Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Hij Moet Nog Wel Door De Ballotagecommissie Heen 1

Er ging ruim een week voorbij tot ik ineens door mijn ex gebeld werd. Ze had contact gehad met een ‘Maureen’ en die wilde komen kijken naar winkelruimte bij ons in het centrum. Ze had mijn naam genoemd en wilde weten hoe het in elkaar zat.

Ik vertelde dat het klopte en dat ik haar nummer had gegeven tijdens zo’n business bijeenkomst, samen met nog wat andere mensen die zij ook kent. Ze was toen even stil en vroeg:

“En is ze dezelfde dame van het hotel waar mijn moeder over vertelde?”

Ik begon te zuchten en vertelde dat het waar was en dat ik bij haar ben blijven slapen omdat ik te dronken was. Ze grinnikte en zei:

“Ja zo dronken dat je in je bed hebt geplast! Dat is een goede eerste indruk hi hi”

Ik moest inwendig enorm lachen maar toen ze ging vragen of ik haar naakt gezien had en gekust had, kapte ik haar af en zei:

“Lieve schat, dat gaat je geen reet aan, het was allemaal al gênant genoeg. Ik hoop dat je haar een leuk aanbod kan doen want wij kunnen wel opfrissing gebruiken in het centrum nietwaar?”

Gelukkig werkte deze afleid manoeuvre en ging het gesprek verder over winkelruimte in ons centrum.

Dankzij mijn ex wist ik dus dat Maureen weer kwam en bereidde ik mijn appartement voor op haar komst. Ik had al speciale waterafstotende matras hoezen gekocht en je wil niet weten hoeveel er te koop is voor mensen die ook van plasseks houden. Mijn appartement is ook voorzien van een marmer vloer met verwarming. Wat dat betreft kan ik haar overal op de vloer neuken zonder dat ze het koud krijgt.

Ik had mezelf die middag helemaal kaal geschoren tussen mijn benen want dat had ik gezien in een pornofilm. Je lul lijkt echt groter als er geen schaamhaar op zit hoor!

Eindelijk kwam dan het berichtje van Maureen binnen dat ze in ons dorp was. Ze was geslaagd en vroeg of ik zin had om het te vieren. En of ik zin had om het te vieren! We spraken weer af bij het restaurant want haar jas lag er nog en ze wilde ook weer later die avond dansen.

Maar toen ik aankwam in het restaurant was Maureen niet alleen. Maureen had een vriendin meegenomen die de bedrijfsleidster werd van de winkel in ons dorp. Ze waren allebei al flink aan de wijn en werd ik hartelijk onthaald.

De vriendin van Maureen stelde zich netjes voor als Fajah en ze was een prachtige vrouw. Ze was niet groot (net anderhalve meter denk ik), licht bruine huidskleur en een enorme bos met kroeshaar. Dat laatst is erg mooi maar haar hoofd is in vergelijking met dat kroeshaar heel erg klein. Wat niet klein was, was haar voorgevel. Allemachtig wat had ze grote tieten zeg! En haar grote tieten liet ze dan ook goed zien met haar diep uitgesneden shirtje. Ik denk als je haar een pirouette wil laten maken, dat ze dan compleet uit balans gaat door die grote tieten van haar ha ha.

Ik kreeg een kort en krachtig verhaal te horen wat voor plannen ze hadden voor de winkel bij ons in het dorp. Maar al vrij snel ging het gesprek over uitgaan en feest vieren. Fajah en Maureen hadden elkaar dan ook ontmoet tijdens een groot feest.

Ik heb het grootste gedeelte van de avond dan ook voornamelijk geluisterd wat de dames allemaal meegemaakt hadden. Na het dessert wilde de dames maar één ding en dat was natuurlijk dansen.

Ik lette dit keer meer dan normaal op, of de dames naar de wc gingen, maar had ze er nog niet op kunnen betrappen. Ook in de danstent kegelde ze de ene naar de andere glazen wijn achterover en ik kon ze niet betrappen dat ze naar de wc gingen.

