Opwindend.Net
Ik ben Merel, een meisje van 17 uit klas 5Havo.

Het was de laatste avond van het schoolkamp en ik was al de hele week bezig geweest om Daan te verleiden. De leuke jongen die altijd bezet was geweest maar kort voor het schoolkamp het met z'n vriendin uitmaakte tot mijn grote vreugde.
Ik was al jaren verliefd op hem maar hij was onbereikbaar geweest. Veel andere jongens in m'n klas waren erg geïnteresseerd in mij, misschien omdat ik slank ben met toch nog cup C, maar ik had alleen maar oog voor Daan...

De hele week werden de jongens en meisjes strikt gescheiden maar de laatste avond zouden de leraren met z'n allen wat gaan drinken en zagen wij onze kans. Ik zat met twee vriendinnen in een huisje voor drie en ik had m'n eigen kamer.
Na veel spanning had ik Daan gevraagd of hij bij ons langskwam die avond en hij zei ja, op voorwaarde dat hij z'n vrienden mocht meenemen. Ik mocht z'n vrienden niet zo en zeker niet Maikel. Hij was een arrogante jongen die zichzelf heel wat vond en daarom de player van de klas probeerde te zijn.
Hij had ook al best wat meisjes versierd en ik was duidelijk zijn doelwit voor deze week, maar ik had hem al meerdere keren afgewezen.

Toen we gisteravond de discoavond hadden sloeg ik hem in z'n gezicht nadat hij me probeerde te zoenen. Hij lachte, noemde me een slet en liep weg. Een half uur later stond hij met een ander meisje te zoenen en zei hij achteraf tegen me; "Ik krijg jou ook nog wel sletje."
Ik had helaas geen keus, hij kwam mee of Daan kwam niet. Ik had m'n vriendinnen dus voorbereid op Maikel en gezegd uit z'n buurt te blijven.

Daan kwam binnen met 4 andere jongens waaronder Maikel. We hadden een klein beetje drank weten mee te smokkelen en de muziek ging al snel hard aan en we dronken de weinige alcohol die we hadden weten te bemachtigen. Maar ik had maar één doel en dat was wat alleen-tijd met Daan krijgen.
Maikel staarde de hele avond al naar me, ik werd er ongemakkelijk van. Eén keer probeerde hij me op z'n schoot te trekken maar ik rukte me los en zei dat hij moest oprotten.
Wat later op de avond zat ik eindelijk met Daan alleen te praten en stelde ik hem voor m'n kamer te laten zien. Het viel niet mee om hem zover te krijgen. Hij had wat op en ik merkte dat zijn interesse in mij maar langzaam wat meer werd en dat dat vooral leek te komen wanneer hij me kon aanraken. Niet dat ik dat erg vond...

Eenmaal op m'n kamer bekende ik aan hem dat ik een beetje verliefd op hem was en wat hij van mij vond. Hij vertelde dat hij me leuk vond maar niet persé verliefd was nog. Maar zoals hij zei: "Wat niet is, kan nog komen.."
Hij begon wat handtastelijker te worden toen we op m'n bed zaten en toen maakte hij ineens z'n move en begon me te zoenen. Ik was wel teleurgesteld dat hij niet verliefd op mij was maar hij zoende wel heel lekker en het voelde wel goed...
"Als je wil dat ik verliefd op je wordt zal je me toch een beetje meer moeten verleiden he Merel.." zei hij halverwege ineens.
"Uhm.. ja dat probeer ik al de hele week.. ik weet niet wat ik nog meer moet doen..." stamelde ik verrast.
"Hm... ik weet misschien wel iets.." zei hij terwijl hij met z'n handen naar m'n borsten ging. Ik schrok er een beetje van maar liet hem toch maar z'n gang gaan. Een beetje wild kneedde hij m'n borsten en begon m'n shirtje over m'n hoofd te trekken.

