik sabbelen en masseerde ze mijn ballen. Ik trok de billen van Maureen uit elkaar en begon toen heel zachtjes langs haar schaamlipjes te likken. Ik voelde haar toen zachtjes trillen en wat voelde ik mij trots.

Maureen pijpte waanzinnig lekker en ze wist ook precies waar en wat ik lekker vond. Ik begon met mijn heupen ritmisch (mee) te bewegen terwijl ik afgetrokken werd en voelde al snel dat ik dit niet lang meer ging volhouden. Vlak voordat ik klaar zou komen stopte Maureen en zei:

“Nee, nee, nee! Zo snel ben je nog niet van mij af hé hé”

De minuten die daarna kwamen waren bizar gemeen en werd ik keer op keer na mijn hoogtepunt gepijpt om vervolgens precies op tijd te stoppen. Toen zei Maureen ineens:

“Allemachtig wat ben jij baas zeg! Je neukt mij helemaal bont en blauw en je laat je minuten lang seks martelen. Elke normale man had mij al lang aan mijn haren getrokken en mijn smoelwerk volgespoten”

Ik begon te lachen en zei:

“Ik ben ook niet normaal! Maar je brengt mij wel op een idee”

Ik begon de machtsspelletjes van Maureen door te krijgen (met wel wat enige aanmoediging ha ha) en pakte haar vervolgens stevig vast aan haar haren. Ik sloeg zachtjes met mijn pik tegen haar gezicht en stopte hem daarna in haar mondje. Maureen begon direct hard te pijpen en ik duwde haar hoofd naar mij toe. Ze mompelde, gromde en slurpte terwijl ik ritmisch haar mondje neukte.

Maar het was nog niet genoeg voor Maureen en ze duwde zelf mijn hele pik in haar keel en ik kermde het uit van genot. Hijgend en met tranen in haar ogen hing mijn pik voor haar gezicht en smeerde ik de slierten af over haar wangen. Wat zag ze er hoerig uit zo en haar ogen fonkelde van opwinding.

Hoewel ik op springen stond stopte ik mijn pik toch nog een keer in haar mondje en werd hij direct verslonden door Maureen. Ze keek mij aan met haar uitgelopen mascara ogen en dat was druppel die de emmer deed overlopen. Mijn ballen trokken samen en spoten vervolgens mijn sperma diep in haar keel.

Maureen begon te gorgelen en haalde mijn nog spuitende pik uit haar mond en ze kreeg meteen een lading sperma in haar gezicht gespoten. Ik pakte snel mijn pik vast en trok mezelf verder af over haar geile gezichtje.

Het leek wel alsof ik in een pornofilm zat zo hoerig en geil gedroeg Maureen zich. Ik liet mijn pik los en die werd meteen weer vastgepakt door Maureen. Ze smeerde met mijn pik het sperma uit over haar hele gezicht en wat zag dat er hoerig uit zeg.

Ik weet niet of ze dit deed om zich uit te sloven voor mij maar voor mij hoeft het niet perse hoor en toen zei Maureen:

“Nou, er is niets mis met jouw prostaat hoor! Als je voor de tweede keer nog zoveel sperma produceert werkt hij op volle toeren”

Ik stelde voor om te gaan douchen en daar had Maureen heel veel zin in. We zoende en streelde elkaar net zo lang tot we allebei schoon waren. Daarna lagen we uitgevloerd op bed en had ik in ieder geval de wildste nacht van mijn leven gehad. Maureen lag al na een paar minuten te slapen en ik sloot haar in mijn armen (lepeltje, lepeltje).

De volgende ochtend werd ik wakker en was Maureen al uit bed. Ze liep rond in haar ondergoed wat haar bijzonder goed stond. Ze had nog niet in de gaten dat ik al wakker was en ik gluurde lekker naar haar. Ze ruimde wat kleren op en bukte diep voorover en ik zag haar zeer welgevormde billen en voelde direct mijn pik reageren.

Maureen liep een paar keer langs en zag toen ineens mijn erectie en zei:

“Hey!! Volgens mij ben je al wakker stiekemerd” en ik begon te grijnzen.

Ze streelde plagerig over mijn pik heen en zei toen:

“Als je denkt dat er nog tijd is voor een ochtend wip dan heb je het mis. Ik moet over tien minuten in mijn auto zitten anders ben ik nooit op tijd bij mijn zus”

Ik greep Maureen ineens vast en ging bovenop haar liggen en vroeg:

“Wat ga je doen met je zus dan?” en mijn hand gleed in haar slipje.

Maureen begon te grinniken en zei:

“Shoppen!”

Ik begon te lachen en zei:

“Dus je gaat liever shoppen met je zus dan een ochtendwip?”

Ze grinnikte en zei:

“Yep, de meeste mannen die ik heb gehad die, die whoooohhh” en mijn eikel gleed zo naar binnen. Ik begon heel zachtjes te stoten en zei:

“Ik ben niet de meeste mannen!” en Maureen zei:

“Neeehh dat ben je zeker niet. Ohhhh ik app mijn zus wel dat ik in de file sta”

Helaas werd ons spel binnen een minuut verstoord door de schoonmaakster en vroeg ik of ze over een half uurtje terug kon komen. Helaas werd mijn stem herkend door de schoonmaakster en stond ik even later met een handdoek om mijn middel met haar te praten.