Maar na ruim anderhalf uur kwamen de dames naar mij toe en vroegen of ik zin had om mee naar buiten te gaan om een frisse neus te halen. Natuurlijk stemde ik in en liepen we even later een stuk het park in. We gingen op een bankje zitten en toen zei Fajah:

“Ohhh ik hou het niet meer Maureen! Kunnen we niet even ehhhh”

Maureen begon te grinniken en zei:

“Ohhh jaahhh, ik hou het eigenlijk ook niet meer”

Ik keek de dames verbaasd aan maar toen Maureen weer een ondeugende uit haar ogen keek, voelde ik nattigheid (leuke woordspeling). Ik werd vervolgens vrij dwingend op het bankje gelegd en Fajah kwam toen bovenop mijn gezicht zitten. Ze trok haar rokje omhoog en ik keek tegen tegen een kaal kutje aan met rosé schaamlippen.

Heel lang kon ik niet genieten van dit uitzicht want ze begon zoals verwacht over mijn gezicht te plassen. Het was heerlijk warm en toen het in mijn mond kwam proefde het naar de zoete wijn. Fajah kreunde zachtjes en draaide net zo lang kleine rondjes tot haar blaas leeg was en zei toen:

“Zo, ik ben leeg! Nu mag jij schatje” en nog voordat mijn gezicht opgedroogd was stroomde het warme goud uit Maureen haar kutje over mijn gezicht. Ook Maureen kreunde zachtjes en amuseerde zich kostelijk om kleine rondjes over gezicht te plassen.

Inwendig kon ik alleen maar juichen want als het zou gaan als vorige keer, dan zou ik straks mijn eerste trio ondergaan.

Toen ook Maureen uitgeplast was hoorde ik haar giechelend zeggen:

“Was dat geil of niet?” en zei Fajah “Ohh ja, zeer geil!!” en ze liepen vervolgens gewoon weg. Ik werd alleen achtergelaten op het bankje in het park en bleef nog even liggen om na te denken wat mij was overkomen. Wat gaat er nog meer gebeuren met die twee zeik wijven?

Ik ging ongeveer tien minuten later terug naar binnen en was redelijk opgedroogd. Eigenlijk wilde ik mijn gezicht gaan wassen in de wc, maar toen ik aan mijn lippen likte, proefde ik het geil van de dames. Ik werd er vreselijk geil van en besloot om mezelf niet te wassen.

Dat was maar goed ook want toen ik de dames weer zag kwamen ze even later naar mij toe en werd ik uitgebreid gezoend. Na het zoenen likte Fajah met haar tong over mijn wang en zei:

“Hmmm, je smaakt nog naar Maureen!”

Maureen begon te grinniken en zei:

“Ik zei toch dat hij een toppertje is. Hij gaat af op zijn instinct en hij doet dan precies wat wat wij willen”

Dat is toch een geweldig compliment? De dames gingen spontaan weer dansen omdat er weer een bekend liedje uit de speakers klonk.

Rond de klok van drie uur kwamen de dames moe en voldaan terug van de dansvloer en vroeg Maureen aan mij:

“Wij hebben gisteren geen hotel geboekt en ging ervan uit dat we wel bij jouw kunnen slapen”

Ik begon te lachen en zei:

“Natuurlijk schatje”

Ik had dit ook wel zien aankomen (en gehoopt) en was de hele avond al ‘bob’ gebleven. Eenmaal buiten haalde ik de reis koffertjes van de dames uit hun auto en zette deze in mijn auto. De dames gingen achterin zitten en kletste over van alles en nog wat. Maar ineens vroeg Fajah:

“Heb je wel genoeg slaapplaatsen?”

Ik grinnikte en zei:

“Nou eigenlijk niet, maar ik slaap wel op de bank” en Fajah zei ‘wat lief’.

Toen zei Maureen:

“Ik hoop dat je een leren bankstel hebt, want het schijnt dat je wel eens in je broek plast nachts”

Maureen en ik moesten erg lachen hierom maar Fajah begreep er natuurlijk niets van. Maureen vertelde toen het verhaal van vorige week en toen moest ze ook enorm lachen.

Eenmaal aangekomen bij mijn appartement vroegen de dames op welke verdieping ik woonde. Toen ik vertelde de bovenste vroeg Fajah:

“De penthouse?” en ik knikte ja.

In de lift naar boven vertelde ik dat ik deze penthouse casco gekocht had (via mijn ex) en zelf alles verder afgemaakt heb. Eenmaal binnen keken de dames rond als kinderen in een snoepwinkel en gaf ik trots een rondleiding. Ik had meer dan genoeg slaapkamers (3 stuks) die ook ingericht waren en twee badkamers. Toen we bij de grootste badkamer waren vroeg Fajah:

“Maureen zei eerder dat jij je instinct volgt, wat zegt jouw instinct op dit moment?”