Eigenlijk wilde ik het liever niet want ik kreeg het gevoel dat het hem alleen maar om m'n lichaam ging, maar toch zag ik het als m'n enige kans om hem nog te winnen dus ik liet hem maar z'n gang gaan. Hij kleedde me tot m'n slipje uit toen ik hem tegenhield. "Daan... ik eh... ik ben nog maagd...en dit gaat wel een beetje snel..." zei ik.
"Oh kom op... je bent toch niet zo'n saai meisje hè? Daar kan ik echt niet tegen..." antwoordde hij.
Als ik hem nu zou weigeren wist ik zeker dat ik geen kans meer bij hem maakte dus zei ik twijfelend: "N-nee! Zo bedoelde ik het niet hoor... ik durf echt wel wat hoor.."
"Mooi!" zei hij en hij duwde me achterover op het bed en trok m'n slipje omlaag. "Hmm.. lekker kaal kutje zie ik. Daar houd ik van!"
Ik probeerde te glimlachen maar ik trilde van de spanning terwijl hij m'n benen uit elkaar duwde en met z'n hoofd naar beneden ging. Hij likte langzaam vanaf m'n navel omlaag over m'n buik naar m'n kutje.
Ik had mezelf alleen nog maar gevingerd en met kleine vibrators gespeeld. Wat ik voelde toen zijn tong ineens over m'n clitoris gleed was onbeschrijflijk.

"Oohhh!!!" kreun ik met een hoge stem. En m'n lichaam schokte terwijl z'n tong langzaam over m'n clitje heen bewoog. Een siddering ging door m'n lichaam en ondanks m'n twijfel vond ik dit toch wel erg geil...
Daan merkte blijkbaar al snel dat ik nat begon te worden, want hij stopte en trok z'n kleren uit.
"Zo.. dat is wel nat genoeg Merel, nu glijd ik lekker makkelijk in je!" zei hij op de meest onromantische manier ooit. Ik baalde een beetje dat hij me niet likte om mij plezier te bezorgen bij mijn allereerste keer, maar puur voor z'n eigen redenen.
Ik zag een grote stijve piemel tevoorschijn komen toen hij z'n boxer uittrok en ik wist dat als ik nog wilde stoppen ik het nu moest zeggen. Maar terwijl ik twijfelde keek Daan me aan en zei hij: "Ben je er klaar voor schatje?".
Ik verdronk in z'n ogen... en hij noemde me schatje.. ik kon niet meer weigeren. Ik knikte verlegen en keek hoe hij zich voor m'n kutje positioneerde. Hij had al een condoom gepakt en deed hem behendig om.

Toen zette hij z'n piemel tegen m'n kutje aan en begon langzaam te duwen. Z'n piemel was niet heel dik en ik was echt heel erg nat van de spanning dus gleed hij vrij gemakkelijk in me.
"Ahh.. ahh.... oooohhhh!" kreunde ik terwijl ik hem in me voelde glijden. Ik wilde hem omlaag trekken om hem romantisch te zoenen terwijl hij me ontmaagde, maar hij begon vrij wild op me in te stoten.
Het voelde wel lekker maar het leek er toch wel heel erg op dat hij vooral voor zichzelf bezig was. Nog geen minuut later begon hij ineens heftig te hijgen en met een kreun stootte hij nog een keer in me...
En toen was hij klaar.. hij gleed uit me en deed z'n condoom af die flink volgespoten was.

Beduusd keek ik hoe hij van het bed opstond en naar de wc rol op het kastje liep. "Maareh... Daan?... ben je al klaar?" vroeg ik. "Yup! Maar je was erg lekker hoor Merel. Je hebt me positief verrast!" antwoordde hij.
"Oh eh.. dankje. Maareh en eh.. ik dan?.. " vroeg ik stamelend.
"Geen zorgen, we komen nu bij deel 2! Zo'n spannend meisje als jij houd vast wel van een beetje kinky. Kom maar hier bij de kast staan dan bind ik je vast en zorg ik dat jij ook bevredigd word." antwoordde Daan.
Een beetje in de war deed ik wat hij zei, nog steeds bang om hem teleur te stellen.
Hij deed het koord van m'n badjas om m'n polsen en bond ze omhoog aan een hoekbalk van de kast die omhoog stak.
"Zo... nu nog even deze blinddoek om voor de spanning. Wedden dat je gaat klaarkomen? Daar zorg ik wel voor, geloof me." zei Daan met een lieve stem. Ik stond te trillen van de spanning en ik zag niks meer. Ik hoopte dat hij me nu nog een keer zou nemen maar dan op een liefdevollere manier, hoewel ik daar weinig hoop op had door deze rare ideeën.
"Ik ben eerst nog heel even naar de badkamer hoor schatje, fantaseer maar vast over me hè?" zei hij terwijl ik hem weg hoorde lopen.