Maureen had zich intussen helemaal aangekleed en glipte snel weg door de deur met haar koffertje en zei:

“Doei, we bellen!”

De schoonmaakster waarmee ik sprak was een ex schoonmoeder van mij. Ik moest dus een verhaal gaan verzinnen over de puinhoop die wij gemaakt hebben in de kamer (vooral het natte bed). Ik kreeg een paar minuten de tijd om mij aan te kleden en heb toen maar verteld dat ik af en toe (als ik gedronken heb) nog in mijn bed plas.

We kwamen er goed mee weg mede omdat het matras voorzien was van een kunsthof top matras en het vocht alleen maar in de lakens zat. Vaak slapen kinderen op het derde bed en die plassen nog wel eens in het bed. Nou ik dus zogenaamd dus ook.

Een uur later belde Maureen mij op en hebben we allebei vreselijk in een deuk gelegen over mijn verzonnen verhaal. Ze wilde het graag allemaal dunnetjes over doen en ik vertelde dat ze hartelijk welkom was in mijn appartement.

Het appartement waar ik in woon heb ik te danken aan een ex vriendin en haar moeder was dus de schoonmaakster van het hotel. Je begrijpt wel dat hier ‘gezeik’ van gaat komen maar aan de andere kant ook weer niet omdat we geen relatie meer met elkaar hebben. Onze relatie is uitgegaan omdat we geen normale seks met elkaar konden hebben. Ze heeft last van vaginisme en dan is penetratie amper mogelijk en deden we dus alleen maar aan orale seks. Ik vind haar nog steeds lief maar een leven met alleen orale seks zie ik niet zitten.

Maureen en ik stuurde elkaar om de haverklap berichtjes en we waren gewoon verliefde pubers. Op een gegeven moment kreeg ik een bericht van haar met een video filmpje erbij. Ik opende het en kreeg een lichte hartverlamming. Het filmpje startte met het beeld van haar kutje (ik herkende het meteen) en na ongeveer vijf seconden begon ze te plassen. Ze plaste over haar camera van haar mobiel heen wat er bizar geil uitzag natuurlijk, en het duurde zeker een minuut.

Ik was hier enorm geil van geworden en heb mezelf er direct heerlijk op afgetrokken (elke keer opnieuw afgespeeld). Vlak voordat ik klaarkwam kreeg ik een berichtje ‘laat je zo zien hoe geil je op mij bent’. Dat liet ik mij geen tweede keer zeggen en heb mijn mobieltje heerlijk ondergespoten en het filmpje naar haar gestuurd. Ik kreeg direct een filmpje terug waarin alleen de lippen Maureen te zien waren en ze likte hoerig met haar tong langs haar lippen.

Het hek was nu van de dam en we stuurde elkaar steeds meer seks filmpjes met maar één regel, geen gezichten i.v.m. sexting.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Hij Moet Nog Wel Door De Ballotagecommissie Heen 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Hoer Lisa 10Door: Maria Smulder
Gelezen: 3198x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-05
8.2
:: Emma's Ontdekkingstocht - 5Door: NickSchrijvers
Gelezen: 2619x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Striptease, Straf
18-05
9.4
:: Het Huis Vol SlaafjesDoor: Slaafje
Gelezen: 7966x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.0
:: Tienersletjes Op Werk - 31Door: N75
Gelezen: 4387x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Monica, Pijpen, Deepthroat
16-05
8.6
:: Marissa - 8Door: MasterJohnDo
Gelezen: 4095x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: BDSM
15-05
9.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 4Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5125x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Voorbinddildo, Intiem
15-05
8.9
:: Marissa - 7Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5154x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slavin
14-05
8.7
:: Een Geile Dikke Tiener – 6Door: G.B.
Gelezen: 8420x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Dik, Vol, Tiener, Onderdanig, Teder
14-05
8.5
:: Een Bezoek Aan...Door: Claartje
Gelezen: 12415x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter, Vastgebonden, Buttplug
13-05
8.0
:: Emma's Ontdekkingstocht - 3Door: NickSchrijvers
Gelezen: 8869x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Teasen, Facesitting
12-05
9.0
:: Vandaag Is De DagDoor: MrMeester
Gelezen: 9470x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-05
7.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 2Door: NickSchrijvers
Gelezen: 13241x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Uitkleden, Straf
09-05
9.2
:: Het Verloren Avontuur... - 3Door: DatwAtis
Gelezen: 8051x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-05
9.1
:: Emma's Ontdekkingstocht - 1Door: NickSchrijvers
Gelezen: 15219x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Solo
07-05
8.1
:: Annemiek Word GepaktDoor: Stefan D.
Gelezen: 14544x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vernederd, Pijnlijk, Chantage, Gedwongen, Anaal, Pijpen, BBC
07-05
7.4
:: Je Wilde Toch Gebruikt Worden?Door: Eva
Gelezen: 16004x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
06-05
8.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!