Ik zag de ogen van zowel Fajah als Maureen fonkelen en voelde weer nattigheid en ik zei:

“Mijn instinct zegt dat jullie zo tegelijk in mijn gezicht gaan plassen”

Fajah kwam op mij aflopen en zei:

“Niet te geloven zeg!” en ze zoende mij vol op de mond. Daarna werd ik aan mijn haren getrokken en omlaag geduwd. Maureen stond intussen ook vlak bij mij en ik zag hoe de dames hun rokjes omhoog trokken. Maureen begon af te tellen en zei:

“Klaar? 3, 2, 1 Go!”

Van twee kanten tegelijk voelde ik hoe er best krachtig in mijn gezicht werd gespoten. De dames kreunde hees en genoten overduidelijk waar ze mee bezig waren. Toen ik mijn mond voor ze opende mikte ze er dan ook meteen op. Wat dat betreft leken ze wel mannen want mannen mikken ook altijd op iets.

Het duurde allemaal lekker lang en ik genoot elke seconden van hun overvloedige lichaamssappen.

De dames waren tegelijk gestart met plassen en ze stopte ook nagenoeg tegelijk. Daarna duwde ze één voor één hun kutje tegen mijn mond aan zodat ik de laatste druppels kon aflikken.

Voldaan en dominant keken de dames naar mijn kletsnatte lichaam en zei Fajah:

“Je hebt geen woord gelogen schat, hij is echt super!”

Maureen grinnikte en zei:

“Ja hé! Maar de echte verrassing zit in zijn broek” en toen reageerde Fajah:

“Maar ehhh, we zouden toch ehhh, hij is toch jouw vriendje en ehhhhh”

Maureen zei toen:

“Niet zo zeuren joh! Ja hij is mijn vriendje maar ik weet hoeveel pech jij gehad heb met je laatste vriendjes. En ik heb je veel ook nog eens te veel werk opgezadeld dus als iemand het verdiend om eens flink geneukt te worden ben jij het wel schatje”

Ik dacht toen:
‘hmmm, ben ik haar vriendje? Leuk dat ik het ook weet, maar ik vind het prima hoor. Vooral als ze van die leuke vriendinnen mee neemt’

Ik was intussen gaan staan en trok mijn shirt uit en toen ik naar de dames keek waren ze met elkaar aan het zoenen. Na dit zoenen keken ze mij bizar ondeugend aan en zei Maureen:

“Ga maar eens kijken wat hij in zijn broek heeft zitten” en Fajah kwam al op mij af gevolgd door Maureen die zei:

“Wacht, we doen het samen”

Mijn natte broek werd door vier handen tegelijk los gemaakt en al snel graaide het warme handje van Fajah al in mijn onderbroek. Toen ze mijn pik wilde vast pakken kon ze hem niet eens omvatten met haar kleine hand en ze zei:

“Holy shit! What the fuck is dit?”

Maureen giechelde en zei:

“Dit schatje, is een echte ‘boeren’ stierenlul!” en ze haalde mijn pik uit mijn broek.

Maureen zag direct dat ik mijn pik geschoren had en zei:

“Ohhh Wauw! Hij heeft zijn ballen geschoren voor ons” en ze zei toen tegen Fajah:

“Wist je dat ik de eerste ben waarin ie helemaal in past. Al zijn andere sletjes hadden te kleine kutjes” en ze zei vervolgens tegen mij:

“Fajah mag dan wel klein zijn maar ze heeft een kut als een hooischuur”

Fajah keek boos uit haar ogen en zei:

“Bitch dat je er bent, zoiets zeg je toch niet over zijn ex vriendinnen, en ik heb geen kut als een hooischuur ja (meer een luxe villa)” en de dames lagen helemaal in een deuk om zichzelf.

Ik kon er ook wel om lachen en zag vervolgens hoe vier gretige handen behendig aan mijn pik getrokken. Ik hoorde Fajah zeggen dat ze qua lengte wel zoiets eerder in handen had gehad, maar nog nooit zo’n dikke. De dames hadden overduidelijk plezier in het aftrekken van mijn dikke pik en begonnen nu ook te likken en te sabbelen.

Dit keer geen deepthroath maar wel twee geil likkende tongetjes met enorm glunderende pretoogjes. Ik was de hele avond al mega geil op deze twee dames en nu ze allebei hoerig geil aan mijn pik likte, voelde ik mijn orgasme snel naderen.