Nu was ik wel echt bang, ik kon geen kant op en als er nu iemand anders binnen zou lopen stond ik gigantisch voor paal. Ik luisterde goed of ik hem al terug hoorde komen maar de muziek beneden stond zo hard dat ik niks buiten de kamer kon horen verder.
Toen hoorde ik gelukkig zijn stem geluid weer terwijl hij weer binnenkwam. "Daar ben ik weer schatje... ben je er klaar voor?"
"Ja.. helemaal Daan..." probeerde ik op een verleidelijke manier terug te zeggen.
Ik voelde weer hoe hij m'n borsten vastpakte en nu zelfs m'n tepels begon te likken. "Ohhh...Daan dat voelt echt... Ahh! Lekker..." zei ik half kreunend. Toen voelde ik z'n handen over m'n lichaam glijden en strelen en ik werd geiler en geiler. "Jah... wordt maar weer lekker nat he Mereltje..." zei Daan.
En ondertussen voelde ik z'n vingers vanaf m'n navel weer naar beneden glijden over m'n kutje die alweer kletsnat was. Ondertussen bleef hij m'n tepels likken en ik slaakte een hoog kreuntje terwijl één van z'n vingers in m'n kutje gleed.

Dit keer begon hij me echt flink te vingeren en bleef hij m'n borsten likken en tepels zuigen.
"Oohhh... oohh Daan! Ja dat is zo lekker... AHH!!" kreunde ik uit terwijl ik voelde hoe hij me naar m'n hoogtepunt vingerde. Nu duwde Daan me stevig tegen de kast aan terwijl hij een tweede vinger bij me naar binnen duwde. "Ooohhh jaaa! Oohh ik kom bijna!!" kreunde ik.
Hij pakte nu allebei m'n borsten vast en vingerde flink door en.... kreunend kwam ik klaar...
Ik stond nog een beetje na te trillen terwijl hij me losliet en me losmaakte van de kast. Hij trok me mee naar het bed en duwde me op m'n rug erop. "En nu ga ik je neuken sletje..." zei hij op een beetje vreemde manier terwijl hij ook op het bed kwam en m'n benen weer spreidde.
"Ohh .. nu al?.. ik eh... oke..." antwoordde ik met een nog trillerige stem van m'n orgasme.
Hij trok me bij m'n onderrug een beetje naar hem toe en zette z'n piemel tegen m'n kletsnatte kutje en hij begon te duwen. "Oh! OHH! Zachtjes! Ik ben denk ik nog een beetje verkrampt van het klaarkomen..." zei ik omdat ik voelde dat hij moeizamer in me kwam.

"Oh.. daar ligt dat niet aan hoor sletje..." zei hij alweer op een hele vreemde manier terwijl hij nu toch langzaam bij me naar binnen gleed. "Oooooohh..oh oh...ah ah....ahhhh.." kreunde ik een beetje pijnlijk, maar toch wel weer lekker. Hij zat nu helemaal in me en begon me te neuken. "Oohh.. jaa... oh je bent nog lekkerder dan ik me altijd fantaseerde.." zei hij weer met een rare stem... en toen..... begon het ineens te dagen.
"Ehh?.. Daan!? DAAN!?" riep ik hard. "Hahaaa ze heeft het eindelijk door! Doe maar af hoor die blinddoek!" hoorde ik Daan roepen, maar niet van boven me, maar vanaf de zijkant van het bed!
M'n blinddoek werd met een ruk afgetrokken en ondanks dat m'n ogen even moesten wennen aan het licht zag ik dat Daan niet boven me zat. De schrik sloeg me om het hart toen ik om me heen ineens verschillende jongens hoorde lachen.

Rechts van me zat Daan, links van me een jongen die ik niet kende, van een andere klas!
"Nee!! What the fuck!?! Wat is dit!?!" gilde ik uit. Toen m'n ogen beter aan het licht wendden zag ik dat de jongen die me aan het neuken was Lucas was. Een vriend van Maikel notabene!
"Hoooi sletje!" hoorde ik achter m'n hoofd. En terwijl hij m'n polsen beet pakte boven m'n hoofd keek in met een soort van doodsangst in het gezicht van... MAIKEL!
"Haha ik zei toch dat ik je nog wel te pakken zou krijgen. Raad eens wie je net klaarvingerde?" zei hij gemeen.
"Nee!! Daan what the fack!?!?" riep ik uit.
"Hehe, ach kom op. Je wou toch zo nodig klaarkomen. Ik zei toch dat ik het voor je zou regelen! Niet zo kieskeurig zijn hè....!" zei Daan lachend terwijl Lucas me onophoudelijk bleef doorneuken.

