Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Gevaarlijke Droomvrouw ~ 1

Er zijn twee weken voorbij gegaan sinds mijn eerste ontmoeting met de vrouw van meneer Hanssen, Lisette. De week na de gebeurtenis was ik ook bij hun geweest voor de tuin alleen was meneer Hanssen thuis. In mijn pauze kwam ik binnen voor wat koffie, ik ging aan tafel zitten met Lisette en Tom. We waren aan het praten tot Tom een telefoontje kreeg die hij moest opnemen. Mijn koffie was bijna op, dus ik nam nog een grote slok en stond, net als Tom, op. Tom liep naar de gang richting zijn werkkamer, ik liep via de woonkamer naar de tuin. Lisette stond iets later dan ik op en holde achter me aan, ze duwde mij tegen de muur net voor de deur naar de tuin. Ze legde haar hand op mijn kruis en begon zachtjes te knijpen “Helaas is mijn man er vandaag, ik had wel zin in je” fluisterde ze zachtjes in mijn oor terwijl haar hand de grip iets verstevigde. Door die woorden kreeg ik rillingen over mijn lichaam en er kwam een zachte kreun uit mijn mond. Ik voelde iets in mijn broek groeien, dit had Lisette ook door en begon kleine kusjes in mijn nek te geven. Ik wilde niks doen vanwege Tom die thuis was, maar ik pakte haar bij haar heupen en begon haar te zoenen. Lisette schrok toen ze mijn lippen voelde, maar het voelde goed. Haar tong begon mijn mond te ontdekken en ik voelde haar tong over de mijne gaan, haar lippen kwamen tegen de mijne en gelijk voelde ik weer iets in mijn broek. Lisettes hand was nog steeds niet verschoven en ze streelde langzaam mijn lul. Mijn broek zat nog tussen haar hand en mijn penis maar het voelde goed. Ze duwde zichzelf zonder waarschuwing van mij af en ze legde een vinger op mijn mond “Volgende week is hij weer weg”. We keken elkaar aan, ze beet op haar lip en toen liep ze richting de keuken. Ik keek haar na, haar lichaam had een prachtig figuur in het korte rokje en het strakke bloesje dat ze aan had. Ik draaide me om en opende de deur naar de tuin. Na een paar uur was ik klaar en ik kwam weer binnen gestrompeld. “Ik ben klaar, dus ik ben er weer vandoor” zei ik tegen Tom en Lisette die op de bank TV aan het kijken waren. “Is alles weer helemaal in orde?” reageerde Tom terwijl ze allebei opstonden en met mij meeliepen naar de voordeur. “Alles is weer helemaal perfect meneer” antwoordde ik, Tom deed de voordeur open en bedankte mij voor mijn komst. “Tot volgende week” zei ik terwijl ik de deur uitliep. “Tot volgende week” zei Lisette terwijl ze mij een knipoog gaf, er kwam een glimlach op mijn gezicht en ik zag dat er hetzelfde op haar gezicht gebeurde. Gelukkig was meneer Hanssen volledig gefocust op zijn telefoon en toen ging de deur dicht.