Maar deze twee sletjes waren erg gemeen en lieten mij keer op keer net niet klaarkomen. Na een keer of tien smeekte ik of ze mij alsjeblieft kunnen laten klaarkomen.

Maureen keek Fajah aan en vroeg:

“Zullen we hem maar laten spuiten dan?”

Fajah zei toen:

“Ahhh nee!! We hebben helemaal nog niet geneukt!”

Maureen zei toen licht geïrriteerd:

“Het is bij jou ook nooit genoeg hé! Weet je wat, ik laat hem wel in je mooie gezichtje spuiten”

Fajah begon te giechelen en werd vervolgens door Maureen aan haren getrokken zodat haar hoofd naar achteren ging en ze zei:

“Vooruit dan maar, maar niet in mijn haren hè, je weet wat voor hekel ik daaraan heb!”

Maureen trok hard en krachtig aan mijn pik en zei:

“Natuurlijk schatje! Het is vaak maar een vingerhoedje vol met sperma hoor” en Maureen keek mij ondeugend aan en gaf mij een dikke knipoog.

Hoe naïef kon Fajah zijn zeg? Ik was zoals ik al zei de hele avond geil op ze, en dan laten ze mij keer op keer net niet klaarkomen. Geloof je dan echt dat het maar een vingerhoedje vol met sperma is?

Ik begon hard te grommen en te hijgen en vervolgens begon mijn pik te spuiten als een super soaker. Met enorme krachtige stralen (ik stond ook vlak bij haar gezicht) spoot ik het naïeve gezichtje van Fajah helemaal onder en schrok ze bij elke lading sperma die haar gezichtje raakte.

Fajah deed haar handen omhoog en zei:

“Oh my god wat veel! Een theelepeltje vol zei je!”

Maureen die gierde het uit van het lachen en begon nog harder aan mijn pik te trekken. Ik kermde het uit van genot en door dit harde trekken kwam er allemaal sperma spetters in het kroes van Fajah.

Toen Fajah voelde dat er sperma in haar haren kwam zei ze:

“Wat had ik nou gezegd, niet in mijn haren. it’s so disgusting”

Maureen reageerde en zei tegen mij:

“Wat loopt ze te piepen zeg! Ik heb jou niet gehoord toen wij over jou kop aan het plassen waren. Wacht maar tot we haar gezichtje gaan schoonlikken, dan hoor je haar niet meer piepen hoor”

Wat genoot ik van Maureen haar geile en dominante rol zeg. Fajah vroeg toen om een handdoek en ik ging er meteen ééntje voor haar halen. Toen ik terugkwam met een handdoek zag ik Maureen en Fajah met elkaar zoenen en wisselde ze ook mijn sperma met elkaar uit. Dat is zo geil om te zien en ik keek er even naar.

Zoals Maureen al gezegd had ‘piepte’ Fajah nu niet meer en vroeg Maureen ineens:

“Wat sta je daar te gluren joh, doe gewoon gezellig met ons mee”

Ik begon te lachen en ging vervolgens bij ze zitten en zoende met Fajah. Ze reageerde heftig op het zoenen en ze vrat mij bijna op. Maureen likte met een lange haal het sperma van Fajah haar wang af en duwde mij opzij om vervolgens met haar weer te zoenen. Fajah kreeg het afgelikte sperma in haar mondje gegoten en ze speelde er samen extreem hoerig mee. Ik werd hierdoor zo gek van geilheid dat ik het ook wilde. Gelukkig was er genoeg sperma over om nog op te likken.

Toen ik dit ook daadwerkelijk deed en mijn eigen sperma met Fajah deelde zei Maureen:

“Wauw! Dit maak je niet zo vaak mee hoor, een man die aan ‘snowballing’ doet”

Het leek erop dat Fajah alles vergeten en vergeven had dat ik haar zo uitbundig had ondergespoten. Dat ik gelijk had werd bekrachtigd toen Fajah zei:

“Nou, op deze manier wil ik wel elke dag in mijn gezicht gespoten worden” en Maureen zei toen direct “Dat zei ik toch al, je moet mij gewoon vertrouwen schatje”

We besloten om te gaan douchen en als je met z’n drieën onder de douche staat, staat er altijd ééntje in het midden. Bij ons was dit de kleinste van de drie en ik sloeg mijn armen om Maureen heen en knuffelde lekker hard met Fajah tussen ons in. Het knuffelen ging over in zoenen en strelen. Omdat Fajah met haar rug voor mij stond, pakte ik haar lekkere grote tieten achterlangs vast en zoende in haar nek.