"Nee!! Oohh!!! Nee ik wil dit niet!! AHH!!!" probeerde ik tussen de kreuntjes door uit te brengen. Maar Lucas bleef me zo hard neuken dat m'n lichaam schokkend reageerde.
"Ohhh Merel... ik had nooit gedacht dat ik je ooit eens zou neuken... je bent echt het mooiste meisje van de school... hmmmmmm!" zei Lucas verlekkerd terwijl hij doorstootte en m'n bovenlichaam streelde.
"Lucas! Stop alsjeblieft! Ik wil niet... Ooohh!! OHH!!" kreunde ik weer hard terwijl Lucas effe twee heel diep stootte. "Oohh Merel!! Jaaaaahhhhh!!!" kreunde Lucas uit terwijl hij over me heen zakte uithijgend in m'n nek.
In shock en met tranen in m'n ogen keek ik omhoog in het lachende gezicht van Maikel die zijn vriend een paar schouderklopjes gaf.

"Lekker gedaan pik! Nu is het mijn beurt om dit lekkere sletje te pakken!" zei hij terwijl de jongens uit een andere klas m'n polsen nu overnam en Maikel op het bed kroop.
"NEEE!!! NEE NIET JIJ!!! FLIKKER OP!!! DAAN!?!?" gilde ik in paniek uit. Maar Daan haalde z'n schouders op en deed niks. "Sssshhhh stil maar sletje. Je ziet, ik krijg altijd wat ik wil, ook jou. Je leert straks wel van me genieten."
"Neeneeneenee!! Ik haat je!! Oprotten!!" gilde ik weer uit.
"Nou nou... niet zo respectloos hè jij! Voor straf neuk ik je zonder condoom. Krijg je lekker al m'n zaad in je baarmoeder haha!" en zonder condoom bewoog hij z'n dikke harde piemel naar m'n kutje toe.
"Neeeee!!! Nee niet doen!! Maikel godverdomme dit is niet grappig!! Ga van me af!" gilde ik weer.
Maar hij keek me lachend aan terwijl hij met z'n ontblootte eikel tussen m'n schaamlippen doorgleed.
De jongen achter me hield me stevig vast terwijl ik tegenstribbelde en ik voelde nu hoe Maikel z'n eikel langzaam bij me naar binnen duwde.
"Zo.. nu kom ik lekker in je slanke lijfje sletje van me. Voel maar hoe m'n grote pik in je glijd..." Lucas had me nu inmiddels vast bij m'n polsen zodat de andere jongen m'n tepels kon strelen. "Ohh ze is echt zo lekker als je zei Maikel... de tering... neuk haar kom op!"

Machteloos voelde ik hoe m'n tepels gestreeld werden door één of andere jongen uit een andere klas, en vooral hoe Maikel langzaam binnen in me drong. Hij had de grootste piemel van de drie, maar doordat hij geen condoom om had gleed hij toch redelijk makkelijk verder.
"Oh wat ben je nog strak Mereltje... ook jij valt ten prooi aan mijn vrouwenverslinder haha" zei hij toen ik hem eindelijk helemaal in me voelde zitten. En toen begon hij me te neuken...
Heel langzaam bouwde hij het op en genietend keek hij toe hoe ik onder hem lag te kronkelen en tegen te stribbelen. "Jaah... voel maar hoe lekker sletje. Je gaat toch wel klaarkomen.."
"Nee! Fuck you!! Ahhh!! .. ik... OHHH!!!" kreunde ik. Elke keer dat ik wat probeerde te zeggen stootte Maikel extra hard in me. De onbekende jongen lag nu half op me m'n hele bovenlichaam te likken.