Ik had al de hele week gefantaseerd over Lisette. Elke dag wanneer ik met een tuin bezig was dacht ik aan haar, hoe ik Lisette op de bank vastpin en haar zo hard mogelijk neuk of mijn harde lul die ik diep haar keeltje in laat gaan terwijl zij over heel mijn lul aan het kwijlen is. De dag dat ik weer haar tuin ging verzorgen begon net als alle andere dagen, ik stond op en had een normaal ontbijtje. Ik stapte mijn busje in om naar huize Hanssen te gaan en reed zoals gewoonlijk de oprit op. Hopend op een leeg huis met alleen Lisette erin, liep ik naar de voordeur en belde aan. De deur ging langzaam open en daar stond ze, Lisette zag er weer als gewoonlijk prachtig uit. Deze keer had ze een zwarte strakke leren broek aan, een wit kort shirtje waar je net de onderkant van haar beha zag en haar blonde haren zaten in een paardenstaart. “Goeiemorgen Jake” zei ze met een lach op haar gezicht, “Goeiemorgen” zei ik terwijl ik naar binnen liep en mijn voeten veegde over de deurmat. “Je ziet er weer prachtig uit Lisette” ik zag dat ze bloosde en een vinger in haar paardenstaart begon te draaien “Dankjewel” kwam er zachtjes en op een onschuldige toon uit. Ik legde mijn gereedschap naast me neer en pakte Lisette bij haar heupen, ik duwde mezelf tegen haar aan. Mijn gezicht voelde de adem die Lisette uitblies en rustig bewoog ik mijn lippen naar de hare. Voordat onze lippen elkaar raakte duwde Lisette mij van haar af en beet op haar lip “Ga nou maar de tuin doen, misschien krijg je daarna wel een cadeautje”. Mijn lul was al stijf geworden, met een opgeheven hoofd pakte ik mijn gereedschap “Nou dan zie ik je over een paar uur” en ik liep naar de tuin.

Na drie uur werken had ik zin in een pauze en ik liep naar binnen, het was mijn bedoeling om Lisette te vinden maar ze was niet in de woonkamer. Ik liep naar de keuken, daar was ze ook niet, vervolgens liep ik naar de gang en opende elke deur die daar was. De eerste deur naar de werkkamer van Tom opende ik en daar was niemand, de deur daarna ging naar de WC dus die sloeg ik over. De deur naast de wc opende een soort grote kast waar de wasmachine en droger stonden, hier was Lisette ook al niet. “Probeer mij maar te vinden. Eén hint: ik ben op de eerste verdieping” hoorde ik Lisette opeens roepen van boven. Ik liep naar de onderkant van de trap en besefte dat ik nog nooit boven was geweest, dus ik liep voorzichtig naar boven. Eenmaal boven kwam ik in een grote kamer, de kamer leek een beetje op de woonkamer alleen was deze groter en had duurdere spullen. Er was een nog grotere tv, bank en een grote ronde tafel met houten stoelen er omheen. Ik keek rond en zag drie deuren, ik liep rechtdoor naar de dichtstbijzijnde deur en draaide de hendel om hem open te doen. Ik opende de deur maar zag geen Lisette, ik draaide mij om en ging naar de volgende deur. De volgende deur was naast de tv, ik deed deze open en zag alweer een grote tv ‘Deze mensen hebben teveel geld’ dacht ik, rondkijkend besefte ik dat dit de slaapkamer was. Er was een kleine gang naar de echte kamer, maar met alleen de deur open zag ik de tv en een ladekast. Ik probeerde zo stil mogelijk stappen te zetten en na twee stappen kon ik de hele kamer door kijken. Voor mij stond een groot bed, ik zou zeggen een driepersoons bed, maar het belangrijkste was wat er op dit bed lag. Ik zag touw, een zweep, handboeien, tepelklemmen, een ballgag en een soort rubber touwtje met kleine balletjes eraan. In mijn rechteroor hoorde ik opeens een geluid en gelijk werd er een blinddoek over mijn ogen getrokken. “Vandaag gaan we het leuk maken” fluisterde Lisette in mijn oor terwijl ze met haar hand in mijn shirt over mijn rug streelde. “Kleren uit” zei ze met een commanderende stem, rustig trok ik mijn shirt over mijn hoofd. “Sneller” zei Lisette toen ik opeens een pijnscheut voelde op mijn rug, er kwam een zachte kreun uit mijn mond. “Vind je het lekker om gestraft te worden” en ze sloeg me opnieuw met de zweep, weer kwam er een kreun uit mijn mond. Ik dacht altijd dat ik het niet lekker zou vinden, maar het voelt goed wanneer Lisette mij slaat. Snel trok ik mijn broek en onderbroek omlaag en stapte eruit. Opnieuw voelde ik de zweep, alleen deze keer was het op mijn kont. Door de schrik sprong ik een beetje en weer werd ik geslagen op mijn kont “Je bent nog niet volledig naakt” zei ze rustig. Mijn voeten tilde ik snel op om mijn sokken ervan af te halen, “Goedzo” zei ze terwijl ze mij rond de kamer begeleidde. “Zit en beweeg niet” commandeerde ze en Lisette duwde mij een stoel in.