Tijdens het zoenen door kreunde Fajah half jankend en voelde ik langzaam mijn pik weer hard worden. Ik zag de dames ook weer stiekem water drinken uit de douche en dat zorgde ervoor dat hij nog steller hard werd.

Toen het opgemerkt werd dat mijn pik hard was zette Maureen de douche uit en zei:

“Zullen we verder gaan in de slaapkamer?” en we rende vervolgens weg als opgewonden kinderen (zonder af te drogen).

In de slaapkamer rolde we letterlijk over elkaar heen en streelde en zoende we een paar minuten met elkaar. Toen zei Maureen:

“Ik heb zin een massageolie glibber party!” en Fajah reageerde opgewonden en ging direct naar haar tas toe. Ze haalde een enorme fles met olie eruit en zei:

“Deze gaan we helemaal opmaken met elkaar”

Ik was zo blij met mijn waterafstotende matrasovertrek want het werd één grote klieder bende. In een mum van tijd glibberde en glommen we van de massageolie en streelde we elkaar.

Net als onder de douche zat Fajah tussen ons in en kreeg zij verreweg de meeste aandacht wat betreft het strelen en zoenen. Mijn aandacht ging ook naar de prachtige ronde en zeer kleine billen van Fajah. Ik had nog nooit zulke kleine billen gezien en het is dat ik wist dat ze volwassen is, anders zou je kunnen denken dat het billen waren van een heel jong meisje.

Ik plaagde Fajah een beetje door keer op keer met mijn pik langs haar bilnaad te wrijven en glibberde dan lekker verder. Fajah werd na een keer of tien hier helemaal gek van en zij hees hijgend:

“Stop je hem er nou godverdomme nog in of wat?”

Toevallig zat mijn pik op dat moment voor haar ingang van haar kutje en ik duwde hem meteen naar binnen. Fajah gaf een enorme harde kreun en hijgde hees:

“Ohhhhhh shiiittt!!”

Ik begon haar direct te neuken maar duwde mijn pik niet verder dan de helft naar binnen (automatisme denk ik). Het zag er gruwelijk geil om mijn dikke pik te zien verdwijnen tussen die super kleine en smalle billen van Fajah. Maar Fajah was niet tevreden dat ik hem voor de helft in haar kutje stopte en zei:

“Hey! Niet zo van die benauwde hoor! Ik wil hem helemaal in mij voelen” en ze duwde toen haar billen helemaal naar achteren zodat hij er helemaal in ging.

Zowel Fajah als ik begonnen direct te kreunen en Maureen fluisterde al zoenend geile woordjes tegen Fajah.

Het was echt abnormaal strak in Fajah haar kutje wat veroorzaakt werd omdat Fajah zeer getraind was in het aanspannen van haar kut spieren. Ze kneep op een gegeven moment zo hard met haar spieren dat ik mijn pik er gewoon niet meer uit kon halen. Ik was enorm geil op Fajah en pakte haar grote tieten nog een stevig vast. Fajah ontspande zich weer in haar kutje en ik voelde dat ik weer kon stootten, wat ik uiteraard meteen deed.

Ik stootte Fajah zo hard dat het voor Maureen onmogelijk was om nog mee te doen met de trio. Maureen streelde toen mijn gezicht en moedigde mij aan en zei:

“Goed zo schatje, neuk haar maar eens flink door elkaar”

Ik ramde er een paar minuten flink op los toen Fajah ineens zei:

“Ohhh ik wil zo graag klaarkomen maar het lukt niet omdat ik moet plassen. Maar ik heb ook geen zin om hier weg te gaan”

Maureen giechelde en zei:

“Maar schatje, je kunt gewoon in dit bed plassen hoor, hij is toch een bedplasser weet je nog? Hij heeft een plas matrasbeschermer”

Ik moest hard lachen om Maureen haar grapje en ging vervolgens languit op mijn bed liggen en zei:

“Kom maar op schatje”

Fajah moest lachen om mijn uitbundige uitnodiging en ging vervolgens gehurkt en vlak voor mijn gezicht zitten met haar kutje. Ze grinnikte en wreef zachtjes over haar schaamlipjes en zei:

“Ik ga je heeeeeel lang over je heen plassen schatje” en voelde de eerste druppels al over mijn wangen lopen.