Steeds harder en sneller begon Maikel me te neuken. Ik realiseerde me hoe hard ik verkracht werd, maar ik voelde me zo machteloos. En het gevoel van die dikke lul in me begon me toch langzaam naar een hoogtepunt te dwingen. "Kom op Mereltje! Ik wil je horen kreunen!" zei Maikel terwijl hij me bleef neuken.
Met alle macht probeerde ik me in te houden maar de plagende tong over m'n tepels en de dikke lul van Maikel gaven me geen schijn van kans.
Na lang volhouden ontschoot me het eerste kreuntje weer en toen was er geen houden me aan.
"Kom maar meisje... laat je maar klaarneuken door mij!" zei hij hard en diep stotend.
Ik hield het niet meer....
"Nee!! AHHH!! OHHH!! Fuck you Maikel !! Ik... OHH!!! Ohhhhhhhhh fuuuuuuckkK!!!!! ... OOOOoooOOOoohhhh!!!!!!" kreunde ik luid terwijl ik schokkend onder Maikel klaarkwam.
"Jaaaa !! Ohh!!!! Ik ga je lekker volspuiten sletje!!" riep Maikel terwijl hij op me instortte en hijgend in me klaarkwam. Ondertussen probeerde hij me te zoenen en me lippen te likken, ik probeerde het te ontwijken maar het was geen doen. Terwijl hij z'n zaad in me liet lopen likte hij m'n gezicht en lippen af. Alleen m'n tong kreeg hij niet te pakken.

Even later gleed hij uit me.
"Ik wil ook nog effe hoor!" zei de onbekende jongen meteen.
Hij kroop op bed en draaide me om. "Ohhh kijk dat kontje...."
"Nee Jord! We zijn wel genoeg grenzen over gegaan. Spuit maar gewoon ff snel in d'r kutje en dan zijn we klaar, begrepen?" zei Daan ineens streng tot mijn grote verassing.
Jord durfde niet in discussie te gaan. Hij trok m'n billen uit elkaar en duwde moeiteloos zijn wat kleinere piemel in me kutje. Binnen 30 seconden begon hij al te hijgen en spoot ook z'n zaad in me.

"Zo sletje. Ik zei het je toch? Ik krijg elk meisje dat ik wil! Nou niet gaan zeiken tegen de leraren want anders verspreiden we de foto's en filmpjes die we hebben gemaakt over de hele school oke? Doeiiii!" zei Maikel terwijl ze me naakt en verkracht achterlieten op het bed.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Hoer Lisa 10Door: Maria Smulder
Gelezen: 3198x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-05
8.2
:: Emma's Ontdekkingstocht - 5Door: NickSchrijvers
Gelezen: 2621x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Striptease, Straf
18-05
9.4
:: Het Huis Vol SlaafjesDoor: Slaafje
Gelezen: 7967x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.0
:: Tienersletjes Op Werk - 31Door: N75
Gelezen: 4387x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Monica, Pijpen, Deepthroat
16-05
8.6
:: Marissa - 8Door: MasterJohnDo
Gelezen: 4095x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: BDSM
15-05
9.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 4Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5125x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Voorbinddildo, Intiem
15-05
8.9
:: Marissa - 7Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5154x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slavin
14-05
8.7
:: Een Geile Dikke Tiener – 6Door: G.B.
Gelezen: 8420x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Dik, Vol, Tiener, Onderdanig, Teder
14-05
8.5
:: Een Bezoek Aan...Door: Claartje
Gelezen: 12415x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter, Vastgebonden, Buttplug
13-05
8.0
:: Emma's Ontdekkingstocht - 3Door: NickSchrijvers
Gelezen: 8869x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Teasen, Facesitting
12-05
9.0
:: Vandaag Is De DagDoor: MrMeester
Gelezen: 9470x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-05
7.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 2Door: NickSchrijvers
Gelezen: 13241x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Uitkleden, Straf
09-05
9.2
:: Het Verloren Avontuur... - 3Door: DatwAtis
Gelezen: 8051x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-05
9.1
:: Emma's Ontdekkingstocht - 1Door: NickSchrijvers
Gelezen: 15219x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Solo
07-05
8.1
:: Annemiek Word GepaktDoor: Stefan D.
Gelezen: 14544x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vernederd, Pijnlijk, Chantage, Gedwongen, Anaal, Pijpen, BBC
07-05
7.4
:: Je Wilde Toch Gebruikt Worden?Door: Eva
Gelezen: 16004x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
06-05
8.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!