Zonder iets te zien voelde ik haar zachte handen touw om mijn pols doen. Daarna was ze weer even weg en kwam ze weer terug om touw om mijn enkels te doen. Ik bewoog mijn handen om te kijken of ik los kon komen, maar ze zaten ergens aan vast gebonden waardoor ik nergens naartoe kon. Zonder waarschuwing voelde ik het leer van de zweep weer, deze keer op mijn tepel. Door mijn hele lichaam ontstonden rillingen, mijn lul werd nog stijver dan dat hij al was. ‘mijn tepels zijn dus gevoelig’ dacht ik en Lisette merkte het ook want ze zei: “Als je daar al geil van wordt”. Ik voelde opeens iets knijpen in beide tepels en besefte dat het de tepelklemmen waren, er kwam een kleine kreun uit mijn mond en ik begon harder te ademen, ik voelde mijn penis kloppen van de opwinding. De blinddoek werd afgedaan en daar stond ze, net één meter van mij vandaan, met de zweep in haar handen “Vandaag ben ik je meesteres”. Ze zag er ongelofelijk sexy uit, ze had niks aan behalve kousen met een strikje boven en een kanten body die open was in het midden en eigenlijk alleen over haar tieten heen ging. Lisette boog voorover en kwam zo dicht mogelijk bij mij staan “Heb je er zin in?” vroeg ze terwijl ze zachtjes aan de klemmen trok. Ik kreunde van de fijne pijn “Ja”, ze begon harder te trekken “Hoe wil ik worden aangesproken vandaag?” “Lisette” antwoordde ik zodat ze nog harder trok en dat ze ook “Nee, je mag het nog een keer proberen”. Mijn ademhaling kon ik niet meer controleren en er kwamen af en toe een paar kreunen bij “Meester…” ik kreunde weer doordat Lisette onverwachts harder trok aan de klemmen “Meesteres”. Ze ging weer recht staan “Goed en wat is jou naam vandaag?”, ik trilde en ademde als een gek “Jake” antwoordde ik weer zodat ik de pijn weer kon voelen. Ze keek mij aan en zag wat mijn bedoeling was “Vandaag ben je mijn slet, begrepen sletje” zei ze terwijl ze zich omdraaide, de zweep op het bed legde en met een hand boog ze voorover om op het bed te leunen en haar andere hand schoof ze via haar buik naar haar kut. Lisette stond net twee meter van mij vandaan, ik kon niks doen behalve kijken hoe zij haarzelf verwende. Ze slaakte zachte kreuntjes, net hard genoeg zodat ik ze kon horen, ‘Wat is zij geil’ dacht ik. Het stukje body die over Lisettes kut zat was nat geworden “Je wilt mijn natte kutje zien” zei Lisette terwijl ze achteruit begon te lopen richting mij. Binnen enkele seconden was Lisette bij mij, ze zette haar kut tegen mijn gezicht aan en begon op en neer te gaan. Ze had zo’n geweldige geur dat ik mijn tong naar buiten stak om haar te proeven, het enige wat ik voelde was de natte stof van haar body. Zonder iets te zeggen slipte ze naar beneden en zat ze op mijn schoot, mijn stijve voelde haar natte kut zitten, maar er zat nog een body voor. Ik wilde haar vastgrijpen en haar kleren van haar afscheuren, maar ik kon helemaal niks. Terwijl ze op mijn schoot zat draaide ze zich soepel om en keek ze mij in de ogen aan.