Om het heel lang vol te houden plaste Fajah beheerst en met kleine hoeveelheden. De kleine hoeveelheden die in mijn mond kwamen slikte ik gewoon door, en ik zag Fajah toen met grote ogen hierna kijken.

Maureen was in het kader ‘opgestaan is plaats vergaan’ op mij gaan zitten en stopte mijn pik in haar kutje. Het voelde anders dan Fajah haar kutje maar zeker niet minder, het was veel glibberiger.

Fajah was zo druk bezig met zachtjes in mijn gezicht plassen dat ze niet eens doorhad dat Maureen mij heerlijk aan het neuken was.

Toen ze dan ook uitgeplast was wilde ze wel weer neuken en zei Maureen:

“Sorry schatje, hij is bezet!”

Fajah zei toen:

“Ohhh vuile slet dat je er bent!” en ze moesten allebei erg lachen.

Ik wilde Fajah een beetje tegemoet komen en zei:

“Ohhh Fajah schatje, zal ik je kutje maar warm houden dan?” en ze begreep meteen wat ik daarmee bedoelde. Fajah duwde meteen haar kutje tegen mijn mond en ik begon er uitgebreid aan te likken.

Op twee plekken tegelijk duwde twee heerlijke kutjes sierlijk tegen mij lichaam aan en had ik letterlijk mijn handen vol. In de kamer klonk vooral gekreun van de dames en ik maakte slurpende geluiden. De dames zoende ook met elkaar en ik hoorde ze ook zachtjes met elkaar fluisteren.

Na een paar minuten wisselde de dames van positie en likte ik gulzig aan het kutje van Maureen en voelde ik weer het strakke kutje van Fajah over mijn pik heen zakken. Maureen duwde lekker wild haar kutje in mijn gezicht en ze kreunde daar waanzinnig hees bij. Het kreunen ging over in hard hijgen en vanuit het niets kwam er een harde kreet en zei ze:

“Ahhhhhhh, ik kommmmm” en er kwam ook een waanzinnige hoeveelheid vocht uit haar kutje.

Maureen kwam kreunend klaar en plaste in mijn mond en ik wist niet eens dat dit tegelijkertijd mogelijk was. Fajah ging ook vreselijk tekeer op mijn pik en kwam niet veel later hard kreunend klaar.

Een minuutje later keek ik zo trots als een pauw naar de twee dames die uitgevloerd op mijn bed lagen bij te komen. Toen hoorde ik Fajah half hijgend tegen Maureen zeggen:

“Wat is hij abnormaal goed zeg” en ze keek mij toen aan en vroeg:

“Heb je niet toevallig stiekem viagra genomen? Want wat kan jij lang neuken zeg”

Maureen rekte zich helemaal uit en zei:

“Ohhh jaahh, hij is echt een super dekhengst, en ik laat me helemaal suf neuken door hem”

Ik begon te grinniken en zei:

“Dames, jullie maken mij echt gelukkig. Niet alleen voor de complimenten van daarnet maar ook door mijn eerste trio is. En wat mij heel gelukkig maakt is dat jullie klaargekomen zijn tijdens het neuken, dat is mij nog nooit overkomen”

Maureen grinnikte en zei:

“Ohhh man, ik kom al half klaar als ik je pik alleen maar vast heb hi hi!” en Fajah grinnikte ook en ik zei:

“De vrouwen waarmee ik het heb gedaan waren alleen maar bang dat ik ze geen pijn deed, maar jullie waren zo relaxed en vooral geil”

Fajah begon toen te vertellen dat ze de vrouwen wel kon begrijpen omdat ik toch wel fors geschapen ben. Bij haar eerste ervaring met een grote pik was ze ook erg zenuwachtig. Maureen bevestigde dit verhaal nog eens een keertje en zei toen:

“Lieve schat, de ware reden waarom ik zo relaxed ben bij jou is omdat ik zo lekker over je heen mag plassen. Ik zoek al zo lang naar een kerel waarbij ik dit mag doen. Ik heb mij jarenlang extreem hoerig gedragen in de hoop dat ik iets ‘extreem’ terug mag doen. Ik had de hoop opgegeven en vond toen Fajah. Omdat we zo nu en dan toch een pik in ons willen voelen, daten we met mannen. Toen ik jou dus ontmoette ben gelijk ‘all in’ gegaan wat een groot succes is geworden”.