Haar handen omhelsden mij en ze begon op en neer te gaan, ze begon te kreunen en ze deed alsof zij mij neukte, op en neer, handen wild over mijn rug en kreunen, veel en hard kreunen. Ik kon niks doen behalve genieten van de geweldige vrouw die mij zogenaamd neukte. Zelf begon ik ook zachtjes te kreunen telkens wanneer Lisette weer op mijn schoot kwam. Haar handen kwamen rustig terug naar de voorkant, maar ze hield maar niet op met bewegen en kreunen. Langzaam gingen haar handen naar de ketting van de tepelklemmen en ze trok er weer rustig aan, mijn zachte kreun werd een wat hardere kreun. Ze trok er nog eens aan, deze keer wat harder en mijn kreun werd ook wat harder. Het hield even op totdat ze er weer aan trok en deze keer hield ze niet op met trekken, mijn kreunen werden nog harder. Lisette begon ook harder op en neer te gaan, toen stopte ze opeens met alles en gleed ze langzaam van mijn schoot af. “Hoe graag wil je mij neuken, slet?” vroeg ze terwijl ze de zweep weer pakte van het bed en voor mij ging staan als een bazige bazin met de zweep in beide handen. “Je wilt niet weten meesteres” “Dat wil ik eigenlijk best graag weten sletje” reageerde ze eigenwijs op mij en ze sloeg zachtjes met de zweep op mijn ballen, ik kreunde weer “Ik wil je zo hard neuken”. Deze keer kreeg ik een wat hardere slag van de zweep op mijn ballen “Wat zei je?” zei ze boos terwijl ze de zweep op mijn eikel legde. “Ik wil je zo graag neuken meesteres” antwoordde ik tussen het hijgen door “Dat is wat ik wilde horen” en ze zakte voor mij op haar knieën, ze legde de zweep naast haar op de grond en pakte mijn lul vast. Lisette stak haar tong uit en één centimeter voor mijn lul deed ze alsof ze mijn ballen tot de eikel ging likken, ik zuchtte toen ik besefte waar zij mee bezig was “Ik wil je, meesteres”. Ze leunde op mijn benen en met haar hoofd ging ze naar mijn oor en fluisterde: “Nog even wachten sletje, je krijgt mij zo”, ik voelde mijn lul kloppen toen Lisette weer in haar oude positie zat en haar hand weer om mijn lul had. Ze stak alweer haar tong uit, maar deze keer begon ze met een klein likje bij mijn ballen en begon ze daarna te zuigen terwijl haar hand alleen mijn stijve vast had. Bij elk contact tussen mijn ballen en haar tong kwam er een zachte kreun uit mijn mond, opeens stopte ze met zuigen en likte ze mij van de ballen tot de eikel. Eenmaal aangekomen hield ze haar mond net boven mijn eikel en liet ze een klodder spuug op mijn penis vallen, tegelijkertijd begon ze met het bewegen van haar hand. Zonder te stoppen met aftrekken pakte ze de zweep weer, ze legde het uiteinde bij mijn ballen, ik kreunde en bereidde me voor om geslagen te worden, ik kreunde weer maar ik voelde geen zweep. Na de derde keer dat er een kreun uit mijn kwam voelde ik de zweep eindelijk mijn bal raken, deze keer harder dan alle andere keren en ik kreunde hard. Lisette sloeg daarna nog een keer hard op mijn ballen met de zweep, mijn lichaam beefde van het gevoel en ik maakte een soort kreunend en zuchtend geluid.

Mijn lul stond op het punt om klaar te komen toen Lisette losliet “Ik voelde hem bijna komen, je mag pas klaarkomen als ik het zeg jongen”. Ze trok weer even aan de tepelklemmen en tussen het hijgen door kwam er een kreun bij mij uit. Ze pakte mijn lul weer en in een soepele beweging verdween hij in haar mond, ze versnelde het tempo en mijn ademhaling versnelde met haar mee. Haar zachte mond voelde goed om mijn lul, toen ze opeens mijn lul in haar keel duwde en begon te kokhalzen. Ik keek naar hoe ze mijn lul verslond terwijl er tussen mijn lul en buik een plas van speeksel begon te liggen. Haar keel had zwaar te verduren, maar ze bleef maar doorgaan. Mijn lul stond op springen maar ik mocht niet klaarkomen “Ik kom… bijna” zei ik met een kleine pauze ertussen. Ze haalde haar mond van mijn lul en pakte de zweep weer, ze sloeg een keer hard op de eikel van mijn lul, mijn lichaam trilde en ik was zwaar aan het hijgen “Eén, ik hoorde geen meesteres en twee, je bent mijn slet en ik zeg wanneer je mag praten” zei Lisette boos “Sorry meesteres ik zal gehoorzamen” ik zei het zo zielig mogelijk terwijl ik naar beneden keek. “Goed” zei ze weer vrolijk, ik keek omhoog en op een of andere manier heeft ze in die korte tijd haar body uit kunnen trekken, want ze stond nu naakt voor me met de zweep nog steeds in haar hand. Ze was geweldig, mijn lul was een klein beetje slapper geworden maar nu was hij weer volledig stijf. Ze ging op het bed zitten en spreidde haar benen waardoor ik heel goed zicht had op haar kut. De zweep bleef in haar rechterhand, maar met haar linker begon ze haar tieten te strelen. Ik keek aandachtig naar elke beweging die ze maakte, ze sloeg haarzelf met de zweep op haar kleine klitje, ze kreunde zachtjes en sloeg opnieuw, dit keer wat harder en dat kon je ook horen aan haar kreun. Nog een slag van de zweep en opnieuw de geile kreun die ze altijd uitslaat. Ze legde de zweep naast haar neer en haar hand ging naar haar klit, ze begon met wrijven, ik keek mijn ogen uit terwijl Lisette op haar bed begon te masturberen. Ik begon te trekken aan de touwen die mijn handen en voeten op zijn plek hielden maar zonder effect. “Wil je weg?” vroeg Lisette terwijl ze nog langzaam haarzelf aan het vingeren was, “Ik moet jou hebben meesteres” antwoorde ik zuchtend. “Nou misschien moet ik mijn sletje dan maar eens goed gaan behandelen” reageerde ze terwijl ze richting mij liep, ze draaide zich om en pakte mijn lul om het in haar kutje te glijden. Ik zag misschien alleen haar rug maar eenmaal in haar strakke natte kutje begon mijn lul al te kloppen. Lisette begon langzaam op en neer te gaan en we begonnen samen te hijgen, bij elke neerwaartse beweging van Lisette kon ik mezelf niet inhouden en kreunde ik alles bij elkaar. Lisette was net zoals ik en kreunde ook bij elke kleine beweging die ze zelf maakte. Ik voelde hoe haar kutje samen begon te knijpen en zag hoe haar hele lichaam begon te trillen, ze stond op en draaide om en ging vervolgens met haar gezicht naar mij toe weer op mij zitten “Jouw lul voelt zo goed in mij” fluisterde ze hijgend terwijl ze weer begon met de op en neer bewegingen “Zeg wanneer je klaar komt”. Haar handen waren wild aan het bewegen over mijn rug en af en toe krabde ze mijn rug, als ze dat deed maakte ik mijn rug hol en kreunde nog harder dan dat ik al deed. Ik voelde mijn lul kloppen, maar wilde nog even genieten van Lisette, ze ging nog een paar keer hard op en neer toen ik zei dat ik bijna kwam. Haar eerste reactie was gelijk van mij af en op haar knieën, ze stopte mijn lul gelijk diep in haar keel en liet hem daar zitten terwijl ze haar hoofd zachtjes heen en weer schudde. Ik zuchtte en kreunde totdat ik voelde hoe mijn lul de sperma diep in Lisettes keel schoot, Lisette duwde nog een keer mijn lul diep in haar keel en ze kokhalsde. Ze begon weer langzaam op en neer te gaan terwijl ik nog kleine rillingen kreeg door mijn lichaam.