Ik was onder de indruk van deze bekentenis en zei toen:

“Wauw zeg! Maar zijn jullie nu lesbisch of eten, ehhh drinken jullie van twee walletjes?”

Mijn woordgrap viel in de smaak en Fajah zei:

“Ik ben van origine lesbisch ofwel pot. Ik hou van pissen en ben dus een pis pot”

We lagen allemaal in een deuk om Fajah haar woordgrap en zei toen:

“Ik moet toch een kleine bekentenis afleggen dames. Ik heb dan wel geen viagra geslikt maar ik weet wel waarom ik het zo lang vol houd. Ik moet al een tijdje plassen en dat houd het klaarkomen aardig goed tegen”

Maureen en Fajah begonnen te lachen en Fajah zei toen:

“Het klinkt misschien raar, maar ik heb nog nooit een pik vastgehad die aan het plassen is. En nu heb ik enorm veel zin om mijn vriendin met jou pik onder te plassen”

Maureen begon te grinniken en zei als reactie:

“Is goed hoor schatje, maar hou er rekening mee dat mijn wraak zoet is” en ze begonnen weer te zoenen met elkaar.

Ik stelde voor om naar de badkamer te gaan omdat ik echt kan zeiken als een paard. Maureen was op haar knieën voor mij gaan zitten en Fajah stond naast mij aan mijn pik te trekken. Fajah fluisterde in mijn oor of ik kleine gedeeltes kon plassen (zoals zij eerder in mijn mond had gedaan). Op die manier konden we er lekker lang over doen en Maureen volledig onder plassen.

Ik ontspande mijn lichaam en na ongeveer twintig seconden kon ik dan eindelijk pissen. Het was een krachtige straal wat over de tieten van Maureen heen kletterde. Fajah was in alle staten omdat zij aan het richten was. Baldadig als ze was richtte ze na mijn eerste pauze op het gezicht van Maureen. Toen het warme vocht over haar gezicht stoomde mompelde Maureen “Hmmmm” en reageerde Fajah en zei “kijk die slet eens genieten zeg”

Ik genoot hier enorm van want dit is net als sperma in het gezicht spuiten maar dan wel XXL. Maureen scheen er net zo van te genieten als ik dat deed toen ik onder geplast werd. Er was nog iemand namelijk Fajah die er minstens zo van genoot en ze zei:

“Ik wilde dat ik ook een pik had, dan swaffel ik de hele dag overal tegenaan”

Na ongeveer een minuutje stopte ik met plassen en stopte Fajah mijn pik in Maureen haar mondje om de laatste druppels op te likken en zei:

“Kom, ik ben enorm geil geworden van dit alles en wil weer met je neuken”

Fajah en ik liepen terug naar de slaapkamer terwijl Maureen (druipend) achterbleef. Fajah was niet de enige die geil was geworden dan dit alles en ik greep haar vast en tilde haar op. Ze gilde van plezier en ik gooide haar even later op mijn bed en sprong bovenop haar. Ik spreidde haar benen en Fajah stopte mijn pik in haar kutje en zei hees:

“Neuk me zo hard als je kan!”

Dat liet ik me geen tweede keer zeggen en opnieuw geilde ik enorm bij het zien hoe mijn hele pik in haar tengere lichaam verdween. Na een klein minuutje draaide ik haar om, pakte haar vast bij haar middel en begon haar op z’n hondjes te neuken. Fajah kermde het uit van genot toen ik diep in haar binnen drong en begon zelf ook te kreunen.

Ineens zag ik Maureen de slaapkamer in lopen en ze zei:

“Jullie zijn al lekker bezig zeg! Zullen we er nog een schepje bovenop doen?”

Geen idee wat ze daarmee bedoelde maar Fajah zei hees hijgend:

“Ohhh Hell yeahhh”

Maureen liep naar haar koffertje en rommelde erin. Ik lette al lang niet meer op Maureen en kwijlde alleen maar op het super strakke kontje van Fajah.

Maar ineens was Maureen er weer en had ze wat in haar hand, namelijk een dildo. En niet zomaar een dildo maar een speciale dildo voor het kontje. Maureen had in haar andere hand de fles met glijmiddel en goot een ruime hoeveelheid over de dildo.