“Wow, je smaakt geweldig” zei Lisette toen ze eenmaal mijn lul uit haar mond had gehaald, ze stond op en maakte mij los. Ik pakte haar bij haar heupen “Je bent geweldig als mijn meesteres” zei ik net voordat ik haar begon te zoenen. Haar zachte tong schuurde over mijn tong en de rillingen kwamen weer terug, Lisette pakte mijn lul en begon langzaam mij weer af te trekken. Zo stonden we een korte vijf minuten totdat zij mij wegduwde en zei met een knipoog: “Dit was om te laten zien hoe je mij de volgende keer moet behandelen en geen medelijden hebben”, we trokken allebei onze kleren weer aan en liepen naar beneden. “In principe ben ik al klaar, maar ik kan nog even door” zei ik eenmaal beneden “Dan doe je het overgebleven werk volgende week wel, dan ben ik er toch niet” zei Lisette terwijl ze haar haar weer in een paardenstaart deed. Ik pakte mijn gereedschap die in de gang stond en deed de deur open “Het was wel weer gezellig met je” zei ik snel toen ik de deur uitstapte, “Volgende keer mag je met mij alles doen” zei Lisette terwijl ze een lik beweging maakte. Ik deed met een vies glimlachje de deur dicht en liep naar mijn busje. Ik stapte het busje in en wreef over mijn lul, ik dacht nog teveel aan Lisette, over hoe ik haar de volgende keer mijn sletje ging maken.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Hoer Lisa 10Door: Maria Smulder
Gelezen: 3185x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-05
8.2
:: Emma's Ontdekkingstocht - 5Door: NickSchrijvers
Gelezen: 2610x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Striptease, Straf
18-05
9.4
:: Het Huis Vol SlaafjesDoor: Slaafje
Gelezen: 7963x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.0
:: Tienersletjes Op Werk - 31Door: N75
Gelezen: 4385x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Monica, Pijpen, Deepthroat
16-05
8.6
:: Marissa - 8Door: MasterJohnDo
Gelezen: 4094x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: BDSM
15-05
9.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 4Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5124x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Voorbinddildo, Intiem
15-05
8.9
:: Marissa - 7Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5154x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slavin
14-05
8.7
:: Een Geile Dikke Tiener – 6Door: G.B.
Gelezen: 8417x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Dik, Vol, Tiener, Onderdanig, Teder
14-05
8.5
:: Een Bezoek Aan...Door: Claartje
Gelezen: 12412x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter, Vastgebonden, Buttplug
13-05
8.0
:: Emma's Ontdekkingstocht - 3Door: NickSchrijvers
Gelezen: 8868x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Teasen, Facesitting
12-05
9.0
:: Vandaag Is De DagDoor: MrMeester
Gelezen: 9469x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-05
7.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 2Door: NickSchrijvers
Gelezen: 13239x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Uitkleden, Straf
09-05
9.2
:: Het Verloren Avontuur... - 3Door: DatwAtis
Gelezen: 8051x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-05
9.1
:: Emma's Ontdekkingstocht - 1Door: NickSchrijvers
Gelezen: 15217x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Solo
07-05
8.1
:: Annemiek Word GepaktDoor: Stefan D.
Gelezen: 14538x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vernederd, Pijnlijk, Chantage, Gedwongen, Anaal, Pijpen, BBC
07-05
7.4
:: Je Wilde Toch Gebruikt Worden?Door: Eva
Gelezen: 16001x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
06-05
8.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!