Terwijl ik met mijn dikke pik in Fajah haar kutje zat, stopte Maureen voorzichtig de dildo in haar kontgaatje. Fajah kreunde alleen maar ‘ohhh my god’ en Maureen duwde langzaam en voorzichtig deze toch wel dikke dildo in haar kontgaatje.

Ik voelde de aanwezigheid van de dildo best goed want er zit maar een dun wandje tussen kont en kut. Maureen begon langzaam heen en weer te bewegen met de dildo en ze zei:

“Ik zei toch dat mijn wraak zoet zou zijn!”

Het tengere lichaam van Fajah werd dubbel geneukt wat er bizar geil uit zag. Maureen en ik bewogen om de beurt in en uit haar beide gaatjes te neuken en Fajah kreunde hees en beet in het kussen.

Maureen keek mij aan en zei:

“Zie je hoe flexibel ze is? Volgens mij kan ze jou pik ook wel in haar kontje hebben”

Er ging een tinteling van genot door mijn lichaam heen en ik kwam bijna klaar door die geile woorden. Maureen zag dit en deed er een schepje bovenop en zei:

“Hmmmm, maakte ik je geil? Zou je in haar kontje willen neuken?” en toen hield ik het niet meer. Ik begon te grommen en te vloeken en spoot vervolgens mijn zaad in het kutje van Fajah.

Terwijl Maureen gierde van het lachen en zei dat ze een zwakke plek bij mij gevonden had, haalde ik mijn pik uit haar kutje en spoot de rest over haar handen en dildo heen. Maureen pakte snel mijn pik vast en nam hem in haar mond om de laatste restje op te zuigen. Dit was zo hemels geil en ik schokte toen de tong van Maureen in mijn pisgaatje boorden. Dat mens weet heel goed wat lekker is zeg.

Ik ging uitgeput naast Fajah liggen en Maureen kwam meteen bij mij liggen en streelde en zoende mij overal. Maureen vertelde mij zachtjes dat nog nooit iemand Fajah zo heeft afgemat en dat ik mijn borst kon nat maken. Ik grinnikte even en zei dat we het laatste gedeelte toch wel samen hadden gedaan.

Fajah is op na wat stuiptrekkingen na in slaap gevallen en wij hebben nog een lange tijd met elkaar gekletst. Als ik het echt gewild had kon ik nog best een keertje van bil, maar Maureen vond dat ik mijn krachten moest sparen voor de volgende dag (ik zou het hard nodig hebben).

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Hij Moet Nog Wel Door De Ballotagecommissie Heen 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Hoer Lisa 10Door: Maria Smulder
Gelezen: 3197x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-05
8.2
:: Emma's Ontdekkingstocht - 5Door: NickSchrijvers
Gelezen: 2619x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Striptease, Straf
18-05
9.4
:: Het Huis Vol SlaafjesDoor: Slaafje
Gelezen: 7965x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.0
:: Tienersletjes Op Werk - 31Door: N75
Gelezen: 4387x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Monica, Pijpen, Deepthroat
16-05
8.6
:: Marissa - 8Door: MasterJohnDo
Gelezen: 4095x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: BDSM
15-05
9.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 4Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5125x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Voorbinddildo, Intiem
15-05
8.9
:: Marissa - 7Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5154x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slavin
14-05
8.7
:: Een Geile Dikke Tiener – 6Door: G.B.
Gelezen: 8420x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Dik, Vol, Tiener, Onderdanig, Teder
14-05
8.5
:: Een Bezoek Aan...Door: Claartje
Gelezen: 12415x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter, Vastgebonden, Buttplug
13-05
8.0
:: Emma's Ontdekkingstocht - 3Door: NickSchrijvers
Gelezen: 8869x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Teasen, Facesitting
12-05
9.0
:: Vandaag Is De DagDoor: MrMeester
Gelezen: 9470x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-05
7.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 2Door: NickSchrijvers
Gelezen: 13241x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Uitkleden, Straf
09-05
9.2
:: Het Verloren Avontuur... - 3Door: DatwAtis
Gelezen: 8051x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-05
9.1
:: Emma's Ontdekkingstocht - 1Door: NickSchrijvers
Gelezen: 15219x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Solo
07-05
8.1
:: Annemiek Word GepaktDoor: Stefan D.
Gelezen: 14543x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vernederd, Pijnlijk, Chantage, Gedwongen, Anaal, Pijpen, BBC
07-05
7.4
:: Je Wilde Toch Gebruikt Worden?Door: Eva
Gelezen: 16004x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
06-05
8.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!